Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Wil je met me neuken?

Snel sexcontact met mij!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Een lul zo hard als staal!

Veilig een keiharde erectie

Onze vakantie in Gambia
Categorie: interracial | woensdag 18 mei 2016

Els en Trude zijn in de zomervakantie een weekje samen weg. Ze hadden lang in de brochures gezocht en hadden uiteindelijk gekozen voor een reisje naar Gambia. Het was slechts iets langer vliegen dan Spanje of Turkije en ze hadden er goede berichten over gehoord. Heel mooie resorts langs het strand en een super goede verzorging. Ze hadden alleen zomerse kleding ingepakt want de temperatuur zou er niet onder de 30 graden komen. Er konden dus veel stelletjes mee voor die 7 dagen. Na ruim 5 uur vliegen kwamen ze aan en werden keurig in een busje naar hun resort vervoerd. Daar werden ze vriendelijk ontvangen door een negerjongen van rond de 20, gekleed in een smetteloos wit kostuum, maar met een korte broek. Hij droeg hun koffers naar hun kamer en plaatste deze bij de kledingkasten. Els gaf hem direct 10 euro die hij dankbaar aannam. Hij knikte heel diep en bedankte in vloeiend Engels. Hij vertelde direct dat hij ons altijd zou helpen als wij iets nodig hadden. Els zag Trude naar zijn kruis kijken waar duidelijk meer dan een klein duimpje verborgen ging. Els knikte vriendelijk en beloofde dat te onthouden. De jongen zei nog dat hij James heette en ging weg.

Geile afspraakjes

Els en Trude gingen samen onder de inloop-douche en fristen zich op. Ze hadden de hele middag nog voor zich. Een rondje over het resort leek hen een goed begin. Beiden trokken een stringetje, een half BH-tje en een dun zomerjurkje aan. Tasje met zonnebril en mobiel mee en naar buiten. Geld hadden ze niet nodig want het was all-inclusive. Ze liepen een stukje langs het strand maar werden ingehaald door James. James vertelde hen dat ze niet buiten het resort moesten gaan want dat was te gevaarlijk voor 2 vrouwen. Alleen met een gids kon zoiets worden gedaan. James wilde wel als gids dienen, als hij niet in het hotel hoefde te werken. Ze bedankten James voor zijn advies en ging terug richting hotel. Op het terrein was voldoende vertier en ze brachten de middag door aan het zwembad, nadat ze hun kleding hadden verruild voor een mini bikini.

James kwam geregeld vragen of ze iets nodig hadden en voorzag ze van heerlijk, maar sterke, cocktails. Na een heerlijk maaltijd in het restaurant wilden ze wel wat vertier. Ze zochten James op en vroegen hem of er nog iets gezelligs te beleven was in de omgeving. James beloofde hen rond 21.00 uur op te halen om naar een mooi nachtclub te gaan. Hij zou zorgen dat ze er in mochten en om 01.00 uur kwam hij hen weer ophalen. James mocht zelf niet naar binnen. Het was een echte 5 sterren club, maar James had al voor de rekening gezorgd. Er was wel een kledingvoorschrift. Dames dienden een jurk te dragen, maar soortgelijke kleding als zij die middag droegen werd geaccepteerd. Els en Trude gingen naar hun kamer en zochten in de kledingkast naar iets passends. Eigenlijk was alles zomers, kort, decollet, licht doorschijnend en dus sexy. Els koos haar roze jurkje met open rug en Trude nam haar jurkje met een laag decollet. Dat hield wel in dat ze beiden geen BH aan konden.

De jurkjes schenen niet erg door, hun borsten waren nog stevig dus dit durfden ze wel aan. Stringetje aan en dan konden ze best naar een 5 sterren club. James haalde ze netjes om 21.00 uur op met een oude auto. De club was een half uur rijden maar toen kwamen ze bij een soort sprookjespaleis. Ze werden voor de brede trappen afgezet en James verdween. Tot 01.00 uur riep hij nog. Toch wel een beetje nerveus liepen ze de trappen op en werden binnen gelaten door een heel grote neger in een wit pak. Binnen kregen ze direct champagne en werden ze naar een grote zaal geleid. In deze zaal waren zon 40 mensen, allemaal donker van huid. Het merendeel waren mannen. Zon 15 donkere vrouwen dansten met de mannen of op een podium. De vrouwen waren zeer sexy gekleed. Allemaal droegen ze een kort wit jurkje, maar dat was veel meer doorschijnend dat die van Els en Trude. Voor zover ze konden zien was dat het enige dat de dames droegen.

En van de vrouwen kwam op Els en Trude af. Zij sprak perfect Engels. Els zag dat ze inderdaad niets onder het witte jurkje droeg. Ze had perfecte borsten met donker tepels. Haar schaamstreek was spiegelglad geschoren en ze had strakke billen. Ze nam de meiden even mee naar een kleine ruimte achter een zwaar gordijn. Ze legde hen uit dat het gewoonte was dat vrouwen in de nachtclub een wit jurkje droegen. Ze pakten uit een kast voor Els en Trude een soortgelijk jurkje als zijzelf aan had. Ze hielp de dames uit hun eigen jurk en hing deze in een kast. Ze trokken beiden het witte jurkje aan. Dit was bijna 10 cm korter dan hun eigen mini jurkje en dat was al niet lang. Dan hadden de jurkjes ook nog een split aan beide zijden. Ze keken in de spiegel en zagen dat ook deze jurkjes flink transparant waren.

Ze konden nu niet meer terug, dus vooruit maar.

De vrouw hield hen echter tegen en zakte door haar knien. Ze pakte Els dr string en trok deze tot op haar enkels. Trude liet zelf haar string zakken. De vrouw pakte de strings en legde ze in de kast. De vrouw nam hen weer mee naar de grote zaal en droeg ze daar over aan de eigenaar van de club. Dit was een grote man van minstens 50 jaar. Hij kuste eerste Els dr hand en draaide haar rond. Hij trok haar tegen zich aan en gaf haar een kus in haar nek. Ze voelde gelijktijdig een hand over haar bil wrijven. Een andere neger nam haar van hem over en leidde haar naar de dansvloer. Vervolgens kreeg Trude een handkus. Bij haar ging hij door zn knien en schoof haar jurkje aan de voorzijde een stukje omhoog. Hij drukte zijn lippen tegen haar schaamlippen en zij voelde dat hij zijn tong er tussen stak.

De man duwde haar benen een stukje uit elkaar waardoor hij beter tussen haar lipjes kon. Ook Trude werd goedgekeurd en werd ook aan een neger meegegeven. Zij ging niet naar de dansvloer maar werd naar het podium gebracht. Op het podium dansten al 3 donkere vrouwen in hun korte witte jurkjes. De neger zei haar dat ze met deze drie moest mee dansen. Er werd opzwepende Afrikaanse muziek gespeeld en de 3 vrouwen dansten wild. Trude zag snel wat de bedoeling was en dansten met hen mee. De vrouwen draaide snel met hun heupen en tilden hierbij het jurkje hoog op. Hun billen en kutje waren duidelijk zichtbaar voor het publiek op de dansvloer. Trude werd als enige blanke naar het midden van het podium gedirigeerd en de andere drie dansten om haar heen. Alle drie pakten ze de onderzijde van haar jurkje en tilde deze omhoog, terwijl Trude danste. Ze tilden haar jurkje helemaal omhoog zodat ze hem over haar hoofd konden uittrekken.

Trude stond spiernaakt tussen de andere drie. Ze moest blijven dansen met het drietal. Plotseling stopte de muziek. Het drietal liep naar Trude; twee pakten haar benen en de derde stond achter haar en pakte haar schouders. Zo werd ze naar de rand van het podium gedragen. Op de rand deden de twee een stap opzij waardoor Trudes benen werden geopend. Haar schaamlippen stond helemaal open en haar gaatje was duidelijk zichtbaar. Het publiek applaudisseerde, waarna Trude op de vloer van het podium werd gelegd. Een oudere neger van rond de 60 stak zijn hand op en mocht het podium op. Hij liep naar Trude en knielde naast haar. Hij betaste haar borsten en kneedde haar tepels, totdat deze keihard waren. Vervolgens gleed hij met een vinger tussen haar schaamlippen. Hij spreidde deze zodat haar clitoris zichtbaar was. Hij kneedde haar clitje waardoor Trude geil werd en haar benen spreidde. De man beviel wat hij zag en liet Trude op staan. Hij nam haar aan de hand mee naar een ruimte naast de grote zaal.

Els was door de neger meegenomen op de dansvloer.

De muziek was erg opzwepend en de man danste dicht tegen haar aan. Zij voelde zijn harde pik tegen haar buik. De man was zeker 1.95 meter lang. Ze voelden de mans handen over haar blote billen. Zijn vingers gleden ook in haar bilnaad richting haar anus. Ze voelde vervolgens dat de man zijn rits naar beneden deed en zijn grote zwarte pik eruit haalde. Els schrok van het formaat. De pik was langer dan 30 cm en heel dik. De man tilde Els op en sloeg haar benen om zijn middel. Els voelde de kop van de lul tegen haar kruis. Haar kutje was echt niet groot genoeg voor zon pik. De neger wilde echter maar n ding en dat was de blanke vrouw neuken. De man kreeg zijn pik niet recht voor haar gaatje. Els was hier wel blij mee, maar had pech.

En van de donkere vrouwen vond het blijkbaar leuk dat zon blanke vrouw genaaid werd door een neger. Zij pakte de grote pik en plaatste deze tegen Els kutgaatje. Hierna drukte zij Els op dr schouders naar beneden. De neger drukte zijn pik omhoog. De pik schoof steeds dieper in Els. De negerin voelde dat de pik er nog verder in kon en drukte Els verder naar beneden. Els schreeuwde het uit van pijn en geilheid. De negerin voelde dat hij nog dieper kon. Ze pakte Els van achter bij haar borsten en trok haar achterover. De neger stond nu tussen haar benen en hield haar heupen vast. Hij kon nu zelf zien dat hij nog dieper kon. Hij sloeg Els benen over zijn brede schouders en trok haar heupen tegen zich aan.

Zijn superpik zat er nu helemaal in, waarna hij begon te stoten.

De plaats van de negerin was ingenomen door twee negers. Zij hielden Els stevig vast en kneedden gelijktijdig haar tieten en trokken haar tepels hard. De neger bleef door stoten totdat hij klaar kwam en zijn superpik uit Els liet glijden. Hij gaf zijn plaats over aan de eigenaar van de club. Ook deze neger had een grote pik, maar Els was nat en opgerekt, dus de pik gleed bij haar naar binnen alsof ze voor grote pikken gemaakt was. De neger gleed langzaam in en uit haar kut. Hij voerde het tempo op en stootte zijn zwarte pik hard in haar natte gleuf. Een golf dikke sperma spoot hij bij haar naar binnen. Toen hij zijn pik uit haar liet glijden droop een deel van het sperma uit haar opgerekte gaatje. De twee andere mannen namen Els mee richting podium. Daar deden ze haar jurkje uit en legde haar op haar rug op een vreemd model tafel. Els zag dat ook Trude op een soortgelijke tafel werd gelegd.

Allebei de meiden begrepen dat ze nu deel uit maakten van een gang bang. Een deel het tafelblad werd gesplitst waardoor hun benen werden gespreid. De eerste neger schoof zijn pik bij Els naar binnen en neukte haar wild. Een negerin kwam naast haar staan en kneedde n van haar tepels totdat deze keihard was. Met haar andere hand ging ze tussen haar schaamlippen en zocht haar klitje. Deze kneedde zij tussen haar vingers. Els hield het niet meer uit. Zoiets heerlijks had ze nog niet eerder meegemaakt. Ze kwam gillend klaar, maar de negerin bleef doorgaan, terwijl de volgende neger zijn pik naar binnen schoof. Els bewoog haar onderlichaam heftig op en neer. De neger kwam in een mum van tijd klaar maar spoot de helft over haar buik. Toen gaf de negerin haar even rust. Els werd omgedraaid en moest op haar knien plaats nemen. Haar benen werden ver uit elkaar geplaatst. De negerin trok haar billen uit elkaar en plaatste een dikke negerpik tegen haar anus. De man drukte langzaam zijn pik naar binnen. De tranen schoten in Els dr ogen, maar na enig langzaam gepomp was ze ook hieraan gewend. De neger spoot haar darmen vol sperma en maakte plaats voor de volgende.

Trude onderging een zelfde lot. Nadat ze door de eerste neger volgespoten was met sperma werd ze wijdbeens boven een liggende neger gezet. Ze liet zich langzaam over de megapik zakken. Toen de pik er half inzat vond Trude het genoeg en wilde zachtjes op en neer bewegen. De neger die achter haar stond vond dit echter niet goed en drukt Trude verder over de pik heen, totdat de hele pik in haar kut verdwenen was. Trude had het idee dat hij halverwege haar lichaam zat en kon nauwelijks omhoog komen. Twee sterke negerarmen pakte haar borsten vanachter vast en bewoog haar op en neer. De liggende neger bewoog in hetzelfde ritme mee. Iedere keer werd de pik met kracht in haar kut gestoten.

Na 5 minuten stoten voerden de negers het tempo op en had Trude het gevoel alsof ze op een galopperend paar zat met een honkbalknuppel in haar gleuf. Gelukkig kwam de neger klaar en gleed zijn pik uit haar kut. De neger achter haar duwde haar voorover op dr knien en trok haar billen uit elkaar. Gelukkig was zijn pik kleiner, maar hij gleed niet in haar kut maar rekte haar anus op. De neger pompte zijn pik 10 minuten lang in haar kont voordat hij haar volspoot. Toen hij zijn pik uit haar haalde voelde ze gelijk dat haar kut gevuld werd met een nieuwe. Trude en Els kregen ieder minstens 10 zwarte palen te verwerken voordat twee negerinnen hen meenamen naar de kleedkamer. Hier werden ze onder een warme douche gezet om bij te komen.

Ze hadden allebei een brandend gevoel in hun kutje en dat kon nog wel dagen duren.

De negerinnen droogden hen af en smeerden hun hele lijf in met heerlijk ruikende olie. Hun borsten, tepels en schaamlippen kregen een extra lange beurt. Zelfs hun klitje kreeg speciale aandacht. Deze werd net zo lang gewreven tot hij zo groot was gegroeid dat hij buiten de schaamlippen stak. Ze kregen allebei een nieuw jurkje aan. Het was meer een dun t-shirt want hun billen waren voor minder dan de helft bedekt en hun kutje was volledig zichtbaar. De hals was wijd en laag, zodat hun borsten bijna geheel zichtbaar waren. Het was bijna 1 uur dus ze zouden snel opgehaald worden, maar ze hadden geen idee wat er nu nog ging gebeuren.

Ze werden weer meegenomen naar de grote zaal. Hier kon iedereen afscheid van hen nemen en nog even met Els en Trude op de foto. De meeste negers maakten hier gebruik van en haalden nog even hun borsten tevoorschijn en staken nog even een vinger in hun spleetje of anus. De eigenaar wilde nog even met Trude en Els op de foto. Hij ging tussen hen in staan en ontblote van beide meiden hun borsten. Ze moesten allebei n been op een stoel zetten zodat hun kutje een beetje open stond. De man trok bij de meiden hun schaamlippen een stukje open zodat hun klitje goed zichtbaar was. Hiervan werden meerdere fotos gemaakt. Ook werden er nog detailfotos gemaakt. Hierna was hun avond voorbij en werden ze door de negerinnen naar de uitgang gebracht. Daar stond James hen op te wachten. Hij had hun jurkjes en stringetjes in zijn hand en nam ze mee naar de taxi. Hij vroeg of ze hadden genoten. Els en Trude zeiden dat dit te veel van het goede was en dat ze de komende dagen uitgeschakeld waren. James lachte zachtjes. Hij zal waarschijnlijk goed geld aan de meiden verdiend hebben. In het hotel gingen ze snel naar hun kamer en vielen direct in slaap.

Wil jij een Negerin neuken?  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  
Ik doe wat jij wil!