Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Veilig een keiharde erectie

Zou je een Moeder neuken?

Wil je met me neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Een lul zo hard als staal!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Ik ruil van broer met mijn vriendin!
Categorie: incest | donderdag 18 januari 2018

Mijn beste vriendin "doet" het met haar broer. Ik kan er niet over uit. Gisteravond vertelde ze me eindelijk wat ik al misschien vermoedde maar nooit kon of wilde geloven. Kim, mijn vriendin is 17, even oud als ik. Haar broer John is een jaar of twee ouder, denk ik. Ze neuken al bijna een jaar met elkaar. En zei Kim, "Laura, we vinden het allebei heerlijk, wat is er dan op tegen?" "Het is wel je broer, ja, dat noemen ze incest," zei ik nogal pinnig. Ze lachte een beetje en haalde haar schouders op. "Ik zie Martin vaak genoeg naar je tieten staren, en je verlekkerd bewonderen. Ik wed met je dat hij het ook graag met jou zou willen doen. En wees eerlijk, Laura, zou je het niet een keer met hem willen proberen. Het is vetrouwd. Hij ziet er geweldig uit, hij is lief, eerlijk gezegd vind ik hem lekkerder dan Peter. Geen kwaad woord over je vriend hoor, maar als ik zou moeten kiezen, neem ik je broer." Het is hopelijk duidelijk dat Martin mijn broer is en Peter mijn vriend.

Geile afspraakjes

Ze heeft een beetje gelijk, die Kim, ze heeft me aan het denken gezet. Mijn broer is een stuk. Zou ik durven en hoe dat eventueel aan te leggen. Ik kan moeilijk naar hem toestappen en hem vragen mij te neuken. Ik zie me al. Zie je nu, ik zit er inmiddels echt over te denken. Dat gesprek gisteravond heeft me toch opgewonden. Kim had nog voorgesteld binnenkort eens met zijn vieren uit te gaan, wij met onze broers. En dan kijken wat er gebeurt. Kim zei, "we gaan gezellig uit met zijn vieren, drinken wat en gaan dan naar mijn huis, om daar nog wat verder te drinken. Mijn ouders zijn op vakantie, dus we hebben het rijk alleen. En laat de rest dan maar aan mij over." Ik heb geen ja en geen nee gezegd. "Ik zal er over denken, Kim, met zijn vieren uit lijkt me hardstikke leuk, na afloop bij jou thuis wat drinken en napraten lijkt me ook gezellig. Als het daarna prettig uit de hand loopt, denk ik dat jouw broer , nee ik weet het eigenlijk wel zeker, me best een lekkere beurt mag geven. Als hij tenminste wel zijn kop dicht houdt tegen mijn vriend. "

Zo fantaseerden we maar verder.

Kim vertelde dat zij en John elkaar helemaal vrij lieten. " We neuken vaak en eigenlijk het liefst met elkaar, " zei Kim, "maar ik zou het ook graag een keer met je broer willen doen. Ik val wel een beetje op hem. Denk je dat hij mij ook leuk vindt?"

Kim hoeft zich wat dat betreft geen zorgen te maken. Iedereen vindt haar leuk en niet voor niks. Ze is vrij lang, zo,n 1.75m, maar Martin is 1.90m. Donker half lang haar, dat prachtig valt op haar schouders. Groene ogen en heerlijke tieten, de mijne zijn ook niet slecht, maar die van haar , mmm, groot, mooie vorm, lange donkerbruine tepels.

Mijn tieten zijn kleiner, gelukkig houden niet alle mannen van die hele grote. Ik merk dat ik inmiddels een natte kut heb gekregen. Vanwege John, haar broer, of komt het doordat ik toch een beetje over sex met mijn eigen broer aan het fantaseren ben geslagen? Ik denk heel even aan Peter, mijn vriend. Ik sta wel op het punt hem te bedonderen en misschien zelfs met mijn eigen broer. Zie je nou, ik begin het steeds normaler te vinden.

Ik en mijn broer, jezus, ik ben geil!

Ik houd het niet meer uit, pak mijn telefoon en bel Kim. "Hoi, " zeg ik, "wanneer gaan we uit met onze broers, Kim?" Even is het stil, dan hoor ik haar lachen, "Vanavond wat mij betreft, even met John overleggen, of hij wil en kan. Maar dat weet ik eigenlijk wel zeker. Enne, Laura, betekent het ook dat jij misschien toch wel....." Ik onderbreek haar, "ik weet het nog niet helemaal zeker, Kim, laten we zien , hoe het loopt. Ok? Laat mij Martin vragen, oh and by the way, hij vindt jou heel leuk , maar laat me hem vragen of hij kan. Bel me over 10 minuten, dan kunnen we een vaste afspraak maken."

Ik loop naar Martins kamer. Hij ligt op bed met zijn laptop op zijn buik. "Hoi broertje, ik heb een plan. Wil je horen?" Ik buig voorover en zoen hem op zijn voorhoofd. Hij kijkt me verbaasd aan. "Wat doe jij verdacht lief, heb je geld nodig, wat voor plan?" Kim en John willen vanavond met ons uit. wat drinken, niks bijzonders. Zin?" Hij bromt wat, legt zijn laptop weg en zegt. " Lijkt me leuk, ik vind Kim een heerlijk wijf. Maar ga je niet met Peter dan? " "Wij vonden het een leuk idee een keer met onze broers uit te gaan." zeg ik. Hij staat op en hoewel ik niet de kleinste ben moet ik nu tegen hem opkijken. "Ok, kleine zus, doen we, trouwens heb jij enig idee of ik iets met Kim , je weel wel wat ik bedoel, kan bereiken?" Ik kijk hem bestraffend aan. "Denken jullie mannen altijd alleen aan die dingen?" Hij schiet in de lach. "Jazeker, niks mis mee toch? En ben jij dan niet geinteresseerd in Kim,s broer. Volgens mij ben jij ook best een lekker geil ding."

Ik bloos tot over mijn oren. Hij moest eens weten. Geil ben ik zeker.

Een kwartier later gaat de telefoon, John kan, wij kunnen en we spreken af. We ontmoeten elkaar een half uurtje later in onze stamkroeg. De avond gaat voor mij tergend langzaam voorbij. Het ene moment zie ik me met John liggen neuken, en dan stel ik me voor dat John van me afgaat en dat Martin zijn pik in me stopt. Eindelijk is het zover, "Zullen we nog even naar ons huis gaan?", zegt Kim. In koor roepen we allemaal dat we dat een heel goed idee vinden. Ik heb het idee dat iedereen zo zijn eigen gedachten heeft over wat er gaat gebeuren. Thuis bij Kim en John loopt het al snel zoals Kim en ik verwachten. Mijn broer kleeft aan Kim en die twee verdwijnen al snel naar Kims kamer.

Ik kijk John aan, ik ben geil, voel mijn kut nat worden. "Heb jij ook een kamer?", vraag ik heel stom. Hij pakt me vast en duwt me zacht voor zich uit. Voor ik het weet lig ik naakt op zijn bed. Ik kijk hoe hij zich ook uitkleedt en wacht tot ik zijn lul kan zien. Hij heeft een heerlijk lichaam , zijn pik is keihard en staat recht overeind, maar is niet zo heel groot, ik bedoel, zoveel heb ik er ook weer niet gezien, maar het is iets beneden mijn gemiddelde zal ik maar zeggen. Maar John Is heel lief. Hij streelt mijn tietjes en zegt heel lief dat hij best van kleine borstjes houdt. Hij sabbelt aan mijn tepels. Ik word weer opgewonden.

"Kom in me," fluister ik, "neuk me, ik heb geen zin in voorspel, ik wil hard worden geneukt." Ik lig op mijn rug, trek hem op me, en sla mij benen op hem heen. Hij glijdt makkelijk bij me binnen, zo nat ben ik, ik kan het niet helpen, maar geef een gil. "Ja, zooo, lekker John, nu hard, neuk me hard," Hij begint te stoten en ik beweeg met hem mee. Zijn lul is misschien niet de grootste, maar hij neukt me heerlijk. Harder en harder stoot hij. "Zo hard genoeg, geil ding, zo hard genoeg?" gromt hij. "Je naait me goed, je neukt me heerlijk, ik hou van die pik van je. Ga door, harder, harder.," schreeuw ik. We maken, ik eigenlijk, veel herrie. maar het kan me niet schelen.

Ik hijg, ik grom, ik schreeuw, "Laat me komen, laat me lekker klaarkomen spuit mijn kut vol, lieve John, neuk me zo hard als je kan." Ik ken mezelf niet, zo luid ben ik nooit eerder geweest. Lieve John weet wat ik wil en wacht met zijn eigen orgasme. Dan voel ik het komen, ooooo, zo iets lekkers, zo geil, ik til mijn kont op. om hem zo diep mogelijk in me te houden. "Ik kommmmmmmmmm, John, nuuuu, jaaaaa, o god, jaaaaa, Ja. John, nu jij, kom in me, spuit me vol," Ik tril over mijn hele lichaam en John stoot nog een paar keer hard en dan voel en hoor ik hem klaarkomen. Hij schreeuwt het nu ook uit. "Samen, Laura, we komen samen. jezus, Laura, dit was zo goed, ik spuit in je lekkere kut. Je heerlijke, geile , natte kut." Hij zoent me en laat zich dan van me afrollen. We liggen een paar minuten stil naast elkaar.

Dan kijkt John me aan. "Dankjewel Laura. Dat was heerlijk. Je bent lief en je neukt als een tijger." Ik staar voor me uit. "Ik heb ook niks te klagen, ik was zo geil en je hebt me heerlijk laten komen. Lange tijd niet zo lekker. "Kan je nog een keer?" Hij geeft niet gelijk antwoord en zegt dan een tikje verlegen. "Kim heeft je toch over ons verteld? Ik ga je nu iets vertellen, maar je moet niet boos worden, maar Kim heeft het nu inmiddels ook aan je broer verteld. Als hij het goed opneemt en met jou zou willen neuken, komt Kim dat zo vertellen. Als jij dan ook zou willen , ok, dan doen jullie het, wil jij of hij niet, dan gaat het over. Boos?"

Ik knik van nee, ik ben niet boos, ik denk aan mijn broer en ik weet het nu wel zeker, ik hoop dat hij wil, want ik ben er helemaal klaar voor. Ik vertel John dat ik een besluit heb genomen. "Ga maar naar ze toe, en kijk of hij wil, zo ja, blijf jij maar daar en stuur Martin. Ok?"John zoent me op mijn mond en loopt in zijn blote kont de kamer uit. Ik lig zenuwachtig naar de deur te kijken. Wie zal er binnen komen?

Even later gaat de deur open, mijn hart bonkt in mijn keel, dan komen Kim en John binnen. Toch teleurgesteld kijk ik ze aan. "Hij wil niet?" Ze lachen allebei. Kim komt op bed liggen. "Hij schrok zich eerst dood, die arme jongen, vroeg of we gek waren geworden, zei dat hij niet geloofde dat wij het deden. Ik heb toen heerlijk met je broer geneukt, Laura, en toen we klaar waren, zei hij opeens. weet je, eigenlijk wil ik heel graag met mijn zus, gek he, zei hij, je eerste reaktie is -absoluut niet- en nu komt het, je broer vertelde na het neuken dat hij, terwijl hij met zijn pik in mij zat zich voorstelde dat hij jou, Laura, aan het neuken was. In ieder geval, om een lang verhaal kort te maken, hij wil graag en hoopt je zo te zien. De enige vraag is nu nog. Wil jij ook?" Ik gaf geen antwoord, stond op en liep naar Martins kamer.

Ik deed de deur langzaam open en stapte verlegen de kamer in. Martin lag op bed en was volgens mij net zo verlegen op dat moment als ik. "Je ben gekomen, fijn, ik hoopte het zo. Kom" Ik ging naast hem liggen, dicht tegen hem aan. "Spannend, vind ik het wel, ook wel een beetje eng. Hoe begin je zoiets?" Hij sloeg zijn arm om me heen. "Je bent heel mooi, zusje. Wat wil je. Eerst een beetje wennen, een beetje vrijen? Ik weet eigenlijk niet hoe ik moet beginnen. Ik heb dit nooit eerder gedaan." Ik schoot in de lach, "Ik wel zeker." "Martin?", fluisterde ik. "Met John heb ik net heerlijk geneukt, doe maar hetzelfde, als we eenmaal meer gewend zijn, gaan we meer dingen doen, dan gaat het wel vanzelf. Kom maar op me en neuk me, hard en snel. Net deden John en ik het ook zonder voorspel, nu maar weer zo, als je eenmaal bezig ben, dan komt de rest vanzelf. Ik trok hem op me, en zag zijn pik , hard en dik en groot. "God , Martin, die lul van jou is groot, wist ik niet.

Wees lief voor me, en doe voorzichtig."

Ik pakte zijn lul en leidde hem voor mijn kut. "Duw maar," zei ik zacht. Ik was nog nat van mezelf en van John,s sperma, ik voelde hem een klein beetje naar binnen komen. Mijn God, hij was enorm. "Nog een beetje, Mart, voorzichtig. Stukje voor stukje schoof hij in me. "Ik zit er bijna helemaal in. Heb je pijn? vroeg hij. Hij was zo lief. "Een beetje, een beetje pijn, maar het wordt al minder, kom maar. Hij vulde mijn kut helemaal. Zacht begon hij te bewegen. "Je hebt een lekker kutje , zus. Je bent lekkerder dan Kim zonet. "Hou je mond," zei ik, begin me te neuken. Langzaam in het begin, ik laat je wel weten wanneer ik harder wil." Hij stootte en zat nu helemaal in me, de pijn was weggetrokken en ik dacht eraan dat ik nu mijn broers grote harde pik in me had. "Ben je net zo geil als ik, Mart, ik vind dit zo bizonder, neuken met je broer, het maakt me geiler dan ooit. Doe maar , broertje, naai je kleine zusje, rek mijn kut maar op met die geile stijve pik van je, je voelt lekker. Toe maar, je mag harder, zo hard als je wil, en diep, neuk me, oooohhh, Mart, we neuken, ooo, jaaaa, ga door, ga door. jaaaa." Ik bleef kreunen, het was zo lekker, zo geil, anders geil, heel bizonder geil.

Hij neukte me hard, maar langzaam, stoot, langzaam een stukje omhoog, wachten en dan weer een harde diepe stoot. Zo was ik nooit eerder geneukt. Hoe lang we bezig waren, weet ik niet. Het was of we niet meer op deze aarde waren. Met iedere stoot diep in mijn kut, kwam ik langzaam naar mijn orgasme, ik wilde zo graag komen, maar ik wilde ook dat het nooit zou ophouden. "Ik wil komen, ik wil niet komen, ik wil komen, o, god, Mart, laat me komen, nee, ik wil niet ophouden, doorgaan, o, lieve heer, ga door, ja, ja, ja, Mart, ja, ga je in me spuiten, Mart, ik denk dat ik ga...., o jezus, ik kommmmmmmmmmmmmmmm, ik kom, ja, Mart, jij ook, jij ook, Mart, kom in me, ik wil je voelen spuiten."

Martin kwam, hij brulde het nu uit, ik huilde met hem mee, ik bleef komen,twee keer, drie keer, Ik voelde zijn pik in mijn kut samentrekken. Ik klemde met mijn kutspieren en melkte hem leeg. Uiteindelijk werden we stil. Lagen stil naast elkaar. "Hoe voel je je?" vroeg ik, "schaam je je?" Ik voelde hem nee schudden, nee geile zus van me, hoe voel jij je? "Mmmmmmm, goed, heerlijk," zei ik.

We schrokken op toen de deur ineens open ging, toen ik opkeek zag ik Kim en John, poedelnaakt, binnenkomen. Kim keek me vragend aan. "En, hoe was het. Wil je nog een keer ruilen van partner?" Ik schudde mijn hoofd, keek mijn broer lief aan en zei. "Voortaan neuk ik alleen met hem.

Wil jij een Negerin neuken?  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm