Wil je met me neuken?

Snel sexcontact met mij!

Zou je een Moeder neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Een lul zo hard als staal!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Baas heeft moeder en dochter in dienst DEEL3
Categorie: ophetwerk | dinsdag 7 januari 2014 06:51

Geile afspraakjes

DEEL 3 - De woorden klinken nog door in haar hoofd als Brenda doet wat haar gevraagd wordt en op gaat liggen. Peter heeft al gezegd dat ze moet gaan liggen, maar in haar hoofd hoort ze het hem steeds weer zeggen. Automatisch spreidt ze haar benen weer, nu met nog meer hoop dan de vorige keren dat ze dat deed. Brenda d’r smeekbede klinkt door de kamer en Peter heeft besloten dat hij het haar gaat geven. Zelf heeft hij ook de nodige moeite moeten doen om het uit te stellen, maar Brenda heeft de tijd heerlijk opgevuld door met zichzelf te spelen. Nu heeft Peter echter ook toegegeven aan zijn verlangen. Ongeduldig en hunkerend van verlangen ziet Brenda hoe Peter op bed klimt en dit keer wel tussen haar benen gaat zitten. Smekend vraagt ze om geneukt te worden. Dat ze hierop wacht is hem al lang duidelijk en even plaagt hij haar door met zijn vingers langs haar clitje te gaan. Hoewel Brenda dit heerlijk vindt, wordt alles wat Peter op dit moment doet overstemd door haar verlangen om geneukt te worden.

Haar adem stokt in haar keel als ze zijn eikel tegen haar schaamlippen voelt. De door twee orgasmes voorgewerkte kut voelt kletsnat aan. Peter kijkt de wachtende blondine even aan en zonder zijn ogen van haar gezicht af te halen, duwt hij zijn pik langzaam naar binnen. Brenda gilt het uit van genot en sluit haar ogen. Ze gooit haar hoofd achterover terwijl ze langzaam gevuld wordt. Bij elke beweging van Peter kreunt Brenda het uit van genot. Hier snakte ze naar, dit had ze zo nodig. De dikke pik van Peter vult haar neukkanaal helemaal op en Brenda voelt de harde paal langs haar kutwanden gaan. Als Peter steeds harder begint te stoten, kreunt Brenda nog harder. Met haar handen heeft ze haar borsten beetgepakt en ze trekt zachtjes aan haar eigen tepels.

Hoe lang het duurde weet ze niet, elk gevoel van tijd en plaats is verdwenen. Het enige waar ze aan denkt is dat ze Peter z’n pik weer in haar wil hebben. Peter heeft net zijn pik uit Brenda laten glijden en geeft aan dat ze zich om moet draaien. Onmiddellijk reageert Brenda en draait zich snel op. Op handen en knieën wiebelt ze met haar heupen. Peter neemt deze uitnodiging maar al te graag aan en even later vult zijn pik de smachtende kut van Brenda weer helemaal op. Met kreunen en smeken spoort Brenda de man aan, die maar al te graag gehoor geeft aan de wensen van de tiener.

Achter zijn bureau zit Steve aandachtig te kijken.

Zoals het tweetal op het scherm nu bezig is, heeft hij een goed zicht op wat er gaande is. Schuin van voren ziet hij hoe Brenda nu hard van achteren genomen wordt en aan haar gezicht is duidelijk af te lezen dat ze het alles behalve vervelend vindt. Steve strekt zijn hand uit en drukt op een knop op zijn telefoon. “Wil je even komen?” hoort Linda door de intercom. Even later stapt ze het kantoor van haar baas binnen. “Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over Brenda” roept Steve haar toe als Linda hem nadert. Ze fronst haar wenkbrauwen van verbazing, ze had niet verwacht dat hij het over haar dochter zou gaan hebben. Steve ziet de verbaasde blik en kan een glimlach niet onderdrukken. “Ze doet erg haar best” gaat hij verder en hij wijst naar het scherm. Nu ze haar baas naar het scherm ziet wijzen, loopt Linda om het bureau heen. Haar ogen volgen de uitgestrekte vinger van Steve en als haar blik op het scherm valt, slaakt ze een korte gil. Met grote ogen en met haar handen voor haar van verbazing opengevallen mond staart ze naar de bewegende beelden. Op het scherm ziet ze een jonge blonde vrouw, die ze gelijk herkent. Ook de andere persoon is goed in beeld en ook die herkent ze gelijk. Met stomheid geslagen staat Linda aan de grond genageld, te staren naar het scherm. Wat ze ervan moet denken weet ze niet, ze weet eigenlijk helemaal niet wat ze moet denken. Langzaam realiseert ze wat haar dochter aan het doen is en ze kan aan haar gezicht zien dat ze ervan geniet.

Linda heeft geen idee hoe lang ze staat te staren en heeft al helemaal geen idee dat Steve haar grijnzend aankijkt. “Maar… hoe…” stamelt ze uit, nog steeds in shock door wat ze ziet. Dat Brenda met Steve neukt wist ze al, dat heeft ze maar geaccepteerd. Maar dit… dit had ze nooit verwacht. Als ze van de ergste schrik bekomen is, valt haar blik op de nog altijd grijnzende Steve. “Moet ze dit van jou doen?” vraagt ze boos. Steve haalt zijn schouders op: “het was een vraag, geen bevel.” Het antwoord verbaast Linda aan de ene kant niet, maar ze is nu des te meer verbaast dat Brenda ermee ingestemd heeft. “Ik moet zeggen…” gaat Steve verder: “erg veel overtuiging had ze niet nodig.” In zijn ooghoek ziet Steve ondertussen hoe Peter op zijn rug is gaan liggen en Brenda bovenop hem klimt. Beide kijken ze naar het scherm, Linda met totale verbazing en Steve met interesse. Zo te zien heeft Brenda de pik van Peter beet en ze laat ze even later zakken. Linda beseft maar al te goed wat er gaande is als Brenda wild en enthousiast begint te bewegen. “Kijk nou toch een wat een gewillig sletje ze is…” zegt Steve plagend. “Dat zal ze van haar moeder hebben” gaat Steve verder als Linda hem een boze blik geeft. Steve kijkt zijn secretaresse glimlachend aan en geniet een beetje van haar boze blik.

Wat in het kantoor niet te horen is, zijn de harde kreunen van Brenda die door de slaapkamer klinken. Nu ze zelf de regie over de snelheid heeft, laat ze zich helemaal gaan. Hoewel Peter net zijn ballen al geleegd heeft en het nu langer kan volhouden, merkt hij toch dat hij geleidelijk aan steeds meer moeite moet doen. In tegenstelling tot al die hoeren die hij gehad heeft, is Brenda een stuk krapper. Door het wilde rijden van de blondine scheurt zijn pik langs haar vochtige kutwanden. Elke keer als ze zakt, voelt Peter zijn orgasme dichterbij komen. Omdat hij nog lang geen genoeg heeft van de bloedgeile tiener, duwt hij haar voorzichtig van hem af. Zijn pik verlaat haar kut als ze op haar rug rolt. Onmiddellijk kijkt Brenda hem vol verlangen aan, net als hij heeft zij er ook nog lang geen genoeg van. Met haar benen wijd wacht ze ongeduldig totdat ze weer gevuld gaat worden. Tot haar opluchting hoeft ze niet lang te wachten en ramt Peter zijn lul weer diep in haar smachtende kut. Nu ze haar benen gespreid heeft, klemt haar neukkanaal minder strak om zijn pik en kan Peter er weer even tegenaan.

Vooral verbaast over hoe makkelijk en gewillig haar dochter zich laat neuken, staart Linda nog altijd naar het scherm. Ergens in haar gedachten wil ze weg, maar ze staat nog aan de grond genageld. Tot haar schaamte beseft ze dat ze zich erg dubbel voelt. Aan de ene kant is ze boos op Brenda, maar vooral op Steve. Aan de andere kant voelt ze wat ze al eerder tot haar schrik gevoeld heeft. Dit laatste wil ze eigenlijk niet voelen, hoe kan ze dat nou zijn op haar eigen dochter. “Volgens mij ben jij wel een beetje jaloers?” zegt Steve zachtjes. Hij had al het vermoeden dat dit aan zou komen en hij legt zijn spreekwoordelijke vinger precies op de juiste zere plek. Als een kind dat betrapt wordt bij de snoeppot, realiseert Linda dat ze inderdaad jaloers is. Ook zij vond de Australiër erg aantrekkelijk en nu Brenda met hem bezig is, merkt ze tot haar verbazing dat ze dat ook zou willen. Gelijk na die gedachte denkt ze aan haar man, die thuis zit. Verscheurt door haar loyaliteit naar hem en haar snel groeiende verlangen, merkt Linda niet dat Steve zich naar haar omgedraaid heeft. “Ik ga je geven wat je stiekem wilt, maar niet durft te zeggen” fluistert Steve. Door haar tweestrijd hoort Linda hem wel, maar de woorden landen niet.

Door de razende gedachten in haar hoofd, beseft Linda amper dat er twee handen over haar heupen gaan. Zelfs als haar rokje open geritst wordt en van haar heupen valt, is er nog niet bij. Pas als ze vingers over haar vagina voelt gaan, schiet ze terug de realiteit in. Van schrik kijkt ze omlaag en merkt dan pas dat Steve teder haar onderbuik en heupen zoent. Zijn vingers gaat nog over haar schaamlippen en al haar boosheid en twijfels worden langzaam vervangen door opwinding. Linda’s trouw aan haar man doet nog een laatste poging om de overhand te krijgen, maar die poging faalt hopeloos als Steve haar kut kust. Door haar slipje heen voelt ze zijn tong tegen haar kut drukken en dit lijkt de druppel te zijn: een zachte kreun klinkt door de kamer.

Tevreden gaat Steve staan en kijkt hij Linda recht in haar ogen.

Het lijkt erop dat ze zich aan haar verlangens overgegeven heeft. Teder kust Steve de nek van zijn secretaresse en fluistert in haar oor: “ik ga je neuken…” Bij het horen van die woorden, weet Linda het zeker: ze wil het… Het gaat niet de eerste keer zijn, maar de vorige keer deed ze het voor haar dochter en eigenlijk ook een beetje voor haar man. Ze hadden het geld nodig wat Brenda kon gaat verdienen. Hoewel ze na die keer met Steve wel spijt heeft gevoeld, troostte ze zichzelf met de gedachte dat het voor een goed doel was. Maar dit keer doet ze het voor niemand behalve zichzelf… dit keer heeft het geen doel… behalve om aan haar verlangens te voldoen.

Steve gaat achter Linda staan. Zijn handen strelen haar billen en heupen. Op weg naar boven pakt hij de volle borsten beet en kneedt er stevig in. Als ze merkt dat hij haar blouse losknoopt, komt er weer een twijfel naar boven. Die twijfel zorgt er bijna voor dat ze gaat zeggen dat Steve op moet houden, maar haar blouse is al open en ze voelt handen over haar borsten gaan. Linda en Brenda lijken niet alleen lichamelijk op elkaar, ze hebben ook gemeen dat ze gevoelige borsten hebben. De aanrakingen van Steve voeden de groeiende geilheid van Linda en de twijfel verdwijnt naar de achtergrond om even later compleet verdwenen te zijn. Steve maakt de donkerblauwe bh los. Nu zonder belemmeringen kan hij de goedgevormde borsten van Linda nu nog beter masseren. Steeds vaker kan Linda een kreun niet onderdrukken en hoe langer Steve met haar bezig is, hoe meer ze ervan begint te genieten.

Even twijfelt Steve of hij Linda zal laten pijpen, maar hij realiseert zich dat er weinig hoeft te gebeuren om haar twijfels en trouw weer de overhand te laten krijgen. Vastbesloten om dit niet te laten gebeuren, slaat hij het pijpen dan maar over. Als hij een blik op het scherm werpt, vormt het idee om zich de volgende dag goed door Brenda te laten pijpen. Eerder die avond heeft hij tenslotte gezien dat ze dat erg gemotiveerd kan doen. Snel maakt Steve zijn broek los, duwt die naar beneden en trekt hem verder uit. Het kost de nodige moeite om dit met één hand te doen, zijn andere hand is nog bezig met Linda’s kut. Steve neemt het zekere voor het onzekere en blijft zoveel mogelijk aan Linda zitten. Als hij uiteindelijk zijn broek en schoenen uit heeft, trekt hij in één ruk het slipje van Linda naar beneden.

Peter z'n pik heeft ondertussen plaats gemaakt voor drie van zijn vingers. Terwijl zijn vingers langzaam heen en weer gaan, sabbelt zijn tong aan haar tepel. Zelf heeft Brenda haar andere borst beet en kneedt er zachtjes in. Ze vond het jammer toen Peter aangaf dat hij even pauze nodig had. Tegelijk vind het ook niet jammer, wat het betekent dat het nog lang niet voorbij is. Met dat in het vooruitzicht, kreunt Brenda van genot. Haar gevoelige tepels worden heerlijk verwend door zowel Peter als door haar zelf. Langzaam komt Peter richting haar nek en zoent Brenda daar teder. “Realize what you’re doing and where you are…” fluistert Peter in het oor van de volkomen aan haar lusten overgeleverde tiener. Tegelijk stoppen de vingers met bewegen en dit geeft Brenda voor het eerst in een lange tijd een kort moment van realisatie. Ze draait haar hoofd en kijkt Peter recht in zijn ogen aan. Een glimlach verschijnt op haar gezicht als ze zich bewust beseft dat ze nu in opdracht met iemand aan het neuken is. Gelijk daarna komt het besef dat het niet alleen de opdracht is geweest die haar zo opgewonden maakte, het was ook het seks gaan hebben met een compleet vreemde. Dit alles was aan het begin van de avond, op het moment is het vooral wat Peter allemaal met haar gedaan heeft. Ze realiseert het zich volkomen, ze weet waar ze mee bezig is. En ze wil ermee bezig zijn… ze wil dat hij met haar bezig is… “I know…” fluistert Brenda zachtjes.

Dit klinkt Peter als muziek in de oren en gelijk komen zijn vingers weer in beweging. Zijn tong heeft haar tepel weer gevonden en terwijl hij verder gaat waar hij meer bezig was, blijft het besef hangen bij Brenda. Dit besef, samen met de handelingen van Peter, zorgt ervoor dat Brenda voor de derde keer die avond haar orgasme voelt opkomen. Ze vindt het zo verschrikkelijk geil waar ze mee bezig is en vooral haar enthousiasme brengt haar naar onbekende lusten. Dan bedenkt ze dat ze er nog maar een paar weken geleden heel anders over gedacht zou hebben. Toen was ze een redelijk braaf meisje wat wel seks had, maar alleen met vriendjes. Met gesloten ogen geniet ze van de gedachte hoe ze veranderd is in een korte tijd en ze geniet vooral van het feit dat ze er maar wat gelukkig mee is. Een hele nieuwe wereld is voor haar open gegaan… een wereld die ze vol overtuiging binnen gestapt is. De gedachtegang wordt doorbroken door het overweldigende gevoel van haar orgasme. Doordat ze zo in gedachten was, was het naderende gevoel even naar de achtergrond gezakt. Dit gevoel komt echter keihard terug en Brenda gilt het uit van pure extase.

Peter heeft gelijk door wat er gaande is en tilt zijn hoofd op. Grijnzend kijkt hij naar het gezicht van de van genot schuddende blondine. Als haar hoogtepunt langzaam wegebt, opent ze haar ogen en ziet Peter kijken. Ze kijkt hem glimlachend aan: “a new record…” Peter kijkt even verbaast, maar beseft dan dat ze zojuist voor de derde keer is klaargekomen. Trots op zijn prestaties, komt hij overeind. Terwijl hij naast het bed staat, bekijkt hij de hijgende tiener. Haar lichaam glimt van het zweet en haar haren kleven aan haar naakte huid. Vooral haar glimmende kut trekt zijn aandacht. Brenda heeft door waar hij zo aandachtig naar kijkt en haar hand glijdt over haar buik. Met haar vingers duwt ze haar schaamlippen uiteen en ze kijkt de vermoeide man met veelzeggende ogen aan. Peter, die weet dat het een regelrechte uitnodiging is, zucht diep en zegt dat hij het waarschijnlijk niet lang meer gaat volhouden om die heerlijke kut te neuken. Terwijl ze naar zijn woorden luistert, merkt Brenda dat ze zelf ook kapot is. Hoewel ze graag zou willen dat het nog de hele nacht zou duren, weet ze dat ze allebei niet lang meer door kunnen gaan. Als Peter tegen Brenda zegt dat zij het laatste standje mag bepalen, moet ze even nadenken. Dan draait ze zich om en gaat ze op handen en knieën zitten, maar haar kut naar Peter gericht.

Grijnzend kijkt Steve naar het scherm.

De positie die Brenda net ingenomen heeft zorgt ervoor dat hij, maar vooral Linda, haar geile gezichtje goed kan zien. Door het gevinger is Linda al flink nat geworden. Terwijl op het scherm te zien is dat Peter op bed klimt, pakt hij zijn kloppende pik beet. Linda luistert ondertussen alleen nog maar naar haar lichaam, het schreeuwt om geneukt te worden. Aan haar verlangens wordt voldaan als ze Steve z’n pik tegen haar ingang voelt. Langzaam wordt haar kut gevuld door de harde neukpaal van haar baas en zonder er bij na te denken kreunt ze van genot. Zachtjes trekt Steve aan de blonde haren: “kijk nou eens hoe lekker je dochter het vindt…” zegt hij. Linda’s hoofd draait richting het scherm. Ze ziet hoe haar dochter weer van achteren genomen wordt en hoewel er geen geluid te horen is, spreekt het Brenda d’r gezicht boekdelen. “Kijk maar goed en weet dat je dochter een hoertje geworden is…” gaat Steve verder en alsof ze geen keuze heeft, houdt Linda haar ogen strak naar het scherm gericht. Tegelijkertijd wordt er stevig in haar kut geramd en vrouwelijk gekreun klinkt door het kantoor.

In het appartement is wel te horen wat in het kantoor niet te horen is: Brenda gilt en kreunt het uit van genot. Alsof Peter nog niet aangesproken reserves erbij gehaald heeft, ramt hij als een bezetene heen en weer in de jonge kut. Brenda heeft het niet meer van extase, opwinding en geilheid. Op het moment draait haar hele wereld om de heerlijke Australische pik. Elke andere gedachte is uit haar hoofd verbannen. Hevig hijgend blijft Peter maar doorgaan en doorgaan en ook hij verbaast zich een beetje dat hij de puf nog gevonden heeft. Hoe lang Peter al bezig is weet ze niet meer, maar uiteindelijk kan Brenda zichzelf niet meer overeind houden. Hijgend en kreunend zakt ze door haar armen en ploft haar hoofd op het matras. Dat dit voor Peter geen aanleiding is om rustiger aan te doen, merkt Brenda snel genoeg: onophoudelijk ramt hij zijn pik heen en weer.

In het kantoor wordt er ook stevig geneukt: gedreven door al zijn opgekropte geilheid neukt Steve stevig de drijfnatte kut van Linda. Zijn ogen gaan over haar rug en billen terwijl zijn handen over de zachte huid van haar bovenbenen gaan. Hij buigt iets naar voren en zijn handen glijden naar haar borsten. Doordat Linda zichzelf ondersteunt, zitten haar borsten klem tussen de beide armen. Steve wurmt zijn handen tussen de zachte borstpartij en Linda’s armen. “God! Wat ben jij een heerlijke milf…” kreunt Steve het uit als hij stevig in haar borsten kneedt. Linda hoort het hem zeggen en weet wat hij bedoelt. Het begrip kent ze wel en ergens diep in haar gedachten voelt ze zich trots op haar eigen lichaam. Als Steve zijn handen weer van haar borsten afhaalt, merkt Linda dat ze dat jammer vindt. Erg veel tijd om erover na te denken heeft ze niet, de handen pakken haar heupen stevig beet. Linda vermoedt wat er komen gaat en als Steve nog harder begint te rammen, worden haar vermoedens bevestigd.

Nog altijd zonder enig besef dat ze bekeken worden, voelt Peter dat zijn krachten snel afnemen. Tot nu toe hield hij zijn orgasme met alle mogelijke moeite in. Als hij duizelig voorover dreigt te vallen, kan hij zich nog net opvangen met zijn armen. Het gegil van Brenda is opgehouden en alleen zachte kreunen komen nog uit haar mond. Peter beseft dat de jonge vrouw aan het einde van haar krachten is. Totaal uitgeput merkt Brenda amper dat de pik van Peter uit haar kut gegleden is. Na een grote hap lucht genomen te hebben, komt Peter weer overeind. Zijn pik glijdt zonder enige moeite weer terug in de door- en doorgeneukte kut. Hij houdt zich nu niet meer in en door het binnengaan voelt Peter zijn zaad al door de leidingen gaan. Met zijn allerlaatste energie stoot Peter nog een paar keer en dan voelt het alsof hij ontploft. Krachtige schoten sperma schieten uit zijn pik en diep in Brenda d’r lichaam. Terwijl zijn ballen zich legen in de blondine, voelt Peter zich weer duizelig worden. Zaad druppelt nog van zijn pik af als Peter opstaat. Omdat ze nu niet meer overeind gehouden worden door handen of een pik, vallen Brenda d’r heupen op het matras. Snakkend naar adem ziet Peter de blondine op bed liggen, zijn eigen zaad rolt langs haar been omlaag. Of ze nog bij kennis is weet hij niet, haar ogen zijn in ieder geval dicht. Peter besluit om haar zo maar even te laten liggen en loopt vermoeid naar de bank in de huiskamer. Hij ploft op de bank en voordat hij het doorheeft, valt hij weg.

“Die lijkt aardig afgemat vindt je niet?” vraagt Steve aan zijn kreunende secretaresse. Die ziet hetzelfde als haar baas op het scherm: Brenda ligt roerloos op het bed. Peter is uit beeld verdwenen en hoewel Steve zo van camera kan wisselen, laat hij het beeld op Brenda gericht staan. “Peter is aardig tekeer gegaan met haar…” gaat Steve verder. De opmerkingen hebben het gewenste effect en Linda wordt steeds geiler. “Ben je nog steeds jaloers op je eigen kind Linda? Jij wilt vast ook wel zo als zij helemaal kapot geneukt worden?” gaat Steve verder. Naast het effect wat zijn woorden hebben op Linda, hebben de woorden ook effect op Steve zelf. Onbedoeld versnellen ze zijn opkomende orgasme. Als Steve een blik op het scherm werpt en zich onbewust bedenkt dat hij er grotendeels verantwoordelijk voor is dat Brenda nu in het appartement ligt bij te komen van de heftigste seks die de jonge vrouw ooit gehad heeft, houdt hij het niet meer. Met een lichte vorm van irritatie pompt hij Linda’s kut vol met zijn zaad. Het liefst zou hij haar nog langer willen neuken, maar zijn eigen opwinding en genoegen zijn niet te houden. Nadat hij zijn ballen geleegd heeft, trekt hij zijn pik terug.

Langs Linda’s benen rollen de druppels sperma richting de grond.

Met op het scherm nog een slapende Brenda en vlak voor hem de kut van Linda ploft Steve in zijn stoel. Een korte tijd later komt ook Linda overeind en kijkt haar baas hijgend aan. Nu het voorbij is, komen de twijfels weer omhoog. Ergens schaamt ze zich dat ze zich zo heeft laten gebruiken, maar de spanning en het genot ervan drukken de twijfels grotendeels weg. Terwijl haar ogen heen en weer gaan tussen het scherm en Steve, realiseert ze zich tot haar verbazing dat ze ervan genoten heeft. Ze weet dat ze gruwelijk vreemd gegaan is en dat ze opgewonden geworden is van het kijken hoe haar eigen dochter geneukt werd. Op de vraag van Steve of ze hier vaker voor in is, knikt ze onbewust. Linda realiseert zich dat ze alleen zichzelf maar voor de gek houdt als ze nee zegt. De spanning van een affaire voert de boventoon en hoewel ze weet dat haar minnaar ook haar dochter neukt, vindt ze tot haar verbazing niet erg. Dat Steve nooit van haar zal houden en alleen maar liefdeloze seks met haar wil, drukt ze naar de achtergrond. Ze wil precies hetzelfde, dat weet ze maar al te goed.

Als Linda aangekleed en wel het kantoor weer verlaat, werpt Steve een blik op het scherm. Brenda roert zich en lijkt bij te komen. Steve vermoedt dat er nu niet meer zoveel spannends gaat gebeuren in het appartement en hij sluit het programma af. De computer zelf wordt ook uitgezet, hij wil naar huis. Aan werken is hij niet toegekomen, maar daarvoor is hij ook niet gekomen. Als hij zijn kantoor verlaat, is Linda net klaar met het pakken van haar spullen. Samen lopen ze naar de lift zonder iets te zeggen, maar beide weten ze dat het niet de laatste keer zal zijn dat ze neuken. Terwijl de lift zakt, kan Steve het niet laten om Linda’s borsten nog even te kneden. Ze laat het gebeuren, ze geniet er zelfs van.

Tijdens de terugreis voelt Linda een schuldgevoel opkomen. Haar man zal nog wel op zijn en ze huivert naar de thuiskomst. Ze weet dat ze zijn vertrouwen in haar beschaamd heeft en niet zo’n beetje ook. Als ze de auto parkeert, besluit ze toe te geven aan wat ze diep van binnen wil: een affaire met haar baas. Linda’s man is inderdaad nog wakker, groet zijn vrouw en vraagt of alles goed gegaan is. “We hebben ons best gedaan en we zijn tevreden over het resultaat” antwoord Linda. Haar man knikt en feliciteert haar. Terwijl ze naar de keuken loopt om wat te drinken te pakken, geniet Linda stiekem van het feit dat haar antwoord zo dubbel als mogelijk was en dat haar man dit compleet niet in de gaten heeft. In de keuken blijft ze even staan en merkt dat ze van de onwetendheid van haar man geniet. Als ze nog niet overtuigd was, dan zou het nu wel geweest zijn: ze gaat vreemd en ze vindt het geweldig. “Heb jij iets van Brenda gehoord?” wordt aan Linda gevraagd als ze de woonkamer weer inkomt. Bij het horen van haar dochters naam komen gelijk de herinneringen van de beelden weer naar boven. “Ja” liegt Linda: “het is gezellig en ze weet nog niet hoe laat ze thuiskomt.” Bij hun afscheid heeft Steve nog tegen haar gezegd dat Brenda niet weet dat er camera’s in het appartement hangen en dus geen idee heeft dat er meegekeken is. Steve stelde voor om dit geheim te houden voor Brenda. Dat vond Linda wel een geil idee en tegelijkertijd besefte ze zich dat Steve haar dochter waarschijnlijk vaker op deze manier zal inzetten.

Op dat moment komt Brenda strompelend de kamer binnen. Peter was daarvoor al wakker geschrokken en heeft zich weer aangekleed. Met een glas wijn in zijn hand kijkt hij naar de naakte tiener. Die lijkt zich niet te schamen voor haar naaktheid en laat Peter rustig kijken. Brenda komt naar Peter op de bank zitten en schenkt een glas wijn in. Zonder aanstalten te maken om haar kleding aan te trekken, neemt ze een slok. Ondertussen kan Peter zijn ogen niet van het slanke goed bedeelde lichaam afhouden en als hij niet uitgeput zou zijn, dan zou hij er zo opgedoken zijn. Hier heeft hij echter geen puf voor en terwijl ze genieten van de wijn, praten ze na over die avond. Grijnzend van trots luistert Peter hoe Brenda vertelt dat dit de beste seks is die ze ooit gehad heeft en dat hij haar de volgende keer dat hij in Nederland is maar moet bestellen. Beide schrikken lichtelijk van Brenda d’r woordkeuze.

Als Brenda haar wijntje op heeft, begint ze haar kleding bij elkaar te zoeken. Aandachtig kijkt Peter hoe de tiener zich aankleedt. Bij de deur, als Brenda haar jas aangetrokken heeft en klaar is om te vertrekken, vraagt Peter hoe het moet met de betaling. Bij het horen van deze vraag, realiseert Brenda dat ze nu toch echt een hoertje is geworden. Hoewel ze er ongelooflijk van genoten heeft, was deze avond een opdracht en ze zou ervoor betaald krijgen. Brenda glimlacht om het feit dat ze het helemaal niet erg vindt om een hoertje te zijn. Als antwoord op de vraag van Peter zegt Brenda dat hij dat maar met Steve moet regelen. Peter knikt en bij het vertrekken van Brenda, streelt hij over haar borsten. Ze nemen afscheid en Peter zegt nog dat hij haar morgen wel weer zal zien.

Het fietsen voelt raar en gaat wat ongemakkelijk. Haar kut is compleet afgeneukt en dit voelt Brenda bij elke beweging die ze maakt. Thuis aangekomen komt ze haar ouders in de woonkamer tegen. “Was het gezellig?” vraagt Linda aan haar dochter terwijl ze donders goed weet wat ze gedaan heeft. Brenda knikt, zonder enig besef dat haar moeder weet waar ze geweest is. “Ik ga nog even douchen en dan m’n bed in” meldt Brenda. “Zo laat nog douchen?” vraagt haar vader en geeft zijn dochter een verbaasde blik. Linda kijkt haar dochter met gespeelde verbazing aan om geen argwaan te wekken. Brenda knikt en loopt de trap op.

Het warme water spoelt haar bezwete lichaam schoon.

Met haar nieuwste ervaring op seksueel gebied nog vers in haar herinneringen, glijden haar handen over haar lichaam. Even vraagt ze zich af of ze zichzelf nog een keer kan laten klaarkomen, maar ze bedenkt zich dat dit na drie orgasmes wat moeizaam zal gaan. Ook haar vermoeidheid werkt tegen en een beetje teleurgesteld blijft het bij strelen en wrijven.

De avond ervoor had Brenda geen enkele moeite om in slaap te komen, haar hoofd raakte nog maar net haar kussen en ze was weg. Bij het ontbijt komt ze haar moeder tegen, waar ze niet van opkijkt. Brenda heeft geen idee dat haar moeder gisterenavond ook op haar werk geweest is en moeder en dochter groeten elkaar vriendelijk. Terwijl Brenda haar ontbijt klaarmaakt, wordt ze glimlachend door haar moeder aangekeken. Hoe meer ze erover nadenkt, hoe geiler ze het vindt om Brenda onwetend te houden over de camera’s.

“Goeiemorgen!” roept Steve de dames vrolijk toe als ze binnenkomen.

Beide blondines groeten hun baas en Linda gaat achter haar bureau zitten. Terwijl ze haar computer opstart, is ze benieuwd of ze vandaag nog met haar baas gaat neuken. Als het aan haar ligt wel, maar de regie van hun affaire ligt duidelijk bij Steve. Als Brenda door Steve in zijn kantoor uitgenodigd wordt, voelt Linda gelijk weer jaloezie opkomen. Tot die avond daarvoor, probeerde ze dat gevoel te negeren. Maar nu weet ze gewoon dat ze het is. “Ik kreeg gisteravond een mailtje van Peter...” begint Steve als Brenda tegenover hem zit. Gelijk verschijnt er een glimlach bij Brenda. “Je hebt goed je best gedaan… hij was zeer tevreden over je” gaat Steve verder. “Heel graag gedaan hoor” antwoord Brenda. Steve is dik tevreden over dit antwoord en knikt bevestigend. “Ik denk dat je wel een loonsverhoging verdiend hebt” meldt Steve en Brenda d’r glimlach veranderd in een brede grijns. Zelfvoldaan kijkt Steve Brenda aan: “als je vaker bereidt bent om mij op deze manier te helpen, zullen er meer beloningen volgen trouwens.” Nu hoeft Brenda er niet over na te denken en ze stemt gelijk in.

Op de vraag of Brenda even aan zijn pik wilde sabbelen, antwoordde ze door gelijk op te staan en voor hem neer te knielen. Met de smaak van sperma nog in haar mond, verlaat Brenda het kantoor en gaat ze met haar gebruikelijke werkzaamheden aan de slag. In de tussentijd leunt Steve achterover in zijn stoel, geheel tevreden met de nieuwe verhoudingen tussen hem en zijn twee favoriete werknemers.

Brenda heeft geen vervolgopleiding meer gedaan. Ze is voor Steve blijven werken en voor haar werkzaamheden moet ze regelmatig ’s avonds aan de slag. Ook Linda heeft gekregen waar ze al die tijd al onbewust naar verlangde: een affaire met haar baas. Die moet ze dan wel met haar eigen dochter delen, maar in tegenstelling tot Brenda hebben Linda en Steve hun eigen geheime bezigheden: neuken terwijl ze samen kijken hoe Brenda als een volleerd hoertje met de gebruikers van het appartement bezig is. Omdat het appartement niet zo verschrikkelijk vaak gebruikt wordt, bekijken ze regelmatig eerdere opnames terug. Ook Brenda wordt vaak zat door Steve genomen en buiten haar werk heeft ze de smaak ook flink te pakken: de lijst met namen van jongens en mannen die ze geneukt heeft, wordt elke week langer. Hun vader en man heeft, voor zover de beide dames weten, niks in de gaten. Brenda geniet ervan dat haar vader geen idee heeft wat voor slet ze geworden is. Wat ze dan wel weer weet is dat haar moeder ook regelmatig met Steve neukt en ook van dit geheimpje geniet ze. Linda is al net zo erg als haar dochter en geniet intens van de spanning en de geheimen die dit met zich meebrengt. Hoewel Brenda het nooit met direct toegegeven heeft, heeft Linda het sterke vermoeden dat haar dochter alles wat los en vastzit afneukt. De band tussen moeder en dochter is sterker dan die ooit geweest is en als ze samen zijn, hebben ze het soms over Steve en wat hij fijn vindt. Het enige wat Linda koste wat het kost geheim houdt voor haar dochter is de aanwezigheid van de camera's...

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  
Ik doe wat jij wil!