Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Een lul zo hard als staal!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Mijn nieuwe buurvrouw [2]
Categorie: lesbo | vrijdag 27 mei 2016

[2] Ze vertrok en ik bleef een beetje hoteldebotel achter. Mijn gevoelens een wirwar van emoties: Vreugde, verwarring, onzekerheid en een beetje opwinding. Johan kwam voorlopig nog niet thuis, zag ik op de klok, dus ik liep naar boven en kleedde me uit. Onder de douche zeepte ik me lekker in en verbeeldde me dat ik Franka's parfum weer rook. Ik voelde mijn tepels hard worden en mijn buik begon te jeuken. Zonder dat ik het kon weerstaan gleed mijn hand over mijn borsten, mijn buik, naar mijn venusheuvel. De lippen van mijn poes voelden licht gezwollen en mijn klitje jeukte. Het was sterker dan ik en mijn vinger begon op en neer te glijden door mijn vochtige spleet. Het duurde niet lang of ik kwam heerlijk diep klaar en moest mezelf vastgrijpen aan de wasbak om niet door mijn knieλn te zakken. Hijgend spoelde ik mezelf af, trok een truitje en een short aan en liep naar beneden, volledig in de war. Had ik nou zojuist gemasturbeerd op het beeld van een andere vrouw? Ik voelde me schuldig en opgewonden tegelijk toen ik in de tuin ging zitten om van de laatste zonnestralen te genieten. Schuldig tegenover Johan en opgewonden bij het vooruitzicht Franka weer te zien.

Geile afspraakjes

De volgende weken ging het snel. Ronald en Franka kochten inderdaad het huis en al na een week verscheen een verhuiswagen, die de oude meubels van de buren kwam ophalen. Toen verscheen een schildersbedrijf, vervolgens een hovenier, een dakdekker, een parketlegger en zo nog het een en ander aan vaklui, die het hele huis en de tuin onder handen namen en in drie weken opleverden. Weer verscheen een verhuiswagen en werd het huis gevuld met de meubels van onze nieuwe buren.

Gedurende die tijd had ik Franka een paar keer vluchtig gezien. Iedere keer als ze in het huis was, kwam ze even langs en iedere keer werd ik weer geraakt door haar vrouwelijkheid. Ze droeg iedere keer iets anders en het stond haar allemaal even fantastisch. Ze had het echter razend druk, dus meer dan af en toe een kop thee of een glas fris zat er niet in voordat ze weer aan de slag moest. Ik ontmoette ook haar man, Ronald. Hij leek erg op zijn vader en was net zo aardig. Hij had scherpe, grijze ogen en kwam op me over als een man die in elke situatie wist, hoe hij moest handelen. Een vaardige man, goed in zijn vak en succesvol in alles wat hij deed. Ik mocht hem wel en ook Johan kon goed met hem overweg. Toen ik wat afstand nam en beide mannen in mijn hoofd eens bekeek, begreep ik wel waarom. Johan was precies zo'n type als Ronald: bekwaam, kalm, aardig, behulpzaam en op zijn vakgebied evenzeer een expert. Ik besefte, dat ik niet jaloers op Franka hoefde te zijn: Mijn man was zeker de gelijkwaardige van haar man. Het was dus duidelijk dat er tussen ons een goede basis was om een vriendschap op te bouwen en daar was ik blij om.

Na drie weken werd het rustig naast ons. De laatste bestelwagen verdween, er werd niet meer geboord, getimmerd, gezaagd en gehakt en het raakte me een beetje toen ik eens langs het huis liep: Al dat werk, al die herrie en het huis zag er van buiten nog precies hetzelfde uit. Ik moest er een beetje om lachen. Het relativeerde alles zo. Terwijl ik daar stond te kijken, schrok ik ineens op van een claxon achter me en draaide me om. Franka zat in haar cabriootje en ik was precies in de oprit naar de garage blijven staan dromen.

"He dromer," riep ze, "Doe even een stapje opzij als je het moois van mijn huis wilt afkijken. Kan ik er tenminste in."

Ik stapte opzij en ze stoof het pad op, sprong uit haar auto en rende op me af. Haar rok waaierde om haar gebruinde benen en haar witte bloes was licht doorschijnend, waardoor ik de contouren van haar beha kon zien. Heftig omhelsde ze me.

"Het is helemaal klaar," zei ze, een beetje buiten adem. Dat was nog niets vergeleken bij de ademnood, die ik plotseling ervoer toen ik haar lijf tegen me aan voelde. Ik kreeg kippenvel en even werden mijn benen slap toen ze me op mijn wangen kuste.

"Kom je kijken?" vroeg ze en willoos liet ik mezelf meetrekken naar de voordeur. Binnen bleef ik vol bewondering staan. Ik zag, hoe vakwerk een toch al mooi huis kon omtoveren in een prachtig huis. Ik had zonder problemen in het huis willen wonen zoals het was, maar wat Franka en Ronald ervan gemaakt hadden benam me de adem. Het was licht en ruimtelijk, zonder steriel te zijn. Ze hadden veel wit gebruikt, maar met genoeg kleuren om te voorkomen dat het geheel op een museum of ziekenhuis ging lijken. Met open mond bewonderde ik de inrichting: Moderne meubels, smaakvol en stijlvol. Aan de muur kunstwerken, verlicht door kunstig weggewerkte spots. De keuken was de droom van elke huisvrouw. Wederom: Stijlvol, voorzien van alle luxe en elk apparaat dat je kon wensen en kastruimte genoeg om de totale voedselvoorraad van Oeganda op te bergen en ruimte over te houden voor Andorra.

"Wauw," zei ik ademloos.

"Ik ben gek op koken," zei Franka, die achter me stond. Ik kon haar parfum ruiken en de warmte van haar lichaam voelen en kreeg opnieuw problemen met mijn ademhaling. Wat gebeurde er toch met me? vroeg ik me radeloos diep van binnen af, maar ik kreeg geen antwoord. Zonder mijn antwoord af te wachten pakte Franka mijn hand weer en trok me mee de trap op. Boven was het hetzelfde verhaal: Stijlvol, smaakvol en van goede kwaliteit. De badkamer was in een lichtgroene tint gehouden, die rustgevend was en toch uitlokte tot speelsheid.

"En dan nu de belangrijkste kamer van het huis," lachte Franka en opende de deur van hun slaapkamer Het eerste dat me er opviel was het enorme bed. Minstens anderhalf keer zo breed als een normaal bed. Gemaakt van eikenhout, met een hemel erboven was het de droom van ieder romantisch aangelegd meisje. Een grote kastenwand met spiegels aan de ene kant, het grote raam aan de andere kant en de wand aan het voeteneind volgehangen met prachtige erotische pentekeningen uit Japan, smaakvol en toch prikkelend. Een deur in de muur leidde naar de badkamer.

"Ik noem het soms mijn speelkamer," zei Franka, "Hier speel ik het liefst."

"Wat speel je dan?" vroeg ik.

Franka keek me aan.

"Kijk maar," zei ze zacht en liep naar de kastenwand. Ze schoof de deur opzij en ik voelde mijn adem stokken. In de kast hingen allerlei kostuums en jurken, de een nog mooier dan de ander.

"Ik ben nooit opgegroeid," zei Franka, "Ik hou van verkleedspelletjes."

Ze nam een jurk uit de kast, zwart, lang, zijde, met diep uitgesneden rug en voorkant.

"Het voordeel van modefotografie," lachte ze, "Je krijgt nog wel eens iets."

Ze liet me nog meer jurken zien en ze waren allemaal even prachtig.

"Maar wat doe je er dan mee?"

Haar ogen glinsterden.

"Ik gebruik ze om Ronald te verleiden," zei ze, "Ik speel graag rollen. Ik kan een prinses zijn, een gravin, een boerenmeisje. Hij vindt het leuk om een fantasie te beleven. Doen jullie dat nooit?"

Ik schudde mijn hoofd. Mijn handen gleden door de jurken en ik voelde de trillingen door me heen gaan als ik me voorstelde hoe een bepaalde jurk Franka zou staan. Franka schoof de kast dicht en ging op het bed zitten. Haar bruine ogen gleden van boven naar beneden over me heen en ik voelde me verlegen worden in mijn eenvoudige truitje en spijkerbroek.

"Je hebt perfecte maten, weet je dat?" zei ze plotseling, "Alles is in verhouding bij jou. Je zou een prima model zijn."

Ik bloosde en mompelde een protest. Franka stond op en liep naar me toe. Ze legde een vinger onder mijn kin en tilde mijn hoofd op. Voorzichtig bewoog ze het van links naar rechts.

"Je bent mooi," fluisterde ze. De aanraking van haar vingers deed me trillen. Ze stond zo dichtbij, dat ik alweer haar parfum kon ruiken en haar warmte kon voelen. Haar hand gleed over mijn wang en langs mijn hals. Ik sloot mijn ogen en voelde de warmte door mijn lichaam kruipen. Haar streling, anders kon ik het niet noemen, bezorgde me meer ademnood en ik begon sneller te ademen.

"Je hebt een prachtige huid," kwam haar stem, "Zacht en gaaf."

Haar hand gleed nu boven mijn borsten over mijn borst. Het was alsof ze een electrode in haar vingertoppen had, want overal waar ze me raakte begon ik te tintelen. Haar handen grepen mijn armen en draaiden me om. Ze stond nu vlak achter me en haar handen gleden langs mijn lichaam, volgden de contouren van mijn taille en gleden over mijn heupen.

"Je hebt een goed figuur," zei ze in mijn oor en ik sidderde.

"Wat doe je allemaal?" wist ik uit te brengen en in mijn oor hoorde ik een zachte, vrouwelijke lach.

"Ik heb je niet alles over mezelf verteld, lieve Marga," zei ze zwoel en haar tong likte mijn oorlelletje, terwijl haar handen over mijn buik gleden.

"Ik heb je niet verteld, dat ik ook op vrouwen val. En ik val op jou, lieve Marga. Vanaf die eerste dag dat ik je zag wil ik je al. Je bent zo mooi, zo puur. En ik heb je naar me zien kijken, schatje. Jij voelt het ook, ik zie het aan je."

Ik mompelde een protest, maar weer kwam die zwoele lach.

"Ik weet dat je getrouwd bent. Ik weet dat je van je man houdt. En dat je dit nog nooit gedaan hebt. Maar eens moet de eerste keer zijn, lieve Marga."

Haar tanden beten zacht in mijn oorlelletje. Plotseling voelde ik haar handen over mijn borsten glijden en de sensatie deed me hijgen, zelfs al streelde ze slechts over mijn truitje en mijn beha. Franka's mond daalde van mijn oor naar mijn hals en ze kuste me zacht. Ze had een van mijn erogene plekjes te pakken en ik kreunde onwillekeurig van de sensaties die door me heen schoten. Zachtjes beten haar tandjes in mijn huid, knabbelend gleed ze naar mijn nek. Ik was als verlamd, ik kon alleen nog maar voelen. Mijn spieren weigerden alle dienst en ik kon haar dan ook niet tegenhouden toen ze al kussend mijn truitje uit mijn jeans trok en haar handen eronder liet verdwijnen. Haar handpalmen brandden op de naakte huid van mijn buik en ik legde mijn hoofd achterover en kon alleen maar kreunen.

"Dat vind je fijn, lieverd?"

Franka's stem klonk zwoel, licht trillend in mijn oor.

"Ja," fluisterde ik, "Het voelt heel fijn als je me zo streelt."

Ze lachte een diepe, hese lach en liet haar handen verder glijden. Ze vond mijn beha en streelde over mijn borsten. Ik voelde haar warmte door het kant heen.

"Hmm, je draagt een stoute beha," fluisterde ze, "Hoopte je stiekem dat iemand hem zou zien?"

Ik kon geen antwoord geven, maar ze had gelijk, realiseerde ik me. Ik kleedde me vrouwelijker, sinds ik haar kende, alsof ik onbewust hoopte, dat iets zou gebeuren. Vandaag had ik een lichte, kanten beha aan, met alleen wat steun onder mijn borsten en mijn steeds harder wordende tepels priemden duidelijk in Franka's handpalmen. Haar handen keedden liefdevol mijn warme borsten en mijn benen begonnen te trillen van genot. Het was zo anders dan wanneer Johan dit deed. Zoveel zachter en toch krachtig genoeg om mijn lust te doen ontwaken. Ook haar mond in mijn hals maakte me helemaal week en ik had het gevoel dat de vlammen uit mijn lichaam sloegen. Plotseling liet ze me los en bijna zakte ik in elkaar toen mijn volle gewicht op mijn slappe benen terechtkwam, maar nog net op tijd ving Franka me op en draaide me om. Haar ogen boorden zich in de mijne en haar vinger gleed langs mijn ogen, over mijn neus, naar mijn lippen en ik kon niets anders dan die vinger kussen en hem mijn mond in zuigen en er aan likken. Genietend sloot Franka haar ogen.

"Ik wist het wel," fluisterde ze, "Ik zie het als een vrouw een geheim verlangen heeft."

Ze trok haar vinger terug en het volgende moment voelde ik haar lippen op de mijne. Die eerste kus was als een ontwaken. Ik realiseerde me, dat ik deze vrouw wilde. Ik, die zelfs nog nooit een lesbische film had gezien, die nog nooit gedachten over vrouwen had gehad, wilde nu vrijen met deze mooie vrouw, mijn vriendin en buurvrouw. Zonder aarzelen gaf ik me over aan haar kus en toen haar tong tegen mijn lippen tikte, opende ik zonder aarzelen mijn mond en streelde met mijn tong haar tong. Zeker vijf minuten duurde deze kus en op de hele wereld bestond alleen nog maar Franka's tong. Mijn hele wezen was daarop gericht en mijn hele lichaam reageerde erop. Mijn tepels waren harder dan ooit tevoren en ik voelde dat mijn poesje nat begon te worden. Franka's bruine ogen hadden elke spottende glans verloren en staarden troebel in de mijne. Haar handen gleden over mijn billen en eindelijk durfde ik mijn handen ook te bewegen. Ik streelde haar rug en gleed over de band van haar rok. Brutaal trok ik de stof omhoog en legde mijn hand op haar billen. Ik voelde alleen blote, warme huid onder de rand van haar string en het gevoel van haar naakte huid onder mijn handen wond me nog meer op.

Toen liet ze me los en stapte achteruit. Haar rok viel weer omlaag. Zonder mijn blik los te laten grepen haar handen de knopen van haar bloes, knoopten ze los en langzaam gleed hij van haar schouders op de grond.

"Kleed je uit," fluisterde ze. Haar borsten sprongen tevoorschijn, verpakt in en prachtige beha. Zonder aarzelen reikte ze achter haar rug en haakte hem los. Ze had prachtige, volle borsten met bruine tepels, die stijf naar voren stonden. Haar rok viel op de grond en haar slip, haar string volgde. Alleen haar schoenen droeg ze nu nog, met hakken waardoor haar prachtige benen nog mooier uitkwamen.

"Toe nou," zei ze, terwijl haar handen haar borsten streelden, "Ik wil je zien. Ik wil je voelen. Ik wil met je vrijen."

Als betoverd trok ik mijn truitje uit. Mijn jeans gleed langs mijn benen omlaag en ik stapte eruit, na mijn slippers te hebben uitgeschopt. In mijn lingerie, op mijn blote voeten stond ik voor haar. Franka's ogen verslonden mijn lichaam en haar hand gleed onwillekeurig tussen haar benen.

"Oh, Marga," kreunde ze, "Ik heb vaak over je gefantaseerd, maar je bent mooier dan ik had gedroomd."

Haar vinger kwam tussen haar benen vandaan en ze likte hem af. Toen stapte ze op me af en sloeg haar armen om me heen. Haar mond vond weer de mijne en terwijl we kusten, haakte ze mijn beha los en bevrijdde mijn borsten. Ze stopte de kus, keek omlaag en haar mond gleed naar beneden en zoog zich vast op mijn rechtertepel, waar haar tong met het topje speelde. Ik was nog nooit zo opgewonden, zo geil geweest als op dat moment. Ik voelde de natheid uit mijn poesje langs mijn dijen glijden en dat was me nog niet vaak gebeurd. Franka kuste nu omlaag, over mijn buik en knielde voor me neer. Haar mond gleed over mijn dijen en haar handen kneedden mijn billen, terwijl mijn eigen handen mijn borsten verwenden en aan mijn tepels trokken. Toen voelde ik haar vingers in de band van mijn slipje en langzaam trok ze het omlaag. De koele lucht op mijn natte lipjes deed een schok door me heen gaan.

"Wat een mooi kutje," hoorde ik Franka fluisteren, "Mag ik er een kusje op geven?"

Het point of no return. Vanaf nu was er geen weg terug meer. Als ik haar nu haar gang liet gaan, zou het leiden tot wilde sex. Maar ik wilde het. Ik verlangde zo erg naar haar warme lippen op mijn poesje, dat ik maar ""n ding kon denken en dat ook hardop zei.

"Alsjeblieft," fluisterde ik, "Alsjeblieft."

Het volgende moment raakte haar warme adem mijn schaamlippen en voelde ik haar lippen voorzichtig kussend op mijn natte spleetje. Het deed bijna pijn van genot en mijn handen vlogen naar voren, grepen haar haren en duwden haar hoofd tegen mijn kruis. Ik wilde niet dat ze stopte. Ze moest dit voor altijd blijven doen. Ze moest voor altijd haar lippen op mijn kutje houden, zo heerlijk was het. Johan was een ervaren beffer en hij likte me altijd fantastisch klaar, maar dit was een aparte klasse. Dit was eredivisie cunnilingus. Ik schreeuwde het uit van genot. Het was zo lekker, dat ik door mijn benen zakte en mijzelf nog net kon opvangen.

Franka stond op, haar gezicht nat van mijn sappen. Ze pakte mijn hand en leidde me naar het bed. Samen zaten we op de rand, mijn kutje nog steeds brandend van verlangen. We konden elkaar alleen maar aankijken met gloeiende ogen. Eindelijk kon ik me weer bewegen. Ik bukte me en nam voor het eerst van mijn leven de tepel van een andere vrouw tussen mijn lippen. Het gevoel was vreemd, maar heerlijk. Haar tepel was hard en als ik er met mijn tong overheen gleed, kreunde Franka hard. Haar handen streelden mijn rug, terwijl mijn handen op haar benen lagen. Plotseling trok ze haar borst uit mijn mond en klom op het bed. Op haar knie"n zittend stak ze haar hand uit.

"Kom," zei ze en zag er vreemd kwetsbaar uit, "Kom bij me, lieve Marga. Vrij met me, alsjeblieft." Ik kroop op het bed en ging tegenover haar zitten.

"Wil je met me vrijen?" vroeg ze. Ik keek haar aan. Mijn lichaam gilde om haar lichaam. Ik wilde haar borsten voelen, ik wilde haar kutje strelen en likken, ik wilde haar laten klaarkomen. Voor het eerst van mijn leven verlangde ik naar een vrouw. Ik gaf haar dus geen antwoord, maar leunde voorover en kuste haar diep en langdurig, terwijl mijn handen voor het eerst haar borsten streelden. Franka ontspande zich en gaf zich aan me over. Langzaam gleden we onderuit op het bed, in elkaars armen, onze naakte lichamen tegen elkaar aan, onze monden op elkaar, onze tongen spelend, strelend, kronkelend, onze handen over elkaars lichaam. We verbraken de kus, maar onze handen bleven strelen. Ik voelde haar handen over mijn tepels gaan, mijn buik aaien, mijn poesje plagen en deed hetzelfde bij haar. Franka had een geschoren kutje en de naaktheid onder mijn vingers was opwindender dan ik ooit had meegemaakt. Haar schaamlippen waren groter dan de mijne, voller, vleziger en ze weken onder de druk van mijn vingers, waardoor ik een vinger in haar kon laten glijden, wat haar onbeheerst deed kreunen. Ook haar vingers gleden nu over mijn kutje en openden me als een bloem. Het gevoel van de vingers van een ander op mijn klitje was als een blikseminslag. Ik schreeuwde het uit van genot. Langzaam begon ze te strelen en ik werd waanzinnig. Steeds weer opnieuw streelde ze dat knopje en elke keer liet ze mijn lichaam opspringen en steeds als ik bijna klaarkwam, hield ze op, tot ik het niet meer uithield.

"Toe nou," smeekte ik, "laat me klaarkomen. Alsjeblieft. Ik wil klaarkomen. Schiet op, stomme trut, maak me klaar. Oh toe nou, lieverd..."

Haar hand verdween van mijn poesje en ik kreunde gefrustreerd en wilde haar slaan, maar ze was weg. Ik voelde haar lichaam kronkelen en mijn benen werden uit elkaar gedrukt. Zonder waarschuwing voelde ik haar mond op mijn kutje. Haar tong gleed door de drijfnatte spleet omhoog en over mijn klit. Dit was nog lekkerder dan met haar vingers en opnieuw gilde ik het uit. Weer likte ze en weer, steeds opnieuw voelde ik die natte, warme spitse tong omhoog glijden en mijn knopje raken. In mijn buik bouwde een vreemde spanning op, een gevoel dat leek op de spanning die ik voelde als Johan me likte of neukte, maar toch anders. Alsof het 380 volt was in plaats van 220 volt. De spanning werd steeds groter en ik kromde mijn rug om haar tong zo snel mogelijk op dat centrum van genot te krijgen, maar weer hield ze me op de rand. Steeds stopte ze en op een gegeven moment begon ze te plagen.

"Wil je klaarkomen, mooie Marga?"

Haar stem was hees van lust. Ik kon alleen maar kreunen. Weer likte ze en weer voelde ik de tintelingen beginnen en weer stopte ze.

"Zeg het maar schatje," fluisterde ze, "Wat wil je dan? Wat moet Franka met je doen?"

Mijn handen grepen in het dekbed en ik duwde mijn bekken omhoog naar haar mond.

"Nee, nee, dat begrijp ik niet," plaagde ze en gaf een snelle lik, "We zijn beschaafde mensen en kunnen praten. Vraag me wat je wilt, lieverd. Je kutje is helemaal nat, ik denk dat je wilt klaarkomen, maar ik durf het niet als je het niet toegeeft."

Weer een snelle lik en nu schreeuwde ik het uit.

"Ja, ik wil klaarkomen! Lik me! Alsjeblieft! Het is zo lekker als je me likt!"

De tranen van frustratie liepen over mijn wangen. Waarom kwelde ze me zo?

"Was dat nou zo moeilijk?" fluisterde ze, "Dan zal ik mijn mooie Marga haar zin geven. Ik zal haar lieve kutje laten klaarkomen."

Haar mond gleed weer tussen mijn dijen en nu likte ze langzaam op en neer, maar eindelijk ging ze door en de spanning werd groter en groter. Ik wist niet meer wat ik deed. Ik gilde, kreunde, gromde, greep naar haar hoofd, trok aan haar haren, terwijl haar tong me dichter en dichter bij de ontlading bracht. Ik voelde haar hand bewegen en toen schoof ze een vinger mijn druipende grotje in. Dat gaf de doorslag. Alles trok samen in mijn buik en met een helse gil kwam ik klaar als nooit tevoren. Ik hoorde mezelf krijsen, mijn lichaam schokte aan alle kanten, mijn baarmoeder trok samen en de wanden van mijn kutje knepen zich strak rond die binnengedrongen vinger. Het genot was onbeschrijfelijk en duurde langer dan ik ooit had meegemaakt. Steeds als het wat afzwakte bewoog Franka haar vinger of liet haar tong weer over me heen glijden en dan begon het opnieuw. Eindelijk kon ik niet meer en duwde haar hoofd weg.

"Genoeg," hijgde ik, "Genoeg. Alsjeblieft, stop. Nog een orgasme en ik krijg een hartaanval."

Franka kuste de binnenkant van mijn dijen, mijn knie"n en mijn benen en gleed toen naast me. Teder nam ze me in haar armen en ik kroop tegen haar aan, terwijl de naschokken door mijn lijf gierden en ik buiten adem was en wanhopig vocht om zuurstof. Zeker tien minuten heb ik liggen trillen en hijgen, voordat ik tot rust kwam. Al die tijd heeft Franka me vastgehouden, me kleine kusjes gegeven en me gestreeld. Eindelijk was ik weer bij mijn positieven en draaide me op mijn rug. Mijn lichaam was klam van het zweet, maar ik was gelukkiger dan ik ooit geweest was na een orgasme.

"Godallemachtig," hijgde ik en Franka lachte zwoel.

"Je haalt me de woorden uit de mond, lieverd. Ik heb met veel vrouwen gevreeλn, maar nog nooit is er iemand zo klaargekomen. Je had dit echt nodig, he?"

"Ik heb nooit iets voor vrouwen gevoeld," bekende ik, "Totdat ik jou ontmoette. Je hebt me wakker gemaakt."

"Hmm," zei Franka, "Dus ik heb er nu een vriendinnetje bij?"

Haar hand bewoog loom en vredig in haar kruis. Ze streelde haar schaamlippen en stak af en toe een vinger naar binnen. Haar borsten gingen hijgend op en neer en ik werd op slag weer opgewonden van dit aanzicht. Ik rolde me naar haar toe en gaf haar een diepe tongzoen.

"Zeker weten, schat," fluisterde ik in haar oor en legde mijn mond op haar tepel en beet er zachtjes in. Franka kreunde.

"Ik ben zo geil," zei ze zacht, "De manier waarop jij klaarkwam... Waanzinnig. Wil je mij nu klaarmaken, lieve Marga? Wil je mijn kutje verwennen, me lekker likken? Ik wil zo graag klaarkomen, lieverd. Daarna kunnen we vrijen, lekker lang, maar nu heb ik een orgasme nodig."

Mijn tepels stonden nog steeds hard vooruit en op dat moment wilde ik niets liever dan de natte kut van deze vrouw, mijn nieuwe vriendin likken. Ik gleed omlaag. De geur van haar poes was overweldigend; zoet, muskusachtig en lokkend. Zonder aarzelen gleed ik met mijn tong in haar lies. Ik rook haar geuren het wond me op. Boven me hoorde ik haar fluisteren.

"Alsjeblieft Marga. Lik me. Maak me klaar."

Ik stak mijn tong uit en gleed door de bron van die geur. Ik weet niet wat ik verwachtte te proeven, maar de smaak overtrof alles. Ik vond het heerlijk. Ik gleed omlaag en positioneerde me tussen haar benen. Ik wilde meer van die nectar, meer van haar vrouwenwijn. Gulzig drukte ik mijn mond op haar kut en begon te likken. Ik trok mijn benen op en ging op mijn knie"n zitten, zodat ik met mijn hand bij mijn eigen poesje kon en mezelf kon strelen. Terwijl ik haar likte, masturbeerde ik mezelf en voelde het orgasme aan komen stormen. Op hetzelfde moment dat Franka haar benen bij elkaar duwde, mijn hoofd ertussen klemde en mijn naam uitgilde, daverde ook het hoogtepunt door mijn onderlijf heen. Het was het meest opwindende dat ik ooit gedaan heb.

We hebben de hele middag in bed gelegen. We hebben elkaar gestreeld, we hebben naar elkaar gekeken terwijl we onszelf naar een hoogtepunt vingerden, we hebben kwartieren lang alleen maar liggen zoenen. Halverwege de middag zijn we in bad gegaan, waar we hebben zitten vrijen als verliefde tieners. Daarna hebben we elkaar in standje 69 samen naar een gillend hoogtepunt gelikt en toen zijn we in slaap gevallen. We waren net op tijd wakker om een snelle douche te nemen voordat onze echtgenoten thuiskwamen.

Die avond in bed heb ik met Johan een wereldse vrijpartij gehad. Het gevoel van zijn harde pik in mijn kutje dat die dag al zo verwend was, maakte de dag helemaal compleet. Ik genoot van zijn stoten, kronkelde onder zijn lichaam en kwam samen met hem tot een laatste denderend hoogtepunt, waarbij ik zijn zaad in me voelde spuiten. Uitgeput viel ik daarna in slaap.

De vriendschap tussen Franka en mij is sinds die dag nog hechter. Behalve minnaressen zijn we echte vriendinnen. We gaan samen op stap, ik ga vaak mee als ze een photoshoot heeft als een soort assistente en verdien zo ook nog een extra centje. Franka heeft me gezegd, dat ze alleen nog maar met mij vrijt (en met Ronald natuurlijk, want eerlijk is eerlijk: allebei houden we van onze man) en dat ze van me houdt. Ik weet dat ik ook van haar hou, als vriendin en als minnares. Ze heeft me doen ontwaken en mijn biseksuele ik wakkergeschud. Daarvoor ben ik haar dankbaar. Regelmatig hebben we heerlijke middagen samen en we experimenteren er op los met vibrators, dildo's, voorbindpenissen en sexy lingerie. Ik ben erg gelukkig met onze nieuwe buren.

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm