Rijpe Dames Zoeken Seks!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Een lul zo hard als staal!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Snel sexcontact met mij!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Veilig een keiharde erectie

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Oogmeting bij een rijpe man!
Categorie: oudereman | donderdag 14 december 2017

Single zijn en geil is geen fijne combinatie. Om je libido te bevredigen is het hebben van een partner handig en lekker. Uiteraard kun je ook met je vingers en je speeltjes een heel eind komen, maar ik ga uiteraard liever voor het ‘echie.’ Helaas zijn sekspartners meestal niet voor handen als je ze echt nodig hebt. Met een beetje geluk loop je tegen ‘one night stand’ aan. Maar soms valt alles samen en beleef je een partij seks waar je in het algemeen alleen over droomt. Soms werkt alles mee aan een paar spetterende orgasmes en kun je voorlopig verder met een gemiddelde geilheid die je leven een lekkere spanning geeft en je ogen openhoudt voor een volgende ontmoeting en een nieuw avontuur.

Geile afspraakjes

Over zo’n spetterende ontmoeting wil ik vertellen. Ik ben Rianne, achter in de 30 een goed en sportief figuur met C tieten en zoals ik zei ik ben single. In het verleden wel wat langere en korte relaties gehad. Maar ik ben nu al weer een jaar single met dus regelmatig een one night stand. Ik ben werkzaam als opticien. Niet een branche die geassocieerd wordt met erotiek en seks. Maar er zijn natuurlijk uitzonderingen en mijn belevenis is daar het bewijs van. Op een middag kwam er, tegen sluitingstijd, een klant binnen van naar ik schat achter in 40. Hij zag er sportief uit en had een lekkere uitstraling, die mij kriebels in de buik bezorgde. En de gedachte “als dat zou kunnen!” kwam bij mij op. Hij was luchtig gekleed want het was zomer. Ook mijn kleding beperkte zich tot het minimale wat toelaatbaar is in een ‘brillenwinkel.’

Ik laat hem even rustig rondkijken, dat geeft mij de gelegenheid hem te bekijken. Een goedgebouwde, sportieve, veertiger met een erotische uitstraling. Mijn kutje reageerde daar enthousiast op. “Goede middag, welkom, waarmee kan ik u helpen.” De man kijkt mij glimlachend aan. “Mijn ogen worden er niet beter op dus ik denk dat ik een bril nodig heb. Maar ik zie nog wel dat u er leuk uit ziet. Sorry, dat hoor ik natuurlijk niet te zeggen.” “Oh een complimentje kan geen kwaad zullen we maar zeggen. Maar of u aan een bril toe bent dat kunnen we alleen maar vaststellen door middel van een oogmeting.” Ik sta nog even met hem te praten over oogmetingen en het hoe en het wat van de aanschaf van een bril. Door zijn complimentje over mijn verschijning ging ik zodanig staan dat mijn lichaamsvormen maximaal tot hun recht kwamen. Af en toe bukte ik mij zodat delen van mijn in zomerkleren gehulde lichaam goed zichtbaar werden.

Tenslotte besloot hij dat hij een bril wilde hebben, maar dat betekende wel een oogmeting. Het was inmiddels praktisch sluitingstijd. Ik vroeg hem met mijn meest verleidelijke glimlach of hij nu nog tijd had voor een oogmeting of dat we een afspraak op een ander tijdstip moesten maken. Hij keek op zijn horloge. “Volgens mij is het sluitingstijd dus ik denk dat we een nieuwe afspraak moeten maken. Tenzij u overwerk wilt maken.” “Ik heb geen bezwaar tegen overwerk. Dus als het u schikt kunnen we de zaak maar beter direct afhandelen.” Ik pakte mijn tas, zette die op de toonbank en liep naar de deur om die af te sluiten. “Kunnen we niet meer gestoord worden.” En ik wilde mijn hand naar de klant uitsteken om mij voor te stellen. Maar door een onhandige beweging stootte ik mijn tas van de toonbank, waardoor de inhoud zich over de grond en de toonbank verspreide. Ik schrok me rot en kreeg een kleur als vuur. Want in mijn tas zaten een aantal erotische speeltjes, die dus nu op de grond lagen. “U bent op alles voorbereid,” zei de klant die zich inmiddels als Erik had voorgesteld en ik vertelde hem dat ik Rianne was.

“Drie dildo’s. Ben je onverzadigbaar?”

Ik werd alleen maar roder en kon slecht mompelen “Sorry, maar dit is privé.” “Natuurlijk is dat privé en heb ik daar niets mee te maken. Maar in mijn fantasie zou ik graag één van die speeltjes zijn,” zei hij met een openhartige glimlach. Het zal duidelijk zijn dat ik niet goed wist hoe ik mij hier uit moest praten. “Maar laten we ter zake komen,” “Graag,” zei hij met een vette glimlach. Ik ga hem voor naar de kamer waar de oogmeetapparatuur staat. Een grote kamer die voor het doen van oogmetingen eigenlijk wat te ruim is. In het verleden is er ooit een grote bank en een stevige tafel neer gezet om de ruimte wat op te vullen. “Jullie zijn van alle gemakken voorzien,” zei Erik met weer die vette glimlach. Een glimlach die mij nog meer kriebels in mijn onderbuik bezorgde en mijn kutje vochtig maakte.

De oogmeting verliep verder zonder problemen. Maar telkens als ik dicht naast hem stond legde hij zijn hand even op mijn billen of streelde Erik mijn dijen. Ik liet hem maar begaan ik had een tijdje geen seks gehad dus vond ik zijn aanrakingen buitengewoon prettig en opwindend. En ik werd er behoorlijk geil van. Mijn tepels werden hard en mijn kutje werd nat. Ik voelde mijn klitje zwellen. Gelukkig was de winkeldeur op slot dus mocht het, wat ik hoopte, uit de hand lopen dan kon er niet veel mis gaan. Mijn tepels waren inmiddels zo hard geworden dat ze door mijn zomerse kleding duidelijk zichtbaar waren. Op een vraag van mij wat hij zag, was zijn antwoord, “Ik geloof dat ik dubbel zie.” “Dubbel?” was mijn verbaasde reactie. “Ja ik zie twee stevige punten, dus ik zie dubbel.” “Ja zo reageert mijn lichaam op klanten die meer denken dan ze zien,” was het enige dat ik kon uitbrengen.

“Het ziet er lekker opwindend uit. Ik ben blij dat ik dat nog wel zie.” Toen ik weer naast de stoel stond om iets aan de meetbril te veranderen, schoof hij met zijn hand onder mijn rok. Voor de vorm trok ik mij wat terug. “Dit hoort niet bij onze service.” “Het is mijn service aan jou, helemaal gratis en voor niets,” zei Erik terwijl hij zijn hand langzaam omhoog schoof. Ik was zo geil en opgewonden, dat ik besloot geen weerstand meer te bieden en af te wachten wat er zou gaan gebeuren. Ik spreidde zelfs mijn benen een beetje verder om het voor hem makkelijker te maken en voor mij lekkerder. Tergend langzaam schoof hij zijn hand naar boven. Ik voelde hem tegen mijn schaamlippen. Hij deed zijn duim omhoog en begon mijn klitje te masseren door mijn slipje heen. Mijn kutje werd spontaan natter. “Hm lekker kutje,” fluisterde hij. Ik spreidde mijn benen nog wat verder en legde mijn hand op zijn kruis. Ik voelde zijn jongeheer zwellen. “Zullen we de oogmeting eerst even afmaken?” zei ik. “Goed idee, daar kwam ik per slot van rekening voor.”

Maar even later stonden we innig omstrengeld. Ik voelde de bobbel in zijn broek zwellen. Erik masseerde mijn rug en ging met zijn handen over mijn billen. Ik duwde mijn bovenlichaam tegen hem aan en bewoog zacht om zo mijn tepels te masseren. We tongzoenden elkaar als tieners. Hij schoof weer zijn hand onder mijn rok. En wreef langzaam over mijn inmiddels lekkere natte kutje. Hees fluisterde ik in zijn oor, “als mijn slipje in de weg zit mag je hem wel uit doen.” Erik blijkt een man met ervaring. Ik spreid mijn benen een beetje en met een vloeiende beweging, zonder iets te zeggen, laat hij mijn slipje verdwijnen. Erik staat heerlijk mijn kut te masseren. En al snel duwt hij een vinger naar binnen. En weldra gaan een tweede en een derde vinger soepel in mijn natte kut.

Ik adem zwaar. Ik kan mijn onderlichaam niet meer stil houden en rijd lekker op zijn vingers. Ongemerkt zijn we op de bank terecht gekomen. Erik gaat heerlijk door met het masseren en vingeren van mijn druipende kutje. Wat is dit geil en opwindend, ik ben ik inmiddels bloed en bloed geil. Ik ben toe aan een grote beurt, mijn lichaam verlangt een lekkere harde lul. Ik laat me helemaal gaan.

Ik hang achterover en wijdbeens op de bank.

Erik op de knieën er voor en dan begint hij mij te likken. Hij bijt zacht in mijn klitje en gaat met zijn tong diep door mijn gleuf. Ik lig wild te bewegen en luid te kreunen. Ik heb het niet meer, ik begin mijzelf te verliezen, wat maakt deze gast mij geil en op een heerlijke manier klaar. En dan breken alle remmen los en ben ik niet meer te houden wild, schokkend en kreunend kom ik klaar. Ik voel mijn kutspieren samentrekken, een compleet nieuwe ervaring. Langzaam likt en vingert Erik door ik hijg zwaar, mijn hart bonst wild en langzaam kom ik weer tot mijzelf. “Wauw, Rianne, daar was je volgens mij wel aan toe en dit was nog maar het begin,” zegt Erik weer met die vette glimlach. “Jaahh, het was heerlijk, maar ik ben nog steeds geil, wil je me neukennnnn?”

Erik staat op en kleed zich uit, ik ontdoe mij van mijn inmiddels verkreukelde rokje en mijn BH. Erik staat naast mij. “Wauw wat een lekkere grote en dikke paal.” “Ja ik klaag niet en mijn vriendinnen ook niet,” lispelt hij in mijn oor. Ik buig mij voorover en neem zijn grote eikel in mijn mond. Langzaam en zacht masseer ik zijn ballen. Erik grijpt mijn tieten. Hij masseert ze en trekt lekker aan mijn tepels. Hij maakt stotende bewegingen en daardoor voel ik zijn heerlijke pik diep in mijn mond. Hij kreunt steeds harder, beweegt sneller en stoot dieper in mijn keel. Erik hijgt zwaar en diep. Heerlijk ga ik door met pijpen en aftrekken. Het lijkt wel of zijn pik zwelt. Zijn harde lul trilt van ingehouden spanning. Ik voel zijn zak en ballen samentrekken. Plotseling spuit de eerste grote, warme straal sperma achter in mijn keel. Mijn mond loopt vol met zijn warme zaad. Een hele serie krachtige stralen volgen. Ik probeer het door te slikken, maar een deel van zijn warme zaad druipt langs mijn kin en over mijn gezicht.

“Allemachtig Rianne, wat kun jij lekker pijpen,” hijgt een verhitte Erik.

Geil kijk ik hem aan. “Als tegenprestatie moet jij me maar eens goed neuken. Ik neem aan dat je dat zonder bril nog wel kunt.” “Ja, jammer voor jou als opticien, maar neuken doe ik op mijn gevoel en dat gaat prima zonder bril.” Zijn iets verslapte paal hangt naar beneden. Ik buig mij voor over en neem hem weer in mijn mond en proef zijn zaad. Ik ga met mijn hand tussen zijn benen. Masseer zijn ballen en ga met mijn vingers door zijn bilnaad en masseer zijn sterretje. Ik voel zijn pik weer hard en stijf worden en mijn kutje nat en begerig. “Hij is nu wel weer op krachten. Ik ga je klaar neuken, zodat je sterren gaat zien.” Erik tilt mij op ik sla mijn benen om hem heen. Hij draagt mij naar de tafel. Ik spreid mijn benen, mijn kut glinstert van het geil. “Of je het ziet weet ik niet, maar mijn kut staat al voor je open.” Hij bukt zich voor over en kust mijn klitje en gaat met zijn tong door mijn natte gleuf. Er gaat een siddering door mijn geile lijf. “Neuk me, neuk me,” hijg ik. Erik trekt mij een stukje naar zich toe zodat ik met mijn billen op de rand lig. Mijn benen duwt hij omhoog en uit elkaar. Ik voel dat mijn kut verder open gaat staan. Hij staat met zijn harde dikke paal recht voor mijn smachtende kutje. Ik grijp zijn paal en houd hem voor mijn openstaande kutlippen.

Langzaam voel ik die heerlijke pik van Erik naar binnen schuiven. Het voelt geweldig, of omdat hij zo dik is of omdat ik lange tijd geen sex heb gehad. Maar het voelt in ieder geval fantastisch. Ik heb het gevoel dat ik bij het naar binnendringen van die paal al lichte orgasmes krijg. Ik word heerlijk gevuld, soms denk ik dat mijn kut zal barsten van genot en geilheid. Mijn kut druipt. Ik trek mijn kutspieren samen en daardoor glijdt die pik zalig naar binnen en ik voel hem optimaal. Wat is dit geweldig. “Jaahh neuk me, neuk me. Oohhjahh, Erik, wat heb je een heerlijke dikke paal. Neuk me diep. Wat heerlijk ik heb het gevoel te barsten, ik heb me nog nooit zo vol gevoeld.” Erik duwt zijn pik helemaal in mij, zijn dikke eikel voel ik diep in mij bewegen. Ik word ontzettend geil, “Neuk me neuk me. Lekkere geile dekhengst.” “Wat is je kut lekkere nat en strak, Rianne” hijgt Erik tussen de stoten door. Ik hou mij vast aan de rand van de tafel zodat Erik lekker stevig in mij kan stoten. Ik heb het gevoel bij iedere stoot geiler te worden, er trekt een siddering door mijn lichaam. Ik sla mijn benen om Erik heen.

Erik pakt mijn tieten vast en knijpt lekker stevig in mijn harde tepels. “Wat neuk je me lekker Erik. Wat is je paal lekker dik,” kreun ik. Ik laat me helemaal gaan, het is heerlijk na een lange tijd om weer paal in mijn kut te voelen. Ik wordt steeds geiler en natter. Met een constant en stevig tempo wordt ik geweldig fijn door Erik geneukt. Een onverwachte vrijpartij. Bij elke stoot voel ik zijn ballen tegen mijn kont slaan. “Erik, wat neuk je me fantastisch. Ik heb tijden niet zo’n lekkere dikke lul in mij gevoeld.” Het voelt heel erg groot en heftig in mijn kutje. “Je hebt een geweldig lekkere kut, strak en nat, heerlijk. Ik zou je iedere dag willen neuken,” roept hij hijgend, terwijl hij lekker in mij blijft stoten. “Als je me goed klaar neukt mag je iedere dag je ogen laten meten en controleer ik gelijk je pik,” antwoord ik hem.

Maar ik heb ik zin in een ander standje. “Haal die harde pik van je even uit mijn kut en ga op de tafel liggen dan ga ik jou even lekker berijden.” Erik gaat op zijn rug op de tafel liggen. Zijn paal staat recht omhoog en lijkt zo nog groter en dikker, hij glimt van mijn kutsappen. Ik hurk boven hem en steun op zijn schouders en laat mij zakken, druppels geil zie ik op zijn buik vallen, zo drijfnat ben ik. Ik blijf op mijn voeten steunen, spreidt mijn gehurkte benen wat verder en laat mij langzaam over zijn lekkere paal zakken. Wat een zalig gevoel om zo gevuld te worden. Ik span mijn kutspieren om hem beter te voelen. Maar die spanning geeft ook het gevoel als of ik zal barsten en maakt mij super geil. Erik kijkt mij geil en wellustig aan, “Wat ben jij een lekkere geile slet. Neuk me met die strakke kut van je.” Ik laat mij langzaam over zijn mast zakken. “Nu zal ik jou eens laten zien welke geweldige service wij geven bij de aankoop van een bril. ” Ik leun met mijn armen naar achteren en steun op zijn knieën. Ik hang nu lekker achterover en Erik heeft het volle zicht op mijn open staande kut, mijn klitje en zijn harde paal die in en uit gaat. Erik kreunt van genot en gaat met zijn vingers naar mijn gezwollen klit, die als een vingertopje omhoog staat. Hij drukt zijn duim erop en wrijft, schokkend en kreunend reageer ik daar op. De trillingen van genot razen door mijn lichaam, mij tepels worden keihard.

Ik laat me voorover op Erik vallen en met mijn onderlichaam ga ik op en naar. Heerlijk voel ik die dikke paal diep in mijn kut bewegen. Er worden plekjes geraakt die nooit eerder geraakt zijn. “Dit is lekker, ik ga zo komen en je volspuiten, wat een zalig strak en knijpend kutje,” kreunt Erik. Ik blijf in hetzelfde tempo bewegen, zalig om die grote paal telkens diep in mij op en neer te voelen gaan.

Ik zak extra diep op die zalige lul van Erik. Hij raakt mijn baarmoeder. Plotseling lijkt mijn lichaam te barsten en raast er een ongelooflijk orgasme door mijn afgeneukte lijf. Ik grijp me vast aan zijn schouders duw mijn heupen met kracht naar beneden. Erik verkrampt en duwt zijn lul omhoog. Ik voel zijn warme zaad diep in mij spuiten. Mijn kut krampt samen van genot en geilheid, Eriks lul lijkt te zwellen. Twee bloedgeile lijven gaan in en met elkaar tekeer in een ‘battle of orgasme.’ Schot na schot voel ik het zaad van Erik in mij spuiten. Ik lijk te zweven en even van de wereld te zijn. Als onze orgasmes zijn uitgeraasd zak ik over hem heen. Erik kijkt mij aan met een hemelse glimlach. Onze lippen vinden elkaar in een geile intense zoen.

De slappe pik van Erik glijdt uit mijn kut. Ik richt mij op en voel zijn sperma uit mijn kutje druipen en het valt op zijn buik. Langzaam komen we tot ons zelf. “Als ik de bril haal, kom ik weer tegen sluitingstijd, kunnen we testen of het verschil maakt met of zonder bril seks te bedrijven. Jullie reclame kreet ‘Was nou maar naar . . . .’ klopt in ieder geval.”

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2023 https://seksverhalen.org/sexverhalen/oudereman/3228/Oogmeting-bij-een-rijpe-man!.html