Zou jij een oudere vrouw neuken?

Een lul zo hard als staal!

Veilig een keiharde erectie

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Wil je met me neuken?

Snel sexcontact met mij!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Ik ben gek op oudere mannen!
Categorie: oudereman | vrijdag 14 oktober 2016

Als klein meisje keek ik altijd al op naar oudere en wijze mannen zoals mijn opa en mijn vader. Daarom denk ik dat ik een vadercomplex heb en mij ook sexueel aangetrokken voel tot oudere mannen. Op mijn 16de kreeg ik een vriendje van 20, maar merkte tijdens de sex dat ik meer fantaseerde over sex met een oudere man met grijze haren, zoals George Clooney en zelf mannen als Sean Connery (007). Ja ik fantaseerde over sex met mannen minstens 30 a 40 jaar ouder dan ik zelf. Over hoe zij passioneel de liefde bedreven met vrouwen. Niet het 15 minuten klusje dat mijn vriend afwerkte om dan om te draaien en in slaap te vallen. Ik wilde meer dan een klein kwakkie en een beetje gefriemel, maar wist dat ik dat bij hem niet zou krijgen. Het duurde dan ook niet lang of we waren uit elkaar. Hunkerend naar liefde en passie zette ik mijn verhaal met mijn gevoelens anoniem op een forum. Al gauw werden er reacties geplaatst. Heel veel jonge mannen voelden zich beledigd door mijn verhaal. Het klopte niet wat ik schreef en het waren toch zulke goede minnaars die urenlang konden neuken. Velen boden zich aan om mij het tegendeel te bewijzen en mij wel even flink zouden uitwonen met hun enorme lullen. Bullshit, ik wilde meer dan de dagelijkse 15 minuten 'Nederland in beweging'.

Geile afspraakjes

Na een tijdje las ik een reactie van iemand genaamd X die mij leek te begrijpen. Alles wat hij antwoordde kwam overeen met mijn gevoelens, zodat ik instemde met een privéchat op een chatsite. Daar spraken we tijdens vele sessies over onze gevoelens, ik als 16-jarig meisje en hij als een man van 54 jaar. Het klikte gewoon tussen ons en weldra spraken we af om elkaar te treffen, gewoon voor een bak koffie en een goed gesprek. We hadden afgesproken in een stationsrestauratie in een grote stad. Ik zat er al te wachten toen ik hem (Edwin) binnen zag komen. Uren hebben we aan een tafeltje met elkaar gesproken. Zo werd ik gewaar dat Edwin weduwnaar was, geen kinderen had en al een tijdje geen relatie meer had gehad. De tijd vloog voorbij, tot het moment aanbrak dat ik weer naar huis moest. Met een knuffel namen we afscheid en spraken af om gauw weer contact te hebben.

Thuis aangekomen ging ik direct door naar mijn kamer en zette de pc aan om te kijken of Edwin online was. Helaas dat was niet het geval. Toen ik even op bed ging liggen, terugdenkend aan onze ontmoeting, gingen de ideeën door mijn hoofd hoe het zou zijn om met hem sex te hebben. Opgewonden van de gedachte gleed ik met mijn hand naar mijn kruis en wreef ik over mijn kutje, waarbij ik met mijn duim mijn clitoris stimuleerde, die al gauw groeide en mijn kutje in vuur en vlam zette. Opgewonden pakte ik een vibrator uit mijn nachtkastje en begon mijzelf lekker te verwennen. Zacht zoemend liet ik hem in mijn kutje glijden, denkend dat het de lul van een oudere man was, iemand als Edwin. Teder en langzaam werkte ik naar een hoogtepunt toe, dat na een tijdje uitmondde in een heerlijk lang durend orgasme waarbij ik squirtend over mijn hand en vibrator spoot.

Toen ik later tegen tienen wakker werd (blijkbaar was ik met de vibrator nog in mijn kut van uitputting in slaap gevallen) keek ik naar de laptop en zag dat Edwin online was. Direct nam ik de laptop op schoot en schreef wat mij net was overkomen, denkend aan hem. Even bleef het stil op de chat maar hij was nog steeds online. 'Edwin' schreef ik 'Wat is er, wil je niet meer met mij praten?' Praten, dom, eigenlijk waren we aan het typen. 'Jawel' reageerde hij 'Maar ik weet niet wat ik moet zeggen, ik ben er even stil van'. Na nog uren chatten met elkaar kwam het hoge woord er eindelijk uit. Ik vroeg hem of hij mijn eerste oudere minnaar wilde zijn en zonder aarzelen stemde hij in. Edwin zou met mij de liefde bedrijven, zodat ik wist hoe het was om met een oudere man sex te hebben. Het was inmiddels zaterdag geworden want om kwart over 2 sloten we onze chat, na afgesproken te hebben dat we elkaar 's middags om 1 uur weer op het station zouden treffen.

Opgewonden zat ik weer in de stationsrestauratie op Edwin te wachten. Klokslag 1 uur kwam hij binnengelopen en schoof bij mij aan tafel. Direkt ontstond er weer een gesprek. Dit keer spraken we niet over koetjes en kalfjes maar over sex, oneindig veel sex met veel passie wat ik wilde beleven. Snel dronken we onze drankjes op en verlieten, hand in hand als een stelletje, de restauratie om in zijn huis onze verlangens tot uitvoering te brengen. Terwijl Edwin ons naar zijn huis reed gleed ik met mijn hand over zijn kruis en streelde de groeiende bobbel in zijn broek. Opgewonden zei hij dat hij bijna niet kon wachten om zijn stijve lul de vrijheid te geven. Bloedgeil en opgewonden vroeg ik of hij het lekker zou vinden als ik hem onder het rijden oraal zou bevredigen. Glimlachend riep hij

'Jij bent knettergek, maar het lijkt mij supergeil als je dat doet".

Relaxed zakte Edwin iets onderuit. Ik gespte zijn broeksriem en knoopje los, ritste zijn gulp open en stroopte zijn broek naar beneden tot aan zijn knieën. Zijn eikel stak al iets boven de rand van zijn slip uit en glom van zijn voorvocht. Met beide handen stroopte ik zijn slip ook naar beneden, waardoor zijn stijve lul de vrijheid kreeg. Ik deed de bovenste riem van de autogordel achter mijn rug, zodat ik de vrijheid had om met mijn hoofd naar zijn kruis te kunnen gaan. Met zijn harde lul in mijn hand begon ik zachtjes met mijn tong aan zijn zak te likken, waarbij ik voorzichtig afwisselend zijn ballen in mijn mond zoog en met mijn tong streelde. Door het vocht in mijn mond vulde de auto zich met slurpende en smakkende geluiden, waarna ik langzaam met mijn mond langs zijn pik omhoog likte en zoog tot ik uiteindelijk bij zijn natte glimmende eikel uitkwam.

Eerst likte ik met mijn tong over het gaatje op de top van zijn eikel om lekker zijn voorvocht te proeven. Ik merkte dat dit Edwin erg opwond want zijn pik klopte in mijn hand. Ik wilde hem ultiem verwennen en liet zijn lul los. Nu schoof ik mijn lippen over zijn pik heen en begon hem langzaam te pijpen. Steeds verder gleed mijn mond over zijn lul, tot mijn lippen zijn zak aanraakten. Ik zoog zo hard als ik kon en kreeg kuiltjes in mijn wangen. Herhaaldelijk bewoog ik mijn hoofd op en neer en liet zijn lul tussen mijn lippen door glijden. Al het vocht dat in mijn mond vrij kwam slikte ik lekker door. Ik genoot intens van de smaak, zijn voorvocht en mijn speeksel, wat een lekkere combinatie.

Na een tijdje gaf Edwin te kennen dat autorijden zo niet mogelijk was en reed de auto een parkeerplaats op. Daar zette hij de auto stop, draaide de stoel achterover en liet mij vervolgens lekker mijn gang gaan. Vrolijk ging ik door met pijpen, waarbij ik met mijn hand zijn ballen streelde en af en toe met een vinger door zijn bilnaad gleed en zijn anus aanraakte. Edwin schopte zijn broek en slip verder naar beneden tot op zijn enkels en spreidde zijn benen zo ver als hij kon. Aangemoedigd spuugde ik op mijn hand, likte mijn vinger nat en begon zijn anus te kriebelen zodat ik er met een vinger in kon. Via zijn darmwand zocht ik naar het plekje waardoor hij nog meer opgewonden werd. Met zijn kloppende lul in mijn mond probeerde ik hem naar een enorm hoogtepunt te brengen. Minutenlang vingerde en zoog ik als een gek, wat uiteindelijk resulteerde in een enorme zaadlozing.

Straal na straal spoot Edwin zijn sperma in mijn mond en gewillig slikte ik alles door.

Ik had niet gemerkt dat er ondertussen twee mannen naast de auto stonden te kijken hoe ik Edwin oraal bevredigde. Eén van de mannen tikte op het raam en riep "Doe je mond eens open, laat het eens zien". Eerst geschrokken maar vooral geil opende ik mijn mond en liet hen de resten van Edwin’s sperma zien. Edwin keek op maar reageerde niet geschrokken, eerder trots op het gegeven dat hij een jong sexvriendinnetje van 16 jaar had. Een van de mannen, eind veertigers, vroeg of ik nog meer wilde, want ik mocht hen ook wel pijpen als ik zin had. Ik keek Edwin aan. Hij zei "Als je het wilt moet je het zelf weten". Even twijfelde ik maar diep in mijn hart wilde ik meer, veel meer zelfs. Vragend keek ik Edwin aan "Weet je zeker dat je het niet erg vindt?" "Ja meisje, als jij het wilt ga ervoor, ik moet toch even op adem komen".

Ik opende de autodeur en stapte uit. Even keek ik rond en zag meer auto’s staan, waarop een van de mannen zei dat dit een sexparkeerplaats was, waar meerdere onbekende mensen elkaar troffen voor seksuele uitspattingen. Ik keek in de auto en vroeg Edwin om mee te gaan, zodat hij op kon letten als ik beide heren oraal ging bevredigen. Gevieren liepen we de bosjes in. Op een open stuk aangekomen begonnen de mannen met het strelen van mijn borsten en kruis. Kussend kneedden ze mijn tieten en staken hun vingers onder mijn rokje en in mijn slipje. Eén hand zat aan de voorkant en speelde met mijn kutje, terwijl de andere man met zijn vingers tussen mijn bilnaad gleed. Snel knoopte ik hun broeken los en graaide in hun onderbroeken naar hun pikken.

Ik speelde nu met twee stijve lullen, trok de voorhuiden over hun eikels naar beneden en gaf hun paarse eikels de ruimte. Ik zakte door mijn knieën en had nu het volle uitzicht op twee lullen met lekkere glimmende eikels. Eerst likte ik het vocht van hun eikels om ze vervolgens om beurten in mijn mond te laten glijden. Opgewonden begon ik ze lekker te pijpen. Afwisselend zoog ik hun pikken en likte lekker langs hun pikken om ook hun ballen te verwennen met mijn tong. Na een tijdje kreeg ik een beetje kramp in mijn mond van het zuigen. Eén man kreeg het door en zei "Laat mij maar even". Hij pakte mijn hoofd vast en begon mij in mijn mond te neuken. Eerst rustig maar steeds sneller bewoog hij zijn pik in mijn mond om uiteindelijk een dikke lading sperma diep in mijn keel te spuiten. Snakkend naar adem slikte ik het snel door.

Even had ik de tijd om te ademen, tot de andere man mijn hoofd vastgreep en zijn pik erin drukte. Voor een tweede keer werd mijn mond geneukt. Deze keer rustiger maar ook tot diep in mijn keel. Na een tijdje riep hij "Open je mond en steek je tong uit" wat ik dan ook deed. Hij begon zich af te trekken. Hij legde op het hoogtepunt zijn lul op mijn tong, keek omlaag naar mij en spoot zijn kwak lachend over mijn tong en in mijn mond, dit alles onder het toezicht van Edwin. Terwijl ik de laatste klodders sperma doorslikte bedankten de mannen Edwin dat zijn vriendinnetje hen mocht pijpen.

Terwijl we terug liepen naar de auto rookten we een sigaret en vertelde Edwin de mannen ons verhaal, hoe we elkaar hadden ontmoet en dat het vandaag de eerste keer werd dat we sex gingen hebben. Hoe we op de parkeerplaats waren gekomen en dat dit met hun niet gepland was, maar dat hij mij dit niet wilde onthouden omdat ik geil was en zin had. Aangekomen bij de auto zeiden de mannen dat, als ik nog meer wilde, we altijd bij hen konden aankloppen. En dat ze mij ook wel wilden neuken als ik zin had. Afzonderlijk of met meerdere mannen dat was voor hen geen probleem. Edwin en ik keken elkaar aan en ik zag in zijn ogen dat hij er ook wel voor open stond, een gangbang. Edwin keek in mijn ogen en zei "Als jij het wilt en zin hebt kunnen de mannen wel meegaan naar mijn huis". Zo geil als ik was hoefde ik niet lang na te denken en stemde in. Gevolgd door de mannen reden we snel naar Edwin’s huis.

Amper binnen pakten Edwin en de mannen mij in de gang al vast en begonnen mij uit te kleden. Ik droeg alleen maar een t-shirt, een rokje en slipje dus die waren snel verdwenen. Ook hun kleren verdwenen als sneeuw voor de zon en even later stonden we naakt in de kamer. "Hoe heten jullie eigenlijk?" vroeg ik. Jan en Ben stelden zich aan ons voor. Hierna konden we doorgaan waar we gebleven waren. Om beurten zoende ik de mannen die alle drie om mij heen stonden. Hun handen gleden over mijn lijf en onderzochten elk plekje. Van mijn borsten tot mijn neukgaten werden onderhanden genomen. Terwijl ik om mij heen graaide naar pikken staken ze hun vingers in mijn kut en kont en begonnen ze mij een flinke vingerbeurt te geven. Jan zakte door zijn knieën en likte aan mijn kutje, Edwin begon met mij te tongen en Ben zakte ook naar beneden en begon door mijn bilnaad te likken.

Ik stond daar in de kamer en werd al zeiknat tussen mijn benen. Ik wilde geneukt worden. Eerst door Edwin en daarna mochten Jan en Ben mij neuken. Jan en Ben gingen op de bank zitten en keken toe hoe Edwin en ik voor hen op de grond plaats namen om lekker met elkaar te neuken. Ik lag op mijn rug met mijn benen gespreid en opgetrokken. Edwin kroop tussen mijn benen en plaatste zijn harde lul tegen mijn schaamlippen. Even wreef hij erover met zijn eikel om vervolgens naar binnen te schuiven. Het was zover!!

De lul van een oude man drong mijn 16-jarige kutje binnen!

Edwin leunde op zijn handen, ik liet mijn benen rusten op zijn schouders. Langzaam schoof Edwin centimeter voor centimeter zijn lul naar binnen. Supergeil onderging ik het en voelde elke centimeter naar binnen glijden, tot zijn zak tegen mijn billen aankwam. Ben ging op de stoel zitten en keek nu in ons kruis, zodat hij kon zien hoe Edwin’s lul langzaam tussen mijn schaamlippen door in mijn kut schoof. Zalig boorde Edwin in mijn kut. Het duurde maar een paar minuten of mijn kut werd zeiknat en soppende geluiden vulden de kamer. Jan ging naast Ben staan en zag ook hoe Edwin’s lul glimmend van mijn sappen in en uit mijn kletsnatte kut gleed.

Nu de bank vrij was tilde Edwin mij na een tijdje op de bank. Op mijn knieën nam ik plaats, stak mijn kut naar achteren en liet mij nu op zijn hondjes door Edwin neuken terwijl de anderen toekeken. Ik zag dat Ben aan zijn lul zat te trekken en riep "Niet doen, straks kom je al voordat je mij neukt". Even later trok Edwin zijn lul eruit. Hij keek Ben aan en riep "Volgende". Nu ging Ben achter mij staan en schoof zijn pik in mijn kut. Soepel ging hij er in want ik droop al als een gek. Minutenlang pompte hij in mijn kut tot hij op zijn rug ging liggen zodat ik op zijn pik kon gaan zitten. Gehurkt liet ik mij zakken tot hij er helemaal in zat en begon vanuit mijn heupen heen en weer te bewegen. Zijn pik wreef langs mijn G-spot en het duurde dan ook niet lang of ik kwam hemels lekker klaar op zijn pik.

Ben draaide mij op mijn rug en stak zijn pik weer in mijn kut. Nu lagen we lekker tongend te neuken en steeds dieper propte hij zijn pik in mijn kut. Ik had geen tijd om uit te rusten want ik werd hemels lekker door hem gebruikt als lustobject. Er was reeds een drie kwartier verstreken toen Kan riep "Nu is het mijn beurt". Ben en Jan wisselden van plek. Dit werd de derde lul van een oudere man die mij lekker zou gaan neuken. Ik was al zo heet dat op het moment dat hij zijn lul erin stopte ik als welkomstgeschenk klaar kwam. Om ruimte te maken drukte zijn lul mijn kutsap naar buiten en droop het op de parketvloer. Mijn billen werden nat van de plas van mijn geil waarin we lagen te neuken. Ook de derde lul voelde fijn aan, ondanks dat hij groter was dan die van Edwin en Ben. Zonder moeite verslond mijn kut dit gevaarte en werd ik helemaal opgevuld, waarbij zijn eikel bij elke stoot mijn baarmoederhals streelde.

Omdat de mannen reeds in de auto en het bos hun pikken in mijn mond geleegd hadden, duurde het lekker lang voor ze weer klaar zouden komen en werd ik nu al ruim een uur afwisselend door drie pikken verwend. Jan fluisterde in mijn oor dat hij graag in mijn kut wilde spuiten en vroeg of ik zin had om door alle drie de mannen tegelijk gevuld te worden. Geil stemde ik in en Jan ging op zijn rug liggen. Edwin en Ben waren er ook wel voor te porren. Dus nam ik plaats op de pik van Jan. Edwin kroop achter mij en zette zijn lul tegen mijn sluitspier. Het duurde even voor het lukte dat hij er in zat. Even moest ik wennen aan het gevoel, maar na een paar minuten ging het. Ben kwam nu geknield voor mijn gezicht staan zodat ik hem kon pijpen. In een rustig tempo begonnen we te neuken en zoog ik lekker aan Ben’s lul.

Na een tijdje werd het steeds gemakkelijker omdat ik nat was geworden in al mijn openingen. Nu werd ik lekker geneukt in al mijn gaten. Jan’s pik vulde mijn kut terwijl Edwin in mijn kont pompte en Ben lekker mijn huigje streelde. Tot op een gegeven moment alle drie mijn minnaars hun pikken in mij leegden en mijn jonge lijfje lekker volgespoten werd. Na ons seksavontuur, dat ruim anderhalf uur in beslag had genomen, genoten we onder het genot van een drankje en een sigaret na. Weldra was het zover dat Jan en Ben weer naar huis moesten naar hun vrouwen en kinderen. Ik nam met een dikke tongzoen afscheid van hen en bedankte ze voor de lekkere sex.

Inmiddels 18 jaar oud heb ik nog steeds een sexrelatie met Edwin. Wekelijks bezorgen we elkaar een hoogtepunt en bezoeken we af en toe de sexparkeerplaats voor sex met anderen waaronder Jan en Ben.

Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2022 https://seksverhalen.org/sexverhalen/oudereman/3092/Ik-ben-gek-op-oudere-mannen!.html