Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Veilig een keiharde erectie

Hadden wij dezelfde verlangens
Categorie: lesbo | maandag 24 maart 2014 03:23

Geile afspraakjes

Ik kon niet slapen. Een kwartier geleden waren wij in onze hotelkamer naar bed gegaan. Een half jaar geleden hadden wij elkaar leren kennen. We werkten voor hetzelfde modellenbureau en waren goede vriendinnen geworden. Zo goed dat we besloten hadden samen op vakantie te gaan. We deelden een ruime, airconditioned kamer met een tweepersoonsbed voorzien van luxueuze satijnen lakens en donzen kussens. Ik had net gedoucht en lag klaarwakker naast de slapende Patricia. Al drie dagen had ik niet gemasturbeerd, bang om door Patricia betrapt te worden en ik voelde me bijzonder hitsig. Ik was eenentwintig, net als Patricia, woonde alleen en was thuis gewend om mijzelf minstens eenmaal per dag te bevredigen.

Meestal voor het slapen gaan, als ik onder het dekbed mijn warme, naakte lichaam streelde, te beginnen bij mijn volle, stevige en fluweelzachte borsten, langzaam afdalend naar mijn buik. Daarna masseerde ik zacht de welving van mijn Venusheuveltje en de zachte, warme binnenzijde van mijn dijen. Pas als ik het vocht van mijn wellust voelde trok ik met mijn linker wijs- en middelvinger mijn lippen uit elkaar, doopte mijn rechter wijsvinger in mijn natte kelkje en begon met heel kleine bewegingen en heel lichtjes, om maar niet te snel te komen, mijn stijve klitje te beroeren. Eerst trok ik kleine cirkeltjes rond mijn klit, daarna streek ik heel licht met het topje van mijn wijsvinger over het kopje. Rillingen van meisjeswellust gingen door mijn onderbuik. Ik trok mijn knieλn hoog op. Met de vingers van mijn linkerhand beroerde ik mijn gevoelige kontgaatje. Als ik bijna mijn climax bereikte, drukte ik mijn wijsvinger diep in mijn nauwe, glibberige poepgaatje en bewoog die, eerst langzaam, maar gaandeweg steeds sneller op en neer. Als ik klaar gekomen was, moest ik altijd even een plasje plegen, terug in mijn bed ging ik slapen of begon opnieuw.

Soms, meestal in het weekend, verwende ik mijzelf uitgebreid, 's avonds in de woonkamer. Dan zette ik een spiegel voor de grote lederen fauteuil en ik kleedde me uit tot ik in mijn slipje stond. Wijdbeens voor de spiegel staand trok ik dan mijn slipje strak, zodat de dunne stof zich plooide naar de perzikvorm van mijn vagina. Ik streelde mijn prachtige, trotse borsten en plukte mijn tepelspitsen stijf. Ik zette mijn benen ver uit elkaar, stak mijn onderbuik uitdagend naar voren en streelde met mijn vingertoppen zacht over mijn spleetje. Daarbij plaagde ik mijn kutje tot mijn slip een natte streep over het kruisje vertoonde. Vervolgens trok ik mijn slipje uit en ik bewonderde mijn naakte lichaam in de spiegel. Ik stelde de rugleuning in de laagste stand en naakt liet ik me dan in de fauteuil zakken, legde mijn benen over de brede armleuningen en schoof mijn billen tot over de rand van de stoel.

In de spiegel, die vlak voor mij stond had ik zo een opwindend uitzicht op mijn opengetrokken bilspleet en mijn fraai gevormde kutje met de gladde, haarloze spleetje, die ik om de andere dag met een speciale ontharingscrθme bewerkte. Ik hield ervan om een glad, kaal kutje te hebben, dat maakte mijn vrouwelijkheid zoveel gevoeliger. En ik vond het sexy dat de aanzet van mijn kut- spleet zichtbaar was, zoals van een jong meisje. Ik liet dan mijn handen over mijn borsten glijden, wreef mijn tepels stijf, en keek in de spiegel hoe mijn schaamlippen dik en nat werden. Hoe mijn clitoris zich van onder de beschermende huidplooi omhoogwerkte. De spleet van mijn kleine, gladde perzik werd langzaam van binnenuit open gedrukt door het zwellen van mijn schaamlipjes. Met beide wijsvingers streelde ik mijn gevoelige lipjes, tot mijn lieflijke kelk zich vulde met dik, helder vocht, dat traag en kriebelend in de kloof tussen mijn billen liep. Uiterst langzaam schoof ik dan mijn middelvinger mijn hete vagina in en uit, terwijl mijn wijsvinger over mijn anus streek. Zacht steunend perste ik mijn anus open en met mijn vingertopje streek ik heel zacht over het cirkeltje van mijn sluitspier die nat en glibberig was van mijn kutsappen en schoof mijn vinger vervolgens langzaam diep in mijn warme, nauwe poepgaatje. Daarna begon ik met de wijsvinger van mijn andere hand mijn harde clit te omcirkelen terwijl mijn andere vinger diep in mijn kontje roerde en stootte. Als mijn wellust steeg trok ik mijn vinger terug uit mijn anus. Ik legde mijn vinger onder mijn neus en snoof wellustig de opwindende muskusgeur op. Dan greep ik naar een gereedliggende slanke en geribbelde vibrator. Ik zette het apparaatje aan een streelde met de trillende top over mijn wijd opengesperde, uiterst erogene anusgaatje. Om hem goed glad te maken liet ik hem eerst even diep in mijn vagina glijden. Dan zette ik de ronde punt op mijn aarsje en schoof de vibrator heel traag mijn gretige kontje in. Als de trillende staaf bijna geheel verdwenen was en niet meer te horen, liet ik hem los en keek in de spiegel hoe hij heel langzaam weer naar buiten kwam. Elke ribbel die mijn sluitspier passeerde deed mijn sidderen van genot. Als hij er bijna uitviel, drukte ik hem weer naar binnen. Intussen speelde mijn andere hand nog steeds met mijn soppende kutje en mijn wippende clitoris. Als ik kreunend en schokkend klaar kwam, schoot met een floppend geluidje de vibrator mijn persende anus uit. In de spiegel zag ik hoe het vocht uit mijn krampende kutje in mijn nog wijd openstaande kontgaatje lekte.

Drie dagen had ik dit al gemist en de voortdurende aanwezigheid van de beeldschone Patricia had mijn seksuele verlangen slechts versterkt. Hoewel ik mijzelf nooit als lesbisch beschouwd had, moest ik nu onder ogen zien dat ik in feite verliefd was geraakt op mijn vriendin. We hadden afgesproken niet preuts te doen en zodoende hadden we elkaar al vele malen naakt gezien. Alleen als ik van de WC gebruik maakte ging de badkamerdeur op slot. Maar, toen ik die avond, voor ik naar bed ging, in de badkamer mijn tanden stond te poetsen (ik had me al uitgekleed om te gaan douchen) was Patricia ook geheel naakt de kleine badkamer binnengelopen en ging op de WC zitten.

"Sorry hoor, ik moet zo nodig, ik kan niet langer wachten."

En met een zucht van verlichting was ze gaan plassen. Het beeld van mijn mooie naakte vriendin met wijd gespreide benen, plassend op de toiletpot en het sissende geluid van de urinestraal had me bloedgeil gemaakt. Toen Patricia uitgeplast was, depte ze uitgebreid haar kutje droog met toiletpapier. In de spiegel van de wastafel kon ik alles zien. Daarna was Patricia opgestaan en trok de WC door. Ze had mij in het voorbijgaan een speels kusje in de nek gegeven en even hadden haar naakte, warme borsten langs mijn rug gestreken. Had Patricia mij misschien willen uitdagen? Had wij misschien dezelfde gevoelens voor elkaar.

De sfeer tussen ons was in de afgelopen dagen uitdagend en erotiserend geworden. Ik had nog nooit met een andere vrouw gevrijd, maar al een paar nachten had ik gefantaseerd hoe het zou zijn om Patricia 's ranke, naakte lichaam tegen me aan te voelen, haar sensuele mond te kussen en die gave ronde billen te strelen. Nadat ik me gedoucht had was ik de kamer ingegaan. Patricia leek al te slapen, haar mooie goudblonde lokken lagen uitgewaaierd over het kussen en haar korte zijden nachthemdje was wat omhoog geschoven. Ze had geen slipje aan zodat haar fraaie, gladde, ronde meisjesbillen onbedekt waren. Het bed werd zwak verlicht door een klein leeslampje boven het hoofdeinde. Ik trok mijn nachthemdje aan en stapte voorzichtig in bed naast mijn vriendin. Patricia leek diep in slaap. Ik werkte me langzaam naar het voeteneind van het grote bed, tot mijn gezicht ter hoogte van Patricia's ontblote achterste lag. Patricia lag op haar linker zijde en had haar rechterbeen hoog opgetrokken, zodat haar kut en haar kleine, welgevormde anus duidelijk zichtbaar waren. Haar schaamlipjes waren gezwollen en glinsterden van het nat. Zou Patricia van de gelegenheid gebruik gemaakt hebben en had ze gemasturbeerd terwijl ik me aan het douchen was? Ik snoof de warme, prikkelende geur van vrouwelijke opwinding op die uit Patricia' s vochtige bilspleet opsteeg. Hete lust rilde door mijn onderbuik en ik voelde mijn clitoris zwellen. Zuchtend schoof ik weer omhoog en legde mijn hoofd op mijn kussen. Mijn hand ging onder mijn nachthemdje en gleed langs de gladde binnenkant van mijn iets opgetilde dijbeen naar mijn vrouwelijkheid.

Mijn kutje gloeide en was glibberig nat.

Ik liet even mijn wijsvinger tussen de dik gezwollen schaamlipjes glijden. Mijn clitoris had zich geheel opgericht. Met het topje van mijn wijsvinger gaf ik er een paar kleine tikjes op. Ik hijgde van wellust. Als ik even doorging zou ik klaarkomen. Ik durfde niet verder te gaan en trok mijn vinger gefrustreerd weer terug. Ik overwoog om naar de badkamer te gaan en me zittend op de toiletpot te vingeren om uiteindelijk al plassend klaar te komen, een techniek die ik al van af mijn vijftiende jaar toepaste. Het was een genot om alles te laten lopen terwijl je klaarkwam. Maar ik had behoefte aan meer dan louter lichamelijke bevrediging. Ik verlangde naar aanraking door een andere vrouw. Seks met de weinige mannen die ik gehad had, was altijd teleurstellend geweest. Mannen had ik altijd als te gretig en te ruw ervaren. Nadat hun eigen lust bevredigd was, verloren ze algauw hun interesse en ik bleef onbevredigd achter. Ik wist wel zeker dat een vrouw nooit zo met een andere vrouw zou omgaan. Ik zuchtte diep en keek naar het sexy meisje dat naast mijn lag. Patricia' s half ontblote borsten gingen met mijn ademhaling op en neer. Een tepel was zichtbaar; fijn gevormd, spits toelopend en sepia kleurig. Wat verlangde ik ernaar om mijn hand even op zo'n volmaakte ronding te leggen. Ik trok mijn zijden hemdje op tot aan mijn navel en schoof naar Patricia toe zodat mijn onderbuik zacht tegen Patricia' s blote billen drukte. De aanraking van de zachte, veerkrachtige rondingen deden mijn buik gloeien. Vocht uit mijn kutje liep kriebelend langs mijn dijbeen. Zacht legde ik mijn hand op Patricia' s taille. Ik slaakte een trillende zucht van opwinding en bewoog mijn hand omhoog tot ik de zwelling van Patricia' s rechter borst voelde. Ik voelde mijn wellust stijgen toen Patricia zacht kreunde en haar warme achterste tegen mijn ontblote Venusheuvel wreef. Ik wachtte even tot Patricia' s ademhaling weer regelmatig werd en schoof voorzichtig mijn hand nog wat hoger, tot ik Patricia' s gehele borst omvatte. Ik liet mijn hand doodstil en heel licht op Patricia' s heerlijke, warme ronding rusten. De harde tepelspits drukte door de dunne zijde in mijn handpalm. Voorzichtig drukte ik een kusje op Patricia' s naakte schouder. Plotseling voelde ik Patricia' s hand over de mijn strelen en mijn hand steviger tegen de volle, warme borst aandrukken. Ik verstijfde! Was Patricia wakker?

"Je maakt me zo geil. Wil je soms vrijen Vera?

Ik wil wel." Fluisterde Patricia. "O, hι, sorry, ik wou je niet wakker maken." Ik was verward, diep gegeneerd en snel trok ik mijn hand terug. Patricia draaide zich op haar andere zijde, haar gezicht vlakbij dat van mij. Haar ademhaling was snel en diep, haar borsten zwoegden op en neer. Ze pakte me bij de pols een legde mijn hand weer op haar borst. "Ik sliep nog niet, ik ben zo geil, ik lag aan jou te denken. Toen ik merkte dat je naar beneden schoof om naar mijn billen te kijken heb ik me slapend gehouden. Ik was bang dat je niet verder zou gaan als je zou merken dat ik wakker was. Ik ben zo geil. Ik heb het nog nooit met een vrouw gedaan, maar ik heb er wel vaak aan gedacht de afgelopen dagen. Toen je daarstraks zo bloot bij de wastafel stond, kon ik haast niet van je afblijven. Je bent zo ontzettend sexy. Zullen we vrijen, of in ieder geval samen masturberen?"

Mijn schrik en verlegenheid waren nu geheel verdwenen, nu het zo duidelijk was dat Patricia mijn gevoelens beantwoordde. Snel en wat onhandig drukte ik Patricia een kus op de mond. Haar lippen waren verrassend zacht en warm. We kusten elkaar opnieuw terwijl ik mijn hand over Patricia' s andere borst legde. Haar borst was warm, stevig en satijnzacht, haar spits toelopende tepel was stijf gezwollen. Ik voelde Patricia' s hand onder mijn hemdje glijden, strelend over mijn buik omhoog naar mijn borsten. Ik zuchtte diep en genoot van de warme, liefkozende hand over mijn naakte borst. Patricia' s duim streek zacht over mijn gevoelige tepel.

"Ik voel je tepel stijf worden" fluisterde Patricia opgewonden, "vind je het lekker?" Ik hijgde en knikte. "Ik ben zo geil, Patricia. Ja, ik wil met jou vrijen lieve schat. Ik ben helemaal voor jou." Patricia' s andere hand schoof onder mijn taille en streelde heel licht over mijn blote billen. "Wacht," zei ik. Ik trok met een snelle beweging mijn nachthemdje uit en gleed opnieuw in Patricia' s armen. Patricia begon me op de mond te kussen en haar handen gleden over mijn gespannen borsten. "Oh, wat heb je heerlijke tieten." Fluisterde Patricia tussen twee kussen door. Onze kussen, eerst kort en verkennend, werden steeds langer. Ik voelde Patricia' s tongpuntje langs mijn lippen strelen. Ik opende mijn mond en onze tongen vonden elkaar. Ik pakte de zoom van Patricia 's hemdje en trok het omhoog.

"Ik wil je helemaal naakt, lieveling." Fluisterde ik opgewonden.

"Ik wil je heerlijke blote lijf tegen me aan voelen." Patricia richtte zich op en trok met een snelle beweging mijn nachthemdje uit. Ze wilde zich weer naast me vleien, maar ik hield haar tegen. "Laat me nog even naar je kijken, je bent zo mooi." Patricia glimlachte en draaide even behaagzuchtig met haar schouders. Haar hand gleed tussen mijn dijen om even over mijn jeukende kutje te wrijven. "Kijk maar met je handen." Zei ik, en ik ging weer naast haar liggen. Naakt lagen we in elkaars armen, heet zuchtend en lieve woordjes fluisterend. Genietend wreven we onze volle, stevige borsten tegen elkaar aan. Onze ronde Venusheuveltjes streelden elkaar. Patricia sloeg haar armen om me heen, trok mijn lichaam stijf tegen zich aan en draaide zichzelf op haar rug zodat ik bovenop haar kwam te liggen. Ze opende haar benen om mijn dijbeen te omsluiten. Ik kuste Patricia 's hals en schouders en bleef kussen, steeds lager tot mijn lippen de spitse tepels vonden. Ik zoog voorzichtig een tepel naar binnen en liet mijn tongetje er cirkels om draaien. Patricia kreunde zacht van genot en begon met haar onderbuik tegen m'n dijbeen te draaien terwijl haar handen mijn lage rug streelden. Ik liet de ene tepel los en nam de andere. Ik voelde Patricia' s tepel zwellen onder mijn strelende tong. Teder gaf ik een beet in de harde spits. Patricia kreunde geil, legde een hand onder haar borst en begon die met trage bewegingen te kneden en omhoog te stuwen in mijn zuigende mond, alsof ik haar zoogde. "Als je nog even doorgaat, kom ik." Zei ik hijgend. Ik kuste weer omhoog langs Patricia' s hals en zocht haar lieve, zachte lippen. Patricia trok haar benen omhoog en spalkte me, hunkerend naar contact, wijd open zodat ze haar hete natte vulva tegen mijn dijbeen perste. Haar heupen begonnen te draaien en te stoten.

Toen Patricia haar handen op mijn compacte ronde kontje legde en me nog steviger tegen zich aandrukte begon ik nog heviger te zuchten en er gingen rillingen door mijn hele lichaam. Naar adem snakkend verbrak ik onze innige tongzoen. Ik voelde haar verrukkelijke lichaam onder het mijne sidderen van genot en lust. Haar natte sekse stootte tegen m'n dijbeen. Met een zacht gejammer bereikte ik mijn climax. "Oh schatje, lieveling, ik ben al klaargekomen' fluisterde Patricia. Ik streelde door Patricia' s goudblonde haar en kuste haar fijn gevormde oorschelpje. "Lekker heet kutje, vind je het lekker Patricia?" Vroeg ik zacht. "Oh ja, heerlijk, wat heb je een lekker, lief mondje. Wat kun jij heerlijk kussen en zuigen. Je hebt een heerlijk lijf." Ik liet me van het meisje afglijden en vleide mij tegen haar aan, mijn hand op het zachte blonde dons van Patricia' s mons veneris. Met mijn vingertoppen streek Patricia over haar hard gezogen tepels, nog nat van mijn speeksel en schokte nog even na. Ik trok haar naar me toe en kuste haar.

"Zal ik jouw mooie tietjes nu eens lekker verwennen, schatje? Streel mijn gezicht eens met die heerlijke prammen, daarover heb ik al zo dikwijs gefantaseerd, de laatste dagen." Ik zette mijn knieλn aan weerszijden van Patricia' s heupen en boog me over haar heen zodat Patricia mijn borsten kon kussen. Ik zakte iets door mijn ellebogen en streek met mijn tepels over Patricia' s gezicht, liet mijn bovenlichaam nog wat verder zakken, zodat de binnenzijden van mijn borsten langs Patricia' s wangen streken.

"Heerlijke tieten, zo lief en zacht." Mompelde Patricia geil en ze draaide haar gezicht vol genot tussen m'n lieflijke globes. Haar handen gleden zacht strelend over men schouders en bovenarmen. Ik richtte mij weer iets op en streek met mijn rechter tepel langs Patricia 's lippen. Verlangend opende het meisje haar mond en zoog mijn borst zover mogelijk naar binnen. Ik voelde mijn borsten zich spannen van wellust. Met een floepend geluidje trok ik mezelf los uit de zuigende mond en bood Patricia mijn andere tepel aan. Ik genoot van Patricia 's zachte lippen, haar warme, liefkozende tong die rond mijn harde tepel streelde en ik voelde Patricia' s handen langs de binnenkant van mijn dijbeen omhoog strelen. Verlangend zette ik mijn knieλn nog wat verder van elkaar. Liefkozende vingers beroerden nu mijn gladde zachte perzik. Ik voelde hevige trekkingen in mijn kutje, het begin van een orgasme. Mijn clitoris wipte oncontroleerbaar tussen mijn labia op en neer. Patricia 's mond en tong bleven mijn tepels liefkozen en haar vingers verkenden mijn kutje, echter zonder mijn schaamlipjes te raken. Patricia wist precies hoe ze mijn extase nog wat kon rekken. Ze legde nu haar handen op mijn billen en trok mijn onderlichaam naar zich toe. Ik liet mijn knieλn verder uiteen schuiven, tot mijn heet kloppende kutje tegen Patricia' s zachte buik drukte. Patricia liet haar buikspieren golven onder die hete, natte aanraking.

"Schatje, wat ben je lekker. Oh, lekkere hete, natte kut op mijn buik. Maak me maar lekker nat. Ja, wrijf je kutje maar lekker over mijn buik." Fluisterde Patricia in extase. Haar handen gleden omlaag langs mijn gladde rug, over mijn billen. Zachte vingertoppen verkenden mijn bilspleet. Toen ze met twee vingers het gevoelige plekje tussen m'n kut- spleetje en mijn kontgaatje begon te masseren kwam ik al snel met onderdrukt kreun klaar. Omhoog schokkend kwam ik los van Patricia' s buik. Patricia voelde mijn lichaamssap op haar buik druppen en met haar vrije hand smeerde ze het glibberige vocht uit over mijn huid. Ik sloeg mijn armen om ons heen en trok mijn nog naschokkend lichaam tegen het hare. Onze monden vonden elkaar weer en we kusten elkaar heel verliefd. Patricia' s handen streelden sensueel mijn omhooggestoken ronde billen en ik voelde me nog net zo geil als voor het orgasme.

Ik vlijde me naast Patricia neer, schoof mijn linkerarm onder haar schouders en begon met mijn rechterhand de lieflijke borsten te strelen. "Dit hadden we al veel eerder kunnen doen, schatje."

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm