Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Wil je met me neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Post verkeerd bezorgd
Categorie: rijpewijven | donderdag 5 december 2013 04:43

Geile afspraakjes

“Potverdorie……..”, dacht ik bij mezelf, “Ligt er alweer post in de bus die niet voor mij is bestemd maar voor mijn buurvrouw van vijf huizen verderop”. Ik woon op nummer vijftien en mijn buurvrouw op nummer vijfentwintig, ik opende mijn deur en liep naar langs de vier andere woningen naar huisnummer vijfentwintig. Net toen ik het hekje opende om de post in de daarachter gelegen brievenbus te gooien ging de deur van de woning open en kwam mijn buurvrouw naar buiten. “Ik wilde net de postbus leeghalen….”, zei ze vriendelijk en kwam op mij toelopen. Mijn buurvrouw was naar ik inschatte net de vijftig gepasseerd, zag er goed verzorgd uit, slank lijf en kleedde zich voor haar leeftijd behoorlijk uitdagend. “De post van u lag alweer bij mij door de brievenbus….”, zei ik. “Ik zal de bezorger er eens op aanspreken…..”, zei mijn buurvrouw. “Graag……..”, antwoordde ik, “Want als de postbode langs komt ben ik altijd aan het werk…..”.

Ik stond nog even met haar te praten over het weer waarna ik haar groette en terugliep naar mijn eigen woning. Maar voordat ik verder ga zal ik mij eerst even voorstellen, ik ben Victor, net veertig geworden, van beroep ben ik ontwerper bij een bedrijf in machinebouw, dat wil zeggen dat ik machines ontwerp voor bijvoorbeeld automatisering, ik heb een goed salaris, ik ben sinds vijf jaar gescheiden en woon in een kleine bungalow in een redelijk dure buurt van een plaats ergens op de Veluwe. Ik kan mezelf goed redden, heb twee maal per week hulp bij het schoonhouden van mijn huis, die hulp is er meestal als ik aan het werk ben dus zie ik haar zelden. Verder doe ik nog iets aan conditietraining waardoor mijn lijf er nog goed uitziet, al zeg ik dit zelf.

Het gebeurd de laatste tijd regelmatig dat ik de post van nummer vijfentwintig in mijn brievenbus vind. De bewoner of bewoners van die nogal grote villa wonen er nog niet zolang maar op de post staat wel het goede huisnummer, elke keer gooi ik dan de post bij het goede adres in de bus. Nu ik de post weer had gebracht ging ik er vanuit dat de buurvrouw de postbode hierop zou aanspreken, maar twee dagen later lag er opnieuw post van nummer vijfentwintig in mijn brievenbus. Weer nam ik de post en liep naar de buren en weer kwam ze net toen ik het hekje opende naar buiten, dit keer zag ze er heel verleidelijk uit, ze droeg een zwart, kort leren jurkje waarbij de halsuitsnede zo ruim was dat maar net haar nogal grote borsten werden bedekt, aan haar benen droeg ze zwarte netkousen met een naad aan de achterkant en aan haar voeten droeg ze schoenen met hakken, zo hoog dat ik er nog niet op zou kunnen staan, laat staan lopen. Haar lange zwarte haren had ze in een staart en haar gezicht was een beetje katachtig opgemaakt.

“Heb je alweer mijn post in de brievenbus….”, vroeg ze.

“Ja…..”, antwoordde ik, “Heeft u de postbode nog niet gesproken……”? De buurvrouw vertelde dat ze wel een postbode had gesproken maar dat was niet de postbode die gewoonlijk in de wijk liep. “Woon je alleen…….”, vroeg ze en ik merkte dat ze een gesprek op gang wilde brengen. Ik antwoordde dat ik vijf jaar geleden was gescheiden en dat ik nu alleen woonde en mij dat heel goed beviel. Ik vertelde natuurlijk niet dat als ik geil was mezelf moest aftrekken terwijl ik keek naar een geil videootje op internet. “Ik woon ook alleen……., trouwens…, ik heet Olga…..”, mijn man is vertrokken met zijn secretaresse en woont nu met haar samen in Zuid-Frankrijk, wel zorgt hij ervoor dat ik een zorgeloos leven kan leiden en kan blijven wonen in deze villa. Nadat we nog even te hadden gebabbeld groette ik haar en liep weg.

Terwijl ik naar huis liep zag ik in mijn gedachte nog mijn buurvrouw en ik voelde dat mijn lul behoorlijk stijf was geworden. Toen ik binnen was zette ik mijn laptop aan en zocht een geil videootje op internet, het was een film waarbij een oudere vrouw een wat jongere man aan het pijpen was, ik had mijn broek intussen los en trok langzaam aan mijn intussen keihard geworden lul. De man pakte het hoofd van de vrouw en duwde met één krachtige stoot zijn hele lul in haar mond naar binnen, ik zag dat de vrouw even kokte maar ze hoefde niet te spugen. “Tjee…..”, dacht ik bij mezelf, “Ze heeft die hele lul diep in haar keel….”. Ik begon nu hard aan mijn lul te trekken waarop al een grote druppel voorvocht was verschenen en toen de man met schokkende bewegingen zijn zaad diep in de keel van de vrouw spoot, spoot ik mijn sperma over de vloer. Gelukkig had ik een laminaatvloer dus kon ik dat gemakkelijk schoonmaken.

Toen ik die avond in bed lag dacht ik nog aan die video en mijn buurvrouw en met de gedachte dat ik mijn lul diep in de keel van mijn buurvrouw duwde bracht mij tot een spontaan orgasme waarbij ik mijn warme sperma in mijn slip spoot. Ik stapte uit bed, gooide mijn vuile slip in de wasmand en stapte onder de douche, nadat ik had gedoucht trok ik een schone slip aan, stapte in bed en viel al snel in slaap en droomde van een leuke vrouwelijke postbode en mijn buurvrouw. Toen ik de volgende ochtend wakker werd had ik opnieuw een nachtelijk orgasme gehad en voelde ik het plakken in mijn slip. Ik stapte het bed uit liep naar de badkamer, leegde mijn blaas in het toilet en gooide mijn slip in de wasmand, liep daarna naar de keuken en haalde een kop koffie uit de espressoautomaat en dronk die staand naast het aanrecht op. Daarna ging ik naar de badkamer en stapte onder de douche, het sperma zat behoorlijk vastgekleefd aan mijn buik en toen ik klaar was een aangekleed stapte ik in mijn auto en reed naar mijn werk.

Op mijn werk kon ik niet zien dat om negen uur mijn hulp in de huishouding mijn woning binnen kwam. Els, zo heet mijn hulp, is begin dertig, een vlotte meid met een strak lijf, kleine tietjes en lang blond haar tot ver over haar schouders. Els had haar haren, zoals altijd als ze werkte, in een staart en zoals gebruikelijk pakte ze eerst een kop koffie en ruimde ze de keuken op. Daarna liep ze naar de badkamer om de was te pakken en in de wasmachine te doen, toen ze mijn slips pakte om in de machine te doen zag ze de spermavlekken en in één van de slips was de sperma nog niet eens opgedroogd. Ze rook aan mijn slip en met gesloten ogen kreunde ze: “Hmmmmmm…….”. Terwijl ze haar benen spreidde liet ze één hand tussen haar benen glijden en begon zichzelf te vingeren, intussen bleef ze aan mijn slip ruiken en likte zelfs met haar tong over de nog natte sperma waarna ze opnieuw kreunde: “Hmmmmm……, lekker…..”. Ze vingerde net zolang totdat ze tot een heftig orgasme kwam waarna ze met een rood hoofd haar kleding fatsoeneerde en verder ging met haar werk.

Toen ik thuis kwam begon ik meteen met het bereiden van mijn eten, toen alles op het vuur stond liep ik de kamer in en zag dat er op de tafel een rode string lag met daarop een rode roos, ik pakte de string op en toen ik hem tegen mijn neus drukte rook ik de intieme geur van een vrouw. Ik wist meteen dat Els mijn slips had gevonden en daarvan vermoedelijk geil was geworden waardoor haar string nat was geworden. Door de geur van Els haar string was mijn lul keihard geworden, ik liep naar de badkamer, liet mijn broek zakken en met de string van Els onder mijn neus begon ik mezelf voor de spiegel af te trekken, met gesloten ogen dacht ik aan Els, haar kleine tietjes maar ook aan mijn buurvrouw en haar grote borsten waarna ik al snel een viertal stralen zaad in de wastafel spoot. Ik veegde mijn lul schoon met de string van Els en gooide die in de wasmand.

Intussen was mijn eten gaar geworden en schepte ik het op een bord, ik pakte een beugelfles bier uit de koelkast en ging voor de TV zitten en keek naar het laatste nieuws. Na het eten en de fles bier ruimde ik alles op, bestek, borden enzovoort in de afwasmachine, ruimde het aanrecht op en liep daarna naar mijn brievenbus die vooraan bij de inrit stond. Toen ik de post eruit haalde zag ik dat er opnieuw post was van nummer vijfentwintig, ik nam de post mee naar binnen en besloot dat ik eerst ging douchen en daarna zou ik de post wel in haar brievenbus gaan gooien. In de douche stond ik naakt voor de spiegel en smeerde een gel op mijn gezicht om mij te gaan scheren, ik zag dat ik nog best wel een strak lijf had en mijn lul van negentien centimeter lang en vijf centimeter dik, als hij stijf is, mag er ook best wel wezen, dacht ik bij mezelf. Na het scheren stapte ik onder de douche en toen ik klaar was trok ik een korte broek aan en een strak T-shirt.

Toen ik in de keuken kwam zag ik de post van de buurvrouw op tafel liggen, pakte deze op en liep naar buiten, juist op het moment dat ik het hekje opende ging de deur open en kwam de buurvrouw weer naar buiten, ik begon het wel verdacht te vinden dat telkens als ik de post in haar brievenbus wilde gooien zij naar buiten kwam. “Heb je nu weer mijn post….”, zei ze quasi verontwaardigd. “Ja…., de postbode wil het maar niet leren….”, antwoordde ik. Het viel mij op dat de buurvrouw Olga zeer uitdagend gekleed was, ze droeg een strak jurkje dat zo kort was dat de boorden van haar huidkleurige nylonkousen onder haar jurkje uit kwamen en ik de clips en de zwarte bandjes van haar jarretelgordeltje kon zien. De halsuitsnede van het jurkje was zo diep dat ik kon zien dat ze een zwarte kwartcup beha droeg en ik haar, met grote bruine omrande, tepels kon zien. Aan haar voeten droeg ze zwarte pumps met stilettohakken van zeker twaalf centimeter. Alhoewel ik bloedgeil was durfde ik nog geen toenadering tot haar te zoeken en zei: “U moet de postbode nog maar eens op zijn foute gedrag aanspreken…….”, waarna ik mij omdraaide, wegliep want in mijn broek begon mijn lul te groeien en dat zou niet geheel onzichtbaar blijven. “Dat zal ik zeker doen…….”, hoorde ik Olga nog zeggen……

Snel liep ik naar huis en toen ik binnen was en in de hal stond maakte ik mijn broek los en voelde dat mijn slip al nat was van het voorvocht, ik trok mezelf snel naar een hoogtepunt waarbij ik een vijftal stralen sperma over de tegelvloer spoot. Ik trok mijn kleren uit en met mijn slip veegde ik het sperma van de tegelvloer. Daarna liep ik naar de slaapkamer, trok een schone slip aan en mijn dunne zijden kimono en keek nog even naar een krimi op de TV. Daarna ging ik naar bed en droomde van Olga, ze stond voorovergebogen tegen de brievenbus, ik had haar korte jurkje omhooggeschoven en ramde mijn lul vanachter haar zeiknatte neukhol binnen ik hoefde maar een paar keer te stoten en kwam meteen al klaar, ik spoot zeker tien dikke stralen sperma in haar kut en toen ik de postbode hoorde zeggen: “Zo…., gaat het lekker…”, schrok ik wakker en voelde ik dat mijn slip aan mijn buik kleefde. Ik stond op, veegde mezelf schoon met de al natte slip, gooide die in de wasmand, waste mezelf en trok een schone slip aan waarna ik weer in bed stapte.

De volgende morgen, donderdag, ging ik zoals gewoonlijk weer naar mijn werk en toen ik thuis kwam lag er op de tafel een mooie witte vlinderstring met open kruis en opnieuw een rode roos. Ik pakte de slip op en rook aan de stof rond het open kruis, ik rook opnieuw de heerlijke intieme geur van Els mijn huishoudhulp. Ik begreep dat ze geil was geworden van de natte slip in de wasmand en zeer waarschijnlijk had ze zichzelf naar een hoogtepunt gevingerd. Els zou pas maandag weer komen en ik besloot om die dag vrij te nemen en afwachten wat er zou gebeuren als ze mij in bed zou aantreffen.

Het was nu vrijdag, doordat ik de afgelopen week wat langer had gewerkt besloot ik wat later aan het werk te gaan, net toen ik in de auto wilde stappen om naar mijn werk te gaan kwam de postbode aanfietsen, een jonge vrouw van naar ik schatte achter in de twintig, toen ik haar aansprak met de vraag waarom ik steeds de post van nummer vijfentwintig in mijn postbus had kreeg ze een rode kleur en stotterde: “Ik…, ehhh……, ehhhhh…, die mevrouw…., ehhhhh….., heeft …., ehhhh…., mij gevraagd dat te doen…..”. Nu begreep ik alles en besloot mijn buurvrouw terug te pakken en sprak met de postbode af dat ze morgenochtend mijn post bij haar in de bus moest doen. De postbode was allang blij dat ik niet boos was geworden en zei: “Natuurlijk…., dat zal ik doen……”, waarna ze verder ging en ik in mijn auto stapte.

Die avond haalde ik de postbus die bij mijn inrit stond weg zodat de post door de brievenbus van mijn voordeur moest. Toen ik ’s avonds voor mijn computer zat en keek naar een video waarop een oudere vrouw op haar knieën zat en vanachter werd geneukt door een jongen die hooguit twintig jaar was en een lul had van minstens drieëntwintig centimeter lang en zes centimeter dik. Met de gedachte bij Olga en mijn hulp Els begon ik langzaam aan mijn lul te trekken en kwam samen met de jongen op de video klaar waarbij ik mijn zaad in de palm van mijn andere hand spoot, de jongen op de video had zijn lul teruggetrokken en spoot een vijftal krachtige stralen sperma over de rug van de vrouw. Daarna liep ik naar de badkamer maakte mezelf schoon, toen ik wat stoppeltjes rond mijn lul voelde pakte ik mijn scheerspullen en scheerde de stoppeltjes weg zodat alles weer heerlijk glad was. Daarna stapte ik in bed en viel al snel in een diepe slaap.

De volgende ochtend was ik al vroeg opgestaan terwijl ik anders op mijn vrije zaterdag altijd uitsliep, al vroeg was ik gedoucht, had een lekker geurtje opgedaan maar deed geen kleren aan, ik had naakt zitten ontbijten en van de gedachte dat Olga niet al te laat bij mij aan de deur zou staan kreeg ik een stijve lul. Na het ontbijt keek ik uit het raam en zag de postbode mijn huis voorbij lopen, ik wist nu dat het niet heel lang zou duren voordat Olga de inrit naar mijn huis op zou komen lopen. Het duurde slechts drie kwartier toen ik haar zag aankomen, ze was gekleed in een kort, strak leren rokje dat zo kort was dat de boorden van haar rode nylonkousen er onderuit kwamen en de zilverkleurige clips van de jarretelbandjes waren te zien, verder droeg ze een rode blouse met veel kant waarvan zij de bovenste knoopjes had losgelaten, aan haar voeten droeg ze zwarte, open schoenen met hakken van zeker twaalf centimeter, haar lange haren droeg ze los golvend langs haar hoofd en over haar schouders. Zonder ook maar te zwikken met haar voeten kwam ze op de deur toe lopen met mijn post in haar hand.

Naakt als ik was en met een geile lul waarop al een grote druppel geil vocht was verschenen liep ik naar de deur en net voordat Olga de post in de brievenbus wilde doen deed ik de deur open. “Ik….., ehhhhh……, ik…., ehhhhh……., heb…., ehhhh…, jou post….”, stotterde ze en toen het tot haar doordrong stapte ze naar binnen, duwde de deur dicht, sloeg haar armen om mijn nek en voordat ze haar lippen op die van mij drukte en mij heftig begon te tongen zei ze: “Ohhhhjaaaa……., ik ben bloedgeil en ik ga met jou neuken……”. Terwijl ze mij heftig aan het tongen was trok ik haar kleren uit, eerst haar blouse, daarna haar rokje, ze droeg geen string of slip, verder alleen een kwartcup beha die haar grote, nog redelijk stevige borsten ondersteunde. Daarna gleed mijn hand tussen haar benen en ik voelde een heerlijk gladgeschoren kut die drijfnat was en toen ik mijn vingers tussen haar dik opgezwollen schaamlippen liet doorglijden en haar best wel grote clit beroerde ging er een rilling door haar lijf en zei ze: “Ik wil die pik in mijn kut voelen.

In de hal van mijn bungalow ging Olga op handen en knieën zitten waarna ik op mijn knieën achter haar ging zitten en mijn lul als vanzelf zijn weg vond naar haar hunkerende neuksleuf. Toen mijn eikel zijn weg had gevonden ramde ik in één beweging mijn lul tot aan zijn wortel haar kut binnen waarbij mijn ballen tegen haar gladgeschoren venusheuvel sloeg. “Ohwoeeeeiiiiiiiijaaaaaaaa………..”, kreunde ze en haar hele lichaam schokte van genot. “Ohwoeeiiijaaaa…….., neuk me……., neuk me keihard…….”, kreunde ze. Ik begon nu keihard mijn lul in haar kut te rammen en mijn ballen kletsten telkens tegen haar buik die nat was geworden van het geil dat uit haar kut drupte en waardoor er telkens een kletsend geluid was te horen. “Ohwhoeeeeiiiiijaaaaa….., lekker…..”, kreunde ze en weer gingen er rillingen van genot door haar lichaam. Ik was intussen ook bloedgeil geworden en ik voelde al langzaam het zaad uit mijn ballen opborrelen, ook Olga voelde dat mijn lul begon te trillen en spande nu haar kutspieren strak aan waardoor het leek alsof mijn lul werd afgekneld en waardoor mijn orgasme nog even werd uitgesteld. Opeens voelde ik haar kutspieren ontspannen en riep ze luid: “Ohhhhjaaaaaaa…..ik kommmmm……….”, waarna haar lichaam heftig begon te schokken en het leek alsof er oneindig veel geil uit haar kut tegen mijn buik sproeide. Natuurlijk kwam ik op het moment dat ze haar kutspieren ontspande meteen klaar en spoot met kracht een viertal dikke stralen warm sperma in haar geile neukhol.

We bleven nog even in deze houding zitten maar Olga had nog niet genoeg, we stonden op en ik nam haar mee naar mijn slaapkamer, wij gingen op bed liggen waarna Olga aan mijn wat slapper geworden lul begon te sabbelen waarna hij alweer snel keihard werd. Daarna ging ze op haar rug liggen, spreidde haar benen en trok haar knieën op, ik ging op mijn knieën tussen haar benen zitten en zag dat de slierten sperma van daarnet uit haar kut lekten, ik boog voorover waarbij mijn lul gelijktijdig haar natte neuksleuf binnen gleed en toen ik op haar lag en met mijn handen haar grote borsten masseerde die nu een beetje naast haar lijf hingen begon ik langzaam op en neer te bewegen waarbij mijn lul uit en weer in haar kut gleed, gelijktijdig lagen we nu ook te tongen. Na een poosje sloeg Olga haar benen om die van mij en begon daarmee het tempo aan te geven waarmee ik haar moest neuken, daarbij gleden haar nylonkousen langs mijn benen waardoor er een statische lading vrijkwam die een knisperend geluid liet horen.

Olga was geil…., bloedgeil, ze kreunde opnieuw dat ik haar hard moest neuken en met haar voeten tegen mijn billen gaf ze het tempo aan waarin ik haar moest neuken. Ohwoeeeiiijaaaaaa………, lekker geil….., maak me klaar….”, kreunde ze en ik voelde haar kutspieren opnieuw strak om mijn eikel, terwijl het zaad uit mijn ballen omhoog kwam om vervolgens met kracht in haar kut te spuiten begon Olga heftig te schokken en weer voelde ik haar geile vocht tegen mijn buik sproeien toen ze tot een heftig orgasme kwam, daarna ging ik naast haar liggen en lagen we nog een tijdje te tongzoenen.

Olga lag met één hand aan mij slappe pik te trekken en ik was haar grote borsten, waarvan de tepels nog steeds hard waren, aan het masseren. Na een tijdje was mijn lul weer stijf geworden en kwam Olga boven mij zitten en liet haar grote kut waaruit lange slierten sperma, vermengd met haar kutgeil, drupten over mij stijve lul zakken totdat hij tot aan zijn wortel in haar was verdwenen en begon mij te berijden, gesmeerd door het sperma en kutgeil gleed zij over mijn buik een gleed mijn lul uit en weer in haar kut en bij elke beweging voelde ik haar harde clit langs de schacht van mijn lul. Olga was nog steeds bloedgeil en begon steeds sneller over mijn buik te glijden waarna ze even later luid kreunend twee keer achter elkaar tot een heftig orgasme kwam. “Ohwhoeeeeiiiiiiiijaaaaaaa………”, waarna ze uitgeput op mij kwam liggen en mij nog een tijdlang lag te tongen. Daarna stapte ze uit bed en begon Olga zich aan te kleden. Ik stapte ook uit bed, waarna ze met knikkende knieën naar de deur liep, ik liep achter haar aan en na een korte tongzoen liep ze weg en toen ik door de ruit van de voordeur keek zag ik haar voeten zwikken over het pad naar de weg, voorlopig had ze genoeg gehad.

Het was maandagochtend, ik was al uit bed geweest om te douchen want ik had die nacht een natte droom gehad waarin ik hevige seks met Els, mijn huishoudster, had gehad, ik had mijn slip, met de nog natte inhoud, in de wasmand gegooid naast de vlinderstring die zij de vorige keer had achtergelaten en was daarna weer in bed gegaan in afwachting van de komst van Els, die ik wilde verrassen. Het was tegen negenen toen ik de sleutel in de achterdeur van mijn bungalow hoorde en de deur openging, het was Els die de keuken binnenkwam, ik hoorde hoe ze een kopje onder de espressomachine zette waarna zij de knop indrukte en de machine zijn werk begon te doen, normaal ruimde ze eerst de keuken op maar nu liep ze rechtstreeks naar de badkamer en haalde haar vlinderstring, en mijn nog natte slip uit de wasmand, ze rook aan beide kledingstukken en ik hoorde haar zachtjes kreunen: “Hmmmmmmmmm…..”. Daarna liep ze met de kledingstukken in haar hand terug naar de keuken en dronk aan de tafel haar koffie, terwijl ze met één hand tussen haar benen haar clit masseerde en nadat de koffie op was ging ze aan het werk.

Nadat ze de keuken had opgeruimd was haar gang naar de slaapkamer waar ze de lakens zou gaan verschonen en daarna zou wassen, de deur had ik op een kier laten staan en toen ze de slaapkamer binnen stapte sloeg de schrik haar om de keel en stotterde zij: “Je bent….., ehhhhh….., je bent…., ehhhh…., thuis…..”. Ik lag naakt op bed en mijn pik stond als een paal omhoog. “Ja…….”, antwoordde ik, “Ik wilde nu weleens de verse geur van je poesje ruiken……”. “Ja maar…., ehhhh……, ja maar……”, verder kwam ze niet want ik was uit bed gestapt had haar hoofd gepakt en drukte mijn lippen op die van haar waarna ze haar armen om mijn nek sloeg en we elkaar intens begonnen te tongen.

Ik legde mijn hand op haar billen en schoof het jurkje omhoog, ik voelde de jarretelbandjes strak over haar billen spannen en toen ik mijn hand via haar heup naar de voorkant tussen haar benen liet glijden voelde ik dat ze ook nu weer een vlinderstring met open kruis droeg. Toen mijn vingers de opening van haar string hadden gevonden voelde ik hoe haar schaamlippen zich naar buiten perste en voelde ik ook dat de string rondom de opening drijfnat was. “Hmmmmjaaaaaa…….., ik ben zo geil….”, fluisterde ze in mijn oor waarna ze mij weer heftig begon te tongen. Ik maakte haar jurkje los en liet dit langs haar lijf naar beneden zakken, ze droeg nu nog alleen een zwarte kwartcup beha die haar kleine tietjes omhoog duwde waardoor ze iets groter leken, verder een bijpassende jarretelgordel en een zwarte vlinderstring met open kruis, aan haar benen droeg ze zwarte ragfijne netkousen.

Nadat ik haar jurkje had uitgedaan duwde ik haar op bed, trok haar string uit, spreidde haar benen en ging op mijn knieën tussen haar benen zitten, boog voorover en liet het puntje van mijn tong tussen haar heerlijke gladde schaamlippen glijden en toen ik met mijn tong haar harde roze knop beroerde kreunde ze van genot: “Ohwhoeiiijaaaaaaa….., lekker……”. Ik likte het zilte vocht uit haar kutje, het smaakte heerlijk en de geur was zoals ik had geroken in haar stringetjes. Ik kwam nu omhoog, plaatste mijn handen naast haar lichaam en bewoog net zolang met mijn onderlijf totdat de harde eikel voor de ingang van haar vochtige neukholletje zat en duwde mijn lul in één beweging haar kutje binnen totdat mijn ballen tegen haar billen kletsten. “Ohwhoeeeiiijaaaaaaaa………., dat is geil……”, kreunde ze, waarna ik mijn lul in hoog tempo in haar kutje pompte. Els sloeg haar benen om die van mij en voelde haar zachte netkousen langs mijn benen glijden. “Hmmmmjaaaa……, neuk me hard….., neuk me keihard…….”, kreunde ze. Ik ramde mijn lul zo hard als ik kon in haar kutje en hoorde hoe mijn ballen telkens tegen haar drijfnatte billen kletsten. Els spande haar kutspieren nu strak aan en ik voelde hoe mijn zaad zich een weg zocht naar het topje van mijn eikel en vervolgens om vervolgens een vijftal dikke stralen sperma in haar kutje te spuiten. “Ohwhoeeeiiijaaaaaa……..”, kreunde Els en ik voelde haar warme geil langs de schacht van mijn lul uit haar kutje vloeien.

Nadat we waren klaargekomen lagen we nog een tijdje te zoenen en daarna stapten we uit bed en gingen we douchen. Els zeepte mij aan alle kanten in en had vooral veel aandacht voor mijn lul. Toen we ons hadden afgedroogd liepen we naar de keuken en schonk Els koffie voor ons in. Ik vertelde Els dat ik het spelletje met ons ondergoed wel leuk vond en dat het tijd werd om iets verder te gaan. Els stelde voor om in het vervolg op zaterdag te komen omdat ik dan thuis was. Ik dacht even na en vertelde Els van de buurvrouw en de post en dat de buurvrouw ook op zaterdag… Els onderbrak mij en zei: “Een triootje………, dat kan ook heel leuk zijn….”. “Ja maar……., ehhhhh…., de buurvrouw……, is…., ehhhhh….., veel ouder……”, antwoordde ik.

“Ja…., en….., als ik jou zo hoor is ze wel lekker geil…..”.

Ik vertelde Els hoe het zo was gekomen met de buurvrouw, en dat ik uiteindelijk haar te pakken had genomen met het bezorgen van de post. “Hoe wist je zo zeker dat ze jou post zou komen brengen…..”. vroeg Els. “Olga zou meteen weten dat ik het spelletje met de post door had en dat ik haar positie had ingenomen….., ze had alleen niet verwacht dat ik mijn postbus had verwijderd en ze naar mijn voordeur moest lopen….’, antwoordde ik. Ik ging verder en zei dat ik Olga kon zien aankomen op de inrit en ik dan naar de deur kon lopen, ze had ook niet verwacht dat ik haar naakt zou opwachten want toen ik de deur opende zag ik een heftige schrikreactie maar al snel nam ze de leiding over en stond ze mij heftig te tongen. Ik vertelde nog wat Olga en ik daarna hadden gedaan waarna Els zei: “Ik zit alweer te soppen…..”. Ik antwoordde dat ze zich geen zorgen hoefde te maken omdat mijn lul ook al weer behoorlijk begon te jeuken.

Ik draaide mijn stoel om, zakte wat onderuit waarna Els op mijn schoot kwam zitten en waarbij ze gelijkertijd mijn harde lul haar soppende kutje binnen leidde. “Hmmmmmjaaaaa……, lekker…….”, kreunde ik toen ik haar zachte vlees rond mijn lul voelde. Els had nu haar handen samengevouwen in mijn nek en leunde achterover waardoor haar kutje mijn hele lul omsloot. Langzaam begon ze nu heen en weer te bewegen, mijn lul gleed een stuk uit haar kutje en daarna voelde ik het warme sappige vlees weer om mijn lul sluiten, dit was echt geil, ik voelde dat mijn bovenbenen nat werden van haar kutgeil en als glijmiddel tussen onze lichaamsdelen diende. Els gooide haar hoofd achterover waarbij haar mooie lange haren los hingen, ze sloot haar ogen en terwijl ze weer zachtjes naar mij toe gleed en mijn lul weer in haar sappige kutje verdween kreunde ze: “Ohwoeeeeejaaaaaaa…….., lekker…, hmmmmmjaaaaa…..”.

Het was heerlijk zoals Els mij nu aan het neuken was, ik werd bloedgeil en moest mij beheersen om niet meteen klaar te komen en terwijl Els langzaam het tempo begon op te voeren draaide ik met mijn duimen en wijsvingers rond haar harde tepels die hierdoor nor harder en langer werden. “Hmmmmmjaaaaa………”, kreunde Els opnieuw en voelde haar kutspieren samentrekken rond mijn snoeiharde lul, ik moest mijn orgasme ophouden want ik wilde samen met Els klaarkomen. Pas toen ik voelde dat het lichaam van Els begon te schokken en ik haar geil langs mijn benen voelde lopen liet ik mezelf gaan en spoot ik een viertal dikke stralen warm zaad in haar kut terwijl Els mij nog wild aan het neuken was en tot een heftig orgasme kwam.

Daarna boog Els naar mij toe en drukte haar lippen op die van mij en voelde ik haar tong mijn mond binnendringen, we waren elkaar heerlijk zacht aan te tongen terwijl mijn slap geworden lul nog steeds in haar drijfnatte kutje verbleef. Nadat we elkaar een tijdje hadden getongd voelde ik mijn lul weer groeien waardoor Els haar onderlichaam strak tegen dat van mij aandrukte zodat ze maximaal kon genieten van de groei van mijn lul in haar kutje. Toen mijn lul weer helemaal stijf was legde ze opnieuw haar handen gevouwen in mijn nek, leunde ver achterover en begon mij als een wilde te neuken, door het vele geil tussen onze lijven hoorden we bij elke beweging soppende geluiden. Els ging zo hard tekeer dat we beide al snel weer tot een hoogtepunt kwamen en Els hijgend tegen mij aan kwam zitten. “Pffffffff………..”, blies ze tussen haar lippen, “Dat was nog eens neuken….”. Els stond op van mijn schoot en samen liepen we naar de badkamer om al het geil van onze lichamen te wassen, daarna kleedden we ons aan en ging Els verder met de huishoudelijke klusjes en ik stapte in mijn auto een reed naar mijn werk.

Toen ik thuis weer thuis kwam was Els bezig om eten klaar te maken. “Moest jij niet naar huis…”, vroeg ik verbaasd. “Door geile omstandigheden ben ik vanmorgen wat later begonnen dus werk ik nu wat langer door……”, antwoordde Els. “Hoezo later begonnen…….., voor de tijd dat wij samen hebben geneukt hoef jij niet langer door te werken…….”, zei ik. “Nee….., antwoordde ze, “Dat bedoel ik niet…….”, waarna ze vertelde dat Toen ik vanochtend net weg was gereden Olga aan de deur stond en zei dat ze graag kennis wilde maken met de hulp van Victor, ze was, zoals je al verteld had, weer super uitdagend gekleed, ze droeg een felkleurig strak jurkje dat zo kort was dat het maar net haar kruis verborg, onder het jurkje droeg ze ragfijne witte netkousen waarvan de boorden onder het jurkje uitkwamen en er zelfs nog een stukje bloot been was te zien en ook nog een stukje van de witte jarretelbandjes, het jurkje has zo’n diepe haluitsnede dat door de witte pushup beha haar grote tieten er bijna uit rolden.

“Mag ik binnen komen voor een kop koffie…..”, had ze gevraagd.

Hoewel ik de lul van jou nog in mijn kutje voelde werd ik alweer geil van deze vrouw, die ondanks haar leeftijd er nog geweldig uitzag en toen ze binnen was en ik de deur achter haar had gesloten legde ik mijn handen in haar nek en drukte mijn lippen vol op die van haar, Olga beantwoordde mijn verzoek meteen want ik voelde haar tong mijn mond binnen dringen en stonden we elkaar heftig en intens te tongen, vertelde Els. “En toen……, zijn jullie meteen in bed gedoken…..”, vroeg ik nieuwsgierig. Els ging verder en vertelde dat ze eerst nog onder het jurkje van Olga had gevoeld of ze een string of slip droeg maar die had ze thuis gelaten en voelde ik een heerlijk gladgeschoren en zeiknatte kut. Daarna nam ik haar mee naar jou slaapkamer en nadat ik haar jurkje had uitgetrokken en haar beha had losgemaakt begon ik haar grote borsten te likken, ik beet zachtjes op haar tepels en zoog aan haar grote donkerbruine spenen, Daarna kleedde Olga mij uit en zoog een tijdje aan mij harde tepels, daarna gingen we op bed liggen en begonnen we elkaars kutjes te likken, het was supergeil en het was ook de eerste keer dat ik het echt met een vrouw deed, ik had vroeger met vriendinnetjes wel eens wat gevingerd maar verder was het nooit gekomen.

Intussen had Els het eten op tafel staan waarna ze verder vertelde: “Het was zo lekker en we waren allebei zo geil geworden dat we al heel snel klaarkwamen waarbij het geil overvloedig uit ons beide kutjes vloeide……”. “Ik moest daarna wel weer het bed verschonen, maar dat had ik er wel voor over….”, zei ze. “Daarna hebben we samen nog koffie gedronken en wat gekeuveld waarna ze weg ging in ik weer verder kon met mijn werk…….”, zei Els. “Het was lekker….”, zei ik toen ik de laatste hap naar binnen had gewerkt, ik was intussen van het verhaal behoorlijk geil geworden en had best wel zin om Els nog een keertje te neuken. Els ruimde de tafel af, deed alles in de afwasmachine en toen ze klaar was zei ze glimlachend: “Oké……, dan zie ik je zaterdag weer……”, en terwijl ze wegliep gaf ze nog een knipoog.

De volgende zaterdag was Els al weer vroeg bij mij, ze droeg dit keer een strakke jeans en omdat ik de contouren kon zien zag ik ook dat ze een string droeg, verder droeg ze alleen een strak shirt en geen beha want haar kleine stevige tietjes tekende zich mooi af in het shirt. Ze had ook een kleine weekendtas bij zich die ze in mijn slaapkamer zette. “Blijf je slapen…..”, vroeg ik gekscherend, ze lachte alleen maar. Els deed die dag haar werk zoals ze dat gewoonlijk op donderdag deed, wel lunchten we samen en aan het begin van de avond bestelde ik een paar pizza’s calzone en nadat de bezorger die had gebracht aten we die samen op, een lekker rood wijntje erbij maakte de maaltijd compleet. Nadat Els na het eten alles had opgeruimd vroeg ze of ze mocht douchen. “Natuurlijk…..”, antwoordde ik verbaasd en vroeg: “Ga je meteen hierna uit…….”. Els kwam naar mij toe, gaf mij een zoen op mijn mond en zei: “Nee……”, ik ga douchen en daarna kleed ik mij aan en blijf ik vanavond gezellig bij je…..”.

Daarna liep Els naar de douche en na een drie kwartiertjes kwam ze de kamer binnen, ze ging voor mij staan en zei: “En…..”? Ze was gekleed in een zwart wijdvallend en kort leren rokje met daarop een witte blouse met veel kant, onder het rokje droeg ze wit, glanzende nylonkousen, aan haar voeten droeg ze schoenen met dunne bandjes en hakken van negen centimeter, toen ze haar rokje een klein stukje optilde zag ik de witte jarretelbandjes met goudkleurige clips vastgemaakt aan de brede boorden van haar kousen. Toen Els naar mij toe boog om mij een zoen te geven viel haar blouse open en zag ik dat ze een witte body droeg met kwart cups die haar toch al stevige kleine tietjes mooi lieten uitkomen. Nadat ze mij een zoen had gegeven zei ze: “En……., ga jij je ook nog wat opfrissen voor de avond……”? Ik kwam meteen uit mijn stoel en liep met een snoeiharde lul in mijn broek naar de badkamer.

Voordat ik onder de douche stapte smeerde ik mijn gezicht in met een scheergel waarna ik de opkomende stoppels wegscheerde, toen ik met mijn hand langs mijn lul voelde merkte ik dat ook hier de stoppeltjes weer tevoorschijn waren gekomen, ik deed een nieuw mesje in de houder, smeerde het gebied in met gel en begon mij ook daar glad te scheren, ik zette één voet op een krukje zodat ik ook goed de onderkant van mijn ballen kon bereiken en ook het gebied rond mijn sterretje. Daarna liep ik naar de slaapkamer, trok een kleine wetlook slip aan en een strakke jeans, verder nog een strak shirt en deed mijn favoriete luchtje van Jean Paul Gaultier op. Toen ik klaar was liep ik naar de kamer en keek verrast toen ik zag dat Olga er ook was. Ze kwam op mij toelopen, drukte haar lippen op die van mij, waarna ze zei: “goedenavond schatje…..”.

Even van mijn stuk gebracht keek ik naar Olga die gekleed was in een rood velours jurkje dat strak om haar lijf sloot en door de contouren kon ik zien dat ze een kwartcup beha droeg die haar grote borsten bijna uit de grote hals van het jurkje duwden. Aan haar benen droeg ze zwarte fantasie nylonkousen en aan haar voeten rode schoenen met hakken van zeker twaalf centimeter, haar lange zwarte haren hingen golvend langs haar hoofd en over haar schouders. Els liep intussen naar de keuken en kwam even later terug met drie koppen koffie en toen ik tussen de beide dames op de grote leren bank zat zei Olga: “Els en ik hebben afgesproken om je vanavond eens heerlijk te gaan verwennen….”. We dronken de koffie waarbij de twee nog eens uitgebreid spraken over hun ontmoeting van afgelopen donderdag.

Toen ik een tijdje later opstond, de kopjes naar de keuken bracht en voor de dames een glas rode wijn inschonk kon het niet onopgemerkt blijven dat ik een knoert van een lul in mijn broek had en die knel zat in de veel te kleine slip. Nadat ik voor mezelf een beugelfles bier uit de koekast had gehaald en op tafel had gezet, pakte Olga mijn handen, ik stond voor haar terwijl ze zelf nog op de bank zat, ze maakte mijn broek los en liet hem zakken en met dezelfde beweging trok ze ook mijn slip naar beneden zodat mijn harde lul naar voren zwiepte. Daarna pakte ze met één hand mijn lul vast, boog haar hoofd naar voren en sloot haar warme rode lippen rond mijn glanzende eikel waarna ze meteen ze de dikke druppel voorvocht met een snelle beweging weg likte. Els zat nu onderuitgezakt op de bank en haar hand zat tussen haar gespreide benen en ging langzaam met haar vinger over het topje van haar roze genotsknopje. Met haar andere hand masseerde Olga nu mijn ballen terwijl ze langzaam mijn lul haar mond binnen zoog. Steeds verder ging mijn lul naar binnen ik voelde al hoe mijn eikel tegen haar keelgat kwam, ze stopte dan even en even later zoog ze mijn lul weer een klein stukje haar keel binnen, en weer stopte ze even, net zo lang totdat ik haar lippen tegen mijn buik en ballen voelde. “Ze heeft mijn lul helemaal in haar keel…..”, dacht ik verbaasd bij mezelf en ik werd hiervan bloedgeil. “Hmmmmmmjaaaaaaa………, lekker geil……, hmmmmm….”, kreunde ik. Toen Olga merkte dat ik bijna ging klaarkomen stopte ze en liet mijn lul uit har keel glijden, waarbij er grote slierten speeksel uit haar mond drupten.

Els had intussen haar leren rokje en blouse uitgetrokken en droeg nu alleen nog haar jarretelbody met open kruis en terwijl Olga naar de badkamer was gelopen om het speeksel weg te vegen nam Els mij mee naar de slaapkamer, onder het lopen deed ik nog mijn shirt uit en toen we in de slaapkamer waren duwde Els mij op bed, kwam op haar hurken boven mij zitten en liet haa lekkere gladgeschoren kutje over mijn snoeiharde lul zakken totdat hij aan zijn wortel in haar was verdwenen. “Ohwhoeeeejaaa……..”, kreunde ze zachtjes en er ging een rilling door haar lichaam. Intussen was Olga ook de slaapkamer binnen gekomen en had haar rode jurkje uitgedaan, haar mooie volle borsten lagen stevig op haar kwartcup beha en haar tepels waren keihard. Terwijl Els nu langzaam heen en weer begon te glijden kwam Olga boven mij zitten met haar kut precies boven mijn mond zodat ik haar kut kon likken, ze was zeiknat en de druppels geil kwamen in mijn mond en toen ik haar dikke opgezette clit met mijn tong aanraakte kreunde ze “Ohjaaaaaa……, dat is lekker Victor……., ga door…..”. Ik merkte dat Els en Olga naar elkaar toe bogen en elkaar begonnen te tongen waardoor Els sneller heen en weer begon te bewegen en ik de kut van Olga strakker op mijn mond voelde drukken.

Ik was geil en het kostte mij enige moeite om niet meteen klaar te komen, ik genoot volop van het natte kutje dat mijn lul omsloot en dat nu hard heen en weer gleed over mijn lul, het vele geil dat uit de kut van Olga vloeide kon ik maar nauwelijks doorslikken en veel daarvan liep via mijn mondhoeken mijn nek langs en kwam op het bed terecht. Het kon nu nooit meer lang duren voordat er iemand zou klaarkomen, aan het gekreun van beide vrouwen was dat duidelijk te merken. “Ohwoeeiiiijaaaaaa………”, kreunde Els, “Hmmmmmmm……, jaaaaaa………”, kreunde Olga op haar beurt en toen ik vervolgens voelde dat Els haar kutspieren begon aan te spannen kon ik mij niet meer inhouden en met schokken spoot ik een vijftal stralen sperma met kracht in het kutje van Els die hierop ook klaarkwam en ik forse straal geil uit haar kutje voelde spuiten, ook Olga kon zich nu niet meer beheersen en alsof ze haar blaas aan het legen was liep haar geil met grote hoeveelheden over mijn gezicht en langs mijn nek.

We hebben de avond en nacht heerlijk met elkaar liggen geilen en toen ik uiteindelijk vijf keer was klaargekomen, waarvan de laatste keer met veel moeite viel ik tussen de twee vrouwen uitgeput in slaap. Toen ik de volgende ochtend wakker werd hadden de vrouwen een uitgebreid ontbijt gemaakt met veel eieren en spek.

Els is intussen bij mij ingetrokken en we hebben een uitstekend seksleven, af en toe komt Olga ook nog langs maar sinds ze iets heeft met de nieuwe postbode komt ze meestal alleen maar nog maar voor een kop koffie en om te vertellen dat hij zo lekker kan neuken met zijn grote dikke pik.

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2021 https://seksverhalen.org/sexverhalen/rijpewijven/2371/Post-verkeerd-bezorgd.html