Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Veilig een keiharde erectie

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Snel sexcontact met mij!

Zou je een Moeder neuken?

Geneukt door grote gespierde neger
Categorie: interracial | dinsdag 29 december 2015

Geile afspraakjes

Dit ware verhaal speelde zich af in de 70-er jaren van de ‘vorige eeuw”. Ter gelegenheid van hun eerste huwelijksverjaardag besloot John zijn vrouw Ineke eens goed en aangenaam te verrassen. Hun eerste huwelijksjaar was vrij moeilijk verlopen. Ondanks aanwezige grote liefde van beide kanten stelde de relatie op seksgebied weinig voor. Geen seks voor het huwelijk, getrouwd om het benauwde ouderlijk huis te ontvluchten, na het huwelijk bleek al snel dat Ineke last had van vaginisme. Toendertijd luidde het advies van de huisarts en specialist, neem een wijntje voor de daad. Dat dit niet helpt weet iedereen nu wij zoveel jaren verder zijn. Ondanks dat John, als een gezonde man met behoeftes, vrij veel moeite had met dit gegeven hield hij toch enorm van zijn vrouw en respecteerde het feit.

Hij had geld gespaard en boekte een reis voor twee personen naar Senegal in West-Afrika en wel naar een luxe resort aan de kust. Hun verblijf daar zou in een soort imitatie Afrikaanse bungalow zijn, met rieten dak maar dan wel met airco. Hij had over het land gelezen dat de oorspronkelijk bevolking tot de langste rassen in Afrika behoorden. Ineke was inderdaad aangenaam verrast toen hij haar dit vertelde en dat John dit voor haar over had. Het was ook voor een niet een gemakkelijk jaar geweest en er even tussenuit is dan altijd leuk en plezierig. En dan ook nog naar Afrika. Toendertijd zeker een aparte en exotische reisbestemming.

Een week van tevoren stond alles al door haar ingepakt klaar. Beter te vroeg dan iets vergeten. John fronste even de wenkbrauwen toe hij merkte dat de donkerharige Ineke een paar dagen voor vertrek haar haar geblondeerd had. Hij besteedde daar verder geen aandacht aan, immers het stond haar zeker leuk. De dag van vertrek was aangebroken en na een voor hun lange vlucht kwamen ze aan in Dakar, de hoofdstad van Senegal. Een bus stond klaar die hun naar het resort in M’bour zou brengen, een rit van zo’n 2 uur. Ze keken hun ogen uit tijdens de rit. In hun eigen land waren in die tijd nog niet veel anders gekleurde mensen en hier was iedereen zwart. Een aparte ervaring.

Bij het resort aangekomen werd men ingeschreven bij de receptie en kreeg je een polsbandje waarmee je overal toegang mee had en kon de organisatie controleren of je als buitenstaander niet gratis meeat in de restaurants. Hun koffers zouden gebracht worden en ze liepen de aangegeven route door het complex naar hun bungalow. Het bleek een rond gebouw te zijn waarvan elk helft ingericht was als hotelkamer. 2 onder 1 kap als ware. De bungalow was omgeven door een uitbundige weelde van bloeiende planten en op dat moment was daar een man gebukt bezig met de verzorging hiervan. Bij aankomst van de 2 nieuw gasten stond hij op en John en Ineke zagen een reusachtige neger met ontbloot gespierd bovenlijf waar zweetdruppels als parels op schitterden. John dacht: wat zal ie het warm hebben.

Ineke dacht stiekem: wat een grote vent en wat een mooi lijf.

“Hallo ik ben Mike, hartelijk welkom ik ben de verzorger hier. Ik zal jullie alles laten zien”. Hij liet ze voor gaan naar binnen en ongemerkt voor John liet hij zijn handen kort over de rug en billen van Ineke glijden. Ineke reageerde niet maar vond het eigenlijk best wel spannend. Ze had wel eens over zwarte mannen gelezen dat zij vrouwen met blond haar leuk vonden en dat zij sterk en hitsig waren. Daarom had ze het haar geblondeerd om te kijken hoe de mannen daarop zouden reageerden. Dus heel snel eigenlijk best wel.

Nadat alles uitgepakt was besloten ze samen naar het restaurant te gaan om wat te gaan eten en drinken. Ongelooflijk hoe groot dit restaurant was. Veel mensen waren daar aanwezig. En over een lengte van ruim 50 meter alleen maar voedsel. Na hun buikje vol gegeten te hebben liepen ze langs het strand terug naar hun bungalow. “Leuk hier” zei Ineke en John kon het alleen maar beamen. Aangekomen bij hun bungalow was Mike nog bezig met werkzaamheden. Hij begroette hun. Mike werkte al 2 jaar hier op het resort en hij was in een paradijs. Niet alleen hoe het hier er uitzag, hij had een baan, maar ook de grote aantallen vrouwen die hier met hun partner voor een weekje vakantie kwamen. Vrouwen die wisten dat ze toch hier na een week niet meer zo snel terugkwamen en zich werkelijk helemaal lieten gaan.

De meesten dames hadden nog nooit eerder een neger in levende lijve gezien en wilde allemaal meemaken hoe het nu was om te neuken met een zwarte. Zij belazerden allemaal als het kon hun echtgenoot. Nu dat kon je wel aan Mike overlaten. Begin 20, enorm potent en voorzien van een grote neuklat. Er moesten van hem al heel wat zwarte kindertjes in Europa rondlopen.

Hij zag nu dit nieuwe stel, vrij jong en zij zag er goed uit. Slank, grote borsten, hij zou een poging wagen, je weet immers maar nooit. Binnen in de bungalow waren de koffers uitgepakt. Er klonk luide krekelherrie in het rieten dak en Ineke zei John dat ze even buiten ging kijken. Binnen in haar hoopte ze dat ze nog een glimp van die Mike kon opvangen, de gespierde zwarte torso had een enorme indruk op haar gemaakt. Ze liep naar buiten en maakte een korte rondgang in de omgeving. Het was al vrij donker en overal klonken voor haar vreemde dierengeluiden. Best wel eng eigenlijk. Ineens stond hij voor haar. “Hi, jij alleen hier” vroeg Mike. Hij wist dondersgoed dat veel vrouwen altijd de eerste dag ’s avonds een loopje gingen maken, je wist immers nooit wat je tegenkwam.

Misschien wel een grote potente bosjesman.

“Ik ging even wat frisse lucht ademen” zei Ineke. “Ja, het ruikt hier lekker naar de zee” zei Mike. Ik woon hier vlakbij, wil je het zien?” Hij wachtte het antwoord niet af en nam haar bij de hand. Na een minuutje kwamen zij bij zijn hut aan de rand van het complex. “Ik pak wat te drinken”. Hij liep naar binnen en kwam even later terug met 2 bekers waarvan hij er een aan Ineke gaf. “Dit is het plaatselijke drankje, best lekker”. Nu hield Ineke wel van een wijntje maar dit smaakte wel anders. Was best wel lekker, wel sterk. Zij gingen naast elkaar op een bankje voor de deur zitten en Mike vertelde iets over het leven hier.

Ineke merkte ineens een sterke aantrekkingskracht naar de neger toe die naast haar zat. Ze kon het niet weten maar het drankje was een eeuwenoud middel om vrouwen te verleiden. Het spaarde Mike een hoop tijd en moeite. Het ging namelijk alleen maar om het resultaat, dat wist hij al vrij jong. Hij keek naar haar en wist dat het tijd was. Hij pakte met beide handen haar gezicht beet en drukte zijn lippen op die van haar. Ineke reageerde door het drankje alsof dit de normaalste zaak van de wereld was en beantwoordde Mike’s zoenen. Zij begon driftig met hem te tongen. Mike liet intussen zijn handen onder het shirt van Ineke glijden en kroop met zijn handen naar haar borsten. Daar aangekomen begon met haar tepels te spelen die heel snel groter werden.

Ineke vond dit als vanzelfsprekend. Zij duwde haar borsten tegen zijn handen aan om hier niets van te missen. Zij voelde zich enorm geil worden, een gevoel dat haar totaal onbekend voor kwam, dit had ze nog nooit eerder beleefd. De neger werd op dat moment voor haar de meest aantrekkelijke man ter wereld, John was totaal uit haar hoofd. Mike ging altijd snel op zijn doel af. Hij pakte een van handen en legde die op de grote bobbel op zijn korte broek. Ineke als in een roes, maakte zijn broek los en pakte de zwarte pik vast die terstond in haar hand op volle oorlogssterkte ging staan. Ongelooflijk wat ze daar in haar hand had. Ze deed wat ze altijd bij John deed. Ze ging met haar hand de pik aftrekken en dacht dat ze Mike daar veel plezier mee deed en het hier wel zou blijven. In haar kutje, daar werd door haar totaal niet aan gedacht.

Maar Mike had echter andere plannen. Blanke vrouwen moesten geneukt worden en deze was hierop geen uitzondering. Uit ervaring wist hij, dat door het drankje, elke vrouw voor de bijl ging, dus ook deze blonde Ineke zou sneuvelen. Hij keek naar haar handen die met zijn pik bezig waren en zei “wij kunnen hier niet zo blijven zitten, kom mee naar binnen”. Hij liet haar voor gaan naar binnen, schopte de deur achter hem dicht met zijn voet. Greep Ineke vervolgens meteen van achteren langs bij haar borsten. Zij bleef even zo staan en merkte toen dat Mike haar bloes uittrok en en ook haar rokje naar beneden schoof. Zij had niet in de gaten dat hij zelf ook al in zijn blote nakie stond. Met zijn grote stam fier vooruit. Hij pakte haar bij een arm, liep naar zijn bed en legde haar hierop. Spreidde haar benen en begon haar te likken. Ineke liet dit allemaal toe of dit de gewoonste zaak was. Natuurlijk had John dit ook wel eens bij haar gedaan, maar aangezien er van seks tussen hun geen sprake meer was, was dit al een tijdje geleden. En dan had John niet zo tong als deze Mike. Zij had het idee of zij door een hele groep negers gelikt werd. Zo goed ging Mike te keer bij haar. Supergeil werd ze en zeiknat.

Ze vergat de hele wereld om haar heen, laat staan dat ze nog wist dat John op haar zat te wachten. Ze lag met haar ogen dicht te genieten en begon te kreunen. Met haar lichaam gebeurde iets waarvan ze het bestaan niet af wist. Ze raakte enorm opgewonden. Mike vond dat het tijd was voor de volgende stap. Haar poes was zeiknat. Hij kwam overeind, nam zijn enorme pik in een van z’n handen, schoof zijn voorhuid een stukje terug zodat zijn grote eikel vrijkwam. Leunde toen weer voorover en tikte voorzichtig met de grote kop tegen haar schaamlippen. Deze weken enigszins uiteen en hij kon zijn pik vooruit schuiven, in de kut van Ineke. Deze had door alle emoties nog niets in de gaten.

Plotseling voelde ze iets groots in haar kut.

Mike zat nu met zijn pik helemaal in haar en begon deze voorzichtig heen en weer te bewegen. Ineke besefte langzaam wat er aan de hand was. Hoe kan dit nu, wat voel ik daar, waarom voel ik geen pijn, word ik geneukt? Ze raakte kort in paniek maar weldra ging dit over in wellust. Ze bewoog haar heupen tegen de beukende neger en legde haar handen op zijn billen om hem tegen haar aan te drukken. Haar vaginisme was totaal vergeten. Ze sloeg haar benen om hem heen om dit wonder goed te voelen. Mike wist natuurlijk niets van Ineke’s verleden en dacht alleen maar aan het neuken van dit kutje en het zo spoedig mogelijk volspuiten.

Ineke lag te genieten en merkte dat zij klaar ging komen. Dit zou haar eerste keer worden tijdens een vrij partij. Haar lichaam ging schokken en een moment later kwam zij op een ongelooflijke manier klaar. Mike voerde zijn tempo op en even later explodeerde de zwarte pik diep in haar. Grote stralen Afrikaanse sperma schoten diep in haar baarmoeder. Ineke voelde enorm goed dat de neger in haar spoot. Een aparte belevenis. Grote klodders negerzaad tegen haar wanden aan. Supergeil vond ze dat. Ze bleven nog even naast elkaar liggen. Toen dring het tot Ineke door dat ze terug moest naar John, haar man .

Ze kleedde zich snel aan. Snel liep ze terug. Ze schaamde zich voor haar gedrag maar ze had genoten. John was ongerust en ze vertelde hem dat ze even op het strand was gaan zitten om na de reis tot rust te komen. Ze kon hem moeilijk vertellen dat ze met Mike had geneukt en dat ze met hem geen last van haar vaginisme had. Die week ontmoette ze Mike nog slechts 1 keer. Het was behalve ongelooflijke seks met de grote neger ook angst vanwege geen anti-conceptie. Stel je voor dat ze zwanger zou worden. Hoe zou ze dat John kunnen vertellen. Met John had ze trouwens geen woord gerept over het neuken met Mike. Terug in Nederland bleek ze niet zwanger maar het huwelijk met John strandde wel na een tijdje. En hoe ging het verder met Ineke? Ik hoorde later dat ze af en toe nog wel eens een relatie met een neger gehad heeft. Het had blijkbaar wel een verslavend effect op haar gehad..

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Wil jij een Negerin neuken?  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm