Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou je een Moeder neuken?

Wil je met me neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Snel sexcontact met mij!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Turkse tienermoeder in huis gehaald
Categorie: moslimseks | woensdag 5 maart 2014 04:06

Geile afspraakjes

Ik was weer de pineut, omdat mijn vrouw een full time job heeft en ik parttime werk, was het meestal mijn taak om met onze zoon Tim van zes maanden naar het consultatiebureau te gaan. Ik hoorde het al van een eindje toen ik er aan kwam, volle bak. Het onderzoek werd gedaan in het buurthuis bij ons in de buurt, een kinderrijke buurt, dat kon je wel zien ook. Er zaten zo een stuk of acht vrouwen, allemaal van middelbare leeftijd en een tienermoeder waar ik gezellig naast ging zitten. Ik keek zo eens rond naar al die blιrende baby's en vroeg aan het meisje naast me wie er het laatst binnen was gekomen. Ik zei ze, ze hield haar baby in haar armen, en wiegde het slapende kind. "Die is lekker rustig he, hoe oud is die?" De tiener keek me een beetje argwanend aan, het was een Turks meisje en ze sprak een beetje moeilijk Nederlands. "2 maanden is meisje," zei ze. "En kwam papa niet mee? Geen papa meer, laat mij in de steek." Ik slikte even en dacht nog, wat een lul om dat kind met een baby te laten zitten. "En hij" vroeg ze? En ze wees naar Tim. "O dat is mijn zoon half jaar oud, en mama werkt, ik ben de aan de beurt om hier naar toe te gaan, en ik vind het hier niet leuk," ik keek rond in de rumoerige ruimte, "veel te veel herrie" zei ik. "Heb jij geen werk," vroeg ik aan mijn jonge buurvrouw. "Moeilijk" zei ze, "heb een beetje bijstand, en ik kan de baby niet alleen laten."

Na twee bijna eindeloze uren was ik eindelijk aan de beurt, na het consult moest ik nog even naar de drogisterij om een paar boodschappen te doen. Ik schoof aan, bij de kassa en daar stond de Turkse tienermoeder voor me, haar baby in haar armen geklemd, ze moest een pak luiers afrekenen. "Tja mevrouw" zei het meisje achter de kassa, "U heeft 50 cent te kort ik mag dit niet mee geven." Ik gaf haar het geld wat ze te kort had en rekende zelf ook af. "O meneer dank U wel" zei het meisje toen ik de winkel uit liep, "geeft niet hoor graag gedaan, heb je wel eten genoeg ik keek naar de baby, dat arme kind moet toch ook eten." "Weet niet wat ik moet doen," ze haalde haar schouders op, "eind van de week krijg ik weer geld van gemeente," zei ze. "Hier," en ik gaf ze vijftig euro, "dan kan je voorlopig voorruit, geef maar terug als je het hebt. Hoe heet je eigenlijk?" "Fatima" en ze vertelde waar ze woonde, "heb je telefoon?" Ze gaf me haar mobiele nummer. "Goed dan bel ik je" zei ik, ik nam afscheid en ging naar huis.

Ik bracht Tim snel naar de kinderopvang en ging aan het werk. "En" vroeg mijn vrouw, 's avonds bij het eten, "hoe was het op het bureau? Met Tim?" "Alles goed, hij heeft een vaccinatie gehad en ze zeiden dat hij goed groeit." En ik vertelde het verhaal van het Turkse meisje dat ik ontmoet had. "God wat een ellende" zei Anne, "heeft dat kind helemaal niks?" "Ja een baby waar ze nauwelijks genoeg geld voor heeft om voor te zorgen." "Mmm" Anne dacht na, "wat doe je," vroeg ik, "nou ik zit te denken, we kunnen haar vragen om op Tim op te passen?" "Ik weet niet hoor! We kennen haar niet eens." "Ja nou dan nodig je haar toch uit om een keer langs te komen?, dat is niet zo moeilijk."

Ik belde Fatima de zelfde avond nog op, of ze zin had om langs te komen op een avond om koffie te drinken, mijn vrouw wil kennis met je maken. "Ja" zei ze "maar dan neem ik mijn kind wel mee hoor!" "Nou dat is geen probleem" zei ik tegen haar. Op de eerst volgende vrijdag avond spraken we af, ik kom je wel even ophalen met de auto, tot dan.

"Ik stop onze zoon in bed," zei Anne, "en dan ga ik even douchen." Ik wachtte even tot ik het water van de douche hoorde lopen en kleedde me snel uit, "hιι wat doe jij nou," zei Anne, toen ik bij haar onder de douche stapte. "Ik ga je wassen" zei ik, ik omarmde mijn vrouw onder het warme water, en drukte mijn borst tegen haar stevige borsten. Mijn stijve duwde ik tegen haar onderbuik. "Ben je geil" vroeg Anne, "ja ik wil even met je spelen" zei ik, en ik betaste haar kut. "Weet je dat Turkse meisjes daar geschoren zijn," zei ik, terwijl ik zachtjes aan haar schaamhaar trok. "O ja" hijgde Anne, "moet ik me dan ook gaan scheren? Of wil je het met dat meisje doen? Is ze mooi vroeg" Anne, ik vingerde haar kut, "niet zo mooi als jij," ik liet me zakken en drukte een kus op haar venusheuvel. Anne zei "kom laten we dit voortzetten in bed, ik vind het hier niet zo handig." "Wacht even,"zei ik, ik nam de douchekop in mijn hand en richtte die op haar poesje, en bleef haar door vingeren. "Ooooo" hijgde Anne het warme water spoot hard tegen haar kut aan, "jaaah ik kom" riep ze, "o ja dit is geil," wiebelend op haar benen kwam ze klaar. "O wat was dat, ik had nooit verwacht dat dit zo lekker kon zijn" zei ze, ze bukte en ging op haar knieen zitten, ze nam mijn stijve lul in haar mond, en begon me te pijpen, om het nog lekkerder te maken liet ik het water tegen mijn ballen aan lopen. Dit was echt geil, het warme water tegen mijn zak, en die zuigende mond rond mijn eikel. Het duurde niet lang voor ik kreunend klaar kwam, als er ιιn heerlijk kon pijpen was het Anne wel, ze ving alles op in haar mond. Ze opende haar mond en ik spoot het water erin, ze liet mijn geil vermengd met het warme water zo uit haar mond lopen.

Twee dagen later reed ik met de auto naar het adres dat Fatima opgegeven had om haar op te halen. Het was een ruige vervallen woonwijk, niet echt een omgeving om s'avonds laat nog effe de hond uit te laten. Ik stopte voor haar flat, en Fatima stapte gelijk uit het portiek. Zo te zien was ze een beetje buiten adem. "Vlug" zei ze toen ze instapte wegwezen, ze zat met haar baby op de achterbank en bukte een beetje om uit het zicht te blijven. Ik reed weg en zag in mijn spiegel twee mannen uit het portiek rennen, ze kwamen achter ons aan. "Wat was dat" vroeg ik toen ik de straat uit reed, "volgens mij kwam ik net op tijd." "Mijn man en broer, ze willen mij kwaad doen" hijgde ze, "ze hebben mij gevonden en willen kind meenemen." "Wat doen we," vroeg ik, "wil je naar de politie?" ""Nee geen politie, ik ben nog getrouwd, politie doet niks," zei zeggen je moet eerst scheiden. Ik begreep dat, dat een moeilijk geval zou gaan worden. Niet mee bemoeien dacht ik. Na een minuut of tien waren we bij ons thuis.

Zo kom binnen zei ik tegen Fatima, dit is mijn vrouw Anne, en ik stelde beide vrouwen aan elkaar voor. Ik vertelde Anne wat er net gebeurt was, Fatima zat nog een beetje na te trillen van de zenuwen. "O" zei Anne "het begint wel op een spannende roman te lijken. Kan je niet een paar dagen naar je ouders?" Fatima schudde haar hoofd, die "wonen in Turkije." "Heb je er nooit over nagedacht om terug te gaan?" "Nee dat nooit!" Het meisje begon te huilen, "ik ben uitgehuwelijkt, als ik zo terug ga word ik daar doodgeslagen, ze weten hier niks van, tenminste als hij zijn familie niet heeft ingelicht." "Geef mij je baby eens," zei Anne. Ze nam het kind in haar armen en zei, "wat een mooi meisje zeg." Fatima kalmeerde een beetje, "ja" zei ze, "mijn dochter, dat is alles wat ik heb". Anne keek mij aan, "maak jij de logeerkamer even in orde?" "Hoezo" vroeg ik, "omdat je haar vanavond niet naar huis toe brengt, dat gaat niet gebeuren." "Ze moet maar een paar dagen hier blijven. Het is veel te gevaarlijk voor haar, en de baby om naar huis te gaan, maandag als ik op het werk ben zal ik eens kijken wat ik voor haar kan doen."

Anne werkt op het gemeentehuis en weet daar nogal wat te regelen, het is daar een grootte ιιn corrupte bende, dus dan mag ik ook wel eens keer wat concludeerde ze, geld zat! "Kom" zei Anne "dan doen we je dochter eens lekker in bad, ik heb nog wat schone kleren, wat eten en dan lekker naar bed, lekker uitrusten. Al die stress is niet goed voor dat kind." Fatima stond op, "hoe kan ik jullie bedanken?" "Geeft niet hoor meid, kom dan zorgen we eerst voor de baby, die van ons moet ook verzorgd worden." Toen dat gebeurt was en de kinderen sliepen kwamen de twee vrouwen naar beneden.

We zaten met zijn drieλen naar een film te kijken, ik schonk wat te drinken in. "Drink jij alcohol" vroeg ik aan Fatima, "nee zei ze dat ben ik niet gewend, misschien een klein glaasje wijn zei ze, om mee te doen." "Hoeft niet hoor" zei ik, "we hebben ook wat fris." "Nee" zei Fatima "doe me maar een glaasje, om wat te ontspannen, misschien word ik er wel wat rustiger van. We zaten zo wat te drinken.

"Zeg Fatima" zei Anne "ik heb nu de hele avond al een brandende vraag, neem me het niet kwalijk maar laatst hadden mijn man en ik seks, toen zei hij dat alle Turkse meisjes geschoren zijn." Ik deed er nog een schepje bovenop en ook dat ze allemaal besneden zijn. Ik keek Anne aan met een blik van moet dat nou, mij een beetje voor lul zetten! Ik keek naar Fatima en verwachtte een schuwe blik, maar in plaats daarvan stond ze op zonder antwoord te geven knoopte ze tot onze verbazing haar jeans open, ze trok haar broek en haar slipje naar beneden en zei "kijk!" Ze trok haar schaamlippen uit elkaar we zagen haar klitje zitten. "Gelukkig" dacht ik, ze is nog helemaal compleet. "En ik weet niet of alle meisjes geschoren zijn maar ik wel," ze trok haar broek nu helemaal uit en kwam voor ons staan, "voel maar hoe glad het is." Anne stak haar hand uit en voelde aan het kutje van het meisje, "zo dat is mooi glad zeg, moet je voelen" zei ze tegen mij, ik streelde het mooie kutje van Fatima, "ja dat voelt anders dan bij jouw Anne." "Ben jij niet geschoren vroeg Fatima aan Anne. "Nee" zei ze, "en jij vroeg ze aan mij, ik heb wel eens gehoord dat mannen het ook doen." "Meen je dat nou?" "Nee" lachte ik, "ik heb alles nog." "weet je wat? Anne klapte in haar handen. "IK heb een plan, jij bent hier de specialist, jij mag ons allebei scheren."

Ze stootte mij aan en zei "haal je scheerspullen en een paar handdoeken."

Ik liep snel naar boven om de benodigdheden voor een geile avond te pakken, toen ik terug kwam had Anne haar onderkleding al uitgetrokken. "Jij mag eerst" zei ik tegen Anne, en ze ging op een handdoek zitten, Fatima knipte eerst met een klein schaartje het meeste haar weg, toen zeepte ze Anne's kut in en scheerde ze al haar schaamhaar weg tot er niks meer opzat, ik moet zeggen het was een heel geil gezicht die kale kut van Anne. "Nu jij" zei ze, ik trok mijn broeken uit en ging naast Anne zitten. "Dit is wat lastiger" zei Fatima, en ze ging voorzichtig aan het werk, "je moet hem wel goed stijf houden hoor!" Anne hield mijn pik rechtop en kneep er een beetje in, hij werd keihard" "zoo" zei Fatima terwijl ze mijn zak scheerde, "dit is wel een grootte hoor!" Toen ze klaar was, zat er geen haartje meer op mijn lul. "Kom laten we de rest van onze kleren ook uittrekken" zei Anne, dan gaan we naar de slaapkamer. Ik ging op bed liggen met Anne aan de ene en Fatima aan de andere kant, Anne nam mijn pik in haar hand en bekeek hem van dichtbij." "Hij is nu wel een stuk mooier hoor, zonder haar. Ze likte vanaf mijn ballen tot aan mijn eikel, "wil jij ook even proeven," vroeg ze aan Fatima. Fatima likte ook aan mijn lul, beide vrouwen begonnen nu mijn stijve lat te kussen en mijn ballen sloegen ze niet over, om de beurt namen ze mijn eikel even in hun mond en zogen eraan. Ik voelde mijn hoogtepunt naderen veroorzaakt door die twee hete tongen rond mijn lul. "Oooo" hijgde ik, "het komt, ik ga klaarkomen," Anne rukte even aan m'n lul om me te bevrijden van mijn warme zaad, ik spoot mijn sperma tegen het gezicht van alle twee de vrouwen.

Hijgend lag ik na te genieten van mijn orgasme.

"Nu zijn jullie aan de beurt eerst onze gast" zei Anne, ga eens in het midden liggen Fatima. "Geef mijn favoriete dildo eens aan," zei ze tegen me. Anne had een hele collectie, wij hielden ervan om ons seksleven te variλeren met allerlei speelgoed, vooral Anne vond het geil om allerlei dingen uit te proberen. Het was begonnen met een komkommer en bananen en op den duur, hadden we toch maar besloten om wat spullen aan te schaffen die voor dit doel gemaakt waren. Ik wist precies welke ze bedoelde, ze had zo'n dure met van die kraaltjes erin, als dat ding aanzette begon hij rond te draaien. Anne nam de dildo en Fatima lag vol verwachting met haar benen wijd te wachten op het bed. "Trek je benen eens op," zei ik tegen haar, ik likte haar kut en proefde haar vocht, "mmmm wat smaak jij lekker geil zeg" zei ik tegen haar. Anne duwde me weg, "laat mij eens." Dit was de eerste keer voor haar met een andere vrouw, ik hield Fatima haar benen vast, Anne likte zachtjes over de schaamlipppen van het meisje, Fatima kreunde van genot, ze was al aardig opgewonden geraakt. Anne nam de dildo en duwde die bij Fatima in haar kut. Voor ze hem aanzette bewoog ze de dildo eerst op en neer, Fatima kreunde geil, "vind je het lekker," vroeg Anne. "Jaaah" hijgde Brenna "je mag wel wat sneller op en neer bewegen hoor!" "Wacht" zei Anne, en ze drukte de dildo diep in Fatima's kut en zette hem aan, trillend begon het apparaat nu rond te draaien in de buik van de tiener. "Ooooo" kreunde ze, ik vingerde haar roze klitje.

"Ooooo jaaaaa", Fatima kwam klaar op de onstuimig bewegende dildo in haar natte kut.

We lieten haar even bijkomen. "Kom" zei Anna ze ging in doggy standje zitten, "ik ben zo geil, ram je lul in mijn kut, Fatima kom iji hier liggen en lik mijn poesje." Fatima ging liggen en Anne over haar heen, ik ging achter Anne zitten en drukte mijn stijve lul in haar kut, en begon haar wild te neuken. "Ooo rustig, rustig" riep Anne, "ik wil ook Fatima's tong voelen." Het meisje likte het klitje van mijn vrouw, Anne kreunde, ik masseerde haar billen, Anne boog voorover en likte nu ook Fatima haar poesje. Gelukkig was ik al een keer klaargekomen dus duurde het even tot ik weer een orgasme zou krijgen. De kamer werd gevuld met een geur van seks. Ik trok mijn pik uit Anne, en liet de beide vrouwen even van elkaar genieten, niet lang, want mijn lul verlangde nog naar een warme tunnel, ik maakte Anne's anus goed nat en drukte langzaam mijn eikel door haar kringspier, ik wist als er iets was wat Anne geil vond, was het wel om geneukt te worden in haar kontgat. Ik drukte mijn lul tot de helft in haar kont, ik hoorde een smoorde kreet, een goedkeurend kreun van Anne. Nu kreeg Fatima ook meer plaats om de kut van mijn vrouw te beffen. Het liep naar een geile climax, alledrie kwamen te gelijk klaar, ik spoot mijn zaad in de darmen van mijn vrouw. Het liep met een straaltje uit haar kont, het drupte zo, over haar klaarkomende kut in de mond van Fatima, die voor de tweede keer haar orgasme kreeg, door de wild bewegende tong van Anne.

De volgende morgen toen ik opstond lag Anne nog te slapen, ik rook de geur van vers gezette koffie en zag Fatima in de keuken staan. Ze droeg een badjas van Anne. "Hallo, haa lekker koffie, goed geslapen?" Ik wilde weten hoe Fatima zou reageren als ik haar zou kussen, want nu had ze geen glaasje wijn op. Ik omarmde haar en gaf haar een knuffel, opende de badjas en streelde haar mooie kleine borsten. "O ik heb heerlijk geslapen hoor," zei ze ik voelde haar hand in mijn kruis, ze kneep in mijn snel groeiende pik. "En deze" vroeg ze, "is die ook uitgerust?" Ik kuste haar en zei, "ja hoor hij is er weer helemaal klaar voor, maar we doen het niet zonder dat Anne erbij is tenminste nu nog even niet, goed?" "Ik begrijp het, maar jij begon." "Weet ik," ik kuste het meisje nog een keer op haar mooie lippen, en liet haar los. We hoorde wat gestommel, en daar kwam Anne naar beneden met Tim in haar armen. "Haaa, zijn jullie al begonnen zonder mij?" Ze zag de loshangende badjas van Fatima, het meisje deed geeneens geen moeite om haar borsten te verbergen. "Nee hoor schat als we seks willen doen we dat met z'n drieλen." "Waarom is dat kind haar badjas dan open?" "Mijn schuld zei ik, "hou Tim eens vast" en ze gaf me mijn zoon. Anne liep naar Fatima en kuste haar op haar beurt, "jij bent lief" zei ze, ze likte even aan Fatima's tepels en betaste haar poesje, "gisteravond was het geweldig, wat vond jij?" Fatima zei dat ze niet wist dat seks zo lekker kon zijn. "Het word nog veel fijner let maar op" zei Anne, en ze kneep zachtjes in Fatima's billen, daarna liet ze haar los en zei "Kom! We gaan eerst ontbijten!"

"Wat gaan we vandaag doen," vroeg ik. "Vanmiddag ga ik samen met Fatima even shoppen, ze heeft dringend nieuwe kleren nodig, en misschien heeft ze nog wat nodig voor de baby." "En wat ga jij doen?" Ik voelde dat, dit een stille hint was, ik hoefde niet mee. "O euh ik pas op de kinderen." "Vind je dat goed Fatima, dat je dochter hier blijft?" "Maak je geen zorgen, ik pas goed op de kinderen, ga jij maar met Anne mee, have a good time!"

Zo te zien was het een gezellige middag geweest, beladen met tassen kwamen ze weer thuis. "Zo" zei ik tegen Fatima, "zo te zien ben je flink verwend!" Het meisje glunderde helemaal. "Oo ik heb zulke mooie kleren gekregen en ook voor Yasmin." Ze liet de babykleren zien die ze van Anne had gekregen. Anne gaf me een knipoog en mompelde iets van je leeft maar ιιn keer. Toen ik zag hoe blij Fatima was dacht ik geen moment aan het fortuin wat Anne had uitgegeven die middag.

We zaten die avond gezellig bij de open haard, de kinderen sliepen, we hadden alle drie een drukke dag achter de rug. Na het eten, toen we gedoucht hadden,zaten met z'n drieeλn in een badjas op de bank. "Zeg Anne mag ik wat vragen?" "Ja natuurlijk meisje." "Wat ga je maandag doen aan die man van mij?" "Nou" zei Anne. "Die ga ik even z'n oren wassen wees niet ongerust, als jij mij alle gegevens geeft over hem en zijn broer, dan ga ik even wat aktie ondernemen." "Als jij het er mee eens bent natuurlijk!" "Zoals?" "Eerst gaan we scheiden, dan zorg ik ervoor dat hij alimentatie voor je gaat betalen. Misschien kunnen we hem de ouderlijke macht ontzeggen, en ik weet wel een manier om zijn uitkering te stoppen. Van hem en zijn familie, kortom mogelijkheden genoeg om die mooie meneer te pakken te nemen." "En ik", vroeg Fatima ongerust. "Ben ik dan wel veilig?" "Zo lang je hier blijft wel, maar ik ken een paar mensen bij de politie, en die kunnen wel een keer buiten diensttijd met hem praten, komt helemaal goed."

Ik stond op maakte lekkers en schonk wat te drinken in. Ik liep naar boven en pakte wat speelgoed van Anne. "Ik heb wat meegenomen zodat jullie jezelf wat kunnen verwennen." "Goed idee" zei Anne, ik gaf Anne en Fatima ieder een vibrator en een trileitje. "Trekken jullie die badjas maar eens uit. Doe je benen maar eens uit elkaar." Ik ging voor Fatima op de grond zitten. "Het belangrijkste is dat je kutje goed nat is," En ik likte haar mooie kutje nat. Ik pakte het trilei en drukte hem diep in haar gleufje. Ik gaf haar de controller en legde haar uit hoe ze hem aan moest zetten, toen pakte ik een vibrator en zette hem aan, en ik duwde het trilapparaat tegen haar klitje. "Hier pak aan en geniet er maar van," Fatima zette het trilei aan en liet de vibrator over haar natte kutje glijden. Toen gaf ik een trilstaaf aan Anna ook haar heerlijke kut likte ik, zij was al lekker nat. ook bij haar stopte ik zo'n eitje in haar kut. De dames begonnen hijgend zichzelf te verwennen op de bank. Ik trok mijn badjas uit en zag dat Fatima schokkend was klaargekomen. Mijn lul was keihard het voorvocht drupte uit mijn eikel op het tapijt.

"Mag ik nu Fatima neuken?" vroeg ik aan Anne.

Ik ging voor Fatima op de grond zitten en kuste haar tieten en haar buik. Anne trok het trilei uit haar kut en kwam naast me staan. "Ik wil zien hoe je, je pik in haar kutje duwt" zei ze geil. Ik plaatste mijn eikel tussen haar schaamlipjes en drukte m'n pik in het kale kutje van Fatima. "Goedzo" hijgde Anne in m'n nek, "neuk die lekkere meid! Spuit dat kutje maar eens lekker vol!" Ik begon Fatima rustig te neuken. Anne nam haar eigen tieten in haar handen en begon ze te kneden. Ze zette een voet op de bank naast Fatima en zei tegen mij, "terwijl je haar neukt kan jij toch wel aan mijn geile natte kut likken?" Mijn vrouw ging helemaal los, ik had niet verwacht dat ze ook nog eens van zulke geile praat zou uitslaan! Ik drukte mijn mond in haar natte kut, en likte haar schaamlippen af. Nu begonnen allebei de vrouwen te kreunen. En ik werd zelf ook steeds geiler, de heerlijke kutsmaak van mijn vrouw maakte me steeds wilder. Ik pinde Fatima vast op de bank. Met m'n stijve lul begon ik de tienermoeder steeds sneller te neuken. Het viel niet mee, mijn vrouw werd zo geil dat ze haar kut steeds harder tegen m'n gezicht aan duwde. Fatima werd hier zo opgewonden van dat ze een vibrator die naast haar op de bank lag, oppakte en het trillende ding over haar klit begon te wrijven. Ik had twee handen vrij en ik masseerde Anne's stevige billen. Ik wist dat ze daar van hield. Ik geloof dat we alledrie op het zelfde moment ons hoogtepunt kregen. Anne begon te schreeuwen toen ik haar klit steeds sneller begon te likken. "Jaaaaaah jaaaah," gilde ze bijna. Op dat moment spoot ik hijgend het klaarkomende kutje van Fatima vol. Ik trok m'n pik uit haar kutje en we zagen een straaltje zaad uit haar gleufje lopen. "Ooooh, riep Anne, pas op de bank!!" Ze knielde razendsnel voor Fatima en likte het zaad uit haar kutje op. "Mmmm, zei ze, net op tijd" en met smaak likte ze haar lippen schoon.

"Hoe gaat dit nou verder," vroeg ik aan m'n vrouw toen we op bed lagen. "Laten we het een paar dagen aanzien", zei ze. "Ik vond het best wel heel erg geil, en erg lekker, en. jij ook geloof ik." En ze kneep zachtjes in m'n pik.

De volgende morgen, het was zondag. Een rustdag, tenminste dat was vroeger zo. Nu we vader en moeder waren was dat nu wel even anders. Anne was al vroeg opgestaan om Tim te voeden en in bad te doen. Het was nu natuurlijk een stuk gezelliger voor haar, er was nog een jonge moeder in huis. Fatima was ook al vroeg wakker, want ze moest ook haar dochter verzorgen. Ιιn voordeel was dat Anne mij nu niet uit bed haalde. Ik bleef nog even lekker liggen, tot ze me riep om te ontbijten.

De eerste drie kwartier dat ze uit bed waren was het beneden een drukte van belang. De vrouwen waren druk bezig met de kinderen. Toen ze klaar waren werd het stil. Ik had eigenlijk wel verwacht dat Anne weer naar boven zou komen, maar niks van dat alles. Na een tijdje vond ik het dan wel eens tijd om poolshoogte te gaan nemen. Het was stil toen ik beneden kwam. Ik had beide dames zittend aan de ontbijttafel verwacht, maar niets was minder waar. Anne stond met haar ochtendjas geopend tegenover Fatima. Fatima's bovenlichaam was ontbloot, ze droeg alleen nog een slipje. Ze duwden hun stijve tepels tegen elkaar. "Mmmm" zei, Fatima en ze kuste Anne op haar mond. Wat een geil gezicht was het om die twee vrouwen te zien vrijen. Binnen de kortste keren stond ik met een stijve lul in m'n ondergoed. Fatima duwde de ochtendjas van Anne's schouders die achter haar op de grond viel. Ze betaste elkaar, terwijl ze druk met elkaar aan het tongen waren. Anne stak haar hand in het slipje van Fatima en ze begon haar kutje te vingeren. Het meisje liet haar slipje zakken en zette haar benen wat uit elkaar zodat Anne beter bij haar poesje kon. Ze kreunde toen ze Anne's vingers over haar schaamlipjes voelde glijden. Fatima likte aan Anne's stijve tepels. "Doe jij dat ook bij mij?," vroeg Anne geil. Ze trok nu zelf ook haar onderbroekje uit. De vrouwen hadden mij nog steeds niet gezien.

Mijn pik was zo hard van het zien van de twee vrijende vrouwen, dat ik het niet kon laten om zachtjes aan mijn lul te trekken. Zo stonden ze elkaar intens te vingeren en te kussen. Ik liep voorzichtig naar binnen met m'n stijve in mijn hand. Ze waren zo druk met elkaar bezig dat ze helemaal niet in de gaten hadden dat ik binnen kwam lopen. Ik gaf een klein tikje tegen Anne haar billen. "Konden jullie me niet roepen voor het ontbijt," lachte ik. Ik kreeg van allebei een kus. "Laat me jullie niet storen, ga maar gerust verder waar jullie mee bezig zijn." Dat was Anne ook niet van plan. Ze vingerde en kuste Fatima gewoon door. Ik nam een stoel en ging rustig zitten kijken, naar wat ze aan het doen waren. Anne kreunde, Fatima wreef met haar volle hand over Anne's natte kut. "Ooooh jaaah" kreunde ze. "Jaaaah ga door!!!" Wiebelend op haar benen kwam ze staande klaar op de hand van haar mooie vriendin. Nu begon Anne, Fatima wat steviger te verwennen. Ze zoog op het meisje haar harde tepels en duwde een vinger in haar kutje. "Ooooooh" hijgde Fatima, en ze sloeg haar handen om Anne's nek. "Jaaaaaah ik kom, riep ze. Anne vingerde het meisje naar haar hoogtepunt. De vrouwen omhelsde en kusten elkaar.

"Zo, nu gaan we eerst ontbijten" zei Anne toen ze Fatima losliet. "Wil jij koffie of thee" vroeg ze aan mij. Ik zat nog steeds met een gigantische stijve lul te wachten of ik misschien ook nog een keer aan de beurt kwam om verwend te worden. Onvoorstelbaar, ze keken even naar me, en deden net of ze niks zagen. Alsof er niks aan de hand was gingen de vrouwen aan de tafel zitten en begonnen te ontbijten. Nog steeds spiernaakt. Ik keek naar mijn vrouw. Ze had niet echt hele grote borsten, maar net zwaar genoeg om al een klein beetje te 'hangen' vooral als ze wat voorover kwam om iets van de tafel te pakken. Fatima had een paar stevige lichtbruine kleine tietjes die uitdagend recht voorruit stonden. Ik voelde me gewoon niet goed worden met al dat moois om me heen. Het werd helemaal erg toen Anne om de marmelade vroeg aan Fatima. "Schat" zei ze tegen haar, "wil jij me even de marmelade geven?" Fatima stond op en pakte een klein lepeltje. Vervolgens smeerde ze een beetje van de zoetstof op haar tepels en liep naar Anne die het er overdreven af likte. Ik was het beu om genegeerd te worden, ik stond op en zei, "ik ga me even douchen, tot straks!!" "Hee, hee wacht even riep Anne toen ik weg wilde lopen. "Sorry, we zaten je gewoon even te plagen!" Ze trok mijn slip naar beneden en kuste mijn op springen staande stijve lul. Ze zoog mijn pik diep in haar keel. Fatima kwam er ook bij zitten, ze streelde m'n ballen. Om de beurt namen ze even mijn pik in hun mond. "Hebben we je dan zo geil gemaakt" lachte Anne. "Dat kun je wel zeggen" hijgde ik. "En ik dacht echt dat jullie niks meer van me wilde weten". Anne maakte ruimte op de tafel, ze ging voorover op de tafel liggen. "Je mag me lekker neuken in mijn kleinste gaatje" zei ze. "Fatima maak mijn kontje eens lekker nat!" Het meisje hield haar billen uit elkaar en deed een beetje spuug op Anne's sterretje. Ik duwde mijn lul tegen haar kontgaatje aan. Anne was daar geen maagd meer, ze vond het heerlijk om in haar kontje geneukt te worden. Ze kreunde toen ze mijn pik in haar kontje voelde. Ik begon haar zachtjes te neuken, af en toe kneep Anne met haar kringspier in m'n pik. Een geil gevoel is dat. Het lijkt dan net of haar gaatje dan nog krapper word. "Kom, neuk me wat sneller" hijgde ze. Ik voerde het tempo op, als ik mijn lul diep in haar duwde sloegen m'n ballen tegen haar zachte kut aan. Ik voelde dat ik klaar ging komen.

Met een schreeuw spoot ik haar kontje vol.

De volgende dag ging Anne weer aan het werk. Ze is wethouder en een goeie! Ze is geliefd en heeft zo'n beetje overal op het gemeentehuis goede connecties. Ze had Fatima belooft om die man van haar aan te pakken. Ze legde de situatie uit aan haar collega die met de bijstand belast was. Die maakte dit soort zaken wel meer mee. Ik ga die meneer eens uitnodigen voor een gesprek, en misschien heb je dan tijd om erbij te komen zitten? Achmed de man van Fatima mocht zichzelf dezelfde middag nog melden op het gemeentehuis. De man werd apart genomen in een kamertje. Hij oogde niet echt zenuwachtig. Dat werd hij pas toen de ambtenaar vertelde dat zijn uitkering waarschijnlijk werd stop gezet wegens fraude. "Fraude" begon hij te schreeuwen, "dat is helemaal niet waar, ik heb nog nooit gewerkt!!" "Ja," zei Anne, "gokken en de winst op feesten terwijl je een vrouw en een kind hebt is geen werken." "Ik heb mijn vrouw al een poos niet gezien, hoe kan ik dan voor haar zorgen? Trouwens ze wil van me scheiden." "En jij, wil jij dat ook?" De man begon op zijn stoel te draaien en dacht na. Een vrouw en een dochter was niks voor hem, als het nou eens een zoon was geweest... Hij aarzelde wat maar gaf uiteindelijk toe dat zijn huwelijk geen toekomst had. "Goed" zei Anne, "loop maar mee naar de burgerlijke stand dan gaan we dat gelijk regelen." Anne bracht hem naar het buro en legde de situatie uit aan haar collega. Ze nam afscheid van hem, met de waarschuwing dat hij Fatima en haar kind met rust moest laten, als hij dat niet deed dan zou dat wel eens ernstige gevolgen kunnen krijgen, zei ze. Ze liet de man verbluft achter.

"En" vroeg ik 's avonds, "heb je nog wat geregeld voor Fatima?" "Ja" zei Anne "de eerste stappen zijn gezet, maar Fatima mσet voor haar eigen veiligheid nog maar even hier blijven, ik hoop dat ze dat niet erg vind."

Oude wijven zoeken een Sexdate!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm