Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Een lul zo hard als staal!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Veilig een keiharde erectie

Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Wil je met me neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Ik weet nog steeds haar naam niet
Categorie: ophetwerk | maandag 25 april 2016

Vandaag werd er door mijn werk een kerstborrel gegeven in de bedrijfskantine. Ik had er niet zo veel zin in. Ik was 20 en had een leuke baan bij een grote verzekeraar. De gemiddelde leeftijd lag een stuk hoger en ik gedroeg me dan ook net als al die oudere mensen. De kerstborrel begon inderdaad met een suffe speech en het nodige verplichte gelach van mijn collega΄s en ik. Ik keek de zaal rond opzoek naar wat te drinken toen ik achterin de zaal een meisje zag staan. Ze stond er vrij alleen in een net iets te kort rokje en een keurig topje. Haar figuur was ideaal, zo΄n meisje waar elke jongen van droomt. Nieuwsgierig liep ik naar een collega en vroeg wie dat lekkere stuk was, daar achterin de zaal. Hij vertelde me dat hij alleen wist dat ze haar Bunny noemde en dat ze werkte op de financiλle afdeling. Ze was 20 jaar en veel meer wist hij niet.

Geile afspraakjes

Dat meisje dat had mijn aandacht getrokken. Ook een andere collega wist me weinig anders te vertellen, ook hij kende alleen haar bijnaam. Ik snapte wel hoe ze die naam te pakken had gekregen. Ze leek zo uit de playboy geknipt te zijn, een echte Playboy Bunny! Ik dronk een paar biertjes om mezelf een beetje moed in te drinken. Wat dacht ik wel, wat zou zo΄n meid nou in mij zien? Ik besloot toch maar eens met haar te gaan praten, wat had ik te verliezen? Ik trok mijn jasje en mijn stropdas recht en liep zo zelfverzekerd mogelijk op haar af. Nonchalant keek ze me aan, zelfs een beetje arrogant. Maar geef haar is ongelijk, met zo΄n uiterlijk, ze moest vast honderd mannen per dag op zich af krijgen! Ik begon zenuwachtig te worden. Maar het was gek om nu ineens om te lopen, dus toch maar doorgaan!

Toen ik voor haar stond wist ik weinig anders te zeggen dan "hoi", ik kon mezelf wel voor mijn kop slaan. Snel vroeg ik haar of ze ook zo΄n hekel had aan zulke verplichte borrels. Met een ondeugend glimlachje knikte ze. Ik vroeg waar ze werkte en ze gaf een antwoord dat ik eigenlijk al wist. Ik vertelde dat ik zelf in de backoffice werkte. Ze zei dat ze daar nog nooit geweest was. Ik zei dat ik haar best een keertje wilde rondleiden. Ineens pakte ze mijn hand en zei "kom mee, ik weet wat beters dan dit".

Ik pakte haar hand en samen liepen we richting de lift. In de lift drukte ik met een trillende vinger op het knopje van de derde etage. In de spiegel kon ik haar kontje zien, Jezus, wat lekker. Alles aan dit meisje klopte gewoon, wat een lichaam! toen de deur open ging liep ze achter mij aan naar de werkplekken op de derde. Ik liet haar van alles zien, van de kamer van mijn manager tot het koffiezetapparaat. Ze vroeg me waar ik normaal mijn werk deed. Langzaam liepen we naar mijn bureau dat in een hoekje stond. Erg netjes opgeruimd was het niet, maar wie had dit dan ook verwacht.

Ze vroeg me om te gaan zitten op mijn bureaustoel, gewoon zoals ik altijd zat te werken. Ik vond het een vreemde vraag, maar voor dit meisje deed ik alles. Terwijl ik op mijn stoel zat keek Bunny me aan met ondeugende ogen. Zachtjes begon ze met haar lichaam heen en weer te deinzen en haar lichaam nam ging ritmisch heen en weer. Langzaam voelde ik hoe mijn pik tegen mijn broek begon te drukken, ik werd zo geil van dit dansende meisje. Haar ogen zagen wat zich afspeelde in mijn broek en ik zag een tevreden glimlach op haar gezicht. Ze genoot hiervan, het kreng! Ze draaide zich om en ik had een prima blik op haar heerlijke kont. Van die mooie volle billen die net niet onder haar rokje uitkwamen. Ze boog langzaam voorover zodat ik net onder haar rokje kon kijken.

Ik zag een heerlijke witte string met daarin duidelijk zichtbaar haar schaamlippen.

Ze liep langzaam op me af en ging op mijn knieλn zitten. Ik voelde hoe haar lichaam bleef bewegen en hoe ze met haar string tegen mijn harde pik aan zat te schuren. Als ze dit nog lang bleef doen dan zou ik al klaar komen voor ze nog maar aan mijn pik had gezeten. Wat was dit geil! Langzaam legde ik mijn handen op haar borsten maar ze gaf een tik op mijn handen en zei dat ik rustig moest blijven zitten. Zij zou al het werk voor haar rekening nemen. Ik hield het haast niet meer! Ze ging van mijn schoot af en knielde tussen mijn benen neer. Met haar hand wreef ze over mijn broek, op de plek waar zich een enorme bobbel vormde. Dit voelde zo heerlijk, wat zou ik graag willen dat ze mijn pik in haar mond nam. Dat ze met haar tong langzaam over mijn eikel zou gaan en met haar lippen heerlijk langs mijn paal zou bewegen.

Langzaam deed ze de knopen van mijn broek los en haalde ze mijn stijve pik uit mijn broek. Ze keek verrast en leek blij met wat ze zag. Langzaam begon ze met haar hand mijn pik heerlijk te masseren. Haar hand ging langzaam op en neer en ondertussen keek ze me recht in mijn ogen aan. Met haar tong ging ze langs haar lippen en ze maakte ze voorzichtig nat. Dit geile meisje zou me zo gaan pijpen, ik kon niet wachten. Langzaam ging ze met haar hoofd naar beneden en ze likte aan mijn eikel. Heerlijk dat speelse gevoel van een tong die over je eikel gaat! Haar liepen sloten zich om mijn pik heen en langzaam ging haar hoofd op en neer. Dit meisje was niet alleen prachtig om te zijn maar ze kon ook erg geil pijpen! haar lippen gingen langzaam op en neer langs mijn pik en ik stootte mijn pik langzaam naar binnen in haar mond. Steeds sneller duwde ik mijn pik naar binnen in mijn mond. Heerlijk hoe diep mijn pik in haar mond ging. Ondertussen begon ze met haar handen met mijn ballen te spelen. Heerlijk masseerde ze mijn beide ballen. Ondertussen bleven haar lippen op en neer gaan langs mijn lul.

Met een lik langs mijn hele pik hield ze op met pijpen.

Ze bukte over mijn bureau heen en schoof haar rokje iets naar boven. Neuk me! Mijn pik was inmiddels zo hard dat ik totaal geen moeite had om hem in haar natte kutje te laten glijden. In het begin ging mijn pik langzaam in haar kutje en er weer uit. Kom op, kan je niet wat sneller, riep ze. Ik verhoogde het tempo en mijn pik bonkte in haar kut heen en weer en het voelde heerlijk. Wat een strakke kut had dit meisje, wat was dit heerlijk! Ik stond achter haar met een heerlijk uitzicht op haar kontje en zag hoe mijn pik haar kut in en uit ging. Mijn pik was kletsnat van haar geile sappen. Steeds sneller duwde ik mijn pik bij haar naar binnen. Ik voelde dat ik bijna ging komen, maar dat was nog veel te vroeg!

Ik trok mijn stijve pik uit haar natte kutje en duwde haar op het bureau. Ik knielde tussen haar benen en had een perfect uitzicht op haar natte kutje. Met mijn tong ging ik langzaam over de binnenkant van haar benen! Ik likte haar geile sappen op, het smaakte heerlijk. Langzaam ging ik met mijn tong richting haar klitje. Zachtjes ging ik op en neer over haar klit. Ze protesteerde nog wat en riep dat ze geneukt wilde worden. Onverstoord ging ik verder en mijn tong draaide rondjes over haar klitje. Haar hand ging naar haar borsten en ze begon er zachtjes mee te spelen. Wat een geil uitzicht had ik! Ik had seks met ongetwijfeld het lekkerste meisje van dit kantoor! Terwijl ik door bleef likken stak ik langzaam twee vingers in haar kutje naar binnen. Ze begon zachtjes te kreunen, blijkbaar beviel het haar toch wel! Mijn twee vingers gleden in en uit haar soppende kutje en mijn tong ging snel over haar klitje heen. Steeds sneller ging mijn tong mijn vingers volgen haar zeiknatte kutje in. Inmiddels kreunde ze luidruchtig.

Wat was dit geil!

Mijn pik was inmiddels weer een beetje op adem gekomen en ik ging op mijn stoel zitten. Bunny kwam met haar drijfnatte kutje boven mijn harde paal hangen. Langzaam kwam ze naar beneden gleed mijn paal bij haar naar binnen. Ik zat er met de hele 19 centimeter in, wat was dit geil! Langzaam begon ze op me te rijden. Eerst ging ze nog zachtjes op en neer maar deze meid wist wat neuken was. Al snel ging ze hard op mijn pik rijden, haar billen kletsen op mijn bovenbenen. Haar schaamlippen zaten strak om mijn harde paal heen. Haar geil droop langs mijn keiharde pik heen. Wat ging ze heerlijk op en neer en wat zag ze er geil uit. Nu mocht ik wel met mijn handen op haar borsten komen. Ik speelde met haar tepeltjes en kneedde zachtjes in haar borst. Ze kreunde weer, het was zo geil! Steeds sneller liet ze haar kut over mijn pik heen zakken en ze reed als een gek op mijn pik.

Ze stond op en mijn pik gleed langzaam uit haar kutje.

Ik tilde haar op en duwde haar zachtjes tegen de muur. Met haar benen om mijn middel heen geklemd duwde ik haar hard tegen de muur en duwde ik mijn pik haar natte kut in. Langzaam maar heel diep deed ik mijn pik in haar natte kut. Heel langzamer maar wel erg diep bleef ik haar zo even neuken, ik zag dat ze er van genoot. Ik wil kraak komen met je lul diep in me, riep ze. Ik ging haar dus iets sneller neuken. Mijn paal gleed moeiteloos in haar drijfnatte kut. Steeds sneller begon ik mijn stijve lul in haar kut te pompen. Ze begon zwaar te ademen. Ik wist dat ik nog even moest door stoten en dat deze meid dan heerlijk klaar zou komen op mijn lul. Snel en diep pompte ik mijn lul in haar kut, ze zette haar nagels in mijn rug, door mijn overhemd heen. Wat was dit geil! Met een hoog tempo vloog mijn pik in en uit haar kut. Ze gaf een kort gilletje en ik voelde hoe haar spieren zich om mijn pik heen verkrampte. Ze kwam heerlijk klaar om mijn pik heen.

Ze stapte van me af en begon met haar lippen weer heerlijk langs mijn pik heen en weer te gaan. Ook ik zou het niet zo lang meer gaan houden op deze manier! Haar lippen gleden over mijn lul en hij verdween helemaal in haar mond. Ik pikte haar hoofd beet en gaf haar zachtjes het ritme aan waarin ze me moest pijpen. Ze liet haar lippen snel om mijn pik ging en ik voel haar tong ondertussen over mijn eikel heen gaan. Ik voelde hoe mijn sperma langzaam omhoog kwam door mijn lul heen. Ze pijpte me steeds sneller en ik kwam klaar met een paar stralen sperma in haar mond.

Ze slikte het keurig door!

Snel trokken we onze kleren aan en liepen we weer richting de lift. Beneden aangekomen in de kantine liep ze direct een andere kant op, ze ging weer alleen in het hoekje staan. Een collega liep op me af en vroeg me wat er gebeurd was. Niets zei ik, alleen een rondleiding. Even later zag ik een collega verlegen op haar afstappen, het zweet stond op zijn handen.

Ik weet nog steeds haar naam niet, alleen Bunny.

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm