Zou jij een oudere vrouw neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Een lul zo hard als staal!

Snel sexcontact met mij!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Veilig een keiharde erectie

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Gescheiden moeder en dochter! [3]
Categorie: incest | woensdag 17 januari 2018

[3] ‘’Luna wakker worden, heb een verrassing voor jou!’’ Het was half drie in de middag. Luna gaapte en moest even nadenken waar ze ook alweer was, o ja bij die aardige mevrouw Jeanette, nou ja aardig…..Ze was wel ontmaagd met een flinke zwarte kunst pik door haar. Haar kutje schrijnde nog behoorlijk. Ze had haar onderbroek weer aan, merkte ze en er zaten nog wat bloedvlekken in. ‘’Kom je er uit!’’ ‘’Ja..ja Meesteres!’’ ‘’Doe je onderbroekje maar vast uit, kleed je maar helemaal uit, dan kunnen ze jou gelijk goed zien, des te eerder staan ze hard!’’ ‘’Staan ze hard?’’ Het wilde nog niet doordringen, tot in de hersens van het mooie blondje.

Geile afspraakjes

Ze kwam beneden en daar stonden James en de butler in hun blote kont. Ze zag de pikken van de mannen reageren op haar binnenkomst, ‘’jou eerste echte pikken!’’ Riep Jeanette. ‘’Als jij je lekker door hen laat neuken, overdenk ik of ik je niet kan wegkopen bij Sidney en je kan hier bij mij wonen als gebruiks sletje!’’ ‘’Ja, maar dan is mama alleen?’’ Ze bleef naar de trillende pikken kijken, er lekte al voorvocht uit en dat kwam door haar, begreep ze. ‘’O, jou moeder, er is plaats genoeg in dit huis hoor, jou moeder kan wel een beetje meehelpen in het huishouden, dan krijgt ze ook het gevoel dat ze er bij hoort!’’ ‘’Ik neem haar kutje,’’ reageerde James.

‘’Waarom moet je me wegkopen bij Sidney?’’ ‘’Ik ben toch niet van hem, of zo?’’ ‘’Hij heeft duizenden euro’s in jou geinvesteerd.’’ ‘’Had hij niet hoeven doen hoor, heb nog tegen hem gezegd dat hij niet van die dure dingen hoefde te kopen?’’ ‘’Je hebt nou eenmaal dat contract ondertekend en nou niet net doen alsof je niet wist wat er van je verwacht werd?’’ ‘’Is ze al in haar lekkere ronde kontje geneukt?’’ Vroeg de butler, want dat bleef er nu voor hem over, haar kutje was al geclaimd door James. ‘’Ze heeft er nog helemaal geen echte pikken in haar geile lijfje gehad, alleen een flinke kunstlul in haar kutje, dus volgens mij is ze nog maagd in haar kontje, blijven jullie nog vragen stellen of wordt ze nu eindelijk gepakt?’’ ‘’Me kutje is nog erg gevoelig hoor?’’ ‘’Des te lekkerder,’’ reageerde James, weer.

‘’Kom hier sletje!’’

Luna keek Jeanette aan, die ja knikte en met haar hand wuifde, van ga nou maar…. Luna liep dus naar James. ‘’Zet mijn smachtende pik maar op jou gevoelige kutje. Ik heb zin om je hard te neuken!’’ De pik was niet zo groot als dat kunstding van gisteren. Ze pakte het ding beet, ze voelde het gewoon kloppen en het voelde niet echt hard aan en het was warm. Ze zette het op haar spleetje en James perste het grommend gelijk naar binnen, terwijl hij haar stevig bij de heupen vast hield. ‘’AUWHA…PP…PIJN?’’ Haar kutje was echt nog pijnlijk gevoelig van de ontmaagding, maar ja mannen, He. James genoot dat ze nog een beetje pijn had, dat kwam door zijn stotende harde pik, zijn pik veroorzaakte de pijn. ‘’Wordt wel minder Luna, nou niet moeilijk gaan doen, He?’’ ‘’Nee Meesteres.’’ James mocht wel denken dat het door zijn pik kwam, maar die van hem was maar zestien, nou ja zestien viel nog wel mee….ging om de grote van die kunstpik en hij gaf nu een harde stoot en zat er tot aan de ballen in en hield stil. Zijn handen verplaatste hij naar haar stevige ronde billen en trok die uit elkaar. ‘’Kom op Pjetro!’’ Pjetro, zo heet dus de butler en die zette zijn pik tussen haar billen op haar sterretje en begon te persen. Luna beet op haar tong, ‘’sssssstttt,’’ toen die pik haar kringspier passeerde… Jeanette vingerde zich naar een hoogtepunt.

Beiden begonnen te stoten, eerst nog wat onhandig, maar ze hadden het ritme gauw te pakken, je voelde gewoon je lul over de andere lul, met alleen dat dunne tussen huidje glijden, was dat door de schepper ook zo bedoeld? ‘’Ooooohhhh…huh….oooohhh,’’ begon Luna, zachtjes te kreunen.

Jeanette was nu aan het telefoneren. Ze werd niet gemist en kon dus rustig in de kamer er naast. ‘’Ja Sidney, ik wil dat sletje van jou overnemen?’’ ‘’Ik heb nog niets met haar gedaan, alleen er maar geld in gestoken?’’ ‘’Ja, dat snap ik, ik bied tienduizend en je mag haar nog een nachtje uitwonen, maar daarna is ze van mij, geef haar maar het gevoel dat ze blij is als je bij jou weg kan!’’ Sidney besefte dat de macht van Jeanette niet alleen bij haar geld lag, maar ook het aanzien dat ze genoot. Ze kon je maken of breken. ‘’Oke..oke twaafduizend en ze moet nog een gangbang ondergaan!’’ ‘’Deal, maar geen onherstelbare schade, aan haar geile lijfje, want dan weet ik je te vinden!’’

‘’Ooooohhhh…O..MY..GOD…oooohhh,’’ twee harde lullen. ‘’Lekker he, sletje?’’ ‘’Tevreden met het kontje Pjetro?’’ ‘’Ja…ja lekker strak is ze nog, aaaghhhh..aaghhh….wil ik wel vaker neuken.’’

De moeder van Luna had geen idee wat haar dochter nu allemaal onderging. Ze was al blij dat ze in de huurwoning mocht blijven, dat haar dochter daarvoor haar lijf verkocht, dat had ze nooit goed gevonden, als ze het geweten had.

Luna voelde ze klaarkomen in haar kutje en kontje. Kreunend schoten de heren hun volle ballen leeg in haar geile lijfje. ''Ga je maar douchen Luna, daarna brengt James jou weg!'' Luna ging zich douchen en ze droogde haar haren met zo een blaas ding, wist zij veel hoe dat heet.

James was al bijgepraat. ''Gaat u mee juffrouw Luna,'' en even later reden ze weg in een Mercedes. ''Waar gaan we heen?'' ''Jij gaat voor de laatste keer naar Sidney, want je bent weggekocht, je wordt de komende nacht uitgewoond, ik zeg maar zoals het is, maar hij en anderen mogen jou geen letsel toe brengen, want als dat gebeurd neem ik maatregelen, ik heb de opdracht van mevrouw gekregen en in dat geval wordt Sidney wakker in het ziekenhuis.'' ''Wat is dat, dat ik uitgewoond wordt?'' ''O, dat is een simpel woord voor Gangbang en dat betekend, dat je door neem ik aan tientallen kerels wordt geneukt, of eigenlijk nog simpeler.....verkracht...., daarna haal ik jou weer op en ik halen wij jou moeder ook op!'' De auto stopte voor het luxe dure huis. James belde aan en even later deed Sidney. ''Ik kom juffrouw Luna brengen en ik kom haar precies over vierentwintig uur weer op halen en nog maals geen blijvend letsel!'' ''Komt goed James, komt goed,'' en Luna stapte uit de auto en liep bij Sidney naar binnen, die de deur weer dicht deed. Hij mopperde wat over zijn hoge investeringen in haar en de vooruitzichten die hij had met haar en nu niet door gingen en dat de wereld zo oneerlijk was en zo.

Hij had nog wel een dikke harde grote vette lul voor haar, dat dan wel weer. ''Ik neuk je verdomme hier in de gang al hoertje, ik had jou verdomme willen ontmaagden!'' ''Uit dat onderbroekje, verdomme nee trek alles maar uit!'' Luna stond er nu in haar blote kontje en zag de dikke harde grote vette pik van haar voormalige eigenaar, want zo zat dat contract wel in elkaar. Ze was nu eigendom van Jeanette, of meesteres Jeanette als het om seks ging..... Sidney drukte haar tegen de muur, ging iets door zijn knieen en perste zijn pik in een keer naar binnen, rechte zijn rug zodat Luna nu met haar voeten de grond niet meer raakte en dus zeer diep gepenetreerd werd. ''Ooooohhhh...ooohhhhh..neeeeeeee,'' gilde ze, zover werd ze wel opgerekt. ''Je moet gewoon voelen waarvoor je bent....trut!'' Hij pakte haar stevig bij haar tieten en nam haar met zeer diepe halen, ''verdomme geil lijf..aaghhh ..ik ..ik wil je eigenlijk niet kwijt, seks slet..geil hoertje verdomme,'' kneed haar tieten fel, dit sletje had hem duizenden euro's op kunnen leveren, nu leek die twaalfduizend wel veel, die hij nu kreeg. Hij had het veelvoudige met haar kunnen verdienen. ''Aaaghhh...aagggg...ggg...geile hoer!''

''Ik hh..hoop dat ze jou gaat neuken, compleet uitwonen!''

Diepe..diepe..diepe halen, ''aaghhh..ik wil dit aaaggghh mmmm ss strakke kutje niet kwijt!'' Luna kwam verschrikkelijk geil klaar op de harde pik, want neuken kon die wel, die Sidney. ''Godverdomme ze komen zo,'' zei Sidney, toen hij op zijn horloge keek en begon harder en sneller te stoten. Luna bleef in haar orgasme zitten....leek geen einde aan te komen, haar kutje molk en molk aan de dikke in haar stotende lul. Er werd aangebeld.... ''Verdomme, jij blijft hier staan!'' En ze zakte weer op haar voeten, de dikke stamper gleed eruit en haar eigen geil liep langs haar dijen. Sidney opende de deur en een stuk of tien kerels kwamen naar binnen, ''red je maar even, zei hij, tegen zijn vrienden en liep weer naar Luna zakte iets door zijn benen en ramde zijn pik er weer in waardoor ze weer op haar tenen kwam te staan en vast tegen de muur ruw werd geneukt.

''Is dat ons speeltje voor de komende uren?'' Vroeg Sonny. ''Ja dit is hoertje Luna, pak maar vast een biertje en open er ook een voor mij. Ik neuk mij nog ff klaar in haar strakke kutje.'' ''Ziet er erg lekker uit, kan ik niet gelijk nu haar kontje nemen?'' Vroeg Benny. ''Oke, doe maar..aaghhhh..zo lekker dit sletje en ik raak haar kwijt!'' ''Das zonde Sidney,'' reageerde Benny, die zijn broek uittrok, een slip had ie al niet eens aan en zijn pik was al behoorlijk stijf, de anderen liepen naar de keuken en ontfermde zich over de eerste biertjes. Sidney, pakte haar bij de billen en draaide een kwartslag, terwijl zijn pik diep in haar zat, trok hij haar billen uit elkaar en voelde Luna een pik op haar sterretje gezet worden, die zo haar droge kontje binnen drong. ''Aaghhh..neee..,'' dat voelde niet fijn en ook haar kutje werd weer met diepe halen genomen en de pik in haar kontje perste zich langs de kringspier. Deze twee pikken waren aanmerkelijk groter en dikker, dan die ze er vandaag al had in gehad en die Sidney neukte maar door en door en door en ze besefte dat al die kerels nog over haar heen gingen.

Ze wist alleen dat ze niet onherstelbaar beschadigd mocht worden. De pik in haar kontje was anders wel zeer ruig bezig, viel een week niet kunnen zitten, niet onder schade? ''Strak kontje heeft ze zeg, nog niet veel gebruikt Sidney?'' ''Aaaghhh....aaaghhhh..mmmmm, ik was nog van alles met haar van plan, maar helaas, aaghhhh, die Jeanette neemt haar over verdomme!'' ''Oei, Jeanette,'' reageerde Brody, blijkbaar had iedereen daar angst voor en hij hield het flesje bier voor de mond van Sidney die een paar slokken nam, terwijl hij door boorde en Luna weer heftig kreunend klaar kwam. Ze voelde, de harde pikken langs elkaar heen flitsen, alsof er niets meer tussen zat, dat velletje stelde ook niets voor blijkt wel. ''Aaaghhhh....ik KOMMM...AAAAGGHHHH...ggggg...aaghhhh,'' ze voelde hem in haar klaarkomen. Sidney trok zijn spuitende pik er uit............

''Op je handen en knieen,'' commandeerde Benny!

Luna zakte door haar knieen en kreeg de pik gelijk weer in haar kontje, terwijl Brody nu zijn broek uit trok en voor haar knielde, of ze maar even haar mondje wilde openen. De laatste spetters van Sidney kreeg ze in haar haren. ''Als jullie klaar zijn wordt ze door drie man gepakt!'' Ze werd nu ook in haar mondje geneukt en die gast penetreerde gewoon haar keel........zo zou vierentwintig uur wel heel lang duren. Ze had ook geen idee van de tijd, door drie man, hoe bedoelde hij dat? spookte er in haar hoofd, terwijl ze roggelend de pik elke keer in haar keeltje voelde stoten.

Onder tussen kwamen er nog meer mannen binnen.

''Laat je kutje op mijn pik zakken slet!'' Luna kroop over de liggende man heen, die een behoorlijk dikke had, de man had zijn armen onder zijn hoofd, zo eentje van jij bent het sletje en jij doet dus het werk type. Ze liet zich kreunend over de pik zakken, moest voorover buigen, kreeg weer een pik in haar kontje en nu ook een in haar mondje, die vierentwintig uur leek wel een week te duren, zo voelde het wel, best wel vermoeiend ook. Haar kutje begon erg gevoelig te worden...urenlang er een pik in krijgen, dat was dus gangbang, aan het begin had ze er nog zicht op, een man of tien, maar nu was het niet meer te overzien hoeveel het er waren en of ze haar allemaal neukte? Luna vond wel, dat het net leek of de kerels waren uitgezocht om hun grote dikke pikken, kleintjes waren er eigenlijk niet. Haar kutje zakte over een vette dikke neger lul, wie er in haar kontje zat te beuken? Ze moest wippen en dat viel niet mee. Ze hing een beetje schuinvoorover en de vent die haar diep in haar mondje probeerde te neuken, stond met gespreide benen over de neger heen en trok haar aan de lange haren over zijn pik heen terwijl hij ook stootte en soms door een paar harde beuken van de kontjes neuker, penetreerde hij diep haar keeltje. Dat moet ooit iemand bedacht hebben, mondje neuken en dan de keel in, de Romeinen? Of in het stenen tijdperk al?

''Aaaaghhh..aaghhh...lekker strak!'' Luna was de tel kwijt, zo vaak was ze al klaar gekomen, wat zou het record zijn? wat een rare gedachten weer, terwijl ze door drie man.......en er was ook nog ruimte over blijkbaar voor nog wat knijpende handen, of een rukker die nog een plekje vond om zijn sperma op haar....kwijt te raken.

De tijd tikte door, gelukkig. Sidney keek op zijn horloge, ''verdomme bijna tijd?'' ''Helaas is de vierentwintig uur bijna voorbij, alle mannen op een rij, ze moet jullie allemaal nog een keer af pijpen.'' ''Jij op je knieen Luna!'' De eerste pik werd voor haar mondje gehouden, ''zuigen sletje,'' zei de eigenaar. Luna pakte de harde staaf en hapte die naar binnen en ze begon te zuigen, wat de eigenaar van de harde pik deed kreunen, vier minuten later de tweede harde pik...., drie minuten later de derde harde pik...

James maakte zich klaar om Luna op te halen.

Hij kwam precies op tijd aan bij de luxe woning van Sidney en belde aan. Sidney sprak hem aan via zo een praat en luister ding. ''We zijn nog niet klaar, ze moet nog een man of twintig af pijpen!'' ''Vierentwintig uur is vierentwintig uur Sidney, ik kom Luna halen!'' ''Doe nou niet zo moeilijk man, we zijn nog niet klaar,'' en hij verbrak de verbinding, even later vloog de voordeur open, door twee flinke karate trappen, die James toepaste, de deur raakte een duur schilderij die kapot op de grond kletterde. ''Godverdomme! is dat nu echt nodig James? weet je wat dat schilderij kost?'' ''Vierentwintig uur is vierentwintig uur en hij trapte Sidney recht voor zijn muil en daar kon zijn neus niet tegen. ''Αaagghh..gek..idioot?'' ''Jij haalt je pik direct uit haar mond,'' riep hij tegen de vent, die nu net werd gepijpt en de man was zo wijs... ''Kom Luna we gaan je moeder ophalen, ben je onrechtmatig gebruikt door een van hen?'' ''Ik kan een week niet zitten denk ik, zo ruw heeft hij mij in me kontje geneukt,'' en ze wees de dader aan. ''O dat valt wel mee dus, kom we gaan.''

De dure Mercedes reed het steegje in waar haar moeder, nog woonde. James klopte op het raam want er was geen bel of zo te zien, de deur ging open en de vrouw keek verbaasd naar James en naar de Mercedes die voor de deur stond. ''Ik kom u ophalen, u gaat verhuizen.'' ''Waarom?'' ''MAMA...,'' riep Luna en nu zag ze pas haar dochter in de auto zitten, ''mama je hoeft niet meer in die krot te wonen!'' ''Ja, daar heeft u dochter voor gezorgd, u hoeft ook niets mee te nemen.'' ''Ik wil wel wat persoonlijke spullen meenemen, mag dat?'' ''Natuurlijk, ga u gang,'' zei James beleefd, even later kwam ze met een Hema tasje naar buiten en James opende het portier voor haar en ze stapte in. ''Wat zie je er uit meisje? wat hebben ze met jou gedaan in hemelsnaam?'' ''Valt wel mee mama, zo dadelijk douche ik wel en dan zie je er niets meer van.''

De deur werd geopend door Jeanette en ze begroette de moeder hartelijk. Luna ging douchen, de moeder kreeg een advocaatje met slagroom en een gebakje, er werd wat gebabbelt en ze leefde nog lang en gelukkig.

Einde deel 3 (slot)

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Wil jij een Negerin neuken?  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm