Wil je met me neuken?

Snel sexcontact met mij!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou je een Moeder neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Komkommertijd
Categorie: masturberen | maandag 25 november 2013 06:15

Geile afspraakjes

Na het werk haal ik in de kleine buurtsuper nog snel een paar boodschappen. Twijfelend keur ik een aantal kleine komkommers. Ze blaken niet echt van versheid en ik overweeg een beter ogend exemplaar te nemen uit een bak met grotere soortgenoten, hoewel ik daar drie dagen van kan eten. Soms is het lastig om single te zijn. “Neem deze maar”, hoor ik een onbekende stem zeggen. Verbaasd draai ik mijn gezicht in de richting waar ik de spreker vermoed en kijk in een paar prachtige bruine ogen met brutale pretlichtjes. Zijn open gezicht wordt omlijst met een warrige donkere haardos. Hoewel we elkaar niet persoonlijk kennen is zijn gezicht bekend. Hij woont in de straat achter mijn appartementje. Als ik uit het raam kijk, zie ik hem soms op het betonnen plateautje dat voor dakterras moet doorgaan. Tussen alle ouderen in deze nog oudere buurt biedt hij af en toe een aangenaam uitzicht dat het bekijken waard is. Vermoedelijk is hij – net als ik – bijna of net afgestudeerd.

“Deze is veel beter”, vervolgt hij terwijl hij een joekel van een komkommer onder mijn neus houdt.

De manier waarop hij hem vasthoudt roept een associatie bij me op die ik niet met hem ga delen, maar tussen mijn benen voel ik even een lichte tinteling. "Nee, dank je." zeg ik en vervolg mijn zoektocht langs de schappen. Zojuist wist ik nog wat ik nodig had. Nu is dat lijstje plotseling uit mijn geheugen gewist. Zonder erover na te denken graai ik wat producten bij elkaar en leg ze in mijn mandje.

In het volgende gangpad kom ik hem weer tegen. Blijkbaar loopt hij precies in tegenovergestelde richting, want dit treffen herhaalt zich een paar keer. Het valt me op dat hij wel sluiks naar het aanbod kijkt, maar niets koopt. Als ik hem passeer voel ik zijn ogen prikken op mijn billen. Bij de wasmiddelen knipoogt hij naar me. Alsjeblieft zeg, word volwassen! Ik weet niet zeker of ik het tegen hem heb of tegen mezelf, want helemaal onberoerd laat het me niet.

Het spel van aantrekken en afstoten duurt totdat we aansluiten in de rij bij de kassa. Hij staat achter me als hij opnieuw probeert me die bovenmaatse komkommer aan te smeren. Met zijn duimnagel drukt hij ongeveer halverwege een kleine inkeping in de strak gespannen bast van de groente. “Ik wed dat deze er minstens tot hier in past”, zegt hij. “Waarin?” vraag ik iets te snel. Dan pas valt het kwartje. Het tomatenrood stijgt onvermijdelijk naar mijn wangen. Natuurlijk begrijp ik waar hij die komkommer graag in zou zien verdwijnen. Dat kan hij echter op zijn ongegeneerde, maar heerlijk strakke buik schrijven. Het idee!

Hooghartig negeer ik zijn ondeugende lach en keer hem mijn rug toe. Wat denkt hij wel? Dat hij me via een obscene opmerking in bed kan praten? Mooi niet. Ik besluit recalcitrant geen komkommer te eten vandaag. Terwijl ik buiten de inhoud van mijn boodschappenmandje overhevel naar mijn fietstas, heb ik opeens toch weer die reusachtige komkommer in mijn hand. Mijn plaaggeest heeft het gewraakte ding ongemerkt tussen mijn boodschappen weten te manoeuvreren. Als ik over mijn schouder achterom kijk zie ik een ondubbelzinnige grijns op zijn gezicht.

Wat een onvolwassen puber!

