Veilig een keiharde erectie

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Snel sexcontact met mij!

Een lul zo hard als staal!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Wil je met me neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

De geile donkere oude man!
Categorie: oudereman | dinsdag 27 september 2016

Ik ben 20 jaar oud en ik ben nu ongeveer 2 maanden getrouwd. Ik kom uit Friesland. Ik ben enig kind en mijn vader was eigenaar van een groot bedrijf, dus ik heb altijd alles gehad wat ik wou. Mijn ouders waren altijd erg beschermend, en ik mocht ook nooit uit met jongens. Ik bleef een maagd totdat ik trouwde, hoewel ik af en toe toelaten wel eens met een man had gerotzooid, voordat ik mijn man leerde kennen. Ik leerde mijn man kennen via vrienden van mijn ouders en hij is acht jaar ouder dan ik, en heeft een diploma in de bouwkunde. Ongeveer 3 maanden voordat we getrouwd waren vond hij een baan in Limburg en dat betaalde erg goed, dus nadat we getrouwd waren verhuisde ik met hem daar naartoe. De eerste paar weken waren geweldig omdat mijn man er was en we het huis dat we gekocht hadden aan het inrichten waren. Maar toen hij eenmaal aan het werk ging was hij vaak weg omdat hij moest reizen voor zijn werk, dus ik was alleen met geen goede vrienden of familie in de buurt.

Geile afspraakjes

Ik ben 1 meter 60 cm en 55 kilo, lang donker bruin haar met kleine maar lekkere borsten. Ik ben erg verlegen en ben snel geďntimideerd. Ze hebben me altijd verteld dat ik mooi was. Mijn man is erg jaloers en beschermend en mag nergens heen zonder dat hij het weet. Ons seksleven is okay, maar zoals ik al zei, ik was erg onervaren en had het alleen nog maar met mijn man gedaan. We woonden in de stad en het was ongeveer 2 uur rijden naar het bos. Ik was slechts een paar keer in mijn leven in een bos geweest. Ik was het zo zat alleen te zijn en besloot ik dat ik naar het bos zou gaan en niet tegen mijn man zou vertellen, omdat hij het toch niet goed zou vinden en waarschijnlijk boos zou worden als ik het aan hem vroeg, maar wat kon mij het schelen, ik deed niets verkeerd.

Toen mijn man naar zijn werk vertrok die ochtend, vertrok ik en reed naar het bos en ik dacht dat ik wel terug zou zijn als hij weer thuis kwam. Ik liep door het bos had het prima naar mijn zin en rond de middag besloot ik naar huis te rijden in mijn BMW. Ik reed ongeveer een uur over de snelweg mijn "Check Engine" licht begon te branden, zodat ik bij de volgende afrit en af ging en op zoek naar een garage. De garage was ongeveer een 4 kilometer van de snelweg in een kleine stad. Er kwam al stoom onder mijn motorkap uit, waardoor ik erg nerveus werd. Ik kon mijn man bellen maar wist dat hij woedend zou worden. Ik ging garage binnen en vroeg de dame aan de balie of ze wist of iemand mij kon helpen.

Ze zei dat haar oom de monteur was en ze zou hem vragen om me te helpen. Nadat ze het was wezen vragen zei ze dat hij niet erg druk was en in een paar minuten zou komen om naar mijn auto te kijken. Ik bedankte haar en ging terug naar mijn auto om te wachten. Toen de mannen aankwamen, een jonge en een oudere donkere man en de oudere man stelde zich voor als Paul, maar zei dat iedereen hem Opa noemde. Ik zei,”Ik ben Maria”, Opa was een zeer grote man over de 1 meter 80 zeker en zeer donker getint en gebouwd als een bouwvakker en zeker over de 60, met een zeer diepe stem, ik vond hem echt lelijk. Ik zag hem naar me staren en wist dat hij naar mijn lichaam keek, dat maakte me erg nerveus.

Ze controleerde mijn auto en vertelde me dat het om een ​​waterpomp ging en het zou ongeveer een uur kosten om het te repareren. Ik was opgelucht dat ze het zo snel konden maken en dacht dat alles goed zou komen en ik thuis zou zij voor mijn man klaar was met werken. Opa zei tegen zijn medewerker om mijn auto naar binnen te rijden en vast te beginnen met de reparatie, dan zou ik met hem de betaling regelen, Ik moest ergens gaan pinnen want deze garage had geen pin apparaat, dit maakte me nerveus, maar ik zei niets. Toen we naar de bank reden vroeg de oude man me allerlei vragen, zoals waar ik vandaan kwam, of ik getrouwd was, waar mijn man was en dat soort dingen. We draaide een andere weg in en plots reden we op een onverharde weg, Ik begon nu erg nerveus te worden en vroeg Opa of dit de weg naar de bank was en hij zei nee, zijn stem klonk streng.

Ik vroeg waar we heen gingen en hij gaf geen antwoord, dat maakte me bang. Hij sloeg een andere weg in en ik zag dat deze naar een bos leidde. Ik begon in paniek te raken en vroeg aan de oude man wat hij van plan was. Hij gaf geen antwoord we kwamen in het bos aan, hij stopte de wagen en zette de motor uit. Ik was in paniek en vroeg hem wat hij aan het doen was. Opa zei dat ik een heel mooi blank meisje was, waarom kom je niet even naast me komen zitten. Ik zei boos “Nee, breng me naar mijn auto!”, je bent gek als je denkt dat ik iets met jou zou doen, dat is walgelijk. Ik denk dat dit hem beledigde, in een harde stem zei hij “ok slet, als je denkt dat je te mooi voor me bent, zoek je het maar uit met je auto en loop je maar terug naar huis. Ik dacht even na en zei, “maar ik weet niet waar ik ben, bedoel je dat je me zult achterlaten?”. Opa zei “je moet goed naar me luisteren als je dit niet wilt kan je gaan lopen en je auto word niet gerepareerd. Ik zei, “maar ik ben getrouwd dit is verkeerd ik kan dit niet doen”.

Opa raakte mijn arm aan en zei: “kom op schatje ik ben niet van plan om je pijn te doen. Ik was heel bang en nerveus en Opa bleef op me inpraten en een of andere reden dacht ik waarom niet, als ik het niet doe, dan geen auto en mijn man wordt super kwaad en ik wil niet dat hij het weet, maar aan de andere kant was de man super lelijk, ik was zenuwachtig en begon te trillen. Opa bleef maar tegen me praten zei: “kom op schatje, kom eens hier en trok aan mijn arm.Je bent zo’n mooi meisje kom op kom eens naast me zitten”, onbewust gleed ik ongeveer 6 centimeter naar hem toe.I was zo nerveus dat ik niet eens kon denken. Ik hoorde dat Opa”s ademhaling steeds zwaarder werd, hij begon mij te strelen met zijn hand. Hij gleed naar me toe en trok me naar hem toe, en voor ik het wist zaten we naast elkaar.

Opa had een arm om me heen geslagen terwijl hij in mijn oor fluisterde met zijn diepe stem zei “verdomme schatje je bent een knappe meid en je hebt een geil lichaam en hij probeerde om mijn borst aan te raken, maar ik duwde zijn hand weg zei zachtjes “alstublieft stop!”. Opa wilde niet luisteren en hij bleef proberen me aan te raken en trok mijn hand weg en greep mijn borst in zijn hand.Opa fluisterde in mijn oor terwijl hij mijn borst masseerde “Wat een geile tepels, Ik voel het door je shirt, je hebt de mooiste tieten die ik ooit zag, hij werd steeds geiler. Ik voelde me erg schuldig om dat deze man me aanraakte en ik er geil van werd. Ik voelde mijn kutje nat worden terwijl hij doorging met geil te praten en mijn borst bleef beroeren. Opa zei “waarom laat je me je tieten niet zien”, Ik zei “we moeten stoppen dit verkeerd”, Opa zei “kom op schatje niemand hoeft het te weten” En trok mijn shirt over mijn hoofd. Ik zei “stoppen nu”, maar hij bleef mijn shirt omhoog trekken en voor ik het wist had hij het boven mijn borsten en zodra hij dat deed trok hij mijn bh naar beneden en mijn blote tieten sprongen eruit. Hij pakte ze snel vast en zei “wow, ze zijn erg mooi kijk eens hoe gezwollen je tepels zijn”. Ik keek naar beneden en zag zijn zwarte handen op mijn borsten en vond het erg spannend en mijn tepels stonden rechtop. Opa bleef me bevoelen en hij zei dat zijn lul erg hard was, Voor een tweede ik kwam terug naar de realiteit en zei dat we moesten stoppen, maar Opa kuste me in mijn nek te zei “schatje heb je ooit een zwarte lul gezien, ik weet het je wilt”, ik zei “nee ik wil het niet, je weet dat, alsjeblieft stop”. Opa zei stop toch met tegenstribbelen je weet je dat je het wilt. Hij begon zijn broek naar beneden te trekken zei ik “Alstublieft nee niet doen”, maar hij luisterde niet, terwijl hij zijn broek en onderbroek naar beneden trok, kon ik niet geloven wat ik zag!

Een enorme lul kwam uit zijn broek, minstens 23 cm en zeer dik.

Opa zei “kijk eens schatje, Ik wed dat je man zoiets niet heeft”. Ik moet toegeven dat hij meer dan twee keer zo groot als die van mijn man. “Raak hem maar aan schatje hij bijt niet”, ik zei “nee ik kan het niet”. Opa nam mijn hand en legde hem op zijn pik en ik probeerde me te verzetten, mijn hand raakte zijn pik aan en ik voelde het warme vlees, hij deed mijn vingers eromheen en begon mijn hand op en neer te bewegen. Mijn ademhaling werd steeds zwaarder. Ik was zo gefascineerd door zijn pik. Ik realiseerde me niet dat Opa zijn hand naar beneden had gegleden en mijn been aanraakte. Zijn grote hand begon over mijn been te wrijven en hij probeerde om ze uit elkaar te duwen, ik verzette me en probeerde zijn hand weg te duwen, maar hij was te strek en tenslotte ging zijn hand omhoog en hij begon door mijn broek heen over mijn kutje te wrijven.

Tot slot stopte hij en stapte uit de auto en greep een deken vanachter de stoel en haalde en ging naar de voorkant van de auto en legde de deken op de grond. Hij kwam naar mijn kant van de wagen en nam mij bij de arm en zei “kom op hoer”. hij trok mij op de deken. Opa begon zich uit te kleden en was al snel naakt. Hij nam mijn hand en legde hem op zijn pik en beval me om er mee te spelen, terwijl trok hij mijn shirt uit en maakte mijn bh los. Hij begon op mijn tepels te zuigen en ik voelde zijn harde pik nog harder worden. Opa legde me op de deken op mijn rug, hij kwam naast me op zijn knieën zitten en beval me om zijn pik te zuigen, eerst verzette ik me, maar hij nam mijn hoofd en trok hem tot aan zijn pik, Ik likte en kuste zijn pik, terwijl hij met mijn tieten speelde zei hij geile woorden. “Ja schatje, Wat zou je man zeggen als hij zag hij je deze grote zwarte pik aan het afzuigen bent!”

Ik moet toegeven, ik werd geiler en geiler.

Opa bewoog zijn hand omlaag naar mijn kutje en begon me aan te raken door mijn spijkerbroek heen. Hij begon mijn spijkerbroek uit te trekken en ik probeerde hem te stoppen met mijn vrije hand maar hij duwde hem weg. Toen hij mijn broek half uit had tilde hij mijn kont met een hand op en trok mijn spijkerbroek naar beneden met de andere. Nu had ik alleen nog maar mijn slipje aan. Opa dwong mijn benen wijd uit elkaar en begon mijn kutje door mijn slipje aan te raken en ik begon te kreunen. Opa zei, “Ja je probeert onschuldig over te komen, maar je kleine poesje is zeiknat”. Nadat hij me voor een paar minuten over mijn kut had gewreven, trok hij mijn slipje opzij en begon op en neer door mijn spleet te vingeren en met mijn klit te spelen. Mijn heupen begonnen onvrijwillig bewegingen te maken toen hij me daar aanraakte. Hij trok mijn slipje uit, ik kon het niet geloven dat ik helemaal naakt was voor een vreemde man.

Opa liet een vinger in mijn kut glijden en neukte me met een dan twee dan drie vingers, Hij nam zijn grote pik en legde de eikel op mijn gleuf. Toen begon hij zijn grote eikel in mijn kut te duwen. Ik was verbaasd over hoe gemakkelijk hij erin ging. Hoewel ik wist dat het verkeerd was het voelde het zo goed toen hij langzaam meer van zijn pik in mij duwde, nadat hij ongeveer de helft van zijn lul in me had, begon hij te pompen, langzaam werkte hij de rest van zijn grote zwarte lul in me en voor ik het wist had hij het grootste deel van zij pik in me geduwd. Ik had nog nooit zo iets gevoeld, zo geweldig, voelde ik me toen zijn kromme lul in me zat en het duurde niet lang of ik voelde zijn ballen tegen mijn billen klappen. Mijn lichaam spande zich een orgasme sloeg door me heen. Ik had nog nooit zoiets lekkers gevoelt.

Al snel begon Opa ook te kreunen en hij schoot lading na lading sperma in mijn kut en terwijl hij dat deed kwam ik voor de tweede keer klaar. Nadat we klaar waren en ons hadden aangekleed gingen we terug naar de garage waar zijn medewerker al klaar was met mijn auto. Hij zei tegen de medewerker, Ze heeft me al betaald en alles is geregeld en ik zag hem knipogen. Ik huilde de hele weg terug naar huis. Ik kon niet geloven dat deze oude lelijke zwarte man me geneukt had. Maar toch kon ik die grote zwarte paal niet vergeten. Het was eerlijk gezegd, fantastisch!!

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2022 https://seksverhalen.org/sexverhalen/oudereman/3042/De-geile-donkere-oude-man!.html