Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Veilig een keiharde erectie

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Snel sexcontact met mij!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Wil je met me neuken?

Een lul zo hard als staal!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Hollandse Debbie in de macht van Marokkaan DEEL8
Categorie: moslimseks | vrijdag 13 december 2013 13:06

Geile afspraakjes

DEEL 8 - Als we even later in de auto zitten, begint ventje gelijk te zaniken: “Hoe kun je jezelf zo verlagen? En dan nog in het bijzijn van een Marokkaan?” zegt hij op een manier alsof hij het over een smerig gedrocht heeft. “Heb je liever dat ik mezelf bevredig als jouw vrienden op bezoek zijn?” vraag ik. Maar hij geeft geen antwoord, schudt alleen met zijn hoofd. “Dat werkschuwe Marokkaanse tuig heeft er wel voor gezorgd dat ik lekker in mijn vel zit. Door Mo heb ik mijn ware aard ontdekt. Ik ben een slet, Jaap en ik wil niet anders. Als je daar niet mee kunt leven, moeten we maar uit elkaar gaan. Wil je dat liever?” vraag ik gespeeld verontwaardigd. “Nee, dat niet. Debbie ik hou van jou en ik heb alles voor je over, maar stop met dat nymfomane gedrag...” werpt hij op. “Als je alles voor me over hebt, moet je maar accepteren dat ik met mijn Marokkaanse vriendje plezier heb. Buiten dat ben je behoorlijk hypocriet, want ik heb heus wel gezien dat je jezelf net als ik aan het verwennen was. Zeg wat je wil, want ik heb geen zin in elke keer gezeur. Moet ik mijn koffers pakken?” vraag ik op gedecideerde toon. “Nee, nee” antwoordt hij “ik zal proberen er niet meer over te zeuren...” “Oké, dat is dan afgesproken.”

De volgende ochtend belt mijn vader op en zegt dat hij zaterdagochtend, morgen dus, langs komt zodat we het weekend gezellig samen kunnen doorbrengen. Ik doe mijn best enthousiast te klinken, maar besef gelijktijdig dat door dit logeerpartijtje mijn optreden voor de Marokkaanse kennissen van Mo, waar ik me zo op verheugd heb, niet door kan gaan. Ik meld de komst van mijn vader aan ventje, die tegenover me zit, en dan bel ik Mo: “Hallo Mo, mijn vader komt morgen twee dagen logeren, dus moet ik helaas onze afspraak van morgen afzeggen...” Ik had verwacht dat hij boos zou zijn, maar niet dus. “Dat geeft niet, sletje. Stellen we je optreden gewoon een weekje uit. Kunnen we nog reclame maken en meer fans lokken. Dan lever je ook meer op.” Hierdoor begrijp ik dat de Marokkaanse jongens moeten betalen. Ik vind het fijn dat Mo wat aan me kan verdienen. “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd” antwoord ik enthousiast. “Je zult versteld staan hoeveel fans je hebt, sletje. En Achmed zal zorgen dat je een onvergetelijke indruk op hen zult maken. Je naakte lichaam zal door hem worden gebruikt en ze zullen allemaal kunnen zien hoe geil jij bent...” Ik zie het voor me en raak daardoor opgewonden. “Ja, tof...” zeg ik, vermijdend dat Jaap begrijpt waarover we het hebben. “Zorg dat je vanavond precies om acht uur onder de douche staat...” zegt Mo en verbreekt de verbinding. Wat bedoelt hij daarmee? Ik kijk verdwaasd voor me uit. “Wat is er?” hoor ik Jaap vragen. “Oh niets, alleen heb ik de afspraak met Mo moeten verzetten naar volgende week. Maar misschien komt hij vanavond nog langs...” antwoord ik.

De rest van de dag ben ik uitgelaten en opgewonden in de veronderstelling dat Mo komt. Ik fladder door het huis in een soort gelukzalige stemming. En als ik tijdens het avondeten ook nog een loerende Laurens in zijn slaapkamer ontwaar, word ik geil. Ongedurig zit ik op mijn stoel te draaien. “Wat is er?” vraagt Jaap en ik antwoord naar waarheid: “Oh Jaap, ik ben ontzettend geil, dat het wachten haast ondraaglijk is. ” “Misschien moet je wat minder drinken, anders ben je dronken en heb je er niets aan.” merkt Jaap op. “Ik drink genoeg om te zorgen dat ik geen remmingen heb...” Om kwart voor acht zeg ik: “Ik ga onder de douche...”.

In de badkamer kleed ik me uit en bekijk mezelf in de spiegel. Vooral mijn nu kale kut heeft mijn aandacht. Ik verbaas me er over, hoe anders mijn geslacht er uitziet. In slechts een paar weken tijd is mijn kut verandert van een preuts harig spleetje in een kale pruim met uitdagende gezwollen schaamlippen, die er nat en uitnodigend uitzien. Wat een geil gezicht. Ik wil dit aan Laurens laten zien. Naakt ga ik terug naar de woonkamer er voor zorgend dat mijn buurjongen, die nog steeds vanachter het gordijn staat te kijken, mijn kale pruim kan bewonderen. Dan zeg ik tegen Jaap: “Je moet me beloven dat je wel aardig tegen Mo zult zijn als je hem binnen laat, want hij is ook vriendelijk. Dat zul je zien. Jullie zullen het best met elkaar kunnen vinden...” Wat is het toch heerlijk een seksobject te zijn, denk ik als ik terug naar de badkamer ga en onder de douche stap. Terwijl ik fantaseer over de vele toeschouwers waaraan ik volgende week getoond ga worden, word ik opgeschrikt door de bel. Even later hoor ik voetstappen en stemmen. Mo is er, denk ik verrukt.

En ja hoor, even later, komt Mo pardoes de badkamer binnenlopen. Ik draai me naar hem toe. Het voelt natuurlijk om naakt te zijn voor hem en als hij zegt: “Zo, sletje. Kom onder de douche vandaan en laat me je kale kut eens bewonderen...” doe ik wat hij vraagt en nadat ik me heb af gedroogd, ga ik voor hem staan. Het is vreemd en opwindend geheel naakt te zijn, terwijl mijn vriend Jaap in de woonkamer zit en dit zal beseffen. Op zijn hurken zittend bekijkt Mo uitgebreid mijn kale spleet en vraagt wat ik er zelf van vindt om zo aan mijn fans tentoon gesteld te worden. “Het is veel beter zo, Mo” zeg ik “Dan zien ze tenminste meteen dat ik een geile teef ben...” Mo knikt tevreden met mijn antwoord. “Zojuist heb ik ook de buurjongen mijn kale spleet laten zien” voeg ik er nog aan toe. “Goed gedaan, sletje” zegt Mo, wrijft met zijn vingers goedkeurend over mijn spleet en als ik mijn benen uit elkaar zet, duwt hij twee vingers naar binnen. Terwijl hij me rustig vingert, zegt hij: “Ik heb wel een klein probleempje. Het plan was morgenavond tijdens je optreden een filmpje van jou te maken voor de Albanees, zodat hij daarmee alvast zijn klanten kon opgeilen. Maar dat optreden gaat dus niet door.

Nu is Wendy bereid een filmpje te maken, maar dan moet jij er morgenavond wel langs gaan. Kan je vader onderwijl in de woonkamer wachten. Wil je dat voor mij doen?” Onderwijl kijkt hij hoe zijn vingers diep in mijn spleet verdwijnen. Even weifel ik, maar ik wil hem niet teleur stellen, dus antwoord ik snel: “Natuurlijk, lieve Mo”. Mo's gevinger mist zijn uitwerking niet, want ik word er behoorlijk opgewonden van. “Ohhh Mo, neuk me. Het is spannend als je me neukt terwijl ventje hier naast zit... Oh Mo, alsjeblief” vraag ik hijgend. Maar Mo trekt zijn vingers terug en zegt: “Ik heb andere plannen...” en geeft me een cadeautje. Het is een brede leren halsband, met daarop in duidelijk zilveren letters het woord 'BITCH'. Ik doe hem meteen om en bewonder mezelf in de spiegel. Aan de brede zwarte band zit ook nog een grote zilveren ring. Mo legt zijn hand op mijn blote billen. “Ik wil dat je dit altijd draagt, zodat iedereen weet dat je een teef bent” zegt hij. Ik duw mijn kont tegen zijn hand, maar weer trekt hij zich terug.

“Kom, zegt hij, we zullen je in stijl moeten kleden.”

Hij bekijkt de jurkjes die Wendy heeft aangeschaft en overhandigt me een zwart niemendalletje. Zo ongeveer een mouwloos heren onderhemd, met zeer royale armsgaten. Als ik het heb aangetrokken, verhult het maar met moeite mijn onderlichaam en mijn borsten worden door de grote armsgaten ook niet echt bedekt. Nadat ik zelf ophoudende nylons heb aan getrokken en mijn voeten in stiletto-hakken heb gestoken, zegt Mo tevreden: “Kom mee, zodat niet alleen ventje maar ook de buurjongen mijn teef kunnen bewonderen...” en hij neemt me mee. Als we de kamer inkomen zie ik een Marokkaanse man met een zeer ruig uiterlijk tegenover Jaap zitten. Meteen besef ik dat dit Karim moet zijn, de criminele kameraad van Mo. “Hallo, ik ben Debbie” zeg ik beleefd en steek mijn hand naar hem uit. Met een spottende blik in zijn ogen en een biertje in de hand bekijkt hij me uitgebreid, terwijl hij mijn hand in zijn grote knuist neemt. Beseffend dat Mo aan deze man niet alleen de blootfoto's van mijn naakte lijf heeft laten zien maar hem ook heeft beloofd dat hij mij mag neuken, doet me trillen op mijn benen. “Kom, laat ventje het cadeau zien” draagt Mo me op en haast in trance ga ik voor Jaap staan: “Kijk eens wat ik van Mo heb gekregen...” Ik constateer verheugd dat Laurens nog steeds op post is. “Buk je zodat hij het beter kan zien...” snauwt Mo. Dan buig ik ver naar voren en grijp met beide handen de armleuningen van zijn stoel vast zodat hij de halsband goed kan bekijken. Maar ik denk aan hetgeen Karim, en waarschijnlijk ook Laurens, zullen zien tussen mijn billen nu door deze gebogen houding mijn jurk omhoog is geschoven. Ik blijf rustig staan en vraag: “Vind je het mooi, Jaap?” Deze kijkt schaapachtig naar het sieraad om mijn hals.

“Het symboliseert dat ik een sletje ben” fluister ik hem toe.

Maar ik wil ook Karim laten zien dat ik een slet ben en zet mijn benen een beetje uit elkaar. Gelukkig komt Mo me te hulp, legt zijn hand op mijn billen en schuift de onderkant van het jurkje helemaal omhoog tot op mijn rug. Mo wil natuurlijk aan zijn vriend alvast laten zien waarin hij straks zijn lul kan stoppen. Ik ben compleet van de wereld, kijk met een zwoele blik naar ventje, maar in gedachten wordt ik al gepaald door Karim. Mijn kut wordt er nat van. “Wat is het toch een geil ding” zegt Mo tegen ventje. “Ze heeft een prachtig en wellustig lichaam. Prachtige borsten ook, waar ze fier op mag zijn ...” zegt hij en met een beweging van zijn hand vallen mijn borsten door de armsgaten uit het shirt. Mijn bungelende blote borsten, waarvan de tepels harder zijn dan gewoonlijk, zijn te bewonderen door zowel ventje als Karim. En ook door Laurens. Mo's hand gaat onder me en hij rolt mijn tepels stevig tussen zijn vingers. “Dat vindt ze lekker... Doe maar eens ” zegt Mo tegen Jaap, mijn borsten loslatend. Jaap kijkt beteuterd, maar als Mo zegt: “Kom, knijp in haar tieten” gaan Jaaps handen aarzelend naar voren tot op mijn borsten. Op datzelfde moment glijdt Mo's hand via mijn bilspleet naar mijn vulva. Even glijden zijn vingers over mijn spleet en dan duwt hij pardoes twee vingers in mijn pruim. Er gaat een schok door me heen. “Zie je wel dat ze het lekker vindt. Knijp er maar stevig in” meldt Mo aan Jaap, die aangemoedigd door mijn gehijg voor het eerst van zijn leven echt in mijn tepels knijpt. Onderwijl word ik stevig gevingerd, waardoor ik zachtjes begin te kreunen en met een zwoele blik Jaap aankijk. Nu deze aan de slag is met mijn borsten, richt Mo zich tot Karim: “Zie je hoe geil deze teef is. Klaar voor gebruik.

Kijk hoe nat ze is”. Zijn vingers verlaten mijn grotje en hij duwt mijn schaamlippen uiteen om zijn vriend de sappige ingang van mijn schoot te tonen. Oh ja, kijk maar en ik zet mijn benen nog verder uiteen, wat niet makkelijk is op die hoge hakken. Dan hoor ik hoe Karim opstaat en achter me komt staan. Zijn vingers strijken over mijn dijen en bevoelen mijn kut. Oh, wat geil. En als Mo zegt “Toe maar, ze is nat en gewillig” hoor ik dat hij zijn broek open maakt en laat zakken. Hij zal me toch niet hier ter plekke neuken, denk ik. Ik kijk naar Jaap, die aan mijn tepels trekt alsof hij een koe aan het melken is. Die denkt blijkbaar dat ik daarvan zo opgewonden ben. Ik laat mijn hoofd zakken en zie tussen mijn gespreide benen de harige benen van Karim met de broek op zijn enkels. Gespannen, maar vooral erg opgewonden, wacht ik op de penetratie. Ik hoop dat Laurens het goed kan zien. Dan zit de eikel al tussen mijn schaamlippen en eenmaal in de juiste positie begint hij zijn lul langzaam naar binnen te duwen. Jaap strak aankijkend, open ik mijn mond en kreun wellustig “Oooooooooooooooo” als het gevaarte zich een weg naar binnen baant. De spanning die deze dikke lul op mijn vaginale spieren uitoefent is gekmakend lekker.

Ik gooi mijn hoofd wild omhoog en kreun: “Oh wat lekker...”. Karim begint me als een stoomwals te neuken. Oh wat geil. Stevig geneukt worden door Karim's dikke lul terwijl ventje verbouwereerd toekijkt en van schrik mijn tepels loslaat. Meteen grijpen de ruige handen van Karim mijn tieten vast en hij knijpt er gemeen hard in. Zo een kreet aan mij ontlokkend. “Je vrouw is een slet, ventje. Mijn slet. Begrijp je dat?” zegt Mo tegen Jaap, die niets terug zegt maar schaapachtig kijkt naar mijn lichaam dat ritmisch op en neer wordt bewogen door de stormram die in mijn kut te keer gaat. Zelfs als Karim mijn lijf aan mijn tieten omhoog trekt en Jaap daardoor wel moet zien hoe zijn lul in mijn kut op en neer ragt, protesteert ventje niet. Ik ben zo ontzettend geil, duw ongegeneerd mijn lijf naar achteren om de stoten op te vangen en gelijktijdig probeer ik mijn vaginale spieren om de lul te spannen die steeds sneller in me stoot. Zijn zak zwiept tegen mijn klit. “Ohhhh jaaa, ik ben Mooooo's slettttt. Ooooohhh neuk me, Karimmm. Jahhhh lekkerrr...“ Ik hou het niet meer. Onbeheerst grijp ik met een hand tussen mijn benen naar het klokkenspel van deze geweldenaar en masseer geraffineerd zijn ballen. Als zijn pik in me verstart weet ik dat hij gaat spuiten. “Oooohhhh jaaahhhh, wat geil...” schreeuw ik en dan, op het moment dat hij zijn zak in me ledigt, word ook ik overdonderd door een spetterend orgasme. Ik raak bijna van de wereld zo hevig kom ik klaar. Als een slappe pop hang ik in de armen van Karim als deze zijn lul uit me trekt. “Zoals je ziet zorg ik dat deze neukslet aan haar trekken komt. Daar hoef jij je niet meer druk om te maken...” zegt Mo nog tegen een rood aangelopen Jaap, terwijl deze ziet hoe er sperma uit mijn kut druipt.

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm