Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Een lul zo hard als staal!

Wil je met me neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Snel sexcontact met mij!

Het meisje met de Metro krantjes!
Categorie: incest | donderdag 2 november 2017

Zoals iedere ochtend stond ze bij de ingang van het treinstation de welbekende Metro krantjes uit te delen aan haastende forenzen. Helaas was ik daar één van, maar ik probeerde altijd bij haar langs te gaan in plaats van bij haar collega’s. Altijd met een goedemorgen, een glimlach en na verloop een kort praatje. En wat voor glimlach ! Maar niet alleen van haar glimlach kreeg ik het warm. Haar heerlijke jonge meiden lichaam, een bos donkere krullen en heerlijke tietjes die door haar truitje heen prikten. Soms droeg ze een bh-tje, andere keren weer niet. Lag aan haar outfit, die ik nauwkeurig in mij op nam elke dag.

Geile afspraakjes

Plots zag ik haar een paar dagen niet. Zal wel op vakantie zijn, dacht ik. Toen ik haar de volgende week weer zag, zei ik, “Gelukkig ben je er weer”. “Mmmh, dit is mijn laatste dag, de krantjes worden niet meer uitgedeeld, te duur, je moet ze nu zelf uit de bak halen. Moet nu op zoek naar een nieuw bijbaantje”, zei ze beteuterd. “Wat jammer, dan zie ik je niet meer”, zei ik en sloeg bemoedigend een arm om haar schouder. “Zo’n vlotte meid als jij hebt toch zo weer werk ?”. “Ja, dat wel…, maar ik moet u iets bekennen, ik keek elke ochtend uit naar ons praatje. En naar u…, zei ze verlegen, ik vind u namelijk een hele knappe man”. Verbaasd keek ik in haar grote bruine ogen. “Dank je voor het compliment, maar na vandaag zien we elkaar niet meer, wat nu ?, zei ik knipogend naar haar. “Dan moeten we deze dag maar goed besteden”, en streelde zachtjes haar nek. Ze kreeg er kippenvel van en keek verlegen naar de grond.

“Leg je krantjes in de bak, ik meld me ziek, dan hebben we de hele dag de tijd”. Ze deed gelijk wat ik zei en samen liepen we naar de uitgang van het station. “Hoe heet je eigenlijk ?”, “Mirjam”, en u ? “Pieter, en hoe oud ben je ?” “18, mijnhe…, uuhh Pieter”. “Nou, dan schelen we behoorlijk, ik ben namelijk 46”. Zachtjes liet ik mijn hand over haar kleine kontje glijden en kneep er zachtjes in , terwijl richting het centrum liepen. “Mijn vriendjes zijn altijd ouder geweest, het leeftijdsverschil kan mij niet groot genoeg zijn. Daarom was ik altijd een beetje opgewonden als ik u ’s ochtends voorbij zag komen en nu dat u zo aardig bent, voel ik dat helemaal in mijn kutje”.

Dit jonge ding was zo geil als boter en kickte op oudere mannen.

Het zou een heerlijke dag worden. Onder het lopen streelde ik haar blote rug onder haar t-shirt en merkte dat ze geen bh aan had. “Zo, jij bent een openhartige meid, zullen we naar je studentkamer gaan of wil je eerst nog wat drinken ? “Nou, eerst een wijntje, zou ik wel lekker vinden, maar die heb ik thuis ook”, zei ze knipogend. Aangekomen bij haar studentenhuis moesten we een steile trap op en had ik een duidelijk uitzicht op haar slanke meisjes benen en het miniscule stringetje onder haar rokje. Glimlachend liep ik achter haar aan. Stilzwijgend keek ze achterom en trok haar rokje omhoog, “zo beter ?” Inderdaad en gaf een harde klap op haar ronde kontje. Met een geil gilletje nam ze de laatste trede en stonden we voor haar kamerdeur. Terwijl ze de deur van het slot deed, masseerde ik haar billen en liet een vinger door haar bilnaad gaan.

“Mmmmmh als je zo doorgaat kom ik al klaar voordat we binnen zijn”,”dat geeft toch niet beginnen we toch weer opnieuw”. Eindelijke had ze deur open en stonden we in haar kleine studentenkamer. Typisch een meidenkamer met een hoop frutsels, rieten stoel, klein bankje en achter een kamerscherm een bed. Ze trapte haar gympies uit en ging de lampen aan doen. Ik deed ondertussen mijn jasje uit en mijn stropdas af. Een lichtschakelaar lag achter een kast waar ze diep voor moest bukken en mij een heerlijk uitzicht gaf op haar billen en kale kutlipjes. “Geen haast, Mirjam, ik kan zo uitgebreid naar je kijken”, riep ik geil en vrolijk tegelijk. Ik hoorde haar lachen en terwijl de lamp al brandde bleef ze nog even zo staan. En schudde met haar kontje. Ondertussen keek ik om mij heen en zag naast de bank een paar geile hoge hakken staan,”Mmmmmhhh, als ze die nou eens zou dragen”, dacht ik.

Plots stond ze voor me en voelde haar slanke vingers over mijn harde pik gaan.”Zo die is goed hard”, fluisterde ze en begon mijn riem los te maken en trok mijn broek en boxer naar beneden. Gelijk had ze mijn harde pik in haar hand en begon zachtjes te trekken. Ondertussen kuste ik haar gezicht en na verloop van tijd stonden we heerlijk te tongen. Ik trok haar truitje over haar hoofd en ze had ondertussen zelf haar rokje en stringetje uitgedaan. Zo stond ze heerlijk bloot voor me. “Ga eens me je knieëen op de stoel zitten”, zei ik dwingend. Vlug deed ze wat ik zei, zo zat met haar kontje naar achteren op de rieten stoel en liet haar vingers door haar glimmend natte kutje gaan. Ik kleedde mij ook uit, ging achter haar staan en begon met mijn harde pik haar lipjes en klitjes te strelen. “Ooohh dat is lekker”, hijgde ze en trok met beide handen haar billen van elkaar.

“Neuk me, hijgde ze, neuk mijn natte kutje”.

Maar ik had andere plannen. Ik spuugde een flinke klodder op haar sterretje, zette mijn dikke eikel ertegen en duwde in een keer door. Ze begon te gillen en riep, “Nee, nee, wat doe je !” Ze probeerde weg te komen, maar ik hield haar stevig vast aan haar heupen. “Je geilt toch op oudere mannen, slet, dan zal ik je eens laten beleven wat oudere mannen met jonge sletten zoals jij doen”. Met een hand aan haar heupen, ging ik met mijn andere hand door haar drijfnatte kutje en smeerde het geil op mijn pik en duwde hem weer in haar kontje. “Ooohhhhh schreeuwde ze, je doet mij pijn, stop nu alsjeblieft !”, maar onbewust begon ze toch haar kontje terug te stoten en ging mijn pik steeds soepeler in en uit haar poepgaatje. Met witte knokkels van inspanning hield ze met beide handen de rand van de stoel vast terwijl ik op haar in bleef beuken. Ze probeerde toch weer weg te komen en met een paar ferme klappen op haar kont onderging ze mijn geile gebeuk. Het liet haar ook niet onberoerd want plots kwam ze schokkend klaar en ik voelde een harde straal geil tegen mijn ballen. De slet kwam spuitend klaar ! “Oh, wat gebeurd er met me !”, jammerde ze en trillend over haar hele lijf kwam ze klaar. Ik hield mij in en trok mijn pik uit haar kontje, dat gapend open bleef staan. Leunend op de stoel en zwaar hijgend bleef ze in haar orgasme dat door haar lijfje raasde.

De zitting was drijfnat.

Murw gebeukt draaide ze zich om en zat onderuit gezakt met haar benen wijd op de natte stoelzitting. Nog nahijgend haalde ze haar krullen uit haar gezicht en keek met grote ogen voor zich uit. Ik was ondertussen op het bankje gaan zitten en begon loom aan mijn pik te trekken. “En hoe vond je het, Mirjam ? Lekker ? Of erg lekker ?” “Huh, zei ze, je hebt me godverdomme verkracht, klootzak!”, riep ze. “Kom, kom, sletje, je vond het maar wat lekker, voel maar aan de zitting”, antwoordde ik. Beschaamd tilde ze haar benen op en voelde aan de zitting. “Jezus, dit heb ik nog nooit meegemaakt”. “Ik heb er dorst van gekregen, Mirjam. Als jij nu eens opstaat en wat inschenkt voor ons beiden ? Maar eerst doe je deze aan, en ik wees naar de hoge hakken. “Wat ? Moet ik je nu nog als een slet gaan bedienen ? “Ja, wat dat ben je en dat weet je, dus…..” Gehoorzaam stond ze op en met wankele benen liep ze naar me toe, bukte en begon me tongen. Tegelijkertijd voelde ik haar zachte hand om mijn pik heen. Ze verbrak de kus en fluisterde in mijn oor, “voor U, mijn Meester, zal ik alles doen”. Vervolgens deed ze zittend op de leuning van de bank de hoge hakken aan en liep heupwiegend naar het kleine kastje en pakte twee glazen en een fles wijn eruit. Schonk de glazen vol en kwam naast me zitten. “Proost”, zei ze zacht en we namen beide een flinke slok.

Nadat ze haar glas leeg had stond ze op en knielde voor me. “Zo, en nu zal ik jou eens laten spuiten”, zei ze geil en nam mijn stijve pik in haar mond en begon mij heerlijk langzaam diep te pijpen. Ook mijn ballen werden gemasseerd. Plots voelde ik een vinger mijn kont in gaan. Ze vingerde mijn kont in hetzelfde ritme van haar gepijp. Dit ging ik niet lang volhouden en dat merkte Mirjam ook. Ik schoof meer naar voren en tilde mijn kont op, zodat mijn pik uit haar mond schoot. Verbaasd keek ze op. “Lik mijn reet, slet, ik wil je tong voelen”, verschrikt keek ze mij aan. “Wat ?”, zei ze verbaasd. Zonder antwoord te geven duwde ik haar hoofd richting mijn kont. Aarzelend voelde ik haar tongetje lik bewegingen over mijn sterretje maken. “Goed zo, en blijven trekken”. Het zaad begon te borrelen en met een brul spoot ik mijn zaad in de lucht. Drie, vier krachtige stralen kwamen op mijn buik en op haar krullenbol.

“Wow, dat was geil, zeg, ik voelde je klaarkomen op mijn tong”, zei ze opgelaten.

“Kom eens naast me zitten”, gewillig kwam ze omhoog en kroop naast me op de bank. “Mondje open”, en duwde haar naar mijn slappe pik, die nat van het zaad was. “Schoon likken, sletje”. Gulzig begon ze mijn pik schoon te likken. In deze houding zat ze op haar knieën en met haar kontje richting de deur. Zachtjes streelde ik haar kontje met zo nu en dan een streling over haar klitje. Het effect daarvan voelde ik direct op mijn pik, de kleine schokjes van haar lichaam zorgde ervoor dat ik alweer stijf werd. “Kom op me zitten, ik wil je neuken”. Gehoorzaam stopte ze met pijpen. Ze klom op me en liet zich langzaam met een diepe geile zucht over mijn keiharde pik zakken. “Oh, ja, ik voel je diep in me! Nog nooit heb ik een pik zo diep in mijn kutje gevoeld”. Steeds harder begon ze me te neuken, terwijl ik haar keiharde tepels likte en er zachtjes op beet. Ze ging helemaal op in het berijden van mijn pik en ik hield haar stevig vast.

Plots zwaaide de kamerdeur open en een lange slungelige jonge man in shirt en trainingsbroek stond midden in de kamer. “Hè, Mirjam, weet jij misschien…..”, riep hij vragend. Bij het aanzicht van mijn lul die stevig geneukt werd en de billen van Mirjam stopte zijn vraag en stond roerloos met grote ogen te kijken. Pas seconden later had Miriam het door en probeerde zich uit mijn greep te worstelen.”Rot op, Hans, wat moet je hier ?! Ga weg !” Met moeite keek ze achterom. Ik duwde haar hoofd terug en begon te stoten. “Mag Hans je niet zo zien, sletje ?” “Nee, nee, lispelde ze”. Hans stond nog steeds ademloos te kijken. Ik gebaarde dat hij de deur moest sluiten en zich uit moest kleden, aangezien ik een behoorlijke bobbel in zijn broek zag ontstaan. “Is die weg ? fluisterde Mirjam in mijn oor. Ik streelde geruststellend haar rug, maar direct daarna wees ik op haar gevulde kutje. Hans begreep direct mijn bedoelingen en had ondertussen zijn flinke lul goed nat gemaakt. Stilletjes kwam hij dichterbij en plaatste zijn lul tegen de mijne om Mirjam eens dubbel te vullen en flink op te rekken.

Pas toen hij aanzette en zijn lul langzaam naar binnen begon te drukken, sloeg de paniek toe bij Miriam. Ze spartelde uit alle macht om uit mijn greep te komen en de dubbele penetratie te voorkomen. Hans duwde goed door en ik voelde zijn lul over de mijne schuiven in het nauwe kutje van Mirjam. Met een hand duwde ik op een schouder en mijn andere hand hield ik voor haar mond om het geschreeuw te dempen. Hans hield haar heupen vast en begon haar nu serieus te neuken. Langzaam ging ik in zijn ritme mee en zo wordt ze op hoog tempo door twee lullen tegelijk geneukt.

Ondertussen was haar geschreeuw overgegaan in gehijg en gekreun en tussendoor riep ze hees dat we d’r vol moesten spuiten. We voelden beide dat we gingen komen, tegelijkertijd werden onze lullen dikker en spoten we dat nauwe kutje dubbel vol. Miriam kwam nu ook brullend klaar en we moesten haar beide stevig vasthouden. Uitgeput, nat van het zweet en natrillend lag ze tussen ons in.

Na een paar minuten in deze houding trok Hans zich terug en liet zich naast mij op de bank vallen. Voorzichtig tilde ik Miriam op en zette haar tussen mijn benen op de grond tegen de bank. Ze was helemaal van de kaart en liet haar hoofd op mijn dijbeen rusten. Haar ademhaling werd steeds rustiger en ze begon zich te ontspannen. Ons zaad en haar geil vormden een plasje op het tapijt.

Na enige tijd verbrak Hans de stilte en zei, “Dit is het geilste wat ik ooit heb meegemaakt, wauw!”. Miriam was ondertussen ook weer bij zinnen en kwam tussen ons in zitten op het bankje. “Daar ben ik het helemaal mee eens ! Enne... huisgenootje van me, ik wist niet dat je zo'n grote pik had, jullie scheurden me bijna in tweeën, ppfff”, zei ze met rode wangen. “En ik heb er nog geen genoeg van”, giechelde ze en pakte zowel mijn pik als die van Hans vast en begon ons gelijktijdig af te trekken. “Lekker, mannen ?”, vroeg ze geil. Beiden antwoordden we met een bevestigende knik. Met gesloten ogen lieten we Miriam haar geile gang gaan. In de verte hoorde ik gefluister, maar ik was zo ver en geil dat ik er niet op reageerde. Plots voelde ik een andere greep om mijn pik, verschrikt deed ik mijn ogen open en zag dat Hans het trekwerk had overgenomen. Mirjam zat tegenover mij met grote ogen naar het schouwspel te kijken. “Ik weet dat Hans bi-gevoelens heeft, die kan hij nu mooi uiten”, sprak ze opgewonden. Hans knikte verlegen.

Dit had ik nog nooit meegemaakt, maar ik werd wel weer super geil van de hele situatie en pik stond weer strak overeind. “Dus Mirjam, dit vind jij ook geil ?”, Ze knikte verlegen van ja. Plots pakte ik Hans zijn hoofd van achteren en duwde hem richting mijn pik.”Pijpen, Hansje, laat maar eens voelen hoe bi jij bent”. Zonder aarzelen nam hij mijn hele pik diep in zijn mond en begon enthousiast met zuigen. “En jij Mirjam, jij doet je strap-on om, ik zag hem liggen in de doos naast je hakken. Tussen je andere speeltjes”. Met een knalrood hoofd keek ze mij aan, maar binnen de kortste keren stond ze trots voor mij met een vooruit stekende kunstlul omgebonden. Ze had hem ook al met glijmiddel voorzien, want ze wist precies wat de bedoeling was. Ook had ze de zwarte lak kousen aangedaan die erbij lagen. Wat zag ze er heerlijk uit op die hoge hakken, in combinatie met de kousen die net zo glommen als de zwarte kunstlul.

Het verlegen METRO meisje had plaats gemaakt voor jonge zelfbewuste Meesteres.

Hans z’n hoofd hield ik op mijn pik gedrukt, terwijl Mirjam achter hem plaats nam op de bank en langzaam zijn maagdelijke kontje invette met glijmiddel. Ik knikte en ze zette de kunstlul tegen zijn sterretje aan en drukte in één keer door. Zo langs zijn sluitspier. Met een brul kwam hij omhoog en probeerde weg te komen, maar ik hield hem stevig vast. “Kom op, Mirjam, neuken die reet, je kunt het !” Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Ze ging helemaal los en ragde de kunstlul hard in en uit zijn kontje. Terwijl Mirjam een goed tempo te pakken had, ging ik voor Hans z’n open hangende mond staan en duwde mijn harde lul diep in zijn keel. Zo neukte ik zijn mond op hetzelfde ritme als dat hij in zijn kont werd geneukt.

Na enige tijd haalde Mirjam de voorbind-lul uit zijn schrale reet en veegde hem schoon op Hans zijn billen, pakte vervolgens zijn keiharde lul en begon hem hard af te trekken. “Kom maar, Hansje, laat je maar gaan, spuit maar”, zei ze geil en gaf hem een paar harde tikken op zijn billen. Hans kwam keihard klaar en zijn stralen warm zaad landden op de bank en op mijn dijen. Dit was teveel voor mij en met een grom spoot ik zijn keel en mond vol. Van schrik ging zijn hoofd naar achteren, maar Mirjam hield zijn hoofd stevig vast. Al knipogend naar mij, ze zei, “Alles doorslikken, zaadslet !” Langzaam liet ik mijn lul uit zijn mond glijden en samen duwden we de uitgeputte Hans op zijn zij op de bank.

Mirjam deed de voorbind-lul af en kwam tegen mij aan staan. “Dit was echt heerlijk, zei ze met een verhit gezicht. Ik streelde zachtjes haar rug en billen. “Helemaal mee eens, meid! en gaf een kus op haar hoofd. Hans was in slaap gevallen en wij gingen ons wassen en de boel opruimen.

Eenmaal aangekleed, zei ik “Zo, lieverd, voordat ik het vergeet, even over aanstaande zondag. Je moeder verwacht jou en je broer rond 14:00 voor de lunch. En ik denk wanneer ik haar vertel over vandaag, dat ze ook nog andere plannen heeft”. Zittend naast haar slapende broer, zei ze op opgewonden toon, “Lijkt me heerlijk, kan niet wachten tot zondag, pap….”

Wil jij een Negerin neuken?  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm