Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Een lul zo hard als staal!

Snel sexcontact met mij!

Zou je een Moeder neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Wil je met me neuken?

Ik spuit zoveel zaad!
Categorie: onderzoek | vrijdag 12 januari 2018

Ik ben Derk en nu net achttien geworden. Nu was ik al heel vroeg met sex bezig maar ik kom slecht tot een hoogtepunt. Ik moet wel een twintig tot soms een half uur rukken wil ik klaar komen. Maar als ik kom dan spuit ik zoveel zaad,niet normaal. Dat weet ik door al die filmpjes te zien en wat die jongens en mannen spuiten. Maar ik zal graag willen dat ik eerder klaar komt. Door dat durf ik ook niet met een vrouw of meisje aan te pappen. Zo vertelde ik het mijn ouders en die stuurde mij naar een dokter. Daar geweest en alles besproken was ik gauw klaar daar. Ben er niks wijzer van geworden. Het komt vanzelf zeiden ze. Dus dat verhaaltje ging al snel rond in de kennis en familie kring...

Geile afspraakjes

Tot dat Gerda(47) mij eens aanhield. Zij werkt in het ziekenhuis als assistente van een dokter. Vrijgezel en een vrolijke vrouw. Ik ken haar goed, maar we hebben nog nooit wat met elkaar gehad. Wel gewoon praten en de normale omgang. Nee durf het niet aan door dit probleem. Ze schreef alles op... Dus je bent nog maagd? Als je aan de gang gaat hoelang duurt het voor je een zaadlozing krijgt. Soms een half uur, maar ook wel twintig minuten. Doe je dat aan een stuk of stop je ertussen? Nee, ik ga net zolang door tot ik klaarkom. En de hoeveel zaad is heel veel, zoals ik van je ouders hoort. Wat is veel, tel je de stralen of is het gedruppel? Nee, volle stralen. Ja ik moet toch meer weten voor ik verder kan met je. Weet je wat kom eens bij mij thuis dan kunnen we er rustig over praten en dan ben je meer in een vertrouwde omgeving.

Maar zal ik dan eerst even je geslachtsdeel mogen zien?

Ja moet dat dan? Ik weet niet of ik mij kan inhouden. Ja, wij jonge knullen bemoeien ons niet met die oudere dames. Ze hield mij aan en zei, ik hoorde van je probleem dat het met je zaadlozing niet zo goed gaat. Is dat zo? Ja daar ben ik mee naar de dokter geweest, maar het komt vanzelf zeggen ze. Als je het goed vind dan wil ik weleens voor je kijken of ik wat voor je kunt doen. Wat dan? Weet het nog niet, maar er is een oplossing daar voor. Als je wilt zal ik even kijken voor een geschikt moment dat je bij mij daar komt. Ja ik heb geen zin om naar het ziekenhuis te gaan hoor. Ik zal het met je ouders bespreken. Nou moet dan maar, tenslotte wil ik daar wel vanaf. Het was vrijdagmiddag dat ik bij haar moest zijn. Kille kamer en ze was alleen. Zo Derk ben je er? Welke dokter heb ik eigenlijk? Mij, als je het niet erg vind. Ik dacht dat je het eerst maar beter met mij af kunt doen dan met een vreemde. Wij kennen elkaar goed en dan gaat het wel even makkelijker. Op een blanco vel papier zette ze een paar krabbels. Ik stel je wat vragen en hoop dat je ze eerlijk beantwoord. Zoals ik weet heb je nog geen verkering. Nee, nooit gehad.

Dus je hebt ook nog geen sex gehad?

Geef niet, je bent hier bij mij op spreekuur. Hier behandelen we meer van deze dingen hoor, schaam je niet. Ik ritste mijn broek open en haalde mijn pik eruit. Wel raar hoor bij zo, n kennis om je lul te tonen. Ze stak haar hand uit en betaste hem. Ik voelde hoe hij groter werd. Ze liet niks merken en deed mijn eikel bloot maken. Dan schreef ze wat open bekeek hem weer. Toen begon ze mijn ballen te bevoelen en mijn pik steigerde gelijk. Ik zag haar rood worden en ze wreef er overheen. O sorry Gerda kan er niks aan doen. Nee is prima, maar word hij nu sneller stijf dan bij je eigen? Ja dat duurt wel even langer. Nou dan is dit al een goed teken, en ze trok weer mijn velletje op en neer. Ik zag gerust wel dat ze er iets meer van opgewonden werd.

Zo te zien heb jij een mooie grote lul, daar is echt niks mee, hoor!

Menig vrouw zal daar reuze van kunnen genieten. Ik denk toch dat je een keer sex moet hebben, dan zal ik veel meer weten. Ja maar hoe dan? Dat zien we wel. Kom nou gewoon maar naar mijn huis, laten we zeggen vrijdagavond om acht uur. Dan ben ik vrij en neem alle tijd voor je Ze keek nog eens naar mijn kruis en ik dacht dat ze er zelf wel plezier in had Ik vond het wel een fijn gevoel dat hij daarin haar hand zat Ik ging weg en het voor onderzoek was wel prettig. Het was vrijdag en ik was lekker in bad geweest. Mijn ouders vroegen hoe het was bij Gerda in het ziekenhuis. Ja gewoon, moest vragen beantwoorden en dan gaan ze kijken hoe of wat. Waar ga je nu heen? Raar maar dat durfde ik toch niet te zeggen, net of het iets verboden was. Tien voor acht en ik fietste naar haar toe. Alles zat dicht en ik belde aan. Ze deed open en ze zag er fris en leuk uit. Mooi rokje en een ver open staande blouse. Het bovenrandje van haar b-h kon ik zien. Nu dat ik zo keek zag ik wel dat ze toch beste borsten had. Ze schonk wat te drinken in en ze begon er gelijk over. Ja ik heb nog eens na gedacht en in de boeken gekeken. Met collega, s er over gesproken, maar die zei dat je eigenlijk een keer sex moet hebben. Maar ik wil nu eerst weer eens je goed bekijken. Kom maar mee naar boven op de achterkamer. Daar staat een massage tafel en kleed je uit en ga maar liggen.

Nou vooruit dan maar. Ik had mijn broek uit en lag in mijn slip. Nee doe die ook maar uit Derk. Ze liep even naar de andere kamer en kwam weer terug. Ze streelde mijn lijf en onder het praten zakte ze naar mijn lul. Ze was opgefokt, dat zag ik wel. Ze kwam bij mijn lul en ze nam hem beet. Hij groeide gelijk en stond recht op met een paarse eikel van de spanning. Zo hee dat gaat snel bij je. Sorry Gerda dat is niet de bedoeling. Kom op dat is gewoon hoor. Maar je vind het wel lekker als hij zo in mijn hand zit? Ja erg he? Nee man dat is juist goed. Ben ik nu de eerste die aan je pik zit? Ja. Ik merkte wel dat ze snel over ging op het trekken. Langzaam ging ze op en neer. Haar hoofd was zo rood als wat. Gerda werd er echt geil van. Zo, n mooie strakke maagdelijke lul van achttien jaar in haar hand.

Ze masseerde mijn dijen en dan weer omhoog. Derk zal je het erg vinden als ik je een zaad lozing laat doen? Want zo komen we niet verder. Dit blijft onder ons, ik wil je helpen. Ze zag wel dat ik twijfelde. Gerda dat durf ik niet hoor, zo hier. Dat is toch gek. Helemaal niet, jij en ik en verder niemand. Ja maar het duurt zolang. Zal ik je daarbij helpen dan? Ja dan wil ik het wel. Ze trok gelijk haar bloes uit en haar b-h. Ik zag haar mooie grote borsten. Ik voelde mij super geil worden. Hier pak ze beet en speel er maar mee. Onwennig pakte ik haar tieten en deed maar wat.

Maar Gerda vond het heerlijk.

Ik hoorde haar kreunen en zuchten. Ze had mijn lul beet en rukte zachtjes. Ik lag te kronkelen op de tafel en stootte af en toe mee in haar hand. Ze rukte al een tien minuten en ze keek mij aan. Je moet nog geiler worden he? Ja lekker Gerda. Ze stopte even en ze trok haar rok uit. Ik zag nu dat ze geen slip aanhad. Een kaal kutje waar ik duidelijk het begin van haar spleet zag. Ze stond naast mij en zonder iets te zeggen duwde ze mijn hand tussen haar benen. Het leek wel of mijn lul uit elkaar wilde spatte. Ze rukte iets sneller en reed op mijn vingers. Stop ze er maar in, ja lekker in mijn natte kut. Ik voelde hoe nat ze was, wat een fijn gevoel. Kom je nog niet he? Nee dat duurt lang hoor. Ja dat is wel mooi. Mooi ik wil juist sneller, daar ben ik hier voor. Ze pakte mijn benen en zette ze over de rand van de tafel. Met mijn kont op de rand stond mijn pik recht vooruit. Ze ging naar me toe en ze schoof zo haar kut over mijn lul heen. Misschien kom je zo sneller klaar... Ze neukte mij tegen de tafel aan. Ik hoorde haar zeggen dat ze al kwam. O Derk ik kom al hoor. Wat een geile pik heb jij. Neuk me maar lekker hoor. Ik hoorde haar kut soppen en ze gooide mij terug op de tafel en klom er boven op.

Met mijn pik omhoog ging ze over mij heen en liet haar zakken. Dit had ik zo vaak op films gezien. Ze zat tot op mijn buik en begon mij te berijden. Aan het ritme voelde ik dat ze weer kwam. Maar bij mij was er nog niks. Ze neukte en ze was al een kwartier bezig. O lekker joh, jij kunt het tenminste ophouden. Dan stopte ze weer en ging weer opnieuw. Mijn geile lul bleef hard. Ze draaide en stootte zachtjes en ze duwde haar borsten in mijn handen. Dit was echt een rijpe dame die al een tijd niks had gedaan. Ze ragde op mijn lul en na nog een tijd zei ik dat ik ging komen.

Ja, kom je klaar?

Spuit maar in mijn kut hoor. Ik wil je zo diep mogelijk voelen. Ik trok aan haar borsten en ze merkte dat ik ging komen. Ooohhh ja en mijn zaad spoot eruit. De ene straal na de ander en ze vroeg steeds of ik nog spoot. Ik voelde gelijk mijn zaad er al uit stromen. Wat is dit lekker zeg, zo, n warme natte kut.

Gerda ging omhoog en ze slaakte een zucht, allemachtig hoeveel heb jij? Langs mijn lul liep het op mijn buik. Ze zat er met verbazing naar te kijken. Dat is een halve liter joh, god wat geil. Ze keek op de klok en zei, nou precies drie en dertig minuten geneukt. Dit moet jij maar zo houden, zonde als je sneller komt. Dit is wat wij lekker vinden. Heerlijk doorgaan in mijn orgasme. Zo je eerste les is om, ga je maar douchen, kom ik ook. Ze veegde de tafel schoon en ik stond er net onder of ze kwam erbij. Ze waste gelijk mijn pik en die stond zo weer. Dat liet ze niet voorbij gaan. Ze duwde hem er direct weer in. Haar kut was nog zo wijd van net dat hij erin zwom. Na weer zo een tijd wilde ze zien hoeveel ik spoot. Daar schrok ze toch wel van, lekker schrikken zegt ze. Vrouwen doen daar een moord voor om zolang geneukt te worden en dan gevuld worden met je zaad. Na een kwartier ging ik naar huis en we spraken af dat ik vrijdag weer bij haar zal komen.

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm