Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Een lul zo hard als staal!

Wil je met me neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou je een Moeder neuken?

Snel sexcontact met mij!

Linda is gek op groot!
Categorie: incest | vrijdag 12 januari 2018

Ik Linda, woonde net een paar maand in de Visserstraat, enne had een aardige buurman, niet dat ie nou zo knap was of zo, maar hij maaide het gras en hield me tuin een beetje bij. Ik was nogal druk met mijn werk en met mijn jacht op…..nou laat ik het daar maar niet over hebben. Ik had eigenlijk best wel tijd om zelf de tuin te doen, maar ja gras maaien, onkruid plukken en dergelijke, dat ging ten koste van mijn mooie nagels. Vrouwen snappen wel wat ik bedoel. De buurman heet Peter en is achtenveertig en hij had een zoon Andre en die was achttien. Ikzelf ben zeventien jaar enne heb een lekkere 75C cup, ben een meter vijfenzeventig, slank en houd mijn kutje bij, kaal dus, mooi lang haar en draag graag strakke spijkerbroeken, omdat mijn kontje er goed in uitkomt, laarzen met hoge hakken, oké ja ik investeer veel in mezelf.

Geile afspraakjes

Maar goed, waar wilde ik het nou eigenlijk over hebben? O, ja….ik liep vanmorgen de tuin in, het was zes uur enne ik trok net mijn bloesje aan, ach daar denk je verder niet over na, maar de buurman was bezig onkruid te verwijderen en dat verwacht je eigenlijk niet zo vroeg in de morgen en hij had dus zicht op mijn lekkere tieten, want ondersteuning van een Bhtje hebben ze nog niet nodig, het zou een warme dag worden dus waarom zou ik zo een ding dan aantrekken, He? ‘’Sorry Buum,’’ zei ik. ‘’Geeft niet Linda, ze mogen er zijn,’’ was zijn reactie, op mijn werk had ik ook wel vaak de knoopjes wat verder los, want die aandacht van mannen, daar hield ik wel van, vooral als er een gezonde reactie…..sorry daar heb ik het toch liever niet over! Waarom niet, zal dan wel de vraag zijn, nou ik wordt dan spontaan…..nat, zeiknat en krijg dan doorlek problemen, vrouwen snappen dat wel en dat is erg vervelend.

Dwaal weer af? De buurman…Peter dus, hij..hij had een korte dunne zomerse broek aan enne zijn witte benen, ja haha mannen hebbe dan vaak van die melkflessen, ik draai er weer omheen. Kom op Linda… Hij had dus zicht op mijn stevige tietjes en ik maakte niet direct de indruk dat een probleem te vinden en…en zag wat bewegen in zijn dunne broek, mijn ogen fixeerde zich op dat gebeuren, waardoor ik helemaal vergat mijn bloesje…..als dat echt was, het moest wel echt zijn want het bewoog, zijn pik, dik en toch zeker een twintiger. Hij werd geil, dat was wel duidelijk! Hij werd geil op me, ach ik mag dat wel dat mannen een beetje op me geilen hoor, maar ik, ik had niet verwacht dat de man zo een grote pik had, het ding was bezig om verder te verstijven. Ik voelde verdomme het geil uit me kutje druipen, oké ik moet eerlijk zijn. Ik ben verslaafd aan grote pikken, oké? Ik geef het toe! Kan hij er ook wat mee, een grote dikke pik is een grote dikke pik, maar kan de eigenaar er van, er wel wat mee. Ik bedoel, ik zit niet te wachten op eentje die na drie minuten spuit en een sigaretje opsteekt en vind dat ie zijn plicht weer voor de volle honderd procent heeft gedaan.

‘’Oké buurman, ik moet naar mijn werk.’’ Ik hoef pas om negen uur te beginnen, maar ik moest me zelf dwingen om naar binnen te gaan en mijn ogen niet meer op zijn grote paal te richten. Peter zou zo maar het gevoel kunnen krijgen, dat ik geil op grote pikken…zou….zou hij er wat mee kunnen? Ik kom bijna spontaan klaar, moet echt niet gekker worden, moet ik me verdomme nog verschonen ook.

Ik loop het kantoor binnen waar ik werk. Bloesje netjes gesloten, ik had nu wel een rokje aan, want men had jaren geleden besloten dat vrouwen op het kantoor een rokje aan moesten, dat kwam beter over voor de klanten. Wij vertegenwoordigen grote bedrijven en de meeste directie leden van dergelijke bedrijven waren nou eenmaal man. Ik was verdomme nog geil, ik kon mezelf ruiken, bij de koffie automaat merkte ik dat verscheidene mannelijke collega’s mij ook konden ruiken. ‘’Net nog seks gehad, Linda?’’ Reageerde een collega, wat wat geniepige lachjes op leverde. Heb ik dat weer? Zo dadelijk ontving ik de directeur van een groot transport bedrijf en ik stonk geil, ik moest scoren want je resultaten werden bij gehouden. Ik moest dus dat contract zien rond te krijgen, dat wij de salarissen van het bedrijf zouden gaan verwerken.

‘’Goeden morgen, meneer Van der Werken, ik heet Linda en we gaan het over het contract hebben, loopt u mee?’’ ‘’Wat een weertje, He,’’ zei hij. ‘’Ja, maar ja het werk gaat gewoon door, neemt u hier maar plaats, wilt u koffie of heeft u liever iets fris?’’ ‘’Heeft u een biertje misschien?’’ Een biertje om half tien ‘s morgens, maar ja de klant is koning. ‘’U hoeft niet zelf te rijden, hoop ik?’’ ‘’Nee, ik heb een chauffeur.’’ ‘’Heeft u nog voorkeur? Ik bedoel Heineken, Grolsch, of heeft u liever een biertje van een van de kleine brouwerijen?’’ ‘’Doe het laatste maar en verras mij, drinkt u er gezellig een mee?’’ Ik was met de tram en de klant was koning, ‘’ik doe mee,’’ zei ik, ‘’ben zo terug.’’ Wel handig dat er een bierwinkel naast het kantoor was en die ook veel gekoeld hebben staan. Ik kwam dus terug met twee flesjes, NOGNIETNAARHUISMUS, een American Brown Ale van 6,4 % en twee glazen, ik opende de flesjes en schonk er een in, die ik aan meneer Van der Werken gaf en daarna de mijne, ‘’proost!’’ ‘’Mmmmmm, lekker biertje, u ziet er goed uit, mag ik dat zeggen?’’ ‘’Dank u, maar zullen we het nu even over het contract hebben, waar u voor bent gekomen?’’

‘’O, die wil ik wel tekenen hoor.’’ ‘’Ik vind u eigenlijk interessanter, u ruikt erg lekker.’’ ‘’Hoe bedoelt u?’’ ‘’Ik heb er een goede neus voor, volgens mij zit u met een nat kutje hier aan tafel, ik ruik de geile lucht van u geile vocht gewoon.’’ ‘’Sorry, maar zou u hier dan willen tekenen?’’ En ik schoof het contract naar hem toe. ‘’Ik wil eerst u tieten zien.’’ ‘’En dan tekent u?’’ Ik opende de knoopjes en ging bij hem op schoot zitten, ik heb hart voor de zaak, hij kneep in mijn stevige tieten en ik voelde veel reuring onder me kontje, dat moet een beste paal zijn. ‘’Lekker geil sletje, ben jij.’’ ‘’Tekent u?’’ ‘’Ik teken als u eerst mij goed afpijpt, volgens mij snakt u er om, om mijn grote pik af te zuigen!’’ ‘’Heb ik een garantie dat u een grote pik heeft en dat u tekent?’’ ‘’Ik heb een grote pik, negentien centimeter en zes doorsnee, kruipt u maar onder tafel en open mijn gulp en doe u best, wel zonder te knoeien door slikken, He!’’ Je moest wat over hebben voor de baas en ik kroop onder de tafel en zag dat hij ruimte maakte zodat ik tussen zijn benen kon komen.

Ik ritste zijn dure pantalon open. Taste in de gulp van zijn slip en haalde de half stijve pik naar buiten, voelde de paardenlul kloppen, zijn eikel was al ontbloot en glom, ik voelde ,m gewoon dikker en harder worden en sloot mijn warme lippen om de paal en pijpen dat kon ik wel, al zeg ik het zelf. ‘’Aaaghhhh…,’’ kreunde hij. Ik voelde me kutje lekken en ik dacht aan de pik van de buurman, moest ik het toch maar met hem proberen? De lul was in ieder geval qua lengte wel wat ik graag in me kutje wilde hebben. Hij kreunde al wat harder, ‘’aaaghhh..aagghh..gggg, ll..lekker pijp bekkie hh..heb jij.’’ ‘’Is Linda hier niet?’’ Vroeg een collega, die zonder kloppen naar binnen wandelde. ‘’Aaghh…gg..die…die, is..aaghhh naar het toilet.’’ Ik stopte even met pijpen, ‘’pijp maar door, de kust is weer aagggggg..veilig.’’ Ik voelde dat zijn pik nog ietwat opzwol en kreunend trakteerde hij mij op een flinke hoeveelheid verse sperma, die ik smakelijk zonder te knoeien door slikte. Hij tekende na uitgehijgd te zijn het contract, ‘’je mag mij wel vaker pijpen hoor, heb er wel wat voor over als ik ook aan je mag zitten!’’

‘’Sorry, ik ben geen hoer.’’ ‘’Jammer,’’ en teleurgesteld verliet hij het kantoor, ik heb wat voor de zaak over en het toeval wil dat ik van grote kloppende pikken wil genieten. De baas was zeer tevreden over het contract.

De werkdag zat er op en thuis trok ik mijn strakke spijkerbroek weer aan. Ik zat de hele tijd aan de buurman te denken, ik wilde die grote pik…..dat bleef maar in me hoofd zitten, opeens zag ik hem weer in mijn tuin, snel trok ik mijn laarzen aan, opende de bovenste knoopjes van mijn bloesje en ging op jacht. Zo voelde dat wel en Peter was de prooi. ‘’Hoi Buum.’’ ‘’Hee Linda, hoe gaat die?’’ ‘’Ach, ik mis al een tijdje wat en ben daar naar opzoek,’’ ik bukte me even zodat hij tussen mijn tieten kon kijken en mijn ogen waren gebrand op zijn kruis. Hij moest natuurlijk wel geil worden. Ik zag gelijk al een reactie in zijn broek, mijn pik…want die pik moest mijn eigendom worden, kwam tot leven en ik voelde mijn kutje heftig knijpen. ‘’Wat zoek je dan?’’ Ik moest nu wel in actie komen, ‘’is Andre thuis?’’ ‘’Nee, die is naar een vriendin, de jongen heeft natuurlijk ook zijn behoeftes, hoezo dat?’’ ‘’Ik heb ook zo mijn behoeftes Buumpje!’’ ‘’En dat is?’’ Zei hij en keek me niet begrijpend aan, zijn pik was al lekker dik geworden, constateerde ik. ‘’Jou pik Peter,’’ en ik greep hem in het kruis, ‘’jou dikke harde geile pik!’’ ‘’Oeffff..,’’ reageerde hij, op de aanval.

‘’Ik ben wel zeer zwaar geschapen Linda, veel vrouwen konden hem niet hebben.’’

‘’Hoe..hoe groot is ie…..precies?’’ ‘’Tweeëntwintig centimeter Linda en zeven doorsnee.’’ ‘’Ik wil ,m, ben al zeiknat,’’ en ik trok hem mee het huis in, de buurman was totaal verrast, natuurlijk geilde hij op de mooie jonge buurvrouw. Hij was immers een gezonde Hollandse man en zijn vrouw had hem al in de steek gelaten toen Andre zeven was. Ze kon het lichamelijk niet langer aan, die grote pik. Hij wilde vaak en lang en hij wilde alles. Peter had daarna wat hoertjes bezocht, de meeste bedankte voor de eer, toen ze zijn pik zagen. ‘’Weet je het zeker?’’ ‘’Ja, ik geil juist verschrikkelijk op grote dikke pikken, ben gewoon verslaafd, natuurlijk heb ik een flinke kunstpik liggen voor noodgevallen, maar ik wil echt een pik, een geile kloppende pik van vlees en bloed, de jouwe is een bloed lul, He?’’ ‘’Enne ik ben nog lekker strak hoor, een getraind kutje.’’

‘’Ik..ik wil ,m zien.’’ De buurman trok zijn korte broek uit en ik bewonderde de giga bewegende paal en begon mijn laarzen uit te trekken. Hij trok zijn shirt uit en toonde daarbij zijn behaarde mannelijke borst en zijn slip volgde snel. Ik zag een reuze pik met van die dikke aderen er overheen. Hij was mooi kaal en er hingen flinke volle ballen onder, ondertussen schokte de lul naar volledige oorlogssterkte en de dikke eikelkop glom. Het ding stond schuin omhoog. Hij begon nu mijn spijkerbroek los te maken en die naar beneden te trekken, wat hem veel moeite koste, ‘’jeetje wat heb je dat ding strak om je kontje heen zitten?’’ ‘’Je bent er toch niet een van hup er op, pompen en binnen vijf minuten klaar, hoop ik?’’ ‘’Nee hoor, als je ,m echt kan hebben, neuk ik je grof en meerdere keren!’’ Hij trok nu mijn natte slipje van me kontje, ‘’wauw…wat een gaaf kutje, heb jij.’’

‘’Neem me!’’ Hij kwam op me af, drukte zijn pik naar beneden, zette ,m op mijn zeiknatte gleufje en perste zijn pik tussen mijn kutlipjes, ‘’oooohhhhhh,’’ en hield me daarna bij de heupen vast om staande zijn pik bij mij naar binnen te rammen. Ik kreunde als een gek, ik werd goed gevuld…maar kon ,m hebbe omdat ik echt drijfnat was. Hij nam mij met diepe diepe halen en harde stoten. ‘’Wat een geile natte slet, ben jij zeg!’’ Soppen was luid hoorbaar, mijn geil schuimde langs de stotende paardenlul. Ik voelde me kutje langs de dikke gezwollen aderen schuren, elk plekje werd geraakt. ‘’Ooohhhh Peter….harder harder please..ooooohhh ja..ja,’’ hij verhoogde het tempo, ‘’O..MY GOD.. Oooooooohhh,’’ luidkeels, leuk voor de buren…kwam ik klaar, even later brulde Peter diep en kwam klaar in me….hij bleef door stoten, dat verwacht je ech nie van eentje van achtenveertig, maar hij pompte me weer klaar, mijn geil droop langs zijn lul op de vloerbedekking, vermengd met zijn sperma, die vloerbedekking kon ik inmiddels wel afschrijven…

‘’Op je handen en knieën,’’riep hij, opeens. Hij trok zijn lul eruit en ik moest snel in het andere standje, terwijl ik nog in me tweede orgasme zat. Ik kreeg ,m er gelijk weer hard in, dat zijn vrouw dat niet lekker vond?? Ik wel, ‘’oooohhhh.. Peter.’’

Weer trok hij zijn pik er uit. ‘’Me kontje?’’ ‘’Peter niet mijn kontje, ben dat in me kontje niet zo gewend…AAAAAGGGGGGG NO WAY.!!!!’’ De sluitspier wist niet wat hem overkwam, de lul schoot naar binnen en ik voelde de ballen tegen me aan pletten, goh hier had je ook ergens plekjes zitten blijkbaar, mijn geilheid nam weer toe ondanks die paal in me achterste, echt ruw werd ik genomen. ‘’Je kan hem overal hebben slettebak, nou je zaadvragende smoeltje nog!’’ ‘’Huh……?’’ Ik had geen idee hoelang we al bezig waren. Hij trok zijn lul er weer uit en ik werd bij mijn schouders gepakt en omhoog getrokken zodat ik in pijphouding kwam te zitten, het ging allemaal zo snel en voordat ik het wist drukte hij zijn pik me mondje in, net zat ie nog in me kontje…..heel diep en nu. Ik proefde me eigen str*** en hij penetreerde mijn keel. Hij wilde alles, dat was nu wel duidelijk. Hij kwam nogmaals klaar en ik moest slikken en kreeg ook nog een flinke straal in me gezicht en nee hij was nog niet klaar met me…

‘’Heb je een biertje?’’ ‘’Jawel hoor?’’ ‘’Heb er zin in, waar staat het?’’ ‘’Ik ga wel halen,’’ zei ik en stond moeizaam op en na zo een drie kwartier, zag ik zijn pik weer behoorlijk hard staan. Biertje had hem goed gedaan. Hij tilde me op, ik moest me handen om zijn nek slaan en hij had me in me knieholtes vast en de bijna rechtopstaande pik voelde ik tegen me kutje en ik zakte er overheen en werd er op en neer overheen gewerkt, met gesloten ogen liet ik me derde orgasme over mijn geile lijf razen….

‘S morgens werd ik weer wakker. Had slecht geslapen en me lijf voelde aan alsof er zo een tunnel boormachine overheen geweest was. Ik zag Peter nu niet in de tuin, blijkbaar sliep hij uit, trok me bloesje aan en slipje en hees me in het mantelpakje, had geen tijd om te douchen en ik stonk naar een flinke gangbang en liep alsof ik uren had paard gereden en dan wil ik het niet over de fiets hebben. ‘’Goedenmorgen collega’s,’’ zei ik en liet de koffieautomaat voor wat het was, gauw naar mijn kantoortje, deur dicht en haalde een flesje fris uit me tasje, hoe ik die laarzen had aangekregen zal altijd een raadsel blijven. Ik deed wat papier werk en besprak wat via de computer met een van de klanten, toen de telefoon ging, het was meneer Penning, de directeur. ‘’Linda kan je even hier komen!’’ Het was geen vraag, meer een bevel, wat nu weer…dacht ik. Ik stonk gewoon geil, kon mezelf goed ruiken, wat moest de directeur er niet van denken. Ik klopte netjes aan. ‘’Kom maar binnen Linda,’’ ik naar binnen, dat gebeurde niet zo vaak, de directeur zag je zelden.

‘’Linda, gefeliciteerd met je promotie naar schaal 6 in je salaris.’’ Dat betekende tweehonderd euro netto meer in de maand. ‘’Dank u wel meneer Penning.’’ Hij sloot de deur van zijn kantoor, zag ik. ‘’Ik heb van Kees Van der Werken gehoord dat je goed pijpt, ik ben zo vrij om van de gelegenheid gebruik te maken om jou te neuken.’’ ‘’Huh?’’ ‘’Je stinkt ontzettend geil.’’ ‘’Ja..ja sorry ik had vanmorgen geen tijd meer om te douchen?’’ ‘’Ben je goed stevig gepakt geil sletje?’’ ‘’Huh…best wel meneer Penning en ik….,’’ hij onderbrak mij, ‘’zeg maar Dirk, jij mag Dirk zeggen als ik jou seksueel gebruik, oké!’’

‘’Ik wil dat h…,’’ maar weer onderbrak hij mij, zouden er zo al meer vrouwelijke collega’s op zijn kantoor ontvangen zijn? Hij trok mijn vochtige slipje, onder mijn rokje vandaan, vandaar natuurlijk ook de verplichting om een rokje te dragen. Hij rook aan het kruisje van me slipje, ‘’hhmmm..lekker Linda.’’ Hij tilde me op en zette mij op het bureau, die hij blijkbaar daarvoor al deels had ontruimt, kneep door de stof heen in me tieten. Hij trok zijn broek uit en vouwde die netjes op en zijn witte lange onderbroek werd ook netjes opgevouwen. ‘’Ik heb thuis geen seks meer, mijn vrouw was vroeger heel knap, maar helaas is ze nu een dikke taart een vies vuil vet varken!’’ Ik zat op het randje van het bureau en hij drukte me dijen wat verder uit elkaar, ‘’je stinkt echt heerlijk geil….Linda.’’

De directeur drukte me dijen wat verder uit elkaar. Ik zou nu door hem geneukt worden, terwijl hij net nog zijn vrouw beledigde. Ik was gek op grote pikken, maar de directeur had bepaald geen… Zijn geslachtsdeel was stijf, dat dan wel weer, dus hij was wel geil op mij, maar wat hij toonde was hooguit twaalf centimeter en die drukte hij zonder pardon wel me kutje binnen en zittend op het bureau werd ik door hem genomen. ‘’Je bent nog lekker strak, hoezo dat Linda?’’ ‘’Getraind kutje meneer Penning.’’ Hij trok nu mijn bloesje stuk en vergreep zich hard aan me tietjes, terwijl hij kreunend begon te stoten. Ik dacht aan mijn buurman, want dit was niks, natuurlijk beledigde ik de directeur niet, als hij maar niet dacht dat ik zijn vaste neuk sletje zou worden. Hij kreunde en ik deed maar alsof….

Ik was blij dat de dag er weer op zat. Thuis trok ik me spijkerbroek weer aan, wat altijd een heel karwei was, ik had niet zoveel zin in koken dus gooide ik maar een bakkie van Appie Hein in de koekenpan en als toetje wilde ik, ik voelde me slipje nat worden, geile gedachtens en ik lekte alweer als een kapotte kraan….als toetje wilde ik de lul van Buumpje leeg zuigen. Peter was net bezig om zijn zelfgemaakte macaroni naar binnen te werken, ‘’hoi Buum, ik kom voor mijn toetje,’’ en kroop onder de tafel, ‘’benen wijd graag, anders kan ik niet bij de tap.’’ Ik ritste zijn broek los enne greep ,m vol in zijn dikke volle ballen. ‘’Mmmm flinke voorraad verse sperma.’’ Zijn dikke pik liet ik tussen mijn gevoelige zuiglipjes glijden en terwijl hij rustig zijn macaroni naar binnen probeerde te werken, begon ik aan het toetje. Ik zoog nu wat rustiger, wilde langer genieten van het harde mannen vlees in me mondje, maar na vier minuten voelde ik de pik wat opzwellen en hij kreunde heftig toen hij het toetje in me mond begon te spuiten, wat ik smakelijk weg werkte. Ik wist zeker dat hij hard bleef en dat ik zodadelijk verschrikkelijk hard geneukt zou worden.

‘’Je moet mij zo goed hard nemen hoor?’’ ‘’Slechte dag gehad Linda?’’ ‘’Ja, dat kan je wel zeggen, heb salaris verhoging gekregen, maar kreeg ook het kleine piemeltje van de directeur er in en heb flink moeten faken.’’ ‘’Oei, dat is niets voor jou.’’ ‘’Heb je wel zin in me?’’ ‘’Of ik zin in je heb, wat denk jezelf geile slet,’’ en hij stond op. Ik werd over de tafel gedrukt en hij pelde de spijkerbroek over me kontje en rukte het stringetje tussen me dijen weg, links van me stond de schaal met een restje macaroni en recht een halfvolle fles bier. Hij trok zijn broek en slip tot op de enkels en zette zijn dikke grote komkommer op mijn zeiknatte naar harde pik smachtende hoerenspleetje. ‘’Ooooohhhh jaaaa..ja..ja, geef het me!!’’

Hij perste hem ruw naar binnen, zoals ik het graag wilde!

Ik werd gelijk goed en diep gevuld en flink opgerekt, toch maar goed dat mijn kutje zo lekker strak bleef en me elke keer weer het optimale gevoel gaf, dat ik gewoon een grote kut ben, ‘’ooohhh ja,’’ de harde stoten deden de tafel verschuiven en het bierflesje viel om en rolde ervan af.

Andre liep fluitend door de tuin en opende, de keukendeur. Ik was net bezig om klaar te komen en ben daar nogal luidruchtig mee, het schaaltje met restje macaroni spatte op de grond in vele scherven. De tafel had zich al een halve meter verplaatst. Peter had zijn broek en slip inmiddels van zijn enkels geschopt. De dikke pik boorde door en door….. ‘’O..MY..GOD…wat ben ik weer geil…oooooooohhhhh..oooohhh,’’ me kutje molk en molk. Andre hoorde wat kapot vallen in de kamer en hij hoorde me gillen toen ik kwam. Hij wist echter nog niet dat zijn vader wat had met de zeer jonge buurvrouw. Hij sloop nu voorzichtig naar de kamerdeur en gaf die een zetje. Hij keek nu naar de snel bewegende blote kont van zijn vader, dat er blijkbaar een geil wijf over de tafel lag, was al wel duidelijk, maar hij kon me nog niet zien, ja iets van twee armen. Andre wist dat zijn vader zeer zwaar geschapen was en hij stond er dus een te dekken die zijn pik kon hebben. Andre had er zelf een van negentien, ook niet misselijk dus.

‘’Gaat het pa? Is er nog een gaatje vrij?’’ ‘’Voor jou altijd, Andre.’’ Ik wist nu dat Andre er dus was en Peter stopte met neuken, wat ik niet de bedoeling vond, ‘’wel doorgaan Buum..?’’ Ik werd van de tafel getrokken en kreeg staande de grote pik er weer in en Peter had zijn pik er weer diep in zitten en trok mijn billen uit elkaar. Andre spuugde wat slijm tegen mijn sterretje en zette zijn negentiener er op en drukte ,m ruw voorbij mijn kringspier. Ik voelde me als een worstje tussen twee boterhammen, als een tweetakt hamerde de pikken in me lichaam. ‘’Ooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh…..ja!’’ Wat geil was dit weer. ‘’oohhh.. Ja ja.. oooohhh….ooohhh.’’ ‘’Lekker sletje is dit pa, doe je het al lang met haar?’’ ‘’Nee, helaas nog niet zolang, als ik geweten had dat onze buurvrouw zo een geile was, had ze ,m er wel eerder in gekregen…zoon.’’ ‘’Aaagghhh..lekker strak kontje..heeft ze.’’ Andre greep me voorlangs bij me tieten. Je moest wel een beetje gek zijn om zo verslaafd te zijn, op die dikke grote stampers. Ik zag gewoon sterretjes voor mijn ogen, twee van die apart grote geile boomstammen in me lijf. Dat het allemaal paste, dat ik niet totaal uit elkaar geneukt werd? ‘’Ooooooohhh lekker ga door..oooohhhhhh, zo lekker dat harde vlees...’’ ''Me kutje is er voor gemaakt, o my god...gg..geile beren!''

''Alles is nog zo strak, aan de buurvrouw!'' ''Zeker weten pa, gatverdamme wat een geil kontje heeft ze...aagghhh...gatverdamme wat lekker, kunnen wij die slet niet gewoon bij ons laten wonen pa?'' Pa stoempte door met zijn paardenlul, ''goed idee zoon, dat sletje heeft twee man nodig, wat vind jij er van Linda?'' ''W......WW..willen jullie dat? ooooohhh ja..ja..JA.''

Maand later. In het stadhuis, er waren wat buren gekomen, ondanks de grote verrassing was er ook nog familie van beide kanten op komen draven. ''Ahum,'' zei de gemeente ambtenaar. ''Wij zijn wel wat gewend, mannen trouwen met elkaar, vrouwen trouwen met elkaar, we hebben even moeten zoeken of het niet ergens tegen de regels was. Ik heb eigenlijk nergens gelezen dat het niet mocht!'' ''Linda is 17, dus heeft ze toestemming van haar ouders nodig, haar ouders zijn aanwezig en ze gaan het noodzakelijke papier onder tekenen. ''We leven in een gender neutrale wereld en ik kon zo gauw niets anders vinden. Willen kut en piemel op staan om de papieren te onder tekenen!'' ''Nu gaan we het huwelijk voorbereiden, willen de drie even hier gaan staan.'' ''Ahum...wil het kutje met de twee grote pikken trouwen in voor en tegenspoed?'' ''Ja.'' ''Mooi..ahum, wil de paardenlul en dikke piemel met het kutje trouwen in voor en tegenspoed?'' ''ZEKER WETEN, ZEKER WETEN, godsamme wat is ze lekker!'' De ambtenaar had er toch best wat moeilijk mee, reizigers kon niet, want ze reisden niet op dat moment.

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  
rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm