Rijpe Dames Zoeken Seks!

Veilig een keiharde erectie

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Snel sexcontact met mij!

Mijn geile Marokkaanse stiefmoeder
Categorie: moslimseks | donderdag 14 juli 2016

Mijn vader is sinds kort getrouwd met zijn nieuwe Marokkaanse vrouw en dat heeft voor heel wat complicaties gezorgd in mijn thuissituatie. Twee jaar terug is mijn vader gescheiden van mijn moeder en is sindsdien op de exotische toer. Regelmatig kwam hij thuis met Marokkaanse vriendinnen die vaak maar een paar weken in beeld waren voordat ze weer vertrokken. Zelf ben ik 20 jaar en half Nederlands half Iers (mijn moeder is Iers). Ik heb dezelfde fascinatie als mijn vader, ik val op vooral Marokkaanse meiden. Waarom? Omdat ze vaak een enorm geil lichaam hebben met een grote dikke kont. Mijn Marokkaanse stiefmoeder Touria heeft zelf 2 zonen en 1 dochter uit een voorgaand huwelijk met een Marokkaanse man. Alle 3 haar kinderen zijn inmiddels zelf getrouwd.

Geile afspraakjes

Touria is een stukje jonger als mijn vader, ze is 34 maar ziet er een stuk jonger uit door haar strakke huid en mooie postuur. Ze heeft de bekende Marokkaanse rondingen, dikke billen, extreem brede heupen, dikke bovenbenen en een small taille. Haar borsten zijn ook niet misselijk en hangen vaak zichtbaar boven haar truitjes. Ik ga niet ontkennen dat ik enorm geilde op de nieuwe vrouw van mijn vader. Sinds 2 weken nu woont Touria bij ons in en alles loopt op rolletjes, mijn vader is blij, Touria is blij en ik ben blij. Ik ben blij omdat er zo’n lekkere Marokkaanse milf bij ons thuis woont waarop ik me elke avond kan aftrekken.

Het begon met een fetish voor Touria’s enorme billen. Als ik thuis kwam van school stond Touria in de keuken en was mijn vader nog aan het werk. Ze maakte altijd de lekkerste Marokkaanse gerechten en stond vaak uren in de keuken te koken. Hierdoor zag ik altijd haar heerlijke Marokkaanse billen en liep ik vaak onnodig naar de keuken op drinken of eten te pakken. Jammer genoeg trok Touria vaak lange kleren aan waardoor haar billen en heupen niet zichtbaar waren. Soms had ik geluk en had ze zo’n strakke legging aan met een shirtje. Dit beeld bleef tot diep in de nacht in me geheugen gegrift staan. Ik kwam er zeker 3 keer per dag op klaar. Elke keer als ik klaar kwam riep ik haar naam omdat ik helemaal gek van haar was.

De dagen daarna werd ik geiler en geiler en begon ook stiekem foto’s te maken van haar in de keuken. Ik maakte in een week zeker 200 foto’s van haar die ik uploaden op mijn computer waarna ik ze ging inzoomen om te kijken of ik haar string of ondergoed lijnen kon zien. Touria was een moderne Marokkaanse dame en droeg vaak hippe kleren wat haar tien jaar jonger maakte. Ze moest wel strings dragen!

Op een woensdagmiddag kwam ik thuis en trof ik Touria aan in de keuken zoals gewoonlijk. Dit keer overtrof ze alles. Ze had een rode zomerjurk aan die kleefde aan haar lichaam. Je kon hierbij elke contour van haar goddelijke lichaam inzien. Haar brede heupen met haar dikke bovenbenen en dijen waren nu goed te zien. Ik werd helemaal gek van binnen en bleef zonder dat ik het door had zeker 2 minuten staren naar haar achterwerk. Haar billen waren zo groot dat mijn hand er twee keer overheen zou passen. Ze waren perfect als in een peer vorm. Na een paar foto’s gemaakt te hebben liep ik naar koelkast en maakte een paar complimenten over haar jurk. Daarna ging ik direct naar mijn kamer om me af te trekken op de nieuwe foto’s.

Wat een geile Marokkaanse slet!

Die avond kon mijn vader zich ook niet meer inhouden. Rond een uur of 01:00 hoorde ik zacht gekreun komen vanuit de slaapkamer tegen over mij. Ik kon het niet geloven, mijn vader was Touria aan het neuken en had vast zijn handen op die grote Marokkaanse billen van haar. Ik was jaloers tot over mijn oren. Hoe zou het zijn om die grote gebruinde tieten beet te pakken en aan haar donkere tepels te zuigen. Touria was zo’n lieve en bescheiden vrouw, ik kon me nooit voorstellen dat zij zo’n sexbeest zou zijn. Dat had ik dus mis...

Voorzichtig sneakte ik naar de deur van hun slaapkamer om mijn oor er tegen aan te houden. Ik hoorde het gekreun nu een stuk harder. Ook hoorde ik het geklets van mijn vaders onderlichaam tegen haar lichaam. Ze waren hard bezig! Ik wilde zo graag de deur open doen en op een kiertje meekijken naar haar lekkere Marokkaanse lichaam die tekeer ging. Helaas kon dat niet en ging ik maar met mijn hand in mijn broek om mezelf af te trekken op hun gekreun. Na ongeveer 10 minuten hoorde ik mijn vader kreunen en gokte ik dat hij klaar was gekomen in haar. Ik hoorde ze wat fluisteren en niet veel later hoorde ik voetstappen richting de deur naderen. Ik schrok en liep snel naar de badkamer ernaast omdat ik mijn eigen slaapkamer niet meer zou redden zonder gepakt te worden. Daar deed ik net alsof ik water uit de kraan dronk toen Touria binnenliep en schrok. “Ooohh sorry!” zei ze zachtjes en deed gelijk haar handen voor haar halfnaakte lichaam.

Ik keek haar half-geschrokken aan en vervolgens naar haar lichaam. Ze had een korte nachtjurk aan en haar tieten vielen er bijna uit. Ze had eronder verder niks aan en ik voelde dat ik meteen stijf werd. Toen ik nog verder naar beneden keek zag ik het sperma van mijn vader langs haar benen naar beneden glijden. Het waren dikke klodders zaad, hij had haar helemaal volgespoten en nu kwam ze haar kutje schoonmaken in de badkamer. Toen Touria merkte dat ik dit zag draaide ze zich meteen om terug naar de slaapkamer. Kut! Dat was ongemakkelijk…

De volgende dag kwam ik zoals gewoonlijk weer thuis van school en stond Touria in de keuken het avondeten voor te bereiden. Ze draaide zich om en werd knalrood waarna ze me groette. Ik liep naar de koelkast om drinken te pakken toen ik haar aankeek. Ze durfde me niet in mijn ogen aan te kijken. “Ehm..Touria, over gisteren… sorry dat ik zo staarde, dat was niet netjes van mij” Touria keek nu voorzichtig in mijn ogen. “Geeft niet, ik wiste niet hij was bezet de wc” zei ze zachtjes. Even later plofte ik neer op mijn bed en begon mezelf weer zachtjes af te trekken op haar dikke reet. Ik kwam bijna klaar toen ik een stem vanuit de deur opening hoorde zeggen: “Oooh! Sorry! Ik weer binnenkomen op slechte moment! Sorry jongen!”

Touria had mij betrapt met aftrekken en bleef bevroren staan in de deuropening. “Oops, ik hoorde u niet aankomen Touria!” zei ik, en deed snel alles omhoog. “Ik had kloppen moeten jongen sorry!” verontschuldigde Touria zich. Touria had vandaag precies dezelfde zomerjurk aan als gisteren en om dit zo van dichtbij te kunnen zien was een genot. “Wacht even Touria! Ik wilde nog wat zeggen, zei ik opeens” “Wat jij willen zeggen jongen?” vroeg Touria met een knalrood gezicht en haar ogen gericht op mijn kruis. “Ik vind u een hele mooie vrouw…dat meen ik echt” “Dankjewel jongen jij bent ook een hele mooie jongen! Je wordt net als je vader” lachte ze verlegen. “Ik hoop dat ik later ook zo’n vrouw krijg als u Touria! Dan ben ik echt gelukkig”. “Ahwww dat vind ik echt heel lief van jou!!”

Touria liep op me af en gaf me een kus op mijn wang en een knuffel. Ik voelde haar zware tieten tegen mijn lichaam wegen en voelde mijn weggestopte pik weer keihard worden. Dit merkte Touria ook aangezien ik een joggingsbroek aanhad. “Oh, jij bent blij om mij te zien he?” zei ze lachend. Daarna gebeurde het ondenkbare, Touria streelde met haar hand voorzichtig over mijn lul heen terwijl deze nog harder werd.

“Oh wauw, jij hebt grote lul jonge!”

Ik lachte en leunde achterover om te zien wat Touria van plan was. Ze bleef me strelen en begon nu me lul vast te grijpen vanuit boven me broek. Dit voelde heerlijk geil aan en ik genoot van de laaghangende grote Marokkaanse borsten van Touria. Ik wilde net haar tieten aanraken toen ik de voordeur open hoorde gaan. Mijn vader was thuisgekomen. In een flits was alles voorbij en huppelde Touria geschrokken terug naar de keuken zonder mij verder aan te kijken. Ze was in de verlegenheid geraakt. Vijf minuten later kwam ik met veel sperma klaar terwijl ik de scene die zich zojuist afspeelde talloze keren herhaalde in mijn hoofd.

Die avond kon ik niet slapen en hoopte op een nieuwe neukpartij tussen mijn vader en Touria. Ik bleef tot 02:00 wakker om te horen of er geluiden uit de slaapkamer kwamen. Helaas zonder succes. Net toen ik wilde gaan slapen ging mijn voordeur zachtjes open. Touria kwam in de bekende Marokkaanse nachtjurk naar binnen geslopen. Op haar blote voeten en met niks onder haar japon pakte ze mijn dekens op en ging naast mij liggen in bed. Het gebeurde allemaal razendsnel. Ik pakte haar beet bij haar taille en zoende haar voorzichtig. Ze beantwoorde mijn zoen met haar tong en greep direct naar mijn lul onder mijn pyjamabroek. Ze begon me heftig af te trekken terwijl ik alle rondingen van haar lichaam betaste. Haar Marokkaanse dikke billen waren enorm zacht en puddingachtig. Ik kon er maar niet vanaf blijven, en niet veel later trok ik het niet meer.

Ik gooide de dekens omhoog en ging vanachter op haar kont zitten om deze met beide handen in me gezicht te douwen. Haar dikke Marokkaanse kont was zo groot en zacht dat mijn handen erin verdwenen. Ik begon haar wild te zoenen op haar kont, tussen haar kont en bij haar sterretje. Ze kreunde zachtjes. “Wat doe jij nou jongen!” fluisterde ze zacht. Ik gaf geen antwoord en begon haar van achteren te likken. Ze proefde naar rozen en haar donkere kutje was al drijfnat. Ze had dit al helemaal voorbereid, hoe ze me kamer in zou lopen om met mij sex te hebben! Wat een geile Marokkaanse slet die Touria, dit had ik nooit achter haar gezocht.

Haar lange zwarte haren duwde ik aan de kant om haar hele lichaam van achteren op haar buik te bekijken. Haar heupen waren echt enorm breed en ik begreep waarom ze altijd lange kleding droeg als ze naar buiten ging. Iedereen zou naar haar enorme reet staren! Mijn lul was inmiddels al aan het druppelen van het voorvocht en het kostte me ook vrijwel geen moeite om mijn dikke onbesneden lul in haar Marokkaanse kutje te laten verdwijnen. Ik zag er helemaal niks meer van. Haar dikke billen waren zo groot dat alles werd opgeslokt.

Ik kneedde hard in haar billen terwijl ik haar neukte.

Ze kreunde stilletjes want geluid konden wij alles behalve maken! Mijn vader lag immers te slapen in de kamer tegenover mij zonder dat hij wist dat zijn Marokkaanse vrouw met mij aan het neuken was. “Wauw Touria, uw kutje is nog zo strak!” fluisterde ik in haar oor. “Dankjewel schat, jij mag lekker neuken nu!” antwoordde ze terug terwijl ze steeds meer begon te kreunen. Daarna begon ik steeds harder te stoten en liet haar billen flink kletteren. Haar kutje werd ook steeds natter waardoor er een soppend geluid klonk door de kamer. Mijn droom was uitgekomen, ik had hier elke avond op gehoopt en op afgetrokken. Ik was mijn Marokkaanse stiefmoeder Touria aan het neuken!

Touria drukte zichzelf omhoog en ging op haar knieën aan het rand van mijn bed zitten. Met haar handen spreidde ze haar billen voor mij en legde haar hoofd laag op bed. Ik neukte haar staand en greep haar brede heupen wild beet. “Geile Marokkaanse slet die je er bent” fluisterde ik zachtjes tegen mijzelf. Haar grote reet stak uit en de kamer begon langzaam te ruiken naar de geur van natte sex. Ik voelde aan haar holle rug dat Touria langzaam begon te transpireren. Ook ik kreeg het steeds warmer en liet haar boven op mij liggen. Met mijn handen om haar grote dikke tieten heen bewoog ze langzaam op en neer. Ik probeerde oogcontact te zoeken maar Touria had haar ogen dicht. Ze durfde me niet aan te kijken omdat ze wist dat ze fout bezig was. Ze neukte immers de zoon van haar nieuwe man.

Ik zoog aan haar tepels en duwde mijn gezicht tussen haar tieten. “Vind je mijn tieten lekker schatje?” fluisterde ze. “Jaa Touria ze zijn heerlijk. Ik wil dit elke dag wel!”. “Mag wel, als je beloofd jij verteld aan niemand jij mag mij elke dag neuken in jouw kamer.” Touria gaf me een lange tongzoen waarna ze meer begon te kreunen. Het tongen stopte en Touria kwam klaar en zette haar nagels in mijn nek en schouders. Ze probeerde zo min mogelijk geluid te maken maar het gekreun was alsnog vrij hard. “Ssssst anders maakt u mijn vader wakker!” fluister ik. “Sorry lieve schat, dat mag niet gebeuren! Maar ik ben zo geil nu…” zei ze half kreunend. “Willen jij mij voortaan mama noemen en niet Touria alsjeblieft!?” “Is goed mama, dat vind ik ook geil. Je bent ook een beetje mijn mama geworden!” We keken elkaar nog even aan waarna we weer onze tongen tegen elkaar aanlegden. De sex werd hierna veel wilder. Ik merkte aan mijzelf dat ik het ook geil vond om Touria mijn moeder te noemen. “Neuk me mama” zei ik herhaaldelijk. Ook Touria vond dit een genot om te horen. “Mama gaat je lekker verwennen schat, elke dag met mama neuken. Ik ga elke dag na school jou lekker neuken. Jij mag mij pakken in douche, keuken, kamer overal!” kreunde ze uit. Dit maakte mij zo geil dat ik zonder waarschuwing klaarkwam in haar natte kutje. “Oh sorry mama! Ik ben in je klaargekomen….” Ik haalde snel mijn lul uit haar kut en spoot wat er nog uit kwam over haar dikke billen heen. Daarna smeerde ik mijn zaad over haar dikke kont uit. “Geeft niet lieverd. Je mag altijd in mij klaarkomen, is niet erg!” zei Touria. Touria stond op en veegde haar kont schoon met wat doekjes die ik voor haar pakte. Haar kutje was nog steeds aan het lekken van mijn warme zaad. Dit was de geilste sex die ik heb gehad in mijn leven. Touria gaf me nog een zoen waarna ik mijn bedje bezweet weer instapte.

Toen ik 10 minuten later nog even wilde gaan plassen zag ik dat de deur van mijn kamer en die van mijn vaders slaapkamer nog openstonden. Waarom had Touria mijn deur en haar deur niet dichtgedaan? Ik sloop naar hun kamerdeur en gluurde er tussendoor. Het nachtlampje stond aan en ik zag dat mijn vader een pijpbeurt kreeg van Touria. Het was twee uur ‘s nachts. Had Touria mijn vader wakker gemaakt omdat ze nog geil was? Wat een Marokkaanse slet, ze was van mij naar mij vader gegaan om weer verder te gaan. Ik hoorde mijn vader vies naar haar fluisteren.

“Ja dat doe je lekker Marokkaanse hoer van me!

Ga door, slobber maar lekker aan die lul.” Ik schrok van de ruwe toon van mijn vader. Zo had ik hem nog nooit horen praten. Ik zag dat hij haar haren in een staart maakte en zijn lul hard bij haar mond naar binnen duwde tot aan haar keelgat. Touria kokhalste en paar keer waarna ze moest hoesten. “Sssssst slet, anders wordt hij wakker! Door pijpen zonder geluid jij!” fluisterde hij boos. “Gaaw gaw gaw gaw” klonk het door de kamer van Touria die mijn vader tot aan de keel pijpte. Mijn vader haalde daarna zijn lul uit haar mond en greep haar bij de keel. “Doggy, laat je grote Marokkaanse hoeren kont aan mij zien teef!”

Touria knikte gehoorzaam en draaide haar om met haar gezicht richting de deurpost, richting mij! Ze schrok toen ze mij zag in de deuropening, daarna lachte ze verlegen en zag hoe ik mezelf aan het af trekken was. Ik zag dat zij hier nog geiler van werd en ze maakte haar vingers nat om deze in haar kut te stoppen. Even later kreeg ze de grote staaf van mij vader in haar kut en ze begonnen hard te neuken. Het duurde niet lang of me vader kwam klaar waarna hij vrijwel direct in slaap viel. Touria stond op en liep richting de deur. Ik liep naar de badkamer waar ik haar opwachtte. “Jij bent vieze jongen he!” fluisterde ze toen ze binnen was. “Sorry mama, ik vond het zo geil om naar je te kijken. Kijk, ik ben weer geil!”. Ik wees naar mijn stijve pik. “Kom maar, mama laat je lekker slapen.” Waarna ze zich omdraaide en met haar handen de wasbak vast hield. Ze keek onschuldig naar achteren en keek naar mijn lul.

“Neuk me lekker nu!” zei ze.

Dat liet ik me geen tweede keer zeggen en zonder na te denken stopte ik mijn lul opnieuw in haar kutje. Haar kutje was nu al twee keer volgespoten. Door mij en daarna direct door mijn vader. Ze heeft geen tijd gehad om haar poes schoon te maken, het was een smeerboel daar beneden. Dit maakte mij echter alleen maar geiler en begon haar keihard in de badkamer van achteren te neuken. Het licht was dit keer aan en ik had een goed uitzicht over haar reusachtige grote kont. Ik wilde weten hoe het was om deze dikke billen anaal te nemen.

Ik haalde mijn lul uit haar kut en stopte hem zonder aan te kondigen in haar strakke sterretje. Touria maakte een kermend geluid van pijn en genot terwijl ze mijn grote staaf naar binnen ontving. Mijn lul was nog helemaal nat en glibberig van de sperma van mij en mijn vader. Ik begon haar snoeihard in haar strakke kontgaatje te neuken. Wat een Marokkaanse hoer was Touria. Ze wist precies hoe ze een man geil moest maken. Met haar geile blik keek ze me af en toe vragend aan alsof ze helemaal ondergespoten wilde worden. Ik vroeg me af hoeveel mannen Touria al had afgewerkt.

Haar dikke billen kletterden tegen mijn onderbuik aan en ik zag haar blubber billen van links naar rechts vliegen. Haar heupen waren 2x mijn breedte en de omvang van haar taille was te bizar voor worden. Ook haar lekkere bruine huidkleur winde mij enorm op. Ze was een echte Marokkaanse slet. Ook nu hield ik het niet lang meer vol. “Mama ik ga je kontje volspuiten mag dat?” “Jaa kom maar lekker schat in mijn kont. Ik vind lekker!” “Ik wil je elke dag anaal neuken mama, mag dat ook?” “Ja wanneer jij wilt jij mag mij neuken lieverd! Ik wil jou gelukkig zien!”

Op dat moment kwam ik klaar en drukte haar lichaam dicht tegen die van mij aan. Ik kwam schokkend klaar en spoot twee keer zoveel als de eerste keer. Toen ik mijn lul eruit haalde droop het sperma uit haar kont gat op de badkamer vloer. “Ga maar lekker slapen nu lieverd, mama gaat even schoonmaken”. Touria gaf me nog een zoen waarna ik nu echt ging slapen.

Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm