Rijpe Dames Zoeken Seks!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Wil je met me neuken?

Veilig een keiharde erectie

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Snel sexcontact met mij!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Nieuw! Een extra zakcentje! [4]
Categorie: moslimseks | donderdag 1 februari 2018

[4] “Als je nog meer geld wilt verdienen, heb ik nog wel een klusje voor je.” Lysan durfde een paar dagen niet te reageren op het appje van Ali. Beide keren was ze op zijn uitnodiging ingegaan. Ze had er geen spijt van, integendeel, ze was nog nooit zo lekker geneukt als door alle Turken die haar genadeloos onder handen hadden genomen! Toch voelde ze zich een beetje schuldig naar haar vriendje toe. Ze bedroog hem, en hoe! Als hij eens zou weten… De dagen nadat ze zich had laten neuken door Kerem en Yusuf moest Lysan haar best doen om haar vriendje recht in de ogen te kijken. Een keer had ze seks met hem gehad. Pas toen ze fantaseerde dat het een van de Turken was die haar pakte, kon ze er een beetje van genieten. Desalniettemin kon haar vriendje niet op tegen de Turken, op de manier hoe hij haar neukte noch met zijn formaat. Op zo'n moment dat ze in gedachten verzonken was op kantoor, voelde ze haar telefoon tegen haar been trillen. "Ik wacht op je antwoord." Shit! Meteen voelde Lysan weer de drang om te reageren. Ali had haar onder controle zoals niemand dat ooit voor elkaar had gekregen. Lysan vond van zichzelf dat ze niet zo snel te beïnvloeden was, maar Ali… Ali had een gehoorzaam hoertje van haar gemaakt. Gehoorzaam, maar wel in een dilemma. Het voelde zo slecht naar haar vriendje toe, ze was niet iemand die loog en bedroog. Het voelde zo slecht, maar ze had het nodig.

Geile afspraakjes

"Sorry" "Weer bij jou op kantoor?" De rest van de dag zat Lysan met een knoop in haar maag. Ali had haar appjes gelezen, dat had ze gezien. Ze wachtte met smart op een reactie, ze kon niet wachten! Die avond, naast haar vriendje op de bank, staarde ze continu naar haar mobiel. Hij had nog steeds geen idee. Toen ze ging slapen en nog steeds geen reactie had ontvangen, was ze ondanks haar ongeduld opgelucht. Stel dat haar vriendje het had gezien… 's Middags de volgende dag kreeg ze pas een reactie. Een adres, en dat ze er acht uur 's avonds moest zijn. "Vanavond?" had ze nog teruggestuurd, maar ze kreeg weer geen respons. Dan zal het wel vanavond zijn, dacht ze. Lysan was blij dat ze thuis was voordat haar vriendje thuiskwam. Ze griste het donkerrode setje uit de la en sprong onder de douche. Weer schoor ze haar kutje kaal… deze keer kon ze het niet laten om haar vingers in haar kutje te steken en de douchekop op haar klitje te richten. Het idee dat haar vingers en de waterstraal op geen enkele manier in de buurt kwamen van wat er die avond weer met haar gedaan zou worden weerhield haar ervan om het af te maken. Ze was al in de buurt van een orgasme, waardoor ze al helemaal er naar uitkeek om klaargeneukt te worden!

Gekleed in een strakke spijkerbroek en een wit T-shirtje waar haar beha net iets te duidelijk in te zien was stapte ze op de fiets. Onderweg naar haar bestemming voelde Lysan haar tepels tegen haar beha schuren, ze waren stijf! Lysan merkte dat ze minder verbaasd was over haar opwinding dan de vorige keren, ze keek er gewoon naar uit om weer gepakt te worden door Turken. Het adres was van een café tegenover het station. Toen ze naar binnen keek, zag ze niemand zitten. Dat vond ze niet zo verbazingwekkend. Het zag er vervallen uit, met kale muren en een bar en bartafels van versleten hout. Ik zou al splinters krijgen als ik er op zou gaan zitten in mijn spijkerbroek, laat staan in mijn blote kont, dacht ze. "Hallo?" vroeg ze? Een oudere Turkse man liep door een openstaande deur achter de bar naar voren. Op het eerste gezicht oogde hij vriendelijk, met een brede glimlach en een snor die Lysan aan haar vader deed denken. Hij had ook wel haar vader kunnen zijn, schatte ze. "Ik kom voor Ali", zei ze. De man ontblootte zijn tanden. "Aaahhh, jij bent het meisje, kom maar mee", wuifde hij. Lysan liep mee met de man, die haar meenam naar een andere deur. Achter de deur was een trap naar boven. "Ga maar alvast, ik doe even de deur op slot." De vette knipoog die hij naar haar maakte, maakte haar een ding duidelijk: hij wist wat er ging gebeuren en waarschijnlijk zou hij haar onder handen nemen!

Boven werd ze opgewacht door drie mannen aan een tafel met vijf stoelen. In de hoek lagen een aantal zitzakken met een waterpijp erbij. Ze werd enthousiast onthaald door de mannen. Stuk voor stuk hadden ze haar vader kunnen zijn, maar ook niet veel ouder dan dat. Het idee dat het nog wel eens de vaders zouden kunnen zijn van de mannen die haar als eerste hadden geneukt flitste door haar hoofd. Zouden ze het weten? Twee van de mannen droegen een snor, de derde was kaal. De kale man zag er niet eens zo heel verkeerd uit, dacht ze… Alle drie zagen ze er keurig uit, gekleed in een wit overhemd en grijze of beige pantalons. Als ze niet beter wist, had ze gedacht dat de mannen haar gewoon begroetten als gast. Alleen de blik in hun ogen zei Lysan wat ze met haar wilden doen. "Kom erbij, kom zitten!" lachte een van de mannen, kloppend op de stoel naast hem. Ze waren met een kaartspel bezig. Lysan gehoorzaamde en ging tussen de mannen zitten. Van zo dichtbij rook ze de aftershave van de mannen, zij hadden zich waarschijnlijk ook gewassen voordat ze hierheen kwamen om te 'kaarten'! Ze zat nu binnen handbereik van de mannen, Lysan voelde de opwinding door haar lijf gieren. Wat zouden ze met haar doen? "Kun je pokeren?" riep de man die haar beneden had verwelkomd. Hij lachte vriendelijk naar Lysan. "Uhh, een beetje" stamelde ze. "Dat is goed genoeg" antwoordde hij terwijl hij naast haar aanschoof.

De kaarten werden opnieuw verdeeld. Toen Lysan haar kaarten kreeg, zei de kale man, "Heb je geld mee? We spelen hier wel met geld." Lysan had best wel wat geld verdiend met haar vorige twee avontuurtjes, maar dat had ze niet meegenomen! "Uhh, nee, eigenlijk niet." De mannen overlegden in het Turks. Toen de man naast haar zijn zegje had gedaan, lachten de mannen tegelijkertijd. "Oké, oké" lachte de kale man, "voor iedere honderd euro die wij inleggen leg jij een kledingstuk in. We hebben gehoord dat je daar niet zo veel moeite mee hebt." Ze wisten het! Een beetje geïntimideerd door de oudere mannen, maar schaapachtig lachend, knikte ze haar hoofd. "Oké." Lysan deed haar best om mee te spelen met de mannen. Al na het eerste potje moest ze haar T-shirtje al uittrekken. Om de mannen een beetje te teasen, trok ze haar shirtje lekker langzaam uit. De mannen gaven geen kik, ze bleven geduldig kijken naar haar buikje en uiteindelijk haar donkerrode beha en de volle borsten die erin zaten. Toch bleef ze moedig doorspelen. We weten toch allemaal wel waar dit heengaat, dacht Lysan. De mannen speelden door alsof er niks aan de hand was. Af en toe legden de mannen naast haar een hand op haar benen die afdwaalde naar haar dijen, vergezeld door een alleszeggende knipoog, maar verder dan dat gingen ze niet tot haar verbazing. De gedachte dat deze mannen haar vader hadden kunnen zijn dwaalde door haar hoofd.

Ze zou zich laten pakken door een stel oude viespeuken!

Niemand was verbaasd toen Lysan het tweede potje ook verloor. Zonder aandringen stond Lysan al op. Met haar rug naar de mannen toe knoopte ze haar broek los. Ze kromde haar rug en stak haar kontje naar de mannen toe terwijl ze de broek van haar billen stroopte. De kale man gaf haar een fikse klap op haar billen. Lysan slaakte een kreetje van verbazing. Weer zo'n heerlijke tik op haar kontje… Ze hield zich stil, ook al had ze het liefst de man gesmeekt om haar nog een klap te geven. Ze voelde dat ze nat werd. Dat ze steeds minder kleren aanhad moest de mannen ook niet koud laten, waarom deden ze niks? Het derde potje. Lysan rekende er al op dat ze zou verliezen. Sterker nog, ze wilde verliezen, ze wilde uit de kleren, ze wilde haar mooie borsten aan deze mannen laten zien! Nog voordat de winnaar bekend was, reikte Lysan al achter haar rug om haar beha los te haken. De Turk tegenover haar had gewonnen. Met een ingetogen glimlach reikte Lysan de man haar beha aan, die hem met een grijns aannam. De mannen spraken in het Turks, Lysan kon horen dat ze wel tevreden waren met haar! Lysan lachte zelf ook, ze was blij dat ze de mannen kon pleasen, ze kon niet wachten tot ze haar zouden gebruiken als hun hoertje!

Door de loop van het vierde potje voelde Lysan de kriebels in haar onderbuik. De oude Turkse mannen zouden haar neuken, dat was zeker, het was alleen de kwestie hoe lang het nog zou duren. Het potje kon Lysan niet snel genoeg voorbij zijn. De man die haar binnen had gelaten had gewonnen. De mannen hadden meer aandacht voor Lysan dan voor hem, ze keken vol verwachting naar haar. Lachend schoof ze de stoel naar achter en stapte op. Tergend langzaam liet ze haar donkerrode string over haar billen glijden. Weer kreeg ze een klap van de kale man. "Oh!" kreunde Lysan. De mannen lachten. De klap weerhield haar er niet van om haar string steeds verder naar beneden te trekken, totdat de mannen eindelijk zicht kregen op haar gladgeschoren kutje. Lysan hoorde de mannen in het Turks tegen elkaar praten. Ze waren niet zo luidruchtig als de mannen die haar als eerste hadden gepakt, maar van wat ze kon horen beviel het de mannen zeker wel wat ze zagen! Lysan raapte haar string van de grond af. Ze boog nog verder naar voren om de mannen een nog betere blik op haar gleufje te gunnen. Het stringetje gaf ze aan de winnaar, die hem met een dankbare blik aannam. "Ik kan niet meer verder spelen..." dacht ze hardop. Ze wilde dat de mannen haar zouden pakken, ze voegde gespeeld onschuldig eraan toe, "tenzij ik iets anders kan inleggen..." De mannen overlegden in het Turks, totdat de man die haar binnen liet haar toesprak. "Als je geen kleren meer hebt, kan je ook niet meespelen." Lysan snapte het niet, wilden ze niet…? "Maar als je toch niks hebt te doen, mag je ons ook wel wat te drinken inschenken, dan maken wij nog een potje af."

Voorzichtig liep Lysan naar beneden. Ze keek of er niemand buiten stond. Niemand. Ze rende naar de tap, pakte vijf glazen en schonk ze vol. Met een vol dienblad liep ze zo snel als ze kon weer naar de trap. Gelukkig. Niemand had haar gezien. Stel je voor dat iemand me zo zou zien, dacht ze. Stiekem wond de gedachte dat ze betrapt zou worden haar op… "Aaahhh lekker, dank je wel meisje!" riep een van de mannen toen ze de kamer weer binnen liep. Een van de andere mannen maakte een opmerking in het Turks, waar de rest om lachte. Terwijl ze de drankjes serveerde, vroeg ze zich af waarom de mannen zich niet al lang aan haar hadden vergrepen. Ze stond in haar blote kutje voor ze, ze wisten dat ze gewillig was, en in tegenstelling tot de Turkse jongens die ze de week daarvoor had geneukt wisten ze zeker wel wat ze met haar aan moesten! Het vijfde potje verliep tergend langzaam voor Lysan. Het liefste had ze het heft zelf in handen genomen en de mannen zelf al tijdens het kaarten verwend, maar de mannen leken onverstoorbaar door te gaan. Toen het potje eindelijk klaar was, dronken de mannen hun glazen leeg. De man die haar binnen had gelaten wenkte haar. "Breng jij maar even de glazen naar beneden meisje." Gehoorzaam liep Lysan weer de trap af met het dienblad. Net toen ze door de opening van de deur liep, ving ze een glimp op van iemand die langsliep. Hij kon haar niet gezien hebben, maar hij bezorgde haar wel de schrik van haar leven. Tegelijkertijd vond ze het ontzettend spannend, ze speelde met de gedachte dat hij haar had gezien. Misschien was het wel Ali… Nadat ze de lege glazen in de goot had gelegd, liep ze weer naar boven. Ze trilde op haar benen. Was dat omdat ze bijna betrapt was, of omdat ze zo opgewonden was door het vooruitzicht dat de oude Turkse mannen haar volledig zouden uitwonen?

Eenmaal boven zag ze dat de mannen niet stil hadden gezeten terwijl ze weg was. De mannen stonden al klaar voor haar in hun blote pik! Dat had Lysan niet verwacht! Ze nam de mannen even goed in zich op. Hoewel ze niet zo fit waren als de jongens en mannen die haar eerder hadden gepakt, mochten ze er nog steeds zijn. Alle vier de mannen hadden een harige borst en een buikje dat ondanks dat die wat uitstak, toch wel strak eruit zag. Ze hadden ook allemaal al hun pik op volle oorlogssterkte. Toen Lysans blik op de pikken viel, keek ze verlekkerd naar de stijve lullen, wat zagen ze er lekker groot uit! Lysan liep naar de mannen, die haar tegemoet liepen en geen tijd verspilden. Twee van de mannen pakten haar op. Hoewel ze het niet verwachtte, liet ze de mannen hun gang gaan. Ze legden haar op de tafel waar ze daarvoor nog zo geduldig hadden gekaart. De man die het laatste potje had gewonnen stond aan haar voeteneinde. Hij pakte haar knieën, trok ze uit elkaar en ging ertussen staan. Ondertussen ging de man die haar beha had gewonnen naast haar hoofd staan. Zijn pik hing voor haar mondje. Als in een trance reikte ze met haar hoofd naar de dikke lul, voorzichtig nam ze de dikke besneden eikel in haar mondje om eraan te likken. Lysan hoorde de man zuchten, hij genoot nu al! Tevreden met zichzelf likte ze over zijn toompje. Hij haalde zijn hand door haar rode haren, zachtjes drukte hij haar hoofd naar zijn pik toe om te laten merken hoe hij gepijpt wilde worden. Ondertussen voelde ze hoe haar beide handen vast werden gepakt en allebei op een stijve lul werden gelegd. Haar handjes sloten zich om de pikken, langzaam trok ze de twee pikken af.

Terwijl ze drie van de mannen pijpte en aftrok, liet de laatste man zijn eikel over haar lipjes glijden. "Je bent hartstikke nat meisje, je wil wel erg graag geneukt worden door ons hè?" Met een dikke Turkse pik in haar mond kon ze haar instemming alleen maar kreunen, "Mmhmm!" "Dat dacht ik al. Ali zei al dat je een lekker sletje bent, dan neuken we je ook als een sletje!" Hij voegde meteen de daad bij het woord en drukte zijn pik meteen tot aan zijn lies haar kutje in. Wat groot! Lysan kreeg geen tijd om te wennen aan de dikke pik, ze werd meteen volledig opgevuld. De oude Turkse man die haar neukte, pakte haar benen vast en stootte zijn pik met rustige, diepe halen haar kutje in. Met iedere stoot streelde zijn dikke pik alle gevoelige plekjes in haar kutje. Ze had de afgelopen weken al zo veel dikke pikken gehad dat ze niet meer kon zeggen dat hij zonder twijfel de grootste was, maar dat maakte haar niet uit, ze genoot er met volle teugen van om gebruikt te worden! Met een andere dikke lul in haar mondje kreunde ze mee met zijn stoten. Lysan ging mee met de stoten van de man die haar neukte, en dat merkte de man die ze pijpte. "Wel blijven pijpen hè, hoertje?" gromde de Turk. "Mmhmm" kreunde ze met zijn pik in haar mondje. Ze besefte dat ze zijn eikel niet meer likte, ze ging zo erg op in de stoten van de man die haar neukte, hij neukte haar zo lekker!

Toen de Turk merkte dat Lysan niks met zijn opmerking deed, nam hij het heft in eigen handen. Hij greep haar hoofd bij haar rode haren en stootte zijn dikke lul voorzichtig in en uit haar mondje. Iedere keer dat hij zijn pik in haar mondje stootte, stootte hij steeds sneller. Langzaam aan stootte hij ook steeds dieper haar mondje in. Lysan voelde hoe zijn eikel keer op heer steeds dieper haar keeltje in glipte. Ze liet hem zijn gang gaan, ze liet hem haar keeltje neuken! Niet dat ze iets kon doen met een pik in haar kutje, een pik in iedere hand en een pik in haar keeltje… De oude man zuchtte iets in het Turks, hij vond het heerlijk om het geile roodharige meisje in haar keeltje te neuken! Lysan deinde mee met de stoten in haar kutje en haar keeltje. Haar hele lichaam gaf ze over aan de Turken. Haar grote borsten wiegden ook heen en weer. Dat duurde niet lang, want ze voelde al snel een paar grote, ruwe handen haar borsten kneden en in haar tepels knijden. "Mmmhhh" kreunde ze, ze vond het heerlijk hoe grof de mannen met haar omgingen!

Een pik in haar kutje, een pik in haar keeltje, twee pikken in haar handjes…

Lysan werd van alle kanten gebruikt! Langzaam voelde ze de vlinders in haar buik, de Turk ging haar klaarneuken! "Mmmmmhhh" kreunde ze, ze wilde de Turk smeken om haar harder te neuken, ze wilde klaarkomen! De Turk ging gestaag door met zijn stoten, totdat hij Lysan nog harder hoorde kreunen. "MMMHHH!" "Ooh, wil je dat ik je klaarneuk?" "Mmhmm!" kreunde Lysan terug met de pik diep in haar keeltje. De Turk legde zijn duim op haar klitje en wreef er genadeloos over. "MMH! MMH! MMMHHH!" Lysan kwam klaar! Ze kronkelde over de tafel, ze kreunde haar genot zo hard als ze kon uit met de dikke Turkse pik in haar mondje, ze voelde haar kutje in de dikke pik in haar kutje knijpen. "MMMMMHHH!" Pas toen ze weer enigszins bij zinnen was, besefte Lysan dat de oude man die haar neukte niet klaar was gekomen. Verbaasd, maar nog steeds loom van haar orgasme kwam ze bij op de tafel. "Ali had gelijk, je vindt het echt lekker om geneukt te worden of niet, geil hoertje?" zuchtte de man die haar in haar keeltje had geneukt. Lysan lachte, "Jaaa, jullie neuken me zooo lekker…"

De mannen tilden haar van de tafel af. Ze zijn zo sterk, dacht Lysan. Terwijl ze nog maar net op haar voeten kon staan, werd ze naar een zitkussen in de hoek van de kamer geleid. Een van de mannen die ze had afgetrokken ging voor haar op het zitkussen zitten. "Ga jij maar lekker op mijn pik zitten hoertje…" hijgde hij. Lachend trok hij Lysan naar beneden, waardoor ze op zijn schoot terecht kwam. "Kom dan, ga maar op mijn pik zitten, dat is wat je zo lekker vindt toch, hoertje?" Lysan kon haar glimlach niet inhouden. "Mmh, dat vind ik heel lekker…" zuchtte ze terug. Lysan ging op haar knieën over zijn schoot zitten. Ze pakte zijn stijve, onbesneden lul en leidde hem langzaam, maar zeker naar haar kutje. De eerste Turk had haar al goed uitgewoond, deze pik gleed makkelijk tussen haar lipjes haar kutje in. Terwijl ze de pik haar kutje in liet glijden, besefte Lysan dat ze in dit standje de touwtjes in handen had. Lachend wipte ze steeds sneller op en neer op de stijve pik. In haar ooghoek zag Lysan de andere man die ze aftrok achter haar op zijn knieën zitten. Ze hoorde hem lachen toen hij haar benen onder haar lichaam wegtrok, waardoor ze in een keer met haar volle gewicht op de dikke pik viel. "Kerem zei dat je het ook wel lekker vond om in je kontje geneukt te worden", gromde hij. Hadden de jongens ook al verteld dat ze Lysan hadden geneukt? Wie wist allemaal dat ze zich voor geld liet afneuken door Turken? Haar gedachten kwamen meteen weer terug toen ze een natte duim haar krappe gaatje in voelde glibberen. Die duim maakte meteen plaats voor een eikel. "Aaahhh" verbeet Lysan, "hij is zo dik…" "Ik ga je in je reet neuken hoertje" gromde de man achter haar. "Jaaa, neuk mijn kontje…" De dikke besneden pik gleed verbazingwekkend soepel haar kontje in. De pijn van de pik die haar kontje binnendrong ging al snel over in genot. Ze had een pik in haar kutje en in haar kontje, ze werd gesandwicht! Ze was volledig opgevuld door de Turken, het voelde heerlijk om twee dikke pikken in haar gaatjes te hebben!

Ze werd tussen de mannen in gedrukt, haar tepels schuurden tegen de behaarde borst van de man onder haar. Ze kon zijn aftershave ruiken. Al haar zintuigen werden geprikkeld, ze vond het heerlijk! Onverwachts keek ze in zijn ogen. Zonder erbij na te denken ging ze in op haar gevoelens, ze kuste de man, gewillig opende ze haar mondje om zijn tong binnen te laten. Lysan was als in een trance, ze kon niet geloven dat ze werd afgeneukt als een hoertje door deze oude Turkse mannen, maar toch lag ze tussen twee mannen met een pik in haar kutje en een pik in haar kontje! Langzaam begonnen de mannen haar op hetzelfde ritme te neuken. In en uit, in en uit, met iedere stoot sneller en met iedere stoot dieper… "Oooaaahhh wat ben je lekker strak voor zo'n hoertje" zuchtte de man onder haar. "Omdat, jij zo'n lekkere dikke pik hebt", kreunde Lysan als antwoord. De mannen die daarvoor haar kutje en haar keeltje hadden geneukt, genoten ook van het schouwspel. Met hun ene hand hadden ze hun pik vast, met hun andere hand hadden ze hun mobieltje vast. Ze namen haar op! Lysan dacht terug aan de jongens die haar hadden geneukt. Wat zou er met die filmpjes gebeuren? Het maakte haar op dat moment niks uit, het moment dat de gedachte door haar hoofd ging, voelde ze meteen weer hoe de pikken haar gaatjes in stootten. De man onder haar stamelde iets uit in het Turks. De man die haar kontje neukte antwoordde. Tegelijkertijd stootten ze nog harder, nog sneller, nog dieper in haar kutje en haar kontje. Lysan had niet verstaan wat ze zeiden, maar ze wist donders goed wat er ging gebeuren. Ze gingen klaarkomen! Doordat de mannen Lysan nog harder neukten, merkte Lysan dat ze haar ook over het randje zouden krijgen, ze zouden haar ook klaarneuken! "Ooohhh, neuk me harder, neuk me harder met die lekkere, dikke pikken van jullie" zeurde Lysan tussen de stoten door. Lysan wist niet of ze het deden omdat zij er om vroeg, maar de mannen zetten nog een tandje bij. Op volle kracht beukten ze tegelijkertijd in op haar kutje en haar kontje! "Ooohhh jaaa…"

"Neuk me klaar, alsjeblieft, neuk me klaar, neuk me klaar!" smeekte ze.

Lysan voelde de pikken opzwellen en schokken, ze gingen spuiten! Na een paar stoten brulden de mannen allebei een oerkreet uit. Lysan voelde het sperma haar kutje en kontje in schieten! Het zaad voerde haar over het randje! "OOOHHH!" kreunde Lysan luidkeels uit. Straal na straal na streel heet sperma schoot haar kutje en kontje in, er leek geen einde aan te komen! "OH! OH! OH!" met iedere straal slaakte ze een kreuntje! Nog nooit had ze zo veel sperma gehad! "Ooohhh, zo lekker…" Op het moment dat de man die haar kontje had geneukt van haar af ging, legde de man onder haar haar op de zitzak naast hem. Hij zuchtte iets in het Turks en lachte. Lysan had hem niet verstaan, maar ze lachte mee. Ze hadden haar gesandwicht, gebruikt als een hoertje! Met het lachen voelde ze het sperma uit haar gaatjes sijpelen. Vol verbazing keek ze hoeveel zaad uit haar kutje en kontje liep! Maar ze was nog niet klaar, er stonden nog twee mannen op volle oorlogssterkte op haar te wachten! Lysan hoefde niks te zeggen, de ene Turk nam plaats tussen haar benen en de andere liet zijn pik voor haar gezichtje hangen. De Turk tussen haar benen schoof haar naar zich toe. Tegelijkertijd pakte de andere man haar bij haar rode haren. Lysan wist wat de bedoeling was, gewillig opende ze haar mondje voor de dikke besneden eikel. Vol overgave likte ze het toompje. "Jaaa, zo moet je pijpen slet" hijgde de man.

"Wat ben je toch ook een lekker sletje", hijgde de Turk die haar neukte. Hij botvierde zijn lusten op het meisje, hij stootte op haar in alsof ze een neukpop was! Lysan vond het heerlijk, ook al had ze al twee ongelooflijke orgasmes gehad, het voelde nog steeds geweldig om een dikke Turkse pik in haar gevoelige grotje te hebben! Met hetzelfde enthousiasme pijpte ze de andere Turk. Ze deed er alles aan om hem te verwennen, ze likte zijn toompje, ze sabbelde op zijn eikel, ze nam hem zo diep als ze kon in haar keeltje… "Je kan wel lekker pijpen sletje", hijgde hij. "Ik ga je slettenbekje volspuiten als je zo doorgaat." Dat wilde Lysan wel! Lachend zette ze nog een tandje bij. Ze molk zijn pik met haar mondje. "Oh, oh ja" hijgde de man. Op dat moment nam Lysan zijn pik uit haar mondje en lachte ze, "Kom maar op mijn gezichtje". De man pakte zijn lul vast en trok zichzelf af over het gezichtje van het roodharige hoertje onder hem. Hij zuchtte iets in het Turks en hij spoot! Gewillig opende Lysan haar mondje en sloot ze haar ogen zodat de Turk haar hele gezichtje onder kon spuiten. "Wat veel zaad!" giechelde ze. Blijkbaar had deze man ook veel sperma opgespaard. Giechelend likte ze het laatste zaad van zijn eikel af. Net toen ze de ene pik schoon had gelikt, trok de andere oude man zijn pik uit haar kutje. "Mondje open, slet" gromde hij. Gehoorzaam opende ze haar mondje en liet de man haar keeltje neuken. Met het zaad van de andere Turk op haar gezicht keek ze de man recht in zijn ogen! Ze wilde zijn zaad! Ze ging het krijgen ook, ze voelde de pik in haar mondje steigeren. Hij trok zijn lul uit haar mondje en trok zich af op Lysan. "Spuit mijn gezichtje maar vol" hijgde ze. Dat was de druppel die de emmer deed overlopen voor de man. Ook hij spoot zijn zaad over haar gezichtje! Lysan voelde hoe haar hele gezichtje werd bedekt door sperma.

Toen iedereen bij was gekomen, kreeg Lysan een handdoek toegeworpen. Nog nagenietend en uithijgend veegde ze het sperma van haar gezichtje en voor zover het kon uit haar haar. Haar kutje en haar kontje lekten nog steeds zaad! Verbaasd perste ze het zaad ook uit haar gaatjes. "De pot van vandaag is voor jou, meisje" zei een van de mannen terwijl hij zich weer aankleed. "De jongens hadden gelijk, wat een sletje ben jij, jij mag vaker komen…" Lysan kleedde zich ook weer aan, pakte het geld van de tafel af en liep weg. Terwijl ze langs de mannen liep, pakten zij nog hun laatste kans om het roodharige hoertje te betasten en op haar kont te slaan. "Dat mogen jullie vaker doen" lachte ze terwijl ze de trap af liep.

Toen ze op de fiets stapte, voelde ze hoe gevoelig haar gaatjes nog waren van de neukbeurt die ze had gekregen van de oude Turkse mannen. Op het moment dat ze wilde wegfietsen voelde ze haar mobiel in haar broek trillen. Het voelde fijn… Ze haalde haar mobiel uit haar broekzak en zag dat het een appje was van Ali. "Leuk gehad?" Daaronder zag ze dat hij haar een filmpje had gestuurd van hoe de mannen haar hadden gesandwicht…

Einde deel 4

Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm