Wil je met me neuken?

Veilig een keiharde erectie

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Een lul zo hard als staal!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Plassex met de buurvrouw
Categorie: plassex | woensdag 25 mei 2016

Onlangs ben ik verhuisd naar de rand van de stad. Het wonen daar is een stuk natuurlijker omdat je via een paadje al snel in een bosrijk gebied komt met ook nog een meertje voor recreatie. De huizen staan vrij met een flink stuk grond erbij. Nadat ik mij gesetteld had werd het tijd om kennis te maken met de buren. Met name de buurvrouw, Petra, die in het laatste huis woonde trok mijn aandacht. Ze was altijd heel luchtig en sexy gekleed ook als het niet zo warm was. Toen ik laatst even een ommetje wou maken zag ze me gaan en riep me toe. Ze had wat problemen met haar video apparatuur en vroeg of ik haar misschien kon helpen, wat ik maar al te graag wou doen. Toen het hek open ging kreeg ik haast een brok in de keel.

Geile afspraakjes

De buurvrouw droeg een doorkijk blouse zonder beha waarvan ook nog een aantal knoopjes los waren zodat ik zo tegen haar tieten aankeek die er bijna vielen. Verder droeg ze een strak minirokje en sokjes met dichte schoenen. Petra lacht en liet me binnen. "Wat vindt je van mijn tieten, Gerrit, ik zag je wel kijken" reageerde ze. "Ik vind dat je erg sexy gekleed bent, Petra, en dat je prachtige tieten hebt die je gelukkig niet in een beha verstopt" gaf ik te kennen. Petra gaf aan dat ze hier blij mee was omdat ze nooit een beha droeg zodat ze veel meer bewegingsvrijheid genoot. We liepen naar de apparatuur. Ik had al snel door waar het probleem zat, een draadje van een stekker was losgeraakt en moest even vast gezet worden, dat kon ik wel voor haar maken. Petra reageerde blij en bukte even om iets van de grond op te rapen. Het minirokje kroop ver omhoog en ik keek zo in haar kale kut!

Petra droeg ook geen slipje!

"Als dank voor je hulp laat ik je ook maar even van mij kut genieten Gerrit, wat vindt je ervan dat mijn kut kaal is?" Ik melde Petra dat ik een groot liefhebber van een kale kut ben en dat zij een pracht exemplaar had. "Wil je misschien ook wat van mij drinken voor de hulp?" bood Petra mij aan. Inmiddels was ik wel dorstig geworden en nam het voorstel direct aan. Petra verdween om al snel met twee lege glazen terug te komen. Ze spreidde haar benen en pakte een glas en hield het onder haar minirokje. Opeens zag ik een straal onder het rokje vandaan komen: Petra stond in het glas te pissen! Het tweede glas volgde al snel en dat gaf ze aan mij.

Zo zaten we dus Petra's warme pis te drinken!

Ze had haar woorden wel erg letterlijk genomen! "Sorry dat ik je niet gewaarschuwd hebt, schat, maar ik vindt het ontzettend lekker om aan plassex te doen en met jou durfde ik het wel te wagen omdat je mijn tieten en kale kut openlijk bewonderde" vertelde Petra met zachte stem. Ik vroeg nu wat ze zo allemaal aan plassex deed. Petra vindt het heerlijk om in haar slipje of broek te plassen, dat doet ze zelfs bijna dagelijks. Als dank voor haar hulp vroeg ze mij of ik soms een idee of voorstel had voor haar om te doen. Ik stelde voor dat ze eens in haar schoenen of laarsjes moest pissen en ze daarna gewoon aandoen. Dat voorstel viel direct in goede aarde! "Kom morgenochtend maar langs, Gerrit, dan maak ik er een feest van voor jou." De volgende dag was ik al snel weer bij Petra. Ze droeg hetzelfde als de vorige dag en had haar schoenen uitgedaan. Ze schoof haar rokje omhoog en liet haar kale kut weer zien. Al snel begon ze in haar schoenen te pissen. Vervolgens stapte ze er met haar sokjes in waarbij ze er voor zorgde dat deze doorweekt raakten. Petra stond op en liep even naar de keuken.

Enthousiast kwam ze terug: "Wow wat maakt dat een leuk geluid zo in je vol gepiste schoenen te soppen, dat ga ik vaker doen, schat". Ondertussen was Petra nog lang niet uitgepist en kwam met haar kalekut voor mijn mond staan om vervolgens direct in mijn mond te pissen. "mm Lekker hθ schat". Ondertussen moest ik ook nodig pissen en Petra trok me aan mijn lul zo de keuken in. Ze hurkte en haalde mijn pik uit mijn broek. Ze liet zich vervolgens compleet onder plassen, ze werd letterlijk en figuurlijk zeiknat! Even later ging de telefoon. Petra kwam terug en vroeg of ik met haar mee wou bij een vriendin langs. Daar had ik geen bezwaar tegen. Maar ik scrok wel even toen Petra volledig natgepist met mij naar buiten ging! Gelukkig was er niemand te zien en liepen we al bijna direkt het bos in om via een ander zijpaadje bij Petra's vriendin te arriveren. Anita droeg een open hesje met niets eronder en een strakke spijkerbroek met laarsjes.

"Wat nu Petra je bent helemaal nat, volgens mij ben je helemaal onder gepist zo te horen zijn zelfs je schoenen vol gepist!" "Ja dat heeft Gerrit gedaan en hij heeft voorgesteld dat ik in mijn schoenen moest pissen, moet jij nog niet nodig?" Het antwoord werd al snel zichtbaar: het kruis van de spijkerbroek werd al donker en de pis liep al snel langs de broekspijpen haar laarsjes in. "Zullen we eventjes het bos inlopen?" stelde Petra voor. Na een tijdje in het bos gewandeld te hebben kwamen we bij het meertje aan. "Laten we even gaan zwemmen, Gerrit let wel even op onze spullen" riep Anita. Er was alleen ιιn probleem: de meiden hadden geen zwemkleding bij zich en naakt zwemmen vonden ze geen probleem maar dat kon nu niet omdat er teveel mensen bij het meer waren. "Dan houden we onze kleren toch gewoon aan, die zijn toch al nat" was de oplossing van Petra.

De meiden gaven hun waardevolle spullen af en renden zo het water in. Na een halfuurtje vond ze het wel genoeg en kwamen ze doorweekt het water uit. Hun tieten waren duidelijk te zien en Petra's schoenen en Anita's laarsjes stonden vol met water en gunden zich niet eens de tijd ze te legen. Zo liepen we terug naar het huis van Anita. Eenmaal binnen moest ik op de bank gaan liggen en kleedden Petra en Anita zich uit. Nu kreeg ik ook zicht op de kale kut van Anita en helemaal omdat Anita bovenop mij op de bank kroop. Haar kale kut drukte ze op mijn mond zodat ik haar kon likken en ik werd door haar vakkundig gepijpt. Al snel moest Anita pissen en piste me in de mond terwijl ik haar kut likte. Daarna moest ik de kut van Petra likken waarbij ik wederom in de mond gepist werd en haar daarna neuken.

Daarna was ik uitgeput en doken de twee meiden op elkaar.

Ik zorgde ondertussen voor een drankje terwijl de twee vriendinnen uitgebreid elkaars kut en tieten likten. Na een tijdje moesten ze allebei plassen en pisten elkaar gelijktijdig in de mond. Daarna rusten we naakt uit op de bank. Tegen de avond maakte Anita een pannetje soep klaar waarbij ze voor extra aroma zorgde door er ongegeneerd in te pissen en volgde Petra haar voorbeeld. Na de pis soep weggewerkt te hebben gingen we naar de slaapkamer en vielen moe maar voldaan in slaap. I de morgen werd ik gewekt door gekletter op mijn hoofd: Anita lag over ons heen te pissen en ik wekte Petra door haar kale kut te likken. Als dank piste Petra in mijn mond. Nu moest ik pissen en piste "als straf" Anita in de mond. Na het ontbijt vertrok ik met Petra waarbij Petra nog in haar schoenen piste voordat ik afscheid van haar nam. "Kom morgen maar weer eventjes langs dan zal ik je in vol gepiste schoenen en nat gepiste broek en blote tieten ontvangen en zal ik ook voor je in mijn laarsjes pissen, schat". melde ze nog toen ik vertrok.

Wil jij een Negerin neuken?  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  
Ik doe wat jij wil!