Snel sexcontact met mij!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Veilig een keiharde erectie

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Een lul zo hard als staal!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Seks met asielzoekers uit de sporthal 2
Categorie: moslimseks | maandag 2 november 2015

Geile afspraakjes

(Deel 2) Karin ging naast hem zitten. "Let op Anne. "Nu is het nog niks maar als ik dit doe word hij vanzelf stijf." Ze duwde Achmed achterover op het bed en begon zacht aan zijn pik te trekken die langzaam groeide in haar hand. "Zie je hoe groot hij word?" Hij is hartstikke hard! Voel maar!" `Dat was niet afgesproken` dacht Anne, maar ze kon het toch niet laten om er een vinger tegen aan te duwen. Karin lachte toen ze zag wat haar dochter deed. "Niet zo joh, je hand er omheen! Beweeg je hand op en neer als je hem vasthoud." Achmed kreunde toen het meisje dat deed. "Goed zo, als ze kreunen vinden ze het lekker," lachte Karin trots op haar dochter. "Zal ik je laten zien wat je er nog meer mee kan doen?" Anne liet de stijve paal van de man los en keek naar haar moeder. Ze ging bovenop hem zitten. Anne zag het gezwollen geslacht van Achmed in de kut van haar moeder verdwijnen die haar met een geile blik aankeek. "Zie je dat?" hijgde ze. "Hij glijd er van zelf in, en het is een heerlijk gevoel!" "Goh mam, niet te geloven dat, zo`n groot ding erin past.

Is die van papa ook zo groot?"

"Helaas niet kind, maar dat hoef jij je geen zorgen over te maken." Karin begon Achmed weer te neuken. "Wat een geile middag," dacht ze. Anne had wel genoeg gezien. Met een nat kutje liep ze weer naar de badkamer. `Als het zo makkelijk gaat denk ik dat ik morgen, zelf ook maar eens naar die sporthal moet...` dacht ze.

Toen ze de volgende dag bij de ingang van de sporthal kwam werd ze gelijk aangesproken door een bewaker. "Kom jij het doen," vroeg hij kort. Hij bekeek de tiener alsof ze en terrorist was. "Jij hebt hier niks te zoeken, weet je niet dat het hier niet veilig is voor jonge meisjes zoals jij?" Anne haalde haar schouders op. De enigste tot nu toe waar ze voor moest vrezen was de kleerkast zelf, die haar chagrijnig toesprak en haar met een paar geile oogjes aankeek. "Ik moet je vragen voor je eigen veiligheid om te verdwijnen!" Hij wees naar de weg. "Het lijkt hier net een gevangenis," merkte Anne brutaal op. De bewaker maakte er geen woorden meer aan vuil en verdween. Anne bleef nog even staan kijken. Ze werd gepasseerd door een groepje van zes bewoners die haar uitgebreid bekeken voor ze in de sporthal verdwenen. `Ik denk dat die bewaker gelijk heeft," dacht Anne, en ze fietste naar de McDonalds die daar dicht in de buurt was.

Ze kocht een milkshake en ging in een hoek zitten. Hier was het niet zo druk en ze had op deze plek een goed overzicht op de klanten van het restaurant. Zo te zien was het eten in de sporthal niet veel bijzonders want er zaten redelijk wat van die vluchtelingen te eten. Ze zat er nauwelijks of er kwam een man van middelbare leeftijd naast haar zitten. Hij keek haar vriendelijk aan.

"Waar woon jij meisje?" vroeg hij in goed Engels.

"Ik kom uit het dorp," zei Anne, en ze slurpte van de milkshake. "En U?" "Uit een heel ver land. Anne keek de man aan en dacht bij zichzelf; `dat is er eentje.` De man keek met een spiedende blik om zich heen. Hij schoof wat dichter naar haar toe. "Wat doet een mooi meisje zoals jij hier alleen?" Anne begon zich wat ongemakkelijk te voelen en keek hem aan. Die vent werd nu toch wel wat opdringerig. Ze zag dat niemand hier aandacht aan hun schonk. "Wat wilt U van me?" vroeg ze. Hij lachte gemeen. "Dat weet jij ook wel," grinnikte hij. De man nam haar hand en duwde die onder de tafel. Zonder dat ze er erg in had gehad, had hij zijn pik uit z`n broek gehaald. "Jij kan toch wel wat voor mij doen. Toch? Pak hem maar even vast!" Hij dwong haar om zijn lul in haar hand te nemen. Anne voelde dat hij keihard was. Ze herinnerde zich de les van haar moeder. Ze had het ook bij Achmed zo gedaan.

Ondanks dat ze min of meer er toe gedwongen werd, vond ze het toch wel erg spannend, en ze begon haar hand op en neer te bewegen. "Doe je benen uit elkaar," siste de man. Gehoorzaam gaf ze hem ruimte zodat hij zijn hand onder haar rokje kon duwen. Ze voelde dat hij met zijn vingers haar slipje opzij deed en aan haar kutje begon te friemelen. Zijn vingers gleden tussen haar schaamlipjes. Ze kreunde zacht toen hij haar klitje aanraakte. "Sneller meisje!" kreunde de man in haar oor. "Beweeg je hand sneller op een neer!" Het duurde maar even voor ze een warme stroom vloeistof over haar hand voelde stromen. De man stond op en maakte dat hij weg kwam. Zonder wat te zeggen ging hij er vandoor. Anne maakte haar hand schoon met een servetje.

Daar zat ze dan. Opgewonden met een nat kutje. Ze keek nog even om zich heen en zag een jonge knul die een stuk jonger was dan die man die net weg gelopen was, alleen aan een tafeltje zitten. Hij keek wat teneergeslagen voor zich uit. Ze probeerde zijn blik te vangen wat uiteindelijk lukte. Ze glimlachte naar hem en hij forceerde een glimlach op zijn gezicht en lachte naar haar terug. Ze wenkte hem. De jongen keek om zich heen om te kijken of ze hem wel bedoelde. Anne knikte naar hem. Hij stond op en kwam naast haar zitten.

"Ik ben Anne, en jij?" "Muhammed," zei de jongen.

"Ben jij hier alleen," vroeg Anne. De jongen keek haar aan en glimlachte. Hij had hier in Nederland nog nooit een jong meisje gesproken. Hij had de indruk dat ze allemaal bang voor hun waren. "Ben je hier al lang?" vroeg Anne. "Een paar dagen. Binnenkort moeten ik weer weg, naar een ander stad." "O, dat is ook jammer. Je bent er net en dan moet je al weer weg!" Anne zag dat het binnen steeds drukker werd. "Heb je zin om te wandelen? Er is hier een groot bos in de buurt." Ze wilde eigenlijk wel even alleen zijn met die knappe jongen. En ze had het gevoel dat ze hem wel kon vertrouwen. Muhammed knikte. Zo`n buitenkansje liet hij niet voorbij gaan. Zeker niet met zo`n mooi meisje.

Ze wandelde het bos in. Hier was het rustig. "Hier is het mooi hι," zei Anne. "Hoor je de vogels?" "Ja," hij dacht heel even aan thuis. Zelfs de vogels waren daar gevlucht voor het oorlogsgeweld. Hij keek naar het knappe blonde meisje. "Mag ik een arm om je heen doen?" vroeg hij. Anne knikte "goed," zei ze. Hij mocht nog veel meer als hij dat wilde. Sinds ze hem daar in dat restaurant had gezien, had ze de kriebels in haar buikje van hem gekregen. Anne deed hetzelfde bij hem en zonder wat te zeggen liepen ze gearmd steeds dieper het bos in.

Ze kwamen bij een vennetje en zagen een dikke omgevallen boom. "Kom laten we daar even gaan zitten," zei Anne. "Ik ben een beetje moe van het lopen." Ze gingen zitten en Muhammed liet haar los. Hij staarde wat in het water. "Is er wat?" vroeg Anne. Hij haalde zijn schouders op. "Het is allemaal een beetje vreemd. Ik zit hier nu met het mooiste meisje wat ik ooit gezien heb. Dat had ik nooit gedacht toen ik vanmorgen op stond. En het vervelende is dat ik morgen alweer weg moet." Hij keek Anne aan en hield haar hand vast. "Jammer dat het nooit wat met ons zal worden." "Ik ken iemand die je misschien kan helpen om hier te blijven. Dan kunnen we elkaar vaker zien als je wilt," zei Anne. Ze stond op en ging bij hem op schoot zitten. Ze hield haar armen rond zijn nek. "Is dat echt waar?" vroeg hij ongelovig. "Ik wil eerst een kus voor ik je dat vertel," zei Anne. Ze duwde haar lippen op die van hem. Verbouwereerd kust Muhammed haar terug. Dat had hij nooit verwacht. Dat de meisjes hier zomaar uit zichzelf het initiatief namen. Anne drong met haar tong tussen zijn lippen en liet haar tong met die van hem spelen.

Ze voelde dat hij een geweldige stijve lul kreeg onder haar kontje.

Muhammed maakte een eind aan de heerlijke tongkus. Hij streelde haar zachte blonde krullen. "Gaan we niet wat snel?" vroeg hij ongerust. "Ik vind je erg lief," zei Anne. "Ik jou ook, je bent mooi. Heel erg mooi," zei hij verliefd. "Vertel eens wat over jezelf Muhammed. Ben jij getrouwd?" Hij schudde zijn hoofd. "Hoe oud ben je?" "Twintig en ik ben hier alleen. Geen familie meer." Anne zag hem slikken. Hij had het duidelijk moeilijk met die vraag. Ze gaf hem een kus en hield hem vast. Ze luisterde allebei even naar de wind die door het bos ruiste. Anne begreep wel dat woorden nu even niet nodig waren.

Anne bewoog haar billen en knuffelde hem. "Je hebt een stijve," Muhammed kuste haar zacht. "Dat heb ik al sinds jij bovenop me zit. Vind je het erg?" "Nee natuurlijk niet. Ik zou hem best wel willen zien. Mag dat?" Hij wist even niet zo goed wat hij moest. Anne zag dat hij twijfelde. "Jij bent nu toch mijn vriend? Je mag best ook even aan mij voelen hoor!" Ze nam zijn hand en legde die op haar borst. "Ze zijn nog niet zo groot, ik hoop dat je het genoeg vind." Muhammed streelde even haar borstjes en kuste haar. "Ze zijn heel erg mooi, alles aan jou is mooi," zei hij. "Maar weet je geen andere plek, dan het bos?" Anne begreep wel dat hij het hier niet wilde doen. "We gaan naar mijn huis. Mijn ouders zijn nog niet thuis. En daar worden we niet gestoord." "Weet je het zeker?" "Heel zeker, wees maar niet ongerust. En als ze thuis komen stel ik je gelijk voor."

Ze hadden geluk. Anne zag dat alle twee de auto`s van haar ouders weg waren. Ze liet Muhammed bij de voordeur wachten en liep met haar fiets achterom. Toen ze binnen was trok ze snel al haar kleren uit en deed de deur voor hem open. Hij wist niet wat hij zag toen hij Anne naakt in de gang zag staan. Ze sprong in zijn armen en kuste hem. "Nu ben ik helemaal voor jou," zei ze. Hij ondersteunde haar door zijn handen over haar billen te houden. "Kom breng me naar mijn slaapkamer. Ik wijs je de weg."

Muhammed was in de eerste instantie verrast om te zien dat het meisje zich al had uitgekleed, toen ze de voordeur voor hem open deed. Van de andere kant was hij ook blij dat ze zo gewillig was. Hij was zelf ook super opgewonden geraakt van de knappe tiener. Hij bracht haar in zijn armen naar haar kamer en legde haar op haar bed. "Kleed je uit schatje," zei Anne. "Kom ik wil je naakte lichaam voelen." Ze keek hem smachtend aan. Haar adem stokte even toen ze zijn stijve zag. `Hoe groot kan zo`n ding wel niet worden," vroeg ze zich verbaasd af. Muhammed ging naast haar liggen en kuste haar. Hij trok haar stevig tegen zich aan. Ze streelde liefdevol elkaars lichaam. Muhammed kuste het meisje in haar hals en daalde langzaam af tot hij bij haar kleine stevige borsten was gekomen. Hij overlaadde haar zachte heuvels met kusjes. Anne voelde zich in een scθne beland uit duizend en ιιn nacht.

Ze taste tussen zijn benen en greep zijn lange pik vast. Muhammed maakte een voor haar bekend geluid. Hij kreunde zacht toen hij haar hand rond zijn lul voelde. "Oooh Anne heerlijk, je hand voelt zo heerlijk rond mijn lul," kreunde hij. Nu ging hij ook op zoek naar haar gevoeligste plekje. Hij duwde haar benen uit elkaar en legde zijn hand op haar gleufje. Zijn vingers gleden tussen haar natte kutlipjes. "Ooooh jaaahh, hijgde Anne. "Kom ik wil je, kom Muhammed neuk me. Ik wil je in me voelen." Hij ging bovenop haar liggen en duwde zijn eikel tegen haar kutje aan. Muhammed begon Anne zachtjes te neuken. `Dat dit de eerste keer voor haar was hoefde hij niet te weten,` dacht Anne.

Ze gilde toen hij haar kutje oprekte met zijn dikke pik.

"Ooooh nee," riep hij. "Anne heb je het nog nooit gedaan?" vroeg hij verbaasd. Hij hield even op met bewegen. Ze keek hem verliefd aan. Ze schudde met haar hoofd. "Waarom heb je dat niet gezegd?" "Ik was bang dat je het dan niet met me zou doen," zei ze. "Meisje toch, natuurlijk wel, maar dan was ik wel wat voorzichtiger geweest." Vol passie vouwde ze haar benen rond zo heupen en gaf hem een kus. "Niet nodig," glimlachte ze. "Kom doe het. Geef me je zaad plant het diep in mijn buik!"

Muhammed deed niks liever en begon te bewegen. Hij stootte vol liefde haar kut vol met zijn lul. Diep tot zijn kloten tegen haar billen aan botste. Anne gilde van genot. Wat een heerlijk gevoel was dat. Nu kwam ze voor het eerst in haar jonge leven klaar op een lul. En wat voor ιιn. Hij was zo lang dat hij maar net in haar spleetje paste. Zijn eikel bonkte tegen haar baarmoeder aan. Muhammed opgezweept door het gekreun van zijn jonge geliefde gaf vol gas, en gevuld met testosteron spoot hij de heerlijke tiener kut van Anne vol.

De twee geliefde moesten helaas al na een dag afscheid nemen en Anne heeft daarna, terwijl zijn zaad ontkiemde in haar buik, niets meer geoord van haar Arabische Prins. Hij was met onbekende bestemming was vertrokken...

Einde

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm