Zou jij een oudere vrouw neuken?

Veilig een keiharde erectie

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou je een Moeder neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Snel sexcontact met mij!

Een lul zo hard als staal!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Geil avontuur tijdens mijn krantenwijk
Categorie: rijpewijven | zaterdag 14 september 2013 02:37

Geile afspraakjes

Balen, balen en nog eens balen. Dit had Theo er niet bij verteld toen hij mij vroeg om zijn krantenwijk gedurende de paasvakantie over te nemen, wat een kolere weer zeg! Het was al begin April maar het leek wel December. Ik kon met moeite de kranten droog houden, zelf was ik al helemaal doorweekt. "Nou, even doorzetten, ventje" zei ik tegen mezelf "dan kan je straks in een warm bad nemen en de rest van de avond DVD-tjes kijken". Ik had al een paar maanden geleden het geheime laatje op de slaapkamer van mijn ouders ontdekt en was, als ik even alleen thuis was, reeds begonnen aan hun collectie "natuurfilms". Ik kon me dan ook erg verheugen op vanavond; mijn ouders waren vanmorgen weg gegaan naar ons buitenhuisje in Friesland maar ik moest thuisblijven omdat ik aan Theo had beloofd dat ik zijn wijk zou lopen, dus ook op zaterdag-avond. Ik zag me al helemaal liggen op het bed van mijn ouders, kijkend naar een seksfilm en ondertussen lekker aan mijn pik trekken. Mijn record stond op vijf keer klaarkomen op een avond maar ik zou vanavond weleens een poging kunnen wagen om dit record wat aan te scherpen.

Een van hun films had vanaf het begin mijn speciale interesse, een lerares die een leerling laat nablijven. Het idee dat een oudere vrouw wou neuken met een jonge knul, dat was nieuw voor me. Ik merkte meteen dat dit de film was maar ik het meest op geilde. Sinds ik die film voor het eerst had gezien keek ik dan ook heel anders naar mijn leraressen, buurvrouwen en kennissen van mijn ouders. Ik zag in iedere oudere vrouw een geile stoot en probeerde het beeld goed in me op te nemen om dan 's avonds mijn eigen fantasie op haar los te laten.

Maar nu liep ik hier in de stromende regen en moest nog zeker een half uur voordat ik eindelijk op huis af kon gaan. Straks, halverwege, kreeg ik gelukkig nog de flat. Daar kon ik in een keer wel 15 kranten in de bus gooien terwijl ik ook nog eens even droog stond. Eenmaal bij de flat aangekomen had ik dan ook besloten om hier even een korte pauze in te lassen, de laatste twee straten konden wel even wachten. Ik stond nog geen minuut of er stopte een auto voor de flat. Een dame stapte uit, deed snel haar paraplu op en liep naar de achterkant. Met een hand opende ze de achterklep van haar autootje en pakte er een tas uit waarmee ze naar de galerij kwam lopen. Ik hield de deur voor haar open en liet haar naar binnen . "oh... dank je wel, jongen.... dat is erg vriendelijk van je" zei ze terwijl ze de tas neerzette. "Heeft u nog meer mevrouw?, dan wil ik u best wel even helpen hoor, ik ben toch al doorweekt, kunt u een beetje droog blijven". Ze keek naar boven terwijl ze de tas neerzette "weer je het zeker, jongen. Ik heb geloof ik wel 10 tassen in de auto staan".

Nou en of ik het zeker wist, al had ze honderd tassen in de auto staan, wat een kanjer van een vrouw was dit. Ik was meteen bezig om haar goed in mij op te nemen om zeker te zijn dat ik haar vanavond in mijn gedachten niet kwijt zou zijn. Een jaar of 55, donkerblond haar en goed verzorgt. Haar jas verborg dan wel de inhoud maar het liet volgens mij niets te wensen over. Nadat ik van de lekkere schrik bekomen was antwoordde ik dan ook "Geen enkel, probleem mevrouw, ik doe het graag. Als u hier even blijft wachten dan pak ik uw tassen".

Ik wachtte niet op haar antwoord, deed mijn capuchon omhoog en liep naar buiten. Terwijl ik naar de auto liep dacht ik dat ik veel te lang naar haar heb staan staren, ik hoop niet dat ze dat gemerkt heeft. Haar hele achterbak lag inderdaad vol met tassen, ik pakte twee tassen en liep hiermee in draf terug naar de galerij waar ze nu op haar beurt de deur voor mij openhield. " Dank u wel, mevrouw, dat is heel vriendelijk van u". Als grapje zei ik hetzelfde toen ik de deur voor haar openhield. Terwijl ik de tassen neerzette zag ik dat ze moest glimlachen. "je bent een hele aardige jongen. Ik zal me even voorstellen, ik ben Tilly" zei ze terwijl ze haar hand uitstak. Ik beantwoorde haar uitgestoken hand; "Hallo Tilly, ik ben Philip. Je zal me niet kennen want ik loop deze krantenwijk normaal niet. Ik val even in voor een vriend die op vakantie is". Ik liep weer naar de auto om de volgende tassen te halen. "Ik wil je straks graag iets te drinken aanbieden, Philip" zei Tilly toen ik voor de zoveelste keer naar binnen kwam met weer een lading tassen. "ik zou dat graag doen, Tilly, maar ik moet eerst nog de rest van mijn kranten afleveren, anders komen er klachten". Ik was zelf wel tevreden met mijn antwoord, wel willen maar niet kunnen. "Misschien kan je na je krantenwijk iets komen drinken, ik ben maar een vrouw alleen en wil je graag bedanken voor je hulp. En, ik moet eigenlijk nog een boodschap doen" vertelde ze met een glimlach. "ik weet wat je denkt, alsof ik al niet genoeg heb gekocht". Ik vond het een goed plan en we spraken af dat ik na de krantenwijk bij haar iets bij haar zou drinken. We brachten samen de boodschappen naar boven en zette deze bij haar in de gang. In de lift naar beneden zei Tilly "Nu weet je precies waar je straks moet zijn" met een knipoog.

Ik heb nog nooit zo snel de laatste kranten weggebracht maar dat had ik beter niet kunnen doen. Ik stond inmiddels ruim een kwartier te wachten toen ik de auto van Tilly aan zag komen rijden. Ze stopte nu op de parkeerplaats en kwam met tassen en paraplu haastig aangelopen. Ik hield de deur voor haar open "Heeft u nog meer tassen, mevrouw?, dan wil ik u best wel even helpen hoor, ik ben toch al doorweekt, kunt u een beetje droog blijven". Tilly moest nu lachen. "Sorry Philip dat ik je heb laten wachten. Het duurde wat langer in de winkel, alle paskamertjes waren bezet". Ze gaf me met haar handpalm een streek over mijn wang. "Ga, je mee naar boven?" vroeg ze terwijl ze zelf al naar de lift liep en de tussendeur voor mij open liet staan.

Wordt er thuis op je gewacht of kan ik je ook iets te eten aanbieden, het gebeurt me niet iedere dag dat ik zo'n aardige jonge knul op bezoek krijg" zei Tilly. Ik vertelde haar dat mij ouders wegwaren en ik vanavond home alone was. "Da's dan mooi, ik heb ingekocht voor een weeshuis omdat ik morgen met een vriendin een weekje op vakantie ga. Ik weet zeker dat ik wel een menuutje voor je op tafel kan zetten, het lijkt mij in ieder geval erg gezellig. Maar ik kan me voorstellen dat je denkt; wat moet ik op mijn vrije avond met zo'n oude tante, dus voel je nergens toe verplicht". Ik vertelde haar dat het zeker geen verplichting was en dat ik graag van haar aanbod gebruik wou maken. "Mooi, dat is dan geregeld, tante Tilly zal jou eens goed verzorgen" Tilly stak haar hand uit om deze onder mijn arm te stoppen en nam me als het ware mee naar binnen.

Toen we op de lift stonden te wachten viel mijn oog op de twee tassen die ze in haar hand had. Het waren zwarte papieren tassen met het opschrift "Pour Vous" lingerie. "kan ik die even voor je dragen, Tilly?" vroeg ik zo onnozel mogelijk. Ze keek naar de tassen en daarna naar mij; "Dit zijn geen gewone boodschappen Philip. Dit zijn kadootjes die ik voor mezelf heb gekocht, draag jij ze maar." Tilly stak haar hand uit en gaf mij de tasjes. Terwiijl we in de lift stonden keek ik er snel in maar kon niet echt goed zien wat het was. Ik zag alleen maar losse zwart glimmende papieren pakketjes die met strikken omgebonden waren. "Dat is niet netjes, Philip, je mag er niet in kijken hoor, anders ga ik blozen" Tilly stond een beetje verlegen tegenover me. "Wat zit er dan in, Tilly, of mag ik dat niet vragen?". Mijn fantasie ging al op volle kracht na het lezen van het opschrift. Ik had dan ook alle mogelijke variaties de revu laten passeren. Tilly stond met een glimlach tegenover me; "Als je wilt mag je dat straks wel zien hoor Philip, maar ik moet je wel waarschuwen. Het is nogal pikant." Tilly keek me aan en wachtte duidelijk op mijn antwoord. Ik zag dat ze een beetje onzeker werd toen mijn antwoord even uit bleef, ik was overdonderd door haar opmerking en moest even nadenken om goed uit de hoek te komen. "Het kan me niet pikant genoeg zijn, Tilly, en aangezien ik 18 jaar ben zijn we niet in overtreding". Zo, daar kon ze het even mee doen. "da's goed om te weten, Philip" zei Tilly terwijl ze mijn arm eerst harder naar haar toe trok.

We kwamen haar huis binnen en deden onze jassen uit. Ik kon nu eindelijk Tilly haar lijf bewonderen. Ze was iets groter dan ik, had een mooie zwarte broek aan die strak om haar billen zat met daaronder hakjes. Haar borsten waren meer dan behoorlijk en zaten onder een wit satijnen overhemd. "doe alsof je thuis bent, Philip, maar laat me even die troep opruimen." Tilly liep naar de keuken en had in een mum van tijd alle boodschappen weggelegd en opgeruimd. Ze woonde erg mooi en ruim op een van de bovenste etages en had haar appartement heel smaakvol en warm ingericht. De twee zwarte tasjes stonden nog te wachten in de gang.

Tilly kwam uit de keuken en had een fles rode wijn in haar hand. "Waarom trek je niet even je natte goed uit of wil je liever even wat drinken? Ik heb een droger dus ik kan alles binnen een half uurtje droog voor je hebben." Ik stond voor het raam en keek over de stad uit, ik was het helemaal vergeten maar liep inderdaad nog steeds in mijn doorweekte kleding. Ik draaide met om en antwoordde "euhh... het maakt mij niets uit hoor, maar ik kan begrijpen dat je niet een nat ventje op je mooie bank wil hebben zitten". Tilly giechelde en wenkte mij om mee te komen terwijl ze door de gang wegliep en de deur naar haar slaapkamer opende. Ze deed een schemerlamp naast het bed aan en daarna de gordijnen dicht. "Zo, kleed je maar uit, en leg je kleren maar in de badkamer". Ze liep naar de badkamer, deed het licht aan en pakte een witte badjas, Ze legde de badjas op het bed "Dan moet je het hier het komende half uur even mee doen" zei ze glimlachend en liep de kamer uit.

Ik trok mijn zeiknatte kleren uit en gooide die de badkamer in. Ik hield mijn onderbroek aan en stapte in de iets te grote badjas en liep terug naar de kamer. Tilly stond kaarsen aan te steken en had ook hier de gordijnen dichtgedaan. Toen ze me binnen zag komen draaide ze zich om en vroeg me lekker te gaan zitten terwijl ze zelf ook naar bank liep "wat wil je drinken" vroeg ze, ik gaf aan mee te doen aan de rode wijn die al op tafel stond. Zo zaten we gezellig een paar minuten en vertelde Tilly dat ze al twee jaar alleen was nadat haar man was overleden en sinds een half jaar in deze flat was gaan wonen nu nadat haar jongste dochter was gaan samenwonen. Langzaam maar zeker was ze weer een beetje de oude Tilly aan het worden, zoals ze zelf zei en had weer zin in het leven. De komende week zou ze voor het eerst zonder haar man of kinderen op vakantie gaan. Tilly vroeg me honderduit, waar ik op school zat, wat voor sport ik deed. Ook vroeg ze me of ik een vriendinnetje had, weleens had gezoend en andere vragen die een gezonde spanning in de lucht brachten.

"Nu zal ik even jouw kleren gaan drogen en als je het goed vindt trek ik meteen zelf ook even iets anders aan". Ze legde de afstandbediening voor me neer en vulde mijn glas nogmaals. "Doe alsof je thuis bent, Philip, ik vind het erg gezellig dat je er bent en hoop dat je mij nog even gezelschap wilt blijven houden" Ze keek me nu strak aan "vermaak je zelf even een kwartiertje terwijl ik mij omkleedt, ok?" en liep weg.

Ik pakte de afstandsbedieding en zapte maar wat voor me uit. Niets, nieuws en niets was er op tv maar ik zat ook met mijn gedachen heel ergens anders en had alweer mijn tweede glas wijn leeg. Ik dronk normaal nooit wijn en die kwam dan ook goed aan. Ga nou niet lopen zuipen hier man, zat ik tegen mezelf te zeggen, dat vinden vrouwen niet fijn. Ik schonk mijn glas snel vol om te doen alsof ik er nog mee bezig was toen ik een deur hoorde opengaan en iemand door de gang hoorde lopen.

Ik zag Tilly heel kort toen ze meteen doorliep naar de keuken, maar net lang genoeg om te zien dat ze een zwarte jurk had aangetrokken met daaronder pumps. "ik maak even was snacks, Philip, heb je daar zin in" vroeg ze vanuit de keuken. Een paar minuten later kwam ze de kamer binnen en ging naast me zitten. Ze had zich duidelijk zwaarder opgemaakt en we gingen door met het gesprek waar we gebleven waren onderwijl lekkere toastjes etend en wijn drinkend. Tilly was erg nieuwsgierig en vroeg op een gegeven moment of ik weleens met een meisje naar bed was geweest. "Om eerlijk te zijn niet, Tilly" antwoordde ik "het is er nog niet van gekomen". "Het kan heel erg fijn zijn om lekker te vrijen, Philip" zei Tilly terwijl ze met haar hand over mijn been wreef en met har gezicht naar voren kwam. Tilly pakte mijn hoofd en draaide dit naar haar toe. "vrijen kan erg opwindend zijn, en zeker met zo'n lekkere knul als jou" Tilly gaf me een zoen om mijn mond en wreef met haar handen door mijn haar.

"Wil je dat ik je laat zien hoe dat moet, Philip?"

Tilly opende haar mond en drong met haar tong bij mij naar binnen voor een lange en heftige zoen terwijl ze met hand inmiddels bij mijn kruis was aangekomen. Haar hand wreef nu over mijn harde staaf die reeds op springen stond. De natte onderbroek zat behoorlijk in de weg maar Tilly wist mijn staaf te bevrijden via de gulp. "Mm, dat is een lekkere lul, die je daar hebt, Philip. Mag ik daar eens lekker aanzitten". Tilly deed mijn badjes open en liet haar hoofd naar beneden zakken om als kussend uit te komen bij mijn lul die ze met een hand krachtig vasthield. "Mm.. wat een kanon, Philip, wat een lekkere grote pik heb je". Ze gaf nu kusjes op mijn stam en ging met haar hand op en neer.

Tilly liet zich van de bank afglijden en kwam op haar knieen voor me tussen mijn benen zitten. Ze nam mijn ballen in haar hand en begon deze door haar hand te rollen terwijl ze me overal bleef kussen. "mm.. zit hier al het lekkere zaad in wat je straks aan mijn gaat geven...." Haar gezicht kwam iets naar boven en met haar tong gleed ze over mijn eikel. "..ohhhh...ja... ik kan je sperma al proeven....".. ze likte mijn eikel terwijl ze geil naar boven bleef kijken. Ze pakte mijn lul en zorgde dat ie recht omhoog stond, om vervolgens mijn hele lul in haar mond te nemen en deze af te gaan zuigen. Ik wist niet wat me overkwam en moest ontzettend mijn best te doen om niet klaar te komen, mijn bekken begon te schokken. Tilly voelde dit en kwam meteen in aktie "...mm... oh... ja ... Philip.... wil je lekker spuiten.... kom maar... geef je sap aan mij...spuit maar in mijn mondje..... ja...ja..." sprak ze geil terwijl ze mijn lul afwisselend aan het likken, zuigen en aftrekken was. Ik hield het niet meer en kwam schokkend klaar. Tilly had moeite om alle stromen te verwerken ondanks dat ze probeerde alles in haar mond op te vangen. Ze bleek kreunen en aan mijn pik zuigen en trekken. Haar gezicht zat onder en er liep ook sperma vanauit haar mond op haar kin, wat een geil gezicht zeg. Met haar vingers zorgde ze ervoor dat ze alles in haar mond kreeg en liet mijn lul pas los toen ze zeker wist dat ik leeg en schoon was.

Ze liet mijn lul niet los terwijl ze weer naast me kwam zitten.

"Oooh...Philip.. dit was zo lekker... het is zo fijn om weer eens een lekkere lul in mijn mond te hebben en helemaal van zo'n geile jonge knul als jij". Tilly bleef over mijn lul wrijven die keihard overeind bleef "..en het is toch waar dat jongens zo als jij meerdere keren kunnen klaarkomen? Dan hebben we nog een hele avond voor de boeg, schatje".

Tilly die nog steeds haar jurk volledig aanhad stond op en liep naar de gang. Ze pakte de papieren tasjes en zette deze voor mijn voeten neer."Alsjeblieft, Philip" zei ze "dit is allemaal spannende kleding die ik van mezelf mocht kopen nadat ik kennis met jou had gemaakt. Jij mag een pakje aan mij geven en dan trek ik het voor je aan, als je dat wilt". Aangezien ik oudere vrouwen in lingerie het geilste vind wat er bestaat ging ik meteen akkoord".

Tilly deed een paar passen naar achteren en begon de knoopjes van haar jurk open te knopen. Onder haar jurk droeg ze niets en terwijl ze de knoopjes een voor een opendeed draaide ze zich net van mij af op het moment dat ze de jurk op de grond liet vallen. Tilly stond nu met haar kont naar mij toe en had alleen nog haar pumps aan. "pak maar een pakje en maak het open, schatje" zei ze "als het goed is zie je op de ieder pakje een nummertje staan. Begin met pakje een, alsjeblieft"

Tilly hield haar arm voor haar borsten en haar hand voor haar kutje terwijl ze in een stoel tegenover me ging zitten met haar benen over elkaar. Het bewuste pakje een was snel gevonden en ik wou het aan haar geven. "Nee, schatje, je moet het openmaken en dan pas aan mij geven...je moet eerst kijken of je het lekker vindt en wil dat ik het aantrek....." Tilly deed haar benen naast elkaar en zat nu met een hand haar, volgens mij kale, poesje te bewerken terwijl haar andere hand over haar tieten wreef " ....Jij mag zeggen wat je geil vindt, Philip... wil je dat ik misschien helemaal niets aantrek.....wil je dat ik naakt voor je ben?..zeg maar wat je wilt......"

Ondertussen zat Tilly zichzelf onbeschaamd te vingeren en was ze duidelijk ontzettend geil.

Het pakje was vrij snel open waarna ik twee kousen voor me had liggen. "die mogen zeker aan, Tilly" zie ik terwijl ik de kousen op de tafel gooide. Tilly stond op en pakte een kous die ze voor mijn gezicht aantrok met een been op tafel. Eindelijk kon ik haar nu goed zien en het was alsof een droom uitkwam. Een kaal kutje wat duidelijk al op leeftijd was, haar lippen hingen naar buiten en waren behoorlijk groot. In de schemer kon ik ook duidelijk zien dat het niet meer helemaal droog was. Hier tieten waren ook wonderschoon. Groot, zwaar en op leeftijd; Precies waar ik mij altijd op aftrek. Haar grote donkere tepels hingen naar beneden maar ze waren hun vorm nog zeker niet verloren. " Kom op....Philip .... pakje twee graag...en zit niet zo naar me te staren.. gekkie....." ik werd als het ware wakker door haar stem. "vindt je het goed wat je ziet....kan ik er mee door..." vroeg ze lachend aan me terwijl ze haar tweede kous bijna aan had.

Pakje twee had een bij de kousen passend jarretel gordeltje. Mijn lul was nog steeds op volle sterkte en ik pakte hem in mijn hand "Nou, Tilly, volgens mij keurt mijn lul dit pakje ook goed..." Tilly kwam naar me toe en nam het gordeltje aan terwijl ze me een kus gaf en met haar hand over mijn lul wreef."

Die lekkere lul van jou mag straks weer meedoen....

Maar eerst ga je mij eens lekker geil aankleden....... maak het volgende pakje maar open .....schatje". In een mum van tijd was ook dit, wel heel kleine pakje open, en nam ze het van me over. "..mmm .. dit wou ik nou altijd nog eens hebben..." zei ze terwijl ze zich omdraaide en in het slipje stapte. Nadat ze even nodig had gehad draaide ze zich weer terug terwijl ze haar hand voor haar kutje had. ".......kijken of jij het geil vindt...Philip......." en ze trok haar hand naar boven. Ze stond nu voor me met een open slipje waar haar twee lippen super geil naar buiten vielen en ik duidelijk haar spleetje zag afgetekend. Ze kon zich bijna niet inhouden en bleef over het slipje wrijven. ".... oh... wat voelt dit geil zeg.... wat voelt dit hoerig....kom maar op met volgende pakje....".

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2021 https://seksverhalen.org/sexverhalen/rijpewijven/2051/Geil-avontuur-tijdens-mijn-krantenwijk.html