Veilig een keiharde erectie

Een lul zo hard als staal!

Wil je met me neuken?

Snel sexcontact met mij!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Wilde nacht met een mollige negerin!
Categorie: negerinnen | dinsdag 20 september 2016

Ik ben een jongen van 25 jaar. Ik heb al jaren een leuke vriendin met een werkelijk waar fantastisch lichaam. Als we een avondje gaan stappen wordt ze door menig jongen nagestaard. Haar truitjes sluiten altijd strak om haar borstjes. Ze heeft een B-cup. We hebben altijd heerlijke sex samen. Mijn vriendin weet echter niet dat ik ook ontzettend geil en opgewonden word van mollige vrouwen. In de avonduren surf ik regelmatig het internet af op zoek naar plaatjes en filmpjes van stevige meiden. Bij voorkeur natuurlijk met lekkere dikke natuurlijke borsten. Kijkend naar deze beelden fantaseer ik over sex met deze vrouwen. Vorig jaar zat de relatie met mijn vriendin in een dip. Onze relatie begon een sleur te worden en we hadden bijna wekelijks om de gekste dingen onenigheid. We zijn toen een tijdje uit elkaar gegaan. Wij hadden een vakantie geboekt naar Thailand. Aangezien deze vakantie voornamelijk haar idee was en ze niet graag wilde annuleren besloot ze dat ze met een van haar vriendinnen naar Thailand te gaan. Ik had er ondertussen al voor gekozen om met mijn vrienden Peter en Brian een week naar een zonnig Grieks eiland te gaan om daar eens lekker van het uitgaansleven te genieten.

Geile afspraakjes

Half juli zat ik in het vliegtuig richting de Griekse zon. Ik had toen nog geen idee dat ik in deze vakantie de mogelijkheid zou krijgen om een van mijn wildste fantasieën uit te leven. We kwamen ‘s avonds om 10:00 uur aan bij ons hotel op Kreta. Het hotel kende alleen twee en eenpersoons kamers dus we hadden twee kamers geboekt bij het reisbureau. Ik vind het altijd wel fijn om een beetje extra privacy te hebben dus ik had aangeboden om de eenpersoonskamer te nemen. Onze vakantie bestond voornamelijk uit stappen, uitslapen en beetje rondhangen op het strand. Het uitgaansleven op Kreta beviel ons uitstekend. Over aandacht van het vrouwelijke geslacht hadden we niet te klagen. Een enkele keer mondde zo’n avondje stappen voor Peter of Brian zelfs uit op een nachtelijke vrijpartij met een leuke meid die ze ergens in een café of disco hadden ontmoet. Dit leidde de volgende ochtend steevast tot een spervuur van vragen waarbij de vrijpartij in geuren en kleuren nog eens werd herbeleefd. Ik zelf deed niet erg m’n best om met een meid de koffer in te duiken. Mijn gedachten waren daarvoor nog teveel bij mijn destijds ex-vriendin die in Thailand zat. Ik zat er nog steeds aan te twijfelen of we er wel goed aan hadden gedaan om uit elkaar te gaan. Dit veranderde echter op de laatste avond van de vakantie.

We waren in een van de vele discotheken die er waren te vinden langs de boulevard. Ik stond nog maar net aan de bar van mijn biertje te genieten of ik krijg een por in mijn zij. Ik werd door Brian gewezen op een donkere meid van een jaar of dertig die op een verhoging stond te dansen. Brian riep in mijn oor: “Waar haalt dat wijf het lef vandaan om met zo’n vet lichaam op zo’n blok te gaan staan dansen”. Ik knikte maar bevestigend, maar ondertussen had ik hele andere gedachten. De meid die daar stond te dansen had wel een leuk koppie. Haar BH, die vocht tegen de zwaartekracht om het gewicht van haar enorme borsten omhoog te houden, scheen door onder haar witte shirtje. Dit shirtje was eigenlijk te klein en stond strak gespannen om haar tieten en haar mollige buik. Onder haar shirtje droeg ze een zwarte stretchbroek die strak gespannen stond rond haar forse billen en dijen. Maar mijn aandacht werd toch voornamelijk in beslag genomen door haar gigantische tieten. Ik probeerde om niet aan mijn vrienden te laten merken dat ik ontzettend geil stond te worden van haar. Om de aandacht wat af te leiden begon ik met Brian en gesprek over een ander onderwerp. Peter raakte druk in gesprek met een meisje en had al helemaal geen aandacht meer voor ons. Ondanks de verandering van gespreksonderwerp bleven mijn gedachten toch bij die negerin die iets verderop haar mollige lichaam bewoog op het ritme van een lekker dancenummer.

Op een gegeven moment zei Brian naar het toilet te moeten en liet mij in mijn uppie aan de bar achter. Peter was inmiddels al in geen velden of wegen meer te bekennen. Dit gaf mij de gelegenheid om mijn blikken ongegeneerd over het lichaam te laten glijden van die lekkere negerin. Dit ging echter niet ongemerkt aan haar voorbij. Ze keek mij brutaal, bijna uitdagend, aan met haar bruine ogen. Net op het moment dat ik besloot om op haar af te stappen stond Brian weer voor m’n neus. Hij had Peter teruggevonden en stelde voor terug te gaan naar het hotel. Het was nog maar 2:00 uur maar het vliegtuig zou de volgende ochtend op tijd vertrekken. Ik paste mij aan en ging met hen richting ons hotel.

Eenmaal alleen op mijn hotelkamer baalde ik dat ik niet gewoon schijt had gehad aan wat mijn vrienden ervan vonden en gewoon had geprobeerd haar te versieren. Wie weet wat voor een wilde nacht ik had kunnen beleven. Nadat ik zo een beetje lag te balen bedacht ik mij opeens dat het misschien nog niet te laat was…. Ik friste mij een beetje op en liep alleen het hotel uit richting het uitgaanscentrum. Al gauw stond ik weer voor de discotheek waar ik kort geleden nog zo lekker aan de bar had staan geilen met als voordeel dat ik er nu zonder bekenden stond. Nu maar hopen dat zij er ook nog was. Doordat het wat minder druk was geworden zo laat in de nacht had ik haar al gauw gevonden. Ze zat met een verhit gezicht aan de bar met een glas in de hand bij te komen van haar gedans. Haar lichaam was nat bezweet waardoor haar kleding plakte aan haar lichaam. Door al dat vocht scheen haar shirtje op verschillende plekken behoorlijk door. Ik keek haar aan en ze keek onmiddellijk indringend terug. Ik liep langzaam op haar af. Met elke stap die ik dichterbij kwam voelde ik mijn opwinding groeien. Ik sprak haar aan zei: “Wat heb jij fantastisch staan dansen vanavond”. Ze antwoordde dat ze bijna niets liever deed. We raakten met elkaar in gesprek en praatten over van alles.

Daarbij kwam ik erachter dat ze Romy heette en dat ze ook uit Nederland kwam. Tijdens het gesprek was het onvermijdelijk dat mijn ogen meer gericht op haar grote borsten dan op haar gezicht. Toen ze dit door kreeg vroeg ze brutaal of ik haar borsten mooi vond. Ik zei ze in een woord fantastisch te vinden. Dit antwoord scheen ze wel te waarderen want ze lachte opgelaten. Toen de DJ een rustig nummer opzette vroeg ze of ik wilde dansen. Nou, daar had ik wel zin. Op de dansvloer sloeg ik mijn armen om haar heen en schuifelde met haar op de klanken van Angels van Robbie Williams. Mijn handen daalden langzaam strelend via haar rug af naar haar forse billen. Dit was voor haar een reden om zich nog dichter tegen mij aan te drukken. Haar tieten zaten vastgeklemd tegen mijn borstkas waarbij ik voelde dat haar tepels stijf waren. Ik pakte haar kont stevig vast en begon haar billen te kneden. Van al deze opwinding ontwaakte mijn lul en deze was binnen enkele ogenblikken op oorlogssterkte. Doordat Romy iets kleiner was dan ik perste mijn 20 centimeter lange trots zich tegen haar buik. Ik fluisterde in haar oor dat ik ontzettend geil van haar werd waarna ik heel snel even met mijn tong haar oorlelletje beroerde. Na een paar vluchtige kusjes op haar lippen perste ik mijn tong bij haar naar binnen.

Onze tongen begonnen een wild gevecht met elkaar.

Ik zag dat vele gezichten in de discotheek op ons gericht waren en zagen hoe wij elkaar ontzettend ordinair zaten af te lebberen. Romy stelde voor om een rustigere plek op te zoeken. Aangezien zij een hotelkamer deelde met een vriendin was de keuze voor mijn kamer snel gemaakt. Als je als jongen een spijkerbroek aan hebt is het al redelijk moeilijk om een erectie voor de buitenwereld verborgen te houden. Ik had deze avond, gelet op de warmte, een dunne witte katoenen broek aangetrokken die bij een stijve niets aan de verbeelding zou over laten. Zodra ik de omhelzing met die lekkere negerin zou verbreken kon de hele discotheek meegenieten van mijn stijve. Toen ik dit tegen Romy zei deed ze een stap terug en keek naar beneden naar de tent in mijn broek. Ze greep vol in mijn kruis en fluisterde in mijn oor: “Ik kick er gigantisch op dat iedereen kan zien dat jij zo geil van mij wordt”. Dit was genoeg om mij over te halen overal schijt aan te hebben. Ik draaide Romy om en liep van alle kanten nagestaard met haar naar buiten.

Onderweg naar de uitgang kregen we allerlei opmerkingen naar ons hoofd geslingerd. Tot mijn verbazing schaamde ik mij totaal niet voor mijn opgerichte neukstaaf. We werden allebei alleen maar geiler. Ik ontdekte op dat moment dat ik behoorlijk exhibitionistisch ben. Dit heeft in de maanden na mijn vakantie nog tot menig avontuur geleid, maar daar vertel ik een andere keer wel meer over. Buiten gekomen was het al een stuk rustiger geworden op straat. We konden niet wachten op het moment dat we elkaar ongeremd te lijf konden gaan. We liepen daarom in een redelijk hoog tempo naar mijn Hotel. Eenmaal op mijn kamer begon het echte feest pas echt. Vanaf het moment dat ik de deur van mijn kamer achter mij dicht deed had ik geen enkele controle meer over de situatie. Romy duwde mij met haar stevige lichaam tegen de muur en begon mij heftig te zoenen. Met haar hand daalde ze af naar beneden en vaardig maakte ze mijn broek open.

Ze begon mij in een moordend tempo af te rukken.

Toen ze in de gaten kreeg dat ik ging komen liet ze zich op haar knieën zakken en nam ze mijn lul in haar mond. Ze wist mijn twintig centimeter lange neukstaaf volledig naar binnen te zuigen. Dit werd mij teveel en ik spoot mijn eerste lading achter in haar keel. Ik stapte uit mijn broek, trok mijn shirt over mijn hoofd en liet mij achterover op het bed vallen. Enige rust was mij niet gegund want ze trok haar broek en haar slipje uit. Ze kwam op haar knieën over me heen zitten en drukte haar stront natte poes in mijn gezicht. De boodschap was duidelijk. Ze wilde gelikt worden. Met mijn vingers duwde ik haar fors behaarde schaamlippen uiteen zodat ik met mijn tong haar kutje kon beroeren. Beurtelings likte ik haar klitje of duwde mijn tong zo diep mogelijk bij haar naar binnen. Na een paar minuten kwam ook zij voor de eerste keer gillend klaar.

Ze kroop van me af en trok haar shirtje over haar hoofd. Ik maakte haar bh-sluiting open en haar grote hangende borsten bungelden nu vrij voor mijn neus. Ik streelde haar borsten en nam een van haar grote donkere tepels in mijn mond en begon daar heerlijk aan te sabbelen. Het voorzichtig strelen van haar borsten liet ik ging langzaam over in stevig kneden. Zij voelde even of mijn lul al weer stijf was maar liet deze verder even met rust. Ze greep mijn ballen beet en begon deze heftig te bewerken. Ze leek mijn ballen haast fijn te willen knijpen. Vervolgens bracht ze haar hand naar haar mond en bevochtigde haar vingers. Ze trok een spoor van speeksel door mijn bilnaad tot ze mijn poepgaatje had gevonden.

Zonder enige waarschuwing duwde ze haar vinger naar binnen. Al gauw volgde er een tweede vinger. Zoiets geils had ik nog nooit meegemaakt. Ik zoog hier op de twee dikste tieten die ik ooit live heb mogen aanschouwen terwijl ik door twee vingers in mijn kont werd geneukt. Ik kon nu haast niet meer wachten. Ik moest haar gewoon neuken. Van enige tederheid was al lang geen sprake meer. Gedreven door lustgevoelens ging het er behoorlijk ruig aan toe. Ze ging op haar rug liggen en ik positioneerde mijn eikel voor haar natte geile spleet. Ik ramde mijn keiharde penis in een keer helemaal bij haar naar binnen. Mijn dikke lul vulde haar helemaal op en ze schreeuwde het uit van pijn of genot of misschien wel allebei.

Ik begon haar in lange halen stevig neuken.

Haar tieten bewogen op en neer op het ritme van mijn neukbewegingen. Ondertussen stimuleerde ze met haar vingers haar eigen klitje. Ik voerde het tempo verder op en onze bewegingen werden steeds wilder. Al gauw voelde ik dat ik ging komen. Ik trok mij terug en rukte een paar keer aan mijn penis zodat mijn geil over haar borsten spoot. Ze bracht haar tepels naar haar mond en likte een deel van mijn zaad op. De rest wreef ze uit over haar tieten. Ik kreeg deze keer nog minder rust dan na de eerste keer klaar kwam. Ze had zich omgedraaid en steunde op haar handen en knieën. Haar forse tieten bungelden vrij tussen haar armen en haar dikke kont stak uitnodigend naar achteren. “Neem me eens even lekker achterlangs schat”, zei ze. Op mijn knieën nam ik achter haar plaats. Met enige moeite wist ik mijn half stijve lul ook via deze weg in haar kutje te persen.

Terwijl ik haar rustig neukte voelde ik mijn lul langzaam groeien. Ik had inmiddels het vermoeden dat deze meid overal voor in was. Ik maakte mijn vingers vochtig met haar eigen geil en duwde terwijl ik haar gewoon doorneukte een vinger in haar kontgaatje. Ook een tweede vinger volgde en ik begon langzaam maar zeker haar daar op te rekken en soepel te maken. Nadat er ook ruimte was voor een derde vinger vond ik het tijd worden om ook dit gaatje met mijn neukstaaf te verkennen. Ik trok mijn lul uit haar kutje en zette mijn eikel tegen haar anus. Langzaam perste ik hem naar binnen. Voorzichtig begon ik haar in haar dikke kont te neuken. Dit gaatje was zo strak dat het mij gewoon pijn deed om haar zo te nemen.

Na een poosje was ze zover opgerekt dat ik mijn hele lul in haar darmkanaal kon schuiven en begon het gevoel steeds lekkerder te worden. Toen ik voelde dat ik voor de derde keer dreigde klaar te komen, trok ik mij terug. Ik had het vermoeden dat ik niet in staat was tot een vierde keer en wilde mijn laatste zaadlozing nog even uitstellen. Ze ging op haar rug liggen en gebaarde mij dat ik boven haar moest komen. Met mijn benen aan weerszijden van haar lichaam ging ik over haar heen zitten. Ze greep mijn stijve lul beet en begon mij weer rustig te pijpen. Met haar tong streelde ze langs het gevoelige randje van mijn eikel. Vervolgens liet ze mijn lul uit haar mond glijden en nam hem tussen haar dikke tieten. Ik begon mijn heupen te bewegen zodat mijn pik heerlijk heen en weer schoof tussen haar borsten. Wat was dit een lekker gevoel zeg. Na een paar minuten spoot ik het laatste beetje zaad uit mijn ballen over haar gezicht.

Gauw daarna viel ik uitgeput in slaap. Toen ik de volgende ochtend wakker werd was ze al vertrokken. Ze had haar slip, die nog nat was van haar geil, achtergelaten. Ik rook een keer aan haar slipje en de geur bracht de herinneringen aan onze wilde nacht weer naar boven. Ik stopte haar slip in mijn koffer als herinnering en zocht mijn vrienden op aan de ontbijttafel.

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm