Zou je een Moeder neuken?

Snel sexcontact met mij!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Wil je met me neuken?

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Veilig een keiharde erectie

Van moslima tot spermaslet DEEL19
Categorie: moslimseks | zondag 8 december 2013 09:14

Geile afspraakjes

DEEL 19 - Een paar dagen later, het is woensdagmiddag, en Bouchra zit aan de eettafel te studeren. Dan hoort ze de achterdeur en Karima roept. “Ik ben hier binnen mam.” Drie tellen later komt Karima binnen. “Dag schat, ik even kijken hoe gaat met jou. Ik jou missen.” Bouchra glimlacht. “Met mij gaat alles goed mama. Ik ben nu aan het studeren en strakjes ga ik eten koken voor Rob en mij.” “Mag ik even zitten?” “Jawel” en Karima komt bij haar aan tafel zitten. “Wil je wat drinken?” “Ja, glas water is goed.” Bouchra loopt de keuken in en vult twee glazen met koud water. “En alles goed gaan met jou en met Rob?” “Ja, Rob is een schat van een man, hij draagt mij op handen.” “Ik Rob ook altijd schat vinden, maar Peter ook heel lief zijn.” “Dat zal wel en Yousra hoor ik ook niet klagen over Kees.”

“Jij weten toevallig waar Kees woont?” “Nee, ik heb geen idee. Het is niet ver weg want ze kunnen het lopen.” “Ik wel weten willen, want Yousra ik ook missen.” “Zal ik Rob bellen? Die weet het vast wel.” “Ja, jij kunnen doen?” Bouchra belt met Rob en vraagt het adres. Ze schrijft wat op een briefje en zegt hem gedag. Het briefje geeft ze aan Karima. “Ja, ik straat kennen, is dichtbij. Dank je wel.” Ze blijven nog een kwartiertje praten over wat andere dingen en dan staat Karima op. Ze geeft haar dochter een kus en gaat weer. Bouchra kijkt haar glimlachend na.

Die avond liggen ze in bed en hebben net een lekkere vrijpartij achter de rug. Rob brengt het telefoontje ter sprake. “Mama miste ook Yousra, vandaar.” “Het is ook wat voor een moeder, zo heb je een gezin en zo slaan je twee dochters hun vleugels uit.” Bouchra glimlacht, “dat is zo, maar dan went ze wel alvast voor later. Ik blijf toch niet altijd bij hun wonen.” “Waar ga je dan naar toe.” “Nou, naar jou” zegt ze en kijkt hem vragend met grote ogen aan, “ja toch?” “Natuurlijke lieve schat, liever vandaag nog als morgen” en hij omhelst haar en ze kussen elkaar

Op vrijdag komt Bouchra altijd kort voor de middag van de universiteit af. Met de bus is ze dan een half uurtje later, meestal rond kwart over twaalf thuis. Rob weet dat en stemt zijn werkzaamheden daar op af. Hij heeft met Bouchra afgesproken dat hij in principe probeert om vrijdag rond twaalf uur te stoppen en is dan half een thuis. Vanmiddag niet, althans Bouchra is wel op tijd thuis maar Rob laat op zich wachten. Ze weet dat ze zich geen zorgen hoeft te maken want op zijn werk kan het zomaar uitlopen. Om kwart over een komt hij binnen. Ze begroet hem en ze kussen elkaar. Al snel is het een tongzoentje. “Ik heb iets voor je” zegt Rob en hij geeft haar een plastic tasje. Bouchra pakt het glimlachend aan. “Een cadeautje voor mij? Wat lief” en ze kijkt in het tasje. Een kreet van vreugde en verrassing. “Oh schat, een mobiele telefoon, helemaal voor mij?” “Helemaal voor jou.” “Maar hoe moet ik dat betalen?” “Heel simpel schat. Het abonnement staat op mijn naam en ik krijg de rekening. Ik betaal gewoon je maandelijkse kosten, net zolang tot je zelf een baan hebt.” Ze vliegt hem om zijn nek en drukt een kus op zijn mond. “Dank je wel lieve schat.” “Als het goed is krijgt Yousra er vanmiddag ook een van Kees en Peter geeft er een aan Karima. Dan kunnen jullie elkaar altijd bellen. In het tasje zit een briefje met de telefoonnummers van Yousra en Karima.” “Oh wat leuk, dat is heel lief van jullie.” Ze gaat aan tafel zitten en haalt de telefoon uit de verpakking. Ze kijkt op de doos en leest. “Wat een mooie, er zit ook een fotocamera in. Ik ga straks wel kijken hoe alles werkt.”

“Moet jij nog eten?” vraagt Bouchra. “Ja, en ik heb wel trek, trek in een boterham en daarna nog wel trek in wat anders.” Bouchra glimlacht en omhelst hem. “Eerst de boodschappen, misschien dat je me daarna nog mag hebben.”

Bouchra gaat de tafel indekken en ze gaan eten. Tussendoor praten ze af en toe, ook over haar studie en zijn werk. Rob vertelt dat de nieuwe systemen volgende week worden geplaatst dus dat hij wel eens weg zal zijn ’s avonds. “Dat is niet erg schat, het is je werk.” Ze zijn klaar met eten en ruimen af. Als alles in de keuken staat gaat Rob naar boven om zich om te kleden. Bouchra gaat aan tafel zitten met het boekje van de telefoon. Als Rob een paar minuten later beneden komt zit ze te bellen met Yousra. Aan de reacties van Bouchra te horen is het cadeautje ook daar in goede aarde gevallen. Karima krijgt het vanavond pas want Peter is nooit vroeg thuis op vrijdagmiddag.

“Yousra is ook heel blij met het cadeautje. Alleen vroeg ze zich af hoe we dit voor die ouwe verborgen moeten houden.” “Daar heb ik ook nog niet over nagedacht maar we bedenken wel wat. Ga je mee? Dan gaan we boodschappen doen.” “Ja, even mijn hoofddoek om.” Een uurtje later komen ze terug en ze lopen samen de boodschappen in huis. Bouchra gooit haar hoofddoek af en loopt de keuken in. Ze kijkt waar Rob alles opbergt. “Dan leer ik dat ook, dat is makkelijk.” Als ze klaar zijn lopen ze weer naar binnen.

“Zo” begint Rob “nou heb ik nog een ding op mijn lijstje staan voor vanmiddag” en Bouchra kijkt hem vragend aan. Dan heel onverwacht en snel pakt Rob haar vast en tilt haar op. “Ik wil snoepen uit jouw kutje.” Bouchra kust hem. “Ik ben van jou deze weken, dus schat, jij mag snoepen, zoveel je wil” en Rob draagt haar naar boven. In de slaapkamer zijn hun kleren snel uitgedaan en ze schuiven tegen elkaar aan. Bouchra draagt enkel haar string want ze weet dat Rob dat lekker vindt. Hij geniet weer van dat heerlijke lichaam. Een lichaam wat helemaal past in zijn beeld van een leuke vrouw, stevige borsten, een klein buikje en neukteugeltjes. Een paar lekkere stevige benen eronder met mooie kleine voetjes. En in het hart van dat alles haar heerlijkheid, haar kutje, dan heerlijke liefdestunneltje waar hij van wil genieten, iedere dag als het aan hem ligt. Bouchra ziet zijn ogen over haar lichaam dwalen.

“Kijk je niet al het moois er vanaf?” Rob glimlacht, “dan ben ik bij jou zeker nog honderd jaar bezig” antwoordt hij. Ze kussen elkaar. “Ik hou van mijn lieve Bouchra.” “En ik hou heel veel van mijn Rob, mijn schat en ik ben echt heel erg blij met mijn telefoon.” Ze omhelzen elkaar en Rob trekt haar bovenlichaam tegen zich aan. Ze is warm zoals wel vaker en hij geniet van haar borsten die als twee kussens tussen hun in liggen. Hij laat haar los en gaat tussen haar benen zitten. Ze spreidt ze maar Rob pakt haar voetjes en trekt ze naar elkaar toe. Hij sabbelt op haar teentjes en kust haar voetzolen. Kennelijk kan ze daar tegen en dat vindt hij fijn. Dan weer de kleine teentjes om beurten in zijn mond en al kussend over haar wreven en scheenbenen terug naar omhoog. Ze draagt een geel stringetje, een hele mooie en hij ziet een donker vlekje op de plek van haar schaamlippen. Zijn schat is al een beetje geil.

Hij duwt haar benen nu steeds verder uit elkaar en gaat kussend en likkend over de binnenkant van haar dijbenen verder omhoog. Bouchra kreunt zachtjes en Rob ziet het vlekje iets groter worden. Ze maakt al vocht aan die lieve schat en stuwt dat naar buiten. Hij komt met zijn mond bijna in haar lies en zijn neus raakt bijna haar slipje. Hij ruikt haar geil en geeft een kusje op haar broekje, op haar schaamlippen. Bouchra kreunt nu luider.

“Toe schat, maak me klaar, ik ben zo geil op je.”

Rob besluit toe te geven en trekt haar broekje opzij. Hij zet zijn tong tussen haar schaamlippen en proeft haar geil. Dan pakt hij het elastiek en trekt de string van haar billen af. Bouchra spreidt gelijk haar benen weer en Rob kruipt ertussen. Hij begint haar te beffen en voor Bouchra voelt het alsof hij eet uit haar kutje. Ze ligt te kronkelen onder zijn verwennerij en dan komt ze klaar, heftig en jaagt haar vocht naar buiten. “Dank je wel, ik was hier aan toe” zegt ze zachtjes.

Rob beft verder en betrekt nu ook haar klitje erin. Het kleine knopje staat weer hard tussen haar schaamlippen. Als hij het tussen zijn lippen pakt reageert Bouchra met haar heupen en ze kreunt erbij. Hij pakt het knopje nu vast en zuigt het naar binnen met het omliggende roze vlees. Hij doet dat een paar keer en dan komt Bouchra voor de tweede maal klaar. Hij kruipt over haar lichaam omhoog en zijn stijve lul weet de weg. Hij penetreert haar en Bouchra kreunt. “Lekker schat, neem me, laat me voelen dat ik van jou ben.” Rob begint haar te neuken en voelt haar natte vagina iedere keer weer in zijn eikel knijpen. Omdat ze vanochtend laat waren hebben ze nog niet geneukt vandaag en hij merkt dat hij snel aan de eindstreep komt. Met een paar laatste harde en diepe stoten jaagt hij zijn sperma in haar lichaam. Bouchra legt haar benen weer terug op zijn kont en haakt haar voeten in elkaar. Zo blijven ze een paar minuten op elkaar liggen, kussend en elkaar tongzoentjes geven.

Een kwartiertje later neuken ze nog een keer. Rob neemt haar in verschillende standjes en jaagt zijn zaad opnieuw in haar lichaam. Dan gaan ze van bed af en lopen de badkamer in. Onder de douche spoelen ze elkaars onderlichaam af en omhelzen elkaar kort. Dan drogen ze zich af en ze trekken allebei een fleece trui en een lange broek aan. Dat stel voor Bouchra heeft Rob afgelopen week voor haar gekocht en ze heeft het nu voor het eerst aan.

“Mijn eigen thuispak” zegt ze als ze voor de spiegel staat. Rob kijkt vanachter naar haar. “Het staat je ook leuk” voegt hij toe, “en weet je wat ik lekker vind, dat we alle twee er niks onder dragen. Dus als ik geil van je word kan ik lekker spelen met een tepel of met je klitje” en terwijl hij dit zegt staat hij dicht achter haar en schuift één hand in haar broek en wrijft over haar venusheuvel. “Stoute man, jij mag kleine meisjes niet bevoelen.” “Ik ken een klein meisje die het anders verdomd lekker vindt” zegt hij er direct achteraan. “Dat is zo schat, daar kan ik niks op verzinnen. Het is heel lekker als jij met mijn lichaam speelt.”

De weken erna verlopen zoals Rob had gehoopt. Bouchra heeft het ontzettend naar haar zin met hem en ze vrijen bijna iedere dag. Ze krijgt geen genoeg van hem en hij niet van haar. Ze wil ook een aantal keren lekker hard anaal genomen worden en ze begint deep throat op hem te oefenen. En Bouchra is een doorzetter. Ze wil en zal het voor elkaar krijgen. Na twee weken krijgt ze het ook voor elkaar en Rob is onder de indruk. Hij is toch bovengemiddeld geschapen maar merkt dat ze het aankan.

Daarbuiten begint Bouchra zijn huis te leren kennen. Ze weet alles redelijk goed te vinden en als Rob de zaterdagse schoonmaak doet helpt ze mee. Rob merkt dat ze aan kan pakken. Kennelijk helpt ze Karima ook veel want ze kent het gebruik van de verschillende schoonmaakmiddelen. Vaak doet Rob de toilet en keukenvloer beneden terwijl Bouchra de badkamer boven een beurt geeft en Rob betrapt haar erop dat ze dingen schoonmaakt die hij wel eens vergat. En als hij een keer de ramen aan de voorkant gaat zemen ziet hij door het venster heen dat zij de achterkant doen. Ze zwaaien naar elkaar en Bouchra geeft een handkusje.

Zo raken ze al meer op elkaar ingespeeld en Rob merkt dat ook Bouchra dit prettig vindt. Het samen schoonhouden van het huis, samen boodschappen doen, eten koken. Het wordt al meer een samenspel van twee jonge mensen en daarbuiten is het veel gesprekjes met elkaar en natuurlijk vrijen. Rob zegt wel eens dat ze de sterren uit de hemel neuken en Bouchra moet daar om lachen. Ze begrijpt wel wat hij bedoelt.

De derde week, woensdagavond, belt Peter met Rob. Of hij tijd heeft, hij wil langskomen, samen met Kees. Een twintig minuten later komen de twee mannen binnen. “Dag schoonheid” begroeten ze Bouchra. “Neem me niet in de maling” reageert ze met een glimlach. “Nee lieve schat, Rob heeft de knapste vrouw van het drietal eruit gepikt en dat gunnen we hem” zegt Kees. “Is Yousra niet knap?” “Ja zeker, Yousra is een knappe en ook lieve vrouw, maar ik vind jou ook een leuke knappe vrouw.” Bouchra loopt de keuken in en pakt drie biertjes met glazen en schenkt zichzelf een glas frisdrank in. Ze loopt met het dienblad naar binnen en zet het op de salontafel. “Wat heb je een mooi pak aan.” “Ja, vind je” reageert Bouchra “dit is mijn thuispak, een paar weken terug van Rob gekregen en het zit heerlijk.”

Dan begint Peter te vertellen dat ze nog een keer een gezamenlijke neukavond willen houden, een orgie. Die ouwe komt niet komend maar het volgende weekend terug. Dus willen ze het die vrijdagavond van dat laatste weekend doen en weer gewoon in het huis van Karima. Alles staat daar nog. “Dus weer met zes mannen neuken” zegt Bouchra. “Eigenlijk met zes mannen plus” zegt Kees. “Bij mij op de sportschool zitten een stel negroïde mannen” gaat hij verder. “Drie daarvan drink ik wel eens wat mee en dat zijn aardige jongens. Ze wonen en werken ook al een aantal jaren in Nederland. Een van hen heeft hier zelfs eerst zijn bachelor gehaald en is toen gaan werken. Die heeft ook een hele goede baan. Maar na het sporten douche ik ook wel eens met hen en een van die drie is een waar cadeautje voor Karima. Als ze dat ziet wordt ze helemaal blij.”

“Wat heeft die dan?” vraagt Bouchra. “Even plat gezegd. Een mega lul met stierenkloten. Zijn penis is slap al twintig centimeter lang en een centimeter of vijf dik, kan je nagaan als dat stijf wordt.” “Maar daar hoeven Yousra en ik toch niet mee te neuken?” “Nee, daarom zeg ik ook een cadeautje voor Karima. Die andere twee jongens zijn ook wel zwaar geschapen maar slechts een fractie groter als Rob en Peter, dus die kunnen jullie wel hebben.” “Yousra weet dit en heeft al ja gezegd. Karima weet het ook alleen niet van die grote neger.” “Nou dan zeg ik ook ja, maar is dat dan de laatste keer?” “Ja, als het aan ons ligt wel” zegt Peter. “Die ouwe vent is na dat weekend ook weer terug dus is de pret over” komt Kees er achteraan. Het onderwerp verandert en ze praten nog een poosje met elkaar. Als ze hun biertje op hebben gaan Peter en Kees weer naar huis.

“Ik wil eigenlijk dat dit ook écht de laatste keer is Rob. Ik doe mee omdat mama en Yousra het willen maar daarna wil ik het gewoon niet meer.” “Ik snap je en zal het ook aan Peter en Kees duidelijk maken en eigenlijk denk ik er ook zo over. Ik hou gewoon van jou en met jou wil ik verder. De anderen moeten het zelf maar weten.” Die avond gaan ze naar bed en Bouchra ligt er al vrij snel in. Ze ligt op haar rug en met haar tepels te spelen als Rob binnenkomt. Terwijl hij zich uitkleedt begint Bouchra. “Ik ben wel blij dat je mij begrijpt over die orgie maar ik hoop dat je dat ook meent. Dit wordt echt de laatste keer.” “Ja lieve schat, dat meen ik ook.”

Rob komt bij haar en sabbelt beurtelings op haar tepels, ook bijt hij erin en Bouchra kreunt daarop. Dan kust hij haar en al snel is het weer een tongzoen. Ze voelt hoe Rob haar om wil draaien en ze geeft mee. Op haar buik liggend kust Rob haar schouders en daalt dan langzaam af. “Jij hebt het mooiste kontje van heel de wereld, prachtige billetjes.” Bouchra hoort het glimlachend aan. “Vind je ze niet te dik?” “Nee lieve schat, precies goed voor jouw lichaam” en ondertussen kust hij haar beide billen en likt door haar bilspleet. Bouchra spreidt haar benen en hij plaagt met het puntje van zijn tong haar sterretje. Ze schudt met haar billen. “Dat kriebelt” zegt ze zachtjes.

Rob duwt haar benen nog iets verder uit elkaar en ziet dat haar schaamlippen wijken. Hij likt er met het puntje van zijn tong tussen door en ruikt haar geil. Dat lekkere kutje is alweer nat. Haar benen gaan nu wijd en Rob merkt dat Bouchra verrassend lenig is. Op haar buik kan ze haar benen bijna in spagaat spreiden. Haar schaamlippen staan wijd open en hij beft haar. Niet lang wat ze is nat genoeg. Hij schuift omhoog en zijn harde lul glijdt makkelijk in haar openstaande liefdestunneltje. “Ja, lekker Rob, neuk me, ik heb zin in je.” Rob neukt haar, eerst nog rustig maar al snel gaat het tempo omhoog. Bouchra kreunt op iedere stoot. Ze voelt zijn grote eikel keer op keer over haar g-spot glijden en dat mist zijn uitwerking niet. Ze komt klaar en geniet van haar orgasme. “Mag ik me omdraaien?” Rob trekt zich terug en Bouchra draait zich om. “Ik wil bovenop” en ze duwt hem om op zijn rug, kruipt over hem heen en zijn stijve lul weet de weg. Hij glijdt in haar natte kutje en Bouchra begint te rijden. Minutenlang lijkt het alsof ze danst op zijn lichaam, iedere keer weer die harde paal diep in haar vagina voelt komen. Dan merkt Rob dat er wat begint te komen. Hij pakt haar bovenlichaam en trekt haar voorover.

“Ja, lekker, spuit me vol.”

Hij begint haar hard te neuken van onderen uit en jaagt hij zijn sperma in vier stralen in haar lichaam. Bouchra kreunt op zijn ejaculaties. Ze zakt op hem neer en ze genieten van elkaars warme lichaam. Rob wrijft over haar rug en knijpt in haar billen. Bouchra kreunt zachtjes. Rob voelt hoe ze met haar buikspieren speelt en het lukt haar hem maar half te laten verslappen en dan weer heel langzaam stijf te krijgen. Zijn eigen geile bui helpt daar wel aan mee.

Bouchra voelt hem zwellen in haar buik en begint weer te rijden, heel rustig glijdt haar natte vagina over zijn stijve penis. Al snel klinken er soppende geluidjes. Dan wil Rob weer bovenop en achter haar. Bouchra gaat zitten zoals Rob het lekker vindt, op haar knieën met haar kont omhoog en haar hoofd omlaag op het kussen. Ze voelt hem weer binnendringen en hij begint te neuken. Minutenlang voelt ze zijn harde paal diep in haar lichaam komen. Dan rolt Rob om en zonder haar te verlaten liggen ze nu op hun zij. Rob achter haar. Bouchra tilt een been op en Rob begint haar nu achterom te neuken. Ze voelt hem weer iedere stoot over haar g-spot glijden en na een minuut krijgt ze weer een orgasme. Rob blijft haar nog korte tijd door neuken en dan komt ook hij weer klaar. Hij jaagt zijn sperma weer in haar toch al overvolle vagina en hij voelt hoe ze het langs zijn penis naar buiten perst. Hij pakt wat tissues en houdt ze eronder. Dan trekt hij terug en een paar golfjes vocht volgen. Bouchra perst nog een keer en dan veegt Rob haar droog. Zijn eigen penis veegt hij droog en ze draaien tegen elkaar aan. Ze tongzoenen eerst en dan kijken ze elkaar aan. “Ik wil slapen” zegt ze. “Dat is goed lieve schat, het is ook al elf uur dus een mooie tijd.” Ze gaan naar de badkamer in en een paar minuten later rollen ze onder het dekbed. Ze nestelt zich tegen hem aan en twee minuten later zijn ze in dromenland.

De zondag gaan Rob, Peter en Kees traditiegetrouw naar de voetbal en Bouchra en Yousra gaan bij Karima op visite. Ze drinken een frisdrankje en praten met elkaar. Natuurlijk komt ook komende vrijdag aan de orde. Karima heeft er ontzettend veel zin in. Ze vindt het lekker om veel sperma te krijgen. Ook Yousra heeft wel zin maar Bouchra geeft aan dat ze hoopt dat dit de laatste keer is. Ze wil geen spelbreker zijn maar vindt het wel genoeg zo. Ze houdt van Rob en wil gewoon met hem vrijen en anders niks.

De week verloopt rustig en het wordt vrijdag. Tegen zevenen verzamelt iedereen zich in het huis van Karima. Voor de drie nieuwkomers houdt Peter nog een praatje, hij stelt de dames voor en legt de gang van zaken uit. Er worden pilletjes uitgedeeld en het spel begint. Karima ziet de drie negroïde mannen en haar oog valt natuurlijk op Devon, de zwaar geschapen man. “Oh, ik die hebben mag, ik die grote lul willen voelen.” “Lieve schat” komt Peter, “Devon is speciaal voor jou gekomen. Hij is jouw cadeautje voor vanavond.”

“Lief van jou” en ze kust hem.

Ditmaal begint Rob met Bouchra, Kees met Yousra en Peter met Karima, gewoon de vertrouwde stellen. De drie mannen kennen hun vriendin en houden het lang vol. Uiteindelijk komen ze alle drie klaar. Dan komen Hans, Ton en Nico en die beginnen ook te neuken. Als die drie goed en wel bezig zijn meent Rob iets te horen in de gang. Hij loopt naar de kamerdeur. Nog voordat hij er is wordt de kamerdeur geopend.

Said staat in de deuropening en kan even niks uitbrengen. Hij ziet zijn vrouw en twee dochters naakt, drie vreemde mannen neuken hun. Rob reageert direct en pakt hem vast met zijn armen op zijn rug. “Kees die band, Peter die stoel, zet daar maar neer” en hij zet hem op de stoel en ze maken hem vast met de spanband. Vanuit zijn plek kan hij de drie vrouwen zien die door vreemde mannen worden geneukt. Said zelf is te zeer geschrokken om direct te reageren en voordat hij in de gaten heeft wat er gebeurt zit hij al vast.

De drie vrouwen zien wel wat er gebeurt maar reageren niet direct. Hans, Ton en Nico horen wel wat achter zich maar neuken gewoon verder. Een paar minuten later komen ze klaar. De vrouwen lopen naar boven en in de douche spoelen ze zich af. Ze persen de sperma uit hun lichaam en daarna gaat de sproeier er op. “Hoe kan het dat die ouwe nu al thuis is? Hij zou zondag toch pas komen.” vraagt Yousra. “Ik niet weten maar hij vastgebonden. Laat maar zitten. Wij hem wat zien laten. Hij kijken hoe wij neuken” zegt Karima. Rob staat ondertussen te overleggen en ze besluiten het programma iets om te gooien. Hij loopt naar de drie negroïde mannen. “Jullie mogen hierna. De vrouwen zijn zich aan het wassen, dan hebben ze een paar minuten pauze en dan mogen jullie.”

Vijf minuten later wenkt Rob Devon. Zijn gigantische paal hangt iets naar omlaag maar is wel hard. “Ja” kirt Karima, “daar mijn cadeautje zijn, grote paal. Zie je dat Said. Die grote paal mij neuken, diep in kut. Jij mij niet neuken met klein piemeltje. Ik daar niet tegen kan. Ik lul wil voelen, iedere dag lekkere lul in mij.” Devon schuift tussen haar benen en zet zijn lul tegen haar schaamlippen. Hij begint haar te penetreren en Karima voelt hoe ze wordt opgerekt. Eerst gaat het nog makkelijk maar als hij verder komt kost het moeite. Uiteindelijk kan ze de grote lul helemaal hebben en hij begint haar te neuken. “Oh wat lekker” kraait ze, “neuk hard met die grote lul. Kom maar.”

Rob wenkt Timothy, die heeft een stevige lul, niet lang maar wel dik. Yousra gaat op het luchtbed wijdbeens liggen. “Kijk je goed ouwe. Ik laat me neuken, diep in mijn kut” roept ze Said toe. Said kijkt wel maar zucht en mompelt iets binnensmonds. Een minuut later komt Alroy. Die loopt naar Bouchra. “Let je wel op ouwe, ik heb ook een natte kut en ik laat me lekker neuken” roept ze. Said ziet hoe Alroy zijn redelijk zware penis in de vagina van zijn jongste dochter schuift.

De mannen beginnen te neuken. Timothy komt als eerste klaar en hij spuit zijn sperma over het lichaam van Yousra, die kraait van plezier, dit is leuk, dit is lekker. Ook Bouchra krijgt de sperma van Alroy over haar heen. Karima ziet dat laatste. “Ik jouw sperma krijgen over borsten?” “Jij krijgt mijn sperma over je heen, oké” reageert Devon. Ondertussen blijft hij doorgaan met neuken. Hij houdt het lang vol en Karima krijgt een orgasme. Ondanks dat ze een zware paal in zich heeft ziet ze toch kans er stevig in te knijpen en dat wordt Devon teveel. Hij trekt zich uit haar en begint sperma te spuiten. Twee, drie, vier, vijf stralen, hij gaat maar door tot genoegen van Karima die kraaiend van plezier lading na lading over haar heen voelt komen. “Oh lekker” lacht ze, “dit spermakanon zijn.” Na de achtste straal is de koek op en de mannen zien dat Karima sperma over haar hele lichaam heeft liggen. De drie vrouwen lopen opnieuw naar boven en spoelen zich af met de douche. Ze komen weer beneden en zien dat Rob naast Said staat.

“Ik ga je losmaken, dan wil ik dat je verdwijnt, gewoon weg. En wee oh wee als je die drie vrouwen ook maar een haar durft te krenken, we weten waar je werkt en zullen je altijd vinden. Ben ik duidelijk?” De donkere ogen van Said kijken hem aan en hij knikt, kortaf zoals hij altijd doet. Peter en Kees schermen de vrouwen af en Rob maakt hem los. Said roept iets naar Karima en hij beent de deur uit. Vijf seconden later horen ze de voordeur met een klap dichtvallen.

“Wat riep hij Karima” vraagt Rob. “Spermaslet.”

Epiloog

Een paar dagen nadat Said is weggegaan komt Karima thuis van boodschappen doen en ziet dat de TV weg is. De computerkast in de hoek staat open en is leeg. Ze loopt naar boven en op de slaapkamer is het een puinhoop. Alle kleding van Said is weg, maar veel van haar spullen liggen op bed of op de grond. De grote vibrator die ze ooit van Rob had gekregen, ligt ertussen, vermorzeld. Ze kan niet anders concluderen dat hij zijn spullen heeft opgehaald.

Een week later krijgt ze zijn salaris op de rekening gestort en ze betaald daar haar lasten van. Maar weer een maand later komt er geen geld meer. Ze overlegt met Peter en Rob en die raden aan om het bedrijf te bellen. Daar krijgt ze te horen dat hij per direct ontslag heeft genomen, nu vier weken geleden. De reden vertellen ze na enig aandringen. Zijn vader was ernstig ziek en hij zou terugkeren naar zijn thuisland, voorgoed. Op aanraden van Rob vraagt Karima een bijstandsuitkering aan. Rob helpt haar met het invullen van de papieren. Als ze een week later de reactie krijgt kan ze bijna janken. Ze krijgt zo weinig, het is net te veel om van honger dood te gaan en de studies van haar twee dochters kan ze er helemaal niet van betalen. Ze loopt er ’s avonds mee naar Rob en ze wil overleggen. Rob stelt voor de anderen in te lichten en een van de komende dagen met elkaar te praten hoe nu verder. Als ze twee dagen later met zijn zessen zijn en het erover hebben komen ze er snel uit. Karima zegt de huur op en gaat bij Peter wonen. Yousra blijft bij Kees en Bouchra blijft bij Rob. Een uurtje later in zijn eigen huis valt Bouchra hem om zijn nek. Ze is dolgelukkig dat ze bij haar lieve Rob mag blijven wonen. Er worden een heleboel dingen geregeld maar vier weken later is het hele huis leeg en levert Karima de sleutels in.

Een paar maanden verstrijken. Inmiddels zijn de feestdagen voorbij en het wordt voorjaar. In het vroegere huis van Karima wonen inmiddels weer mensen. Op een middag komt één van hen bij Rob aan de deur. Die is niet thuis en Bouchra doet open. Haar wordt een enveloppe getoond, geadresseerd aan iemand met een moeilijke naam, of zij die kent? Dat is mijn moeder die heeft hiernaast gewoond zegt Bouchra. De vrouw laat het poststuk bij haar achter en Bouchra belt met Karima.

Die komt en leest de inhoud. Said is van haar gescheiden. Ze krijgt geen alimentatie. De reden van de scheiding is oneerbaar gedrag. Karima geeft aan opgelucht te zijn dat ze dit weet. Nu kan ze haar leven definitief op Peter richten want met hem is ze gelukkig.


E I N D E

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm