Veilig een keiharde erectie

Een lul zo hard als staal!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Snel sexcontact met mij!

Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Wil je met me neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Hollandse Debbie in de macht van Marokkaan DEEL9
Categorie: moslimseks | woensdag 18 december 2013 12:39

Geile afspraakjes

DEEL 9 - Even later nemen beide mannen afscheid en blijf ik achter met Jaap, die er als een geslagen hond bijzit, maar hij heeft ook een stijve, zie ik. “Kom, doe je broek omlaag, ventje, en ga op de bank zitten, dan zal ik je eens lekker afrukken” zeg ik nonchalant. Met een rood hoofd schuift hij broek en onderbroek tot op zijn enkels en gaat zitten. Zijn pikkie staat recht overeind. Ik ga naast hem zitten, met mijn linkerbeen onder mijn billen zodat hij tussen mijn dijen kan kijken en Karims sperma dat nog uit mijn pruim loopt, zal zien. Maar ik wil mijn gebruikte spleet ook aan Laurens, de buurjongen, tonen. Dan neem ik ventjes lul in mijn rechterhand, terwijl mijn linkerhand zich over zijn zak bekommert. “Ben je zo opgewonden geraakt van de dikke, gespierde pik van Karim, waarmee hij me zo lekker heeft verwend?” vraag ik, onderwijl loom zijn lulletje aftrekkend.

“Kom ventje, geef toe dat je er geil van wordt als een ander mij neukt?” dring ik aan. “Mja..., een beetje. Maar wat jij doet vind ik niet normaal” zegt hij met een rood aangelopen hoofd. Als mijn mobieltje over gaat laat ik zijn zak los en neem op. Het is Wendy en het is duidelijk dat ze zojuist met Mo heeft gesproken, want ze weet wat er gebeurd is: “Hoi Debbie, nog aan het nagenieten van de lekkere beurt die Mo's vriend je heeft gegeven?” “Mja, ik had het nodig... Heb je even een momentje? Ik moet even iets afmaken” antwoord ik en ruk dan een paar keer snel aan het pikkie van Jaap, die daarop meteen begint te spuiten. Zijn melkwitte zaad valt in klodders op zijn buik. Ik trek met een vies gezicht mijn hand terug, leun achterover en meld Wendy “Hier ben ik weer...” “Wat ben je toch een lekkere geile meid, Debbie. En Jaap heeft niet geprotesteerd?” vraagt ze nieuwsgierig. “Nee joh, die vindt alles goed...” antwoord ik terwijl Jaap de rotzooi van zijn buik veegt. “Goh, Debbie. Ik ben kei jaloers op jou. Kon ik ook maar zoveel van seks genieten als jij. Maar ik heb geen clitoris meer, Debbie. Ik ben dan wel in België geboren, maar van Congolese komaf en in onze cultuur was besnijdenis jammer genoeg traditie. Jij moet gewoon dubbel genieten. Ook voor mij. Wil je dat voor me doen?” vraagt ze poeslief. “Natuurlijk, Wendy” antwoord ik. Dan meldt ze nog: “Kom morgenavond met je vader bij mij eten. Maak ik lekkere kip moambe klaar. Is er vast wel even tijd om een promotiefilmpje te maken...”.

Als mijn vader en ik de volgende dag bij Wendy aankomen, is de tafel gedekt en Wendy, zoals altijd sexy gekleed, is vrolijk en allervriendelijkst tegen mijn vader, die duidelijk gecharmeerd is van mijn knappe donkere vriendin. Onder het eten wil Wendy alles van hem weten: “En jij hebt Debbie dus alleen opgevoed, Evert?” vraagt ze hem. “Ja, vanaf haar vijfde jaar stond ik er helemaal alleen voor...” “Was dat niet moeilijk, zo helemaal in je uppie?” “Best wel. Vooral omdat Debbie toen een wildebras was. Het was moeilijk haar in het gareel te houden. Ze dolde liever met haar vriendjes dan huiswerk te maken. Haar schoolprestaties waren ronduit belabberd...” “En waar was haar moeder dan?” wil Wendy weten. “Nou, die is er met een Spanjaard vandoor gegaan.” “Maar een moeder laat haar kind toch niet achter?” “Haar moeder was een losbol. Een feestbeest. Dacht alleen aan zichzelf...” Ik sta versteld, ik wist dat niet. Zo heeft hij ook nooit over mijn moeder gesproken. Wendy wil duidelijk het naadje van de kous weten en ik spits nieuwsgierig mijn oren.

“Wat bedoel je daarmee, Evert?” En mijn vader is niet te beroerd om het haar in geuren en kleuren te vertellen. “Hoe moet ik het zeggen? Angel was altijd nogal makkelijk in de omgang met mannen, zeg maar. En na de geboorte van Debbie werd dat alleen maar erger. Ze ging vaak alleen op stap en kwam dan midden in de nacht thuis. In het begin poogde ze nog me ervan te overtuigen, dat ze alleen maar een leuke avond had gehad, maar van lieverlee begreep ik toch dat ze me ontrouw was. Steeds vaker bleef ze ook hele nachten weg en als ik er wat van zei, was haar antwoord steevast 'Jij wilt misschien een saai huisje-boompje-beestje leven, maar ik wil gewoon feesten en genieten zolang ik kan'. Ik pikte alles want ik was stapelgek op haar en we hadden samen Debbie. Op een gegeven moment deed ze ook geen moeite meer de schijn op te houden en gaf ze ruiterlijk toe dat ze minnaars had. Dan was ze weer hoteldebotel op die en vervolgens weer op een ander. En uiteindelijk is ze er dus met die Spanjaard vandoor gegaan...”

“Goh, wat vervelend zal dat voor je zijn geweest, Evert. Vooral omdat je zo gek op haar was. Was ze ook zo knap als Debbie?” “Ze was bijzonder knap, sprekend Debbie, alleen haar huid was iets donkerder. Ze was een halfbloed, maar vooral warmbloedig en razend populair bij de mannen. Natuurlijk ook omdat ze niet alleen zo nu en dan een minnaar had, maar echt met jan en alleman het bed indook. Daar kwam ik achter toen mijn beste vriend Theo mij met zijn zatte kop doodleuk vertelde 'dat ik blij moest zijn dat ik verlost was van die nymfomane, waar iedereen het mee gedaan had'. Op mijn boze reactie 'Hoezo iedereen? Ben jij soms ook met haar naar bed geweest?' antwoordde hij: 'Ja, ook mij heeft ze een paar keer verleid. Joh, ze was altijd geil en overal voor in en ging met iedereen naar bed. Soms wel met twee of drie mannen tegelijk. Ze was gewoon onverzadigbaar.' “Nou, dan heeft Debbie wel meer met haar moeder gemeen dan alleen haar uiterlijk” zegt Wendy met een schalkse knipoog. “Wendy alsjeblief...” probeer ik nog, maar op mijn vaders vraag “Wat bedoel je?” antwoordt ze doodleuk: “Nou, Debbie is ook onverzadigbaar. Ze heeft een libido om jaloers op te zijn...” Mijn vader kijkt haar met een vragende maar ook nieuwsgierige blik aan, dus gaat Wendy verder: “En dan haar niet in te tomen exhibitionisme. Ze wil echt aan iedereen haar lichaam laten zien. Zelfs de buurjongen spaart ze niet als ze hem in de smiezen heeft. Voor hem spreidt ze gerust haar benen om haar intieme delen door hem te kan bewonderen. Het is maar goed dat ze Mo heeft leren kennen, die het als zijn taak ziet te zorgen dat ze wel aan haar trekken komt maar niet met iedereen het bed induikt...” Ik schaam mij dood.

“Hoe doet hij dat dan?” vraagt mijn vader nieuwsgierig. “Nou hij selecteert haar bedpartners. Alleen een goede vrienden van hem die hij vertrouwt mogen haar bevredigen. Zo hoeft Debbie niet steeds op jacht naar minnaars. Hoe groot haar seksuele honger ook is, Mo zorgt dat die gestild wordt. Net als blijkbaar haar moeder wil Debbie met groepseks experimenteren en Mo heeft het voor haar geregeld.” Mijn vader lijkt in het geheel niet geschokt. Zijn nieuwsgierigheid lijkt eerder geprikkeld door Wendy's ontboezemingen. “Wow, ze is dus net zo warmbloedig als haar moeder...” merkt hij op en bekijkt me met een belangstelling die je van je vader niet verwacht. Gegeneerd en met een rood hoofd kijk ik maar naar het afgekoelde eten op mijn bord. “Ja en binnenkort kan ze van haar hobby haar beroep maken, want Mo heeft contact gelegd met een exclusieve club, waar alleen hoogstaande en gerespecteerde heren toegang hebben. Als ze daar gaat werken weet je tenminste zeker dat ze zich niet door schorriemorrie van de straat laat pakken als ze geil is.” Begrijpt papa dat ik daar als hoer ga werken, vraag ik mij af, want hij knikt instemmend alsof ik uitermate geschikt ben voor zulk werk. “We moeten wel een promotiefilmpje van haar maken dat aan de vaste klanten van de club kan worden toegestuurd. Misschien wil je daar mee helpen, Evert, want een man weet toch beter hoe mannen kunnen worden verleid...” zegt Wendy. Ik kan wel door de grond zakken. Vooral als mijn vader enthousiast antwoordt dat hij dat met alle plezier wil doen.

“Hoe wil je het aanpakken?” vraagt mijn vader.

“Nou, we kunnen eerst wel even proefdraaien...” merkt Wendy op en dirigeert mijn vader naar de camera, die op een statief staat. “Kom Deb, sta op en loop zo bevallig mogelijk naar de camera toe. Op het teken van je vader, als je goed in beeld bent, zeg je dat je het nieuwe meisje van Club d'Amour bent en prijs je jezelf aan. Zeg maar dat je gewillig bent en zo... Kom op, aan de slag.” Ik lijk wel gek, maar doe toch wat me wordt opgedragen. “Kom Debbie, meer met je billen draaien. Het moet er uitdagend uitzien” roept vader enthousiast als ik kom aanlopen. En ik begin opnieuw, draaiend met mijn kont als een krolse kat. Gelukkig geen commentaar. Als ik op de juiste plaats sta en het opgewonden gezicht van mijn vader zie, zeg ik “Hoi, ik ben Debbie, het nieuwe meisje van Club d'Amour en ik ben een heel gewillig meisje...” “Stop” zegt Wendy “Dit lijkt echt nergens op. Je zegt het zonder overtuiging en zonder wellust. Hier wordt echt niemand opgewonden van...” “Ik denk” valt mijn vader Wendy in de reden “dat ze pas op het eind moet zeggen waar ze geboekt kan worden. Het begint anders veel te zakelijk. Ze moet de klanten eerst opgeilen en pas als dat het geval is laten weten waar ze werkt...” “Ja, je hebt gelijk” vindt Wendy.

En mijn vader instrueert vervolgens wat en hoe ik een en ander moet zeggen. Met getuite lippen, zegt hij en een geile blik in je ogen. Dat lukt me nooit, denk ik. En wil ik dit wel? Maar als mijn vader zegt “Kom Debbie, ik weet zeker dat je het kunt”, doe ik een nieuwe poging. Als ik weer voor hem sta, geef ik eerst een kus naar de camera en zeg dan zo zwoel mogelijk: “Hoi ik ben Debbie. Altijd heet. Ik ben gewoon een heel geile meid...” ik wacht even, kijk naar mijn vader en voeg er dan aan toe: “En heel gewillig...”

“Ja, goed zo” zegt Wendy “en Evert dan moet je van boven naar beneden haar lichaam in beeld brengen, zodat ze haar goed kunnen zien...” “Dan moet er wel wat te zien zijn” merkt mijn vader schamper op. “Je hebt gelijk, Evert. Kom Deb we gaan iets sexyer aantrekken” en ze troont me mee naar de studio, waar ze me opdraagt me uit te kleden. “Alsjeblief niet te sexy. Hij is wel mijn papa, hè...” vraag ik terwijl ik me helemaal uitkleed. “Joh, die is wel wat gewend. Je moet de potentiële klanten opgeilen. Dat vindt je vader trouwens ook...” zegt ze en werpt me zwarte nylons toe. Als ik die heb aangetrokken, heeft Wendy een tube in haar hand. “We moeten zorgen dat je tepels goed hard zijn, zodat je er uitdagend uitziet” zegt ze en begint royaal de crème in mijn tepels te wrijven. Het is de crème die ze al eerder gebruikt heeft. Mijn tepels worden groot en zo hard dat het pijn doet. Ze spuit nog wat op haar hand, gaat gehurkt voor me zitten, steekt haar hand tussen mijn benen en wrijft het spul uitgebreid in mijn schaamlippen. Bijna meteen begint mijn geslacht te gloeien en word ik geil onder haar wrijvende handen. “Zo, nu ben je tenminste echt opgewonden. Hoef je het niet te veinzen” merkt Wendy droog op naar mijn pruim kijkend. “Ik ben jaloers op dat trillende lustorgaantje van jou” voegt ze er nog aan toe en doet ook daarop een klodder zalf.

Ik ontplof haast van geilheid.

Dan overhandigt ze me een zwart jurkje van een transparante stof. Als ik me erin heb gewurmd, zie ik in de spiegel, die een hele wand beslaat, dat mijn naaktheid door de stof alleen maar wordt geaccentueerd. De bovenkant zit strak om mijn borsten en mijn tepels priemen fier vooruit. Van onder mijn borsten valt het korte jurkje in wijde plooien naar beneden, maar ondanks de plooien is goed te zien dat ik er niets onder aan heb. Ik wil protesteren, maar Wendy roept al: “Kom maar Evert en neem de camera mee”. Mijn vader is verrukt over mijn outfit en laat dat blijken ook: “Wow je ziet er lekker uitdagend uit, Debbie. Je bent niet bloot, maar veelt scheelt het niet. En wat een tepels. Net als je moeder, die had ook van die grote knoppen. Zo moet het zeker lukken, Debbie” zegt hij enthousiast. Zo ken ik mijn vader niet.

Wendy en mijn vader geven me nog wat aanvullende instructies en ondanks dat ik het vervelend vind dat papa mij zo ziet, ben ik inmiddels behoorlijk opgewonden. Ik wil de toekomstige klanten verleiden. Als ik weer naar de camera loop, draai ik een volle cirkel op mijn hakken, waardoor het jurkje op waaiert en mijn blote onderlichaam even zichtbaar is. Dan zeg ik met een hese stem en een zwoele blik in de camera: ¨Hoi, ik ben Debbie. Een hete bliksem. Ik ben altijd geil. Ik wil wel met u op restaurant gaan, maar veel liever wil ik met u de liefde bedrijven. Mijn lichaam snakt naar bevrediging. Kijk maar hoe geil ik ben...” Wetende dat mijn vader nu mijn borsten in close-up laat zien, zeg ik: “Kijk gerust naar mijn borsten, die maar wat graag door u betast willen worden” en ik duw met mijn handen mijn borsten omhoog om ze te accentueren. “ En zie hoe hard mijn tepels zijn...”

Mijn vingers gaan er langzaam naar toe en als ik zeg: “Zou u daar niet op willen zuigen?” knijp ik uitdagend in mijn tepels. “En mijn spleetje is altijd nat en gewillig. Wilt u het zien...?” Ik ben inmiddels nat en geil. De camera zwenkt omlaag en ik besef dat papa mijn kut close-up in beeld brengt. Als ik in de wandspiegel zie dat door een plooi een goed zicht op mijn pruim wordt belemmerd, trek ik met beide handen het jurkje strak, waardoor mijn pruim in volle glorie te bewonderen is. Ondanks dat ik me heb voor genomen niet aan papa te laten zien hoe geil ik ben, kan ik het niet helpen dat ik volop liefdessappen aanmaak en ziet ook hij hoe nat en gezwollen mijn kut is. Ik ben blij dat het schaamhaar is verwijderd, waardoor mijn hete pruim veel beter tot zijn recht komt. “Ga met je handen over je dijen. Wijs ze aan waar je lekkernij zit. Hoe ze die moeten uitpakken” zegt mijn papa. “En prijs jezelf aan...” voegt Wendy er aan toe.

Zonder verder nadenken leg ik beide handen op het stuk blote dij boven de nylons. Mijn handen gaan op en neer over mijn dijen terwijl ik uitdagend met mijn onderlichaam draai. Steeds laat ik mijn handen iets hoger gaan, tot ze onder de zoom verdwijnen. Oh, ik ben zo geil. Kijk strak in de spiegel waar te zien is hoe onder het transparante jurkje mijn vingers over mijn schaamlippen strijken.

“Ohh, ik ben geil.

Een geile teef. Verlangend naar ongeremde seks... Met U...” breng ik hijgend uit. En als mijn papa met zijn hand aangeeft dat ik mijn niemendalletje omhoog moet doen, heb ik geen enkele gêne meer. “Kunt u mijn kut goed zien? Wilt u nog beter zien hoe nat en gewillig ik ben...” vraag ik met zwoele stem. Ik ben nu zo opgewonden, kijk uitdagend naar de camera en mijn vader en zeg: “Kijk maar...” en dan neem ik met beide handen de zoom van het jurkje vast en trek het heel langzaam omhoog. Mijn blote geslacht komt te voorschijn, maar ik ga door, trek het verder omhoog, waardoor mijn buik en vervolgens mijn borsten helemaal bloot zijn. Ik duw de zoom tussen mijn tanden en schuif met mijn handen langzaam over mijn naakte lichaam naar beneden. Mijn vader neemt de camera van het statief en komt gehurkt voor me zitten. Wetende dat hij mijn blote kale pruim filmt waar straks mijn toekomstige klanten naar zullen kijken, doet me nog meer vloeien. “Zo kunt u het vast beter zien” zeg ik en zet mijn benen uitdagend uit elkaar. “Mijn kale kut is helemaal nat. Verlangend naar uw pik...” fluister ik zwoel. Ik schuif mijn handen in de richting van mijn pruim. Mijn schaamlippen zijn ontzettend vochtig en gezwollen. Mijn vingers glijden er overheen, van onder naar boven en terug.

“Oooohhhh...” kreun ik en dan schuiven mijn vingers door mijn spleet. Steeds sneller en dieper glijden mijn vingers in mijn kut. ““Oooohhh, ik ben zo geil, kom alsjeblief gauw naar Club d'Amour, want ik kan niet langer wachten...” . Ik zak een beetje door mijn knieën. Met de vingers van mijn ene hand doe ik mijn schaamlippen vaneen, en begin mezelf met de vingers van mijn andere hand te verwennen. Ik ben zo geil dat ik ongegeneerd mezelf begin te vingeren. Als ik voel dat ik ga komen, verplaats ik mijn vingers snel naar mijn gezwollen kittelaar. En als ik daar in knijp, begin ik wild te schokken. Even ben ik bang dat ik zal vallen, maar dan slaat vader al een arm om me heen om me te ondersteunen. Als het orgasme is uitgeraasd, komt de schaamte. Hoe heb ik me zo kunnen laten gaan in het bijzijn van mijn bloedeigen vader. Tranen wellen op en plots begin ik te huilen. “Sorry papa. Oh sorry. Ik schaam me dood...” “Maar meiske toch. Er is niets om je voor te schamen. Ik zie nu pas hoe veel je op je moeder lijkt. Je hebt een heerlijk lichaam, waarmee je mannen het hoofd op hol kunt brengen. Dat jij straks plezier in je werk zult hebben is toch fantastisch. Wie heeft zoveel geluk? Ik niet!” zegt mijn vader, proberend mij op te beuren. Hij droogt liefdevol mijn tranen af en kijkt me bemoedigend aan. “Iedere vader wil dat zijn dochter gelukkig is. Ik begrijp heus wel dat het kantoorbaantje op het bedrijf van Jaap je geen bevrediging schenkt. Nee, lieverd jij moet genieten van het leven en met zo'n uitdagend lichaam heb jij dus veel meer mogelijkheden dan de meeste mensen.” Mijn vader is niet boos en doordat hij begrip toont, kom ik tot bedaren. “Ik vind je lief, papa...” en ik geef hem een zoen op zijn wang.

Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm