Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Een lul zo hard als staal!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Snel sexcontact met mij!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Veilig een keiharde erectie

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Wil je met me neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou je een Moeder neuken?

Hoe mijn moeder bij mij in bed belandde!
Categorie: incest | donderdag 15 juni 2017

Hetgeen ik met mijn moeder meemaakte speelde zich af ruim twee maanden geleden, ik Ferdi van 26 jaar logeer af en toe een aantal dagen bij mijn alleen wonende moeder. Vanwege mijn werk als beroepsmilitair woon ik een behoorlijk stuk van mijn geboortedorp vandaan. Aangezien ik single ben vind ik het wel leuk om de contacten met mijn oude maten te onderhouden dus vandaar dat ik af en toe bij mijn moedertje logeer. Het was op een vrijdagavond ma was met een vriendin uit eten of zoiets, ze ziet er met haar 51 jaar best wel goed uit, slank vlot gekleed en ik vind het toch wel een vlotte verschijning wel. Die avond was ik niet weggeweest en redelijk op tijd naar bed gegaan, moeder was toen nog niet thuis. Al een poos lag ik op bed en nog wat te zappen en tv te kijken en hoor haar thuis komen, als ik haar boven hoor klopt ze op mijn kamerdeur en komt even binnen, we kletsen wat en ze verteld hoe haar avond was en dat ze haar jas was vergeten dus dat ze het koud heeft en snel haar bed in duikt.

Geile afspraakjes

Om te plagen wrijft ze even met een koude hand over mijn borst, ik jaag haar weg natuurlijk, aan haar praten hoor ik dat ze wel een wijntje op heeft, niet dat ze aangeschoten is maar dan praat ze sneller. Als ze mijn kamer dan uitloopt zegt ze : “als ik niet warm kan worden kruip ik bij jou in bed” lachend reageer ik daar op door te zeggen : “dat durf je toch niet” ze trekt de deur dicht en gaat naar heer eigen kamer. Ik kijk nog even verder naar de tv als ze even later met een lang T-shirt aan weer bij mij op de kamer staat en zegt : “schuif eens wat op even mijzelf opwarmen bij jou” toch wel enigszins verbaast over haar actie doe ik dat en komt ze op haar zij naast mij en tegen mij aan liggen, ze voelt inderdaad koud aan.

Maar haar koude handen op mijn blote bovenlichaam is niet fijn, het enige wat ik aanheb is een boxer. Dus zeg ik tegen haar dat ze met haar koude handen moet komen en neem ik ze in mijn handen om ze zo wat op te warmen duidelijk voel ik wel haar best wel flinke tieten tegen mij aandrukken zoals ze ligt. Als dan even later haar handen wat opgewarmd zijn legt ze haar ene hand op mijn borst en kriebelt wat in mijn korte borsthaar en even later speelt ze wat met een tepel van mij.

Met een lach duw ik haar hand weg daar en zeg dat ik dat vind kietelen, zo blijft ze plagend proberen om steeds mijn tepel te pakken tot ik zeg : “als je niet stopt knijp ik zo in jou tepel hoor” even doet ze het niet om even later het toch weer te doen. Ik zeg dan : “ik heb je gewaarschuwd en pak boven haar T-shirt een tepel van haar en knijp er niet te hard in, verschrikt zegt ze : “hé gedraag je en blijf van je moeders tieten af” na even laat ik los met de woorden : “dan jij ook van de mijne afblijven”. Dan na even vraagt ze : “mag ik er dan zacht over wrijven ze voelen zo lekker” dan vind ik goed, maar had wel gevoeld dat moeder haar tepels redelijk hard waren.

Zacht streelt ze over mijn borst en tepels en het voelt wel aangenaam moet ik eerlijk toegeven. Al spoken wel de gedachten door mijn hoofd of dit wel verstandig is, met haar hoofd ligt ze zo’n beetje op een schouder van mij en ik streel een beetje over haar rug. Dan kan ik het niet laten om ook een beetje over haar grote loshangende tiet te wrijven, dat laat ze toe. Zacht neem ik haar tepel tussen twee vingers en speel er mee ik voel de tepel harder worden en even later kneed ik haar best wel grote tiet.

Zo liggen we zwijgend wat met elkaar te spelen zeg maar, inmiddels heeft ze het niet koud meer voel ik en maakt nog geen aanstalten te maken om weg te gaan. Omdat er werkelijk niets meer op de tv is zeg ik haar dat ik die uit ga zetten en het licht ook uit ga doen. Daar antwoord ze op dat ze dat goed vind en nog even lekker blijft liggen en dan naar haar eigen bed gaat, dat vind ik prima zeg ik, we moeten hier wel kort bij elkaar liggen want mijn bed is een zogenaamde “twijfelaar” dus niet erg breed. Als het licht uit is voel ik haar hand langzaam naar beneden gaan en wrijft ze een beetje in de buurt van mijn navel, wel wat spannend is dat en voel dat mijn paal door de spanning wat groeit.

Nog steeds haar tieten strelend zeg ik zacht : “gedraag je wel hé moedertje” een goedkeurend geluid maakt ze. Maar mijn wat groeiende paal komt wat hoger en haar hand gaat iets lager, ik kan onmogelijk nu even mijn paal anders leggen. Dan voel ik hoe ze met haar vingers onder de band van mijn boxer gaat en het kopje van mijn paal streelt. Omdat ik het wel spannend vind laat ik haar even begaan. Als ze merkt dat ik het toelaat even voel ik al snel haar warme hand om de stam van mijn paal en voel ik hoe ze er zacht in knijpt, zacht zeg ik : “ben je niet een beetje verkeerd bezig ma ?” daar antwoord ze op dat ik haar voorlopig niet tegenhoudt. Daar heeft ze gelijk in dat ik het wel toelaat en het voelt ook lekker haar warme hand om mijn nagenoeg stijve paal. Dan werk ik haar T-shirt omhoog zodat ik haar heerlijk volle tieten bloot in mijn handen heb en lekker met haar harde en grote tepels speel, langzaam maakt ze trekkende bewegingen over mijn paal.

Stevig drukt ze de huid omlaag zodat ik mijn blote eikel door haar hand voel wrijven, en ik lig er heerlijk van te genieten zoals ze het doet. Dan ga ik met een hand naar beneden over haar buik en op zoek naar haar kut, ze geeft me wat ruimte en al snel voel ik haar bolle kortharige kut die al best nat is. Ik pak haar kut helemaal in mijn hand, haar benen doet ze wat uit elkaar, en soepel omdat ze al lekker nat is druk ik een vinger bij haar naar binnen. Ondanks dat het fout is wat we doen maakt het mij geil wat ze bij mij doet en vind ik het spannend dat ik mijn moeder aan het vingeren ben. Nu is ze mij inmiddels duidelijk goed aan het aftrekken over de volle lengte van mijn paal maakt ze trekkende bewegingen, ik zit met twee vingers in haar natte kut te bewegen en zit ook lekker diep in haar best wel redelijk strakke kut inmiddels.

“Ma als je zo doorgaat ga ik spuiten hoor!”

Geef ik aan, maar zonder te verminderen blijft ze mij door aftrekken, even later kan ik het niet meer houden en met wat gekreun kom ik schokkend klaar straal na straal spuit ik mijn sperma er uit in mijn boxer, over mijn buik en in mijn moeders hand. Lekker wrijft ze het uit over mijn klaarkomende paal en blijft hem lekker kneden nog even. Zwaar hijgend lig ik na te genieten en geef ma een kus op haar voorhoofd en zeg even later : “dan moet ik het bij jou ook maar even afmaken”.

Zacht geeft ze aan dat ze dat wel lekker zou vinden en duw ik haar op haar rug, snel doet ze haar T-shirt uit en in het donker trekt ze haar benen op en begin ik haar goed stevig en diep te vingeren en neem ik en tepel in mijn mond en bijt er zacht op. Dan ligt ze vrijuit geil te kreunen en te genieten met drie vingers beweeg ik in en uit haar al soppende kut met een duim druk ik op haar harde klit dan na even komt ze wild schokkend klaar en wordt haar kut nog natter. Langzaam blijf ik mijn vingers in haar natte kut bewegen en tussen het kreunen door geeft ze aan dat ze geweldig gekomen is, omdat we nu alle grenzen overschreden hebben en ik ook bloedgeil ben kus ik haar op haar mond en zeg dan in haar oor : “zal ik mijn geile moeder ook even lekker klaar likken ?”

Gelijk antwoord ze : “mijn God jongen zou je dat willen doen ja lik me maar lekker klaar!”

Dan ga ik naar beneden, omdat het donker is zien we elkaar niet natuurlijk misschien was dat toen wel een voordeel, mijn mond druk ik op haar kut en proef de heerlijke smaak van haar kut vocht, haar kut trek ik wat open en ga er met mijn tong door, duidelijk voel ik met mijn tong haar hard opgezette klit, als ik erover lik schokt ze alsof er stroom op staat. Het maakt mij echt wel geil als ik mij bedenk dat ik nu mijn moeder aan het beffen ben en dat ze er zo vreselijk van geniet. Meerdere vingers pers ik in haar kut, lik, zuig en bijt op haar klit, de meest mogelijke vreemde geluiden maakt ze vast en zeker weet ik dat ik ze een vreselijk orgasme ga bezorgen.

Steeds sneller en sneller ga ik met mijn tong door haar grote kut en ruwer trek ik die ook verder open, kermend ligt ze steeds te roepen hoe geweldig dat dit is en dan met een rauwe schreeuw komt ze vreselijk klaar haar kut loopt zo ongeveer leeg zoveel sap loopt er uit, ongecontroleerd ligt ze te kronkelen tijdens haar orgasme. Haar kut laat ik even met rust en ik doe mijn boxer uit en neem mijn inmiddels weer staalharde paal in mijn hand. Moeder laat ik even tot rust komen, met mijn andere hand speel ik met een tiet van haar, met haar benen wijd blijft ze liggen voel ik en langzaam komt ze weer tot rust. Dan ga ik een beetje op haar liggen, mijn hoofd is ter hoogte van haar grote tieten, ze trekt me verder omhoog en wil dan even zoenen wat overgaat in tongen, als ik even adem moet halen zeg ik haar : “mijn paal is weer stijf dus ik ga je gewoon even lekker neuken geile moeder” mijn paal druk ik zacht tegen haar natuurlijk nog openstaande kut en omdat ze zo nat is glij ik er gemakkelijk in en met een zware kreun ontvangt ze mijn paal.

Zacht druk ik hem door zodat de volle lengte in haar kut zit, met opgetrokken benen ligt ze onder mij haar voeten voel ik op mijn billen. Tussen alle vreemde geluiden die ze maakt zegt ze snel : “doe het licht aan ik wil zien hoe je me neukt, ga je mijn kut ook vol spuiten ?” gaat ze verder, ze is werkelijk over de top geil en kent geen grenzen meer, wat ik niet erg vind want ik ga haar neuken tot ik ook klaar gekomen ben. Onmiddellijk merk ik dat ze hem goed kan hebben en met redelijk langzame stoten begin ik haar te neuken en steeds kan ik zonder problemen mijn paal helemaal in haar natte kut stoten.

Met haar armen om mijn bovenlichaam geklemd trekt ze mij vast tegen zich aan, dat ik mijn moeder aan het neuken ben daar ben ik niet meer mee bezig, een vreselijk lekkere geile vrouw ligt er met haar benen wijd onder mij en geniet zoals ik haar aan het neuken ben. Haar heerlijk warme, soepele en drijfnatte kut omsluit mijn harde paal heerlijk en geweldig lekker zoals ik hem in en uit haar kut voel schuiven. Omdat ik haar grote en volle tieten wil zien ga ik in meer zittende houding tussen haar benen zitten, bij elke harde stoot deinen haar prachtige tieten op en neer. Met haar handen op mijn heupen trekt ze mij bij elke stoot hard tegen zich aan, wat geweldig om op deze heftige en onverwachte manier mijn rijpe moeder te neuken. Ongeremd kan ik hard en diep in haar stoten en daar geniet ze van om goed stevig gepakt te worden, luidt kreunend geeft ze aan dat ze er al bijna weer is en dat ik door moet gaan tot ze er is. Iets ga ik voorover hangen en pak met mijn beide handen haar volle tieten, met mijn volle hand omvat ik ze en knijp en kneed ze flink hard, sneller en zo mogelijk nog harder beuk ik mijn grote paal in haar soppende kut en ze roept alleen maar om meer en vooral niet stoppen.

Bij mij komt het natuurlijk ook opzetten, dit ongeremde en geile neuken van mijn moeder maakt mij ook zo ongeveer geiler dan ooit tevoren en roep dan ook dat ik door zal gaan tot ik haar kut volgespoten heb. Ondanks dat ik al een keer goed gespoten heb is bij mij het gevoel dat ik meer ga spuiten dan ooit tevoren, harder ga ik zweten en bij elke stoot hou ik mijn paal op het diepst even stil in haar, haar kut voelt heter en heter... Dan komt moeder klaar en gaat onwaarschijnlijk hard met haar rijpe kut knijpen en komt loeiend klaar dan is het ook voor mij niet meer te houden...

Alsof mijn ballen en daarna mijn eikel explodeert met zoveel kracht voel ik het zaad er uit spuiten diep in de kut en in de baarmoeder van mijn rijpe moeder... Voor mijn gevoel vele harde en grote stralen zaad jaag ik in mijn moeders kut, echt ben ik even ontspoort en weet niet wat me overkomt, hoe heftig en vreselijk ik klaar aan het komen ben en mijn moeder onder mij ligt ook ongecontroleerd te bewegen en als een razende wrijft ze met haar vingers over haar kut en klit. Ik heb een soort van een totaal leeggespoten gevoel zo vreselijk ben ik klaargekomen, ook heb ik er geen idee van hoelang het duurde zowel bij mij als bij moeder voordat we weer wat rustig werden.

Uitgeput en bezweet val ik naast moeder neer en beide liggen we na te hijgen als ze zegt met een schorre stem : “jeetje mina Ferdi wat heb jij me vreselijk goed te pakken genomen dit was geweldig” dat hoor ik aan en antwoord dan : “nou, jij bent anders ook een geil beest hoor moedertje, wat kan jij tekeer gaan” ze pakt mijn hand vast en zo houden we elkaar vast als ze later zegt : “wat mij betreft herhalen we dit regelmatig, zou ik niets op tegen hebben”. Ik trek mijn moeder tegen mij aan, geef haar een lekkere zoen en antwoord daar op : “dit lekkere geile en rijpe wijf wil ik wel vaker op mijn paal zetten hoor” ze kruipt lekker tegen mij aan en geeft aan dat we maar lekker samen blijven vannacht. Daar zeg ik haar met een lach op : “je mag bij me blijven slapen maar dan moet je morgen weer met je benen wijd voor een grote beurt”.

Goedkeurend geeft ze aan dat ze dat zonder problemen zal doen voor haar zoon.

Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Wil jij een Negerin neuken?  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  
Ik doe wat jij wil!