Snel sexcontact met mij!

Veilig een keiharde erectie

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Een lul zo hard als staal!

Zou je een Moeder neuken?

Wil je met me neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Een geile verrassing van mijn vriendin!
Categorie: lesbo | donderdag 13 oktober 2016

Joy had al lang niks van zich laten horen; iets wat mij erg onrustig maakte en onzeker. Vertwijfeld heb ik vaak met mijn telefoon in mijn hand gezeten om haar te bellen, maar iθts hield me tegen. Tot ik vorige week werd gebeld vanaf een onbekend nummer. Ik was te laat met opnemen en nog geen halve minuut later kreeg ik een berichtje, dat mijn voicemail was ingesproken. Het was Joy! "Hey, ben je thuis???..... Anyway, ik kom langs!" Haar opgewekte stem deed bij mij al veel goed en zonder er erg in te hebben, maakte ik snel mijn huis aan kant en ging vlug onder de douche. Met mijn handen tegen de muur aangeleund, fantaseerde ik over hoe we elkaar- na zoveel maanden- zouden begroeten. Met de warme druppels over over mijn hoofd en rug, zag ik haar mooie volle mond voor me. Mijn vingers streelden over mijn lippen en ik .......Shit,de bel! Snel sloeg ik een handdoek om me heen en liep naar de deur. Even haalde ik diep adem en in hetzelfde moment trok ik de deur open. "Jij bent snel!" lachte Joy.

Geile afspraakjes

"Niet zo snel als jij, doos! Kom binnen", nog wat hijgend van schrik en de haast, liet ik Joy binnen waarna onze lippen elkaar snel- als magneten- wisten te vinden. Haar lippen voelden zachter dan ik me voor had gesteld. Ik sloot mijn ogen en nam rustig dit gevoel in me op. Het gevoel van thuiskomen bekroop me en ook bij Joy zag ik het ιιn en ander ontspannen. "Heb je thee??", onderbrak ze ineens, waarna ze naar de huiskamer liep "Euhhh....Jaaaa!", antwoordde ik verbaasd en gedesoriλnteerd. "Hoezo??", ging ik verder om een typische Joy-reactie af te dwingen. " Zet nou maar thee voor me, kutje!!" Glimlachend liep ik naar de keuken en bracht haar, enkele minuten later, thee. Terwijl ik Joy haar beker gaf, legde ik mijn hoofd op haar schoot en ging dicht tegen haar aanliggen.

Even was het doodstil!

Joy naam voorzichtig wat slokjes van haar thee en ik genoot van mijn uitzicht: Net voorbij haar grote borsten, kon ik zien hoe ze blies in haar beker. Na iedere slok die ze nam, likte ze haar lippen af......Alleen hier al raakte ik opgewonden van. Zonder ook maar ιιn woord te wisselen, legde ze haar hand op mijn handdoek, die nog strak om mijn lichaam was gewikkeld. Door mijn handdoek heen, voelde ik de warmte van de beker, die ze daarvoor vast had. Zachtjes gleed haar warme hand naar mijn borst. Door de handdoek heen zag je wat mijn tepel ervan vond. Ook Joy zag dat en streelde met haar middelvinger over het hard geworden puntje in mijn handdoek.

Genietend van dit moment lichtte ik mijn hoofd richting Joy, waarna ze gelukkig mijn kus beantwoordde. Haar tong gleed langs de omtrek van mijn lippen, wat mij kippenvel gaf. Ik opende mijn mond en ontving haar tong. Haar hand, nog op mijn borst, zocht naar het uiteinde van mijn handdoek. Na wat gefriemel had ze het gevonden en opende, bijna alsof ze een pakketje uitpakte, mijn handdoek. Daar lag ik dan: kwetsbaar en volledig naakt, met mijn hoofd op schoot bij de mooiste vrouw die ik ooit had gezien! Joy streelde mijn hele lichaam. Geen plekje liet ze onaangetast. Even lieten ons lippen elkaar los. We keken elkaar aan en bij de eerst volgende aanraking van haar vingers op mijn buik, sloot ik weer mijn ogen.

.........Ineens voelde ik iets warms op me vallen! Ik schrok en opende mijn ogen ....Boven me hing Joy met haar beker warme thee..... " Ssssst!", suste ze me, "Ik wil je geen pijn doen!" Wat krampachtig legde ik mijn hoofd weer in haar schoot en zag Joy dichter naar me toe komen. Haar tong likte de thee van me af, die ze zojuist bewust over me heen had gegooid! Niet wetende of ik dit nu lekker moest vinden of eng, sloot ik mijn ogen weer en genoot stiekem van de controle die ik verloor.

Terwijl ze verder afzakte om mijn- door thee overgoten- lichaam te likken, klampte ik Joy vast en kreunde binnensmonds. Deze spanning had ik nog nooit meegemaakt! Hartstochtelijk streelde ze mijn lichaam en kneep in bijna al mijn vlees, waar ook maar vet op zat. Toen ze bij mijn navel was beland mijn haar gezicht, hield ik haar hoofd vast. Bijna agressief duwde ik deze weg en zat in ιιn beweging op haar schoot. Joy schrok en hield haar armen verstijfd naast haar lichaam! Ik kuste haar zacht op haar mond terwijl ik haar gezicht in beide handen hield.

"Eerst wil ik joω verwennen!", fluisterde ik in haar oor.

Zonder ook maar iets te zeggen, keken we elkaar diep in de ogen aan en kleedde ik Joy uit. Mijn tong likte ieder naakt geworden lichaamsdeel en Joy ontspande zich zienderogen en begon steeds dieper te hijgen. Ik gleed verder van haar schoot af,om haar broek uit te trekken, terwijl mijn ogen afgeleid werden door haar mooie, ronde borsten die trots vooruit staken. Gezien ik op mijn knieλn vlak voor haar zat, leken haar borsten nog groter. Mijn wijsvinger er duim knepen zachtjes in haar tepel, waarna ik met mijn mond voelde hoe hard deze geworden was.....Joy kreunde en zakte wat lager in de bank.... Ik ontkleedde Joy verder van haar jeans en zag wat voor'n spannend slipje ze tussen haar benen droeg. Haar schaamlippen zaten strak in de blauw kanten stof en keken me uitnodigend aan. Met mijn middelvinger streelde ik over haar lipje, waarna ze haar benen verder uit elkaar deed. Ik herhaalde dit een paar keer en voelde dat het kant vochtig werd.

Ook de string trok ik bij Joy uit.......Even deed ik niks en nam het uitzicht rustig in me op: Geile Joy met haar benen wijd, naakt op mijn bank!! Ik- nog steeds op mijn knieλn voor Joy- kuste haar lippen....haar tepels....haar buik, zo langzaam naar beneden......Eenmaal bij haar geschoren vagina gekomen, legde ik mijn handen in haar zij en drukte mijn mond dicht tegen haar kutje. Mijn tong likte zacht haar natte lipjes, welke verder uit elkaar gingen staan en mij uitnodigden voor meer. Met lange diepe halen begroef ik mijn tong in haar gleufje en eindigde telkens bij haar clitoris. Joy kreunde bij iedere haal en deed haar benen nog verder uit elkaar......Mijn tong tekende een sierlijke ABC op haar klitje en Joy greep met beide handen naar mijn hoofd en trok me aan mijn haren op: "Ooooh, je maakt me zo geil!!", hijgde ze en keek me diep in de ogen aan. Snel kwam ze op adem en liet me haar verder bevredigen. Ik vervolgde mijn alfabet en duwde voorzichtig twee vingers in haar kutje.....

Het gekreun werd nog heftiger en Joy maakte neukende bewegingen op mijn vingers......Voor ik haar klaar voelde komen, stopte ik de orale sessie. "Ga door!!! ", schreeuwde ze en krioelde over mijn vingers, op zoek naar mijn mond. Ik zweeg en genoot van haar gevecht.

Wetende dat ze nu aan mij overgeleverd was, kalmeerde ze langzaam en kwam even later op adem, met mijn vingers nog in haar natte gleufje..... Ik greep met mijn vrije hand naar haar borst, waar ik hard in kneep en vingerde haar heftig!!! DIEP....Nςg dieper!!! Haar kutje was zo nat, dat ik mijn ringvinger aan het tweetal toevoegde......Joy klampte zich steviger aan de bank vast en gilde: "Jaaaaaa!!! Maak me klaar!!....." Ik voelde haar g-plek opzwellen en sloot mijn mond om haar klit..... Terwijl ik ritmisch en hard haar gleufje penetreerde met drie vingers, werd haar klitje hard op mijn tong.....Ik likte het....zoog er zacht op en ineens voelde ik Joy verkrampen..... Haar handen drukte mijn gezicht hard tegen haar aan, waarna ik een luide kreun hoorde....Bijna een halve minuut lang voelde ik haar kutje samentrekken.....

Voorzichtig gleden mijn vingers uit haar kutje.

Kijkend naar haar sappen die om mijn vingers zaten, likte ik ze ιιn voor ιιn af.....Bij de laatste greep Joy naar mijn hand en likte mijn laatste vinger af. Met een geile blik zoog ze aan mijn vinger. Nog vσσr ze daarmee klaar was, pakte ze mijn hand en leidde me naar mijn slaapkamer. Liefkozend kusten we elkaar minuten lang op bed...... Joy greep naar mijn borsten en speelde om en om met mijn tepels. Voorzichtig strelend gleed ze met beide handen over mijn heupen en duwde mijn benen uit elkaar. Terwijl ik(liggend) haar mooie lange haren bekeek en haar geile mond, zat Joy voor en likte geil twee van haar vingers nat.....Langzaam voelde ik even later de vingers tussen mijn benen verdwijnen. Ik genoot van ieder centimeter dat ze dieper in mijn kutje gleden..... en weer penetreerde ze me...en nog een keer en nog een keer......Ik masseerde mijn borsten en bewoog mijn heupen op en neer.....

Met de duim van haar andere hand streelde ze mijn klitje, waarna ik harder begon te kreunen..... Joy lachte naar me, toen ze zag dat ik genoot en likte mij minstens net zo goed als dat ik bij haar deed..... Zelfs haar tong penetreerde me diep!! Van opwinding greep ik naar mijn matras, op zoek naar houvast. Joy verwende me zo goddelijk!!! ...... Ineens voelde ik iets trillen tegen mijn klit. Geile Joy had een klein tril ei meegesmokkeld en wist me ermee te verrassen. Ondeugend wisselde ze het ei af met een lik over mijn klit....Gek van opwinding probeerde ik mijn ademhaling onder controle te houden.....terwijl zij mijn kutje verwende met het ei en haar tong.....

Ik voelde de geile sappen uit mij lichaam vloeien......en krioelde ongecontroleerd onder Joy.... Alsof ze het geweldig vond dat ik steeds harder ging kreunen en heftiger ging bewegen, hield ze het ei net boven mijn klit en veranderde ze steeds de snelheid..... Mijn hakken zette ik af in het matras en maakte neukende bewegingen met mijn heupen.... "Jij wil klaarkomen, hθ?....Geil krengetje", zei ze met een strenge stem..... "Laat je maar gaan dan ......Kom maar!!! Kom maar met je natte kutje over mijn vingers..." en op datzelfde moment penetreerde ze hard haar vingers in mijn kut!!....en nog een keer....HARDER!!!..... Onder luid geschreeuw, kwam ik tot een goddelijk hoogtepunt.......(met een ei tegen mijn klit en de vingers van Joy, diep in mij).....

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm