Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Een lul zo hard als staal!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Veilig een keiharde erectie

Mijn vieze oude buurman!
Categorie: oudereman | vrijdag 14 oktober 2016

Toen Loes thuiskwam van haar middelbare school was ze doodop. Ze zei geen gedag en liep meteen met grote passen de trap op naar haar kamer. Het was pas half 4 dus ze zou nog even tijd hebben voordat ze naar beneden geroepen zou worden voor het avondeten. Ze nam plaats achter de computer en luisterde wat muziek en keek wat rond op Facebook. Na anderhalf uur hoorde ze de stem van haar moeder die haar naar beneden riep. Met een diepe zucht schoof ze de stoel achteruit en liep de treden af naar beneden. Ze schoof aan aan de eettafel en keek met een zuur gezicht naar de stamppot. “Zijn we chagrijnig?” vraagt haar vader. Loes kijkt op geeft geen antwoord en pakt een klein schepje eten. Zonder verder een woord te zeggen werkt ze het zo snel mogelijk naar binnen om weer van tafel weg te mogen. Tijdens het eten praten haar vader en moeder maar laten haar met rust tot het moment dat ze op wil staan. “Zet je je bord wel in de vaatwasser?” Vraagt haar moeder. Na kortaf “ja” te hebben gemompeld zet Loes haar bord in de vaatwasser. “Oh trouwens voordat ik het vergeet,” zegt haar vader. “We hebben een nieuwe buurman, die is vanmiddag ingetrokken. Ik en je moeder zijn al geweest, dus jij moet daar vanavond ook even langs,” vervolgde hij.

Geile afspraakjes

“Ah nee, ook dat nog,” denkt Loes bij zichzelf. Ze zucht diep en zegt tegen haar ouders dat ze straks wel even langsgaat om hoi te zeggen. Opnieuw trekt ze zicht terug op haar kamer en terwijl ze tv aan het kijken is valt ze in slaap. Na ongeveer een uur wordt ze ruw wakker gemaakt door haar vader die van beneden af schreeuwt. “Loes ga je nog bij de buurman langs!?” roept hij. “JAAHAA,” is haar antwoord. “Shit ik heb hier helemaal geen zin in,” denkt ze bij zichzelf. Ze kijkt een keer in de spiegel trekt haar kleding recht en loopt naar beneden. Daar doet ze haar schoenen aan, zegt nog snel even “tot zo” en loopt de deur uit. Ze sjokt richting het huis naast hun en belt aan. De gordijnen zijn dicht dus ze ziet niet of de man thuis is en stiekem hoopt ze ook dat dat zo is. Ze wacht enkele seconden en dan gaat de deur open. ”Goede avond” zegt de man met een verbaasde blik in zijn ogen terwijl hij over de rand van zijn bril kijkt. Loes schat hem zo’n 65 jaar oud. Ze bedenkt zich meteen dat de man er onverzorgd uit ziet: Vettig haar, ongeschoren, een dikke buik en verwassen kleding.

Ze beantwoord zijn groet: “Goedenavond, ik ben Loes van hiernaast en ik hoorde dat u vandaag ingetrokken was dus ik kwam even hallo zeggen.” Ze maakte al bijna aanstalten om om te draaien en weg te gaan, maar de man reageerde gelijk: “oh gezellig ik heb net thee gezet kom binnen!” “oh nee ook dat nog..” Dacht ze bij zichzelf. “Leuk”. Zei ze met een neppe lach. De man liet haar voor en ze liep door de gang de woonkamer in. Het was nog niet helemaal ingericht maar de meubels die er stonden roken stoffig en waren allemaal van donker hout. “ga maar zitten, kom ik zo met de thee” zei de man. De vieze versleten bank zag er niet aantrekkelijk uit maar ze ging toch maar zitten. “Snel die thee opdrinken en dan weg,” dacht ze bij zichzelf. Een paar minuten later kwam de man aanzetten met de thee. Hij had maar 1 smaak en geen suiker. “oh maakt niet uit hoor,” zei Loes terwijl ze bedacht wat een slechte gastheer het was.

De thee was te heet om direct te drinken dus ze liet hem nog even staan tegen haar zin. Ze luisterde naar het gepraat van de vieze oude vent terwijl ze af en toe knikte. Toen ze haar thee op had stond ze op het punt om op te staan. Tot de man zei: ”blijf nog even zitten, ik had nog een vraagje. Zag ik jou niet in de Albert Heijn vanmiddag?” Ze schrok in een keer wakker. “uh nee dat denk ik niet.” “Dat denk ik namelijk wel,” zei de man met een achterdochtige blik in zijn ogen. “Volgens mij was je gepakt toen je iets mee probeerde te nemen zonder te betalen.” “Loes raakte even in paniek, ”oh nee ze hebben verder geen politie gebeld met als voorwaarde dat ik 3 dagen schoon kwam maken daar vrijwillig, maar mijn ouders mogen nergens achter komen dan breekt de hel los.” Ze probeerde zo rustig mogelijk te klinken terwijl ze, “oh” zei. “weten je ouders dat al?” Vroeg de man. “uhm nee maar ik heb als straf gekregen van de manager dus die hoeven dat verder ook niet te weten,” zei Loes zo rustig mogelijk.

“Ik heb toch het gevoel dat ik zoiets niet achter moet houden voor mijn nieuwe buren hoor,” zei de man. Loes kreeg het nog warmer. “nee alstublieft zeg niks ik krijg daar gigantische problemen mee, ik doe alles.” “hmm, ja dat wil ik natuurlijk ook weer niet,” zei hij. “Misschien dat we er samen uit kunnen komen, kom even naast me zitten,” zei hij meer bevelend dan vragend . Loes die niet wilde dat haar ouders er achter kwamen deed maar wat haar gezegd werd in de hoop overal onderuit te komen. Ze ging naast de man zitten die stonk naar sigaretten en muffe parfum. Zodra ze bij hem kwam zitten sloeg de man een arm om haar heen. “ook niet zo verstandig om te doen he dat stelen meisje,” zei hij. “nee,” mompelde Loes. “Maar ach dat hoort ook een beetje bij je leeftijd denk ik,” zei de man. Loes keek gewoon voor zich uit en zei verder niks. Doordat de man zijn arm stevig om haar heen had geslagen kon hij nu haar inkijk bekijken.”

“Daar zitten we dan,” zei hij. “Hoe gaan we dit nou oplossen?” Vervolgde hij.

Loes keek naar beneden en kon geen antwoord geven. “Als ik iets voor jou doe meisje dan moet jij ook iets voor mij doen,” zei hij. Loes kreeg koude rillingen van de manier waarop hij het zei. “Je moet gewoon lief voor me zijn,” zei hij terwijl hij aan haar haar rook. Loes voelde dat en walgde ervan maar liet het maar gewoon begaan. “Heel lief,” zei hij en hij pakte haar hand en legde die op zijn kruis. Loes kreeg grote ogen en schrok, “Nee dit wil ik niet!” zei ze en trok haar hand terug. “okay” zei de man “dan moet moet ik het je ouders maar vertellen.”Loes schrok en ze plaatste vol walging haar hand terug. “Braaf meisje,” zei de man. Hij legde zijn hand op die van haar en begon te wrijven. Ze voelde zijn pik met schokjes groter worden. “gatver ik hoop dat die snel komt dan kan ik weg” dacht ze bij zichzelf. Na een tijdje stopte de man. “goedzo je hebt me goed hard gemaakt meisje en begon met het losknopen van zijn broek. Opnieuw schrok Loes. “oh nee toch niet ook dit!” Maar voordat ze iets kon zeggen of denken beveelt de man dat ze hem af moest trekken, pakte haar hand en plaatste die om zijn pik.

Zijn lul was groot dik en vol aders!

Toen ze er naar keek moest ze bijna overgeven maar ze trok maar om zo hiervan af te komen. Ze was 2 minuten bezig toen de man haar plots opeens bij haar kruis greep. Ze had een legging aan dus de stof was erg dun. “Oh je wordt nat vind je het lekker?” Loes reageerde niet en keek voor zich uit. ”Shit ik word toch niet nat van die vieze oude vent, dat meen je niet,” dacht ze bij zichzelf. De man trok zijn hand terug en rook aan zijn vingers. “Mmm lekker hoor,” zei hij. “trek je truitje uit,” vervolgde hij. “nee dat wil ik niet,”zei Loes. “Niet liegen sletje,”zei de man met een norse stem. Loes voelde een tinteling door zich heen gaan toen de man dat zei. “nou truitje kan misschien wel,” zei ze toen. Ze begon rustig haar truitje uit te doen, maar schijnbaar niet snel genoeg want de man begon na een aantal seconden wild aan haar kleding te trekken en binnen enkele seconden was het truitje uit. Haar harde tepels waren door haar BH heen te zien. “Mmmmm,” was het geluid wat de man maakte en in plaats rustig aan haar borsten te zitten kneep hij meteen hard in haar tepels. “Auw!” Zei Loes, terwijl ze een gevoel van opwinding voelde. “Niet zeuren,” zei de man en kneep nog een keer. Loes beet op haar tanden en voelde dezelfde opwinding.

“Och het sletje vind het lekker.” Zei de man.

“Niet!” zei Loes meteen, terwijl ze haar gevoel niet kon onderdrukken. “Doe je BH, legging en string ook uit,” beveelt de man. Loes twijfelde even. “NU,” zei hij en ze stond op en deed wat de man haar vroeg. Daar stond ze dan helemaal naakt en beschaamd, omdat ze het niet eens echt erg vond. “vieze hoer je kut glimt gewoon,” zei hij. Loes schrok ervan dat ze nog geiler werd als hij dat zei. “waar ben ik toch mee bezig,” dacht ze bij zichzelf. De man stond op en beveelt Loes op haar knieën te gaan zitten. Met tegenzin deed Loes dat. De man liep naar haar toe en stond met een grijns op zijn gezicht met zijn pik voor haar gezicht. Er kwam al een een druppel vocht uit en het ding stonk ook nog. Loes trok een vies gezicht en keek ernaar. ”Pijpen snol,” beveelt de man. Loes werd weer geiler en deed haar mond een klein stukje open en nam zijn dop in haar mond waar ze rustig op begon te zuigen.”Goedzo sletje,”zei hij. Loes walgde van zichzelf waarom had ze in godsnaam die vieze dikke lul van die smerige oude vent in haar mond en waarom werd ze steeds natter. “Vinger je zelf ook,” was het volgende bevel en Loes deed wat haar gevraagd werd.

Zodra ze haar kutje aanraakte werd ze helemaal gek van genot. “nee ik mag dit niet lekker vinden!” dacht ze nog even bij zichzelf tot het te laat was en ze helemaal aan het genieten was. Ze begon de oude man steeds dieper te pijpen en zichzelf steeds heftiger te vingeren. “je vindt dit lekker hé, snol?” vroeg de oude man. Loes knikte met de dikke lul in haar mond en begon nog harder te zuigen. De man haalde abrupt zijn lul uit haar mond en het kwijl hing nog aan haar lippen en zijn lul. “Waarom vind je dit lekker?” vroeg de man. “Omdat ik een vies jong sletje ben!”, zei ze. Ze schrok van haar eigen woorden, maar de man maakte gebruik van de situatie.

Hij duwde zijn dikke stinklul in haar open mond, waarna Loes gretig verder zoog.

Ze pakte met haar handen zijn handen en legde die op haar hoofd. “wat wil je?” vroeg de man. “Mhawdewr” zei ze terwijl de lul nog in haar mond zat. De man trok zijn lul uit haar mond en vroeg wat ze zei. “Ik wil dat je mijn hoerenbek misbruikt, HARD” zei ze. De man keek haar rustig aan en sloeg haar daarna met vlakke hand in haar gezicht. Loes wist niet wat haar overkwam het deed pijn maar voelde zo fijn tegelijk. Ze kon nog niet bijkomen van de klap of ze voelde zijn handen weer op haar hoofd dit keer strak haar haar gegrepen. “Bek open teef!” beveelt hij en gewillig deed ze haar mond open. Zonder waarschuwing ramde hij in een keer zijn dikke stinklul volledig naar binnen. En drukte haar gezicht tegen zijn buik aan. Loes kreeg bijna geen adem meer en vond het heerlijk. Hij pakte haar kop vast en drukte nog dieper en schudde wild met haar hoofd terwijl allemaal keelgeluiden uit haar mond kwamen. Hij bleef zijn dikke lul wild in haar bek rammen terwijl hij haar uit bleef schelden.

”Hoer zuig harder, Teef steek je tong uit.” Loes werd wil van genot en begon zichzelf nog harder te vingeren en haar ogen draaide weg terwijl ze hard in haar bek geneukt werd. Het werd de man ook allemaal te veel en hij stootte zijn lul diep in haar keel. “Hier komt je oude mannen pap hoer!” Hij zijn lul zo diep mogelijk in haar keel drukte begon hij al zijn zaad te spuiten. Loes hield het niet meer en kwam ook klaar, ze probeerde het uit te schreeuwen van genot maar dat lukte niet door al het zaad en de lul in haar keel. Toen de man klaar was trok hij zijn lul uit haar keel keek haar aan en spuugde haar nog een keer in het gezicht. Loes zakte uitgeteld in elkaar en trilde nog na van genot. “Ik ga douchen als ik terug kom ben je weg en ik zie je morgen weer om dezelfde tijd,” zei de man. Hij draaide om en liep de trap op. Loes kwam bij en pakte snel haar spullen bij elkaar. “Wat heb ik toch gedaan!?” Dacht ze bij zichzelf en snelde de deur uit.

Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Wil jij een Negerin neuken?  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2022 https://seksverhalen.org/sexverhalen/oudereman/3091/Mijn-vieze-oude-buurman!.html