Ik zoek naar de juiste woorden, een snedige opmerking, maar vind er geen. Tegen mijn gewoonte in ben ik sprakeloos. Mijn plotselinge verwarring probeer ik te maskeren door hem een vernietigende blik te zenden. Laat er geen misverstand over bestaan dat ik er niet over peins enige seksuele handeling uit te voeren onder invloed van een willekeurige - hoewel aantrekkelijke - voorbijganger in een supermarkt. Terwijl hij me op gepaste afstand gadeslaat race ik naar huis alsof de duivel me op de hielen zit. Die avond eet ik pasta zonder salade. De komkommer blijft onaangeroerd in de koelkast liggen alsof het ding besmet is met een enge ziekte. Dat betekent echter niet dat ik het hele voorval ben vergeten. Integendeel, ik kan aan niets anders meer denken. Het gezicht van mijn belager achtervolgt me en de gedachte aan de inhoud van mijn groentela drijft me bijna tot waanzin. Hoe zou het zijn om zo’n groot en hard monster in me te voelen vraag ik me heimelijk af.

Nee! Zover mag ik me niet laten gaan. Ik vertik het toe te geven aan de perverse gedachten van een toevallige passant. Die gozer laat me even koud als het voorwerp van zijn fantasie. Dat laatste is niet helemaal waar moet ik met tegenzin toegeven. De twinkeling in die ondeugende bruine ogen heeft toch wel iets in me losgemaakt. Het zachte gekriebel in mijn onderbuik is daar het onmiskenbare bewijs van. Tegen zijn gezwollen vleeskleurige komkommer zou ik geen bezwaar hebben. Mijn laatste vriendje nam een paar weken geleden definitief afscheid. Het wordt tijd voor hernieuwde actie in mijn grote lege bed.

Een diepe zucht ontsnapt aan mijn lippen. Had ik anders moeten reageren? Met een beetje humor en spontaniteit was ik nu misschien niet alleen geweest. Gemiste kans. Te laat voor spijtgevoelens. Ik zit hier in mijn eentje en hij is… Ja, waar is hij eigenlijk? Onwillekeurig kijk ik weer naar buiten. Zijn woning ziet er verlaten uit. Er brandt geen licht achter de ramen.

Berustend in de situatie zoek ik, gezeten op de brede vensterbank van mijn slaapkamer, afleiding in een studieboek. Als het begint te schemeren richt ik mijn bureaulamp op de opengeslagen tekst. Het leren wil echter niet vlotten. Onbewust verzamel ik op elke pagina de letters waarmee ik het woord komkommer kan vormen. Wat is dit? Ik klap het boek dicht en staar naar de afbeelding van de auteur op de kaft. Langzaam zie ik de gerenommeerde professor groen worden. Zijn neus krijgt langzaam de vorm een komkommer. Kut! Nu begin ik ook nog te hallucineren. Wat is er met me aan de hand? Wat heeft mijn achterbuurman met me gedaan? Ik lijk wel geobsedeerd.

Het boek valt met een doffe bons naast me op de grond. Tegelijkertijd wordt mijn aandacht door iets anders getrokken. Als ik hem zie voel ik een zinderende schok door mijn lichaam trekken. Met gedempt licht op de achtergrond ontwaar ik namelijk zijn gedaante in dezelfde houding als ik, met de linkerkant tegen een raam leunend, enkel gekleed in een boxer. Zijn ontblote torso is niet alleen een lust voor het oog, ik krijg het zo warm dat de stoom uit mijn oren ontsnapt.

Af en toe steunt zijn hoofd ietwat achterover tegen de muur. Op afstand is het niet exact waarneembaar, maar ik meen dat zijn mond enigszins is geopend en dat hij diep ademhaalt. Zijn opgetrokken knie ontneemt mij helaas het zicht op zijn kruis, maar de regelmatige op-en-neer-beweging die hij met zijn rechterhand lijkt te maken suggereert een handeling die tot mijn stoutste verbeelding spreekt. Nog net op tijd kan ik het overvloedige speeksel in mijn mond doorslikken. Zou hij weten dat hij een toeschouwer heeft?

Natuurlijk, concludeer ik. Het past bij het spelletje dat hij speelt. Het is de bedoeling dat ik toekijk terwijl hij zich misschien wel aftrekt. Het vuurtje in mijn binnenste laait nog verder op. Het liefst zou ik zijn voorbeeld volgen. Ik sta op het punt mijn verstand te verliezen. Het laatste restje nog werkende hersencellen weerhoudt me ervan toe te geven aan mijn verhitte verlangens. Er zit niets anders op dan met mijn neus tegen het vensterglas gehypnotiseerd toe te kijken en het moment af te wachten waarop de erotische explosie van mijn kwelgeest zich aankondigt, hoewel ik nog steeds niet zeker weet of hij inderdaad doet waarvan ik hem verdenk.

Stelt hij me op de proef? Het duurt namelijk lang, veel te lang naar mijn smaak. Mijn mond wordt droog, mijn handen klam, mijn tepels hard en mijn string houdt het niet droog. Weer denk ik aan de komkommer in mijn koelkast. Omdat ik me niet kan losrukken van het uitzicht weersta ik de neiging om mijn groentedildo tevoorschijn te halen. Bewust van mijn omgeving en de mogelijkheid dat meer buurtbewoners wellicht meegenieten weet ik me nog te beheersen. Maar lang duurt dat niet. Snel scan ik de omgeving. Voor zover ik kan zien zijn alle ramen donker. De oudjes zijn naar bed of zitten achter de gordijnen. Mooi zo. Mijn handen vinden blindelings de weg naar mijn borsten. Ik kneed ze door mijn bloesje en beha heen. Even later glijden mijn vingers ook onder mijn rok en het elastiek van mijn string.

Als de bijna volle maan tussen de wolken tevoorschijn komt en meer licht op de omgeving werpt, vang ik zijn blik. Opnieuw is daar die brede glimlach die me doet smelten. Zie je wel? Dit is geen toeval. Hij daagt me uit. En hoe! Hij bluft niet. Hij masturbeert wel degelijk. Ik kan het nu zien. Bang om deze nieuwe kans te verpesten lach ik terug, mezelf en mijn omgeving volledig vergetend. Mijn aandacht is nu geheel gewijd aan hem en mijn ongeremde verlangen hem te zien klaarkomen.

Het ongeduldig wachten wordt beloond. Hij staat op. Zijn boxer zakt van zijn heupen en blijft ter hoogte van zijn knieën hangen. Langzaam keert hij zich nu frontaal naar me toe, mij een ongehinderd zicht gunnend op zijn heerlijke staande pik en strak gespannen zak. In een vlaag van verstandsverbijstering doe ik hetzelfde. Ik kom van de vensterbank af, trek mijn bloesje over mijn hoofd. Mijn beha glijdt langs mijn armen naar beneden en ik laat mijn rokje op de grond vallen. Slechts een fractie van een seconde aarzel ik maar dan moet ook mijn string eraan geloven. Wat kan het me eigenlijk schelen? Dit spektakel is veel te geil om me door valse schaamte te laten weerhouden.

Naakt neem ik op mijn knieën plaats op de vensterbank, mijn dijen wijd gespreid. Terwijl ik mijn harde tepels tegen het koele glas duw en ik tegelijkertijd mijn bekken kantel om met het kleine vochtige streepje schaamhaar boven mijn spleetje hetzelfde te doen, zie ik aan de overkant zijn gezicht vertrekken. Vervolgens spatten de klodders zaad tegen zijn raam en druipen langzaam naar beneden. Wow! Gebeurt dit echt? Of droom ik?

Nee, ik ben klaarwakker en compleet helder van geest.

Door het besef dat dit onwaarschijnlijke scenario daadwerkelijk plaatsvindt ben ik niet meer te houden. Alle remmen gaan los. Ik open mijn mond en zuig mijn lippen vast aan het raam. Mijn tong likt over het glas alsof ik in staat ben vanuit mijn positie zijn sperma op te likken. Ik verbeeld me zelfs dat ik het proef. Alle controle ben ik nu echt kwijt. Het enige wat ik registreer is mijn voyeur die van zijn orgasme staat bij te komen. Dat wil ik ook. Het gaat gebeuren. Ik ben er niet meer ver vanaf. Steeds heftiger wrijf ik mijn borsten plat tegen het koele vensterglas. Mijn vingers dringen intussen door tot in het diepste van mijn kut. Mijn duim masseert geroutineerd mijn klit. Een weergaloos hoogtepunt golft even later vanuit mijn kruis door de rest van mijn lijf. Nasidderend zak ik op de vensterbank in elkaar.

Als ik weer tot mijn positieven kom zie ik mijn buurman nog net een kussend gebaar in mijn richting maken. Hij zwaait even. Dan doet hij het licht uit en is hij uit mijn blikveld verdwenen. Teleurgesteld vanwege het abrupte einde laat ik me van de vensterbank glijden. Nog nagloeiend van zoveel seksueel genot slenter ik naar de keuken. Een overheerlijk koel biertje moet mijn hete lijf weer tot rust brengen.

Ik was hem even vergeten maar bij het openen van de koelkast staart de komkommer me weer aan. Als gehypnotiseerd blijf ik staan, niet in staat me te verroeren. Maar in mijn lijf reageren de chemische processen onmiddellijk. Het begint weer zachtjes te jeuken in mijn onderbuik. Ik ben weliswaar net klaargekomen, maar daarbij werd mijn kut niet optimaal gevuld en opeens verlang ik naar het intense gevoel dat deze komkommer me zou kunnen geven. Zal ik…? Of toch maar niet…?

Nee! Mijn nuchtere ik roept me genadeloos tot de orde. Heb je nog niet genoeg gehad vandaag? Zo diep kun je toch niet zinken? Neuken doe je met een lekkere vent. In noodgevallen gebruik je een vibrator of dildo, maar in geen geval neuk je jezelf met voedsel. Hoe onsmakelijk!

Oké. Ik geef mijn verstandige helft gelijk. Ik ben moe. Uitgeput is een beter woord. Over een paar uur loopt de wekker af en mijn maag knort. Een paar schijfjes komkommer zouden nu best smaken. Dus pak ik het groene ding in mijn handen en hou hem onder de kraan voor een grondige wasbeurt. Bijna teder glijden mijn handen langs de gladde bast. Het valt me nu pas op wat een bijzonder gaaf exemplaar dit eigenlijk is. Behalve de kleine inkeping die door mijn buurman werd achtergelaten, vertoont deze joekel amper kerfjes, rimpeltjes of andere oneffenheden. Bovendien is hij kaarsrecht. Hij ziet er daadwerkelijk uit als een gigantische groene lul zonder eikel.

Met een stuk keukenrol veeg ik de komkommer droog en smeer hem vervolgens in met olijfolie. Hij glimt en blinkt nu als een… Inderdaad! Ik verman me en graai een keukenmes uit een la. Eenmaal klaar om hem aan te snijden hapert mijn beweging. Het mes belandt ongebruikt op het aanrechtblad. Ik kan het niet. Volkomen belachelijk natuurlijk. Het is te gek voor woorden, maar ik ben echt niet in staat om het mes in deze door moeder natuur (groot) geschapen lekkernij te zetten. Zo zonde. Met gemengde gevoelens kijk ik naar het stompe uiteinde. Daarna glijdt mijn blik naar de kleine markering in het midden. Minimaal twintig centimeter schat ik. Zou ik hem echt zo diep in me kunnen hebben? Opnieuw vraag ik me af welke sensatie het teweeg zou brengen. Ik grijp hem even stevig vast en test zijn hardheid. Hij doet weinig onder voor een honkbalknuppel. Mijn vingers passen er amper omheen. Ik aarzel en slik nog eens. Ja of nee...?

Opnieuw verliest mijn verlangen het van mijn brein. Ik stop de komkommer weg in het verste hoekje van de koelkast en duw hem snel dicht. Ik wil er niet meer naar kijken, er niet meer aan denken. Om mijn dorst te lessen drink ik een groot glas water, doe het licht uit en loop in het donker naar de slaapkamer. Nog steeds naakt laat ik me op het bed vallen.

Inslapen lukt niet. Krampachtig probeer ik alle seksuele emoties te onderdrukken, net zoals de herinnering aan komkommers en knappe kerels die zichzelf in het maanlicht bevredigen. Na enige tijd val ik dan toch in slaap, maar zelfs in mijn onderbewustzijn is me geen rust gegund. Ik droom dat ik word achtervolgd door een leger levende komkommers die me allemaal willen neuken. Vervolgens bevind ik me in een supermarkt waar mijn spiernaakte achterbuurman de enige werknemer is. De schappen zijn er uitsluitend gevuld met komkommers in bovengemiddelde afmetingen. Ik vlucht weg en als ik na een lange reis eindelijk in een ogenschijnlijk normale droomwereld ben beland, blijken de mannen geen pik van vlees en bloed, maar een levensechte komkommer in hun broek te hebben.

Badend in het zweet word ik wakker. Ik knip het leeslampje boven mijn bed aan om mezelf te dwingen terug te keren naar de realiteit. Maar noch de komkommer, noch de man van mijn dromen laten zich uit mijn gedachten verbannen. Uiteindelijk besluit ik toe te geven aan datgene wat onvermijdelijk lijkt. Hopelijk kan ik daarna eindelijk slapen.

Een minuutje later sta ik weer bij de geopende koelkast. Als ik het groene monster ter hand neem lijkt het alsof hij me een triomfantelijke grijns schenkt. Het is maar een schaduw, houd ik mezelf voor. Ik ben niet gek, mijn waarneming wordt alleen beïnvloed door mijn hyperactieve hormonen. Morgen hak ik je in duizend stukken en maak ik tzaziki van je, beloof ik hem wraakzuchtig. Einde komkommerterreur.

Maar voor het zover is moet hij me eerst nog een dienst bewijzen. Hij voelt koud. Mijn klamme handen gaan daar in korte tijd geen verandering in brengen. Dat is ook niet nodig. Ik kan wel wat afkoeling gebruiken, vooral daar waar het vuurtje het hardste brandt. Een komkommer schijnt voor zesennegentig procent uit water te bestaan. Nou, dan zal het blussen zo gepiept zijn. Ik kies voor het zwakke licht van een schemerlampje. Mijn oude bank uit de kringloopwinkel fungeert als plaats delict. Halfliggend leg ik mijn ene voet over de rugleuning en zet de andere naast de bank op de grond. Houston, start the countdown. Ik ben klaar voor de lancering.

Mijn hart klopt als een bezetene en pompt het bloed razendsnel door mijn aderen. Ik heb geen spiegel nodig om te weten dat mijn wangen roodgloeiend zijn van opwinding. Toch stel ik het moment suprême nog even uit door het monster eerst langs mijn verhitte gezicht en lippen te laten glijden. De typische komkommergeur doet me watertanden. Mijn tong glijdt wellustig langs het botte uiteinde alsof ik een heuse pik onder mijn neus heb. Mijn speeksel druipt traag langs de bast.

Omdat mijn borsten om aandacht schreeuwen verplaats ik de surrogaatdildo een stukje naar beneden. Bij het eerste contact veranderen mijn tepels in gekoelde steentjes bovenop mijn gezwollen boezem, maar dit gaat gelukkig niet ten koste van het genot. Integendeel, het is lustverhogend. Mijn gehijg en gekreun neemt in zo een hoog tempo toe dat het lijkt alsof ik elk moment een hoogtepunt kan bereiken. Het zou me niet eens verbazen als ik nu een orgasme zou krijgen zonder enige aanraking van mijn kut of klit. Ik kan me niet herinneren ooit eerder zo geil te zijn geweest. Als een vulkaan die op het punt staat uit te barsten.

Het moment is aangebroken.

Ik hou het niet meer. Het moet gebeuren. Hier en nu. Met beide handen breng ik de komkommer in de gewenste positie tussen mijn benen. Het topje van mijn rechterduim zoekt naar het kerfje in het midden. Met mijn nagel maakt ik de inkeping nog wat dieper zodat het beter voelbaar is. Eerlijk gezegd betwijfel of ik de komkommer daadwerkelijk zo diep in me past, maar ik ga ervoor. In de staat waarin ik me bevind acht ik alles mogelijk. Voor mijn gevoel kan ik de hele wereld aan.

Ik hap naar adem als de stomp langzaam naar binnen glijdt. Wat is dit goddelijk! Nog amper op de helft voel ik mijn sappen langs mijn bilnaad op de zitting van de bank druipen. In luttele seconden lig ik in mijn eigen vocht te soppen. En dan moet het beste nog komen. Voorzichtig duw ik verder. Als de top van de komkommer mijn baarmoeder bereikt bevindt de markering van mijn buurman zich nog op twee vingertoppen afstand van mijn schaamlippen. Ik ben helemaal gevuld, maar dat is niet genoeg. Ik wil meer. Voorzichtig stotend probeer ik dieper te komen. Tevergeefs. Nee hè? Het zal toch niet zo zijn dat me dit niet lukt? Het moet! Kom op meid, spreek ik mezelf moed in. Laat je niet kennen. Je kunt het.

Omdat ik de teleurstelling even moet verwerken trek ik de komkommer terug. Met lange halen beweeg ik hem in de volle lengte langs mijn schaamlippen en klit. Deze laatste reageert verheugd. Een orgasme is nabij maar voor de eerste keer in mijn leven is dat niet wat ik op dit moment wil bereiken. Mijn doel is zelfoverwinning. Ik stel me voor dat ik mijn buurman binnenkort weer tegenkom in de supermarkt. Dan wil ik subtiel laten doorschemeren dat het is gelukt.

Na een beetje spelen met mezelf is het tijd voor een nieuwe poging. Ik leg een kussen onder mijn billen in de hoop dat dit het gewenste effect heeft. “Vooruit,” zeg ik vermanend tegen het groene monster. “Nu of nooit, want morgen vreet ik je op.”

Opnieuw verdwijnt hij er in een vloeiende beweging in tot bijna halverwege, maar de markering blijft ook nu aan de buitenkant steken. Weer neemt het verlangen naar een orgasme de overhand. Oké, denk ik. Misschien moet ik een andere tactiek proberen. Ik grijp het uiteinde stevig vast en begin mezelf te neuken. Terwijl ik het tempo gestaag opvoer zet ik geleidelijk ook meer kracht. Door de dikte van de staaf wordt tevens mijn G-spot gestimuleerd. Ik weet niet wat me overkomt. Deze ervaring is ongeëvenaard. Mijn gekreun gaat over in een serie gilletjes bij elke stoot. Het intense gevoel zweeft tussen pijn en genot, maar het is verrukkelijk. Alles vergetend werk ik nu doelbewust toe naar het onvermijdelijke hoogtepunt. Ik voel, denk, ben op dit moment alleen maar seks. Als het zover is spuit ik een paar dikke stralen over mijn handen, de komkommer en de bank. Alles is kletsnat.

Nog nagenietend ga ik op de tast op zoek naar het kerfje. Vergis ik me of is dit wat dichterbij zijn doel gekomen? Ik leg mijn duim erop en vier mijn victorie. Hij zit er echt tot aan het streepje in.

Yes! I did it!

Na een doorwaakte nacht en een vol dagprogramma kom ik de volgende dag afgepeigerd thuis. Op het aanrecht ligt de komkommer, maar zijn erotische aantrekkingskracht is verdwenen. Ik steek mijn tong naar hem uit. “Je gaat eraan,” dreig ik. “Vandaag nog.” Vervolgens pak ik een blikje bier uit de koelkast en plof op de bank die op bepaalde plekken nog vochtig aanvoelt.

Ik besef pas dat ik in slaap ben gevallen als de bel de rust ruw verstoort. Ongetwijfeld een collectant, denk ik met een blik op de klok. Het avondeten is kennelijk een ideale tijd om onwillende mensen geld uit de zak te kloppen. Nieuwsgierig kijk ik door het raam wie de boosdoener is die me heeft gewekt. Niet alleen mijn hart maakt een vreugdesprongetje. Zo snel mijn benen me kunnen dragen ren ik drie verdiepingen naar beneden om te voorkomen dat hij zich bedenkt en vertrekt. Waarom ben ik uitgerekend op de zolderverdieping van dit naoorlogse pand gaan wonen? Buiten adem ruk ik de voordeur open. Gelukkig, hij is er nog.

“Hoi,” zegt hij terwijl hij zichtbaar nerveus van de ene op de andere voet wipt. “Ik dacht… Zullen we samen eten? Ik kook voor je als je wilt.”

Zijn onzekere gedrag is aandoenlijk. Van zijn ondeugende brutaliteit is weinig meer over. Onhandig opent hij een plastic zak met opdruk van de buurtsuper. In de zak bevinden zich een diepvriespizza, een fles goedkope Prosecco en twee bakjes tiramisu. Noemt hij dat koken? Maar ik slik een vileine opmerking nog op tijd in. Ik heb geen zin in eten. Nu niet. Maar ik heb wel zin in rauw vlees in een levensgrote verpakking.

“Eigenlijk wilde ik iets maken met aubergine en salami maar ik… Nou ja, je weet wel. Na gister…”

Ik slik. “Vanwege die joekel van een komkommer?”

“Je moet niet denken dat ik…”

Behalve het beeld dat hij vannacht gaf in het maanlicht denk ik helemaal nergens meer aan. Komende nacht is het volle maan. Onwillekeurig bevochtig ik mijn lippen.

“Je komkommer was een succes. Kom binnen. Derde verdieping, maar dat weet je al.”

Half struikelend stapt hij over de drempel. In het smalle gangetje blijven we tegenover elkaar staan. We maken geen lichamelijk contact maar de afstand is niet meer dan enkele centimeters. Afwachtend kijken we elkaar aan. Mijn neus vangt zijn geur. Hij ruikt als een echte man, subtiel zweterig en hitsig als een volbloed hengst. Het behoeft geen uitleg dat mijn lijf meteen reageert. Hij wil mij, ik wil hem. Waar wachten we nog op? “Een succes?” herhaalt hij langzaam. “Bedoel je dat…?” Hopelijk maakt hij er geen gewoonte van om zijn zinnen niet af te maken. Voorlopig schrijf ik het toe aan de spanning van dit moment.

“Is ie nog heel?”

“Nee,” plaag ik. “Iemand heeft er een afdruk van zijn nagel in geduwd.”

Grommend slaat hij zijn armen om mijn taille en het volgende moment geven we onszelf over aan een sensuele tongzoen. Het is echter geen goed idee om elkaar hier de kleren van het lijf te scheuren. Daarom maak ik me van hem los en sprint alle trappen weer op. Hij volgt me op de voet. Eenmaal boven loopt het geil weer langs mijn benen. In het hol van de leeuw, denk ik tevreden als een roofdier die haar prooi onder handbereik weet. Nu ontsnap je me niet meer. Ik verslind je rauw.

Vanaf die dag heeft de slogan ‘twee ons groente, tweemaal fruit’ voor ons een andere invulling gekregen.

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Wil jij een Negerin neuken?  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm