Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou je een Moeder neuken?

Wil je met me neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Ik ben onderdanig aan mijn baas!
Categorie: onderdanig | zondag 7 mei 2017

Mijn naam is Elyja, 24 jaar, ben getrouwd en heb 4 leuke kindjes.(2 tweelingen 1 van 4 en 1 van 2) Ik werk op een advocaten bureau samen met mijn vroegere studie genootje die inmiddels mijn beste vriendin is. Het is inmiddels vrijdag middag en mijn vriendin en ik zitten buiten in het zonnetje een kop koffie te drinken en een sigaretje te roken. Nog 3 uurtjes en dan is het voor ons weekend. Wat ga jij doen dit weekend vraagt Jolanda aan mij. Ze weet de kindjes gaan uit logeren en mijn man zit voor 2 weken in het buitenland. Ik heb nog geen idee antwoord ik, het huis aan kant maken en misschien nog naar die leuke kroeg van vorige week antwoord ik. En jij vraag ik. Ze haal haar schouders op en zegt dat het waarschijnlijk thuis blijven is. Haar man wil liever niet dat ze zo vaak gaat stappen. Ik vraag haar hoe het nu tussen haar en Bas is. Ze zegt dat hij in bed steeds minder wil. Verdorie zegt ze hij is 34 en gedraagt zich als een oude zak. Ik moet lachen en zeg dat oude zakken ook erg lekker kunnen zijn hoor. Haar ogen gaan wijd open en ze kijkt me aan en zegt vertel.. wat weet ik nog niet.

Geile afspraakjes

Ik vertel haar dat ik in de kroeg een man heb leren kennen van 58 jaar. Een lekkere man om te zien en een goed gevoel voor goede stevige lekkere sex. Wat deze man in me los brengt heb ik met Dennis nog nooit gedaan. Ik vertel haar dat ik met hem ben gaan oplopen uit de kroeg een beetje teveel op maar helder genoeg om te weten wat ik deed. Ik vertelde hem dat ik had gezien dat hij wel erg vaak naar mijn tieten had gekeken en ook of ik wel een slipje onder mijn rokje aan had. Maakte je dat geil kaatste hij de bal terug. Ik keek hem aan en zei, als je nu mee loopt kom je er vast achter hoe geil ik dat vond.

We liepen samen de laan uit richting het bos en zei dat ik een mooi plekje wist. We kwamen aan bij een open stuk waar een picknick tafel stond. Hij draaide me naar zich toe en zei dat ik zijn broek los moest knopen. Ik deed wat hij vroeg en schoof zijn broek op zijn enkels. Door je knieen zei hij dominant,(dit niet gewent van mijn recht toe recht aan man) Dit maakte dat mijn kutje aardig begon te kriebelen maar ook dat ik het een beetje eng vond worden. Ik deed wat hij zei en ging door mijn knieen voor hem zitten. Mond open zei hij. Ik deed wat hij vroeg en dacht dat ik hem moest pijpen. In plaats daarvan leegde hij zijn blaas vol geile zeik recht mijn mond in. Ik kwam bijna aan het kokhalsen maar hij dwong me alles door te slikken.

Hij stopte zijn dikke stevige leuter diep in mijn mond en ik slikte en slurpte zijn stijve lul hard en schoon. Mijn kutje onder tussen kletsnat ondanks de spanning maakte dat ik het maar al te geil vond wat er gebeurden. Ik vertelde mijn vriendin dat hij mij op de tafel dwong te gaan liggen mijn hoofd op de rand. Hij had inmiddels zijn broek uitgetrokken en ging met zijn rug naar me toe staan. ik zag dat hij met zijn stevige kont boven mijn gezicht kwam en zijn aars plante hij op mijn mond.

Zo geil sletje, zei hij ga jij me nu maar eens lekker stevig rimmen.

Mijn vriendin keek me aan en vroeg me of ik dat niet smerig vond. Ik vertelde haar dat ik nog nooit zoiets geil en lekker had gevonden. Ik vertelde haar hoe ik de man helemaal diep met mijn tong in zijn aars had verwent. Ik zei tegen haar dat ik daar ook geen genoeg van kon krijgen en we echt een hele poos bezig zijn geweest voor hij me diep en stevig neukte. Misschien is hij er vanavond wel weer zei ik tegen haar, onder tussen zat ik door het haar te vertellen met een kletsnat kutje op het werk.

De pauze was over en we moesten de laatste 3 uurtjes door zien te komen. Ze knipoogde tegen mij en we gingen elk naar ons eigen kantoortje. Het was ongeveer een uurtje later werd er op mijn deur geklopt en de baas stapte binnen. Een man van midden 60 goed gebouwd en nog een aardig bos haar. Een goede baas voor wie ik graag werkte. Hij vroeg me of ik vanavond plannen had en of mijn man thuis was. (een normale vraag voor hem ivm overwerk en mijn kinderen) Ik vertelde hem dat mijn man naar het buitenland was en de kinderen uit logeren gingen.

Mag ik je dan vragen of je misschien een paar uurtjes wil gaan overwerken? Je krijgt dubbel betaald maar ik moet een aantal zaken klaar hebben maandag. Ik zei hem dat het oke was, en ik kon later die avond ook nog uit. Ik liet mijn vriendin weten dat ik moest over werken en ze vertrok op de normale tijd. De baas sloot alle deuren en de lamellen gaan automatisch om die tijd dicht. Ik ben in het kantoor en ruim de spullen op waar ik mee bezig was om zo datgene te doen aan zaken waar de baas mee zou komen.

Ik nam nog een kopje koffie en plots stond de baas in mijn kantoor. Ik draaide me om en zag dat hij me anders aankeek dan gewoonlijk. Ik vroeg hem of er iets was. Hij lachte en zei tegen me, ik heb gehoord wat je vanmiddag tegen je collega zei over wat er in het bos is gebeurt, ik had geen idee dat je zo een geil sletje was dametje. Ik werd rood tot achter mijn oren en wist me geen houding te geven.

Ik heb een idee zei de baas. Nu ik dit weet en je man niet zal ik je matsen. De donderdagen werk je toch alleen en is je collega vrij. Die donderdagen ben je van mij en doe jij precies bij mij wat jij en die man in het bos ook deden. Ik wil wel eens voelen hoe het is een tong in mijn aars. Mijn zeik in jou mond. Kijk je denkt toch niet dat mijn vrouwtje dat bij me doet. Ik mag blij zijn dat ze nog wil dus ik haal mijn gram bij jou.

Ik geef je voor die dagen 250 euro in het handje. Een hoer moet je immers betalen toch?

Ik stond aan de grond genageld en kon hem alleen maar stom aan kijken. Kom Ely kijk niet zo dom en nu je toch over moet werken laat die tong eens wapperen en kom voor me staan. Ik ben nog nooit gepijpt nog nooit een tong in mijn kont gehad en heb aan zeiken nooit gedaan oohh dit wordt genieten zei hij.

Kom slet zei hij ga je nog voor me werken of zal ik je man op de hoogte brengen van wat ik weet.

Ik liep naar hem toe en moest net als bij die man de broek los knopen. De baas stond te glunderen toen ik op mijn knieen voor hem zat en stak zijn eikel in mijn mond en zeikte alsof hij het de hele middag had opgehouden mijn keel vol. Ik slikte als een gek om alles binnen te houden. Ik likte zijn pik schoon en pijpte hem tot hij lekker stijf was. Daar de baas niet eens wist hoe het voelde om gepijpt te worden stond hij op het punt al snel klaar te komen. Hij gromde het uit en riep alleen maar ooh slet oooh gore pijp slet wat is dit lekkerrrrrr.

Vlak voor hij kwam haalde hij zijn leuter uit mijn mond en trok me overeind. Hij keek me aan bijna vol liefde en zoende me vol op de mond. Ooh Jezus wat was dat lekker sletje van me, ik heb de goede keuze gemaakt. Hij nam me mee naar de bank, legde mij erop en klede zich helemaal uit. Zo zei hij laat jij je baas maar eens voelen hoe het is om ene tongetje lekker in het gaatje te hebben. Hij duwde me pat en ging met zijn kont volop mijn gezicht zitten. Ik stak mijn tong uit en rimde zijn aars lekker diep. Hij schoof met zijn billen heen en weer en trok mijn armen om hem heen en met mijn hand vast trok hij zich zelf hard af.

Ooooh jaaaaaa riep hij dit is geil heftig oohh mijn pik is hard oooh duivelse slet van me ik ga je zo flink neuken. Hij plante zijn kont nog steviger op mijn gezicht en ik kon er niks aan doen maar was boter en boter geil. Hier lag ik mijn baas te rimmen als een echt hoer die er straks voor betaald zou krijgen. Ook nu weer vlak voor hij klaar zou komen klom hij van me af. Trok mijn slip uit en in 1 stoot duwde hij zijn leuter in mijn kutje en ramde stevig en hard. Oooooohhh kreunde hij nu ga ik mijn lading eens lekker in je spuiten mmmggrrrrr jaaaa ik kom klaar jaaa ooh diep in jou slette kutje. Ik voelde zijn lading diep mijn kutje in gaan en kwam toen ook heerlijk geil klaar. Hij gaf me ook nu 250 euro en beval me naar huis te gaan en me op te frissen. Tot maandag zei hij en liep mijn kantoor uit.

Ik ben die avond niet meer uit geweest, moest alles eens laten bezinken. Die maandag op kantoor moest ik net doen alsof er niks is gebeurt. Blij dat ik was dat mijn vriendin en ik niet het zelfde kantoor hadden. Het was rond 11 uur en ik moest naar de wc, mijn vriendin was op pad om zaken te doen ivm een rechtzaak. Ik liep naar de wc en doe normaal gesproken de deur niet op slot daar dit mijn prive wc is. ik zit nog maar net of de deur gaat open. De baas kijkt me aan en zegt ga staan. ik hou mijn urine in en ga staan. Hij gaat op zijn hurken zitten en beveelt me zijn mond vol te pissen. hij plant zijn mond wijd open op mijn kut en ik laat mijn pis zijn mond in lopen. Hij likt slikt en zuigt als een gek alles op. Als ik klaar ben gaat hij staan. Pakt een stukje papier en wrijft mijn kutje zachtjes droog. Wrijft er met zijn vingers zachtjes aan en fluistert in mijn oor, donderdag elke donderdag tot mijn pensioen, ben je van mij, mijn eigen privehoer. Hij draait zich om om gaat weer aan het werk.

Als ik klaar ben gaat hij staan. Pakt een stukje papier en wrijft mijn kutje zachtjes droog. Wrijft er met zijn vingers zachtjes aan en fluistert in mijn oor, donderdag elke donderdag tot mijn pensioen, ben je van mij, mijn eigen prive hoer. Hij draait zich om om gaat weer aan het werk.

Er gaan een aantal weken voorbij. Op de donderdag ben ik het hoertje van mijn baas en doet hij met mij wat hij wil. Het rimmen dat houd hij er in, hij vind het geil om op mijn gezicht te gaan zitten en zich lang en diep te laten uitlikken en zuigen. Het extra geld wat ik er mee verdien zet ik op een nieuw geopende spaar rekening zodat mijn man er niet achter komt.

Het is inmiddels 5 weken verder, op het werk zitten we met een lastige zaak. Het bewijs om onze client vrij te pleiten is zwak. De man heeft veel tegen zich werken en dat pleit hem niet ten goede. De baas is in een slecht humeur, daar hij eigenlijk nooit een zaak verliest en het nu ook niet van plan is. Ik loop zijn kantoor binnen en leg alle bewijs stukken die we hebben netjes op zijn bureau. Hij kijkt me aan en zegt ik hoop dat we winnen meisje anders moet jij het morgen dubbel en dwars voor me goed maken. Ik heb namelijk wat in de planning. Ik kijk hem geil aan en zeg dat alles vast wel goed komt.

Tegen 15 uur komt de baas mijn kantoor binnen en zegt dat de zaak een week later zal zijn. Hij krijgt de bewijs lasten niet rond en kon de rechter er van over tuigen het een week op te schorten. Dat betekend meisje dat jij veel mag over werken deze week. Ik zeg hem dat ik ook een gezin heb en dat niet zo 1 2 3 kan regelen. Hij gaat achter me staan en fluistert in mijn oor dat ik dat dan maar moet regelen, je weet meisje tik tak tik tak en je man weet alles. Ik heb het lef om me om te draaien hem boos aan te kijken en te zeggen en jou vrouw? Denk je dat ik dan ga zwijgen? Hij trekt zijn wenkbrauwen om hoog en zegt ja dat denk ik wel als jij je baan wilt houden en loopt weg.

Het is inmiddels donderdag, ik zit achter mijn computer wat uit te tikken als de baas binnen komt. Hij haalt zijn leuter uit zijn broek gaat voor me staan en duwt mijn hoofd richting zijn kruis. Als zijn lul diep in mijn mond zit neukt hij mijn mondje tot hij spuitend klaar komt. Ik slik braaf alles door en hij trekt zich terug. Zo zegt hij ik heb gisteren na jou grote mond even zitten nadenken en ik denk dat ik jou maar eens straf moet geven voor die brutale mond van je. Wij gaan samen op pad. Ik kijk hem aan en wil wat zeggen maar houd mijn mond plots dicht.

We gaan met de auto en een kleine 20 minuten later staan we voor een grote aanleun complex. Ik ben er eerder geweest en weet dat daar de 93-jarige vader van mijn baas woont. De man heeft weinig familie dus zijn verjaardag wordt ook door ons bezocht. En naar wat ik zo weet zou de oude baas zaterdag 94 worden. We stappen uit de auto en gaan naar het gedeelte waar de oude man woont. Mijn baas klopt op de deur en we stappen naar binnen. De oude baas kijkt glunderend op blij om zijn zoon weer te zien.

Zo jongen wat ben ik blij je weer te zien, en je hebt je steun en toeverlaat mee genomen gezellig. Ja pa hier zijn we, en je weet wat ik je heb verteld toch wat er allemaal is gebeurt. En het toeval wil dat jij zaterdag jarig bent dus krijg je van mij nu alvast je kadootje. De oude man begint te glunderen en bekijkt me van top tot teen. Bij mij begint wat te dagen, ik ben gek op oude mannen maar deze is wel erg oud. Maar toch voel ik een tinteling door mijn kutje gaan bij het denken er aan.

De baas kijkt me aan en zegt dat ik zijn vader moet verwennen dat ik precies moet doen wat hij wenst en ook alles wat ik bij de baas doe ook bij de oude baas moet doen. Je hebt minstens 4 uurtjes de tijd dus dat moet lukken. Ik ga nu en kom je later weer ophalen. Hij draait zich om zwaait naar zijn vader en zegt veel plezier pa met mijn hoertje en is zo snel weg dat ik niets meer kan zeggen. Ik kijk de oude baas aan en hij beveelt me bij hem te komen. Ja meisje ik mag dan oud zijn maar dit hier werkt nog prima. Af en toe een hoertje maar dat is niks vergeleken met wat ik hoor wat jij allemaal doet bij mijn zoon. Hij staat op en pakt mijn handen, ik maak zijn broek los (nog steeds niks zeggend) en schuif hem over zijn enkels naar beneden. Als de man geheel naakt is zie ik dat hij helemaal netjes kaal geschoren is en nog een beste grote stijve paal heeft.

Kom... zegt de oude baas.. hij neemt me mee naar zijn bed!

Ik ben nog steeds gekleed maar de oude man zegt dat ik zo moet liggen dat ik bij hem het zelfde kan doen als bij zijn zoon. Ik ga op het bed liggen, mijn hoofd zo gedraaid dat hij er gewoon boven op kan zitten met de voeten op de grond. De oude man neemt plaats op mijn gezicht, ik ruik de geilheid van zijn kontgaatje en steek mijn tong er dan ook gelijk diep in. De oude baas begint te grommen en zegt Jezus meid die zoon van me heeft gelijk wat is dit geil en lekker, hij beweegt zijn heupen en wrijft met zijn kont over mijn gezicht. Ik merk dat hij aan zijn lul sjort en mijn heupen beginnen spontaan te kronkelen van geilheid.

Ojaa geil sletje van mijn zoon verwen de oude baas maar eens lekker. Mmmm steek die tong er diep in en hij zet zijn kont zo neer dat ik amper adem door mijn neus kan krijgen. Ik lik duw en rim als een gek de oude baas. En net als bij zijn zoon vlak voor hij klaar komt staat de oude baas kreunend op. Kleed je uit zegt hij. Ik doe wat hij zegt en sta naakt voor hem. Hij bewondert mijn dikke tieten en kaal kutje. Hij betast mijn lijf en dan pakt hij mijn ene tiet stevig vast. Hij gaat er met zijn mond naar toe en neemt mijn tepel in zijn mond en zuigt er aan als een kleine baby.

We zakken samen richting bed en ik lig zo als een moeder die haar baby zoon de borst geeft. De man zuigt er lekker aan en gaat met zijn vinger richting mijn kutje, hij wrijft er een aantal keren over, knijpt wat in mijn klitje en in plaats van 1 vinger gaan er 1 voor 1 alle vingers in en pompt hij mijn kutje met zijn hele vuist klaar. Hij zuigt inmiddels al harder aan mijn tepel en ik ben gek van geilheid. Wow en dat voor een man van 93. Hier lig ik met mijn 24 jaar. Bloed geil deze oude man op te geilen.

Als ook ik een diepe orgasme heb gehad nemen we even pauze en roken een sigaretje. Samen naakt op bed elkaar te strelen. We hebben nog uren de tijd.

Mmm wil je meer weten?

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Wil jij een Negerin neuken?  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm