Wil je met me neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Veilig een keiharde erectie

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Een lul zo hard als staal!

Snel sexcontact met mij!

Een geil triootje op kantoor!
Categorie: ophetwerk | dinsdag 4 oktober 2016

Een tijdje geleden kwam ik op een kantoor. Ik moest wat zaken regelen en toen ik naar de juiste persoon liep kwam ik langs een paar kantoren lopen. Automatisch en zo nieuwsgierig als ik ben werp ik altijd even een blik naar binnen. In 1 van de kantoren zag ik een vrij aantrekkelijke man zitten. Toevallig keek hij net op van z’n bureau en zag mij ook. Alsof de tijd even in slow motion gezet werd kruisten onze blikken elkaar en hielden we elkaars blik vast. Totaal overdonderd door deze blik vervolgde ik mijn weg naar m’n afspraak. Na een uurtje was ik klaar bij mijn afspraak en was klaar om te gaan. Ik moest weer langs het kantoor van deze aantrekkelijke man en bleef nu even staan bij de deuropening. Hij merkte me op en lachte even naar me. Ik gaf hem een complimentje over zijn aantrekkelijke verschijning. Hij vroeg me om binnen te komen ik stapte naar binnen en op de manier zoals hij naar me keek voelde ik me compleet sexy dus ging me daar ook naar gedragen. Hij stond op van zijn bureau en ging aan de andere kant op het bureau zitten. Ik voelde mezelf opgewonden raken van zijn blikken en beet op mijn lip.

Geile afspraakjes

Hij stond op en kwam vlak voor me staan. Pakte me vast en fluisterde in mijn oor dat hij wel zin had in een avontuurtje. Ik bedacht mijn eigen niet en begon hem vrijwel gelijk te zoenen. Dat hij zin had in een avontuurtje was goed te merken. Ik voelde gelijk dat ook hij al opgewonden was. Ik liet mijn handen over zijn lijf gaan en wilde meer voelen. Mijn handen verdwenen onder zijn kleding. Aan de kleine kreuntjes te horen merkte ik dat hij dit totaal niet erg vond. Mijn handen vonden hun weg naar beneden en begon langzaam zijn broek los te maken. Nog steeds intens zoenend voelde ik ook zijn handen over mijn lijf, over mijn borsten. Ook ik kon het niet laten een om kleine kreuntjes van genot te laten ontsnappen. Ik droeg een nette blouse waarbij de knoopjes aan de bovenkant los stonden. Ik droeg er een mooi sexy hemdje onder zodat ik een aantal knoopjes van de blouse open kon laten en toch een mooi decolletι had. Hij wilde meerde knoopje open maken maar ik stopte hem en verbrak de intense zoen.

Ik wilde hem eerst gaan verwennen, ik trok zijn broek en boxer omlaag en duwde hem terug op het bureau. Ik knielde voor hemen pakte met mijn handen zijn bijna harde pik vast. Ik bewoog mijn hand wat op en neer en voelde hem harder worden bij elke beweging. Plagend gaf ik er een paar kusjes op en likte er een keer overheen. Ik voelde de siddering die door zijn lijf ging en een hoorde een kleine grom ontsnappen van diep binnenuit. Ik merkte dat hij klaar was om eens lekker gepijpt te worden. ik keek omhoog en deed mijn mond open om die heerlijke glanzende eikel in mijn mondje te nemen. hmm hij smaakte al heerlijk en liet hem steeds dieper mijn mondje ingaan.

Met mijn hand masseerde ik z’n ballen.

Het gekreun en gegrom werd luider. Die stijve pik was inmiddels nat genoeg zodat ik deze lekker diep in mijn keeltje kon laten glijden. Ik pakte zijn hand en begeleide die naar m’n keel. Ik wilde dat hij lichtelijke druk op mijn keeltje zou zetten terwijl ik die heerlijke staaf mijn keeltje in liet glijden. Met mijn andere hand masseerde ik nog steeds zijn ballen. Ik merkte dat een orgasme zo niet zo lang op zich zou laten wachten en ik bedacht me of ik hem nu al wilde laten klaarkomen. Ik was er snel uit en wilde ook niets liever dan zijn zaad diep in m’n keeltje voelen. Met zijn hand op mijn keel pijpte ik hem nog even heerlijk door. Ik voelde zijn orgasme aan komen denderen en met een paar goede stoten verder mijn keeltje in kwam hij heerlijk klaar. Ik slikte alles door en liet hem daarna zachtjes uit mijn keeltje glijden. Ik stond op en hij pakte me vast.

Er volgde een heerlijke zoen en daarna fluisterde hij in mijn oor dat het al even geleden was dat hij zo’n heerlijke pijpbeurt had gehad. Hij kuste me zachtjes in mijn nek en beet daarna in mijn oor. Nu was het zijn beurt om mij een orgasme te bezorgen. Ik was ondertussen flink geil geworden. Hij maakte m’n knoopjes los en ontdeed me van de blouse. Ook het hemdje ging snel uit. daar stond ik dan in m’n bh. Zijn handen vonden mijn borsten en hij streelde ze met de bh er nog tussen. Zijn handen verdwenen richting mijn rug om de sluiting van mijn bh los te maken. Ik maakte me los uit de omhelzing en liet de bh van me afglijden.

Hij keek naar de mooie c cup die er tevoorschijn kwam en met 1 hand nog op mijn rug en de ander op mijn linkerborst begon hij deze te masseren. Mijn tepels werden stijf . Hij boog naar voren om ze om en om in zijn mond te nemen en er heerlijk aan te sabbelen. Ik kreunde van genot en dat weerhield hem er niet van om er zachtjes in te bijten. Hij liet mijn tepels voor wat ze waren en maakte mijn broek ook los. Hij hielp me uit mijn broek en ook mijn string ging er vlak achteraan bij uit. daarna draaide hij me om richting het bureau. Ik liet mezelf op het bureau zakken met mijn billen. En steunde met mijn armen achter mijn rug. Ik kreeg op elke tepel nog een kusje en daarna zocht hij al kussend zijn weg naar beneden.

Genietend keek ik naar wat hij aan het doen was. Hij zag dat ik al behoorlijk nat was. Maar het enige wat er gebeurde was een vinger die even vluchtig tussen mijn lipjes door gingen. Zijn vinger kwam naar mijn mond en hij wilde dat ik mijn eigen geil eraf zou likken. Ik wilde niets liever dus zoog heerlijk aan zijn vinger en proefde mijn eigen sappen. Ik werd hier alleen maar geiler van. Toen gebeurde er iets waar ik van eigenlijk alleen nog maar over gedroomd had. Hij maakte ruimte op zijn bureau en haalde een setje handboeien uit zijn la. Hij dwong me om op het bureau te gaan liggen met de handen boven mijn hoofd. Zo geil als ik was deed ik braaf wat er van me gevraagd werd.

Daar lag ik dan vastgebonden.

Ik werd overal gekust en het meest opgewonden plekje liet ie voor wat het was. Hij maakte me helemaal gek. Ik kreunde van geilheid en kwam al bijna klaar zonder dat hij mijn klitje ook maar aangeraakt had. Hij kwam weer omhoog om me te zoenen zodat ik weer iets af zou koelen. Na een heerlijke zoen en wat afkoeling ging hij met z’n handen op verkenning uit. vanaf mijn nek over mijn borsten naar beneden. Eerst plagend mijn gevoeligste plekje overslaand. Over mijn benen naar mijn voeten en vervolgens weer terug. Bij mijn bovenbenen aangekomen kreeg ik de opdracht om ze te spreiden. Toen ik dat goed en wel gedaan had voelde ik gelijk twee vingers diep mijn kutje ingaan. Ik kon een heftige kreun niet onderdrukken. Ik werd heel heftig gevingerd en voelde mijn orgasme alweer aan komen. Ik sprak uit dat ik bijna ging komen. Hij lachte naar me en boog zijn hoofd richting mijn kutje. Zijn vingers bleven binnen in me en met zijn tong begon hij m’n klitje te likken. Nog heftiger als even daarvoor voelde ik mijn orgasme aankomen. Zwaar ademend en heftig kreunend begint mijn lijf te trillen en te schokken en kom ik heerlijk klaar.

Nadat ik weer een beetje ben bijgekomen en ik nog steeds geboeid lig ben ik nog steeds bloedje geil. Ik begin hem te smeken om me te nemen, ontzettend diep en hard wil ik je voelen smeek ik. Hij geeft gehoor aan mijn smeekbede en ik voel zijn harde pik naar binnen glijden. Hij begint me ontzettend diep en hard te nemen en ik kreun en smeek harder en dieper. De kantoren zijn niet zo geluidsdicht en een andere nieuwsgierige collega komt even kijken naar waar al die geluiden vandaan komen. Die collega ziet ons bezig en blijft kijken. ik zie wat ons geile geneuk met hem doet en hij streelt zichzelf. Ik wenk hem en hij komt dichterbij. Tijdens het stoten zeg ik dat het me zo ontzettend geil lijkt om door twee mannen gevuld te worden. deze collega ziet dit wel zitten en begint zich te ontdoen van zijn kleding. We stoppen met neuken en ruilen het bureau in voor een bank die ook in het kantoor staat. De collega gaat op de bank zitten en ik begin hem te zoenen ik kruip boven op zijn schoot en laat mezelf langzaam over zijn harde geile pik zakken. Ik ga naar voren hangen zodat mijn sterretje goed bereikbaar wordt. De ander maakt mij sterretje nat en rekt het eerst een beetje op door twee vingers naar binnen te duwen.

Ik kreun geil en smeek hem om zijn lekkere geile pik naar binnen te schuiven.

Hij geeft hier gehoor aan en duwt zijn lekkere harde pik naar binnen. Hij begint lekker te stoten en door het stoten kan ik meebewegen zodat ik ook nog de pik van de ander kan berijden. De man in mijn kontje begint steeds harder te stoten. De man in mijn kontje begint al zwaarder te ademen en zegt dat zijn orgasme eraan zit te komen. Ook ik voel er 1tje aankomen. De man in mijn kutje heeft nog een beetje nodig dus ik span mijn kutje wat harder aan.

De man in mijn kutje krijgt het nu ook zwaar en begint lekker zwaar te ademen. We zitten nu alle drie tegen onze orgasmes aan. Ik hou het niet langer en laat mezelf gaan en begin luid en heftig te kreunen. De man in mijn kutje komt klaar doordat ik met mijn kutje aan het krampen ben. En spuit zijn volle lading binnen in me. Nu is het de beurt aan de man die in mijn kontje zit en ook hij spuit zijn volle lading in me. Als iedereen voldaan is gaan we van elkaar af. De boeien worden losgemaakt en ik kleed mezelf aan. Ik geef de beide mannen een heerlijke zoen en bedank ze voor dit geile avontuur en loop het kantoor uit.

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm