Zou je een Moeder neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Een lul zo hard als staal!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Wil je met me neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Snel sexcontact met mij!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Van moslima tot spermaslet DEEL1
Categorie: moslimseks | vrijdag 4 oktober 2013 04:39

Geile afspraakjes

DEEL 1 - Zomaar een rustige straat in een al even rustige wijk in een klein stadje in de provincie. Op een zaterdagmorgen wordt die rust wreed verstoord door het zware geronk van een vrij grote vrachtauto. Die stopt voor een huis dat al een tijd leeg heeft gestaan. Een van de mannen springt uit de cabine en loopt naar de voordeur. Rob Terborg, een stevige vent van 26 jaar, verheugt zich op zijn eerste huis. Na zijn hele leven bij zijn ouders te hebben gewoond gaat hij nu eindelijk zijn vleugels uitslaan. Hij maakt de deur los en loopt terug. Samen met nog twee leeftijdgenoten beginnen ze de spullen uit de vrachtauto naar binnen te brengen. “Rob, kom eens helpen” roept een van hen als hij met een tweepersoonsmatras op de laad- en los klep van de vrachtauto staat. De matras is moeilijk te hanteren maar uiteindelijk komt ook die binnen. Ze zijn met zijn drieën een paar uur bezig maar dan is de vrachtauto leeg en staan al zijn spullen binnen.

De drie mannen gaan binnen zitten en Rob trekt drie biertjes open. “Zullen we eerst eens wat eten?” “Lekker Rob, wat mij betreft iets van een snackbar.” Een half uur later doen ze zich tegoed aan kroketten, frikadellen en patat. Rob heeft er ook voor ieder twee broodjes ei bij laten doen. “Moeten we morgen nog komen helpen met inruimen?” “Nee Kees, dat hoeft” zegt Rob, “morgen komen mijn vader en moeder en mijn twee zusters met hun mannen. Dus let op mijn woorden, morgenavond zit ik. Bovendien is de bouwmarkt hierachter morgen open dus ik kan ook nog schroeven, pluggen en andere zooi halen als dat nodig is.” Een uurtje later staan ze op. “Kees, bedankt voor de hulp. Als je me nodig hebt weet je me te vinden.” “Peter, krijg jij nog wat voor de vrachtauto?” “Nee, ik parkeer hem weer op de zaak en pak mijn eigen auto. Die paar kilometer is niet zo erg.” “Oké, bedankt en ook jij bedankt voor de vele tilletjes van vandaag.”

Een paar maanden later, de zomer verdwijnt uit het land en maakt plaats voor de herfst. Rob begint aardig in te burgeren in de straat. Ondanks dat hij heeft gestudeerd en daardoor een goede baan heeft is hij toch altijd een gewone jongen gebleven. Hij werkt bij een groot bedrijf in de nabij gelegen grote stad op de afdeling automatisering. Zijn chef is 59 jaar en hij is eerst opvolgende dus hij hoopt op de functie van chef van die afdeling. Mede door zijn gewone gedrag en vlotte babbel heeft hij al met een aantal buren kennis gemaakt. De meeste mensen vinden het wel leuk dat er weer iemand in het huis woont. Het bleef lange tijd leeg staan omdat veel mensen niet zo geporteerd waren van moslims als buren. Rob zelf heeft er geen moeite mee en zijn tegenwerping is steevast dat hij geen last heeft van die mensen. Bovendien ziet hij ze nauwelijks. Pa wel, die groet met een korte hoofdknik als hij hem op straat tegenkomt. De vrouw heeft hij nog nooit gezien en de dochters, ze hebben er twee, een paar keer in een flits. Hij herkende ze dan aan hun lange gewaden.

Door zijn werk komen er regelmatig mensen bij hem aan de deur met computers waar iets aan mankeert. Hij repareert die in de avonduren. Hij heeft er boven ook een aparte werkkamer voor ingericht. Op een zondagmiddag wordt er aangebeld. Er staat een vrouw met lange gewaden voor de deur. Hij neemt haar snel op maar kan door de lange gewaden zich geen idee vormen van haar lichaam. Alleen haar gezicht en handen ziet hij. “Ik buur zijn” begint ze “heb computer, kapot, niet doen.” “Ik ben Rob, hoe heet u?” “Waarom u weten?” “Omdat ik niet praat met iemand wiens naam ik niet ken.” De vrouw staat zichtbaar te twijfelen. Dan antwoordt ze “Karima.” “Is dat uw voornaam?” “Ja.” “Oké Karima, ik kan een computer in veel gevallen repareren. Wat is het er voor een.” “Platte met scherm vast. Kan openklappen” en met haar handen maakt ze een scharnierbeweging. “Een notebook dus. Kom maar brengen dan ga ik ernaar kijken.” Ze draait zich om en loopt terug. “Nou vriendelijk is anders” mompelt hij terwijl hij haar nakijkt. Hij sluit de deur en gaat weer naar binnen.

Een kwartiertje later, opnieuw de bel. Hij doet open en een knappe meid staat voor hem. Ze draagt een hoofddoek en een lang gewaad. Het zou een dochter kunnen zijn. “U bent Rob?” “Ja.” “Ik ben Yousra, dochter van Karima. Dit is de kapotte notebook. Hij startte de laatste weken steeds langzamer op en nu helemaal niet meer.” “Zitten er wachtwoorden op?” “Ja, één wachtwoord voor toegang tot Windows en dat heb ik hier” en ze geeft hem een briefje. “Goed, ik kijk ernaar en jullie horen het wel.” “Duurt dat lang? Bouchra en ik gebruiken hem allebei voor school en kunnen eigenlijk niet zonder.” “Wie is Bouchra?” “Mijn zusje.” “Ik ga er vanavond nog wel naar kijken en probeer hem zo snel mogelijk te repareren.” “Oké. Dank u wel alvast” en ze draait zich om en loopt terug naar huis. ‘Dit is al een stuk beter’ bedenkt hij zich en ze sprak goed Nederlands. Haar gezicht was heel mooi. Donkere ogen, zwarte wenkbrauwen en een gave huid, maar opnieuw maken haar gewaden het hem onmogelijk om zich een voorstelling te maken van haar lichaam. Wel weet hij nu dat zij, Yousra dus, de oudste dochter is en Bouchra is haar jongere zus.

Hij loopt terug naar binnen en legt de notebook op tafel. Hij kijkt weer verder naar de film waar hij mee bezig was. ’s Avonds na de koffie pakt hij de notebook en loopt naar zijn werkkamer. Het is een veel verkocht merk en de netvoeding daarvan heeft hij op de plank liggen. Hij start hem op en krijgt een foutmelding over een volle schijf en het systeem sluit zich weer af. Hij klapt de notebook dicht en legt hem ondersteboven. Accu eruit en dan een paar schroefjes los. Onder het klepje zit de vaste schijf en hij verwijdert hem. Uit een bureaulade pakt hij een adapter waar dit soort schijfjes in passen en koppelt hem dan via USB aan zijn vaste computer.

Als hij het schijfje vanuit de verkenner analyseert ziet hij de oorzaak. De prullenbak is meer als 200 GB groot en daardoor is er slechts een handvol MB’s vrij op de schijf. Windows heeft geen ruimte om een wisselbestand aan te maken en kan daarom niet opstarten. Hij kopieert de prullenbak naar zijn eigen schijf. Je weet nooit wat er in staat en misschien niet weg mag. Kopiëren duurt lang dus hij laat het gaan en loopt naar beneden. Hij rukt een biertje open en gaat tv kijken. Als hij een paar uur later naar bed wil blijkt de kopieeractie nog niet klaar te zijn. De computer geeft aan nog drie uur. Hij laat hem gaan en gaat slapen.

De volgende dag ’s avonds maakt hij de prullenbak op de schijf van de notebook leeg, monteert de schijf terug en start de notebook op. Ditmaal werkt het systeem. Hij controleert nog wat dingen en sluit hem af. Hij is nog wat aan het rommelen op zijn eigen pc als hij een ingeving krijgt. Hij wil eigenlijk wel weten hoe die moslimvrouwen eruit zien onder die gewaden, hij heeft wel eens gehoord dat er bij zijn die een prachtig lichaam hebben waar je pik van steigert als je ze bloot ziet en nu heeft hij een kans. Hij start de notebook weer op en installeert een programma waarmee hij via internet de controle over kan nemen. Hij test een paar dingen en alles werkt. Hij verandert nog wel een paar instellingen. Op de bewuste applicatie zet hij een wachtwoord en een van de mappen maakt hij verborgen. Als je van niks weet vind je ook niks. Hij sluit het apparaat af. Misschien dat ze de notebook ook aan hebben staan als ze wat minder van die gewaden aan hebben.

Als hij dinsdagmiddag er naar toe loopt en aanbelt doet Karima even later open. “Hij is gerepareerd. Alles werkt weer zoals het hoort.” “Kost geld?” “Nee, een vriendendienst voor mijn buren.” Ze pakt hem aan en sluit de deur. “Wat een moslimdoos, geen dank je wel, helemaal niks. Zelfs geen glimlach” mompelt hij in zichzelf terwijl hij terugloopt.

Hij loopt terug naar huis en gaat achter zijn pc zitten. Al na een paar minuten meldt het programma dat er een cliënt actief wordt. Hij kijkt en ziet via de webcam Karima achter de notebook zitten. Hij kan ook haar scherm zien en ze heeft outlook opgestart en bekijkt haar mails. Onbegrijpelijke mails voor hem. Voor de rest gebeurt er niets. Tien minuten later wordt de notebook weer afgesloten. De dagen die volgen gebeuren er steeds soortgelijke dingen. Ook de twee dochters gebruiken de notebook veelvuldig. Ook ontdekt hij op deze manier wat gewoontes in deze familie. Zo is er een avond dat de man opstaat na het eten en lijkt te schelden op de drie vrouwen. Kennelijk hebben ze de notebook gewoon aan staan. Rob kan niet verstaan wat hij zegt. Als hij de man wat hoort roepen ziet hij even later Yousra met zijn schoenen aankomen, ze knielt voor hem en helpt ze aan te doen. Weer een paar dagen later ziet hij net zo iets maar dan doet Bouchra dat. Voor het overige gebeurt er eigenlijk niet veel. Hij stelt zijn eigen computer nu zo in dat iedere notebook sessie automatisch worden opgenomen en opgeslagen. Dan hoeft hij er tenminste niet steeds zelf op te letten.

Rob verliest een beetje interesse en kijkt nog af en toe de sessies door. We zijn een aantal weken verder. Zoals iedere dag een aantal keren meldt de computer ook nu weer dat de notebook opstart. Hij ziet Yousra zitten en kennelijk zit ze in haar slaapkamer. Het lijkt erop dat ze een chat programma actief heeft en ze tikt regelmatig wat in, wel steeds een taal die hij niet begrijpt. Dan sluit ze de chat af en loopt iets naar achteren. Ze doet haar lange gewaad uit, daaronder draagt ze een soort wijde lange bloes en een lange wijde broek, een soort pofbroek lijkt het wel. Ook die verdwijnen. Hij ziet een prachtig mooi lichaam. Niet te brede heupen, slanke taille en in haar bh zitten stevige borsten lijkt het. Ze draait zich om. De grote onderbroek lubbert wat om haar billen maar hij ziet toch dat ze wel een mooi lichaam heeft. Ze staat voor de kledingkast en uiteindelijk heeft ze een keuze gemaakt.

Eenmaal weer aangekleed komt ze naar de notebook toe en sluit hem af. Het maakt Rob niet uit. Zijn interesse is gewekt en zijn fantasieën gaan een beetje op de loop. Hij loopt een paar dagen te piekeren hoe nu verder. Zo’n moslima met een heerlijk lichaam wil hij wel eens onder handen nemen. In het weekend kruipt hij achter zijn pc en gaat op internet zoeken. Hij vindt een paar sites met wat hij zoekt, porno filmpjes waar een moslima de hoofdrol in speelt. Hij meldt zich aan en betaalt voor één maand met zijn credit card. De rest van het weekend is hij bezig met het downloaden van allerlei geile filmpjes. Er verstrijken een paar weken en er gebeurt niet veel. Halverwege die week komt hij Yousra tegen. “En de notebook blijft nu goed?” “Ja, hij doet het goed Rob, dank je wel daarvoor. En hij start ook weer snel, zoals vroeger.” zegt ze met een glimlach.

Dan op een avond komt de jongste dochter in beeld. Aan de achtergrond te zien is dat de zolderkamer. Bouchra is eerst een poosje op een of ander chat kanaal. Dan hoort hij de vader op de achtergrond iets roepen. Ze sluit de chat en begint zich uit te kleden. Eerst haar bovenste gewaad, daarna heeft ze ook een wijde blouse en pofbroek aan. Opnieuw komt er een mooi lichaam tevoorschijn, een beetje dikker, mooie stevige borsten, ze is duidelijk zwaarder als haar oudere zus, en brede heupen. Ditmaal ontdoet zij zich van haar bh en onderbroek en Rob komt bijna klaar. Zo mooi als deze jonge moslima eruit ziet. Hij weet het zeker, moeder en dochters wil hij neuken, koste wat het kost. Ze trekt een nachthemd aan. Dan wordt de notebook afgesloten en Rob bekijkt de opname van zonet. Heerlijk zoals deze meid eruit ziet. Hij trekt zich erbij af en als de blote Bouchra op het scherm verschijnt jaagt hij zijn sperma in een stuk keukenrol wat hij in zijn andere hand heeft.

Een paar dagen later. Hij is die middag vroeg thuis en als hij op zijn pc kijkt is de notebook ook actief. Wie schets zijn verbazing als Karima er alleen in een bh achter zit. Waarschijnlijk heeft ze ook een onderbroek aan maar dat kan hij niet zien. Ze heeft een hoofd met natte haren. Ze is onder de douche vandaan gekomen zo lijkt het. Zonder hoofddoek heeft hij geen van drieën nog gezien en hij vergaapt zich kortstondig aan de mooie diepzwarte haren van Karima. Hij schat haar toch veertig, misschien wel vijfenveertig en er zit nog geen grijs tussen. Ondanks haar bh kan hij ook zien dat ze zware borsten heeft. Hij weet die maten niet zo goed maar meer als een hand vol zijn ze wel. Hij besluit haar te testen en start een filmpje. Een van de porno filmpjes waarin een moslima een blanke Europeaan pijpt.

Als het filmpje start ziet hij Karima in paniek proberen het venster te sluiten. Dat lukt niet omdat hij die functie uit heeft gezet. Karima kijkt om zich heen en dan weer naar het scherm. De pijpende moslima begint haar aandacht te trekken. Ze ziet hoe de moslima speelt met de stijve penis en de grote zak met zaadballen. Bijna gebiologeerd blijft ze naar het filmpje kijken. De man komt klaar en spuit zijn sperma over het gezicht en in de mond van de moslima. Karima ziet dat en ziet ook dat de vrouw slikt. Met haar vingers schuift ze de sperma van haar gezicht in haar mond. De mond van Karima zakt open van verbazing. Dit heeft ze werkelijk nog nooit gezien of er zelfs maar van gehoord. Een vrouw die de sperma van een man doorslikt. Ze ziet dat het filmvenster automatisch sluit en zit nog korte tijd in trance naar het scherm te kijken. Rob achter zijn PC kijkt het filmpje terug wat hij van Karima heeft opgenomen. Eigenlijk is dit nog niet wat hij wil. Ze moet geil worden, zo geil dat ze zichzelf gaat strelen of vingeren.

De dagen die volgen zit Karima vrijwel dagelijks achter de notebook. Rob ziet dat ’s avonds als hij de opgenomen bestanden controleert. Soms lijkt het alsof ze wat verwacht maar er gebeurt niks. Als hij vrijdag uit werk thuiskomt ziet hij de man net naar werk gaan. Rob herkent dit omdat hij dan zijn bedrijfskleding aan heeft. Ze begroeten elkaar met een hoofdknik zoals gewoonlijk. Hij loopt naar binnen en trekt een biertje open. Zijn computer meldt dat er een cliënt actief wordt. Even later ziet hij Karima achter de notebook zitten. Kennelijk heeft ze gewacht tot de man zijn hielen licht. Hij wacht een paar minuten en start een filmpje op. Ditmaal een film waarin een vrouw zichzelf vingert. Ze heeft volledig kaalgeschoren schaamlippen en ook het schaamhaar erboven is weg. Duidelijk zichtbaar is hoe ze haar vingers regelmatig diep bij haarzelf naar binnen duwt. Rob let op de reactie van Karima.

Eerst probeert ze weer af te sluiten maar al snel gaat ze aandachtig kijken. Dit is weer iets heel nieuws, een vrouw, helemaal kaalgeschoren en die zelf aan haar geslacht zit en speelt met haarzelf. Zulke seksuele uitspattingen zijn nieuw voor haar. Haar man heeft haar een paar keer geneukt. Daar zijn haar twee dochters uit geboren. Het derde kind is een miskraam geworden. Daarna hebben ze nooit meer iets gedaan want ze hadden kinderen zei haar man en een man en een vrouw doen zoiets enkel om een kind te krijgen, anders niets. Als de vrouw in het filmpje een orgasme krijgt wat wordt vergezeld van een squirt ziet hij Karima met grote ogen kijken. Dit is een openbaring voor haar. Hij ziet haar weglopen en Rob sluit het filmpje.

De notebook wordt relatief veel gebruikt merkt Rob. Bijna iedere dag neemt zijn computer drie tot vijf sessies op. De meeste zijn niks bijzonders en die opnamen gooit hij weg. Als hij die avond zelf weer eens achter de computer zit krijgt hij een melding. Korte tijd later ziet hij Yousra achter de notebook. Ze zit in een badjas en ook zij heeft kennelijk gedoucht. Hij besluit het filmpje met de vingerende vrouw te starten. Yousra ziet wat er gebeurt. Ze loopt drie stappen naar de deur van haar slaapkamer en draait hem op slot. Ze gaat weer zitten en volgt de vrouw, kaalgeschoren, dat had ze nog nooit gezien en dan spelend aan de bovenkant van haar gleufje.

Wetend dat er niemand binnen kan komen slaat ze haar badjas los en doet hem open. Rob moet even slikken, wat een heerlijk geil lichaam zo van dichtbij. Ze duwt haar stoel wat naar achteren en Rob kan voor het eerst haar kutje zien. Wel een bos schaamhaar maar Yousra duwt dat haar opzij en voelt bovenin haar gleufje. Ze merkt dat het lekker aanvoelt op die plaats. Ze doet de vrouw na en wrijft er steeds harder over. Ze krijgt tintelingen diep in haar buik, lekkere tintelingen en dan wordt het een tel zwart voor haar ogen en haar spieren lijken kortstondig te verkrampen. Rob ziet dat ze haar ogen sluit en kennelijk geniet. Hij hoort haar iets onverstaanbaars zeggen en ze zucht een paar keer. Ze heeft haar eerste orgasme gehad lijkt het.

Als ze weer bij haar positieven is doet ze de badjas dicht.

Weer gaan er een paar weken voorbij. Rob merkt al dat hij een hele lange adem moet hebben voordat hij dit voor elkaar heeft. Dan op een avond. Karima zit weer achter de notebook en net als eerder komt ze onder de douche vandaan. Ze draagt een badjas zo te zien. Rob besluit een ander filmpje te starten. Een vrouw, enkel haar hoofddoek heeft ze nog om, ligt naakt op haar rug op bed. Ze heeft zware borsten en met haar handen houdt ze die in het midden op haar lichaam. Een man laat wat olie ertussen vallen en wrijft een paar keer. Dan zet hij een behoorlijke zware penis ertussen en begint haar Russisch te neuken. Karima heeft al die tijd zitten kijken en als de man haar tussen de tieten neukt likt ze haar lippen af. ‘Goed zo’ denkt Rob die dit alles gadeslaat ‘wordt maar een keertje geil, net als je dochter’.

Nu schuift Karima één hand in haar badjas en knijpt in een borst. De badjas valt iets open en Rob ziet een naakte borst. Karima, zich van geen kwaad bewust, slaat de badjas open en haar beide borsten neemt ze in haar handen en duwt ze tegen elkaar, net als de vrouw in het filmpje. Ze streelt zichzelf en blijft kijken naar het scherm. De man in het filmpje begint nu harder te neuken en de vrouw kreunt. Iedere keer als hij met zijn harde paal naar voren gaat likt de vrouw over zijn blote eikel. Dan komt de man klaar en jaagt zijn sperma in de mond van de vrouw en Karima ziet dat ook deze vrouw slikt. Ze blijft nog een paar tellen naar het scherm kijken en het filmpje sluit zich.

“We komen er wel, geile moslimaslet. Ik ga je krijgen’ denkt Rob als hij het filmpje terugkijkt.

Ditmaal hoeft hij niet lang te wachten. Een week later zit Karima opnieuw achter de notebook en net als de laatste keer in haar badjas. Donderdagavond is kennelijk een vaste badavond voor haar. Rob besluit iets grover materiaal te gebruiken. Hij start een filmpje waarin een vrouw met hoofddoek twee kerels om en om pijpt. Dan beft één van de mannen haar. Weer iets nieuws voor Karima, een man die met zijn hoofd tussen de benen van een vrouw gaat en haar daar likt. De vrouw in de film kreunt op de befbeurt van de man, ze geniet er duidelijk van. Even later gaat de andere man op zijn rug liggen, zijn stijve lul staat bijna recht omhoog en de vrouw komt over hem heen. Ze laat zich penetreren en gedurende een seconde of twintig misschien dertig laat de camera de pompende penis zien. Karima likt haar lippen af. Haar badjas is los en haar ene borst is bloot. Met haar hand kneedt ze die.

Dan komt de andere man weer in beeld en die zet zijn harde lul tegen de anus van de vrouw. Hij duwt zijn stijve penis in haar kont. Hij ziet Karima met een vies gezicht kijken maar haar ogen kunnen het scherm niet loslaten. Ze blijft toch kijken en nu ziet Rob dat haar andere hand naar haar onderlichaam gaat. Het lijkt erop dat ze daar voelt. Ze maakt met die arm ook kleine bewegingen maar hij kan niet zien wat ze precies doet omdat de tafel het zicht naar omlaag wegneemt. Ook dit filmpje kijkt hij nog een keer terug en bewaart hem dan in de map met opgenomen materiaal.

Weken verstrijken en Rob blijft de buren volgen. Af en toe scoort hij een leuk filmpje en ook Bouchra krijgt de vingerende vrouw te zien en opnieuw krijgt hij een blote dochter te zien die de hand aan zichzelf slaat. De feestdagen komen en Rob controleert wel de opnamen maar veel meer als zich omkledende vrouwen komt hij niet meer tegen. Hij heeft ook niet veel tijd om filmpjes voor hun af te spelen. Na de jaarwisseling besluit hij er toch maar eens werk van te maken.

Een week daarna ziet hij eerst dat Karima zich ontkleedt. Als ze haar bh uitdoet wrijft ze met haar handen over haar borsten, eerst van onder naar boven en dan weer terug. Een paar keer doet ze dat. Aan het meebewegen van haar borsten ziet hij dat ze flink zijn. Dan gaat als laatste de grote onderbroek uit. Voor de eerste keer heeft hij nu een blote Karima zowel van de achterkant als de voorkant. Het is alsof ze poseert voor hem, zo blijft ze pontificaal voor de webcam staan. Ze doet ook haar bovenbenen een stukje uit elkaar en wrijft door haar liezen. Ze loopt uit beeld en er gebeurt niets. Als de notebook in slaapstand valt maakt Rob hem weer actief. Een kwartiertje later komt Karima weer naar binnen gelopen. Ze heeft natte haren en op dat moment start Rob een filmpje. Hij zet het geluid iets harder en de aandacht van Karima wordt getrokken. Ze vergeet dat ze bloot loopt en gaat achter de computer zitten.

Op het scherm een filmpje van een vrouw die in een stuk of zes verschillende posities wordt geneukt. De camera laat allerlei sappige details zien. Met name de close ups van de pompende penis tussen de natte schaamlippen van de vrouw trekken de aandacht van Karima. Hij let op haar reactie en ziet dat ze haar stoel iets achteruit schuift. Met één hand trekt ze haar schaamlippen van elkaar en met de ander begint ze zich te vingeren. Dit is de eerste keer dat hij dat ziet en hij volgt haar. Dan trekt de man in het filmpje zijn stijve lul uit de vrouw en boven haar gezicht trekt hij zich klaar. Hij spuit een behoorlijk lading sperma in de mond, en op de neus en wangen van de vrouw. Karima ziet hoe ook deze vrouw slikt en alles van haar gezicht afveegt en haar mond in schuift. Dan stopt het filmpje. ‘Nu heb ik je’ denkt Rob. Hij ziet haar weglopen van het scherm en kleding aantrekken. Een grote onderbroek, haar bh, de wijde bloes en de broek en daarover het lange gewaad.

De week erna neemt Rob de woensdag tot en met de vrijdag vrij. Woensdagmorgen slaapt hij iets langer en als hij om half tien uit bed komt en naar beneden loopt ziet hij op zijn computer dat Karima achter de notebook zit. Niets bijzonders, gewoon haar mail lezen. Hij besluit de notebook te laten crashen. Vijf minuten later gaat de bel. Hij doet de deur van het nachtslot en opent. Karima staat voor de deur. “Computer kapot” zegt ze. “Wat doet ie of doet ie juist niet?” “Ik post kijken en toen alles weg. Scherm blauw. Weet niet.” “Oké, geef maar, ik kijk vandaag wel.” Karima draait zich om en loopt terug. Ze is nog steeds niet vriendelijk bedenkt Rob zich.

Hij legt de notebook binnen neer en gaat op zijn gemak ontbijten. Onder de douche staat hij zich te bedenken hoe nu verder. In gedachten werkt hij een plannetje uit. Die middag loopt Rob in de binnenstad en in verschillende winkels koopt hij dingen. Zo gaat hij naar een drogist voor scheerspullen. Die grote bossen schaamhaar gaan eraf. Als hij een vrouw beft moet ze kaal zijn. ‘Nu Karima nog hierheen zien te krijgen’ denkt hij. Het is tegen tweeën als hij de man weg ziet lopen. Hij heeft zijn bedrijfskleding aan en loopt richting de bushalte. Rob gaat wat dingen uit de keuken opruimen en loopt ondertussen te piekeren hoe hij haar hier krijgt. Als hij buiten zijn prullenbak leegt in de vuilcontainer hoort hij in de tuin naast hem iemand hetzelfde doen.

“Karima” roept hij over de schutting. “Ja” klinkt het. “Kun jij zo even langskomen en de netvoeding van de notebook meenemen.” “Jij niet hier komen?” “Nee, ik moet nog wat controleren maar de accu is leeg.” “Goed, ik komen.” “Je mag achterom komen, ik laat de deur open.” ‘Dat is makkelijk’ denkt hij, ‘ik krijg haar min of meer in mijn schoot geworpen’.

Vijf minuten later hoort hij de keukendeur en Karima roept hem. “Kom maar verder. Ga maar even zitten.” Ze geeft de netvoeding aan hem en gaat zitten. Rob doet de netvoeding in het apparaat en zet hem aan. Ze wachten tot die volledig is opgestart. “Dit was de oorzaak Karima” en hij start het laatste filmpje van haar op. Met verbijstering en grote ogen kijkt ze naar het scherm waarop ze haarzelf naakt ziet en korte tijd later zich vingert.

“Hoe dit, hoe kan, ik niet snappen.” “Ik weet het ook niet, maar jij maakt vieze filmpjes van jezelf en dat zorgt ervoor dat de notebook steeds vastloopt.” “Jij weggooien.” “Dat was ik niet van plan. Ik denk dat je man dit wel leuk vindt, zijn vrouw naakt die zich vingert.” “Nee, nee, niet Said, hij mijn benen breken als dit ziet. Nee, jij weggooien.” “Nee, weggooien doe ik niet. Jij wil niet dat Said dit ziet, dan wil ik wat van jou.” “Wat ik doen?” “Moet Said morgen werken?” “Ja, hele dag, negen naar vijf” antwoordt ze. “En je dochters?” “Op school, half negen naar drie.”

“Oké, morgen kom je om tien uur hierheen en dan praten we verder. Zorg dat je er bent want dit is er ook nog” en Rob schakelt om naar het filmpje waarin Yousra haarzelf helpt. Opnieuw verbijstering bij Karima. “Hoe kan, dit Yousra nooit doen.” “Je ziet het Karima, ze doet het wel en zal ik je eens wat vertellen” en weer schakelt Rob om “ook Bouchra doet het” en hij laat dat filmpje zien. Karima slaat haar handen voor haar gezicht en buigt haar hoofd naar omlaag. Een paar tellen zegt ze niks. Dan heft ze haar hoofd weer. “Goed ik komen, tien uur.” Rob trekt een DVD uit de notebook en sluit hem af. Hij geeft hem aan Karima. “Deze mag je weer meenemen, de notebook mankeert verder niks aan.” “En filmpjes?” “Die staan er niet meer op. Kijk, op DVD” en hij laat het schijfje zien. Karima zegt niks meer en verlaat zwijgend zijn huis.

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm