Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Veilig een keiharde erectie

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

De donkere klusjesman in ons flatgebouw
Categorie: interracial | dinsdag 29 december 2015

Geile afspraakjes

Voor het werk van mijn man waren we verhuisd naar ander plaats. De laatste weken waren we druk geweest. Dirk mijn man had de laatste weken constant heen en weer gependeld. 's morgens vroeg vertrok hij om pas 's avonds laat weer thuis te komen. De weekenden hadden we gebruikt om onze nieuwe flat op te knappen. Oude behanglagen verwijderen , opnieuw behangen en schilderen. Twee dagen woonden we nu in onze flat. De verhuisploeg had de meubels neer gezet en alle verhuisdozen opgestapeld in een van de extra slaapkamers. Dirk werd compleet in beslag genomen door zijn nieuwe werk zodat het verder inrichtten en uitpakken van de dozen op mij neer kwam. We waren ruim 7 jaar getrouwd en ik wist eigenlijk niet dat een mens zoveel rommel kon verzamelen.

De flat die we nu huurden was eigenlijk kleiner dan de eengezinswoning die we hiervoor bewoonden met een zolder en zo. Ik kan moeilijk iets weggooien en had in die tijd een hoop spullen verzameld. Nu pas was het tot me doorgedrongen dat ik afscheid van de verzamelde spullen moest nemen. Dirk had me lachend duidelijk gemaakt dat ik nu maar eens goed moest kijken wat ik nog wilde behouden en de rest beneden in de afvalcontainer moest gooien. Eigenlijk had ik dat moeten doen voor ik alles in dozen had gepakt voor de verhuizing maar ik besefte nu dat ik onmogelijk een plaatsje had voor alle spullen.

Een werkje waar ik de laatste 2 dagen mee bezig was, telkens een doos uitpakkend en kijken wat ik wilde bewaren. Ik bracht weer een doos met rotzooi naar beneden en gooide de doos leeg in de container naast onze flat. Ik besloot binnendoor te lopen en gelijk eens te kijken naar onze box . Die bevond zich in een lange gang onderin de flat waar iedereen een aparte box had met plaats voor een paar fietsen .Ik opende de deur en liep de gang in . Uit een van de boxen hoorde ik gekreun komen . De deur stond half geopend, nieuwsgierig als ik ben gluurde ik naar binnen en bleef als aan de grond genageld staan. Een vrouw stond voor overgebukt , steunend op een soort werkbank met haar rok over haar heupen geslagen, haar gezicht verscholen achter de half geopende deur. Achter haar stond een grote neger , zijn broek lag rond zijn enkels. Ik zag hoe hij haar met lange halen neukte.

Telkens weer ving ik een glimp op van zijn zwarte glimmende pik tussen de 2 lichamen.

Een wee gevoel trok door mijn onderbuik toen ik dit zag. Ik hoorde de vrouw telkens kreunen als hij zijn pik weer diep in haar ramde terwijl hij haar bij haar heupen vast hield…. Plotseling keek de neger mijn kant op en zag me staan. Hij grijnsde naar me terwijl hij me van top tot teen opnam. Ik stond daar in mijn versleten spijkerbroek en flanellen werkblouse van Dirk, mijn haren door de war als versteend toe te kijken. De neger stopte met de vrouw te penetreren en trok zijn lul langzaam uit de vrouw terwijl hij me aan bleef kijken. Mijn mond moet open gevallen zijn toen ik de volle omvang en lengte van zijn pik zag. Alleen in een een pornofilm had ik zo,n mega pik gezien. De lul glom van het vocht dat de vrouw afscheidde…Met een hand liet hij de lul plagend door de bilspleet van de vrouw glijden en draaide haar een beetje bij zodat ik nu duidelijk haar openstaande schaamlippen kon zien . Ik zag hoe nat ze was en dat het vocht langs haar benen liep…

“O, Alfons , kom neuk me met die heerlijke pik van je , ik ben zo geil” hoorde ik haar smeken.

Ik zag hoe de dikke eikel haar schaamlippen open drukte en cm voor cm weer in haar schoof. De neger had me al die tijd glimlachend aan gekeken maar ging nu verder met haar harder en ruwer te neuken… Ik kwam weer enigszins bij mijn positieven en vluchtte de gang uit , vergetend dat ik een kijkje wilde nemen in onze stalling rende ik de trappen op naar de zesde etage en kwam pas weer enigszins tot rust na de deur van onze flat achter me gesloten te hebben. Ik probeerde verder te gaan met waar ik mee bezig was maar kon mijn gedachten er niet bij houden. Telkens weer zag ik die grote zwarte glimmende pik voor me. Het gebeuren had me niet onberoerd gelaten, de laatste weken hadden we het te druk gehad om nog met elkaar te vrijen en ik voelde dat mijn slipje zeiknat was geworden.

Mijn borsten leken gezwollen en voelden pijnlijk aan ,mijn gevoelig tepels schuurden langs de stof van de werkblouse. Ik had deze morgen geen bh aangedaan… Mijn hele lichaam vroeg erom om bevredigd te worden en ik liep de slaapkamer in op zoek naar mijn vibrator.

Pas een half uur later vond ik hem in een van de nog niet uitgepakte dozen. Ik stroopte mijn spijkerbroek van mijn billen en liet me achterover op het bed vallen . Tijd om mijn slipje uit te trekken gunde ik mezelf niet en trok het kruisje opzij en dreef de trillende genotstaaf diep in mijn hunkerende kutje. Mijn andere hand gleed in mijn blouse en kneep in de stijf staande tepels. Nog meer genotsgolven richting mijn onderbuik sturend. Het duurde maar even voor ik luid kreunend met mijn ogen gesloten klaar kwam. Op dat moment fantaserend dat het de dikke pik van de neger was die mijn kutje verkrachtte.

Een paar dagen later belde ik bij de buren aan om te vragen waar het dichtstbijzijnde postkantoor was om een pakte te retourneren. De buurvrouw bleek een weduwe van 52 jaar te zijn die zich aan me voorstelde . Erica, een iets wat mollige vrouw, netjes gekleed in rok en blouse en er nog best leuk uitziend nodigde me binnen en onder het genot van een bakje koffie vertelde ze me waar in heen moest en enige andere wetenswaardigheden over de buurt…Ze liep net naar de keuken om nog eens bij te schenken toen de deurbel ging. Even later kwam ze gevolgd door de neger de kamer binnen. Hij kwam direct op me af en stelde zich voor. “Alfons, Ik ben een beetje de klusjesman hier in het flatgebouw” zei hij wijzend op de gereedschapkist in zijn andere hand.

Hij ging tegenover me zitten en terwijl Erica een kopje koffie voor hem inschonk zag ik hoe hij me zat op te nemen. Deze keer had ik geen werkkleding aan en was gekleed in een strak rokje en truitje en het leek hem wel te bevallen wat hij zag. Ik wist zeker dat hij me herkende en voelde dat ik rood werd, hij lachte alleen maar vriendelijk naar me. Nu ook viel het me op dat het best een aantrekkelijke man was. Lang, slank en gespierd ongeveer van mijn leeftijd zo rond de dertig schatte ik, gekleed in een zwarte broek en t-shirt…

Hij vroeg hoe het me beviel in de flat en of ik al helemaal op orde was. Ik stotterde en struikelde bijna over mijn woorden en vertelde dat de logeerkamer nog vol met verhuisdozen stond…. Mijn ogen werden als door magneten aangetrokken naar de bobbel die zich onmiskenbaar aftekende in zijn strakke broek. Nu pas merkte ik dat de houding van Erica veranderd was, ze leek enigszins geagiteerd, Het leek of ze jaloers was van de aandacht die Alfons me schonk… Ik wist niet goed wat te doen en besloot snel mijn koffie op te drinken en te vertrekken.. Toen ik me excuseerde en vertrok leek ze opgelucht en liet me hartelijk uit.

Een kwartiertje later trok ik de deur achter me dicht om boodschappen te gaan doen . Het viel me op dat de gordijnen van de slaapkamer van Erica nu gesloten waren. Hoorde ik haar kreunen?. Ik keek omhoog en zag dat het bovenlichtje een eindje open stond. Even bleef ik stil staan en ja, toen hoorde ik het weer. Het was ontegenzeggelijk de buurvrouw die ik hoorde kreunen… Liet zij zich ook daar die neger pakken? Was zij het die ik laatst had gezien in de stalling of pakte hij meerdere vrouwen in het flatgebouw? Die gedachte liet me niet meer los de rest van de dag…Eerlijk gezegd de daarop volgende dagen en weken. Het leek wel of er door werd geobsedeerd. Diverse keren moest ik mijn huishoudelijke werk onderbreken en trok me terug in de slaapkamer. Ik kleedde me dan ook helemaal uit en streelde me met mijn trillende genotstaaf tot ik hem uiteindelijk in mijn getergde kutje dreef fantaserend dat Alfons me neukte met zijn mega pik. Het werd zelfs zo erg dat toen Dirk en ik eindelijk weer eens met elkaar vrijden ik mijn ogen sloot en fantaseerde dat ik door de neger genomen werd.

Ik had hem al een poosje niet meer gezien en stond de boodschappen uit mijn auto te laden toen hij plotseling naast me stond. “Zal ik je even helpen dragen” zei hij en pakte tegelijkertijd het krat boodschappen en het kratje bier beet en liep richting de lift zonder op mijn antwoord te wachten. Vragend of ik eindelijk klaar was met het inrichtten van onze flat ging hij me omhoog en bracht de spullen tot in onze keuken… Ik kon niks anders doen dan hem bedanken en hem een kopje koffie aanbieden. Ik stond aan het aanrecht koffie te zetten toen hij vlak achter me kwam staan. Ik voelde zijn handen op mijn heupen en zijn adem in mijn nek. Ik kon hem ruiken, een haast bedwelmde geur die iets in me losmaakte… Ik bleef onbeweeglijk staan en voelde hoe zijn handen omhoog langs mijn lichaam naar mijn borsten gleden...

“Niet doen alsjeblieft” smeekte ik maar deed niks om hem te doen stoppen.

Twee grote handen omvatten mijn borsten en begonnen deze zachtjes te kneden. Mijn ademhaling ging als een razende te keer. Langzaam liet ik de koffiekan die ik nog steeds in mijn handen had zakken. “ je werd er geil van hé, laatst in de stalling” fluisterde hij in mijn oor. Zijn lippen zogen aan mijn oorlelletje, zijn tong trok een spoor naar mijn hals, zachtjes beet hij me. Een kreun ontsnapte aan mijn lippen. Zijn linkerhand schoof onder mijn truitje en duwde mijn bh omhoog . Vingers omsloten mijn borst, knepen in mijn stijve tepel en weer kreunde ik van genot.

Zijn rechterhand schoof onder mijn rokje, streelde even mijn billen. Verlangend duwde ik mijn kontje naar achteren in plaats van hem te doen stoppen… Ik was te geil om hem tegen te houden, hiervan had ik de laatste tijd gefantaseerd. Ik wist dat hij niet meer te stoppen was toen zijn hand tegen mijn slipje drukte en hij moest voelen hoe warm en nat ik daar was. Het kruis van mijn slipje werd opzij getrokken. Vingers gleden tussen mijn gezwollen schaamlippen en schoven moeiteloos in mijn natte grotje. Een vinger streelde mijn gevoelige klitje en ik stond te trillen en te kreunen op mijn benen.

Even liet hij me los om met beide handen mijn rokje op te stropen. Ik werd nog verder voorover gedrukt, waardoor mijn kontje nog verder naar achter stak. Zijn vingers werden vervangen door een dikke eikel die tussen mijn schaamlippen gleed. Hij liet hem langs de opening glijden, streelde mijn klitje ermee om daarna omhoog door mijn bilnaad te glijden. Verlangend naar zijn harde paal duwde ik mijn kontje naar achter. Ik leek wel een loopse teef… Eindelijk voelde ik hoe zijn dikke staaf mijn schaamlippen oprekte en hoe hij cm voor cm zijn megapik steeds dieper in mijn kutje schoof. Het leek of elke spier opgerekt werd. Nooit had ik me zo opgevuld gevoeld toen hij eindelijk helemaal in me zat… “je bent een geile blanke slet hé” fluisterde hij weer toen hij zich even over me heen boog en beide borsten beet pakte…

“Ja , neuk me” bracht ik er kreunend uit.

Langzaam trok hij zijn pik weer bijna helemaal uit me tot ik zijn eikel tussen mijn schaamlippen voelde om hem dan weer tot aan mijn baarmoeder in me te duwen. Hij pakte mijn heupen beet en begon me in een rustig tempo te neuken , telkens weer kreunde ik het uit als de dikke eikel tegen mijn baarmoeder stootte. Mijn kutje bleef maar vocht afscheiden, ik voelde hoe het langs mijn benen liep. Ik voelde hoe mijn climax zich opbouwde en werd compleet overrompeld toen het losbarstte. Ik gilde het uit, mijn lichaam trok in een spastische kramp terwijl hij steeds harder en feller in me stootte. Alfons was nog niet klaargekomen toen eindelijk de hevigheid van mijn orgasme verminderde en ik zo slap als een vaatdoek tegen het aanrecht aanhing.

Even hield hij in om me op adem te laten komen, Zijn pik gleed uit mijn soppende kutje. Hij draaide me om en beurde me op en liet me weer zakken over zijn harde staaf. Ik sloeg mijn benen rond zijn middel terwijl hij me naar de kamer droeg. Ik werd achterover op de tafel gelegd. Mijn truitje en bh werden helemaal omhoog geschoven .Even trok hij zich terug , liet zijn broek op zijn enkels zakken en trok me mijn slipje uit. Plagend liet hij zijn eikel tussen mijn schaamlippen glijden , bukte zich , zoog en beet in mijn tepels. Steeds weer gleed zijn pik langs mijn schaamlippen, streelde langs mijn klitje om daarna af te zakken tot aan mijn anus.

Net zo lang tot ik weer smeekte om geneukt te worden.

Ik hapte naar adem toen zijn dikke pik weer in me gleed. Het duurde niet lang voor mijn volgende orgasme opkwam. Elke spier in mijn kutje werd opgerekt. Steeds weer voelde ik de golven van mijn orgasme over me heen spoelen steeds heftiger werden zijn stoten. Het leek of ik van het ene in het andere orgasme rolde, ik kreunde,gilde en smeekte bijna om genade toen ik hem zag verstarren en hij grommend zijn zaad tegen mijn baarmoeder spoot. Eindelijk hield hij op met stoten en voelde ik hoe zijn pik in mijn kutje verslapte en uit me gleed terwijl hij met een glimlach op zijn gezicht stond aan te kijken.. Hij trok zijn broek op, trok een kaartje uit zijn zak en terwijl hij mijn buik kuste liet hij het op tafel vallen...

“Bel me maar als er weer iets lekt of kom langs op de eerste etage, net naast de lift op nummer 101, daar woon ik” zei hij en verliet de kamer. Ik bleef zeker nog tien minuten liggen met mijn billen op de rand van de tafel. Het sperma droop uit mijn kutje op de vloer. Langzaam drong het tot me door dat ik mijn man bedrogen had. Maar had ik dat al niet gedaan toen we vrijden en ik fantaseerde dat die neger me neukte?.... Wat bedoelde Alfons met “Als er weer iets lekt?”, bedoelde hij mijn natte kutje? Vast besloten dat het bij deze ene keer zou blijven liet ik me van de tafel zakken en nam een douche en ruimde de sporen van de wilde vrijpartij op.

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Wil jij een Negerin neuken?  Oude wijven zoeken een Sexdate!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm