Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Een lul zo hard als staal!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou je een Moeder neuken?

Wil je met me neuken?

Geile tieners dagen elkaar uit
Categorie: plassex | woensdag 25 mei 2016

Van het weekend was ik bij Annelies. Annelies is net als ik 18 jaar oud, mooi blond met mooie stevige borsten, slank, niet te lang, niet te kort, met een smakelijk kutje en ze is altijd geil. Ik kan het weten, ze is namelijk mijn seks-buddy. Aan het begin van de zomer kwam ik haar na een lange tijd opzoeken. Ze woont nog bij haar ouders, maar op haar kamer hebben we uitgebreid gepraat over verschillende zaken, uiteindelijk ook seks. Ze vertelde dat ze een keer met haar lesbische ex (Annelies is bi) een gesprek had over seks en dat ze daarna spontaan uit de kleren gingen. Terwijl wij het over seks hadden dacht ik: Hé, wie weet heb ik ook geluk. We werden onderbroken door haar vader, het was al erg laat en hij vroeg of ik bleef slapen. Reken maar! Dacht ik. Van slapen is niets gekomen, we kwamen er al snel achter dat we elkaar bijzonder aantrekkelijk vonden en hebben heel de nacht seks gehad. We waren niet verliefd, we geilden gewoon op elkaar, dus spraken we af seks-buddies te worden. Ik heb haar helaas daarna lange tijd niet meer gezien…

Geile afspraakjes

Tot afgelopen donderdag vroeg ze me via sms of ik van het weekend iets te doen had, of ik zin had om weer eens langs te komen en… om met haar te spelen, want haar ouders waren het hele weekend van huis en dus hadden we het rijk alleen. Ik stuurde een grote ‘Ja!’ terug en vertelde erbij dat ik nog wel iets leuks in gedachten had. Vrijdagavond waren haar ouders nog geen kwartier weg of ik belde al bij haar aan. Ze deed de deur open en bleek nog alleen haar badjas aan te hebben. We omhelsden elkaar, deden de deur dicht en gaven elkaar een tongzoen. Het was na die paar weken toch een beetje ongemakkelijk, wat het stiekem alleen maar geiler maakte. Ik zette mijn tas neer en we gingen naar de huiskamer, daar waren alle ramen door gordijnen gesloten.

“Ga zitten.” Zei ze, en ik nam plaats op de bank. Ze sprong gelijk op mijn schoot en begon me te tongen. Ik deed lekker mee. Ze stopte, trok mijn shirt uit en ging verder met tongen. Ondertussen ging ik met mijn hand onder haar badjas, en zoals ik al verwachtte had het meisje er niets onder. Met mijn hand ging ik langs haar natte kut en ik begon haar te strelen. Ze stopte met zoenen om me ondeugend aan te kijken, haar badjas open te doen om vervolgens verder te gaan met tongen. Ondertussen begon er in mijn broek toch wel iets te groeien. Het was haar niet ontgaan want ze begon mijn broek open te knopen.

Ze stond even op om mij de gelegenheid te geven me m’n broek en boxer uit te trekken en ik ging weer zitten. Ze sprong weer op me en wreef met haar kut over mijn lul. Ze zei: “Je zei dat je nog iets leuks in gedachten had…?” Ik keek haar ondeugend aan en zei: “Ja, ik denk dat je het wel spannend gaat vinden.” Ze stopte met wrijven en ging op m’n schoot zitten. “Vertel.” “Nou,” begon ik, “toen ik hier de vorige keer was hadden we het over seksfantasieën en dingen die we wel eens zouden willen proberen, hè?” Ze lachte. “Ja, hoezo?” “Mij leek het wel spannend om elkaar steeds uit te dagen, steeds verder en steeds geiler, dat we elkaar zo tot het uiterste kunnen krijgen. Lijkt je dat wat?” Een ondeugende twinkeling in haar ogen verraadde het al. “Dat lijkt me wel wat ja.” “Mooi, wil je nog een paar regels in het spel gooien?” “Zoals?”

Ik dacht terug aan onze eerste sekservaring met elkaar.

Ik vertelde haar dat ze toen zei dat het haar niets leek om in haar kontje genomen te worden. Zelf wil ik ook niet te dichtbij haar poepgat komen, dus we spraken af dat we elkaar daar niet over mochten uitdagen. Gelijk stelden we vast dat als iemand een uitdaging niet voltooid hij of zij het donkere sterretje van de ander moest likken. We stelden ook vast dat alles dat alle uitdagingen die in het openbaar waren het slachtoffer onherkenbaar mocht blijven. “Dan mag jij beginnen met een uitdaging voor mij te bedenken.” Zei ik.

Ze dacht even na en zei tenslotte: “Begin eerst maar eens met jezelf te spelen.” Ik begon mezelf dus af te trekken, zo geil mogelijk, spelend met m’n gladgeschoren ballen. Toen daagde ik haar uit om met haarzelf te spelen, en vervolgens haar vingers schoon te likken. Van onze eerdere sekservaring wist ik dat ze haar eigen geil niet zo lekker vond, wat het alleen maar geiler maakte. Zelf vond ze het ook geil, want ze bleef maar druppen. Ik moest van haar onder haar liggen en al haar geil opvangen met m’n mond. Toen daagde ik haar uit om haar onder te spuiten met slagroom, om het vervolgens door mij te laten oplikken. Hierdoor kreeg ze de inspiratie dat ik mijn lul met tandpasta moest insmeren. Man, dat tintelt! Geil was het wel, helemaal toen ik haar met mijn lul liet tandenpoetsen. “Ik hoopte daar al op.” Zei ze met een knipoog voor ze mijn lul in haar mond bracht.

Ze hoopte daar dus al op?

Tijd om haar eens verder uit te dagen. Maar eerst moest ik van haar mijn eigen voorvocht van mijn vinger likken. Ik was al zo geil dat me dat alleen maar geiler maakte. “Log in op een publieke >cam-site en zorg ervoor dat je minstens een man laat klaarkomen.” “Oeh…” was haar reactie. Haar computer stond aan dus ze was in no-time ingelogd. Voor de zekerheid had ze een screammasker op, niet dat haar hoofd in beeld was, maar voor het geval dat. Ze begon zichzelf voor de webcam te vingeren en speelde met haar borsten. Ze daagde mij uit om mee te helpen. Met alle plezier en geilheid van de wereld liet ik me haar voor de webcam waar minstens een paar dozijn mensen naar keken, pijpen. We kregen vragen over het screammasker, maar die beantwoordde we niet, we waren te geil bezig. Ik hielp haar ook mee met vingeren en al snel werden we bedankt door kansloze perverts.

“Zo,” zei ze toen ze het sperma dat van haar kin liep had weggeslikt en de computer had afgesloten, “jij mag weer.” Door dat ik was klaargekomen dreigde mijn geilheid weg te zakken, en dat wilde ik niet, ik had nog genoeg plannen met haar. We gingen eerst even zoenen, ik voelde met mijn tong mijn eigen sperma in haar mond, maar vond het niet verkeerd smaken. Het was al duidelijk, door al mijn plannen was ik al weer geil. Mijn 21 centimeter lange lul bevestigde dat ook nog eens. “Ik daag jou uit om in jullie tuin te gaan staan.” “Naakt?” vroeg ze. Ik had zelf een jas aangetrokken en zei: “Poedelnaakt!” Voor- of achtertuin? Was de vraag. Tja, in de voortuin zou ze veel meer gezien kunnen worden, in haar achtertuin waren plekken waar niemand haar zou kunnen zien. Ondanks de voortuin dus een geiler idee was zei ik: “De achtertuin, het zou zonde zijn als er ineens mensen voor de stoep staan die vragen gaan stellen.”

Ze gaf me gelijk en ging naar de deur van de achtertuin.

Als iemand op de eerste verdieping van het huis tegenover zou zijn zou die haar nu zo over de schuur en schutting heen kunnen zien. Er was (helaas?) niemand. Toen ze zo open en bloot in de open lucht stond wilde ik maar al te graag mijn jas uitdoen toen ze dat vroeg. We gingen even zoenen, midden op de plek waar haar buren ons zouden kunnen zien, als ze boven waren. Ik daagde haar uit om stil te blijven staan en haar ogen dicht te doen. Ze hoorde vast dat ik de tuinslang pakte want ze zei: “O-oh.” Ik spoot haar lekker nat, waardoor de druppels van haar mooie borsten drupten en haar haren tegen haar lichaam aanplakten. Ik werd uitgedaagd hetzelfde te ondergaan. Nadat we allebei naakt en nat in de tuin stonden gingen we elkaar weer even zoenen. “Pauze.” Zei ze. Ik knikte en begon haar droog te likken. Eerst rond haar mond, toen haar nek, richting haar borsten. Daar zoog ik lekker aan beide tepels, waardoor ze merkbaar geil werd. Ze duwde mijn hoofd verder omlaag en toen begon ik haar kale kut te likken. Ik likte haar lipjes en daagde mijzelf uit mijn tong zover mogelijk in haar kut te steken. Deels door het water wat de smaak enigszins verbergt had was dat zo ontzettend lekker en zo ontzettend geil. Zij vond het blijkbaar ook geil want ze kwam stotend klaar.

“Hmm,” zei ze, “ik ben wel klaar om verder te gaan, en ik bedoel vérder, als je me begrijpt.” Dat begreep ik maar al te goed. Blijkbaar had ze goed onthouden wat ik zo ontzettend geil vind van onze gesprekken. De schemering was ondertussen al lange tijd aan de gang, wat ons buiten goed beschermde tegen nieuwsgierige buurtbewoners. “Oké, ik daag je uit om midden in de tuin te gaan staan en een plas te doen.” Ze glimlachte ondeugend. “Oké, ik zal het proberen.” Zei ze. Ze ging staan en hurkte een beetje. Na een paar seconden begon ze eindelijk te pissen. Ze leek er wel van te genieten. Ik genoot zeker, niets zo geil als een naakte mooie meid die aan het pissen is. Haar pis was van goede kleur, niet te geel, dus niet te stinkend. Ik had haar gevraagd van te voren alleen water te drinken en een eiwitarm dieet te volgen zodat haar urine enigszins smakelijk zou zijn. “Stop maar.” Zei ik dan ook toen er al een hele hoop uit was. Ze knipoogde en stelde me gerust dat ze genoeg pis in haar blaas had.

“En nou daag ik jou uit om mijn kut te komen likken.”

Eindelijk, mijn fantasie werd werkelijkheid, ik ging een nog van de pis-natte kut beffen. Ik knielde bij haar neer, me ervan bewust dat mijn knieën in haar zeik lagen, en begon haar benen te likken. Ik proefde haar pis en werd daardoor zo geil dat ik me vol op haar natte kut stortte. Met mijn tong proefde ik gulzig haar pis en stak mijn tong weer zo diep mogelijk in haar kut. Hmm… Toen moest ze van mij op de grond gaan liggen, in haar eigen plasje en liet ik mijn blaas gedeeltelijk over haar leeg lopen. Ik richtte niet op haar mond maar er kwamen overduidelijk spetters op haar gezicht die ze aflikte. Nat van het water en van mijn pis kwam ze overeind, ze daagde mij weer uit voor haar te knielen.

“Bef me, lik mijn kut tot ik zeg dat je mag ophouden.” Ik wist wat ik kon verwachten en zonder te twijfelen begon ik haar te beffen. Net toen ik mijn tong diep in haar had begon ze te pissen. Ze drukte mijn hoofd tegen haar poesje aan zodat ik niet kon ontsnappen. Ik dronk gulzig haar pis op en wat ik niet door kon slikken stroomde over mijn lichaam. Wat was dat heerlijk en wat was zij geil! Ik proefde goed hoe haar pis smaakte en ik bleef haar plassende kut maar likken. Toen ik mocht ophouden likte ik al het pis van haar kut. Ik stond op en vroeg hoe geil ze was. “Ik ben nu echt heel erg geil.” Zei ze. Dus daagde ik haar uit om mijn pis te drinken, ze aarzelde niet lang of ze nam mijn lul in haar mond. Doordat mijn lul hard was duurde het even voor het lukte, maar daarna stroomde mijn pis ook hard in haar mond. Ze slikte veel door en ik piste over haar gezicht heen. Ze vond het wel lekker. Toen ze opstond daagde ze me uit haar gezicht schoon te likken en met haar te tongen, zodat ik mijn eigen pis kon proeven. Ik was zo geil dat ik meteen mijn tong in haar mond stak, vervolgens likte ik haar gezicht af en eindigde weer met een tongzoen. Doordat ik haar eerst zoende kon ze ook een beetje haar eigen pis proeven. “Hm, mijn pis smaakt toch niet zo heel lekker.” Zei ze. Dat had ze niet moeten doen. “In dat geval daag ik je uit tot iets lekkers… vies.

Drink je eigen pis!” zei ik.

Ze aarzelde, ik zei dat ze ook mijn kont mocht likken. “Nou, ik ben nu toch zo geil… Op zich lijkt me dat zo vies niet meer.” Ik dacht hetzelfde, maar wachtte haar besluit af. “Maar ik ben ook wel zo geil dat ik voor jou mijn eigen pis wil drinken hoor.” Zei ze met een knipoog. Ze ging krom op haar rug liggen, met haar kut boven haar gezicht. Ze deed haar mond open en liet de laatste urine uit haar blaas lopen. Recht vanuit haar kut naar haar mond. Ik hing er met mijn tong bij om alles wat misspoot op te vangen, maar het meeste kwam goed op haar zelf terecht. “En nu daag ik jou weer uit,” zei ze toen ze helemaal nat opgestaan was, “om jouw eigen pis te drinken.” Ik zei dat ik niet zoveel meer had, maar het zou proberen. Ik ging krom staan met mijn lul op mijn mond gericht. Er spoot een straaltje pis uit dat ik wist op te vangen, maar meer kwam er niet uit. “Dan moet je mij nog maar eens goed aflikken!” beval ze. Ik likte haar lichaam af en proefde zo mijn eigen pis die ik steeds lekkerder begon te vinden. Ik was zo ontzettend geil.

“Toch is het niet hetzelfde,” vond ze, “Ik heb in mijn eigen mond gepist maar jij niet.” Ik zei dat ik er niets aan kon doen. “Dat weet ik, toch moet je voor straf mijn kont likken.” Ik aarzelde. Maar ik kon er niet onderuit, dus ik ging onder haar zitten en deed haar billen opzij met mijn handen. Toen ik besefte hoe geil ik was aarzelde ik niet meer en ik dook met mijn tong naar haar kontgaatje. Ik likte het sterretje en weer daagde ik mijzelf uit om ‘m erin te steken. Man wat was ik geil. Toen daagde ik haar uit om mijn sterretje te likken, de regels werden verbroken. “Oké.” Zei ze. Ze likte en het voelde echt lekker. Ik merkte dat zij ook haar tong in mijn kont probeerde te steken, dus hielp ik haar door nog wat dieper te zakken.

Toen ze klaar was werd ik nog een keer uitgedaagd: “Ga met je lul boven je hoofd hangen en kom in je eigen mond klaar.” Prima! Dacht ik. Ik ging krom liggen en zei trok me af, terwijl ze ook speels wat vingers bij mijn sterretje hield die ze zo nu en dan erin drukte. Al snel kwam ik en ik spoot mijn sperma in mijn eigen mond. Terwijl ik het probeerde door te slikken lurkte zij mijn lul af. Daarna hebben we nog tot diep in de nacht buiten in onze eigen pis liggen vrijen, tot Annelies naar binnen ging en zei dat ik buiten moest wachten. Toen ze na een tijdje weer buiten kwam vroeg ze hoe geil ik was. Naar eerlijkheid bekende ik dat ik zo geil was dat niets me nog vies leek. Ze draaide zich om, boog voorover en vroeg of ik haar kont dan kwam schoon likken. Damn, wat was zij geil!

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  
Ik doe wat jij wil!