Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Veilig een keiharde erectie

Snel sexcontact met mij!

Wil je met me neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou je een Moeder neuken?

Een lul zo hard als staal!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Onderdanig koppel misbruikt op het strand
Categorie: onderdanig | donderdag 11 februari 2016

Op een warme zomerdag besloten Thijs en Kathy verkoeling bij het water te gaan zoeken en reden naar de kust. Vlak voor dat ze bij de plaats kwamen waar ze altijd naar het strand gingen zagen ze een rustige plaats in de uiterwaarden van de zee. Ze besloten daar te stoppen en eens rustig rond te kijken of ze daar ook rustig konden zonnen zonder die herrie makende kinderen op het strand. Met hun tas en handdoeken liepen ze de duin over en zagen een grote plas met water met daar nogal wat riet en begroeiing omheen . er was niemand te zien en het was er heerlijk rustig. Ze zochten ver van hun auto vandaan een mooie plaats om te gaan liggen en spreiden daar hun handdoeken uit. Ze kleden zich uit en Thijs ging in zijn zwembroek liggen en Kathy in haar badpak. Ze genoten heerlijk van de rust en de zon en vielen beiden lekker in slaap.

Geile afspraakjes

Na een half uur zo gerust te hebben werden ze wakker en besloten even het water in te gaan. Beide liepen het water in en voelden dat de bodem van deze uiterwaarden heel modderig en drassig was. Het voelde aan hun voeten als een soort klei. Kathy voelde de smeuοge klei tussen haar tenen door komen en vond het maar niks en ging meteen het water weer uit. Wat een akelige bodem, zei ze. Thijs kwam ook het water uit en beide hadden ze zwarte voeten van de kleiachtige bodem bah bah dat is niks om in te lopen zei Thijs en spoelde zijn voeten zo goed mogelijk af. Terwijl ze hiermee bezig waren hoorde ze in de verte stemmen. Ze zagen op een afstand 2 mannen hun richting uit komen lopen. Het waren 2 natuurbeheerders van dat gebied. Toen ze dichterbij waren zagen ze Kathy en Thijs en liepen meteen hun richting in.

Toen ze bij hen waren vroegen de mannen wat Kathy en Thijs daar deden want hier mochten ze niet komen omdat dit een beschermd gebied was. Kathy en Thijs boden hun verontschuldiging aan en vertelden dat ze dat niet wisten en dat ze hun spullen zouden pakken en weer zouden vertrekken. Dat gaat zomaar niet zeiden de mannen.

Van dit soort overtredingen doen wij aangifte bij de politie.

Ze schrokken hier beide van en vroegen de mannen of ze dit een keer door de vingers wilden zien. De mannen keken elkaar aan en zeiden we gaan jullie zelf hiervoor straffen en als jullie meewerken doen we geen aangifte. Thijs en Kathy stemde maar toe om geen problemen te krijgen... Goed zo zeiden de mannen, dan gaan wij ons eens even met jullie vermaken en legde hun tas met spullen opzij. De ene man liep naar Kathy toe en begon haar te betasten. Je hebt een lekkere geile buik slet en een dikke kont net een varken zei hij lachend, ook de andere man lachte om de opmerking. De man trok aan haar tepels door haar badpak heen en zei dat ze geile spenen had. Wat kwamen jullie hier doen vroeg de man. Wij wilden hier wat zonnen en zwemmen zei Thijs. Maar de bodem van dit water is van modder en niet prettig om in te zwemmen. Dat klopt zei de man dit is geen zwemwater en de bodem bestaat uit kleiachtige modder. Dus jij vind die modder vies slet zei de man tegen Kathy. Kathy antwoorde met ja. Hmmm zei de man dan weet ik wel wat voor dit varken.

Kleed je uit en laat je naakte lijf zien varken.

Kathy voelde zich vernederd durfde niet te weigeren. Ze begon haar badpak uit te doen en stond even later naakt in de zon tegenover de mannen. De mannen liepen op haar af en begonnen haar te betasten en keuren. Ze knepen hard in haar tieten en tepels en ook haar kont werd geknepen . toen werd er flink in haar buik geknepen. Dit varken heeft vet genoeg. De mannen werden opgewonden van het neuklijf van Kathy en deden ook hun zwembroek uit en stonden daar beide met hun harde paal recht vooruit . Kathy moest op haar knieλn gaan zitten en ook Thijs moest naast haar op zijn knieλn plaats nemen en beiden kregen zij een stijve paal in hun mond gedrukt....en nu pijpen zeiden de mannen.

Kathy en Thijs werden beiden in hun mond geneukt door de mannen, ze werden aan hun achterhoofd vast gehouden en werden tot kokhalzen toe in hun keel geneukt. Toen trokken de mannen hun paal terug en draaiden om en bukten. Lik onze konten maar eens goed stelletje varkens zeiden ze. Kathy en Thijs kropen naar de mannen toe en zagen de opengesperde konten voor zich. Beiden begonnen met likken door de bilspleten van de mannen. Dieper werd er gezegd en beide deden nog beter hun best maar voelden zich erg vernederd.

Hierna draaiden de mannen weer om en moest ook Thijs zijn zwembroek uit doen en waren ze alle 4 naakt. Toen gingen de mannen zich bezig houden met het geile lijf van Kathy zij moest wijdbeens voor hen gaan staan met haar handen op haar hoofd. Ze kreeg een paar tikken tegen haar tieten en haar kont gat werd flink gevingerd. Haar kut werd opengetrokken en toen zagen ze haar dikke kutgeil al glimmen. Zo die slet is geil hmmm een geil varken lachten de mannen. 1 van de mannen ging op Kathy haar handdoek liggen met zijn stijve paal recht omhoog. Kom hier varken en ga met die dikke kut op mijn paal zitten. Kathy ging over hem heen staan en liet zich zakken . ze voelde dat de eikel van de man haar kutlippen raakte en de man richtte zijn pik goed voor haar kut. En Kathy zakte op haar knieλn en de paal zakte diep in haar tot hij haar baarmoeder raakte.

Rijd op mijn paal dikke slet zei de man.

De andere man kwam voor haar staan en duwde zijn paal hardhandig in haar mond. Thijs mocht van een afstandje toekijken en trekken maar niet klaarkomen. Na een tijdje wisselde de mannen en terwijl Kathy op de paal zat te rijden werden haar tieten en tepels flink hard aangepakt. Haar kut werd steeds natter en dat merkte de mannen ook. Ze moest opstaan en terwijl ze dat deed kwam haar stroperige kutgeil al uit haar kut en liep dik en wit langs haar bovenbeen in slierten. Blijkbaar was ze wel heel erg geil geworden van deze behandeling. Ze moest met haar benen wijd gaan staan en 1 van de mannen begon haar kietelaar te strelen en haar nog geiler te maken. Kathy voelde dat ze bijna klaarkwam maar dat merkte de man ook en hij stopte even zodat haar orgasme weer wegzakte . lange slierten kutgeil hingen inmiddels aan haar schaamlippen en thijs kreeg de opdracht om dat even op te likken.

Thijs proefde het dikke slijmerige kutgeil goed in zijn mond en hij vond het wel heerlijk om te proeven want hij genoot altijd wel van haar geile sap. Hierna gingen de mannen door met het opwrijven van de inmiddels flink opgezette kietelaar van Kathy. Ze vonden het geil om te zien dat kathy bijna flauw viel van geilheid en steeds net voor dat ze klaarkwam stopten ze even met wrijven en lieten haar even afkoelen . Toen het dikke kutsap weer uit haar spleet hing pakte 1 man een handvol dik sap en riep Thijs bij zich en liet hem bukken . Hij smeerde het geil op het kontgat van Thijs en duwde meteen zijn paal diep in zijn kont en begon hem rustig te neuken. Ook Kathy haar kontgat werd ingesmeerd en ook die werd in haar kont geneukt door de andere man. De mannen wisselden naar een paar minuten en neukten nog lekker door in de strakke gaten.

Toen beide mannen voelde dat ze klaar gingen komen stopten ze met neuken en moesten Thijs en Kathy de palen schoonlikken en zuigen van beide mannen. Hierna wilden beide mannen de dikke kut van Kathy vol spuiten en werd zij op haar rug op het gras gelegd en werd ze ruw en hard geneukt door de eerste man . het kutsap uit haar natte kut spatte alle kanten op zo nat was Kathy. Toen kwam de man klaar en spoot zijn zaad diep in Kathy haar buik. Thijs moest er op zijn knieλn voor gaan zitten en moest het zaad uit de dikke kut van Kathy zuigen en alles oplikken en slikken . Hierna was de tweede man aan de beurt. Hij tilde Kathy haar benen op zodat haar kontgat vrij kwam en duwde zijn paal diep in haar kont. Kathy was zo geil dat het haar geil meteen weer begon te vloeien en overal uit haar kut liep en ze was nog steeds niet klaargekomen. Ook de tweede man kwam snel klaar en spoot alles in haar dikke kont. Hij trok zich terug en riep Thijs erbij om zijn paal schoon te likken. Hierna werd Thijs met zijn gezicht tegen de dikke kont en natte kut van Kathy aangedrukt en werd zijn hele gezicht besmeurd met geil.

Hierna mocht Kathy zich klaar vingeren voor de 2 mannen.

Ze moest gaan staan wijdbeens en terwijl de twee mannen haar aanmoedigden en tegen haar tieten sloegen wreef zij over haar dikke kut .Zij had niet veel nodig en kwam vrijwel meteen gillend klaar en spoot haar kutsap in de lucht en in het zand met dikke stralen.Ook Thijs moest zichzelf aftrekken en moest zijn zaad in Kathy haar gezicht en haar spuiten van de mannen .toen ze wat bijgekomen waren moest Thijs naast Kathy op de grond gaan zitten en werden ze door beide mannen ondergepist. Hierna moesten Thijs en Kathy het water in lopen

Ze zette een paar stappen in het water en bleef daar staan. Ga in dat water liggen varken. Kathy ging op haar knieλn zitten en voelde alle modder rond haar benen. Wat glibberig en akelig aanvoelde. Toen ging ze op haar buik liggen en voelde overal de modder om haar lijf. Kijk een varken wat lekker in de modder ligt te rollen lachten de mannen. Omdraaien slet riep een van de mannen . Kathy ging op haar rug in de modder liggen en haar buik en tieten waren zwart van de dikke modder die aan haar kleefde. Ook Thijs moest in de modder rollen en de mannen lachten hen uit.

Hierna moesten ze uit het water komen en moest Kathy haar badpak aan doen en Thijs zijn zwembroek. Beide zaten helemaal onder de zwarte modder die flink op hun lichamen plakte en er moeilijk af was te krijgen. Toen beide hun badkleding aan hadden moest Thijs het badpak van Kathy vullen met modder. Hij deed een aantal handen vol boven tussen Kathy haar tieten en dit zakte langzaam omlaag langs haar buik naar haar kut .ook de achterkant moest hij goed vullen en Kathy voelde de modder langs haar kont en kutgat kruipen. Thijs moest haar badpak flink vullen en het badpak stond helemaal strak en uitgerekt. Tussen Kathy haar benen ontstond een hele zak met modder. De modder was zo zwaar dat haar tieten boven haar badpak uitkwamen omdat dit helemaal uitzakte. ook Thijs zijn zwembroek werd door Kathy met modder gevuld in opdracht van de mannen.

Kathy en Thijs waren zwart van de modder en hun badkleding zat helemaal vol . ze werden door de mannen gedwongen zo over de duinen te lopen naar zee. De mannen kleden zich aan en liepen achter hen aan en bleven boven op de duinen staan. Ze zeiden tegen Thijs en Kathy dat zij naar de zee moesten lopen en zich daar mochten gaan afspoelen. Beide schaamden zich om zo tussen de strandgangers door te lopen maar ze moesten wel. Veel mensen lachten hen uit en zagen het dikke gevulde badpak van Kathy helemaal naar beneden hangen door de zwaarte van de modder. In het water moesten ze hard schrobben om de modder eraf te krijgen maar dat viel niet mee. Beiden moesten hun badkleding uitdoen om alles schoon te maken en elkaar af te schrobben. Toen ze redelijk schoon waren liepen beide terug naar hun handdoek en zagen dat de mannen verdwenen waren. Ze gingen op hun handdoeken liggen en vielen beide in slaap

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm