Snel sexcontact met mij!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Een lul zo hard als staal!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou je een Moeder neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

De 24 uursopvang voor jongeren
Categorie: ophetwerk | vrijdag 6 december 2013 06:23

Geile afspraakjes

Als iedereen zit wordt de vergadering geopend door de man die aan het hoofd van de tafel zit. De manager neemt het woord en geleidelijk aan wordt iedereen stil. Hij kijkt alle aanwezigen, allemaal dames, aan om ze zo persoonlijk welkom te heten. Als eerste op de agenda staat het uitdelen van de jongeren. Zo nu en dan komen er plekken vrij voor nieuwe jongeren en die worden tijdens de tweewekelijkse vergadering aan een begeleider gekoppeld. Omdat net een jongere van Laura op zichzelf is gaan wonen, is zij de eerste op de lijst. De eerste jongere is een meisje van 17, die thuis de boel terroriseert. Deze wordt aan een collega van Laura gekoppeld. Dit omdat de andere nieuwe jongere gediagnosticeerd is met aanzienlijke gedragsproblemen. Laura, net van school, heeft hier tijdens haar opleiding veel onderzoek naar gedaan en dat maakt haar in dit team de specialist op het gebied van soortelijke problematiek.

Het werken met moeilijke jongeren is voor haar een uitdaging en daarom accepteert Laura de jongere. Zodra ze terug is op kantoor zal ze zijn dossier erbij pakken en zich in gaan lezen. Voor nu gaat de vergadering zoals normaal verder. Als de samenkomst afgelopen is, gaan de mensen die geen dienst hebben weer naar huis. Laura, haar collega Bianca en stagiaire Saloua gaan richting hun werkplek. Bij het huis aangekomen is de boel leeg. Het is nog vroeg in de middag, dus de hulpverleners kijken er niet van op. Op het moment moet iedereen op school of aan het werk zijn en het lijkt erop dat dit zo is. De 24-uursopvang voor jongeren die om wat voor reden dan ook niet meer thuis kunnen wonen is verrassend stil. De jongeren die er wonen zijn tussen de 16 en 20 jaar, dus als er een aantal thuis zijn, is dat zeker te horen.

In het kantoor gaat Laura achter één van de computers zitten en zoekt het dossier van haar nieuwe cliënt op in het systeem. In het dossier leest ze dat Ewout een Belgische vader heeft die naar Nederland is gekomen voor de liefde. Ook leest ze dat Ewout compleet niet overweg kan met zijn ouders en broers. Het gebrek aan structuur thuis is volgens Laura één van de hoofdzaken en ze noteert dit. Dit zal één van de eerste dingen zijn waar ze aan gaat werken. Tijdens het lezen staat Saloua opeens naast haar. De 19-jarige Marokkaanse studente loopt sinds een paar maanden stage als pedagogisch medewerkster. Laura kan het erg goed vinden met haar, mede omdat ze maar een jaar of zes schelen. Op Saloua na is Laura de jongste van het team en ook de nieuwste toevoeging. Zelf heeft ze ook stage gelopen hier en toen ze klaar was met haar opleiding, kon ze aan de slag om iemand op zwangerschapsverlof te vervangen. Uiteindelijk bleek dat de vrouw een kindje met een stoornis gekregen heeft en daarom kwam ze niet terug. Hierdoor mocht Laura haar plek permanent innemen en nu werkt ze hier fulltime. Ondanks dat ze het erg vindt voor haar ex-collega, is Laura maar wat blij dat ze een baan heeft kunnen vinden in deze moeilijke tijden.

“Vind je het goed als ik meeloop met dit traject?” vraagt Saloua na een korte stilte. “Ik vind het prima” antwoord Laura: “maar dat moet je dan wel met Nina bespreken.” Saloua knikt en meldt dat ze dit met haar stagebegeleider zal overleggen. Dan meldt Bianca opeens dat ze op een andere locatie gaat werken omdat ze daar later die middag een afspraak heeft met één van haar jongeren. De woning waar Laura werkt heeft één starthuis en een aantal vervolghuizen, daar wonen jongeren die al een hogere mate van zelfstandigheid aankunnen. Zodra hun collega weg is en de overgebleven dames een kop thee gepakt hebben, gaat Saloua tegenover Laura zitten. Nadat ze haar mail bekeken heeft, kijkt ze de blondine aan de andere kant van het bureau aan. Het duurt even voordat Laura doorheeft dat ze bekeken wordt, maar uiteindelijk kijkt ze vragend terug.

“Gisteravond vroeg een jongen of ik met hem mee wilde gaan” begint Saloua aarzelend.

Laura glimlacht en knikt, dit is een gespreksonderwerp waar ze het wel vaker over gehad hebben. Saloua is twee generatie, haar ouders zijn ook in Nederland geboren. Hierdoor zijn ze goed ingeburgerd terwijl ze wel islamitisch zijn. Doordat ze hun hele leven al in Nederland wonen, zijn ze bekend met de Nederlandse cultuur en ze zijn dan ook tolerant opgesteld. Zo mogen Saloua en haar zusje genieten van een goede opleiding en mogen ze werken als ze dat willen. Ook hoeven ze geen hoofddoek te dragen, wat hun moeder ook niet doet. Dit laatste is nogal eens onderwerp van discussie tussen Saloua d’r ouders en opa en oma, die wel in Marokko geboren zijn. Zo’n discussie eindigt meestal in Saloua d’r vader is meldt dat het zijn kinderen zijn en dat hij ze opvoedt hoe hij dat wil. Hoewel haar ouders gematigd en tolerant zijn, wordt er wel van Saloua verwacht dat ze Moslim is en blijft. Hierdoor wordt ze geacht om met een Marokkaanse man te trouwen en maagd te blijven tot het huwelijk. Met dat laatste heeft Saloua nogal eens wat problemen, door de vrije Nederlandse cultuur en het feit dat ze toch behoeftes heeft. Zo nu en dan mag Saloua uit en dan vragen er meer dan eens jongens of ze wat verder wil gaan dan alleen zoenen.

Het is een keertje tijdens een lunch naar voren gekomen dat Saloua met dit worstelt en sindsdien kan ze er goed met Laura over praten. Het verbaast Laura echter helemaal niet dat de stagiaire veel vragen krijgt, het is een mooie verschijning. Laura, zelf biseksueel, heeft het niet kunnen laten om de jonge Marokkaanse goed te bekijken. Haar slanke lichaam, haar mooie half-krullende zwarte haren die tot haar schouders komen en haar borsten die ondanks de degelijke kleding goed naar voren komen zijn al meerdere keren bekeken. Meer dan eens heeft Laura stiekem gefantaseerd hoe de jonge studente er zonder kleding uit zou zien. Dit laatste heeft ze nooit tegen haar gezegd, dus het blijft bij stiekem. Het gesprek gaat even over Saloua en haar worstelingen met de situatie. Ondanks haar behoeftes, voelt ze loyaliteit naar haar ouders en die wil ze niet teleurstellen.

Het gesprek wordt onderbroken door de telefoon. Als Laura opneemt, hoort ze de stem van haar manager aan de andere kant. Het blijkt dat de ouders van Ewout gebeld hebben. Het gaat echt niet meer thuis en ze vroegen wanneer er plek is. Op verzoek van haar manager meldt Laura dat ze vandaag nog contact op probeert te nemen met de ouders van haar nieuwste cliënt. Als ze opgehangen heeft, zoek Laura gelijk het nummer van de ouders van Ewout op. Even later wacht ze tot de telefoon opgenomen wordt.

“Oh… eerlijk gezegd hoopten we op een man” krijgt Laura te horen als ze zich voorgesteld heeft en gezegd heeft waarom ze belt. “Begrijp me niet verkeerd, maar Ewout is nogal geobsedeerd door vrouwen en kan nogal venijnige opmerkingen maken” gaat de vrouw aan de andere kant van de lijn verder. Laura meldt rustig dat er op deze locatie geen mannen werken en dat er weinig andere keuze is dan dit of wachten totdat er ergens anders een plek vrijkomt. De vrouw overlegt blijkbaar met iemand en meldt dan aan Laura dat ze niet willen wachten. Er wordt een afspraak gemaakt en Laura vertelt dat het belangrijk is dat Ewout ook naar die afspraak komt. De vrouw antwoord dat ze dat zal proberen en hangt op. Op het moment dat Saloua verder wil gaan met waar ze het over hadden, komt Nina binnen. Ze heeft avonddienst en groet haar collega’s vriendelijk. Als Nina met een kop thee gaat zitten, maakt Saloua van haar aanwezigheid gebruik om te vragen of ze met Laura mag meelopen. Nina meldt dat als Laura het goed vindt, zij het ook goedkeurt. Zo gezegd, zo gedaan en meldt Laura dat Saloua gelijk bij het kennismakingsgesprek kan aanschuiven.

Een paar dagen later is de dag van het gesprek aangebroken. Laura heeft zich ondertussen goed ingelezen en ook Saloua is op de hoogte van wat er speelt. Stipt op tijd gaat de bel en doet Laura open. Aan de deur staan twee mensen, duidelijk de ouders van Ewout. Laura groet hen vriendelijk en gaat ze voor naar het kantoor. Saloua stelt zich ook voor en vraagt of ze wat te drinken willen. Als Laura ook weer zit, observeert ze de mensen. De moeder maakt een nerveuze en ietwat bange indruk, terwijl de vader erbij zit alsof hij er weinig vertrouwen in heeft. Laura kan het niet laten om de man wat beter te bekijken: een brede man, die er goed uitziet voor zijn leeftijd. Zijn korte donkere haren tonen hier en daar wat tekenen van grijs, iets wat Laura erg aantrekkelijk vindt. Ondanks dat ze nu een relatie heeft, met een vrouw, is ze vroeger nogal een wildebras geweest en heeft ze een aanzienlijke CV opgebouwd als het op sekspartners aankomt. Seks met oudere mannen was één van haar favoriete dingen om te doen en even fantaseert ze over de vader van Ewout.

De vrouw stelt zich voor als Ellen en de man als Ben. Het is gelijk duidelijk dat die laatste uit België komt, zijn zuidelijke accent is duidelijk te horen. Als Laura vraagt of Ewout nog gaan komen, meldt Ellen dat ze het hem wel gevraagd heeft. “Ik ben benieuwd of die snotneus op komt dagen” onderbreekt Ben zijn vrouw. De harde toon waarop hij dat zei verbaasd Laura een beetje. Ellen neemt het gelijk op voor haar zoon en de familieverhoudingen worden snel duidelijk. Saloua maakt ondertussen druk aantekening van hetgeen wat haar opvalt, iets van Laura haar gevraagd had. Terwijl ze het hebben over de situatie thuis gaat de bel weer, dik een half uur later. Omdat Saloua op het moment vragen aan het stellen is, loopt Laura naar de deur. Buiten staat een jongen met kort haar, ietwat onverzorgd en met oordopjes in zijn oren. Als hij Laura ziet, is hij er gelijk met zijn aandacht bij. Het ontgaat haar niet dat zijn ogen over haar lichaam gaan, maar Laura negeert dat en laat hem binnen.

“Ma!” roept Ewout als hij het kantoor in komt: “kon je niet zeggen dat ze grote tieten heeft? Dan was ik wel op tijd gekomen!” Ellen d’r hoofd wordt gelijk rood van schaamte en ze kijkt Laura verontschuldigend aan. Dan valt Ewout z’n blik op Saloua: “tering! Nog zo’n lekker ding met grote tieten! Hier wil ik wel wonen… lopen er nog meer geile sletjes rond hier?” Saloua weet zich even geen raad en kijkt Laura aan. Die negeert alle opmerkingen, wijst Ewout een stoel aan en vraagt of hij wat wil drinken. “Wil jij anders niet even drinken?” zegt hij hard terwijl hij zijn kruis een paar keer schudt met zijn hand. Ook deze opmerking negeert Laura en ze kijkt richting de ouders. Beide hebben een rood hoofd, Ellen van schaamte en Ben van woede.

Uiteindelijk gaat Ewout toch zitten en krijgt hij een glas fris. De 17-jarige jongen kijkt Saloua grijnzend aan: “jij bent Moslim zeker? Dan heb je zeker nog nooit geneukt… ik wil je wel van je maagdelijkheid afhelpen hoor!” Dat Ewout een gevoelige snaar raakt, kan Saloua met moeite verborgen houden. Dit keer volgt ze het voorbeeld van Laura en negeert ze de opmerking. Ondertussen realiseert Laura zich dat ze hier een aardige kluif aan gaat krijgen. Ze kijkt Ewout aan en begint ze vertellen hoe de dingen werken op de woning en dat er bepaalde regels zijn waar hij zich aan moet houden. “Als ik aan die lekkere tieten van jou mag zuigen, hou ik me aan elke regel!” is het antwoord en het de stijl van antwoorden verbaasd Laura al niet meer. Laura negeert de opmerking en gaat verder met uitleggen. Tijdens haar uitleg, kijkt ze Ben en Ellen af en toe aan. Ellen schaamt zich nog altijd en het lijkt erop dat Ben zijn woede bijna niet meer kan beheersen.

Als Laura aan Ewout vraagt waar hij aan wilt werken tijdens zijn verblijf, reageert hij niet. Pas als ze het nog een keer vraagt, kijkt hij op: “wat zei je? Ik zat naar die memmen van je te staren… heb je thuis een vriend die daarmee mag spelen?” Net zoals de vorige opmerkingen, wordt ook deze genegeerd en herhaalt Laura haar vraag. “Eerst zeggen of je een vriend hebt die jouw lekker naait en dan zeg ik pas waar ik aan wilt werken. Moe van de constante seksueel getinte opmerkingen, meldt Laura dat ze een vriendin heeft. “Cool! Een lesbische! Ik zie een triootje wel zitten!” antwoord Ewout enthousiast. “Ewout! Hou je grote smoel dicht!” buldert Ben boos door de ruimte als Laura de volgende vraag wil stellen. “Deze dames gaan je begeleiden!” gaat Ben boos verder: “toon eens een keer respect!” Zowel Laura als Saloua zwijgen en ook Ellen kan geen woord over haar lippen krijgen. De woorden lijken echter geen effect bij Ewout te hebben en grijnzend kijkt hij richting Laura: “ik wil haar wel begeleiden, maar dan moet ze wel eerst wat kleding uitdoen…” Ben slaakt een diepe zucht en kijkt zijn vrouw aan: “dit is hopeloos… die jongen hoort hier niet thuis, maar in een gesticht of zo. Waar hij de hele dag tegen vier muren aankijkt.” Ellen wil hierop ingaan, maar krijgt de kans niet als Ewout zijn vader grijnzend aankijkt: “dat zou je wel willen hè? Slappe zak!”

Ben kan zich maar met moeite inhouden om zijn zoon geen klap voor z’n kop te geven. Hij staat nog half als hij tegengehouden wordt door zijn vrouw: “niet doen!” Nog steeds kokend van woede, gaat Ben weer zitten. De rest van het gesprek gaat moeizaam, Laura krijgt amper antwoorden van Ewout en als hij antwoord geeft is die een seksueel getint. “Weet je zeker dat je het ziet zitten?” vraagt Ellen als het gesprek zijn einde nadert. Laura is zeker genoeg en staat stevig genoeg in haar schoenen om zich niet snel uit het veld geslagen te voelen en knikt: “ik denk dat we er wel uitkomen” zegt ze zelfverzekerd als ze naar Ewout kijkt. “Uitkomen?” antwoord Ewout grijnzend: “ik kom liever in je.” Als Ben en Ellen opstaan, wendt Ben zich tot Laura: “en als je er niet uitkomt, dan laat je hem maar opsluiten.” Laura antwoordt dat dat niet haar bedoeling gaat zijn en Ewout lijkt de opmerking te negeren. “Dus wanneer mag ik die geile lichamen van jullie weer bewonderen?” vraagt Ewout als hij het huis verlaat. “Ik neem contact op met je wanneer je hier mag komen wonen, dat zal over een paar weken zijn denk ik” is Laura’s antwoord. “Prima!” meldt Ewout op zijn beurt: “dan ga ik nu maar naar huis om te rukken terwijl ik over jouw lekkere tieten fantaseer.”

“Wat een figuur zeg…” zucht Saloua als Laura het kantoor weer inkomt. Nu ze weer met z’n tweeën zijn, laat Laura haar mening ook horen. “Vervelend rotjoch!” zegt ze geïrriteerd: “daar gaan we nog moeite mee hebben.” Op dat moment komt Maxime binnen. Het zestienjarige meisje komt om haar wekelijkse toelage vragen en gelijk realiseert Laura een mogelijk probleem als Ewout hier komt wonen. Terwijl ze Maxime d’r geld pakt, bedenkt ze dat Ewout waarschijnlijk niet met de andere jongeren overweg gaat kunnen. Vooral niet met de meiden, gezien zijn seksuele opmerkingen. Vooral bij Maxime, die ondertussen het kantoor weer verlaat, verwacht Laura problemen. Maxime is erg stil en onzeker, maar ook erg beïnvloedbaar. Iemand met zo’n grote bek als Ewout zal waarschijnlijk zo over haar heen walsen en haar tot dingen toe zetten die ze zelf niet wilt. Laura schrijft het bij haar aantekeningen en ze zal dit overleggen met haar collega’s.

Een paar weken later is Ewout ingetrokken en na een paar dagen is het al raak. Van haar collega hoort Laura dat Maxime geklaagd heeft dat Ewout aan haar gezeten heeft. Die avond heeft Laura een gesprek met Ewout en door de seksuele opmerkingen heen, begint Laura hem wat beter te begrijpen. Het gebrek aan structuur en de constante scheldpartijen van zijn vader, spelen mee met zijn opstandige gedrag. Doordat Laura rustig blijft, wordt Ewout ook steeds rustiger en aan het einde van het gesprek hebben ze een beloningssysteem opgezet. Ewout maakt nog de opmerking dat hij een pijpbeurt van Laura een goede beloning vindt, maar die wordt zoals altijd genegeerd.

De weken daarna gaat het steeds beter met het gedrag van Ewout. Hoewel de seksueel getinte opmerkingen nog steeds aanwezig zijn, houdt hij zich meer aan de regels. Telkens als Laura een beloning voor hem verzint, krijgt ze de vraag of ze seks als beloning in wilt stellen. Ook Saloua ontkomt er niet aan en krijgt regelmatig een opmerking naar haar hoofd geslingerd. Als Ewout terugkomt na een weekend thuis, lijkt alle voortgang verloren te zijn. De dag dat hij terugkomt, bost hij tegen Saloua aan en grijpt haar kont beet. Ewout zegt sorry, maar het is duidelijk dat hij het niet per ongeluk deed. Als Laura erover wilt beginnen, gaat de telefoon. Laura neemt op en hoort Ben aan de andere kant van de lijn. Hij meldt dat het weekend dramatisch was en vraagt of hij een gesprek met Laura mag. Omdat ze van mening is dat hij en zijn vrouw verkeerd met Ewout omgaan, stemt ze in.

Twee dagen daarna heeft Laura haar afspraak met Ben. Die heeft ze in een ander huis gepland omdat het daar rustiger is. Ook zijn daar geen andere collega’s. Saloua werkt niet vandaag, dus die zal er niet bij zijn. Rond het afgesproken tijdstip gaat de bel en Laura doet open. Even later op het kantoortje, begint Ben het gesprek met aangeven dat het weekend echt een ramp was. Boos vertelt hij dat Ewout de boel weer geterroriseerd heeft en vraagt geïrriteerd waar Laura mee bezig is. Dat hij geen vooruitgang ziet, verbaast Laura niks. Ben sluit zijn pleidooi af door te zeggen dat Ewout opgesloten moet worden.

Terwijl Laura rustig probeert uit te leggen dat de manier waarop hij en zijn vrouw met Ewout omgaan niet te beste is, merkt ze dat Ben zijn ogen niet op haar gezicht gericht heeft. De rits van haar vest staat half open, waardoor haar donkerroze topje goed te zien is. Het lage topje zorgt voor aardig wat inkijk en Laura heeft al snel door dat dit de plek is waar Ben zijn aandacht op gericht heeft. Blijkbaar hoort hij wel wat er gezegd wordt, plotseling barst hij in huilen uit. Snikkend zegt hij dat hij het niet weer weet, hoe hij met Ewout om moet gaan. Als Laura een glas water gehaald heeft en die voor hem neerzet, merkt ze dat hij een flinke bobbel in z’n broek heeft. Gelijk schiet Laura’s fantasie in de hoogste versnelling. In het verleden heeft ze veel en vaak geneukt met een boel mannen, inclusief een groot aantal van Ben z’n leeftijd. Het is altijd al een fantasie van haar geweest om door oudere mannen genomen te worden en nu ze merkt dat deze ook behoorlijk opgewonden is, denkt ze terug aan de tijd dat ze niet gebonden was. Die verbintenis wordt echter steeds verder naar de achtergrond gedrukt door Laura’s opkomende geilheid.

Als ze weer zit en Ben weer wat rustiger geworden is, gaat het gesprek verder. Zonder er bij na te denken, leunt Laura voorover. Nu heeft Ben al helemaal geen aandacht meer van al het andere, zijn ogen zijn strak gericht op Laura’s inkijk. Genietend van de aandacht, bekeken worden vindt Laura verschrikkelijk geil, moet ze moeite doen om serieus te blijven. “Ik zie waar Ewout zijn aandacht voor vrouwen vandaan heeft” zegt ze als ze het bijna niet heeft van geilheid. Ben schrikt op en voelt zich betrapt. Glimlachend kijkt Laura de vader van Ewout aan. Het plezier dat de situatie met zich meebrengt laat Laura’s geilheid alleen maar groter worden. Nog steeds radeloos schiet Ben weer bij de les, maar voor Laura is het al gebeurd: het enige waar ze nu nog aan kan denken is seks. Het is voor haar al een tijdje geleden dat ze een echte pik gevoeld heeft, de vorige keer was weken geleden. Toen kreeg ze een heel elftal te verwerken en hoewel dat er nu niet inzit, geeft ze toe aan haar verlangens.

Langzaam staat ze op, gaat naast Ben op het bureau leunen en zegt vriendelijk dat ze er wel uitkomen. Door haar positie kan ze zien dat de pik van Ben nog steeds flink stijf is. Ben heeft nu van dichtbij uitzicht op Laura’s inkijk. Zijn ogen zijn strak gericht op de borsten van de blonde begeleidster en hij kan het bijna niet geloven dat ze dichterbij komt. Dan legt Laura een hand op zijn bovenbeen en meldt nogmaals dat het wel goed gaat komen. Zijn aandacht heeft Ben er niet echt bij, daarvoor zijn Laura d’r borsten veel te hypnotiserend. Plotseling schiet zijn aandacht daarvan weg als Laura haar hand op zijn kruis legt. Verbaast kijkt hij haar aan, maar een andere reactie dan een glimlach krijgt hij niet. “Ik weet nog wel een manier om je te steunen hoor…” fluistert ze als ze opstaat. De deur van het kantoor wordt op slot gedraaid en Laura doet de lamellen dicht. Zonder het risico op pottenkijkers knielt Laura bij Ben: “eens kijken of dit werkt…”

Zijn broek heeft ze snel open en ze haalt zijn stijve pik tevoorschijn. Het formaat valt haar zeker niet tegen en hoewel ze groter gehad heeft, weet ze zeker dat deze haar goed zal vullen. Zonder omhoog te kijken of wat te zeggen, zet haar lippen tegen de neukpaal aan. Teder gaat ze over de pik heen en weer met haar tong, terwijl ze Ben zachtjes hoort kreunen. Laura slaat geen plekje over en likt gretig verder. Als ze weer bovenaan is, zet ze haar lippen tegen de eikel aan en zakt ze langzaam. Het gevoel van de stijve pik die haar mond vult, vult haar met nog meer enthousiasme. Als haar hele mond gevuld is, speelt ze met haar tong. Dit zorgt ervoor dat Ben harder gaat kreunen. Dan begint ze haar hoofd heen en weer te bewegen, eerst langzaam. Lang duurt het niet voordat Laura gretig pijpt en geniet ze van de eikel die tegen haar gehemelte aankomt. Ben heeft het ondertussen niet meer en moet moeite doen om niet zo hard te kreunen dat de buren het horen. Laura kan er geen genoeg van krijgen en gaat vol overgave door. Zo nu en dan laat ze de pik uit haar mond glijden, om die dan van boven tot onder te zoenen en te likken. Lang is haar mond niet leeg, binnen de kortste keren heeft ze Ben z’n lekkere lul weer in haar mond.

Als Laura aan haar armen omhoog getrokken wordt, moet ze de lekkere pik laten gaan. Met gespreide benen gaat ze voor Ben op het bureau zitten. Die ritst haar vest verder open en even later ligt die op de grond. Grijnzend en met grote ogen trekt Ben langzaam het donkerroze topje ophoog. Zodra die Laura’s borsten gepasseerd zijn, laat Ben los en zet zijn handen tegen Laura’s borsten aan. Zachtjes masseert hij de in een witte bh verpakte decolleté. Even later glijden zijn handen naar Laura’s rug en haakt hij vakkundig haar bh los. Hij wipt het witte kledingstuk omhoog en nu zijn de goedgevormde borsten vrij. Gelijk buigt Ben voorover en plant hij zijn lippen tegen één van de tepels aan. Terwijl hij daaraan zuigt, masseert zijn hand de andere borst. Niet veel later wisselt hij en zuigt hij aan Laura’s andere tepel. Genietend kreunt Laura zachtjes en spoort ze Ben aan om verder te gaan. Die geeft daar maar al te graag gehoor aan en kneedt stevig maar opwindend in de zachte borsten.

“Vul me…” fluistert Laura als Ben al een tijd bezig met haar borsten. Hij geeft er niet meteen gehoor aan, daarvoor vindt hij de jonge borsten veel te interessant. Nadat hij beide tepels weer gelikt heeft, komt hij overeind. Laura gaat al op haar rug liggen, schuift de opengeslagen map op de grond en kijkt Ben afwachtend aan. Met een grote grijns op z’n gezicht maakt hij Laura’s broek los en trekt die met slipje en al omlaag. Laura schopt haar pumps uit, waardoor Ben haar broek, slipje en sokken uit kan trekken. Zodra ze bevrijdt is van de kleding, spreidt Laura haar benen. Ben zucht diep van opwinding als hij de wachtende kut voor zich ziet. Zijn hand wrijft over Laura’s been, richting haar vagina. Daar aangekomen, streelt Ben teder de schaamlippen en speelt hij even met Laura’s clitje. Die kreunt zachtjes als Ben met haar kut bezig is en sluit haar ogen van genot. Dan voelt ze een vinger naar binnen glijden, al snel gevolgd door een tweede. Als Ben een derde vinger bij Laura naar binnen geduwd heeft, begint hij haar te vingeren. Het langzame tempo wordt al snel vervangen door een snel tempo. Met de duim van zijn ene hand masseert Ben Laura clitje terwijl hij stevig tekeer gaat met zijn andere hand. Laura’s kut was al goed vochtig, maar door deze verwenning wordt die al snel kletsnat. Het snelle vingeren gaat door en door en al snel voelt Laura dat ze haar hoogtepunt nadert. “Ga door!” roept ze uit: “ga door en laat me komen!” Aangemoedigd door de woorden, versnelt Ben nog meer. Als een razende gaan zijn vingers tekeer en blijft zijn duim over Laura’s gezwollen clitje gaan. Dan voelt Ben dat Laura opeens een stuk natter geworden is. Dat en haar lange diepe zucht zeggen hem dat hij haar klaar heeft laten komen.

Terwijl Laura nog ligt uit te hijgen van haar orgasme, komt Ben overeind. Ondanks dat het verlangen om de natte kut voor hem op te vullen, gaat hij bij Laura’s hoofd staan. Hij duwt zijn broek over zijn heupen en pakt zijn van verlangen kloppende pik beet. Laura heeft het zien gebeuren en komt half overeind. Ze neemt een hap lucht en zet haar lippen tegen de eikel aan. Dit keer laat ze haar lippen gelijk over de pik gaan en heeft ze die weer diep in haar mond. Enthousiast begint ze weer te pijpen en kreunt Ben van genot. Het pijpen duurt misschien een paar minuten voordat Ben zin pik terugtrekt en een tikkeltje moeizaam door de broek op zijn enkels tussen Laura d’r benen gaat staan. Ben voelt z’n pik kloppen van verlangen en wrijft met zijn eikel over Laura’s schaamlippen. Als Ben zijn eikel tegen Laura’s ingang aan zet, neemt hij even pauze. Hij neemt een diepe zucht, van dit moment wil hij genieten. Hij maakt oogcontact met de grotendeels naakte blondine, haar ogen schreeuwen om genot. Die wil hij haar maar al te graag geven en langzaam duwt hij zijn pik naar binnen. Kreunend geniet Laura hoe haar kut langzaam maar zeker opgevuld wordt door Ben z’n dikke lul. Zonder enige moeite duwt Ben zijn pik verder totdat hij tot zijn ballen in Laura’s neukkanaal zit. Doordat hij haar zonder veel moeite met drie vingers kon vingeren, had Ben al aardig het vermoeden dat de blonde pedagogisch medewerkster flink geoefend was. Dit is hem nu helemaal duidelijk als hij met zijn pik diep in haar zit. Even genieten ze beide van het gevoel, totdat Laura aangeeft dat hij haar wild en hard moet nemen.

Aan haar wens wordt snel voldaan als Ben stevig begint te stoten. In het begin doet hij nog redelijk rustig aan, maar al snel ramt hij zijn pik als een bezetene heen en weer. Onder het neukgeweld moet Laura zich inhouden om de boel niet bij elkaar te schreeuwen van genot. Ook Ben heeft de nodige moeite om niet al teveel geluid te maken. Ben laat zich nu helemaal gaan, als een wilde neukt hij de kreunende Laura. Die geniet er zo intens van dat ze haar grip op de realiteit helemaal kwijtraakt. In een zeldzaam moment van realisatie, merkt ze dat ze best jaloers op Ellen aan het worden is. Als Ben haar ook zo heftig neukt, dan moet die aardig wat beleven thuis. Alsof hij een oneindige conditie heeft blijft Ben doorrammen, totdat hij uiteindelijk half over Laura buigt. Met zijn pik nog altijd diep in Laura hijgt hij even uit. Dan neemt hij een grote hap lucht, gaat er stevig voor staan en begint weer te rammen. Dit keer is het nog sneller en harder en Laura heeft het niet meer. Door het onophoudelijke geweld in haar kut, voelt ze haar tweede hoogtepunt naderen. Het maakt haar op dit moment niks meer uit of mensen haar kunnen horen en gillend komt ze klaar.

Tevreden dat hij haar naar een orgasme geneukt heeft, neemt Ben even pauze. Bezweet hijgt hij uit en laat zijn van het kutvocht glinsterende pik uit Laura glijden. Met zijn handen gebaart hij dat ze om moet draaien en even later ligt Laura met haar buik op het bureau. Ze voelt handen over haar kont gaan en een pik die weer tegen haar kut aangeduwd wordt. Met nog minder moeite dan net, duwt Ben zijn pik weer naar binnen. De vermoeidheid is toegeslagen, dit keer doet Ben het een stuk rustiger aan. Hoewel Laura ongelooflijk genoten heeft van het wilde geneuk, geniet ze hier ook intens van. Zo nu en dan laat Ben zijn pik uit Laura glijden om die er vervolgens weer hard naar binnen te rammen.

Plotseling houdt Ben op met stoten en glijdt zijn pik uit Laura’s warme kut.

Hijgend neemt hij weer even pauze, waardoor Laura haar hoofd draait. Vragend kijkt ze Ben aan, die moe terug kijkt: “even wachten hoor… ik hou het bijna niet meer…” Laura heeft genoeg ervaring om te weten waar hij het over heeft en een glimlach verschijnt op haar gezicht. “Pomp me vol” fluistert ze hijgend. Het lijkt erop dat Ben hierop zat te wachten en grijnzend ramt hij zijn pik weer diep in Laura. Die slaakt een kreun van opwinding, gevolgd door meer kreunen als Ben weer stevig in haar kut heen en weer ramt. Het rammen duurt niet lang of Ben duwt zijn pik zo diep mogelijk naar binnen. “Ik pomp je kut lekker vol!” kreunt Ben uit. Laura sluit haar ogen van genot als ze bedenkt dat ze nu sperma in haar kut gespoten krijgt.

Als Ben er zeker van is dat hij zijn volledige lading in Laura gedumpt heeft, trekt hij zijn pik terug. Hijgend komt Laura overeind. Haar compleet doorgeneukte kut voelt heerlijk en ze drukt haar benen tegen elkaar om te zorgen dat er zoveel mogelijk zaad binnen blijft. Afgemat ploft Ben weer op zijn stoel en hijgend bekijkt hij de blonde schone. Toen hij haar voor het eerst zag, fantaseerde hij stiekem over haar. Op dat moment had hij echter niet durven hopen dat hij haar op een dag echt zou neuken. Ook Laura had tijdens dat gesprek al haar fantasieën en tevreden dat die uitgekomen zijn, gaat ze op haar stoel zitten.

“Ik zal je adviezen onthouden en thuis overleggen” begint Ben plotseling alsof het gesprek niet onderbroken is geweest. Dat ze nu beide bijna naakt zijn, lijkt hen beide niet te interesseren. Laura antwoord dat het verstandig is om Ewout wat meer structuur te bieden. Als de afspraak ten einde loopt, kleden ze zichzelf weer aan. Laura fatsoeneert haar haren in de spiegel en haalt de deur van het slot. “Het lijkt me verstandig om wekelijks af te spreken om de voortgang te bespreken” geeft Laura aan als ze bij de voordeur aangekomen zijn. Ben is het hier uiteraard meer dan eens mee en ze maken een afspraak voor volgende week. Voor beide komt dezelfde dag het beste uit en dat de stagiaire er die dag niet is, helpt daar zeker aan mee.

Als Laura weer alleen is, pakt ze er een kop koffie bij. Ze zoekt het dossier van Ewout erbij op de computer en alsof er niks vreemds gebeurd is, begint ze aan het verslag van het gesprek. Tijdens het typen kijkt ze al uit naar volgende week…

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm