Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Een lul zo hard als staal!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Snel sexcontact met mij!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Wil je met me neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Veilig een keiharde erectie

Baas heeft moeder en dochter in dienst DEEL1
Categorie: ophetwerk | dinsdag 7 januari 2014 06:21

Geile afspraakjes

DEEL 1 - Op een dag in het late voorjaar, zo tegen de zomer aan, loopt Steve zijn bedrijf binnen. Nou ja, het is niet helemaal zijn bedrijf, voor de helft maar. Samen met zijn compagnon heeft hij een in- en exportbedrijf. Met klanten over de hele wereld en een omzet van enkele tientallen miljoenen kan hij zonder twijfel zeggen dat het een goedlopend bedrijf is. Op weg naar zijn kantoor komt hij zijn collega-directeur tegen. De man van dezelfde leeftijd als hij zelf, groet hem vriendelijk en herinnert hem aan hun afspraak. Steve groet terug, knikt om de afspraak te bevestigen en loopt verder. Bijna bij zijn kantoor aangekomen, komt hij door de ruimte waar zijn secretaresse werkt. Ze is er al en zoals elke ochtend kan Steve het niet laten om haar te bekijken. Ze is iets ouder als hij, begin 40, maar ze ziet er goed uit. Vooral haar riante voorgevel is iets waar Steve graag naar kijkt. Doordat het knap warm is buiten, heeft ze vandaag alleen een topje aan. Die zorgt ervoor dat ze aardig wat inkijk heeft en grijzend kan Steve zijn ogen er even niet vanaf houden. Of ze weet dat hij regelmatig naar haar kijkt, weet hij niet. Ze heeft er in ieder geval nog nooit iets over gezegd. Linda groet haar baas vriendelijk.

In zijn grote kantoor ploft Steve op zijn stoel. Als hij zijn pc opstart, ziet hij dat er weer een flinke lading mail binnengekomen is. Linda zet het kopje koffie op het bureau en vraagt of ze iets mag vragen. Steve kan goed met haar samenwerken en ze doet haar werk naar behoren. Alleen moet je bij Steve ’s ochtends vroeg niet met dingen aankomen. Daarom zegt hij tegen haar dat ze over een uurtje maar weer terug moet komen en met zijn koffie in zijn hand opent hij het eerste mailtje.

De meeste mailtjes worden vluchtig doorgelezen en de belangrijkste bewaart hij. Als hij bezig met het laatste verslag van de financiële afdeling, komt Linda weer binnen. Steve werpt een blik op zijn horloge en ziet dat het inderdaad een uur later is. “Zullen we maar op de bank gaan zitten?” vraagt Steve als Linda voor zijn bureau komt staan. Ze knikt en even later zitten ze naast elkaar op de comfortabele bank. Dit vindt Steve een stuk beter zitten dat de bureaustoel en omdat hij graag een goede band onderhoudt met zijn werknemers, praat hij liever hier. Het is hem opgevallen dat dit de sfeer ten goede komt, wat natuurlijk ook goed meegenomen is.

Even is het stil, maar dan neemt Linda het woord: “ik vroeg me af of mijn dochter hier van de zomer kan komen werken.” Steve kijkt zijn secretaresse vragend aan: “wat zou die hier moeten doen dan?” Linda gaat verder met uitleggen dat ze klaar is met haar opleiding en nog geen idee heeft wat ze nu wil doen. Dat ze een dochter heeft, wist Steve al wel en ook dat ze net 18 is geworden. Omdat hij niet echt fan is van familie op de werkvloer, twijfelt hij even: “ik weet het niet… ik kan natuurlijk niet zomaar iedereen aannemen omdat ze een familielid hier hebben werken.” Linda slaakt een diepe zucht, maar knikt begrijpelijk. “Alsjeblieft?” antwoord ze: “ze wil graag ergens aan de slag, van thuis zitten wordt ze gek… en ik ook trouwens.” Nog steeds is Steve niet overtuigd en dat zegt hij dan ook tegen Linda. “Het zou echt heel veel voor me betekenen als ze hier aan de slag mag” gaat Linda verder en Steve is nogal verbaast over haar toon. Die klinkt nu wat zieliger en het lijkt wat meer op smeken. “Ze kan het geld goed gebruiken” gaat Linda op dezelfde toon verder. Steve weet even niet wat hij hiermee aan moet, eigenlijk heeft hij er niet zoveel zin in.

Plotseling schuift Linda dichter naar Steve toe.

Verbaast kijkt hij zijn secretaresse aan. Ondanks dat hij regelmatig kijkt en fantaseert, is het idee om daadwerkelijk iets met haar te doen nog niet bij hem opgekomen. “Ik heb echt wel door dat je naar me kijkt hoor…” fluistert Linda: “en wat nou als je wat beter mag kijken?” Linda buigt naar voren, waardoor Steve nu vol tegen haar inkijk aankijkt. Het is hem nu nog meer duidelijk dat zijn secretaresse niet klein geschapen is en de grote volle borsten zijn goed te zien. Steve voelt zijn pik al stijf worden en dit ontgaat Linda ook niet. “Ik dacht wel dat je dit op prijs zou stellen” fluistert ze en schuift nog dichterbij. Iets in Steve vindt dit een slecht idee, maar zijn opkomende geilheid drukt dit gevoel al snel naar de achtergrond. Voor hem is het duidelijk dat Linda er veel voor over heeft om haar dochter hier te laten werken en Steve besluit om hier maar eens gebruik van te maken.

Zonder waarschuwing vooraf, legt hij zijn hand op haar borst.

Linda deinst niet terug en schrikt ook niet, blijkbaar laat ze het toe. Zachtjes masseert Steve in haar zachte borst, die nog groter lijkt te voelen dat hij in eerste instantie kon zien. Zijn andere hand pakt haar andere borst beet en teder masseert Steve de voorgevel van de brunette. Dan vindt hij dat het tijd is om Linda eens wat beter te bekijken en zijn handen glijden af naar beneden. Hij pakt haar topje beet en trekt die omhoog. Linda strekt haar armen omhoog om het voor haar baas makkelijker te maken om het kledingstuk uit te trekken. Genietend kijkt Steve nu tegen de zwarte bh aan. Hij schuift de bandjes van haar schouders en haakt het kledingstuk los. Linda’s borsten, nu vrij van kleding, zijn goed gevormd en inderdaad een flinke handvol.

Zachtjes gaat Steve met zijn handen over de grote borsten. Met haar ogen dicht lijkt Linda van de aanrakingen te genieten, wat Steve aanspoort om verder te gaan. Als hij zijn lippen tegen haar tepel aanzet, kreunt Linda zachtjes. Het kreunen gaat door als Steve met zijn tong over de tepel gaat. Hij wisselt van tepel en geeft de andere ook de nodige aandacht. Plotseling voelt Steve een hand over zijn kruis gaan en hij trekt zijn hoofd terug. Hier maakt Linda gebruik van door voorover te buigen, en teder op Steve z’n kruis te zoenen. Haar handen hebben al snel de knoop gevonden en ze maakt de broek open. Langzaam maakt ze de rits open. Haar hand glijdt de broek in en pakt ze inmiddels stijve pik beet. Zodra de pik vrij is van kleding, zet Linda haar lippen tegen de eikel aan. Steve is vrijgezel en hoewel hij regelmatig gebruik maakt van escorts, is het niet dat hij dagelijks neukt. Het is al even geleden dat hij gepijpt is en zachtjes kreunend geniet hij van Linda’s tong die over zijn lul heen gaan. Als Steve haar lippen weer op zijn eikel voelt, legt hij zijn hand op haar hoofd en duwt die omlaag. Linda laat het gebeuren en de pik van haar baas vult haar mond. Gemotiveerd om hem over te halen, begint ze te pijpen. De zachte lippen die heen en weer gaan, vullen Steve met nog meer genot.

Het is hem duidelijk dat Linda weet wat ze doet en Steve laat haar geruime tijd haar gang gaan. Als ze weer overeind komt, pakt ze Steve z’n handen beet en legt die op haar borsten. Hier maakt Steve gretig gebruik van en enthousiast masseert hij de volle borsten. Als Linda op haar rug gaat liggen, beweegt Steve met haar mee om haar borsten niet los te laten. Half over haar heen gebogen, plant hij zijn gezicht vol tegen haar borsten aan. Als Steve omhoog komt om adem te halen, merkt hij dat zijn secretaresse hem glimlachend aankijkt. “Neuk me…” fluistert ze. Een grijns verschijnt op het gezicht van Steve, dit laat hij zich geen twee keer zeggen. Hij komt overeind en duwt Linda’s rok omhoog. Haar zwarte slipje wordt uitgetrokken, samen met haar hakken. Steve ontdoet zichzelf van zijn schoenen en broek en klimt half op de bank. Zonder aansporing nodig te hebben, spreidt Linda haar benen. Steve hoort zijn secretaresse zachtjes kreunen als hij zijn pik tegen haar ingang aanzet. Langzaam duwt hij zijn stijve pik naar binnen, haar warme kut voelt heerlijk.

Steeds harder begint Steve te stoten, wat ervoor zorgt dat Linda steeds harder gaat kreunen.

Zijn eikel glijdt heen en weer tegen de vochtige kutwanden aan, waardoor Steve het ook niet kan laten om te kreunen. Als een wilde ramt hij zijn pik heen en weer, in de kreunende Linda. Na haar een tijdje hard geneukt te hebben, trekt Steve zijn pik terug en gaat op de bank zitten. Linda heeft gelijk door wat hij wil en klimt op haar baas. Met haar hand geleidt ze zijn lul naar haar hunkerende kut. Zodra ze goed zit, laat ze zich zakken. Weer voelt Steve hoe zijn pik langzaam de kut van Linda vult. Zodra ze helemaal gevuld is, blijft Linda even zitten. Steve maakt van dit moment gebruik om haar borsten weer stevig te kneden. Terwijl hij bezig met de goedgevormde voorgevel, voelt Steve de heupen van Linda bewegen.

Wild gaat Linda heen en weer en beide kreunen ze van genot. Al snel voelt Steve dat hij zijn hoogtepunt snel nadert. Het lijkt alsof Linda dat merkt en ze versnelt haar bewegingen. Nu heeft Steve het helemaal niet meer en met een harde kreun pompt hij zijn zaad diep in Linda’s kut. Die is opgehouden met bewegen en geniet van het gevoel. Als Steve zijn lading geloosd heeft, staat Linda op. Straaltjes sperma lopen langs haar been naar beneden, maar ze lijkt er geen acht op te slaan. Omdat ze beide toch weer aan het werk moeten, kleden ze zich weer aan. “Mag mijn dochter op gesprek komen?” vraagt Linda zachtjes als ze haar bh goed doet. Haar plan heeft gewerkt en Steve knikt: “maak maar een afspraak.” Tevreden en voldaan gaat Steve weer op zijn stoel zitten. Hij had niet verwacht dat dit zou gebeuren, maar hij is van plan het niet bij één keer te houden.

Twee dagen later heeft Steve de afspraak.

Ruim op tijd ziet Linda haar dochter haar kantoor inkomen. Ze praten nog wat en als het tijd is, meldt Linda aan Steve dat zijn afspraak er is. De jonge vrouw mag naar binnen. Ze haalt diep adem en klopt dan op de deur. Steve roept dat ze binnen mag komen, een beetje geïrriteerd omdat hij al aangegeven had dat dat mocht. Als de deur open gaat, kijkt Steve zijn ogen uit. De jonge blonde verschijning komt langzaam dichterbij en hij kan zien dat ze overduidelijk de bouw van haar moeder geërfd heeft. De slanke tiener ziet er geweldig uit en is duidelijk niet klein geschapen. Gelijk moet Steve denken aan haar moeder.

De tiener maakt een nerveuze indruk als ze tegenover Steve gaat zitten. Bij Steve slaat zijn fantasie ondertussen op hol en hij vraagt zich af of de dochter net zover zal gaan als de moeder om bij hem te mogen werken. Hij besluit om dit maar eens te gaan onderzoeken. Nadat de jonge vrouw zich voorgesteld heeft als Brenda, stelt Steve voor om op de bank te gaan zitten. Brenda durft geen nee te zeggen en stemt in. Als ze even later op de bank zitten, komt Linda binnen een kop koffie en een kop thee. Even schrikt Linda als ze haar baas en dochter op de bank zit zitten, ze weet immers wat er nog niet zo lang geleden op die bank gebeurd is. Ze verbergt haar schrikreactie echter en als ze de kopjes neergezet heeft, verlaat ze het kantoor weer.

Als ze weer met z’n tweeën zijn, vraagt Steve waarom Brenda zo graag hier wil werken. Zenuwachtig begint Brenda te vertellen dat ze klaar is met haar middelbare school en nog geen idee heeft wat ze nu wil studeren. Totdat ze dat besloten heeft, wil ze graag ergens aan de slag. Steve, nog steeds vastbesloten om uit te zoeken hoe graag de blonde tiener bij hem wilt werken, reageert expres wat terughoudend. Hierdoor raakt Brenda wat van slag en probeert Steve over te halen door te zeggen dat ze goed haar best zal doen en hard zal werken. Net als bij haar moeder, merkt Steve dat ze erg graag wil komen werken. Iets te graag bedenkt Steve en hij realiseert zich dat de blonde tiener niet het hele verhaal verteld. Dit zorgt ervoor dat hij nog sceptischer wordt, wat hij ook duidelijk laat merken.

“En nu de echte reden…” vraagt Steve nors. Brenda is duidelijk nerveus en even blijft het stil. De korte pauze gebruikt Steve om het jonge lichaam wat beter te bekijken. Het donkerblauwe jurkje bedenkt haar benen tot net boven haar knieën en accentueert haar vormen goed. Haar borsten komen goed naar voren in haar kleding. Met een glimlach op z’n gezicht, laat Steve zijn ogen over haar lichaam gaan. Of ze het doorheeft of niet, interesseert hem op het moment niet. Nadat het even stil geweest is, begint Brenda te vertellen dat haar vader zijn baan kwijtgeraakt is en dat ze thuis in de financiële problemen zitten. Omdat haar vader veel moeite heeft met het vinden van een nieuwe baan, heeft Brenda besloten om tijdelijk te gaan werken om zo haar ouders te helpen. Hoe nobel Steve dit ook vindt, het maakt de tiener wel gemotiveerder om een baan te vinden. Dit komt voor Steve natuurlijk alleen maar beter uit.

Nu of nooit besluit Steve en hij legt zijn hand op Brenda d’r bovenbeen. Hier schrikt de blondine van, maar ze laat het wel gebeuren. “Weet je… je moeder was erg overtuigend…” zegt Steve terwijl hij met zijn hand over haar been wrijft. Langzaam gaat Steve over haar been en neemt hij het jurkje mee. Er wordt meer zichtbaar van de jonge benen, totdat haar benen zo goed als niet meer bedekt zijn door kleding. Steve buigt iets naar voren en ziet duidelijk een wit slipje. Zwaar ademend van nervositeit kijkt Brenda hoe de hand verder omhoog wrijft, over haar heup en buik. Een rilling gaat door haar lichaam heen als het moment waar ze voor vreesde daar is: de mannenhand heeft haar borsten bereikt. De hand stopt echter niet en wrijft over haar borst. Met zijn hand vol op Brenda d’r borst, stopt Steve met wrijven.

Hij leunt iets naar voren en fluistert in Brenda d’r oor: “ben jij net zo overtuigend?”

Brenda weet niet waar ze zich meer over verbaasd: over het feit dat ze nu in een kantoor zit met een man die ze pas net kent en die een hand op haar borst heeft of het feit dat ze nu niet opspringt en het kantoor uitloopt omdat er aan haar gezeten wordt. Daarnaast klinkt de opmerking van Steve nog door in haar hoofd. Even vroeg ze zich af wat hij bedoelde met die opmerking, maar dat maakte al snel plaats voor de realisatie. Dat Steve nu aan haar zit en vraagt of zij net zo overtuigend is, doet haar vermoeden wat haar moeder gedaan heeft. Steve heeft zijn hand nog steeds op de borst en begint er nu zachtjes in te kneden. Bij Brenda heeft de verbazing ondertussen plaatsgemaakt voor regelrechte schok. Als het waar is wat Steve zegt, dan heeft hij ook aan haar moeder gezeten… of nog erger. Gelijk moet ze aan haar vader denken, die thuis zit te wachten op de uitkomst van dit gesprek. Als ze Steve’s andere hand op haar andere borst voelt, springt ze overeind. Met grote ogen kijkt ze hem aan.

De shock is compleet bij Brenda, ze had niet verwacht dat haar moeder tot zoiets in staat kon zijn. Steve kijkt de blonde tiener ondertussen nonchalant aan: “dus? Hoe graag wil je geld verdienen?” Hoewel Brenda nog jong is, is ze niet op haar achterhoofd gevallen. Ze heeft ondertussen heel goed door wat ze moet doen om Steve te overtuigen… waarschijnlijk hetzelfde als haar moeder. In haar hoofd gaan de gedachten als een razende tekeer. Haar vader had een goede baan en ze is gewend geraakt aan een bepaalde levensstijl. Die is grotendeels weggevallen met het ontslag. Daarnaast bedenkt ze zich dat ze geen beroepsopleiding heeft en dus weinig kans maakt op een goedbetaalde baan. Steve blijft ondertussen geduldig wachten op de tiener, die overduidelijk in tweestrijd is met zichzelf.

Als Steve na een tijdje zijn geduld begint te verliezen, buigt hij voorover en kijkt hij Brenda strak aan: “je mag hier komen werken…” Brenda is gelijk blij bij het horen van deze woorden. “Maar daar moet je dan wel wat voor doen…” gaat Steve verder en Brenda d’r blijdschap is gelijk verdwenen. Ze realiseert zich dat ze weinig keuze heeft en doet een stap naar voren, het bereik van Steve in. Die maakt hier gelijk gebruik van en zijn handen gaan over haar lichaam. Doordat Brenda is gaan staan, bedenkt haar jurkje haar bovenbenen weer. Langzaam wrijft Steve over de benen van de jonge vrouw en neemt het jurkje mee omhoog. Dit keer laat Steve het kledingstuk niet los en neemt het mee over Brenda d’r heupen heen. Langzaam wordt het jurkje uitgetrokken en Brenda doet haar armen omhoog om Steve te helpen. Als het jurkje uit is, gaat Steve weer zitten en legt het kledingstuk naast hem op de bank. Brenda staat nu in haar lingerie voor hem. Als eerste geeft Steve zijn ogen goed de kost, haar slanke postuur en volle borsten bekijkt hij uitgebreid. Zijn pik is ondertussen al flink stijf en hoewel hij bijna niet kan wachten om de blonde tiener een beurt te geven, houdt hij zich nog even in. De degelijke witte lingerie van Brenda, staat haar goed. Met zijn handen op haar heupen, zegt Steve dat ze zich moet omdraaien. Dit doet Brenda langzaam en Steve streelt met zijn handen over haar bijna naakte lichaam. Teder streelt hij over haar billen, heupen en bovenbenen. Als ze weer met haar voorkant naar Steve staat, gaan zijn handen over haar buik omhoog. Bij haar borsten aangekomen, kneedt hij er zachtjes in. Met elke seconde groeit zijn geilheid en verlangen. Brenda is echter nog erg zenuwachtig, maar laat het allemaal gebeuren.

Behendig haakt Steve de bh los en schuift de bandjes van Brenda d’r schouders. Het witte kledingstuk maakt een vrije val richting de vloer en nu staat ze topless voor haar toekomstige baas. Instinctief bedekt Brenda haar blote borsten met haar handen, maar die worden al snel weer weggeduwd. Steve brengt haar armen naar haar lichaam en Brenda heeft door dat ze die daar moet laten. Dan worden haar tepels stevig vastgepakt en wordt eraan getrokken. Niet hard zodat het geen pijn doet, maar ze wordt wel verplicht om een stap naar voren te doen. Het wordt Brenda snel duidelijk waarom, Steve zet zijn lippen tegen haar tepel aan. Terwijl hij met zijn ene hand haar borst masseert, zuigt hij aan haar andere tepel. De lippen tegen haar tepel en de tong die er liefkozend mee speelt, zorgen ervoor dat Brenda ondanks alles toch opgewonden wordt. Met gemende gevoelens kijkt omlaag, hoe er met haar borsten gespeeld wordt. In eerste instantie vecht ze tegen de geilheid. Maar als ze een hand op haar heup voelt die langzaam richting haar kut glijdt, geeft ze zich gewonnen. Zonder er bij na te denken kreunt ze zachtjes. Steve heeft dit gelijk door en meer tevreden dan net, gaat hij door waar hij mee bezig was.

Als haar slipje naar beneden getrokken wordt, gaat er een golf van geilheid door Brenda heen.

Die wordt groter als ze vingers over haar schaamlippen voelt gaan. Ze slaakt een kreun als haar clitje bevredigd wordt. Steve heeft zijn lippen ondertussen op Brenda d’r andere tepel gezet en is flink met die bezig. Zijn vingers gaan langzaam tussen de schaamlippen door en hij merkt dat ze steeds natter begint te worden. Brenda heeft haar ogen gesloten en geniet van de aanrakingen. Ze heeft zich volledig overgegeven en hoe langer er aan haar gezeten wordt, hoe meer ze brandt van verlangen. Steve neemt uitgebreid de tijd voor het jonge lichaam. Haar borsten krijgen meer dan genoeg aandacht en zijn handen strelen haar hele lichaam. Regelmatig laat hij een vinger langs haar clitje gaan en elke keer hoort hij een kreun als hij dat doet. Hoewel hij nog veel langer met Brenda d’r borsten bezig kan zijn, laat hij zich uiteindelijk achterover vallen op de bank.

Grijnzend kijkt hij de hijgende tiener aan. Het is hem meer dan duidelijk dat ze flink opgewonden is geworden. Steve neemt even de tijd om de naakte tiener weer te bewonderen. Na een tijdje wenkt hij haar dichterbij terwijl hij zijn broek open maakt. Brenda heeft gelijk door waar hij heen wil en zonder dat haar iets gezegd hoeft te worden, gaat ze op haar knieën voor Steve zitten. Die kijkt de blondine tevreden aan, hij heeft haar zover. Zodra zijn stijve pik tevoorschijn is, pakt Brenda hem over. Langzaam gaat haar hand heen en weer en komt haar hoofd dichterbij. Steve kreunt van tevredenheid als hij haar tong over zijn eikel voelt gaan. Hij legt zijn hand op de blonde haren en duwt haar hoofd omlaag. Brenda d’r mond gaat bijna automatisch open en haar lippen glijden over de hongerige pik. Eerst gaat ze langzaam en teder heen en weer, waardoor Steve kreunt van genot. Hoewel ze een stuk minder ervaren is dan haar moeder, weet ze wel hoe ze dit moet doen. Blijkbaar heeft ze eerder gepijpt, maar dat interesseert Steve voor geen meter op het moment.

Als Steve al een tijdje gepijpt wordt, besluit hij dat hij Brenda d’r kut van binnen wil voelen.

Hij houdt zich nog even in, Steve kan aan het enthousiasme van Brenda merken dat ze er nog lang geen genoeg van heeft. Met haar vingers stevig om het neukapparaat geklemd, gaan haar lippen over zijn eikel. Uiteindelijk kan Steve zich niet meer houden en duwt haar hoofd omhoog. Hij zegt tegen Brenda dat ze op de bank moet gaan liggen, iets wat ze zonder aarzeling doet. Steve hoeft geen verdere aanwijzingen te geven, de jonge blondine spreidt haar benen al. Nadat hij zijn broek uitgedaan heeft, klimt Steve weer op de bank. Hij laat zijn eikel een paar keer tussen de natte schaamlippen gaan. Steve kan een glimlach niet onderdrukken als hij het gezicht van Brenda ziet, dat spreekt boekdelen en het is overduidelijk dat ze geneukt wilt worden.

Steve geeft hier maar al te graag gehoor aan en langzaam duwt hij zijn pik naar binnen. Het gekreun van Brenda wordt harder en sneller als ze steeds verder gevuld wordt. Als Steve begint te stoten, sluit ze haar ogen en kreunt het uit. Terwijl hij door blijft stoten, realiseert Steve dat Brenda d’r gekreun waarschijnlijk aan de andere kant van de deur te horen is. Een grijns verschijnt op zijn gezicht als hij zich bedenkt dat de moeder van de jonge vrouw daar zit en dat die het waarschijnlijk kan horen. Dit spoort hem alleen maar aan en hij versnelt. Elke keer als hij zijn pik diep in Brenda d’r kut ramt, slaakt ze een kreun. Als Steve de drijfnatte kut goed ingewerkt heeft, trekt hij zijn lul terug en gebaart dat Brenda zich moet omdraaien.

Als ze op haar handen en knieën op de bank zit, zet Steve zijn pik weer tegen haar ingang aan. Met een harde stoot, ramt hij zijn pik in één keer diep in de hijgende tiener. Net als voorheen stoot Steve diep en hard en slaakt Brenda een kreun als ze de pik van haar toekomstige baas diep in zich krijgt. Tijdens het stoten kan geniet Steve intens van de jonge vrouw. Het is voor hem al een flinke tijd geleden dat hij iemand van haar leeftijd genomen heeft en hij neemt er dan ook goed de tijd voor. Regelmatig neemt hij even pauze en trekt hij zijn pik terug om ervoor te zorgen dat hij niet te snel gaat klaarkomen. Elke keer als hij zijn pik terugtrekt, kijkt Brenda hunkerend over haar schouder. Elke keer hoeft ze niet lang te wachten en krijgt ze al snel weer waar ze om vraagt. Steve geniet ondertussen vooral van twee dingen: de jonge kut die hij neukt en het verlangen van Brenda om genomen te worden.

Nadat hij zijn pik weer een keer terug getrokken heeft, gaat hij op de bank zitten. Als Brenda na een paar tellen nog steeds geen pik in haar vult voelt, komt ze overeind en draait zich om. Steve houdt zijn pik omhoog en de boelgeile tiener klimt op Steve. Ze pakt de pik over van zijn eigenaar en geleidt die naar haar opening. Glimlachend en met gesloten ogen laat ze zich zakken. Steve kijkt strak naar het gezicht van de tiener die haar genot en verlangen duidelijk tentoonstelt. Als de pik van Steve volledig in Brenda d’r kut verdwenen is, blijft even zitten. Hunkerend van verlangen kijkt ze Steve diep in zijn ogen aan. Ze heeft zich helemaal overgegeven aan haar verlangens. Ze wil dit niet alleen, ze heeft het nodig… Voor haar is het een tijdje geleden dat ze seks gehad heeft, ze stond droog sinds het uit gegaan is met haar vriend een paar maanden geleden. In eerste instantie vond ze het niet kunnen om met haar toekomstige baas te neuken, maar nu… nu kan ze er geen genoeg van krijgen.

Al snel begint ze met haar heupen te bewegen.

De grote pik van Steve glijdt langs haar kutwanden, en kreunend geniet ze van het gevoel. Steve maakt zijn genot ook kenbaar met gekreun. Alsof haar leven er van afhangt, beweegt Brenda haar heupen heen en weer. Door haar enthousiasme voelt Steve al snel haar hoogtepunt naderen. Omdat hij ondertussen weer met Brenda d’r borsten bezig is, komt haar hoogtepunt ook snel dichterbij. Het gaat erom spannen wie er eerder is, Brenda of Steve. Alsof ze het afgesproken hebben, komen ze tegelijk klaar. Terwijl Steve zijn zaad diep in de jonge kut spuit, gilt Brenda het uit van genot. Steve houdt de jonge goedgevormde borsten stevig beet en beide genieten ze van hun orgasmes.

Totaal uitgeput valt Brenda opzij, op de bank. Stroompjes sperma rollen over haar bovenbeen terwijl ze op haar zij uit ligt te hijgen. Ook Steve heeft even tijd nodig om bij te komen. Uiteindelijk komen ze overeind. Terwijl Brenda zich aankleedt, bekijkt Steve hoe ze dat doet. Brenda, die doorheeft dat ze bekeken wordt, neemt de tijd en zo ontstaat er een soort van omgekeerde striptease. Als Brenda weer degelijk en toonbaar is, kleedt Steve zich ook weer aan. Even later zitten ze naast elkaar op de bank en meldt Steve dat ze volgende week kan beginnen. Overladen van geluk omhelst Brenda haar nieuwe baas.

Als Brenda even later het kantoor verlaat, zit haar moeder achter haar bureau. “Ik mag volgende week beginnen!” roept Brenda blij door de ruimte. Linda, die inderdaad kon horen wat er in het kantoor gaande was, kijkt haar dochter met gemengde gevoelens aan. “Ja… dat dacht ik al wel ja…” zegt ze zachtjes. Brenda kijkt haar moeder even verbaast aan, maar al snel komt de realisatie dat die het één en ander gehoord kan hebben. Er ontstaat een ongemakkelijke stilte, beide vrouwen weten niet goed wat ze tegen elkaar moeten zeggen. Linda weet dondersgoed dat haar dochter heeft liggen neuken, maar wat ze niet weet is dat Brenda ook weet wat zij moest doen om Steve over te halen. Brenda is degene die de stilte verbreekt: “Wat?” Linda haalt haar schouders op: “ik weet niet… ik heb gehoord wat je gedaan hebt en daar ben ik niet zo blij mee…” Nu weet Brenda het zeker: haar moeder heeft het gehoord. Licht geïrriteerd kijkt ze haar moeder aan: “Oh? Ben je daar niet zo blij mee? Jij hebt anders precies hetzelfde gedaan…” Het gezicht van Linda laat onmiddellijk haar verbazing zien, maar die uitdrukking veranderd al snel in een blik van schaamte. Ze weet gelijk waar haar dochter het over heeft en ze weet dat Steve het haar gezegd heeft. Langzaam knikt Linda: “oké, we weten het van elkaar. En nu?” Brenda glimlacht: “nu kom ik hier werken en waarschijnlijk nog vaker met Steve neuken… zullen we dat laatste een geheimpje houden?” Linda kan niet anders dan instemmen, erg veel keuze heeft ze niet. Moeder en dochter spreken af dat ze tegen niemand zullen zeggen dat ze allebei met hun baas geneukt hebben en ook dat ze het er niet meer over zullen hebben. Maar Linda realiseert zich heel goed dat Brenda het niet bij één keer gaat laten en tot haar verbazing voelt ze enige jaloezie opkomen.

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  
Ik doe wat jij wil!