Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Snel sexcontact met mij!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Veilig een keiharde erectie

Een lul zo hard als staal!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Wil je met me neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Geile jonge meiden houden een piswedstrijd
Categorie: plassex | vrijdag 7 februari 2014 03:46

Geile afspraakjes

Marian en Angela fietsten zoals elke dag van school . Ze woonden allebei in een klein dorpje en zaten in dezelfde klas. Ze waren al jaren dikke vriendinnen. Elke dag fietsten ze 15 kilometer heen en weer naar school. Dat vonden ze niet erg want daar kreeg je strakke billen en dijen van. En die hadden ze ook. Met hun net 18 jaar, een strak lichaam met een mooie c-cup waren ze heel gewild bij de jongens. Daar hadden ze allebei echter weinig interesse in. De jongens die ze kenden hadden maar een ding in hun hoofd en dat was zo snel mogelijk in hun slipje komen. Het was warm die dag en ze hadden allebei veel gedronken. Halverwege steunde Marian "kunnen we even stoppen? Ik moet ongelofelijk plassen van al dat water". Gelijk voegde ze de daad bij het woord en fietste een bospad in.

Angela stopte en draaide om "Wacht op mij, ik moet ook nodig." Snel reed ze haar vriendin achterna. Iets van de weg af stonden er een paar dichte bosjes, waar Marian achter verdween. Ze sprong van de fiets en zette hem snel tegen een boom. Ze deed haar rokje omhoog en rukte haar slipje tot onder haar knieen. Met haar kont naar achteren en haar benen uit elkaar begon ze met een dikke straal te pissen. Angela stopte en keek toe hoe Marian met haar kont hoog in de lucht stond te pissen. Ze sprong ook snel van de fiets. Ze bleef kijken naar de billen van Marian. Het donkere anusje puilde uit en een stevige pisstraal kletterde van tussen twee kale schaamlippen op de bosgrond. Maria keek om en zag dat Angela gebiologeerd stond te staren naar haar kontje en de plasstraal. Ze zei ondeugend: "geniet je van het uitzicht, Ans?" Ans knikte en begon haar broek los te knopen. "wat een straal, daar kun je wedstrijden mee houden!"

"Een piswedstrijd?

Haha, dat gaan we nog een keer doen. Kijken wie het verste komt. Laat maar eens zien hoever jij komt". De straal urine uit het kutje van Marian stopte en ze schudde de laatste druppels er uit. Angela zag haar poepgaatje pulseren toen ze de laatste druppels er uit perste. "Heb jij een papiertje?" vroeg Marian. Angela had ook niets bij. Nog steeds met haar kont in dezelfde pose wreef ze een paar keer nadrukkelijk met haar vingers door haar natte flamoes. Ze keek ondertussen haar vriendin glimlachend aan. Vervolgens wreef ze haar hand af aan haar slip en draaide zich om. Zo stond ze in haar blote kut voor Angela. Haar lippen waren kaal maar op haar venusheuveltje stond een mooi getrimd streepje. Ze bukte om haar broek weer op te trekken. "Nou wil ik jou zien pissen. Jij hebt ook uitgebreid naar mij gekeken. Ik wil wel eens zien hoe ver je komt."

"Dat zal je vies tegenvallen" lachte Angela. "daar heb ik een speciale techniek voor." Ze keek om zich heen en deed haar broek en slipje naar beneden. Met een been stapte ze uit haar broekspijp zodat ze nu volledig in haar blote kont voor haar vriendin stond. Ze ging op haar hurken zitten met haar benen wijd. Met een hand leunde ze achterover en met de andere ging ze naar haar kutje. Marian keek met grote ogen recht in het kutje van haar vriendin. Ze hadden elkaar al vaak genoeg naakt gezien, bij gym en zo, maar dit was andere koek. Angela's poesje was helemaal kaal en ze had lekkere grote schaamlippen. Deze trok ze met haar vingers uit elkaar, zodat haar gaatje wijd open stond. Zo had Marian nog nooit haar vriendinnetje gezien. Haar neukgaatje was zacht en roze en glansde van het vocht. "Vind je het mooi?" Marian knikte alleen maar en bleef kijken. "en nu opletten, anders pis ik over je heen." zei Angela. Ze keek even verbeten en toen schoot er een grote straal pis uit haar plasgaatje. Met een grote boog vloog de lichtgele urine een meter of 3 verder spetterend in de bosjes.

"Hihi!! Wat gaaf! Wat een straal!" giechelde Marian.

Met haar vingers masseerde Angela haar kutje zodat de straal in een soort spiraal heen en weer bewoog. Nog even raakte ze de tak van een laag boompje en daarna begon de straal snel minder te worden en stopte. Marian zag een klein straaltje langs Angela's bil naar beneden lopen, een laatste kleine spurt volgde en de laatste druppels vielen in de zachte mosgrond. Een paar goudgele druppels bleven aan Angela's bil hangen. Met haar hand veegde ze ze weg en wreef ook nog even langs haar vochtige lippen. "jij had ook geen papiertje?" "nee" antwoordde Marian, "Ik heb het gewoon aan mijn onderbroek afgedaan." "ok, dan maar zo" Ze keek Marian strak aan en likte haar vingers af. "wat doe jij nou? Je hebt net geplast" vroeg Marian met grote ogen. Ze haalde haar schouders op. "Als ik mezelf gevingerd heb lik ik ook altijd mijn vingers af. Dit komt ook uit mezelf. Ik vind het wel lekker." Angela stond op en stapte weer in haar broek. Met haar broek en slip nog steeds op haar enkels stond ze halfnaakt voor haar vriendin.

"Vinger jij jezelf vaak, Mar?" vroeg ze brutaal.

Met een hand streelde ze over haar heuveltje en liet haar vingers tussen haar nog steeds natte lipjes door glijden. Ze begon met kleine draaiende beweginkjes haar klitje te masseren. Marian kon haar ogen niet geloven. Haar beste vriendin stond zich voor haar neus te vingeren. "Bijna elke dag wel een keer, maar ik heb nog nooit iemand anders zich zien vingeren." antwoordde ze schuchter. De kriebel in haar buik vertelde haar dat het haar wel opwond. Ze keek even om zich heen, maar ze waren helemaal alleen. Toen trok ze haar rokje en slip ook omlaag en volgde het voorbeeld van Angela. Ze streek even met haar vingers door haar schaamhaar en begon ook haar klitje te masseren. Angela draaide snelle rondjes op haar klitje en stak af en toe een vinger in haar natte spleet. Marian deed hetzelfde. Ze stak even 2 vingers diep naar binnen en likte ze toen helemaal af. Ze proefde het zilte vocht dat aan haar vingers kleefde. Angela deed haar na. Samen stonden de meiden zich wild te vingeren en van zichzelf te proeven. Angela voelde een orgasme naderen: "Oh, wat is dit geil. Ik ga zo klaarkomen." Marian knikte " ik ook!" Ze zag hoe Ans haar ogen sloot en kreunend en schokkend klaarkwam. Haar eigen orgasme denderde als een trein door haar lichaam. Ze gromde en kreunde en kwam verschrikkelijk heftig klaar. Ze kon bijna niet meer op haar benen staan. Hun vingers waren drijfnat van het geil. Marian schuifelde naar haar vriendin en bracht de vingers waar ze zichzelf mee had klaargemaakt naar Angela's mond. Deze likte ze af terwijl ze elkaar diep in de ogen keken. Marian likte op haar beurt ook de vingers van Angela af. Deze stak ze nog een keer extra in haar eigen kutje en bood ze nog een keer aan. "hmmm, jij smaakt ook lekker" fluisterde Marian. Angela glimlachte en keek toe hoe haar vingers nog een keer werden afgelikt. Ze keken om zich heen. Gelukkig waren ze nog steeds alleen. Ze kleedden zich weer aan en pakten hun fiets weer. Onderweg praatten ze verder over wat er net was gebeurd, over vingeren en ervaringen met vriendjes en vriendinnetjes vroeger.

"Kom, we gaan naar mijn huis." zei Marian. "Mijn ouders zijn niet thuis. Dan kunnen we straks lekker zwemmen." Marian woonde in een groot huis aan de rand van het dorp. Haar ouders waren rijk en haar vader was vaak op zakenreis. Deze keer was haar moeder een weekje mee. Ze had dus het rijk alleen. Achter het huis was een grote veranda met daar achter een flink zwembad. De hele tuin lag in dichte bossen en je kon er dus ongestoord lekker zonnen. Angela fietste even langs huis om wat spullen te halen. Ze zei dat ze samen met Marian aan een verslag moest werken en dat ze er gelijk bleef slapen. Daarna fietsten ze samen naar het huis van Marian. Ze gingen ook inderdaad braaf eerst hun huiswerk maken. Ze zaten in het laatste jaar van het VWO en wilden graag gaan studeren. Maar tegen 4 uur waren ze klaar en konden ze naar de tuin. Marian trok snel haar kleren uit en pakte een paar handdoeken. Naakt stond ze in het deurgat. "Ga je mee?" Ze had een mooi slank figuur met stevige borsten. Angela vroeg verbaasd of ze geen bikini aan deed. "Niemand die ons ziet in de tuin. Als ik alleen ben ga ik altijd naakt." Dat liet Angela zich geen 2 keer zeggen. Ze liet ook snel haar kleren van zich afglijden en liep achter Marian aan naar buiten. Ze namen nog een paar flessen drinken mee uit de koelkast en een zak chips. Bij het zwembad legden ze alles neer bij een paar lekkere ligstoelen en doken het koude water in. Ze zwommen en spetterden wat rond. Angela klom op de kant. "Ik ga even naar de WC. Die fles spa bij het huiswerk is naar beneden gezakt. Ik moet plassen van dat koude water." Marian zwom naar haar toe. " Doe maar hier. Ik wil nog een keer kijken hoe je plast." Angela keek even ongelovig. "In het zwembad? Vind je dat niet vies?" vroeg ze. "Nee hoor, en je hebt alleen maar water op, dus zo erg zal het niet zijn. Wil je me trouwens eens laten zien hoe je dat doet, zo ver plassen en dan ook nog sturen met je vingers?" Daar had haar vriendin wel zin in. Angela ging met haar benen wijd op de kant zitten met haar benen wijd en haar enkels tegen haar billen. Marian keek recht in haar kale kutje.

"Kijk, ik trek mijn lippen uit elkaar en dan kan ik door mijn vingers een klein beetje te bewegen, de straal sturen." Marian keek naar het roze vlees tussen de vingers. Zo had ze nog nooit naar een ander meisje gekeken. Angela's kale venusheuvel ging over in grote clitoris. Deze was hard en presenteerde zich flink. Ze zag de kleine schaamlipjes met daartussen het rozetje van de vulva. Onderaan sloot het geheel en iets er onder was het roze sterretje van haar anus te zien. Marian gaf haar ogen goed de kost terwijl Angela haar klitje masseerde. Ze vond het wel geil dat haar vriendin haar kutje zo uitgebreid bestudeerde. Marian ging rechtop staan en pakte met beide handen haar eigen borsten beet. Haar tepels waren keihard en staken puntig naar voren. "ik wil dat je op mijn borsten plast. Dan kan ik het goed zien." Ze keken recht in elkaars ogen. Angela knikte. Zachtjes zette ze de druk. Een helderwitte straal pies schoot uit haar plasgaatje en raakte Marian midden tussen haar borsten. Ze stuurde de straal eerst naar de linkertepel en daarna naar de rechtertepel. Marian genoot warme de warme straal pies die op haar tieten kletterde. Ze wreef het met beide handen over haar bovenlichaam uit. Toen boog ze naar voren en stak haar tong in de straal. Ze proefde de zilte urine. Angela giechelde en zag tot haar verbazing dat haar vriendin zelfs een paar slokken nam van het zilte vocht. Niet te geloven! Haar beste vriendin dronk haar pis, recht uit de bron. De stroom werd minder en stopte.

"Je plas smaakt inderdaad lekker."

Verklaarde Marian, terwijl ze haar eigen kin aflikte. Angela zat zich nu als een bezetene te vingeren. Ze was bloedje geil geworden. "Ik ben zo geil, wil je me likken?" smeekte ze. Marian kwam met haar gezicht dichterbij. Ze snoof de geur op die ze maar al te goed kende van haar eigen vingers en van vanmiddag in het bos. Ze sloot haar lippen om Angela's kittelaar en begon er aan te zuigen en te likken. Ze stopte haar tong diep in het natte spleetje en dronk het kutsap dat rijkelijk vloeide. "ik kom, ik kom, ik ...OOOOOOOOOOOHHHH!. Wild schokkend en kreunend kwam Angela klaar. Nu liep haar kutje helemaal over. Gretig dronk Marian alles op. Ze keek over het kale venusheuveltje omhoog. Angela zat na te hijgen van het hoogtepunt dat ze net beleefd had.

"Jezus, wat was dat geil. Zo heftig ben ik nog nooit klaargekomen. Waar heb je zo leren likken?" hijgde Angela. "Nergens, ik deed maar wat. Ik likte zoals ik zelf ook gelikt zou willen worden." Marian klom uit het zwembad. "Ga eens liggen. Nu ga ik lekker over jou heen plassen." Dat liet Angela zich geen twee keer zeggen. Ze ging achteroverliggen en Marian ging wijdbeens boven haar staan. Met twee handen hield ze haar kutje wijd open zodat Ans alles goed kon zien. Die keek gespannen omhoog. Ze zag hoe een paar goudgele druppels op Mar's lippen parelden en toen kletterde de stroom naar beneden. De pisstraal kletterde op haar buik. Mar stuurde nu ook de straal naar haar borsten. Angela genoot met volle teugen en probeerde er ook van te drinken. Mar stuurde de straal in haar geopende mond. Ze dronk gulzig van het goudgele vocht en liet het laatste recht in haar gezicht komen. Met haar handen wreef ze het over heel haar lichaam. Ze keek naar het nadruppelende kutje en daarna naar boven. "Nu ga ik jou likken. Ik wil de laatste druppels ook nog. Je plas is zo lekker." Meteen voegde ze de daad bij het woord en zette haar mond op Mar's poesje. Deze hield haar hoofd vast en genoot van de flitsende tong langs haar klitje en in haar natte gleufje. Angela likte ook grondig haar dijen waar nog een paar laatste druppeltje langsliepen. Ze liet inderdaad geen druppel pis verloren gaan. Angela stopte nu ook een vinger diep in Marians drijfnatte schaamspleet. Ze voelde naar het ribbelige plekje aan de bovenkant en masseerde dit flink terwijl ze met haar lippen en haar tong het klitje zoog en likte. Marian voelde een orgasme opbouwen in haar buik, een heftige ook. "Ik ga komen. Lik me, oh ja.... Vinger me kutje... Oh ja, ja JA JA JA JAAAAAH!" Het leek alsof haar hele onderkant explodeerde. Een grote straal kutsap schoot naar buiten en liep langs de hand en kin van Angela. Een deel kwam in haar mond. Het was iets dikker als plas, maar zeker zo lekker. Angela kreunde "Oh Jezus, wat geil. Je hebt gespoten uit je kutje. Oh, wat smaakt dat heerlijk." Marian hoorde even weinig. Ze was uitgeput en kon bijna niet meer op haar benen staan. Ze zakte door haar knieen en gaf Angela een lange tongzoen. Deze beantwoordde hem voluit. Ze zoende elkaar passioneel en streelde elkaars borsten. Uiteindelijk bleven ze verstrengeld in elkaars armen liggen. Na een paar minuten kwamen ze weer overeind en lieten ze zich in het zwembad glijden. Ze spoelden alle restanten van een zalige vrijpartij van zich af. Loom droogden ze zich weer af en lieten ze zich op de zonnestoelen glijden. Ze dronken wat en aten chips.

"Zijn we nu lesbisch" vroeg Angela?

Marian haalde haar schouders op. "ik weet het niet, misschien wel. Ik vond het in elk geval verdomd lekker. En ik heb het nog nooit met een jongen gedaan, dus ik zou het niet eens weten." "Het was wel lekker om met je te zoenen. Dat gaf ook zo'n heerlijk gevoel in mijn buik." verklaarde Angela vervolgens. "En ik heb het ook nog nooit met een jongen gedaan, maar ik heb er ook niet echt een gezien waarmee ik het zou willen. Ik vind meisjes altijd mooier en liever." Marian draaide naar haar toe en zoende haar nog een keer. Ze lieten hun tongen met elkaar spelen en streelden over elkaars borsten en buik. "Dan ben ik maar lesbisch" fluisterde Marian, "maar jouw kutje wil ik vaker likken." Ze kwam overeind, ging in standje 69 op Angela liggen en begroef haar gezicht in Angela's kruis. Deze aarzelde niet en ging gelijk aan de slag om lekker te likken aan het geurige spleetje voor haar gezicht. Lekker loom verwenden ze elkaar en speelden ze zelfs met elkaars anusje. Ongestoord likten ze elkaar naar een nieuw hoogtepunt.

's Avonds kookte Marian en daarna genoten ze nog een hele avond van elkaars lichaam en hun nieuwe liefde. Uitgeput vielen ze samen in slaap. De volgende ochtend werd Marian als eerste wakker. Ze keek hoe Angela lag te slapen. Ze streelde door haar rode krulhaar. Langzaam werd Angela ook wakker. Ze rekte zich uit en keek naar Marian. Ze sloeg haar armen om haar heen en kuste haar wang. "goedemorgen, lekker geslapen?" "Heerlijk, zeker om naast jou naakt wakker te worden. Het was heerlijk gisteren." "Jaaah, zalig" antwoordde Marian en ze rekte zich flink uit. Ze keek op de wekker. "We zullen eens lekker gaan ontbijten en douchen." Ze gingen uit bed en liepen naar de badkamer. Angela pakte een paar handdoeken uit een kastje. Marian ging op de WC zitten: "Eerst even plassen." "Dat is goed hoor" zei Angela met een ondeugend gezicht en ze ging bij Mar op schoot zitten, zodat ze met hun gezichten naar elkaar toe zaten. "Ga je lekker over mijn kutje plassen?" vroeg Marian met een geile blik in haar ogen. Ans knikte en even daarna voelde Mar een warme straal langs haar onderbuik en kutje sijpelen. "oh Jezus, dat voelt zo geil." Ze keken elkaar strak aan. Ans stak haar hand naar beneden en likte haar vingers af. Mar kreunde "oooh, dat wil ik zo ook bij jou doen." Ze voelde hoe de warme pis langs haar dijen en schaamlippen droop. De zachte, warme stroom urine stopte. Ze voelde met haar vingers aan haar eigen kutje en proefde hoe haar eigen kutsap was vermengd met de pis van Angela. "Nu jij!" Angela schudde haar hoofd. Ze stond op en stapte in de douche.

"Ik wil gewoon lekker helemaal ondergeplast worden."

Ze ging op de vloer liggen met haar benen wijd en hield haar mutsje open, terwijl ze er zachtjes met een vinger in roerde. Marian liep naar haar toe en ging wijdbeens boven haar staan. Gespannen lag Angela naar het kutje boven haar te kijken. "ooooooh, laat me het voelen, wil het proeven.... Kom, plas over me heen." Mar glimlachte liet zachtjes de haar stroom lopen. De gele urine spettterde op Angela's vingerende hand. Mar stuurde de straal naar boven en plaste over heel haar bovenlijf. Het laatste bewaarde ze voor de geopende mond die smachtte om volgeplast te worden. Ze hurkte boven Angela's gezicht en liet het laatste beetje rechtstreeks in haar mond lopen. Angela slikte alles door en vingerde zich schokkend en kreunend naar een orgasme. Ondertussen likte ze ook als een bezetene aan het kutje van Marian. Mariam hielp haar door snel haar klitje te masseren. Zo hielpen ze Marian ook naar een knetterend orgasme. Uitgeput zaten ze samen op de douchevloer. "Kom, we moeten echt gaan douchen, anders komen we te laat op school." merkte Marian op. Ze stonden op en zetten de douche aan. Ze wasten elkaar van top tot teen, waarbij ze natuurlijk veel aandacht hadden voor elkaars gevoelige plekjes. Ze zeepten elkaar borsten in en masseerden hun tepels helemaal hard. Ook de kutjes werden uitgebreid gewassen en gespoeld. Angela waste de rug en billen van Mar. Ze spreidde Marian's billen likte zelfs nog even aan haar sterretje. Ze stopte ook haar vinger er voorzichtig in. Marian deed hetzelfde bij haar en ze ontdekten zo weer een gevoelig plekje. Toen ze helemaal schoon waren gingen ze toch maar aankleden. Het liefste hadden ze weer in bed gekropen om de hele dag te vrijen, maar ja, ze moesten toch ook weer naar school.

Marian maakte een uitgebreid ontbijt met croissantjes en ei. Er kwam ook een grote pot thee op tafel. "Alsjeblieft, dan kun je weer lekker veel pissen vandaag." Ze giechelden nog wat over de vorige dag en de ochtend in de douche. Ze aten hun broodjes op en dronken de pot thee leeg. Die ochtend hoefden ze pas laat te beginnen dus ze konden rustig aan doen. "Zal ik nog thee zetten?" vroeg Marian. "Nee hoor" zei Angela, ik heb een veel beter idee. Die ochtend had ze rok aangetrokken tot net boven haar knieen. Toen ze die optrok kwam Marian erachter dat er geen slipje onder zat. "Geile donder! Zit jij hier een beetje in je blote kutje?" Angela knikte en lachte flirtend naar haar. Ze pakte de lege theepot en hield hem tussen haar benen. Marian keek met grote ogen toe hoe ze er in begon te plassen. Uit haar kale kutje liep een dun straaltje goudgele plas, recht naar beneden in de pot. Toen ze klaar was voog ze met haar hand haar kutje af en likte de druppels op. Ze zette de pot voor Marian neer. "Alsjeblieft, nieuwe thee!". Deze pakte hem aan en hield hem ook tussen haar benen. Ze deed haar rokje omhoog en trok haar stringetje opzij. Goed zichtbaar voor Angela plaste ze er nog een beetje bij. Ook zij voog met haar hand haar kutje af en ging zelfs nog verder door haar vingers nog even diep in haar grotje te stoppen. Ze likte haar vingers ook af en schonk vervolgens voor ieder een glas van het plasmengsel in. Ze proostten op elkaar en dronken het glas leeg. "Nu hebben we verkering." zei Marian. "Met jou? Graag!" Antwoordde Angela. Ze zoenden elkaar lang en intens, en speelden nog even lekker met elkaars kittelaartje. Toen pakten ze hun spullen en gingen naar school.

Onderweg bepraatten ze wat praktische dingen. Voorlopig moesten ze het nog maar even geheim houden dat ze niet alleen goede vriendinnen meer waren. Ouders hoefden het nog niet te weten en op school ook niemand. Ze hadden echter niet kunnen bedenken wat er die dag op school zou gebeuren.

Na 2 uur gymen liepen alle meiden weer de kleedkamer in. Angela en Marian vonden dat altijd het hoogtepunt van de week. De leraar ging naar de lerarenkamer en de klas had daarna een tussenuur. Een deel van de meiden was heel erg preuts en ging direct aankleden en weg. De rest maakte zich niet zo druk en ging lekker op het gemak douchen. Er was gevolleybald en de meiden hadden van de jongens gewonnen. Ze kwamen dus allemaal lachend en joelend de kleedkamer binnen. Er werd nog druk gekwetterd over het voordeel vrouw zijn en hoe waardeloos jongens zijn. De meiden deden hun gymkleren uit. Sommigen kleedden zich snel weer aan. Sabine, een lange slanke Aziatische met een grote mond stond als eerste naakt en stak de draak met de schuchtere Marcella naast zich. Deze stond zich al weer aan te kleden, want ze douchte nooit mee. "zeg Marcella, kom je niet een keer lekker meedouchen? Dan doe ik je rug wassen en daarna doen we een beetje lekker aan elkaar voelen." zei Sabine met een quasi verleidelijke stem. De hele kleedkamer begon te joelen. Marcella keek met een schuin ook naar Sabine en maakte alleen maar meer vaart met aankleden. Sabine zat naast haar op de bank en leunde nu achterover tegen de muur en zat met haar benen gespreid zodat iedereen recht in haar kruis keek. Marian tikte Angela aan en knikte die kant op van Sabine. Ze waren gek op elkaar, maar ze keken nog graag naar de andere meiden als ze naakt waren. Sabine had mooie stevige borsten met kleine donkere tepeltjes. Haar kutje was dik behaard met lang, steil haar zoals je vaker ziet bij Aziatische meisjes. Nu zagen ze ook nog haar donkere schaamlippen. Ze wreef nadrukkelijk met haar handen langs haar dijen. "Kom op, ga nu eens lekker mee douchen. Dit laat je toch niet aan je voorbij gaan?" Marcella haalde uit met haar gymtas en riep "idiote pot, doe normaal!" Sabine griste haar douchegel mee en rende giechelend de douche in. Iedereen lag in een deuk, zelfs Marcella, om het maffe gedrag van Sabine. Angela en Marian en nog 5 andere meiden uit de klas liepen naakt de douche in. Marcella en haar preutse companen liepen smoezend en giechelend de kleedkamer uit.

Onder de douche hadden de meiden de grootste lol. Iedereen was zich uitgebreid aan het wassen. Sabine voerde weer het hoogste woord. "Oh, ik word toch zo geil van die Marcella. Die mag me wel eens helemaal klaar likken. En dan pis ik daarna in haar bek." Meteen voegde ze de de daad bij het woord. Ze stapte een beetje naar voren en hield haar kutlippen met een hand een beetje openen. Ze kantelde haar bekken een beetje naar voren en begon met een dikke gele straal te plassen. De rest van de meiden ging helemaal uit hun dak. Marian en Angela deden wel mee maar keken ondertussen wel goed naar de plassende kut van hun klasgenoot. De straal was een beetje naar voren gericht en vormde een grote gele vlek op de vloer. Zowel Angela als Marian hadden best zin in een slokje maar dat kon niet. Ze hielden strikt geheim dat ze samen wat hadden. En je kan moeilijk even aan een klasgenoot vragen of je alsjeblieft haar plas mag drinken. Marian kreeg opeens een plannetje. Ze riep "Wat een straal, daar kun je wel een piswedstrijd mee houden". Angela lachte en knipoogde en knikte stiekem naar haar. "bedoel je wie het verste kan pissen?" vroeg Anna, een slanke blondine met lekkere kleine punttietjes en een blondbehaarde poes. "Dat deed ik vroeger wel eens met mijn nichtje. Ik haal denk ik wel een meter. Wie komt verder?" Kathleen, een lange roodharige met enorme tieten, dacht wel dat ze verder kwam. Angela riep natuurlijk dat ze ook wel mee wilde doen, maar zei niet wat ze normaal haalde. Dαt was een geheimpje tussen Marian en haar. Sabine en Marian wilden wel jury zijn. Marian moest wel plassen, maar ze had een plannetje waarvan ze hoopte dat het lukte.

De meiden die de wedstrijd gingen doen, stonden op een rijtje, mee hun kutje gespreid. Anna stond gebukt en ging kennelijk naar achteren plassen. Angela zat weer op haar hurken achterovergeleund, zodat ze ver naar voren kon spuiten. Sabine en Marian waren de jury en gingen er voor staan. Ze stonden ver genoeg om niet geraakt te worden vond Sabine. Marian wist wel beter. Ze keek naar de rij geopende kutjes voor haar. Het liefste had ze er voor gaan liggen en zich liederlijk onder laten pissen door allemaal, terwijl ze zichzelf uitgebreid vingerde. Of nog beter dat Angela haar kutje uitgebreid likte! Maar dat moest nog even wachten, tijd om haar plannetje uit te voeren. "ok!" riep Marian, "wie het verste kan pissen heeft gewonnen, en als je mij weet te raken lik ik je klaar!" Een gejuich ging op, de meiden lagen in een deuk om het voorstel. Sabine telde af en daar gingen ze. Anna begon en plaste met een boogje op de grond. Ze haalde net een meter. Sabine en Marian keken geboeid toe hoe haar anusje pulseerde. Marian ging onwilikeurig toch een beetje met haar klit spelen. Ze werd er zo verschrikkelijk geil van dat ze het niet kon laten.

Kathleen sperde haar roodbehaarde schaamlippen wijd open en plaste een krachtige gele straal. Deze kletterde nog iets minder ver dan die van Anna. Marian zag in haar ooghoeken dat Sabine ook een paar keer nadrukkelijk over haar venusheuvel wreef, en een vinger door haar spleetje haalde. Toen ze haar hand weer omhoog haalde trok ze een draad geil mee die op haar grote bos schaamhaar bleef plakken. Nu was het de beurt aan Francis, een korte brunette met grote gepiercete schaamlippen. Op haar kale venusheuvel stond een grote tattoo van een draak. Deze draak spoot nu een dikke straal lichtgele urine die anderhalve meter verder terecht kwam. Marian voelde de spetters tegen haar benen komen. Bij Petra viel het gewoon recht naar beneden zodat ze in haar eigen plasje stond. Geinspireerd door de vingerende Marian tegenover zich ging ze ook een beetje met haar klitje spelen. Iedereen keek nu naar Angela. Deze concentreerde zich en perste toen een grote straal naar buiten die midden in het kruis van Sabine landde. Vliegensvlug stuurde ze de straal ook naar Marian die hem volaan op haar borsten kreeg. Iedereen lag helemaal in een deuk. "beffen! Beffen! beffen!" klonk het door de douche. Angela stopte met plassen. Ze was nog niet klaar, maar ze had al een idee wat er ging gebeuren. Zo had ze nog een lekkere verrassing voor haar vriendin.

"Ga je dat echt doen?" vroeg Sabine met grote ogen. "Tja, wie A zegt moet ook B zeggen." antwoordde Marian terwijl ze haar schouders ophaalde. "Eigenlijk moet jij ook, ze heeft jou ook geraakt." Angela ging staan en Marian liep naar haar toe. Ze ging op haar billen op de grond zitten en Angela hield haar spleetje voor haar open. Ze knipoogde stiekem. "Ja, je kan wel eens wat roepen!" "Kom maar hoor, ik ben er klaar voor." De meiden keken met grote ogen toe hoe Angela haar spleetje voor het gezicht van Marian bracht. Ze keken elkaar in de ogen en toen sloot Marian haar hele mond om de het gleuf van haar vriendin. Ze roerde lekker met haar tong in de natte spleet en speelde met de kittelaar. De meiden gierden het allemaal uit. Angela liet merken dat ze het lekker vond en dat hoefde ze niet te faken. Marian was inmiddels een geoefende likker en ze wist precies hoe ze Angela naar een knetterend hoogte punt moest brengen. Toen ze even temperde liet Angela een klein straaltje plas in Marians mond lopen. Marian snapte het en stopte haar bewegingen even. Angela liet het restant van haar plasje lopen en Mar genoot zichtbaar van de zilte urine in haar mond. Ze slikte de laatste druppels in en likte door.

Marian was ondertussen als een razende haar klit aan het masseren. Om hun heen waren de meiden inmiddels stuk voor stuk zonder gene aan het vingeren geslagen. Ze stonden in een kringetje rond het likkende stel en masseerden hun stijve klitjes. Angela begon te kreunen en te schokken. Haar orgasme bouwde op. Ze keek hoe iedereen om haar heen wild aan hun klitje draaide. Toen explodeerde haar buik in een ongelofelijk orgasme. Ze schokte en schreeuwde terwijl ze het hoofd Marian vasthield en tegen haar kut drukte. Ze spoot een straal geil in de mond van Marian die het inslikte. Een deel droop langs haar kin. De meiden om hen heen kwamen stuk voor stuk klaar. Marian duwde haar vingers diep in haar eigen kut. Met een hand massseerde ze haar g-plek en met de andere haar klit. Wild schokkend en kreunend kwam ze klaar en bleef uitgeput liggen. Claudia stapte naar voren: "Zeg, ik moet nog steeds plassen, maar die afstand haal ik toch niet. Wie wil het hebben?" Sabine was inmiddels een beetje bijgekomen van haar orgasme en ging snel naast Marian liggen. "kom maar hier, ik wil dat je lekker over ons heen pist." Dat liet ze zich geen twee keer zeggen. Ze ging wijdbeens boven de twee meiden staan. Ze sperde haar kutje wijd op en begon te plassen met een dunne lichtgele straal. Sabine en Marian genoten van de warme urine, die Claudia behendig heen en weer stuurde over hun kutjes, buik en borsten. Uiteindelijk liet ze het laatste op hun gezichten neerdalen. Marian dronk er gulzig van en Sabine ook. Toen was het voorbij.

Angela dook tussen de benen van Marian en begon haar te likken en te vingeren. Ze kon zich niet meer beheersen en wilde haar vriendin klaar likken. Claudia deed hetzelfde bij Sabine. Ook de andere meiden lieten zich op de grond vallen en zochten iemand op op om te likken en te vingeren. Er werd met kutjes en kontjes gespeeld, aan tepels gezogen en borsten gemasseerd. Angela voelde er zelfs een die haar kontje likte terwijl ze achterlangs ook werd gevingerd. Ze keek achterom en zag Francis over haar billen kijken. Vol vuur likte ze het roze sterretje. Haar vinger porde diep in Angela's natte spleet. De sensatie van de flitsende tong in haar anusje trok helemaal door naar haar klitje. Geοnspireerd door de tong in haar kontje stopte zette ze haar vinger tegen het poepgaatje van Marian, die kronkelde van genot onder haar likkende en zuigende mond. Ze stopte eerst het puntje naar binnen, maar gesmeerd door het stromende geil uit Mar’s druipende kut kon ze hem er al gauw helemaal instoppen. Marian slaakte een kreet van genot. Ze pakte het hoofd van Angela vast en duwde haar nog steviger in haar kruis. Dat elektrische gevoel dat een orgasme aankondigt, begon zich door haar onderbuik te verspreiden.

"Ja! Ja! Ja! Dieper! Oh ja! In me reet! Oh, lik me kutje, oh jezus wat is dit geilllllll...

Ooooooooooooohhhhhh! Ze kreunde en schokte wild en kwam werkelijk beestachtig klaar. Angela likte de sappen op die overvloedig uit haar kutje stroomden. Ze voelde dat ze zelf ook ging komen. Oh jaaaaaaaah, oh jaaaaaah. Lik me kontje, oooooh jaaaaah. Jaaaah, jaaahhhhhhhhhhhh! Ze gilde het uit kreeg een intens orgasme dat uit haar tenen leek te komen. Francis stond op en hurkte boven het gezicht van Marian. Deze bekeek de kale getatoeerde kut van haar klasgenoot eens van dichtbij en vooral de piercing bij haar clitoris. Ze drukte haar mond tegen de drijfnatte flamoes en likte deze als een bezetene. Angela hielp haar door ook bij Francis een vinger diep in haar kontje te stoppen. Francis bereed het gezicht van Marian als een amazone en liet zich gewillig klaarlikken en vingeren door het stel. Ze keek naar de masturberende en beffende meiden meiden om zich heen overal zag ze borsten en kutjes, zuigende en likkende monden. Vingers in kutjes, tongen in kontgaatjes. Ze voelde de flitsende tong in haar eigen gleufje. Haar piercing tikte tegen haar genotsknopje, afgewisseld. De vinger van Angela boorde diep in haar poepertje. Alsof heel haar lichaam kortsluiting maakte, explodeerde ze in de mond van Marian. Gillend spoot Francis Marians mond vol met een grote straal geil. Marian slikte wat ze slikken kon, maar het het leek wel of ze weer aan het plassen was. Het was te veel en overstroomde haar hele gezicht. Francis liet zich opzij vallen en bleef uitgeput liggen. Angels likte Marians gezicht af en gaf haar een lange tongzoen. De meiden om hen heen juichten. Iedereen was zalig klaargekomen en een hoop ervaringen rijker.

Toen ze allemaal weer een beetje bijgekomen waren gingen ze weer douchen. De hele douche rook naar pure seks, vermengd met plas. Met de brandslang spoten ze alles snel weer weg. Ze droogden zich af en kleedden zich weer aan. De les ging al bijna weer beginnen. De meiden spraken af er met niemand over te praten. Maar ze gingen nog wel een keer met z'n achten een feestje organiseren. Ze waren nu allemaal ingewijd in de lesbische liefde en dat beviel best. Toen er even niemand in de buurt was kwam Francis nog even naar Angela en Marian toe. "Mag ik wat vragen?" Haar stem daalde tot een zacht gefluister. "Ik kan er niets aan doen, maar ik heb het idee dat jullie samen iets meer zijn dan vriendinnen. De manier waarop jullie elkaar zoenden dat was bijzonder. Heb ik het goed?" Angela en Marian keken een beetje verschrikt naar elkaar. "Geeft niets." zei Francis en ze glimlachte. " jullie geheimpje is bij mij veilig. Gaaf om te zien en ik snap dat jullie het niet aan de grote klok hangen. Ik heb zelf ook een vriendin en dat hoeft ook nog niemand te weten. Doei!" Ze draaide om en liep weer weg, de twee geliefden verbouwereerd achterlatend. Ze keken en elkaar aan en begonnen te giechelen. Toen gingen ze snel weer naar huis, "huiswerk maken".

Wil jij een Negerin neuken?  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm