Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Snel sexcontact met mij!

Veilig een keiharde erectie

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou je een Moeder neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Een enorme pik voor Thea
Categorie: monsterlul | vrijdag 20 september 2013 02:56

Geile afspraakjes

Thea is met haar 51 jaar nog een heerlijke verschijning, met haar slanke lichaaam van 52 kilo, blonde haren en zeer slanke benen kan je wel begrijpen dat haar kutje ook van bescheiden formaat is, alles is tenger aan haar. Reeds vele jaren getrouwd met Wim heeft Thea geen ervaring met een lul van een andere man, interesse heeft ze daar ook niet in want Thea is monogaam en wordt regelmatig bevredigt. Haar man Wim heeft echter andere wensen en droomt van dikke lullen die bij Thea naar binnen glijden en hij piekerde dagelijks hoe hij dat kon organiseren. Het bedrijf waar ze beiden werken had een feestje te geven en ze besloten dat bij hun prive te doen, met een tuin van 2000 m2. en vrijstaande villa waren daar genoeg mogelijkheden toe.

De avond begon, er kwamen circa 60 gasten waarvan 40 mannen, alle kamers in het huis waren open en voor iedereen toegankelijk zo ook de slaapkamers.

Na enkele uren begon de drank zijn werking te doen en diverse personen en stelletjes kwamen lekker los en het kattenkwaad begon, dansen, plagen stoeien etc. waarbij de handjes los begonnen te zitten. Diverse mannen hadden een oogje op Thea en toen Wim dan ook riep, we geven Thea de kieteldood, sprongen diverse mannen op en renden naar haar toe.

Wim had Thea reeds in de brandweergreep en onder luid gejoel liep hij met een horde mannen naar een donkere slaapkamer waar hij haar op bed gooide, diverse mannen doken ernaast en begonnen haar te kietelen. Thea had het niet meer, ze kon niet tegen kietelen en helemaal niet met zoveel handen aan haar lijfje, het was donker, dekens werden over haar heen gegooid, het werd een chaos van het zuiverste water. Eensklaps voelde ze vingertoppen langs haar beentjes glijden richting haar buikje, ze wilde zich verweren maar kreeg geen kans, haar protesten smoorden in het gejoel rondom haar, niemand had iets in de gaten, de vingers gleden door.

In al het gestoei met al die lichamen werd haar lijfje alle kanten opgewerkt, haar minirokje was totaal opgeschoven tot boven aan haar middel maar in het donker en onder dekens zag je niets maar Thea besefte het wel degelijk, ze probeerde haar rokje te fatsoeneren tot plotseling haar handjes omhoog werden getrokken, andere handen spreiden haar beentjes, ze voelde met een ruk dat haar slipje werd verwijdert onder de dekens.

Met een schok voelde ze twee vingers diep in haar kut glijden, draaiend en diep stotend haar kittelaar duidelijk rakend. Ze hield haar adem in en wilde zich verweren maar wat ze ook deed de kluwen mensen om haar heen bemerkten niets en ze was volstrekt kansloos en er trok tegelijkertijd een wee gevoel in haar buikje van die vingers die de juiste plekjes raakten. Ze poogde met een uiterste krachtinspanning te ontsnappen en drukte haar kontje ferm omhoog om vrijheid en ruimte te krijgen, met een verbijsterend resultaat want ze kon niet weten dat de magazijnbediende Bertje zijn enorme lul recht voor haar kut had gericht onder de dekens en met het opheffen van haar kontje was dat alles wat hij nodig had.

Bertje voelde de verboden kut recht tegen zijn eikel rusten en met een vloeiende beweging stootte hij zijn heupen naar voren en penetreerde die kleine kut volledig, zijn enorme formaat lul werd aan alle kanten omsloten door heerlijk warm en heet vochtig vlees, zijn vlezige eikelknop ter grootte van een paddenstoel voelde zich rondom gestreeld door een heerlijk kutwand, zijn snikkel van 23 centimeter trok de schaamlipjes naar binnen waardoor haar kittelaar sterk gestreeld werd door zijn stotende penis. Bertje gleed in een stoot door tot hij haar baarmoeder voelde, maar zijn lul stak er nog een stuk uit, hij lag zijn hand op haar buikje en stootte opnieuw, voelde zijn lul erlangs glijden en zijn hand werd opgetild door zijn eigen knop.

Thea snakte naar adem en besefte amper wat haar overkwam.

De lul van haar man was bescheiden van formaat en had nooit een dergelijk gevoeld bij haar losgemaakt maar wat ze nu in haar kut voelde kloppen was ongekend, haar kutwanden werden naar binnen gezogen en de kittelaar idem dito, met een hulpeloos en weekmakend gevoel moest ze haar beentjes meer spreiden wilde ze dit kunnen verwerken, nog dieper voelde ze de eikel binnen glijden, langs haar baarmoeder tegen haar buikwandje stoppend.

De kluwen mensen gingen in de duisternis voort, overal werd aan getrokken, de sfeer veranderde,nog steeds met veel rumoer, het werd warm en heet in de kamer, Thea lag inmiddels helemaal naakt, haar kut geheel gespreid, de grote lul met dikke eikel gleed stevig in haar kut op en neen, bij het terugtrekkend steeds een enorm smakkend geluid makend, ze voelde een enorme climax naderen maar ook dat de dikke lul zijn knop diep in haar stootte en daar bleef zitten, een fractie van een seconde later voelde ze veel hete sperma in haar kut lopen, de lul trok zich langzaam terug, het geil liep daardoor langs haar benen.

Een moment was het rustig, Bertje dook weg onder dekens, niemand had iets gemerkt, maar de dekens schoven weg en in het maanlicht ontwaarden enkele mannen de blote slanke bennen met het glinsterende vocht. Wim haar man had alles wel gevolgd en was degene die stiekem iemand en iedereen geholpen had, onder dekens had hij het slipje weggerukt en diverse mannen in hun lul geknepen net doende of Thea dat was, Toen Wim dan ook de lul van Bertje voelde was zijn keus snel gemaakt.

Deze enorme lul moest in de kut van zijn vrouw.

Thea probeerde overeind te komen maar Wim was sneller, drukte haar achterover op het bed en gaf haar een kus, Thea kuste Wim terug, blij haar eigen man weer veilig om haar heen te zien maar Wim stak tegelijkertijd twee vingers in haar kut waardoor haar beentjes gespreid bleven liggen. De tong van Wim gleed diep in haar keel, plotseling voelde Thea de vingers van Wim eruit glijden een een zachte warme druk tegen haar schaamlippen, ze kon niets roepen vanwege de tongzoen en voelde haar kut weer gevuld door een lul van een andere man, niet zo lang maar immens dik, Thea hijgde naar adem, Wim stopte met zoenen, Wim snakte ze naar lucht happend, ze zitten aan mijn kutj....verder kwam ze niet want haar kut werd volkomen gevuld en haar kutwanden werden weer heerlijk gemasseerd, de man stootte achter elkaar door, de benen van Thea in spagaat leggend, zijn zware kloten kletsend tegen haar billetjes en met een diepe grom spoot hij zijn warme geil in haar kut die nu meer dan nat was door al dat mannengeil.

Thea openende haar ogen, ze voelde nog de tintelingen van die spuitende lul in haar kut, ze keek opzij naar het glimlachende gezicht van haar man, Thea ik hou van je en van je heerlijke natte kutje maar vanavond gaat elke man je kut volspuiten met of zonder je medewerking en daarna glij ik in je lekkere met geil gevulde kut. Thea protesteerde en wilde overeind komen maar Wim drukte weer haar armen tegen het bed, tegelijkertijd voelde Thea alweer een zachte dikke warme lul in haar kut glijden die met dwarse stootjes en kringetjes allerlei effecten sorteerde, machteloos spreidde Thea haar beentjes helemaal en voelde ze de geile zachte dikke lul zeer soepel haar buikje binnenglijden vanwege al datgene wat hiervoor al geschiedt was.

De sensaties schoten door haar lichaam, al die lekkere handen aan haar borsten, beentjes, buikje, het glibberige gevoel in haar kut, de tongzoen van Wim en daarna van andere tongen, Thea ontspande zich en ze hield haar kut de hele nacht open voor elke lul die in haar kut wilde glijden en soms leek het wel een bekende zeer dikke lul meerdere malen te voelen.

Enkele weken na het leuke feest was Thea bijgekomen van al die sensaties, ze had er met Wim niet meer over gesproken en was nog niet op haar werk geweest, ze wist dat diverse collega's haar geneukt hadden. Er werd er gebeld, Thea was alleen thuis opende de deur en zag Bertje staan, ik wilde graag mijn excuses aanbieden stamelde de 16 jarige met een rood hoofd. Thea begreep er niets van, maar liet Bertje binnen en vroeg hem waarvoor dat excuus was, Bertje stamelde wederom wat onverstaanbare woordjes over seks en eensklaps besefte Thea dat Bertje misschien ook op die bewuste avond aanwezig was geweest.

Ze kon zich dat niet voorstellen, zo'n joch met een kinderpikkie dacht ze, Bertje sprak ze ik vergeef het je maar je krijgt straf kom maar hier, een reden verzinnend om het geslachtsdeel van de jongen te zien om vast te stellen dat ze gelijk had. Bertje stond recht voor haar en ze maakte zijn broeksriem los en trok zijn broek en slipje in een ruk naar beneden, met verbijstering zag ze hoe de natuur Bertje had bevoordeeld, tegelijkertijd kreeg dezelfde natuur greep op het buikje en kut van Thea ze werd week.

Kleed je maar weer aan sprak ze streng, ze wilde zich plotseling omdraaien maar viel hierdoor achterover op het bankstel tegen Bertje aan, Bertje zag de heerlijke slanke beentjes hoog de lucht in gaan en stak in een reflex zijn vingers tussen de pijpjes van haar slipje tegelijkertijd haar kut binnenglijdend. Thea probeerde overeind te komen maar ze lag achterover op het bankstel en haar kontje lag op het zijsteun helemaal omhoog, met een schok voelde ze haar slipje weggetrokken worden en een warme gloed drukte tegen haar schaamlippen en met een onbedwingbare beweging schoof de enorme paddenstoel eikel haar kut binnen.

Thea was hulpeloos van genot, haar kut werd helemaal gevuld en nu de jongen in een prima standje stond schoof hij zijn geslachtsdeel helemaal in haar en in een hoog tempo stootte hij zijn hele lul diep in en uit haar kut wat gepaard ging met zeer luid gesmak, tot aan zijn kloten verdween de lul van de jongen in haar kut, bleef diep zitten en spoot al zijn geil tegen haar baarmoeder, het orgasme van Thea in haar buikje blussend.

Na enkele minuten kwamen ze allebei weer bij hun positieven Thea maakte een kopje thee voor de jongen. Na een kwartje stond Bertje op om weg te gaan, ze liepen beiden naar de voordeur, Thea nog steeds zonder slipje en een natte kut. Vlak voor de voordeur draaide Bertje zich om, Thea stamelde hij, onderwijl zijn broek en slip naar beneden trekkend waardoor zijn geweldige lul bloot kwam, mijn lul heeft alweer trek.

Thea zag het zachte dikke vlees van de jongen alweer dikke vormen aannemen, 10 minuten na de eerste neukpartij, de jongen stond op de deurmat van de voordeur en keek smekend. Thea keek niet meer naar de jongen maar volgde de lusten van de natuur, tot haar eigen onbegrip werden haar beentjes zwak en ging ze vlak op de vloer liggen in de hal, ze sloot haar ogen en bevochtigde haar lippen met haar tong, tegelijkertijd spreidde ze haar benen tot in een spagaat waardoor haar kut helemaal open stond met uitpuilende schaamlippen.

Enkele seconden later vergat ze wederom de gehele wereld en genoot, genoot en genoot. Beseffend dat Bertje ook die bewuste nacht haar diverse malen had volgespoten.

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm