Veilig een keiharde erectie

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Wil je met me neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou je een Moeder neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Ze had mijn oma kunnen zijn
Categorie: omasex | zondag 24 april 2016

Ik ben Ronald en heb tijdens mijn jonge jaren een aantal jaren een oudere vriendin gehad, niemand heeft hier ooit iets van geweten. Ik ontmoette haar toen ik mijn krantenwijk deed. Ik was toen net 18 jaar, en het was erg warm. Ik kwam bij haar huis aan. Zij was het laatste adres waar ik de krant moest brengen. Het huis staat aan het eind van een doodlopende straat. Het is een mooi groot huis het staat helemaal vrij en aan elke kant een tuin en die overal zeker een meter of 6 á 7 breed. Ook aan de voorkant heb je een mooie tuin. Ik had er nog nooit iemand gezien. Ik fietste het pad op en deed de krant in de bus, althans dat was de bedoeling. Gelijk ging de deur open en er stond een vrouw in de deuropening, ik kon niet zo snel inschatten hoe oud ze was maar ik dacht een jaar of 60. Een vriendelijk gezicht en een leuke glimlach. Haar haren waren een beetje grijs, maar wel mooi en redelijk dik met mooie krullen. Ze heeft blauwe ogen, een mooie volle mond en ze is zeker niet dik. Ze zag er uit zoals menig model er zou willen uitzien. Ze droeg een wikkelrok die ze losjes om haar heen had geslagen. Ik was even heel verbaasd dat zij hier woonde.

Geile afspraakjes

“Hallo Ronald, wil je misschien iets drinken, want het is wel erg warm vandaag?” “Dat sla ik niet af, ik heb een hele droge keel.” “Oké, kom dan maar even binnen.” Ze liep voor me uit de gang in. Ik had een goed zicht op haar heen en weer schommelende billen die er onder haar rok best strak uit zagen. Ik kreeg het er nog warmer van dan dat ik het al had. We liepen de achtertuin in en het viel mij op dat je hier helemaal niets hoorde van enig geluid van buitenaf. Van buren had je helemaal geen last, er stonden mooie bomen in de tuin en rond de tuin stond een mooie hoge haag van dicht struikgewas. De tuin was erg mooi ingericht achter in de tuin was een tuinhuisje neergezet met een plaatsje er voor en daar stonden ook een paar stoelen, het was een beetje in de schaduw. Net achter het huis was ook een groot zit-terras aangelegd. Daar stond nu de zon heerlijk te bakken. Er stonden ook een paar stoelen en een paar ligbedden. Op een ervan een lag handdoek. Ik nam aan dat ze daar had gelegen en fantaseerde even hoe ze daar had gelegen. Gelijk begon er in mijn broek iets te groeien, snel dacht ik ergens anders aan. Ze kwam ook naar buiten.

“Waar gaan we zitten in of uit de zon?”

“Dat maakt mij niet uit, ik vind het alle twee goed, alleen in de zon trek ik mijn T-shirt uit.” “Dan gaan we in de zon zitten want ik was net een beetje aan het bruinen voor de vakantie die er gaat aan komen. Dan moet je natuurlijk wel lekker bruin zijn anders is het geen gezicht toch?” Ze keek mij strak aan. Ik probeerde haar recht aan te kijken wat niet echt gemakkelijk ging. Haar ogen hield ze strak op mij gericht wat mij een beetje verlegen maakte. Ik bracht met een zachte stem naar haar uit: “U ziet er anders al heel mooi en bruin uit, er zullen wel geen afkeurende blikken meer naar u toe komen. Ik denk dat iedereen u alleen maar zal bewonderen.” Terwijl ik dit had gezegd had ik haar strak aan gekeken en ze verroerde geen blik.

“Dus jij vindt een vrouw, die je oma zou kunnen zijn, nog wel leuk om naar te kijken?

Ik denk dat je liever kijkt naar die jonge en snelle meiden.” “Ach ja soms is dat ook best wel leuk om naar te kijken, maar ze kunnen soms nog geen zoen geven. Ze zijn alleen maar uit op dansen en wat gekheid trappen en een beetje serieus is er bijna nooit bij.” “Dat komt vanzelf Ronald, de meisjes worden vanzelf wat ouder en dan gaat dat komen.” “Hoe weet u dat ik Ronald heet? Ik heb u volgens mij nog nooit gezien?” “Ik denk als je heel diep nadenkt dat je mij wel kent alleen is het al heel veel jaren geleden, ik ben kleuterjuffrouw geweest en jij hebt bij mij in de klas gezeten.”

Ze glimlacht naar mij en laat haar vrolijke ogen over mijn lichaam dwalen. “Dat zou goed kunnen maar van die tijd weet ik me niet veel meer te herinneren. Als u het zegt dan zal het wel zo zijn, en ik geloof u gelijk.” “Heb je nu vakantie Ronald of moet je nog naar school?” “Nee ik heb dit jaar examen gedaan en ben geslaagd. Ik ga over drie weken met vakantie en dan moet ik gaan werken, daar heb ik echt veel zin in.” ‘Wat ga je doen Ronald voor werk?”

Tijdens deze vraag stond ze op en deed haar rok uit en ik zag een heel mooi strak lichaam nergens iets te veel en heel mooi gebruind. Ze droeg een klein bikinibroekje en een bovenstukje dat maar net groot genoeg was om haar borsten die lekker groot waren te bedekken. Ik voelde weer die tinteling in mijn onderbuik komen en voelde ook dat mijn lul weer wat groeide. Ik draaide me iets om zodat ik dacht dat zij het niet kon zien. Ze lachte een beetje ik kon niet zien waar ze naar keek want ze had haar zonnebril opgezet met donkere glazen waar je de ogen niet in kon zien.

Toen ik mijn drankje ophad wilde ik opstaan om weg te gaan. Ze legde een hand op mijn knie en vroeg. “Wil jij even iets voor me doen Ronald?” “Ja natuurlijk.” Het glaasje drinken was niet voor niets aangeboden, dacht ik. Maar ze ziet er heel mooi en sexy uit, dus doe ik het voor haar met veel plezier. “Loop je even mee naar binnen dan zal ik het je laten zien.” Ik stond op en liep achter haar aan het huis in. Het zag er van binnen erg mooi uit. We gingen de trap op en liepen naar de badkamer. Doordat het een vrij oud huis was, had het hoge plafonds. In de badkamer stond een trap onder de lamp en op de grond lag een nieuwe lamp. “Ik durf niet zo hoog op die trap te gaan staan, wil jij voor mij die lamp even vervangen? Dan zal ik je eeuwig dankbaar zijn.”

Ze keek mij met haar lieve ogen op dat moment kon ik gewoon geen ‘nee’ kon zeggen. Ik ging de trap op zonder mij te realiseren dat mijn korte broek niet erg strak zat, en dat je van onder een aardige inkijk had tussen de pijpjes door. Daar ik geen onderbroek aanhad zou ze best wel het een en ander kunnen zien, want mijn lul was nog steeds niet helemaal slap. Ik ging naar boven en haalde de oude lamp er uit en gaf die aan haar. Ze reikte mij de nieuwe lamp aan. Ze had de trap een beetje vast en keek recht in mijn broek. Op dat moment realiseerde ik me ook wat zij zag. Ik kreeg het er warm van en voelde mijn hoofd rood kleuren.

Mijn lul kreeg een eigen leven, die stond ineens keihard tegen mijn buik aan. Nou ja hij kon niet verder dus er stond een aardige tent in mijn broek. Ze zei niets en ik draaide de lamp erin en het licht was weer dubbel want er was maar 1 lamp van de 2 kapot. Ik ging voorzichtig naar beneden. Ze hield de trap zo vast dat mijn lul wel langs haar hand moest glijden, ik voelde haar hand tegen mijn lul en die begon nog meer te steigeren. Ze keek me aan en vroeg: “Word je nu zo opgewonden van een oude vrouw?” Ik slikte en kon geen woord uitbrengen en alleen maar knikken. Ik was onder aan de trap en toen zei ze: “Wil jij je eens helemaal uitkleden voor deze oude vrouw?”

Ik keek haar aan en dacht, ‘wat kan mij het schelen’ Ik knikte en deed mijn T-shirt en mijn broekje uit en stond naakt voor haar. Ze likte langs haar lippen en deed een stapje achteruit en bekeek mij. “Wil jij je lul eens zachtjes en rustig voor mij aftrekken?” Ik pakte mijn lul beet en trok de voorhuid naar achter en begon er rustig aan te trekken. Het genot vloog met grote sprongen door mijn lichaam. Ik voelde mijn ontlading met snelle stappen aan komen. Ik sloot mijn ogen en kreunde zachtjes. “Oooo ik ga klaarkomen.” “Dat mag kom maar gerust en spuit je zaad maar over de vloer ik vind het een heel geil gezicht als z’n jonge mooie vent zich voor mij staat te bevredigen. Ga door en laat me zien dat je lekker kan spuiten.”

Toen ze die woorden had uitgesproken begon ik te kreunen en pakte mijn lul wat steviger vast en voelde het zaad van diep weg zich een weg omhoog banen, ik kwam op een manier die ik nog niet had meegemaakt, ik spoot de eerste straal redelijk ver en die belande ook op haar buik en ze wreef hem gelijk over haar huid uit waardoor ik een stapje naar voren deed en de rest over haar buik spoot. Ze wreef het uit over haar buik en likte haar vingers af. “Zo jongeman dat smaakt naar meer, heb je nog wat?” Ze keek mij aan met een paar hele geile ogen. Ze deed een stap dichter naar me toe en gaf me een zoen en pakte mijn half verslapte lul beet. Zachtjes trok ze er even aan terwijl ze me recht aan bleef kijken. Mijn lul reageerde hier gelijk weer op door zich weer omhoog te bewegen en weer hard te worden. Ze ging er mee verder en zachtjes bleef ze er aan trekken.

“Ik voel dat je jongeheer wel zin heeft in een oude dame?”

Ze keek mij strak aan en ik stamelde: “Ik vind u een hele mooie vrouw en zou best alles voor u over hebben.” “Daar hebben we het nog wel over Ronald. Kom, dan gaan we naar de slaapkamer.” Ik liep achter haar aan en terwijl we naar de slaapkamer liepen maakte ze haar bovenstukje los. Ze gooide het op de grond en draaide zich om en pakte me beet en zette haar mond op die van mij. Haar tong gleed tussen mijn lippen door en streelde mijn tong. Ze liet me los en liep de slaapkamer in, die zo groot was als bij ons thuis de hele woonkamer, er stond een groot bed tegen de muur met kasten aan alle kanten. Er stond ook een mooie kaptafel met allerlei potjes en flesjes er op.

Ze keek naar mij en volgde mijn blik. “Vind je het mooi?” “Ja dat is zeker mooi z’n grote slaapkamer heb ik nog nooit gezien. En ook zo mooi ingericht, echt heel mooi.” “Dank je wel, kom.” Ze pakte mijn hand en trok mij mee naar het bed. Ze gooide me achterover op het bed, en kwam op me zitten en begon me overal te strelen en te zoenen langzaam ging ze van mijn nek naar mijn borst en nam een voor een mijn tepels in haar mond. Ze beet er zachtjes op wat heel lekker was, ik kon ook even niet stil blijven liggen. Ze ging zachtjes en langzaam naar onder en kwam bij mijn lul in de buurt die keihard op mijn buik lag. Ze ging met haar tong langs de schacht naar onder en nam mijn ballen even in haar mond. Via de binnenkant van mijn dijen ging ze naar onder en likte mijn benen tot aan mijn tenen toe die ze in haar mond nam. Dat was z’n apart gevoel dat ik mijn lul beet pakte en er zachtjes aan begon te trekken. Snel pakte ze mijn handen en trok die bij mijn lul vandaan. “Dat mag niet, dat doe ik dadelijk wel en ik wil hem nog ergens anders hebben, dus rustig aan Ronald.” “Ja maar het is zo lekker wat u doet ooooo zo zalig ga door.”

Ze kwam weer omhoog en kwam met haar onderlichaam op het bed en zette aan weerszijde van mijn hoofd een been. Ze liet haar onderlichaam naar beneden komen en ik had in boekjes wel eens gezien dat je met je tong een vrouw kon opgeilen. Dat deed ik ook eerst erg onwennig maar al snel wist ik waar ik moest wezen om haar luid te laten kreunen. Toen ik mijn tong op haar klit zette begon ze hevig te bewegen. “Ja Ronald daar moet je zijn, oooooojaaaa lik dat knopje oooooo jaaaaa ga door dat is lekker oooooo ik ga nu klaarkomen.” Ik voelde haar benen rond mijn hoofd klemmen. Ik proefde haar vocht wat rijkelijk uit haar kutje kwam stromen ik likte alles op en bleef likken. Ze rolde van me af en trok me mee.

“Kom ik wil dat je me neukt met die heerlijke pik van je kom in me jongen.”

Ik draaide me om en ging tussen haar benen liggen en liet mijn lul in haar openstaande kut glijden. langzaam begon ik haar te neuken, ik was erg onervaren want het was de eerste keer dat ik een vrouw neukte. In gedachte had ik het al vaak gedaan maar nu zat mijn lul in een echte kut. Dat was zo heerlijk dat ik bijna gelijk klaarkwam. Ze pakte me beet en liet me even stil liggen wat de druk wat deed weg gaan. Daarna begon ik haar langzaam te neuken, haar ogen draaide in haar hoofd. “Ooooo Ronald dit is lang geleden dit is lekker ik wist niet meer dat het zo lekker was oooooojaaaaaa ga door.” Ik neukte haar iets harder en keek haar aan in haar ogen was alleen maar genot te zien en ik voelde mijn genot tot het uiterste opklimmen. “Oooooo ik ga spuiten, ik ga klaarkomen ooooojaaaaa wat is dit een geweldige lekker jaaaa hier komt het.” Wild schokkend liet ik mijn tweede lading ontsnappen. Het spoot met veel kracht in. Bij haar braken hierdoor ook de remmen. En luid kreunend kwam ze ook klaar.

Toen we een poosje later weer buiten in de tuin zaten keek ze mij verliefd aan en legde een hand op mijn been. “Jij zei daarstraks dat je alles voor mij over zou hebben?” “Ja dat klopt.” “Oké, zou je dan overmorgen weer willen komen en dan iets vroeger en zeker wat langer?” “Ja dat wil ik maar wat graag, het liefste morgen al want dit is iets wat ik liever doe dan de krant rondbrengen.” Ze keek me lachend aan en streelde zachtjes met haar vingers over mijn been. “Oke, kom dan morgen maar, ik wil je wel morgenochtend al zien komen!” “Ik ben er om half acht als dat goed is.” “Dat is goed Ronald.”

We liepen naar de deur waar ze me een zoen gaf en een tik op mijn kont. Toen ging ik huiswaarts met de gedachte dat er een mooie tijd voor me zat aan te komen. En dat is het zeker geworden, als ik er aan denk dan lopen de kriebels nog steeds langs mijn rug.

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm