Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Snel sexcontact met mij!

Zou je een Moeder neuken?

Veilig een keiharde erectie

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Wil je met me neuken?

Bruut ontmaagd in de sportschool
Categorie: moslimseks | woensdag 27 augustus 2014 09:04

Geile afspraakjes

Ik merkte dat hij achter me fietste. Een grote blonde Nederlandse jongen. Ik wachtte met mijn scooter voor het stoplicht en keek hem met mijn donkere ogen aan. Onze ogen ontmoeten elkaar. Ik lachte en hij lachte terug, maar keek verder voor zich. Hij wist kennelijk niet hoe graag ik hem wilde. Met mijn hoofddoek en donkere kleding kon hij nooit zien dat deze Marokkaanse moslima echt een lekker snoepje is. Al weken kwam ik hem elke ochtend zo tegen. Ik volgde hem en zag dat hij weer, net als gister, de sportschool in ging. Stiekem melde ik me aan bij die sportschool en stiekem kocht ik een supersexy lange lichtgrijze broek die super strak om mijn benen en billen sloot en heel laag op mijn heupen zat. Geen slipje eronder. Daarboven had ik een topje die net om mijn grote volle C borsten sloot. Zonder BH. Daar stond ik, in de kleedkamer, voor het eerst zonder hoofddoekje. Supersexy met mijn 19 lentes, 170cm lang, 55kg en mooie bruine strakke lijf. Mijn lange zwarte haren schudde ik los. Doel: me laten neuken door een boomlange blonde Hollandse jongen. Ik had het gehad met die Marokkaanse jongens die me steeds lastig vielen. Kleine pikkies hebben ze, meer niet!

Ik zag hem staan trekken aan een paar gewichten. Ik liep recht naar hem toe. ‘Wil je me helpen’. Hij sloeg bijna stijl achterover toen hij me zag. Ben jij…? Ja knikte ik. Ik wilde een keer gewichtheffen, zei ik. Natuurlijk wilde hij me helpen. We liepen naar de bank en ik ging op mijn rug liggen onder de gewichten (alleen de stang). Mijn blote buik en mijn venusheuvel strak gespannen om mijn broek maakte hem helemaal gek. Ik lachte naar hem en voor het eerst zag ik dat hij net zo geilde op mij als ik op hem. Het ging voor geen meter. Nu ging hij laten zien hoe het moest. Zijn grote lichaam perste moeiteloos de gewichten omhoog. Voor de grap ging ik op hem zitten. Kan je het nu ook? Hij ging lachend door. Ik schuurde met mijn kut over zijn pik en ballen. Ik voelde onder mijn warme flamoes iets heel hard worden. Hij legde de gewichten weg.

“Neuk me” fluisterde ik in zijn oor.

Hij trok me naar de sauna. Niemand was binnen. Ik trok alles uit. Zijn grote handen betasten mijn kaal gladde hete Marokkaanse hemel. Hij opende met zijn vingers het roze vlees. De sappen stroomde over zijn hand. Rijdend op zijn hand kwam ik klaar. Zijn sterke arm tilde me bijna op aan mijn kutje. ‘zuig me leeg’ zij hij. Ik ging liggen op de bank en hij stak zijn pik van boven af in mijn mond. Standje 69. Veel te ruig drukte hij zijn harde grote lul van zeer 20 centimeter mijn mond in. Ik duwde terug maar hij perste gewoon door. Ondertussen brandde er een hemels vuur in mijn kut. Sjoerd sabbelde en beet en vingerde mijn maagdelijke scheur helemaal beurs elke keer als ik klaarkwam, en dat hield maar niet op, spoot het sap uit me. Ik voelde een stroom geil langs mijn bilnaad lopen. Met zijn sterke handen trok hij mijn jonge poes helemaal open. Mijn klitje zat bekneld tussen zijn tanden. Zijn dikke lul slokte ik helemaal naar binnen. Tot de ballen tegen mijn zwoele lippen kletste hij zijn stam heen en weer.

Ik werd op een brute wijze in mijn keel genomen. Zijn eikel schoof iedere keer weer langs mijn huig diep mijn keel in. Opeens bleven zijn ballen op mijn lippen liggen en spoot het zaad, met zijn eikel helemaal in me, diep mijn maag in, om direct zijn lul uit me te trekken en mijn lieve gezichtje vol te spuiten met zijn tweede, derde en vierde volle lagen zaad. Ik pakte met mijn hand zijn lul en melkte de laatste druppel zaad uit hem en likte zijn pik schoon. Ik slikte wat sperma door voor de smaak. Lekker bitter en geil. Hij stond op. Ik gaf hem een harde klap in zijn gezicht.

"Je stopt je lul niet zomaar achter in mijn keel, klootzak!"

Hij pakte me vast en zoende me. Ik gaf wat zaad aan hem terug. Hij slikte het door. We doken naakt het kleine zwembadje in. Sjoerd kon niet van me afblijven en zat constant aan mijn tieten, kut en billen. Ik trok zijn lange dikke paal weer keihard en dook onder water om zijn paal in me te nemen. Hij trok me weer omhoog en draaide me om met mijn geile billen en mooie rug naar hem toe. Hij tilde me een beetje op en ik voelde zijn dikke eikel tegen mijn kutje. Ik was zo nat dat zijn pik na enig drukken in me gleed. Daar zat ik lekker vastgeprikt op zijn dikke pik. Op dat moment kwam iemand binnen. Snel deed Sjoerd de bubbels aan. Twee jongens gingen bij ons zitten. Ik probeerde mijn borsten onder water te houden maar Sjoerd plaagde me door steeds zijn heupen omhoog te stoten. De jongens moesten lachen. Ik hield mijn borsten vast met mijn handen en Sjoerd stootte me met zijn pik omhoog. Toen ging Sjoerd me ook nog eens vingeren. Met vier vingers bewerkte hij mijn rood gezwollen klitje. Ik kon geen rekening meer houden met de jongens. Ik liet me helemaal gaan. Ik liet mijn borsten los en greep naar Sjoerd zijn ballen en kneedde die hard. Hij tilde me op en ging zelf ook staan. Hij tilde me mee en legde me op mijn buik op de zijkant van het badje. Mijn roze openstaande spleet richting de jongens. Hij stopte zijn pik achterlangs in mijn grot en stootte wild zijn pik in en uit me. De verbouwereerde jongens hadden vol zicht op zijn dikke pik die mijn roze kutje opentrok.

Ik ga je Marokkaanse kut volspuiten, hijgde Sjoerd!

Steeds harder begin hij mij te neuken, zijn paal ramde mijn kutje helemaal kapot, ik voelde zijn eikel groeien. Ohh Sjoerd geef me je zaad, kreunde ik. Ik wilde zijn hete sperma diep in mij voelen. Sjoerd gromde en ik voelde zijn eikel nog groter worden, toen verkrampte zijn lul, hij spoot zijn eerste straal zaad diep in mijn Marokkaans kutje, ohh mijn God wat voelde dat geil. Hij bleef klaarkomen, straal na straal vulde hij mijn kut met zijn hete zaad. Hijgend en tevreden viel ik in zijn sterke armen. Sjoerd vingerde mijn kutje nog even met zijn zaad. Jezus wat was dit geil, ik kwam niet veel later klaar met een harde schreeuw...Pftt...dat was lekker zeg.

Die avond
Ik zat met een brandende doos aan tafel bij mijn vader en meoder en mijn drie broers. Ik was bruut ontmaagd in de sportschool. We leefden in een klein appartement en de Bos en Lommer met de hele familie. Mijn vader was de baas. We aten zwijgend en ik moest denken aan hoe Sjoerd me in het bad achterlangs geneukt had die middag en hoe ik zijn dikke pik had gezogen. Mijn vader prees echter mijn reinheid en zorgzaamheid aan tafel. Ik was zijn oogappeltje. Achtien jaar, VWO, altijd achten en negens, altijd op tijd thuis. Ik hielp mijn lieve moeder altijd in de huishouding. Gelukkig vond hij me zo betrouwbaar dat mijn maagdenvlies nooit gecontroleerd werd. Mijn broertjes vonden me een suffe trut die veel te veel volgens de regels leefde. Ze vonden het belachelijk dat ik altijd gesluierde en bedekkende kleding (Boerka) droeg. "Trek eens wat normaals aan, suffig moslim trutje!" zeiden ze dan.

Ik vroeg heel voorzichtig aan tafel of ik misschien een dag naar Friesland mocht om naar het Skutjesilen te kijken. Tot mijn verbazing mocht het. Mijn broers waren razend. ‘Wij mogen nooit iets!’ riepen ze. Mijn vader had besloten en zei: “Je mag niet met jongens praten, je rijdt met mijn Mercedes heen, en je belt als je er bent en als je weer terug gaat. Voor 22.00 uur moet je terug zijn!” Ik omhelsde mijn pappie. Ik belde Sjoerd op en zei dat ik hem morgen met de auto zou ophalen. ’s Nachts toen iedereen sliep maakte ik mijn spulletjes klaar. Het zou mooi weer worden. Bij de Hennes & Mauritz had ik een leuk bikini broekje gekocht en ook een rokje van O’Neill en een leuk haltertopje. Ook had ik hoge pumps gekocht. Ik trok dit alles aan onder mijn gewaad en sloop om 7 uur in de ochtend naar buiten. Ik startte de grote Mercedes en na een korte rit stond ik voor Sjoerd zijn huis. Sjoerd zat op het stoepje te wachten.

Hij lachte toen ik uitstapte in mijn zedige kleren. Hij gaf me een zoen en zei: je hebt toch ook nog wel iets anders bij je he, lief moslimaatje van me? Anders moet je in deze kleren zonnen en zwemmen. Ik glimlachte en trok midden op straat mijn hoofddoek af, gooide mijn lange zwarte haren los, deed toen mijn bruine jurk uit, toen mijn zwarte broek, toen mijn koltrui, hemd en.... Ta taa, riep ik en draaide een rondje om mezelf. Oh Rashida, je ziet er top uit!

Geile Sjoerd zag gelijk dat ik geen bh droeg en wreef over mijn harde tepeltjes. Hij pakte met zijn grote handen mijn volle ronde tieten “Lekker hoor!” “Heb je er iets onder aan dat rokje aan?“ “Voel maar..” zei ik. Zijn grote hand schoof onder mijn rokje en voelde aan mijn bikinibroekje terwijl hij gelijk zijn handen achter de stof wurmde. “Uit dat ding!” riep hij. En ik rende gillend en lachend weg.

We gingen in de auto zitten. Ik ging rijden. We zette een lekker muziekje op en we scheurden weg. Op de ring haalde Sjoerd zijn pik uit zijn broek. “Beetje slap he..!” zei ik en kneedde lekker met mijn rechterhand zijn worst die daardoor steeds groter en groter werd. Met lange halen trok ik hem af. Zijn pik was nu hard en groot. Ik keek ernaar en kon me niet voorstellen dat ik dat enorme ding tot achter in keel had gehad. Ik ben maar een klein meisje! Sjoerd zei: je moet me pijpen. Ik lachte: dat kan toch niet! Ik rij! We reden op de A7 met 150 km/u. “Kijk daar een benzinestation!” riep ik. Ik stuurde de Mercedes de weg af. De parkeerplaats op. Bij het rustplekje, naaste een picknicktafeltje zette ik de auto stil. “Stap uit, geil beest!” zei ik. Sjoerd stapte uit en ik ook. “Leun tegen de gril” zei ik. Dat deed Sjoerd en klaagde dat de ster in zijn reet poerde.

Ik keek hem geil aan en deed zijn broek op zijn knieλn. Ik gaf zijn eikel een paar zoentjes en ik nam daarna zijn heerlijke staaf in mijn mond terwijl de auto's op 20 meter langs scheurden. Af en toe toeterde er een auto. Wat geil! Ik bewoog mijn hoofdje geil en sensueel op en neer en ik zoog zijn eikel goed vacuόm. Zijn ballen nam ik in mijn vingers en ik kneedde ze lief en stevig. Zuigend en soppend pompte hij zijn pik in mijn zaadvragende bekkie. Mijn volle lippen lieten zijn dikke stam glimmen. Zijn eikel drukte tegen mijn huig aan en ik liet het dikke ding er langs schieten. Zijn pik verdween nu mijn keeltje in en ik keek Sjoerd met mijn grote geile donkere ogen aan. Met lange rustige halen haalde hij zijn pik helemaal uit me en dan weer helemaal in me. Na een tijdje hield hij het niet meer en stootte aan paar keer snel en brut. Hij verkrampte en spoot het zaad uit zijn pik mijn keel in. Scheut na scheut spoot hij bij me naar binnen en ik genoot van die lekker Friese pik die mijn mondje misbruikte. Ik voelde het geil spiten in mijn keeltje. Elke lozing slikte ik door en niets stroomde eruit. Toen zijn staaf wat slapper weer stond ik op en gaf Sjoerd een lange tongzoen.

Hij pakte me op en legde me op de lange motorkap. Hij schoof mijn rokje omhoog en deed mijn bikinibroekje opzij. Zijn warme tong begroef zich in mijn geile kut. Hij sabbelde mijn klitje met stevige halen van zijn tong. Mijn poes stond in de fik en ik kwam al na een minuutje hevig trillend klaar. Mijn Friese beest bleef door likken en toen hij zijn natte vinger van mijn kut rechtstreeks mijn kontgaatje in boorde kreeg ik een orgasme waarvan het zwart voor mijn ogen werd. Ik kneep mijn dijen samen en Sjoerd verdronk bijna in mijn geile kutsappen. Na even gelegen te hebben schoof ik van de Mercedes af. Op de kap lag een mooi plasje kutsap. “Lekker laten liggen..” zei Sjoerd.

Vlak voordat we wegreden zei mijn beest: “Ik heb een cadeautje voor je!” Hij liep naar de auto en kwam terug met twee pakjes. “Voor je ze open maakt, moet je eerst wat beloven!” “Okay!” zei ik. “Okay?” “Je weet niet eens wat je moet beloven!” zei Sjoerd. “Het zal wel iets geils zijn, toch?” zei ik “Nou ik ben vandaag gewoon erg geil...” . Hij lachte knikkend en gaf het eerste pakje. Een supercoole Gucci zonnebril! “Wat gaaf!” riep ik en gaf hem een zoen. Ook het tweede pakje maakte ik open. Het was een super kort rokje van oranje zijdeachtige stof. “Kostte 230 euro zei Sjoerd.”. Ik deed de bril op, mijn rokje uit en het nieuwe rokje aan. Het nieuwe rokje paste, maar wat was ie kort! Mijn oude rokje was tot ruim boven de knie en voor mij als Moslima al veel te kort, maar deze was nog veel korter! De stof en de vorm waren heel mooi en het model viel perfect om mijn mooie billen en dijen. Het was daarom eerder een chique dan een te ordinair rokje. “Het staat je geweldig!” zei Sjoerd. “Er zijn maar een paar meisjes die zoiets kunnen dragen, maar bij jou is het echt zo super!” Ik draaide een rondje van plezier. “Wat moet ik voor je doen?” zei ik. Ha, zei Sjoerd, weet je, dat rokje heeft perfecte vorm en is van zulke mooie stof, dat er ιιn ding is dat je uit moet trekken! “Mijn slipje? Zei ik.” Sjoerd knikte. “Ook straks in Friesland, met alle mensen en alle wind?” Hij knikte weer. “ok” zei ik. Ik trok mijn bikinibroekje uit. Kom op we gaan weer rijden, ik liep weg en trok even mijn rokje omhoog om Sjoerd mijn geile malse billen te laten zien.

Met de ramen, en schuifdak open scheurde we naar Friesland. Radio538 keihard aan en luid meezingend. Vlak voor Friesland ging de brug open. We zaten tussen tourbussen ingeklemd. Ik zag een ondeugende blik bij Sjoerd en wist dat er iets ging komen. Hij schoof zijn hand onder mijn rokje. “Til je billen eens op” ik deed dat en Sjoerd schoof het kleine dingetje omhoog.

“Zo geil meisje, nu even onderuit zitten met je benen wijd!”

Ik legde mijn rechterbeen over de automaat-knop en mijn linker been liet ik uit de zijraam uitsteken, mijn verhitte gladgeschoren Marokkaanse poes stond al een beetje open. Mijn natte spleet glinsterde in het zonnetje. Ik liet me nog wat onderuitzakken. De toeristen in de toerbussen zagen mijn slanke bruine been uit het raampje steken. Daardoor werden de ogen geleid naar mijn naakte schoot. Toen iedereen in de twee bussen naar mijn gleuf zat te kijken, gaf ik hen een showtje door met mijn vingers mijn strakke gladde lippen uit elkaar te trekken en daarmee mijn roze poes bloot te leggen. Ik voelde het bloed mijn lipjes doen zwellen, en trok mijn schaamlippen naar buiten en toonde zo mijn lichte roze natte vlees. Het contract met mijn bruine huid was prachtig om te zien. Sietse genoot. “Wat een geile hoer ben jij zeg” ik vingerde me publiekelijk klaar. Waarbij ik mijn klitje lekker onder handen nam door met mijn vlakke hand op mijn doosje te slaan. “Spanky...!” zei ik geil tegen Sjoerd. Bij elk klapje tintelde mijn klitje. Wat een geil gevoel! Van het vingeren moest ik plassen. Ik stapte uit en liep naar de weg. De toeristen bleken jongeren te zijn en ik werd luidkeels toegejuicht. Met mijn korte rokje en mij hoge hakken liep ik de dijk op. Natuurlijk heel rustig. Ik nam de tijd en liep met iets meer heupwiegen dan normaal. Daarachter ging ik lekker piesen. Toen ik terug liep kreeg ik een luid applaus. Jezus wat was ik verliefd, geil en ik voelde me gelukkiger dan ooit. Eindelijk had ik mijn grote liefde gevonden.

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm