Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Wil je met me neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Snel sexcontact met mij!

Veilig een keiharde erectie

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Een lul zo hard als staal!

Ik wil gebruikt worden
Categorie: onderdanig | vrijdag 20 september 2013 03:21

Geile afspraakjes

Sinds een paar dagen was ze toch van slag. Ze zat niet echt lekker in haar vel was kriebelig en was snel op haar teentjes getrapt. Voor haar waren dat de aanwijzingen dat ze toe was aan iets anders. Normaal zou ze nu met hem ruzie gaan zoeken iets wat haar de gelegenheid gaf zich af te reageren en dan kon ze best heftig reageren maar nu was alles anders. Ze vertrouwde hem met haar ogen dicht Ze wist zeker dat hij nooit dingen met haar zou doen die ze niet wilde nooit over de scheef zou gaan en haar met alle respect zou behandelen. Ze wist zeker dat als ze dit wilde ervaren ze dit met hem moest doen. De grote vraag was alleen hoe ze hem dit moest gaan duidelijk maken. Ze wist niet of hij hier voor in was. De enige manier om hier achter te komen was het hem te vragen. Ze zou hem over een paar dagen weer zien en ze keek er al heel erg naar uit. Ze pakte haar telefoon en begon met het ding te spelen.

Haar vingers typte: Ik wil gebruikt worden.

De volgende keer wil ik niks te vertellen hebben. Ze drukte op zijn naam en daarna ging haar vinger naar de knop verzenden. Ze twijfelde nog even maar verzond het bericht. Nu was het afwachten. Ze had de gsm op haar nachtkastje gelegd. Ze was een beetje gespannen en die spanning maakte haar geil. Ze stond op en liep wat heen en weer door de kamer ging terug op bed liggen en keek naar de gsm. Nog niets. Ze knoopte haar blouse los en streelde zachtjes haar beide borsten. Ze schoof de bh bandjes naar beneden, haar borsten kwamen nu volledig bloot te liggen. Ze pakte ze vol in haar handen en kneep er in speelde met de tepels zodat deze hard werden. Ze knoopte haar broek los en gleed met haar hand naar binnen. Ze nam haar kut vol in haar hand en masseerde de zachte lippen. Haar vinger gleed als vanzelf tussen kleine schaamlippen en ze liet die heel zachtjes er tussen door glijden. Haar andere hand speelde nu met haar tepel en rolde die tussen duim en wijsvinger. Ze trok er aan ze kneep erin. Haar vinger streelde nu haar clit. Ze hoorde de gsm trillen. Ze pakte de gsm op met haar hand die er het dichtste bij was. De andere hand bleef waar hij was lekker tussen haar benen. Hans stond op het scherm aangegeven.

Ze opende het berichtje en haar vinger gleed bij haar naar binnen: Your wish is my command las ze. Meer niet. Het werd nu heel warm in haar onderbuik. Ze stond op en wist niet hoe snel ze al haar kleren uit moest trekken. Haar gsm had ze op bed gegooid en naakt dook ze er zelf naast. Haar benen gingen zo ver mogelijk open en haar hand zocht in de la naar de vibrator. Nu waren haar vingers niet meer genoeg. Haar kut moest nu helemaal gevuld worden en dat dolfijnen snuitje moest haar clit op hoogspanning trillen. Ze bracht hem hijgend en kreunend in. Ze stelde het ding in op maximaal vibreren. Ze hield met haar linkerhand de vibrator vast en begon meteen heftig te bewegen met haar heupen. Ze zou het ding het liefst op de grond gezet hebben zodat ze hem heerlijk kon berijden. Haar vingers trokken hard aan haar tepel toen ze eindelijk heftig klaar kwam.

Haar vraag was verder niet meer ter sprake gekomen en nu was ze onderweg naar hem Ze was benieuwd wat er ging gebeuren De gedachte speelde door haar hoofd dat hij het vergeten zou kunnen zijn Ze kon zich dat niet voorstellen en wuifde die gedachte dan ook meteen weer weg Ze reed de straat in en parkeerde de auto op de stoep voor de heg Ze stapte uit liep op haar hoge hakken over het grind Aangekomen bij de voordeur drukte ze 3x op de bel zodat hij wist dat zij het was De deur ging open ze hoorde Max blaffen liep naar binnen en hij pakte haar vast gaf haar een lange zoen nam haar jas aan liet die dan op de grond vallen en greep meteen haar beide borsten beet, kneep er stevig in en kuste haar in haar nek. Opende de knoopjes van haar blouse trok de blouse uit haar broek zodat deze helemaal open kwam te hangen, haalde haar borsten uit haar bh en opende de deur. Hij was het niet vergeten was de eerste gedachte die door haar heen ging. Ze liep naar binnen. De kamer was half donker maar nog net licht genoeg zodat ze nog iets kon zien.

Er lag van alles klaar op de kamertafel maar ze kon niet goed onderscheiden wat. De salontafel was weg daarvoor in de plaats had hij een van de grotere zetels in het midden van de kamer gezet en wat haar ook opviel was dat er een keukenstoel in de kamer stond. Hij sloot de deur en liep door naar de tuindeur opende die, riep Max en liet de hond naar buiten. Hij kwam terug en ging voor haar staan kuste eerst haar mond en boog een beetje voorover nam een tepel in zijn mond en zoog erop. Zo zei hij ga nu maar eens lekker op die stoel zitten en zorg dat ik die mooie borsten van je kan blijven zien. Ik ga even een cappuccino maken voor ons twee en als ik terug kom wil ik die tepels hard zien. Je weet dus wat je moet doen. Je niet verder uitkleden zegt hij. Ik vind dit een heel geil gezicht. Hij zet de cappuccino voor haar neer op de grond. Ga recht staan zegt hij en trek je blouse uit. Trek je bh uit en trek deze aan. Hij graait iets van tafel en werp het haar toe. Als ze de bh aan heeft ziet ze dat het een bh is die haar borsten alleen ondersteunt maar niet bedekt. Haar volle borsten wijzen bloot in zijn richting haar harde donkere tepels zijn net twee ogen die hem aankijken.

Trek die rok en je slip uit.

Weer gooit hij haar wat toe. Aantrekken zegt hij Zonder het te bekijken trekt ze het aan Het is een string. Spreid je benen zegt hij en zij staat daar met haar kut bloot. Zo zegt hij dat ziet er beter uit. Kom hier zegt hij en ze loopt naar hem toe. Draai je om. Pak die cappuccino zegt hij. Ze zal zich moeten bukken en eenmaal in die houding voelt ze een ferme tik op beide billen. Hij knijpt erin en doet het nog een keer. Ze hoort een rits open gaan voelt hoe er een harde lul tussen haar bilspleet wordt gedrukt en heen en weer beweegt. Als jij wil dat deze jongeman straks al je gaatjes vult zal je eerst iets voor moeten doen. Dan zullen je kut je kont je mond en die tepels er helemaal klaar voor moeten zijn. Ga nu maar terug in die stoel zitten en geniet van je cappuccino. Als ze zit ziet ze hoe hij zich helemaal uitkleed, naar de tafel loopt en er iets afhaalt. Als hij voor haar staat gaat hij op zijn knieλn zitten.

Hij pakt haar voeten vast en zet ze voor de poten van de stoel hij klikt ze vast aan de poten van de stoel, neemt haar haar cappuccino af en pakt haar bij haar kin knijpt er zo in dat haar mond open gaat en duwt zijn lul naar binnen. Hij pakt haar hoofd vast en begint haar hoofd heen en weer te bewegen. Haar mond is nog warm van de koffie en zij zuigt vol overgave aan die lul die in haar mond zit. Ze laat hem zo ver mogelijk naar binnen glijden en neemt zijn tempo over en voert het zelfs nog op. Ze is hier heel goed in, wordt er ook altijd heel geil van heeft hij tijdens de vorige keren gemerkt. Hij pakt haar tepels. Hij trekt er hard aan omdat hij weet dat ze daar niet tegen kan en er een beetje opstandig van word. Zij kreunt en probeert de vingers van haar tepels te halen Het doet een beetje pijn maar daarnaast is dat heel lekker. Hij haalt zijn lul uit haar mond en loopt naar de keukenstoel pakt die en zet die achter haar neer. Zijn handen gaan naar haar schouder en hij drukt haar naar beneden Ze ligt nu met haar been wijd open over de ene leuning van de stoel en haar hoofd ligt op de andere leuning. Erg comfortabel is dit niet. Hij pakt haar handen brengt die boven haar hoofd en strekt haar armen zover mogelijk uit. Hij schuift de keuken stoel bij en klikt haar polsen vast in de handboeien die hij daarna aan de spijlen van de stoel vast maakt, pakt de kussens van de bank en schuift die onder haar rug in. Zo komt ze om hoog en ligt ze heel wat gemakkelijker. Dan doet hij haar een blinddoek voor en laat daarna zijn handen over haar lichaam glijden. Hij streelt eerst heel zachtjes haar hele lichaam. Haar borsten, haar buik, haar kut, haar billen, haar dijen.

Zo zie ik je graag zegt hij, helemaal beschikbaar voor mij alleen. Loopt om haar heen terwijl hij dat zegt en knijpt stevig in haar borsten, duwt ze tegen elkaar en trekt daarna weer aan haar tepels. Glijd daarna naar haar kut en masseert die met zijn volle hand. Trekt haar kut open en kijkt hoe nat ze is. Dat kan beter zegt hij en zachtjes slaat hij haar met zijn vlakke hand op haar dijen Ze richt haar hoofd op maar ziet niks voelt alles alleen maar. Hij gaat op zijn knieλn zitten. Leg je hoofd neer zegt hij en ontspan en laat dit gewoon over je heen komen. Ze voelt hoe hij zijn lippen op haar kutje drukt, hoe hij met zijn tong tussen haar schaamlippen door glijd en zijn tong een beetje naar binnen duwt. Hij maakt zijn tong goed nat en ze voelt de tong over haar anus glijden en er zacht op drukken. Hij stopt en dan voelt ze weer hoe zijn volle hand in haar kut knijpt, gevolgd door een tik die net hard genoeg is om haar geen pijn te doen maar haar wel haar rug doet krommen. Dit herhaalt zich nog een aantal maal en haar kut gaat open staan en wordt natter.

Haar vocht loopt over haar bilnaad.

Hij laat nu zijn tong naar binnen glijden en neukt haar zo hard mogelijk met zijn tong. Hier kan ze echt niet tegen dat weet hij en hij gaat er mee door tot ze bijna klaarkomt. Ze kreunt hard en ademt snel en diep. Niet stoppen roept ze maar hij doet het toch. Hij zegt verder niks. Waar ben je vraagt ze en ze voelt een hand over haar borst glijden, de tepel vastpakken en dan voelt ze een constante vrij harde druk op haar tepel. Daarna hetzelfde met de andere. Er valt iets kouds metaalachtigs op haar buik en zij hand glijd weer naar beneden. Zijn hand glijd tussen haar benen en hij wrijft in snel tempo met zijn vingers over haar klit. Ze voelt hoe de ketting van haar buik wordt gehaald en er een steeds grotere spanning op haar tepels staat. De tepelklemmen zitten stevig om haar tepels, dat voelt ze, want hij heeft de ketting strak gespannen staan. Zijn hand glijd nu snel over haar klit ze kreunt en hijgt. Hij trekt nog iets harder aan de ketting en ze kromt nu echt haar rug bijt op haar onderlip, dan glijden twee vingers in haar kut. Zijn duim drukt nu hard op haar klit en hij beweegt met de ketting in de richting van haar hoofd. Zijn vingers gaan snel heen en weer. Ze gilt het nu uit. Niet omdat het zo΄n pijn doet, ze wil klaar komen. Ze puft alsof ze aan het bevallen is en dan voelt ze het vanuit haar teennagels opkomen. Haar hele onderlichaam schokt en trilt. Hij laat de ketting los haalt zijn vingers uit haar kut en haalt de druk van haar klit en laat haar uitrazen. Als ze bijgekomen is haalt hij 1 tepelklem lost en kust zachtjes de tepel en likt er snel met zijn tong over. Deze is nu zo gevoelig dat het weer haar onderbuik inschiet

Hij zet de tepelklem weer vast en doet hetzelfde bij de andere. Hij pakt de ketting weer op en houdt hem vast terwijl hij tussen haar benen gaat staan. Ze moet wel met hem mee bewegen anders wordt het veel te pijnlijk. Het valt hem op wat ze doet maar hij laat de ketting niet vieren. Hij zet zijn lul voor haar kut en stoot hem in 1x naar binnen. Op het moment dat hij echt door stoot voelt hij haar vocht over zijn ballen lopen. Ze kromt haar rug zover mogelijk want haar tepels zijn ongelooflijk gevoelig. Lekker? vraagt hij en ze kan alleen maar ja knikken hij neukt haar hard en houdt de ketting helemaal op spanning. Ze had nooit gedacht dat haar tepels zo belangrijk in een spel konden zijn. Ze waren dan ook nog nooit zo behandelt geweest. Als hij de ketting los laat en haar tepels wat rust gunt trekt dat zelfde gevoel nog steeds haar onderbuik in. Een hand van hem rust nu op haar buik ter hoogte van haar blaas en drukt er op. De andere rust op een borst Dan voelt ze het die harde tik tegen haar borst. Haar hele borst tintelt en alles concentreert zich rond haar tepel. Het gevoel wat het neuken haar kan geven is voor haar al genoeg om heerlijk te komen. De combinatie van het gevoel in haar tepel en die heerlijke lul die hard haar kutje in en uit pompt is ongelooflijk. Het lijkt wel of alles nu in haar kut samen komt. Die warme tinteling van boven trekt door naar haar spieren in haar kut en het lijkt wel of ze zich daar verzamelen Als hij haar nog een keer op dezelfde plek vrij hard raakt houdt ze het niet meer. Ze komt nu met zo een kracht klaar dat zijn lul er uit geduwd wordt en het gevoel wordt nog versterkt als hij snel de ketting op spanning brengt. Ze trilt en schokt. Ze schreeuwt het bijna uit. Haar vocht vormt een grote plas op de grond. Ze voelt hoe zijn lul nu haar anus binnendringt. Het doet geen pijn. Haar hele lijf staat nu zo op spanning dat alles lekker aanvoelt. Hij neukt stevig door en haar borsten dansen op het ritme mee. In mijn mond met die lul van je kreunt ze uit. Even later spuit hij haar hele mond, vol haar hele gezicht zit onder. Hij haalt de tepelklemmen voorzichtig van haar tepels af. Hij laat haar er verder zo bij liggen zoals ze ligt.

Ze hoort het tikken van hoge hakken op zijn stenen vloer. Ze schrikt kijkt naar de richting van het geluid. Hans vraagt ze wie is dat? Je wilde gebruikt worden zei je. Kirsten heeft de hele tijd toe staan kijken zegt hij. En sinds die ene keer in de auto wil ze je. Kirsten kruipt tussen haar armen door, streelt haar borsten, glijd met al haar vinger toppen een voor een over haar tepels en pakt dan haar hoofd vast buigt het naar achter en ze voelt en proeft voor de aller eerste keer een kutje op haar mond. Wil je haar zien? vraagt hij. Ja knikt ze. Kirsten doet een stap naar achter maar houdt haar hoofd vast. De blinddoek gaat af en het eerste wat ze ziet is die stevige b cup van Kirsten waar de roze tepels keihard van zijn. Kirsten laat haar gezicht nu zien. Ze ziet haar lange blonde haren, haar witte tanden en haar groen ogen. Kirsten kust haar over haar hele gezicht. Lik haar klaar Dana. Laat haar genieten van je tong en mond. Daarna krijg je helemaal wat je hebben wil. Kirsten kruipt op haar mond en begint te bewegen. Draai je eerst om zegt hij tegen Kirsten. Dan kunnen haar ogen zien wat er verder nog gebeurt Hij gaat voor Kirsten staan en kust haar. Haar mond proeft nog naar zijn zaad. Hij pakt haar borsten vast en streelt ze en knijpt in haar tepels. Al dit zegt hij tegen Dana had ik nooit kunnen doen zonder haar hulp. Ik heb haar gebeld en om raad gevraagd. Het gezicht van Kirsten trekt een grimas als hij haar tepels goed vast heeft Weet je wat zij lekker vind Dana? Een voorbereid botergeil vrouwenlijf wat overal toe bereid is en zo ver ben je nu bijna. Kirsten beweegt heftig heen en weer over haar mond. Als hij de tepels stevig vast heeft en haar borsten heen en weer schud verkrampt haar gezicht en ze drukt haar kutje steviger op haar mond. Hij trekt nu aan de haar tepels en laat ze dan in 1x los. Hij blijft dit doen tot Kirsten hard klaarkomt. Tijdens haar orgasme gaat Kirsten op haar tenen staan. Het vocht wat uit haar kut loopt verdeelt ze rijkelijk over Dana’s gezicht. Als de laatste golven uit haar lichaam verdwijnen stapt ze met kleine pasje naar voren. Hans kijkt toe. Maak haar handen eens los zegt Kirsten. Ik wil dat ze met mijn tepels doet wat jij gedaan hebt. Doe het haar nog eens voor zodat ze goed ziet wat ze moet doen zegt ze. Hans pakt haar tepels vast trekt er hard aan en laat ze dan weer los. Ze pakt de handen van Dana legt die op haar borsten. Dat voelt toch anders dan die van jezelf he zegt Kirsten. Je hebt mijn kutje al geproefd nu mag je eens laten kijken hoe goed je bent met deze twee zegt Kirsten.

Dana masseert haar borsten, speelt met de tepels trekt er aan laat ze los en begint weer opnieuw. Eens voelen wat dat met haar doet zegt Kirsten en laat haar hand tussen Dana's benen glijden knijpt in haar kut en speelt met Dana’s klit. Ze bukt zich nog verder voorover en dwingt Dana een tepel in haar mond te nemen. Kirsten gaar weer recht staan. Maak haar benen eens los zegt ze, dan kan ze op de grond gaan liggen. Dan kan ik er beter bij Dana wordt op de grond gelegd op haar rug. Wat een heerlijk ding is het toch zegt Kirsten en gaat met haar natte kut boven op buik zitten ter hoogte van haar navel. Hans zegt ze als jij haar benen nu zover mogelijk spreidt dan kan ik er goed bij en heb jij ook een mooi uitzicht op hoe ze hierop reageert. Hij spreidt haar benen en ziet hoe Kirsten met haar kutje over de buik van Dana schuurt. Wel eens met een kutje gedaan wat je net met mijn tepels deed? Nee dan let eens op. Ze rekt de schaamlippen zover mogelijk op en laat ze weer los. Dana kreunt en hijgt. Ze rolt even haar klit tussen duim en wijsvinger en trekt daar dan ook aan. Als ze die los laat vult Dana's kutje zich helemaal met vocht Doe haar benen omhoog zegt Kirsten dan loopt het er niet uit.

Zonder iets te zeggen steekt Kirsten 2 vingers in haar kut. Ze glimlacht als ze vraagt: wat is er nu lekkerder neuken of dit? Dana antwoordt niet. Die zit met haar hoofd in verweggistan zegt Kirsten. Ze slaat met haar vlakke hand meermalen op het kutje van Dana. Ze reageert door heftig te schokken met haar onderlijf. Er wel even bij blijven schoonheid zegt ze. Ben je er weer? Dana kreunt als antwoord. Hans zegt ze kom op mijn plaats zitten en hou haar benen zo als ik ze nu heb. Zorg ervoor dat ze niet kan bewegen. Ik ga haar eens laten voelen wat voor gevoel het opwekt als onze kutjes over elkaar schuren. Ik ga me op die haar kut klaar rijden. Ik ben er aan toe zegt ze. Ik ga op Dana's buik zitten en hou haar benen omhoog. Kirsten plaatst haar kut met uiterste precisie op die van Dana en beweegt meteen wild heen en weer. Eerst met korte felle halen en dan weer met lange rustige. Neuken zegt Kirsten dat is iets waar je naar toe werkt. Dat doe je omdat ene zalige orgasme te krijgen waarvan je niet verwacht had dat je het ooit zou beleven en zo meteen is ze zover. Maar eerst dat van mij. De billen van Dana zijn letterlijk drijfnat. Kirsten berijdt Dana alsof ze op een rodeostier zit. Haar handen knijpen en trekken aan haar eigen tepels. Oh wat ben ik blij dat je me gebeld hebt fluistert ze in mijn oor als ze naar voren buigt. Zo iets lekkers als dit is lang geleden. Het zweet staat op haar voorhoofd. Dana's handen glijden over mijn rug Haar nagels laten gevoelige strepen na op mijn huid. Lekker moppie vraag ik? Het enigste wat ze kan doen is knikken. Kirsten haar hand glijdt in mijn nek Ze trekt mijn hoofd naar haar toe en ik voel haar tong mijn mond in glijden.

Ik laat Dana' s benen los en grijp naar Kirsten borsten. Ze voelen heerlijk aan. Klein maar heel stevig en tepels die op dit moment zo hard zijn dat ze in mijn handpalm prikken. Haar hand pakt mijn stijve lul vast en trekt er aan. Nu snap ik waarom ik die kus krijg. Ze komt klaar. Het geluid wat ze maakt wordt gedempt door mijn mond. Haar lijf schokt en trilt. Ze steunt met 1 hand op de vloer om haar evenwicht te bewaren. Dan duwt mij weg. Ik wil dit zien zegt ze. Ik ga naast die twee staan en zie hoe ze over elkaar heen vallen. De twee paar borsten schuren over elkaar heen, hun monden verstrengelt in een heftige kus. Laat me ook komen zegt Dana. Je bent er klaar voor he zegt Kirsten. Hoe wil je geneukt worden vraagt ze. Van achter zegt Dana op zijn hondjes. Draai je dan maar om zegt ze.

Hans mag je kut neuken tot jij klaarkomt zegt ze daarna neuk ik je kont.

Mooi recht zitten zegt Kirsten Mijn lul glijd moeiteloos naar binnen. Dana sluist hem meteen helemaal naar binnen. Jij neukt hem niet zegt Kirsten. Hij neukt jouw en jij zegt ze en jij gaat hem precies vertellen hoe jij het wil. Ik begin vrij rustig Harder zegt ze. Hij moet je wel kunnen horen zegt Kirsten terwijl ze zich de strappon aantrekt. Harder zegt ze nu luid en duidelijk Kirsten glijd met haar hoofd onder haar door tot ze bij haar borsten is. Ze legt haar handen op haar rug en duwt haar iets naar beneden. De volle grote borsten van Dana dansen voor haar ogen. Ze knijpt in de borsten speelt met de tepels, duwt ze tegen elkaar en slaat tegen de zijkant. Kijk naar mijn lul zegt en bedenk je hoe dat lekkere ding zo meteen je kond in verdwijnt. Is die er klaar voor? zegt ze. Ik druk die er zo meteen in 1x in. Dana's borsten gloeien en tintelen haar kut is zich nog nooit zo bewust geweest van die heerlijke harde lul. Ze kijkt naar die dildo De gedachte dat die zo meteen in haar kond verdwijnt doet haar huiveren. Het gevoel van pijn en genot aan haar tepels en borsten is iets waar ze zich vol bewust van is en al die mengelingen van gevoelens en gedachten doen haar komen zoals ze nog nooit gekomen is. Als ze de kracht had gehad had ze Kirsten gepijpt. Hans neukt haar gewoon door het gevoel in haar borsten blijft gewoon doorgaan.

Haar hoofd rust nu op Kirsten’s buik.

Waar wil je dat hij klaarkomt? In je kut, op je kont of in je mond? In mijn mond mompelt ze terwijl het volgende orgasme zich alweer meld. Je hoort het Hans zegt Kirsten. Dan wisselen we maar van plaats. Kirsten vingert haar eerst streelt haar klit duwt de dildo in haar kut en vingert haar anus. Zonder iets te zeggen duwt ze die dildo naar binnen. Dana pijpt hem vol overgave, helemaal haar keel in. Het kan haar allemaal niets meer schelen. Kirsten heeft haar heupen vast en pompt de dildo snel en diep in en uit haar kond. Haar klit klopt en tintelt. De harde namaakballen botsen er hard tegen aan. Ze komt weer, moet zijn lul loslaten want ze heeft lucht nodig. Het zweet druppelt uit elke porie van haar lichaam. Ze schuift de lange bruine haren uit haar gezicht en neemt die harde lul weer in haar mond. Het speeksel loopt uit haar mond langs zijn lul. Door die intense behandeling van haar borsten voelt ze elke kleine beweging die ze maken op zijn huid. Ze proeft dat hij gaat komen. Ze haalt de lul uit haar mond trekt hem af en knijpt in zijn ballen. Ze wil zijn zaad over haar hele gezicht voelen lopen, wil zien hoe Kirsten er op reageert als ze zich hierna omdraait. Ze sluit haar mond en haar ogen en voelt hoe het zaad met kracht tegen haar wangen, voorhoofd, neus en ogen spuit en langzaam naar beneden loopt. Dana zakt door haar knieλn gaat op haar buik liggen en draait zich langzaam om. Kirsten ziet langzaam haar gezicht verschijnen dat onder het zaad zit. Dana grijpt haar eigen borsten en trekt aan haar tepels. Neuk mijn kut zegt ze met die voorbinddildo van je. Hard en diep. Ik wil nog 1x keer komen samen met jouw zegt ze Kirsten's blik straalt een ongekend geilheid uit als ze Dana zo ziet en pompt de dildo Dana's kutje in. Ze neukt haar als een bezetene in een ongekend tempo. Dan verstrengelen de twee vrouwenlichamen in een groot orgasme. Dana knijpt en slaat op haar billen tot de witte billen van Kirsten rood worden. Het versterkt alleen nog maar het orgasme van Kirsten die nog net de kracht kan opbrengen om met het puntje van haar tong het gezicht van Dana schoon te likken.

Ze hadden die geile avond afgesloten met een heerlijk warm bubbelbad. Dana en Kirsten. Dana was er als eerste ingekropen. Ze wilde even heerlijk ontspannen. Alles goed hier had Kirsten gevraagd toen ze haar hoofd achter de openstaande deur in stak. Hmm had Dana alleen maar geknikt. Vindt je het erg als ik er bij kom zitten zei Kirsten. Nee had Dana geantwoord. Plaats genoeg. Dana had haar ogen geopend en Kirsten aangekeken als ze de badkamer in liep. Dana had haar nog nooit goed bekeken Ze had details van Kirsten gezien maar haar eigenlijk nog nooit helemaal naakt gezien. Dana hoefde niet te vragen hoe oud ze was. Ze schatte haar niet ouder dan 22, Lang blond haar, waar verschillende graduaties van blond in aangebracht waren, groene sprekende hele zachte ogen, een gebit waaraan je kon zien dat het in haar jeugd veel geld had gekost om het zo te krijgen, stralend witte tanden en een glimlach waar iedereen voor zou smelten. Grootte ong 1.75. Haar borsten waren niet zo groot, een bcup, maar ze waren schitterend van vorm. Stevig, rond, bedekt met een roomwitte huid en roze tepels die precies de juiste grootte hadden tov de borst. Een strakke buik, maar geen six pack van trainen, gewoon glad en strak. Een navel die versiert was met een piercing. Een kutje dat spiegelglad was. Dat kon alleen maar als ze het liet harsen dacht Dana. Haar billen waren gelijk haar borsten rond en stevig. Je kon hem een beetje vergelijken met het achterwerk van Jlo, alleen niet zo nadrukkelijk aanwezig. En dan kreeg je iets waar Dana verstelt van stond: haar benen. Die leken wel oneindig door te lopen en toch was alles wat betreft haar lichaam in perfecte verhouding.

Kirsten was tegenover haar gaan zitten. Veel gesproken werd er niet. Mag ik bij je komen liggen had Kirsten op een bepaald moment gevraagd. Tuurlijk had Dana geantwoord en Kirsten was met haar rechterzij op haar buik komen liggen. Haar hoofd lag op Dana’s borsten. Dana's hand op haar buik. Ze waren alle twee zo voldaan geweest dat het woordje seks niet meer in hun hoofd op kwam. Het enigste waar Dana behoefte aan had was strelen. Ze had nu de gelegenheid om dat prachtig vrouwenlichaam eens af te tasten. Ze had geen idee wat de reactie van Kirsten zou zijn toen ze haar hand over haar lichaam liet glijden. Ze streelde zachtjes over haar borsten, kneep er zachtjes in, taste Kirsten's tepels af. Ze had er zelf ook twee waar ze heel trots op was maar dit voelde toch anders. Gewoon heerlijk super zacht. Ze was zich er nooit van bewust geweest dat haar eigen huid daar ook zo zacht kon aanvoelen. Ze begon nu wel te begrijpen waarom mannen daar zo graag aan zaten. Het bracht een gevoel van opwinding bij haar teweeg. Ze had tegen haar vriendinnen ooit eens gezegd dat ze zich niets kon voorstellen bij seks met een andere vrouw maar na de ervaring van vanavond en nu dit zien en voelen deed haar heel bewust van gedachte veranderen. Op excursie? had Kirsten aan Dana gevraagd. Hmm had Dana geantwoord. Wacht even zei Kirsten dan ga ik op mijn rug liggen, dan kan je er beter bij. Vindt je het niet erg had Dana gevraagd. Nee had Kirsten geantwoord. Ik vind dit nu zalig zei ze. Meer hoeft dat niet te wezen. Heerlijk vind ik het om je handen over mijn lijf te voelen glijden. Dana gleed met 2 handen over haar buik, speelde even met haar piercing. Kirsten spreidde haar benen en kwam een beetje hoger liggen. De lippen smolten in elkaar. Kirsten pakte de hand van Dana en leidde die naar haar dij, bewoog hem zachtjes heen en weer. Van het bovenste gedeelte tot aan de knieholte en weer terug. Kirsten leidde Dana's hand tussen haar benen. Ze pakte een vinger vast en liet het topje over haar grote schaamlippen glijden. Naar beneden via de ene en naar boven via de ander. Ze drukte de vinger in haar spleet en liet haar de kleine schaamlippen voelen, liet de vinger er tussen door glijden en leidde hem naar haar klit. Voelt anders als bij jezelf he zei Kirsten. Ja had Dana geantwoord. Meer kon ze niet uitbrengen. Haar vinger werd nu het gaatje ingeleid. Ze kon het niet laten de vinger te bewegen. Even kringetjes draaien in dat zalige gangetje. Kirsten draaide zich om, pakte Dana's hoofd vast en kuste haar in een lange intense tongzoen. Ze ging recht zitten en streelde Dana's lichaam. Haar borsten, haar tepels, haar buik, haar billen, haar dijen en haar kutje. Dana's ogen waren gericht op het ontzettend opwindende bovenlichaam van Kirsten. Het hele plaatje paste daar precies.

Haar borsten hadden zo'n mooie vorm en zagen er zo stevig uit dat ze zich heel goed kon voorstellen wat er gebeurde als Kirsten haar bh uit deed. Helemaal niets. Die vielen niet naar onder, die veranderde niet van vorm, nee ze bleven precies hetzelfde. Kom zei Kirsten we gaan eruit en naar bed. Het is al heel laat en morgen wil ik ook nog een beetje mens zijn. Zijn je borsten echt had ze gevraagd en ze schaamde zich op het moment dat ze de vraag stelde. Kirsten had glimlachend over haar schouder gekeken terwijl ze de handdoek pakte. Ja heb je dat dan niet gevoeld? vroeg ze. Dana stapte uit bad. Jawel zei ze maar ik vroeg het me toch af. Ze zijn heel mooi zei ze. Ik vind ze te klein zei Kirsten. Als ze nu deze vorm hadden en de grote van die van jouw dan zou ik pas tevreden zijn zei Kirsten. Geef me je handdoek zei Dana dan droog ik je af. Zo had ze tenminste nog 1 keer de gelegenheid om dat heerlijke lijf te voelen. Graag zei Kirsten dan doe ik het zo dadelijk bij jouw. Ze liepen hand in hand de slaapkamer in. Hans lag al te slapen. Hij had zich even snel gedoucht en was meteen daarna in bed gekropen en als een blok beton in slaap gevallen. Hij lag aan de linkerkant van het grote bed. Gelukkig dacht Dana krijg ik de kans om naast haar te gaan liggen. Ze kropen naast elkaar in bed, deelden nog een laatste kus en vleide zich toen in elkaars armen. Dana voelde zich veilig, voldaan, ontspannen en op haar gemak.

Wil jij een Negerin neuken?  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
Kotsesextube | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisexkstube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Webcamsekstube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm
Harde Sexfilm | Geile schaamlippen | Gratis Porno Sexfilm | De Sexbioscoop | Geile Filmpjes | CreampieSex | De Sexpagina!© 2022 https://seksverhalen.org/sexverhalen/onderdanig/2105/Ik-wil-gebruikt-worden.html