Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Wil je met me neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Een lul zo hard als staal!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou je een Moeder neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Snel sexcontact met mij!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Op vakantie met Birgit
Categorie: interracial | dinsdag 10 september 2013 02:32

Geile afspraakjes

Gewoontegetrouw had ik voor het goede doel een lootje gekocht toen ze daarmee langs de deur kwamen, ik verwachte niets te winnen want ik won toch nooit iets maar deze keer was anders want ik won een 4 daagse vliegreis naar Tunesiλ voor twee personen. Ik ben vrijgezel en moest dus iemand vragen om mee te gaan, om ιιn van mijn exen mee te vragen waar ik overigens nog goed bevriend mee ben had ik geen zin in, eigenlijk onverwachts dacht ik aan mijn zus Birgit. Birgit kon wel een verzetje gebruiken na een moeizame scheiding woonde ze nu al weer enkele maanden alleen met haar zoontje van 2. Onze ouders wilden maar wat graag hun kleinzoon te logeren hebben dus vroeg ik haar en ze stemde ermee in. Tegen de middag kwamen we aan in de hotellobby die lekker koel was, we waren verrast dat we een tweepersoonskamer kregen i.p.v. twee eenpersoonskamers echter ondanks onze protesten kon dit niet veranderd worden en legden er ons bij neer.

De hotelkamer bleek uitzicht over zee te hebben en was ruim en luxe, het enige nadeel leek te zijn dat de kamer slechts over een afscheidingsmuurtje beschikte tussen de badkamer en de kamer. Na onze koffers te hebben uitgepakt kleden we ons om in wat luchtiger kleding om het terrein te gaan verkennen. Onwillekeurig bekeek ik mijn zusje, haar lichaam was normaal verstop in ruim zittende kleding maar haar maten leken goed in verhouding. Ze is klein en tenger maar haar vrouwelijke rondingen waren duidelijk aanwezig en haar buik was ondanks haar zwangerschap weer redelijk plat, heupwiegend liep ze kordaat voor mij uit en van opzij kon ik haar kleine borsten zien dansen op de cadans van haar stappen.

De voorzieningen bij het hotel waren geweldig en het strand heerlijk, zowel Birgit als ik vermaakten ons die middag uitstekend. Na het eten gingen we naar het zwembad en vroeg ze na zich afgedroogd te hebben of ik haar rug wilde insmeren, langzaam smeerde ik de koele zonnebrand op haar zachte huid van haar rug en benen en ik had gevoelens die niet horen bij een broer en zus.

Door de bijna open badkamer was het bijna niet vermijden dat ik delen van haar lichaam zag die ik normaal niet zou zien. Terwijl ik al in bed lag kwam zij de badkamer uit, ondanks het schaarse licht viel mijn mond open van verbazing. Mijn zusje was gekleed in een zo goed als doorzichtig zwart nachthemd wat zo kort was dat ik de overgang van haar billen naar benen zo kon zien, eronder droeg ze een klein zwart slipje, haar borsten bleven verborgen door het daar dichtere weefsel.

De volgende ochtend werd ik wakker, ik lag op mijn rug en zij lag half op mij en bewonderend keek ik naar haar voordat ik haar wegduwde zodat ik naar de wc kon gaan waarop ze wakker werd. Ze bood haar excuses aan maar die wimpelde ik weg als overbodig. Die dag gebeurde er weinig bijzonders behalve dat ze soms mijn bescherming opzocht als sommige heren wat te opdringerig werden.

De derde dag werd ik wakker met de heerlijke geur van haar halflange blonde haar in mijn neus, ik lag op mijn zij en ze had zich heerlijk tegen mij aan genesteld. Ik werd mij ervan bewust dat mijn ochtend erectie een heerlijke plaats tussen haar billen had gevonden, ik had een onbedwingbare drang om haar kleine borsten te voelen en voorzichtig omsloot ik er ιιn met een hand. De stof was dun en ik voelde haar warmte erdoorheen en onder mijn aanraking voelde ik haar tepel hard worden, haar ademhaling versnelde iets en ze kreunde toen ik de harde tepel tussen mijn vingers rolde. Ik schrok toen ze plotseling bewoog, ze duwde mij op mijn rug en ik voelde haar hand in mijn slip en plotseling zat ze op mij en voelde ik haar natte poesje om mijn harde lul terwijl zijn luid kreunde. Langzaam wipte ze op en neer met haar ogen dicht, mijn handen duwde haar nachthemd omhoog en gooide het op de grond. Haar parmantige borstjes deinden vrolijk mee met haar bewegingen met haar harde tepels als roodbruine kersen op een heerlijk toefje slagroom, ik rolde die harde tepels tussen mijn vingers en ze kreunde en keek mij daarna voor het eerst aan met een geile blik die ik nooit achter haar gezocht had. Hijgend vertelde ik haar dat ik ging komen en trok haar aan haar heupen naar beneden, diep in haar spoot mijn schokkende lul mijn zaad in haar terwijl ik kreunde van genot.

Ze boog voorover en likte aan mijn tepels en met een slurpend geluid verliet ik haar heerlijke lichaam, een tongzoen volgde en ik pakte haar bij haar heupen en trok haar omhoog. De geur van haar vrouwelijkheid vermengd met mijn zaad drong in mijn neus en met mijn tong vond ik haar gevoelige plekje, ze slaakte een kreet van genot en kreunde toen twee vingers haar grotje binnendrongen. Haar onderlichaam duwde ze meer naar mij toe om maar niets te missen tot haar lichaam sidderde en haar geile sappen over mijn gezicht stroomden.

Bezweet kwam ze naast mij liggen, haar ademhaling was nog snel. Haar kleine hand streelde mijn nog slappe lid en speelde met mijn ballen, langzaam groeide er bij mij weer wat door haar behandeling en kussend en likkend schoof ze langzaam omlaag en zoog mijn halfharde lul naar binnen terwijl haar handen met mijn ballen speelden.

Door haar bijna treiterende liefkozingen hield ik het niet meer, ruw trok ik haar omhoog en duwde haar op haar rug en binnen enkele ogenblikken lag tussen haar gespreide benen en tikte mijn eikel tegen haar gezwollen natte lippen. In ιιn keer stootte ik naar binnen en haar lichaam schokte terwijl ze naar adem hapte, ik neukte dit kleine geile ding hard en snel. Haar scherpe nagels drongen regelmatig in mijn rug en ze kreunde en steunde onder mij tot ze schokkend onder mij klaarkwam en haar kut mijn harde staaf omklemde en ze schreeuwde van genot, nu werd het voor mij ook teveel en pompte weer een lading in haar.

Nadat we bijgekomen waren zijn we samen onder de douche gegaan, de rest van de dag verliep zonder veel schokkende dingen buiten het feit dat we soms niet van elkaar af konden blijven zoals verliefde stelletjes dat hebben. Die avond kwam voor mij de grote verrassing, we liepen nu met het grootste gemak naakt door onze kamer en ik bewonderde haar kleine mooie lijfje. Ze kwam naar mij in bed lopen en nestelde zich tegen mij aan en we begonnen elkaar te strelen en ze fluisterde in mijn oor dat ze op ιιn plaats nog maagd was omdat hij dat vies had gevonden. Bewonderend keek ik naar haar strakke ronde billen en kon niet begrijpen dat hij zo'n aanbod had geweigerd, in de badkamer vond ik een fles massageolie en toen ik weer bij haar in bed kwam vroeg ze of ik voorzichtig met haar wilde zijn. Met een kussen onder haar buik en haar kontje omhoog lag ze voor mij gereed, ze rilde toen de koude olie haar sterretje raakte en mijn vingers glommen. Zachtjes masseerde ik haar sterretje en daarna glipte er een vinger haar strakke kontje in, langzaam kon ze wennen aan de vingers die vervolgens naar binnen drongen en haar kontje oprekte voor ik ze terugtrok. Met de olie smeerde ik mijn harde lid in totdat hij glom van de olie en bracht mijzelf in positie, ik fluisterde nog even iets in haar oor en duwde. Ik voelde even weerstand en daarna gleed ik in haar onder door het kussen gedempte gekreun van haar, zonder te bewegen bleef ik zo liggen zodat ze kon wennen om haar vervolgens langzaam te neuken. Ze begon steeds meer mee te bewegen en ik stootte nu harder en dieper in dit geile gewillige vrouwtje dat zichzelf met haar vingers verwende. Mijn harde lid drong moeiteloos keer op keer in haar strakke kontje en het geluid van tegen elkaar kletsende lichamen vermengde zich met gekreun, gehijg en kreten van genot tot ik met een oerkreet voor de laatste keer stootte en mijn lul diep in haar schokkend zijn lading in haar darmen spoot en ik uitgeput zwaar op haar tengere lichaam steunde. Niet veel later voelde ik haar lichaam onder mij schokken. Na een verfrissende douche vielen we naast elkaar in slaap.

De laatste ochtend werden we vroeg wakker, samen stonden we in de badkamer en zij stond voor de wastafel met haar rug naar mij toe. Haar parmantige borsten zag ik in de spiegel en haar stevige billen staarden mij aan, ik kwam achter haar staan en omsloot allebei haar borsten en voelde de tepels onder mijn vingers groeien. Ze duwde haar billen naar achter tegen mijn halfharde lul en riep lachend dat ik een geile beer was, zonder iets te zeggen draaide ik haar om en tilde haar op het kastje wat er stond en dook met mijn gezicht tussen haar heerlijke dijen. Binnen enkele seconden had ze een drijfnatte spleet na wat verwennerij met mijn tong en ze smeekte mij bijna om haar te nemen, pas toen ik voelde dat ze op het punt stond te komen en mij daarom smeekte stootte ik ruw mijn staalharde pik in haar drijfnatte spleet. Ze gilde bij elke stoot en haar lichaam schokte onder mijn stoten en de golven van genot van haar orgasme wat nooit leek te eindigen voordat ik kreunend mijn lading haar baarmoeder inspoot.

Na uitgebreid gedouchd te hebben gingen we naar de eetzaal voor ons ontbijt, daar besloten we nog even te gaan zwemmen in de zee want over ruim 2 uur moesten we uit onze kamer zijn en niet veel later zouden we in de bus zitten op weg naar het vliegveld. Slechts gekleed in onze zwemkleding en een paar handdoeken van het hotel liepen we naar het strand en zwommen en stoeiden in het heerlijke water, uit het water droogden we elkaar af en werden allebei handtastelijk. Het strand was verlaten en we vonden een beschutte plek en verdween onze zwemkleding van onze lichamen, het voorspel was kort want onze opwinding was al groot, ik lag op mijn rug in het zand en mijn zusje zat met gespreide benen op mij haar handen zochten steun op mijn borst toen ze zich langzaam liet zakken over mijn harde lid. Heel langzaam bewogen we, dit mocht wat ons betreft eeuwig duren, verderop zag ik iemand aankomen. Birgit kon hem niet zien, een donkere knul van circa 17 jaar kwam dichterbij en keek met grote ogen naar wat wij deden. Aan de bobbel in zijn broek te zien liet het hem niet onbetuigd, ik kreeg een ondeugend idee en wenkte met mijn hand dat hij dichterbij moest komen en daarna dat hij zijn kleren kon uittrekken. Hij was niet al te groot maar wel mooi gespierd!

Zijn zwarte lul was hard en enorm groot!

Pas toen hij dichterbij kwam had Birgit door dat hij er was en even schrok ze tot ik haar geruststellend streelde. Ze keek weer even naar mij en daarna met grote ogen van ongeloof naar hem en langzaam stak ze haar hand uit, zijn zwarte lul schokte bij haar aanraking om hem daarna in haar hand te nemen maar hij was te groot om te omsluiten. Langzaam bleef ze op en neer wippen terwijl ze hem dichterbij trok en de grote eikel tussen haar lippen nam, ze had duidelijk moeite om hem in haar mond te krijgen en likte en kuste zijn harde lid tot aan zijn ballen waar ze even op zoog en ze vervolgens met haar hand leek te wegen. Ik stelde voor aan Birgit dat hij en ik van plaats konden wisselen, ze keek mij vol ongeloof aan maar kwam omhoog, hij keek verbaast toen ik het met handgebaren uitnodigde te gaan liggen.

Ze hapte naar adem en gooide haar hoofd verschillende keren achterover toen ze zich liet zakken over zijn dikke zwarte paal, ik voelde enige jaloezie toen ik die zwarte paal in haar zag verdwijnen. Langzaam wipte ze op en neer en al snel glom zijn zwarte paal in het zonlicht, hij speelde met haar harde tepels en trok haar omlaag en nam ze tussen zijn lippen. Toen zij vooroverboog kwam ik dichterbij en mijn van speeksel druipende vingers duwde ik tegen haar sterretje, ik voelde haar lichaam schokken en masseerde haar sterretje en duwde mijn vinger naar binnen en rekte haar aarsje weer op. Ik hoorde ze allebei kreunen van genot toen ik achter haar plaatsnam en plaatse mijn van speeksel druipende eikel tegen haar sterretje, ze kreunde toen ik langzaam binnendrong en hij keek verbaast naar mij. Als afleiding kuste ze hem nu voor het eerst vol op de mond en ik vermoede dat ze tongen, met ιιn hand omsloot ik haar borst en speelde met haar tepel en met de ander greep ik haar schouder en stootte opnieuw. Haar lichaam schokte en ze kreunde, twee lullen waren haar lichaam nu binnengedrongen en vulden haar buikje keer op keer bij elke stoot en ik voelde met mijn lul slechts gescheiden door een dunne wand zijn lul in haar bewegen. Voor haar werd dit teveel en haar lichaam rilde en schokte toen ze klaarkwam op onze lullen, ook voor hem was dit te veel en ik voelde zijn grote zwarte lul naast de mijne schokken terwijl hij het kutje van mijn zusje volpompte met zijn negerzaad. Ik stootte nog enkele keren in haar gevoelige lichaam en ook ik klaarkwam en de darmen van haar volspoot.

Met een dikke zoen nam ze afscheid van hem en weer met onze badkleding aan liepen we naar het hotel voor een snelle douche en om daarna de terugreis te aanvaarden.

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Wil jij een Negerin neuken?  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm