Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Snel sexcontact met mij!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Een lul zo hard als staal!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Onderzoek van een Moslima DEEL1
Categorie: moslimseks | zaterdag 5 oktober 2013 02:49

Geile afspraakjes

DEEL 1 - Het is woensdagmorgen en nog rustig in mijn praktijk als gynaecoloog. Ik zit nog wat medische gegevens in het patientendossier van mijn laatste patiente bij te werken. Ik glimlach als ik nog even denk aan het smoesje van de jonge vrouw om zich te laten onderzoeken. Ja, deze meid was gewoon botergeil en uit op een fikse neukbeurt met mijn 24 cm lange staaf. Onwillekeurig wrijf ik even genietend over mijn kruis van de dunne witte broek die ik draag. Al sinds mijn co-schappen zo'n 10 jaar geleden ben ik gewend om verder geen kleding onder mijn artsenuniform te dragen. Soms is dat wel handig zoals eerder vanmorgen toen Monique, de dame in kwestie tijdens mijn onderzoek van haar lijf mij trefzeker bij mijn pik vast hield. Ik zucht een beetje gefrustreerd omdat ik geen tijd had om haar ondanks alle non-verbale verzoeken niet even hartgrondig kon neuken. Mijn schema zat te strak in elkaar. Als ik het geweten had, dan had ik haar door mijn assistente op het laatst van mijn middagprogramma laten zetten zodat ik uitgebreid aandacht aan haar had kunnen schenken.

In deze wat geile en gefrustreerde stemming verkeer ik als Janneke, mijn assistente, na een korte klop mijn spreekkamer binnenkomt. "Jos, kun je vandaag nog een patiente ontvangen"?, vraagt ze met een alles wetend glimlachje. "Hangt ervan af"?, mompel ik terwijl ik uit de lijst van emoticoms een "kusmondje' in de patientenfile van Monique in de afsprakenkolom tik. Nu weet Janneke dat ze met Monique de volgende afspraak moet maken aan het einde van een werkdag. Ik sluit de file en draai me naar haar om. Janneke, mijn assistente is een leuke meid, vrijgezel en met enige regelmaat blijft ze een nachtje bij me over. Dus ik kijk Janneke opnieuw vragend aan.

"Ik kreeg net een telefoontje van een Marokkaans meisje dat door haar huisarts is doorverwezen voor een gynaecologisch onderzoek. "Oh nee he, zeker weer zo'n Marokkaanse trut, die na honderd keer geneukt te zijn manlief geen kindje kan geven"?, mompel ik meer tegen mezelf dan tegen Janneke. "Dat denk ik niet Jos"?, zegt Janneke lachend terwijl ze met haar hand door mijn haar wrijft. "Ze klonk in elk geval niet als zo'n zwaar belegen mens met een snor en tien lagen kleding"?, vervolgt ze grinnikend. Ik kijk nog even bedenkelijk.

"Janneke, ik moet ook nog naar het ziekenhuis om daar nog een paar patienten te bezoeken"?, zeg ik met enige overtuiging omdat ik eigenlijk helemaal geen zin heb om daarna nog weer terug te keren naar mijn eigen praktijkruimte. Ik kijk nog een keer naar mijn bureauklokje en mompel, "ik moet over 20 minuten in het ziekenhuis zijn voor de controle van een aantal zwangerschappen"?. "Hoe laat heb ik daarna hier nog afspraken?"?, vraag ik aan Janneke. "Eentje om vier uur"?, antwoordt Janneke bereidwillig, "dus je zou haar nog om half vijf kunnen zien"?. Ik zucht eens diep en denk even na, eigenlijk had ik me voorgenomen om straks Monique prive te bellen om een afspraak te maken voor vanavond, want ze heeft me ontegenzeggelijk opgewonden. "En misschien wil Janneke dan ook wel meedoen' flitst het nog even door mijn hoofd. "Vooruit maar"?, zeg ik met gespeelde tegenzin in mijn stem. "Dat had ik wel gedacht"? zegt Janneke triomfantelijk, "ik heb haar dus al voor half vijf ingeboekt"?. Ik zucht nog een keer en grijp ondertussen naar mijn tas met instrumenten en loop naar mijn kleedruimte om me snel om te kleden. "O ja, Jos, hou je er rekening mee dat ik direct na binnenkomst van de patiente van half vijf weg ga"?. "Ik heb een afspraak met mijn ouders vanwege hun 25 jarige huwelijk"?, vult ze aan. "Dat is ook zo', flitst het door me heen. Ik had Janneke weken geleden al toestemming gegeven om vanmiddag een uurtje eerder weg te mogen gaan om bij het dineetje van haar ouders te kunnen zijn. Ik vertrek naar het ziekenhuis en loop daar mijn visites gelukkig zijn er geen problemen en ook de patiente die om vier uur voor mijn bureau zit is op tijd klaar. Omdat ik mijn genegenheid voor Janneke wil tonen stuur ik haar om twintig over vier weg met de wens dat ze een leuke avond zal hebben.

Iets voor half vijf wordt er aan de deur van de praktijk gebeld. Ik loop op mijn gemak via de wachtkamer naar de deur in de verwachting van een oude Turkse vrouw met haar even oude echtgenoot, die ongetwijfeld overal met zijn neus op wil staan. Als ik de deur open valt mijn "bek' nog net niet van verbazing open. Voor mijn neus staan twee Marokkaanse meiden. Weliswaar in de bekende "moslima'kleding, hoofddoek strak om het hoofd, lange alles bedekkende jas met eronder donkere pumps, maar zeer zeker niet oud en ook geen man of pa te bekennen.

"Kom verder dames, geen heer aanwezig vandaag?"?, nodig ik glimlachend uit. "Mag ik jullie voorgaan"?, vraag ik verbouwereerd beleefd. Beide dames knikken bevestigend en volgen mij naar de spreekkamer. Ik laat ze allebei voor mijn bureau plaatsnemen en neem hen eens aandachtig op. "Wat kan ik voor wie doen?"?, vraag ik bewust een klein beetje dubbelzinnig. "Dokter is ben Sofia"?, zegt de ene vrouw met een verontschuldigend lachje, "dit is mijn zusje Fatma en ze is nog maar pas in Nederland, dus ben ik meegekomen om alles te vertalen. En aangezien mijn vader een drukke baan heeft, vond hij het goed dat ik met mijn kleine zusje mee ging voor dit onderzoek"?. "Wat is er met je zusje aan de hand?"?, vraag ik vervolgens belangstellend. "Ja dokter dat is moeilijk onder woorden te brengen"?, gaat Sofia verder. "Probeer het maar"?, zeg ik met een bemoedigende glimlach. Sofia richt zich even tot de andere vrouw en begint zacht in het Marokkaans met haar te praten. Ondertussen knikt de andere vrouw en geeft op een melodieuze zachte wijze antwoord. "Mijn zusje Fatma heeft last van een slijmerige afscheiding in haar vagina en daardoor heeft ze vaak last van een geirriteerde vagina"?, zegt Sofia zacht en kijkt daarbij strak naar de grond. "Juist ja"?, mompel ik met een begrijpende klank in mijn stem. "Gewoon geil', flitst het ondertussen door mijn brein. "Is je zus getrouwd?"?, vraag ik belangstellend. "Nee dokter"?, zegt Sofia met een klank van schrik in haar stem. "Heeft ze al eens geslachtsgemeenschap gehad"?, zo vuur ik mijn volgende vraag af. "Ook nee, dokter"?, krijg ik als antwoord, "Fatma is pas 16 en als gelovig opgevoede Moslima mag ze voor haar huwelijk dus ook geen geslachtsgemeenschap hebben"?. "Ik kijk met meer belangstelling naar het nog steeds zwijgende meisje. "Lekker jong"? flitst het door me heen, "toch denk ik dat moeder natuur haar gewekt heeft'. "Dan zal ik haar moeten onderzoeken"?, zo geef ik resoluut aan. "Graag wil ik eerst even een patientenfile aanmaken"?, zeg ik tegen Sofia, "dus als je me de gegevens van je zusje wil geven"?. "Dat is goed"?, zegt Sofia glimlachend.

Ik zie nog net de waarderende blik in haar ogen als ze me volgt terwijl ik opsta en achter de pc plaatsneem. Natuurlijk zal ze gezien hebben dat mijn geslachtsapparaat in verhoogde staat van paraatheid is, sinds ik weet dat er twee jonge Marokkaanse meiden voor mijn tafel zitten. Vervolgens vul ik de patientenfile in met de antwoorden die Sofia me geeft. Hieruit blijkt dat Fatma al meer dan een half jaar last heeft van de afscheiding, dat ze geen relatie heeft met een man en dat ze nog maagd is. Ook blijkt dat ze wel last heeft van seksuele gevoelens, maar daarbij zichzelf nog nooit heeft aangeraakt. Tussen neus en lippen door word ik gewaar dat ook Sofia geen relatie met een man heeft en dat zij duidelijk vernederlandst is. Dit ondanks de camouflage van haar "moslima' kleding. Ik sla de gegevens van Fatma op in de pc en schakel deze over op opname vanaf de webcam die ingebouwd zit in de lamp boven de onderzoeksstoel, maar dat weten deze meiden natuurlijk niet. Ik sta op en toon zo aan Sofia de verdikking in mijn dunne uniformbroek. "Wil je Fatma vragen of ze zich helemaal uit wil kleden"?, vraag ik aan Sofia met een klein glimlachje. "Maar dokter"?, fluistert ze bijna verbaasd, "dat kan niet. Wij als goede moslima's mogen ons niet uitkleden voor een vreemde man"?. "Tja Sofia, dan zijn we gauw klaar"?, zeg ik ontspannen. "Geen onderzoek, dan ook geen oplossing voor de kwaal van je zus"?, grom ik nu met wat meer autoriteit.

Snel overleggen de meiden in het Marokkaans.

Na wat heen en weer gepraat zegt Sofia plotseling, "goed, maar dan kleed ik mezelf ook uit, zodat Fatma niet alleen bloot is"?. "Geen probleem"?, probeer ik zo ontspannen mogelijk te antwoorden, "dan kleden jullie je toch zeker allebei uit!"?. "Heb ik geen probleem mee"?, mompel ik met opzet een beetje grimmig.

Snel wijs ik beide dames naar het kleedkamertje in de hoek van de spreekkamer. Ondertussen loop ik naar de gynstoel en schakel deze in. Het gemakkelijke aan deze moderne gynaecologische stoelen is dat ze volledig elektrisch bedienbaar zijn, middels een afstandsbediening. Ook zet ik de lamp boven de stoel aan en wacht met belangstelling op mijn Marokkaanse patiente. Even later komen de twee zussen slechts gekleed in de strak om haar hoofd gebonden zwarte hoofddoek en de overbekende zwarte jurk naar mij toe.

"Wel heb ik van mijn leven"?, grom ik duidelijk hoorbaar, "naakt had ik gezegd!"?. "Onder onze jurk zijn we ook naakt dokter"?, mompelt Sofia nauwelijks hoorbaar, "maar we kunnen ons eigenlijk niet naakt aan u vertonen"?. "Maar jullie rokken reiken tot op de grond"?, mompel ik was overdreven en met een verstoorde klank. Ik merk wel dat ik me bij de situatie neer moet leggen, maar ik wil ontdekken hoe geil die twee moslima's zijn, gaat het door me heen. "Laat Fatma maar in de gynaecologen stoel gaan zitten"?, snauw ik tegen Sofia. Sofia vertaalt de opdracht en Fatma gaat zitten. Ik draag haar op om gemakkelijk te gaan zitten en Sofia vertaalt mijn wensen. "Hoe moet ik haar nu onderzoeken?"?, vraag ik net voordat Fatma haar benen in de steunen zal moeten leggen. Plotseling ben ik verbaasd als Sofia met een vaardige hand de rok van Fatma met een paar driftige rukken omhoog schuift en zo haar prachtige dikke kut voor mij ontbloot. Ik kan alleen maar gebiologeerd naar het kruis van het jonge meisje kijken, dat zo plotseling voor mijn ogen getoond wordt. Sofia helpt haar zusje met het in de steunen leggen van haar mooie slanke benen.

"Ze is klaar voor uw onderzoek dokter!"

Fluistert Sofia en kijkt me met een taxerende blik aan. "Ehhh... jjjjaaaa..."?, mompel ik verstrooit. Mijn blik drinkt het mooie slanke onderlijf met de ongelofelijk dikke kut. Fatma heeft een prachtige licht bruine huidskleur en haar vel ziet er goed verzorgt en gaaf uit. Snel grijp ik de afstandbediening van de instrumententafel de draai de beugels zo ver mogelijk open. Ik zorg ervoor dat het meisje net niet oncomfortabel wijdbeens komt te liggen. Ik trek mijn kruk naderbij en neem tussen de wijd gespreide benen plaats. Ook zet ik de stoel in een voor Fatma comfortabele, achterover liggende, houding. Ik ben blij dat ik vorig jaar zo'n moderne, van alle gemakken voorziene gynstoel aangeschaft heb. Ik ben me ervan bewust dat het meisje zo in een heerlijk geile houding achterover hangt. Sofia is intussen bij de rechterschouder van haar zusje gaan staan en houdt haar beide handen vast.

"Zo dan zullen we is kijken"?, mompel ik en leg de afstandsbediening op het instrumententafeltje als mijn oog op het koordje valt dat uit de opgezwollen kut van het jonge vrouwtje hangt. Ik zet de vingers van mijn linkerhand op de twee bolle heuveltjes van de buitenste schaamlippen en duw deze uit elkaar en mijn andere hand grijpt het nu zichtbare koordje. "Ohhh"?, hoor ik Fatma zachtjes kreunen en Sofia kijkt me aan en zegt "Fatma draagt een tampon, omdat anders al haar kleren onder het vocht komen te zitten. Net als heel veel Europese vrouwen is Fatma haar schaamstreek keurig kaal en zo glad als een biljartbal. "Ze scheert zich wel' gaat het door me heen, want ik voel wel een paar hele kleine stoppeltjes, die ook door haar mooie gave huid piepen, maar dat maakt me alleen nog maar geiler.

"Ik neem aan dat ik hem kan verwijderen"?, vraag ik wat bitserig, omdat er en geile lust in me opkomt. "Jawel"?, zegt Sofia met enige schroom en vertelt Fatma wat in de voor mij onbegrijpelijke taal. "Mmmmmmmm', wat een heerlijke geile geur ontsnapt er als ik de tampon genietend uit het kutje van het meisje trek. Snel leg ik hem op het instrumententafeltje en ik neem me voor om dat stukje verband straks is even goed te bekijken en er aan te ruiken om zo mijn geile fantasie nog verder aan te wakkeren.

Snel blik ik terug naar het kruis van Fatma en zie inderdaad dat haar kutje helemaal vochtig is. Het maakt me nog geiler als ik zie dat het kutje best wel dik is. Nu Fatma's benen lekker wijd voor me geopend zijn is er een klein kleverig en glimmend spleetje ontstaan in het verder strak opbollend vleesheuveltje. In het gleufje zie ik twee kleine donkerrode streepjes, die volgens mij de plaats van haar kleine schaamlipjes markeren. Zacht knijp ik in de gezwollen buitenste kutlippen om ze weer tegen elkaar aan te masseren. Het is een heerlijk gevoel om het hete meidenvlees zacht te kneden en ik moet mezelf geweld aan doen om "professioneel' te blijven denken. Eigenlijk kan het me op dit moment niet zo veel schelen, ik ben geil, heb de mogelijkheid en er is verder niemand die nog roet in het eten kan gooien. Dus ga ik over op even wat minder "professioneel' onderzoek. Voorzichtig streel ik met het topje van mijn rechterwijsvinger enkele keren over de twee kleine vleesheuveltjes. Ze voelen zo lekker dik en warm aan dat de stijfheid van mijn pik nog verder toeneemt.

Heel rustig streelt de vinger even later door het kleine gleufje en mijn brein registreert dat het vocht dat naar buiten komt absoluut geil moet zijn wat vrij komt zo in dat gleufje. Het voelt veel te stroperig aan om pis te kunnen zijn. Na nog een paar keer deze beweging herhaalt te hebben voel ik dat er nog meer van dat kleverige vocht ontstaat. Ik buig mijn hoofd nog wat verder voorover en snuif heel zacht en voorzichtig de heerlijke geile geur op uit mijn eerste Moslimkut die ik in mijn praktijk zie. "Absoluut geen pis, al zou ik dat op dit moment ook niet erg gevonden hebben, maar heerlijk jong moslima geil', is mijn conclusie.

Vervolgens zet ik twee vingers op de beide vleesheuveltjes en duw ze voorzichtig uit elkaar, waardoor het gleufje zich heerlijk geil opent. "Ja ik weet het, dit heeft al bijna niets meer met een professioneel onderzoek te maken, maar mijn geilheid wint op dit moment', schiet het door me heen. Opnieuw duw ik op de twee heuveltjes en gaat het spleetje opnieuw spontaan wat open staan. Ik druk nog een keer en nog een keer. Het is zo'n heerlijk geil gevoel, dit meisjeskutje dat onder mijn vingers open en dicht gaat.

Onder de laatste streling schrik ik als mijn gehoor een klein gesmoord kreetje opvangt. Snel kijk ik op naar het gezichtje van mijn patiente. Het verbaast me natuurlijk niet dat ze heerlijk achterover ligt en kennelijk geniet van mijn onderzoek. Dan zien mijn ogen plotseling dat Sofia niet langer de handjes van haar zusje vasthoudt maar heel zacht plagende strelende bewegingen maakt rond het kleine dikke tepeltje van de linkerborst van haar zusje maakt. Tijdens mijn spel heeft ze zo te zien de bovenkant van de zwarte jurk open geknoopt. Verbaasd moet ik toegeven dat ik me niet gerealiseerd had dat die vrij strakke jurken ook zo'n lange bovensluiting hadden, dat de borsten volledig ontbloot konden worden.

Ook zie ik dat ze met haar andere hand heel stiekem het handje van haar zusje tegen haar nog steeds door haar eigen jurk bedekte kruis aandrukt. "Wat een geile donderstenen', zo kan ik niet nalaten te denken, "ze zijn niets anders of beter dan Hollandse meiden van die leeftijd'. "Ahum"?, zo schraap ik mijn keel en zie met genoegen dat Sofia schrikt en onmiddellijk stopt met het strelen van haar zusjes tepel. Ik voel dat ze oogcontact met me zoekt, wat ik niet wil, dus buig ik me snel weer voorover en open met mijn linkerhand het gleufje weer en met de vingers van mijn rechterhand pluk ik zachtjes aan de beide binnenste lipjes, die spontaan naar buiten komen en weer terugveren als ik ze loslaat. Ook is het een heerlijk geil gezicht om te zien hoe die kleine lipjes steeds dikker worden als ze zich vullen met bloed en daardoor ook wat geiler naar buiten puilen, dus herhaal ik de handeling nog enkele keren.

Vanaf mijn plaats merk ik dat Sofia me aandachtig opneemt, maar ik doe net of ik het niet opmerk en na een paar minuten zie ik dat ze doorgaat met haar eigen spelletje. Terwijl ik naar de plukkende vingers van Sofia op de tepeltjes van Fatma kijk gaat mijn wijsvinger nu vol door de vochtige spleet van de jonge vrouw. Ja ze is echt botergeil volgens mij. Snel sta ik op en strompel naar mijn bureau om een paar rubberhandschoenen te pakken. Eigenlijk wat aan de late kant, maar ik moet mijn professionele houding toch een klein beetje terug zien te winnen. Met de handschoenen aan en een duidelijk zichtbare tent in mijn dunne witte broek loop ik terug naar de stoel en kijk openlijk naar het inmiddels kneden van de kleine dikke harde tepeltjes door Sofia.

Snel doe ik een stapje naar Sofia toe en geef een klein zacht tikje tegen het door de strakke stof omspannen kontje. "Foei"?, mompel ik met een lachje in mijn stem, "je kleine zusje opgeilen he"?. Sofia kijkt me verschrikt aan. "Ja ik heb alles wel gezien Sofia"?, zeg ik zacht, "je staat je kleine zusje echt op te geilen he?"?. Sofia schudt met haar hoofd. "Oh nee...?"?, vraag ik zacht, "wat doen jouw vingers dan met haar tepeltjes?"?. "Ik probeer haar op deze manier op haar gemak te stellen dokter"?, zegt Sofia zacht, "het is een hele schok voor haar dat er een man, en dan ook nog een vreemde, nog voor haar huwelijk aan haar kutje zit"?. "Je zusje is gewoon botergeil, Sofia"?, fluister ik terug terwijl mijn grote handen zich om haar kontje sluiten en deze zachtjes kneden. Sofia haalt bevend adem en kan even niks terugzeggen.

Hierdoor aangemoedigd laat ik mijn rechterhand langs haar heup naar beneden glijden tot aan de zoom van haar jurk. Eenmaal onder de rok glijdt de in rubber gestoken hand naar de binnenkant van haar benen omhoog en als ik tussen haar dijen zit gaan deze zo ver als de jurk toelaat uit elkaar om mijn hand nog meer ruimte te geven. Even later stuit mijn hand tegen haar kutje en het is net of haar kutje op mijn hand heeft liggen wachten, want ze drukt hem er tegen aan. Geil knijp ik een paar keer zachtjes in haar geile kutje en trek dan mijn hand terug, wat haar een gefrustreerd zuchtje ontlokt.

Ik neem weer tussen de dijen van Fatma plaats en knijpt nog eens liefkozend in het dikke kutje terwijl mijn linkerhand over het blad van het instrumententafeltje glijdt en een wattenstaafje pak, wat erop ligt. Ik neem het staafje over in mijn rechterhand en met de linker zoek ik nu het flesje met alcohol wat ernaast staat. Snel open ik het flesje en zet dat open gereed. Snel doop ik het wattenstaafje in het flesje met alcohol en met de vingers van mijn linkerhand duw ik het opgezwollen vlees van het kutje omhoog, zodat het opgezwollen klitje van het meisje lekker uit zijn schuilplaats tevoorschijn komt. Voorzichtig wrijf ik nu met het natte wattenstaafje over de oppervlakte van het kleine rozerode klitje. Terwijl ik zo bezig ben om het klitje te reinigen hoor ik hoe Fatma diepe geile kreetjes slaakt.

Het meisje is zo geil dat ze geen moeite meer doet om haar geilheid te verbergen. "Ik moet de vagina van je zusje eerst goed reinigen, voordat ik verder kan gaan"?, zeg ik met een professionele zachte stem tegen Sofia. Ik hoor hoe ze mijn opmerking in het Marokkaans vertaalt voor haar zusje. Ik zie nog net dat die instemmend knikt voordat ze een nieuwe zucht slaakt als het wattenstaafje opnieuw het puntje van haar klitje kwelt. Door de reactie van het meisje kan in het niet laten om met het staafje een paar geile tikjes uit te delen tegen de tip van het klitje, dat daardoor zo mogelijk nog roder en dikker wordt. "Zo nu is even kijken hoe haar schede eruit ziet"?, mompel ik meer in mezelf dan tegen de dames. Ik leg het wattenstaafje weg en pak vervolgens een speculum van middelbare grootte. Ik schat in dat die wel zal passen in het nog ongerepte moslimkutje. Snel smeer ik er een stevige klodder z.g. "sensilube" om daarmee de eendenbektang gereed te maken voor het binnendringen van dat geile moslimkutje. De twee meiden hebben me hartstikke geil gemaakt en ik heb een zee van tijd om hen eens goed te nemen. Het restant van de creme smeer ik uit over de dikke uitstulpende buitenste lippen van het jonge elastische kutje. "Dit is even vervelend"?, zeg ik tegen Sofia, "ik moet met dit vervelende instrument het poesje van je zusje binnen om erin te kunnen kijken"?. Weer hoor ik dat Sofia mijn woorden vertaalt terwijl ik met de vingers van mijn linkerhand de dikke kutlipjes zo ver mogelijk uit elkaar spreidt en de punt van de eendenbektang er tussen zet.

Voorzichtig draaiend en duwend glippen de beide lepelvormige bekken bij het meisje naar binnen. Ik verneem een wat gespannen gekreun en ik kijk het meisje met een geruststellende blik aan. Fatma zucht een paar keer heel diep en ik merk dat hierna de bekken snel dieper in het kutje verdwijnen. Na nog even wat rondgedraaid te hebben, zodat de sensilube goed op de wanden van het kutje uitgesmeerd wordt, stop ik met duwen en begin in de handvaten te knijpen, waardoor de bekken zich langzaam openen. Telkens draai ik ook de schroef van de borging wat aan, zodat na een enkele minuut het kleine dikke meisjeskutje helemaal open staat en me zo een fantastische blik in het binnenste gunt. Snel plaats ik het halogeenlampje in de mond van de speculum en zie ik een uiterst geil kutje, lekker elastisch en opgerekt door de tang. Het zichtbare kanaaltje ziet er bloedrood, heerlijk glibberig, van het geil, uit en ook de lipjes staan lekker strak en rood. Tenslotte is het klitje goed zichtbaar boven de tang.

Snel aai ik met een glibberige gehandschoende vinger over het overeind staande klitje, zodat Fatma opnieuw heerlijk geil kreunt. In mijn onderzoek ben ik Sofia helemaal vergeten en ik richt mijn blik even op haar. Ze staat nog steeds zacht de tietjes van haar zusje te strelen en dan merk ik dat een van de handjes van Fatma in ht kruis van Sofia's zwarte jurk gedrukt zit. Als ik weer in het speculum kijk zie ik dat het maagdenvliesje van Fatma al een behoorlijk groot gat vertoont, dus heeft ze al iets in haar vagina gehad of ze heeft fanatiek aan de gymsport gedaan. Ik kijk opnieuw naar Sofia omdat ik antwoord wil op deze diagnose, maar het komt er even niet van, want ik zie dat het handje van Fatma aaiend en draaiend in het kruisje van Sofia beweegt. "Oh... ohhhhhh..., intieme zusjesspelletjes...????"?, vraag ik zacht. Sofia schrikt kijkt me met een verschrikte blik aan en ik ben er bijna van overtuigd dat ze bloost, maar dat is natuurlijk onder haar mooie lichte bruine teint niet echt goed te zien. "Eehh..., eehhhh..."?, stottert Sofia, "mmmm... jjaaa... wwweeet... ikkk... nietttt..., dokterrrrr..."?. "Jaaa... jjaaaa..."?, hervat ik het gesprek en schraap mijn keel om mijn eigen geile spanning te verbergen.

"Zeg Sofia wil je je zusje vragen of zij al eerder iets in haar vagina gehad heeft??"

Vraag ik vervolgens, "want haar maagdenvliesje heeft een behoorlijk grote opening"?. In rap Marokkaans stelt Sofia haar vraag en aan de intonatie kan ik horen dat ze net zo gespannen is als ik over het antwoord. Aarzelend geeft Fatma antwoord. Net zo aarzelend en met ook een beetje boos vertelt Sofia dat Fatma vertelt dat het thuis in Marokko gebruikelijk is dat meisjes in de pubertijd voorlichting krijgen van oudere zussen of hun moeder. Dat het ook gebruikelijk is dat ze dan ook seksuele spelletjes met elkaar spelen om te leren hoe hun kutje aanvoelt als ze er iets ingestopt krijgen. Zo ook met Fatma, daar heeft ze met haar halfzusje stiekem spelletjes heeft gedaan en dat ze daarbij bepaalde speeltjes in elkaars kutje hadden geduwd. "Dan is haar maagdelijkheid dus naar de knoppen"?, antwoord ik met een geile grijns. "Ja"?, kan Sofia alleen maar mompelen en vertaalt het naar Fatma toe.

Deze begint snel ratelend iets aan Sofia te vertellen. Ondertussen draai ik de eendenbektang weer dicht en verwijdert deze uit de elastische vagina van het meisje. Als ze een zuchtende kreun slaakt kijk ik naar het jonge vrouwtje en zie ik een teleurgestelde blik in haar ogen. Ik blijf haar aankijken terwijl ik voorzichtig twee vingers in het geile gaatje laat binnenglijden en haar heel voorzichtig en langzaam begin te vingeren. Al bij de derde beweging merk ik dat het meisje opnieuw geil begint te zuchten. Hierdoor aangemoedigd verhoog ik het tempo van mijn in- en uit pompende vingers.

Als Sofia zich naar mij keert bevriest de beweging van mijn hand en ben ik een en al aandacht voor Sofia. "Fatma zegt dat ze toestemming had van haar stiefmoeder om samen met haar zusje te spelen"?. "Ook zegt ze dat haar stiefmoeder zelf ook wel eens met haar gespeeld heeft"?, vervolgt ze een beetje ademloos terwijl ze wat dichter bij me komt staan. Hierdoor kan ik mijn linkerhand op haar kontje leggen en streel ik zacht over haar heerlijke billen. "Jullie maken me geil Sofia"?, fluister ik zacht, "ik zou jullie best allebei willen neuken"?

"Met die lekkere dikke lul, die ik in je pantalon zie???"?, vraagt ze zacht en adrem. "Onderzoek je mij dan ook eerst ze lekker??"?, vraagt ze met een zacht fluistering. "Ja zeker"?, mompel ik verbaasd terug en bedenk dat Sofia ondanks alles wel degelijk heeft meegekregen wat ik met haar zusje heb gedaan. "Maar eerst moet ik het onderzoek van Fatma afmaken"?, zeg ik zacht en knijp nog een keer lekker in haar strakke kontje. Tijdens dit korte gesprekje zijn de vingers van mijn rechterhand weer begonnen het kleine tienerkutje te neuken. Als ik mijn blik weer op mijn werk richt zie ik dat mijn hele hand onder het geil zit dat heet meisje in hoge mate schijnt te produceren. "Je zusje is gewoon lekker geil Sofia"?, mompel ik nauwelijks verstaanbaar en realiseer me dat dit geen professionele opmerking is. "Ik moet haar tweede uitgang nog even controleren Sofia"?, zeg ik nu met een vastere stem terwijl ik de vingers van mijn rechterhand opnieuw uit haar vagina laat glippen. Fatma zucht opnieuw protesterend.

Vanaf het tafeltje pak ik een gereedliggende dillator. Ik hoor dat Sofia mijn opmerking doorgeeft terwijl ik met mijn linkerhand de schede-ingang weer maximaal open en met de top van de dillator de opening van de pisbuis zoek, die in het vlees net onder de klit verborgen ligt. Als ik met mijn duim de tip van de klit omhoog streel, wordt het gaatje zichtbaar en duw ik de top in het gaatje. Alsof het zo hoort kreunt Fatma van verrassing, maar toch kan ik het stalen instrument met enige druk snel zijn weg laten gaan. Ik ben verrast als er even later een klein straaltje pis langs de dillator stroomt, als ik de top langs de kringspier duw. "Mmmmmm, dat functioneert ook prima"?, mompel ik geil in mezelf. 'Lekkere piskut', flitst het door me heen. Is later misschien nog wat mee te beleven, denk ik terwijl ik de dillator weer uit het kutje verwijder.

"Zo het onderzoek is bijna klaar"?, zeg ik tegen Sofia terwijl ik met de vingers van mijn rechterhand het kutje van Fatma weer zacht dicht masseer. "Ik zal Fatma even een beetje verdoven en dan kan ik jouw onderzoeken"?, zo richt ik me nu direct tot Sofia. Na de dillator weggelegd te hebben pak ik het gereedstaande flesje met verdovingsspray en open opnieuw de schede-ingang en breng de lange tuit een klein stukje naar binnen en spuit er wat spray in. Vervolgens spuit ik ook wat over de klit en de weer tegen elkaar aanliggende schaamlippen. Ik zet de spray terug en doe m'n handschoenen uit. "Zo, als ze opgewonden geraakt is, dan kan ze nu een beetje afkoelen, want dat is de bedoeling van deze spray"?, vertel ik Sofia, die dit wijselijk niet verder doorgeeft aan haar zusje. "Laat je zusje maar opstaan Sofia, dan ben jij aan de beurt"?, zeg ik tegen haar terwijl ik de afstandbediening van de stoel weer oppak en de beensteunen weer naar binnen laat komen nadat ik mezelf in veiligheid gebracht heb. Hierna help ik Fatma om haar benen uit de steunen te halen en staat ze even later naast haar zus.

Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Wil jij een Negerin neuken?  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm