Veilig een keiharde erectie

Snel sexcontact met mij!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Een lul zo hard als staal!

Wil je met me neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Nieuw! Een extra zakcentje! [1]
Categorie: moslimseks | donderdag 1 februari 2018

[1] "Voor een miljoen zou ik het overwegen" typte Lysan op haar telefoon terwijl ze grinnikte. Ze had een appje gekregen van een jongen met wie ze een paar maanden terug had geflikflooid. Ze had geprobeerd hem af te wimpelen door hem te vertellen dat ze niet vreemd wilde gaan. Dat ze in de tijd dat ze met hem had afgesproken hetzelfde vriendje had, liet ze achterwege. Toen dat niet genoeg bleek om hem te laten overtuigen, had ze dat maar teruggestuurd. Zuchtend legde ze de telefoon neer, ze moest weer aan het werk. Ze stapte de winkelvloer van de bakkerij op. Vijf klanten stonden al te wachten. De venijnige blik van haar collega spoorde haar aan om de klanten zo snel mogelijk te helpen. “Goedemorgen, wat mag het vandaag zijn?” vroeg ze een beetje gehaast. Als laatste in de rij stond een man die geen vaste klant was. Het was een Turkse man, ze schatte hem zo rond de dertig, in ieder geval een stuk ouder dan zij met haar 23 jaren. Zijn haar was strak naar achteren gekamd en zijn baard was nauwkeurig getrimd alsof hij net bij de kapper was geweest. Hij droeg overduidelijk dure kleding, de merken waren duidelijk zichtbaar. Hij had ook een sportief figuur. Al met al vond Lysan dat hij er wel mocht wezen…

Geile afspraakjes

“Goedemorgen, wat mag ik voor u betekenen?” vroeg Lysan. Ze betrapte zichzelf erop dat ze een stuk vriendelijker klonk. Toen ze hem in de ogen keek, zag ze dat hij haar bekeek zoals zij hem had bekeken. Sterker nog, Lysan dacht dat ze hem erop had betrapt dat hij haar met zijn ogen uit aan het kleden was… “Als u nog wat wilt bestellen, moet u snel zijn, zo lang werkt ze hier niet meer!” grapte haar collega. Het was Lysans beurt om haar collega een venijnige blik toe te werpen, maar de Turkse man nam het goed op. Lachend deed hij zijn bestelling. Terwijl de man de broden aannam van Lysan, gaf hij haar een visitekaartje. “Jammer dat je hier stopt, maar als je geld wilt verdienen, moet je me maar bellen.” Hij keek haar recht in zijn ogen. Lysan kon niet uit zijn blik opmaken wat hij bedoelde, maar ergens had ze wel een vermoeden. Ze stak het kaartje heel bewust in haar borstzakje. Zoals ze had verwacht, volgden zijn ogen het kaartje. “Ik kijk er naar uit” zei hij met een bijna niet te ziene grijns. Lysans collega keek haar ongelovig aan. Lysan haalde haar schouders op alsof het de zoveelste rare klant was. Eigenlijk was ze wel geïnteresseerd in zijn aanbod. Veel tijd om erover na te denken had ze niet, want de volgende klant liep alweer de winkel in.

Toen ze ‘s middags thuis kwam, haalde ze als eerste het visitekaartje van die Turkse man uit haar borstzakje. Het voelde altijd goed om iets uit haar borstzakje te halen, ze drukte iets harder op haar borst dan nodig was. Op het visitekaartje stond een adres, een e-mailadres, een telefoonnummer en zijn naam. Ali Akyöl. Ze zette zijn naam en telefoonnummer in haar telefoon en ze stuurde hem een eerste berichtje.

“Ik ben het meisje van de bakker, je zei iets over geld verdienen?”

Over geld hoefde Lysan zich in principe geen zorgen te maken. Ze stopte bij de bakker omdat ze een vast contract had gekregen bij het werk dat ze doordeweeks deed. Ze had het werk bij de bakker aangehouden omdat ze nog niet zeker wist of ze een vast contract zou krijgen. Toch betekende het dat ze wat minder geld te besteden had in de maand en dat maakte het aanbod toch interessant. Dat, en stiekem was ze ook wel benieuwd wat Ali met haar voor ogen had, ook al had ze al een vriendje... “Kom maar bij mij op kantoor, dan hebben we het er wel over.” Lysan verklaarde zichzelf voor gek, maar de nieuwsgierigheid overwon het van haar zenuwen. Ze trok een mooi shirtje aan waar haar decolleté mooi in uitkwam en een spijkerbroek waar haar mooie volle billen goed in te zien waren. Niet te sexy, dacht Lysan. Ze voelde toch kriebels in haar buik van de zenuwen toen ze op de fiets stapte om naar het adres op Ali’s visitekaartje te gaan. Of voelde ze iets anders naast de zenuwen?

Al fietsend besefte Lysan dat ze richting de rijkere buurt van de stad reed. Tussen de alleenstaande huizen met keurig aangelegde tuinen stond ook het huis waar zij moest zijn, een huis met twee verdiepingen en witte, vers gestucte muren. Vanaf de straat kon ze zien dat achter het huis zelfs een zwembad had! Lysan voelde haar benen rillen terwijl ze naar de voordeur van het huis liep om aan te bellen. “Jij bent het meisje van de bakker?” vroeg de man die de deur open deed. Het was niet Ali, maar de man had duidelijk hetzelfde modegevoel als de man die haar hier had uitgenodigd. “Eh, ja, ik ben Lysan” antwoordde Lysan van haar apropos. Terwijl hij Lysan een hand gaf, stelde de man zichzelf voor als Mehmet. Hij leidde Lysan door de gang de huiskamer in.

Pfoe, deze mensen hebben geld, dacht Lysan toen ze de woonkamer zag. In de woonkamer stond niet veel meer dan twee banken, wat zitzakken, een waterpijp en een televisie van het formaat dat je normaliter nergens anders dan een electronicazaak zag. Op de banken en de zitzakken zaten vier mannen. Ze voelde zich iets minder zenuwachtig toen ze zag dat Ali tussen de mannen zat. De mannen naast hem stelden zich voor als Ozcan, Cemal en Ismet. Ze waren allemaal gekleed in een spijkerbroek, een shirtje en een blazer. Hoe nonchalant ze er ook bij zaten, Lysan wist zeker dat ze wisten dat ze lieten zien dat ze dure kleding droegen. Stuk voor stuk zagen ze er ook niet verkeerd uit, dacht Lysan...

Een beetje onwennig ging Lysan op de enige overgebleven zitzak zitten. De mannen keken haar aan, ze bekeken haar van top tot teen, ze voelde hun ogen op haar huid branden! Aan de grijnzen te zien beviel het ze wel wat ze zag, dacht Lysan. Nadat ze haar verschijning in zich op hadden genomen, raakten de Turkse mannen met elkaar in gesprek. Lysan verstond geen woord van wat ze zeiden, maar aan hun stemmen te horen klonken ze lovend.

“Dus jij wil wel wat extra geld verdienen?” vroeg Ali opeens in het Nederlands. Lysan schrok op. “Eh, ja” antwoordde ze. "Dan zit je bij ons goed meisje" sprong Mehmet bij, "als je goed je best doet kun je bij ons heel veel geld verdienen". "Wat moet ik dan doen?" vroeg Lysan. In haar achterhoofd had ze al een vermoeden wat de mannen van haar verwachtten, maar ze liet zich verrassen. Ismet ging wat rechter op zitten. "Meisje, Ali heeft je hier uitgenodigd omdat hij jou wel een lekker ding vond." De Turkse man bekeek Lysan van top tot teen. Haar mooie, golvende rode haar, haar lieve glimlach, haar shirtje dat haar borsten verborg voor de mannen, maar veel goeds beloofde… "Ik vind je eigenlijk ook wel een lekker ding." De mannen om hem heen stemden in, zij vonden haar er ook goed uitzien. Lysan voelde haar wangen rood worden, de mannen vleiden haar! "Dank je, maar wat bedoel je daarmee?"

"Wat hij bedoelt is dat we je 100 euro geven als je je shirtje en je broek voor ons uitdoet" zei Ozcan. Om zijn woorden kracht bij te voegen haalde hij een stapel biljetten uit zijn broekzak om er een biljet van 100 euro uit te trekken en voor haar neus te zwaaien. Lysan keek met grote ogen naar het geld. De man zwaaide ermee alsof het niks was! "Hoe komen jullie aan zoveel geld?" vroeg Lysan. "Dat zijn jouw zaken niet" antwoordde Ali, "als je geld wilt verdienen moet je niet van zulke vragen stellen".

Zonder er te veel over na te denken herpakte Lysan zich weer. "Maar jullie willen dus dat ik mijn shirtje en mijn broek uittrek en dan krijg ik 100 euro." De mannen knikten allemaal ja. Lysan zag het enthousiasme in hun ogen, ze wist wat de mannen met haar wilden doen! "Eigenlijk speel ik dan dus een beetje de hoer voor jullie" wierp ze hen toe. "Nee nee" haastte Cemal, "je bent geen hoertje, natuurlijk niet. Het is gewoon werk. Jij werkt bij de bakker toch? Als jij bij de bakker je werk goed doet, krijg je geld. Als je hier je werk goed doet, krijg je ook geld. Het enige verschil met bij de bakker werken en voor ons werken is dat je hier zelf mag bepalen hoeveel je wilt verdienen." Alsof ze erover moest nadenken keek Lysan bedenkelijk. Ze wilde het niet laten zien aan de mannen, maar ze werd bloedgeil bij de gedachte dat de mannen haar in haar blote kutje wilden zien! Toch was ze benieuwd hoeveel de mannen voor haar over zouden hebben…

"Oké oké, maar ik heb wel een vriend. Als ik mijn kleren uittrek voor jullie is dat eigenlijk wel een beetje vreemdgaan." De mannen overlegden met elkaar. Lysan zag dat Ali een dikke grijns op zijn gezicht had. "Als je voor ons werkt, blijft dat gewoon tussen ons. Als jij het aan niemand doorvertelt, vertellen wij het ook aan niemand door. Het zou trouwens niet de eerste keer geweest zijn dat je vreemd bent gegaan, toch?" voegde hij toe met een vette knipoog. De mannen lachten. Shit! Meteen dacht ze terug aan die Turkse jongen met wie ze een paar weken geleden naar bed was geweest. Lysan voelde haar wangen vuurrood worden! Zouden ze het weten? Zouden ze daarom haar uit hebben genodigd? Lysan hield zich stil, als ze het niet wisten, wilde ze niet dat ze er alsnog achter zouden komen! "Maar goed, als jij 100 euro wil verdienen dan willen wij zien hoe jij eruit ziet zonder je shirtje en je broek", stelde Ali. "Is dat jullie echt maar 100 euro waard?" durfde Lysan te zeggen. Wat zouden ze daar op zeggen? De mannen keken elkaar aan en zonder er verdere woorden aan vuil te maken sprak Ali namens de mannen. "Goed, jij krijgt 200 euro als je je shirtje en je broek uittrekt, maar dan moet je het wel sexy doen."

Toen Lysan op wilde staan om haar kleren uit te trekken, onderbrak Mehmet haar. "Ho ho ho ho ho, even wachten nog meisje." Lysan keek hem vragend aan. "Als we je nou eens 100 euro extra geven, doe je dan een striptease?" Het klonk Lysan bijna alsof hij haar toestemming vroeg! Ze raapte al haar moed bij elkaar. "Als ik 200 euro krijg als ik mijn shirtje en mijn broek uittrek, is een striptease nog wel meer waard dan dat toch?" Ze hoorde de mannen lachen, het klonk haar alsof ze onder de indruk waren! De Turkse mannen overlegden weer met elkaar. Ondertussen voelde Lysan hun ogen op haar huid branden. Ik hoef geen eens een striptease te doen als ze me zo uitkleden met hun ogen, dacht ze! Hoe langer het duurde, hoe onzekerder Lysan zich voelde. Zouden ze wel akkoord gaan, of had ze nou te veel van ze gevraagd? De grijnzen op de gezichten van de mannen deden haar vermoeden dat dat niet het geval was, maar ze werd in spanning gehouden. "Vooruit", bromde Ali, "als jij een striptease doet krijg jij 500 euro van ons". De vijf mannen trokken allemaal een briefje van 100 euro uit hun broekzak en legden het voor haar neer. "Dat moet wel een fucking goede striptease zijn" gromde Ismet. "Nog een dingetje" lachte Lysan. "Wat nu weer?" reageerde Ismet. "Ik heb wel een beetje muziek nodig als jullie een goede striptease willen" antwoordde ze met een knipoog. Ali pakte zijn mobiel en alsof hij het had voorbereid zette hij meteen een zwoel nummer op. Lysan voelde zich zo ondeugend, zo geil, ze ging een striptease doen voor 5 volslagen vreemde Turkse mannen! Voor geld!

Op het ritme van de muziek bewoog Lysan haar heupen heen en weer. Ze liet haar handen over haar lichaam glijden, over haar borsten, over haar buik, over haar billen, over haar dijen… Ze had geen idee of het goed was wat ze deed, maar ze voelde zich zo ongelooflijk geil! Rustig pakte ze de rand van haar shirtje. Tergend langzaam trok ze haar shirtje steeds verder omhoog. De mannen kregen een eerste blik op de blote huid van haar buikje. Ze was niet slank en het liefste zou Lysan wat af willen vallen, maar de goedkeurende blikken van de mannen gaven haar aan dat ze het echt niet erg vonden. Haar shirtje kwam over haar rode beha, die haar mooie grote borsten nog in bedwang hielden. Net toen ze haar shirtje over haar beha trok, draaide Lysan zich om. Ze trok haar shirtje over haar hoofd en gooide het naar de voeten van de mannen, die wat luidruchtiger hun goedkeuring lieten horen.

Met haar rug naar de mannen toe deed Lysan langzaam de knopen van haar broek los. Ze draaide zich om om naar de mannen toe te lopen en ging voor Ismet staan. Voor een moment keken ze elkaar in de ogen, totdat Lysan zich weer omdraaide, even met haar billen tegen zijn kruis aanreed en nog een knoop van haar broek losmaakte. Ze voelde zijn stijve door de stof van hun beide spijkerbroeken heen, wat moest hij hard zijn! Nog voordat ze naar Ozcan kon lopen, voelde ze Ismets vlakke hand op haar billen slaan. Lysan moest een kreuntje onderdrukken, ze vond het altijd heerlijk als ze gespankt werd… Alle mannen kregen dezelfde behandeling. Ze reed tegen hun kruis aan, voelde hun stijve pikken door hun broeken heen en maakte met iedere man weer een knoopje los. Mehmet wilde haar heupen vastpakken om haar op zijn schoot te trekken, maar Lysan glipte uit zijn handen. "Lekker hoor meisje, zo'n lapdance, krijgen we die er gratis bij?" Lysan lachte, ja, die krijgen jullie er gratis bij als jullie zulke lekkere dikke pikken hebben, dacht ze… Nadat ze alle mannen had gehad, draaide ze zich weer om om haar broek uit te trekken. Ze bukte expres lekker voorover, zodat de mannen goed haar billen konden bewonderen. Haar billen werden goed verpakt in haar matchende rode hipster. In haar beha en haar hipster danste Lysan op de muziek. Ze genoot van de aandacht van de mannen, ze vond het heerlijk om bekeken en bewonderd te worden, ze werd er bloedgeil van!

Lysan draaide zich weer om en reikte achter haar rug om om haar beha los te haken. Ondertussen liet ze haar heupen heen en weer wiegen op de muziek. De Turken hadden zo een fantastisch uitzicht op haar billen! In een vloeiende beweging trok Lysan haar beha uit. Met een arm bedekte ze haar borsten, met haar andere arm wierp ze haar beha naar de mannen. "Willen jullie mijn borsten zien?" vroeg Lysan uitdagend. "Ja meisje, laat je tieten maar zien" antwoordde Cemal enthousiast. "Nou, vooruit dan" lachte Lysan. Ze haalde haar arm voor haar borsten weg. De mannen floten en joelden toen ze haar blote borsten zagen. Lysan bloosde, de mannen vonden haar echt een lekker ding! Voor de laatste keer draaide Lysan zich weer om. Ze haakte haar duimen tussen haar hipster en haar heupen. Plagend trok ze een paar keer haar hipster omlaag en weer omhoog. De mannen konden zo net een glimp opvangen van haar bilspleet. "Laat ons je kutje maar zien", hoorde ze een van de mannen achter haar zeggen. Dat wilde Lysan wel doen! Ze bukte voorover en liet haar hipster over haar lekkere volle billen glijden. Terwijl ze over haar schouders keek, zette ze haar benen wat verder uit elkaar zodat de mannen recht haar natte, geschoren kutje in konden kijken.

Shit, wat ben ik geil, dacht Lysan.

Ze stond in haar blote kont voor 5 Turkse mannen die recht haar kutje in keken en ze werd er bloedgeil van! Ze zag dat het de mannen ook niet koud liet, de mannen hadden allemaal hun broek los en hun stijve pikken in hun hand! Lysan moest haar best doen om niet naar de lullen te staren. Een ding wist ze zeker, deze mannen zouden haar uitwonen! Ali raapte haar string van de grond af en bestudeerde het stukje stof. "Je bent echt kletsnat of niet, meisje?" concludeerde hij. Hij had gelijk, Lysan kon zich niet herinneren dat ze ooit zo nat was geweest! Ze glimlachte lief naar de man die haar had uitgenodigd, maar ze zei niks. Hij wist net zo goed als zij hoe geil ze was! "Willen jullie dat ik nog meer doe?" vroeg Lysan. Ozcan lachte, "Jij weet best dat wij wel willen dat jij nog meer doet, meisje". Ali sprong bij, "Wij willen jou allemaal wel neuken". Het hoge woord was eruit! Ze dacht het al vanaf het moment dat Ali haar zijn kaartje had gegeven, maar nu wist ze het zeker, ze wilden haar neuken!

Geveinsd onschuldig stribbelde Lysan nog tegen. "Sorry, maar ik heb een vriendje." De mannen lachten. Lysan gaf ze geen ongelijk, ze stond in haar blote kutje voor de mannen en nog deed ze alsof ze zich liet tegenhouden door haar vriendje! "Als jij niks tegen je vriendje zegt, zeggen wij ook niks" stelde Mehmet haar gerust met een dikke knipoog. "Nou, oké" zei Lysan met zoveel tegenzin als ze kon veinzen. Ze moest haar best doen om te doen alsof ze het met tegenzin zei. Haar vriendje kon haar gestolen worden, ze wilde die lekkere Turkse pikken in haar kutje voelen, al zouden ze haar niks betalen! Terwijl de mannen haar naakte lichaam bekeken overlegden ze weer met elkaar in het Turks. Tot Lysans ongenoegen stopten ze ondertussen hun pikken weer in hun broeken. Toen ze een akkoord hadden bereikt, deed Ali haar een aanbod. "We hebben je 100 euro de man gegeven om je kleren uit te trekken, we willen je nog eens 500 euro geven als we je mogen neuken." "Per persoon?" vroeg Lysan direct. Ze hoorde de mannen verbaasd reageren, ze hadden niet verwacht dat ze zo veel zou vragen!

"Wat bied je ons voor voor zo veel geld, meisje?" vroeg Ismet. Lysan bloosde, nou moest zij hardop zeggen wat zij wilde! "Als jullie me 500 euro per persoon geven, mogen jullie alles met me doen, hoe jullie het willen doen." Ze zag de mannen goedkeurend knikken. Alsof het nog niet genoeg was, voegde ze eraan toe, "en dan mogen jullie me zelfs zonder condooms neuken". De mannen lachten, dat klonk ze goed in de oren! Stiekem wilde Lysan helemaal niet met condooms neuken, ze wilde hun pikken zonder condoom in haar kutje voelen, ze wilde volgespoten worden!

De mannen hoefden niet lang te overleggen voordat ze akkoord gingen. Stuk voor trok haalden ze vijf briefjes van 100 euro uit hun broekzak, die ze naar Lysan gooiden. Lysan grijnsde, ze wist wel wat de mannen wilden. Met haar rug naar de mannen toe bukte ze overdreven ver voorover om het geld op te rapen. Een paar van de mannen konden het niet laten om haar een fikse klap op haar billen te geven. Niet kreunen, dacht Lysan. Ze beet op haar lip, ze was al zo geil en de handen van de mannen op haar billen voelden ook nog zo lekker! Ze stopte het geld in haar handtasje.

"Zullen we naar de slaapkamer gaan?" vroeg Mehmet.

Einde deel 1

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Wil jij een Negerin neuken?  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm