Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Een lul zo hard als staal!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou je een Moeder neuken?

Snel sexcontact met mij!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Veilig een keiharde erectie

Wil je met me neuken?

Ik neuk mijn geile 17-jarige buurmeisje!
Categorie: incest | zaterdag 25 maart 2017

Graag vertel ik jullie dit tot nu toe geheim gehouden waar gebeurde verhaal. Mijn huidige vrouw en ik verhuisden in het voorjaar van 2003 weer eens een keer, maar dit keer naar Lommel in België. Ik had net over de grens een nieuw huis laten bouwen. Ik woonde daar wat verder van mijn werk, maar dat was nog altijd op een redelijke reisafstand van mijn werk. Op zich was ik nog steeds erg gelukkig in mijn huwelijk met Ivonne, maar ja, ik was al toen 58 jaar oud. Mijn vrouw was weliswaar 7 jaar jonger, maar eigenlijk was ik mede door haar fysieke gesteldheid en mijn onverzadigbare zucht naar seks er toen eigenlijk op dat gebied grotendeels op uitgekeken en zij wist dat of misschien wilde ze dat wel. We bewoonden er nu in een lange laan een super mooi vrijstaand huis in Toscaanse stijl. Aan de ene kant woonde een Nederlands echtpaar, waarvan de man nooit thuis was, omdat hij gezagvoerder was op de grote vaart en aan de ene kant hadden we best grappige, maar natuurlijk echte Vlaamse buren, die het overigens niet al te breed hadden. Nu verschillen op maatschappelijk en cultureel gebied Vlamingen en Nederlanders behoorlijk van elkaar en ook op ethisch en erotisch gebied nemen ze het niet zo nauw. Zo ook zij.

Geile afspraakjes

Het echtpaar had 2 dochters, waarvan één, de jongste nog thuis woonde. Al vanaf het moment dat we er kwamen wonen bleek die al een bijzondere aantrekkingskracht op mij te hebben, ze was op dat moment bijna 17 jaar, Melissa heette mijn buurmeisje maar, zij had in feite al het lichaam van een meerderjarige vrouw. Heel vaak liep ze in de zomer in een miniscuul kleine bikini op hun achtererf rond en toonde me misschien wel met opzet zonder schroom haar al prachtig gevormd lichaam, gelijk aan dat, van een stuk oudere, zeg maar vijf jaar oudere tiener. Duidelijk zichtbaar kwamen in deze kledingstukjes zowel haar donkere zwarte haren als vanzelfsprekend ook de vormen van haar al redelijk grote borsten, glad toelopende venusheuvel en een wel heel erg verleidelijke kont in uit. Vrouwen hebben snel door als je ze interessant vindt, dus ook als Melissa mij zag, dan lachte ze heel heimelijk naar me, pronkte nog wat extra met haar borsten en genoot dan ook zichtbaar overduidelijk van de aandacht, die ik haar dan schonk. Op een keer kwam ze ’s avonds bij ons aanbellen, omdat ze gehoord had, dat één van onze poezen kittens had en verklapte met een knipoog naar mij, dat ze stapel gek was op katten. Ze kwam de week erna met hetzelfde doel ook nog eens samen met haar oudere zus Kim bij ons langs. Een tijdje zag ik haar alleen zo af en toe in het voorbijgaan, maar na ongeveer drie maanden ging dat gelegenheids-flirten onverwachts nog een stapje verder.

Ik kwam thuis van mijn werk en Melissa was er. Ze stond vrolijk met mijn vrouw te praten over thuis en school en sloeg ogenschijnlijk niet veel acht op me. Ik ging de gang in om mijn jas op te hangen, maar mijn buurmeisje kwam me even later achterna, omdat ze even naar de toilet moest. Ik had haar niet gehoord en ik schrok er eigenlijk een beetje van. Ze liep zonder blikken of blozen voor me langs naar de wc en schuurde in de nauwe doorgang wel duidelijk voelbaar met een paar best stevige borsten langs mijn borst. Dit gebeurde echter niet op de zomaar per-ongeluk-aanraak-manier hoor; Ik wist nagenoeg zeker, dat ze d’r borsten heel bewust zo bruusk tegen mijn lichaam drukte. Wauw! Voor ik echter iets kon zeggen ging ze de wc in. Er gebeurde die keer eigenlijk verder niets meer, maar de psychische dreun, die ze mij toen daarmee verkocht, verliet me niet meer, want ik moest er wel de hele week aan blijven denken.

Op een zaterdag vertrok mijn vrouw met Melissa’s ouders in onze auto voor een dagje shoppen in Antwerpen en zou pas laat terugkomen. Melissa ging niet mee, maar was wel thuis . Ze waren nog maar nauwelijks weg of de telefoon ging. Het was Melissa en ze vroeg of ze even bij ons mocht douchen, want hun combiketel had kuren en er was geen warm water. Ik was net in bad geweest en liep nog in mijn badjas zonder iets eronder. Ik had net het bad laten leeglopen en had ook geen enkele argwaan en vond het prima natuurlijk. Enkele minuten later belde ze al aan. Ze had een blauwe ochtendjas aan en een tasje met bad-spulletjes onder haar arm. Ze lachte lief en bedankte me alvast voor mijn geste. Ik ging haar via de slaapkamer voor naar de badkamer en liet haar zowel het grote halfronde bad als de douchecabine zien. “Amai,”zei ze, “Ach gij bent toch ook net in bad geweest, want ik zie dat ’t daar nog wat vochtig is. Ik kan daar dan toch beter gebruik van maken, nietwaar?”

Om een of andere reden bonkte mijn hart in mijn keel.

Ze lachte nog eens lief naar mij en zei dat het haar daar best wel zou lukken. Ze deed de deur dicht, maar aangezien wij er geen slot op hebben, kon ze de badkamer niet afsluiten. Ik bleef een beetje talmen in de slaapkamer en even later hoorde ik het bad met warm water vollopen. Was het door dat flirten van die voorbije weken, dat ik moeite had me te bedwingen om niet de deur stiekem op een kier te openen om te zien, hoe ze er helemaal naakt uit zou zien, maar ik twijfelde of ik het echt zou doen.

Melissa dacht intussen, dat ik weer naar de huiskamer was gelopen en wist niet, dat ik nog in de slaapkamer was, toen ze ineens in de gaten kreeg, dat ze wel al haar spulletjes had meegenomen, maar het belangrijkste: haar handdoek was vergeten mee te nemen van huis. Ik hoorde ze in zichzelf mompelen: “Dom gansje, dat ge d’r zijt.” Dus quasi luchtig riep ik maar of alles daar wel in orde was. “Jawel hoor,” zei ze. Mijn hart bonkte wederom in mijn keel, toen ik heel gedurfd antwoordde met te zeggen: “Als ge soms niet bij jouw rug kunt reiken en ik jouw rug moet wassen, zegde ge ‘t maar hoor!” Ze moest even hardop lachen en ze zei in eerste instantie niets terug. Ik schaamde me eigenlijk een beetje om als volwassen man deze avances bij een tiener als Melissa te maken en wilde eigenlijk de slaapkamer al verlaten en stond al met de klink in mijn hand om naar de huiskamer gaan, toen de deur van de badkamer open ging. “Ge kunt U er bij laten komen, als ge mijn rug wast!” vroeg ze door de kier van de opening, maar dan zult ge uw badjas moeten laten vallen, anders wordt dat ook helemaal nat enne neem wablief ook een droog doekje mee.” Ik stond stijf van opwinding. Ik zei niets, pakte een handdoek uit de kast en ging de badkamer binnen en deed de deur dicht. “Weet je zeker dat je dit wilt?” vroeg ik. “Hoe wilde gij anders met mijn rug bezig zijn?” zei ze plagend.

Toen ik gelijk mijn badjas op de grond liet vallen, voelde ik, dat mijn penis wat in beweging kwam en toen ik poedeltje naakt om de hoek in de richting van het bad liep, ontdekte ik bij mezelf al vliegensvlug een ongelofelijke erectie. Ik hield mijn hand voor mijn superstijve lul en liep naar de het bad. Melissa zat er nog niet in, maar met haar benen wagenwijd naar mij toegekeerd op de badrand en streek met haar handen door haar zwarte haren. Ze keek me verwachtingsvol aan en ik had een volle blik op volledig gebruind lekker lijf met een paar prachtige volle jonge-dames-tieten en wat ik van haar al helemaal nooit verwacht had: een volledig glad geschoren venusheuvel met als eye catcher een lieflijk ogend smal donkerroze tienerkutje.

Ik zag direct ook dat de tepels van haar tieten ook al behoorlijk stijf waren en recht naar voren gericht. Ik liep naar haar toe, maar ze zei niets en draaide haar benen over de badrand en keerde zo haar mooie jonge rug naar me toe. Ik pakte een washand; doopte die in het warme verse water en deed er een flinke kluit shampoo op om er vervolgens met spoed mee over haar rug te gaan…. Dat duurde echter niet lang, want ze duwde haar kontje wat over de rand heen naar achteren toe tegen mij aan, zodat mijn stijve lid in haar onderrug drukte. Ze deed haar hoofd naar achteren en legde haar hoofd in mijn nek. Zoals ze me toen aankeek, vergeet ik eigenlijk nooit meer. Toen ik die smachtende blik ontwaarde, was ik eigenlijk meteen verkocht en als een magneet werden mijn lippen naar de hare getrokken. We kusten elkaar intens en lang; één lange zwoele tongzoen was het, heerlijk. Toen draaide ze zich om en omhelsde me. Ze moest al die tijd supergeil zijn geweest, want ze ging in het bad staan, draaide zich weer om en bukte zich naar voren, haar kontje naar achteren stekend, terwijl ze zei: “Ik verzoek U nu ook in het bad te komen lief schatje van mij, want ik ben al tijden behoorlijk verliefd op U en eindelijk heb ik nu de kans u eens naakt te leren kennen en ik zou u wat graag eens willen verwennen door uw hele lichaam nog eens op een speciale manier te verzorgen…..”

Ondanks, dat ik zopas al een bad had genomen, was ik natuurlijk niet alleen onder de indruk, maar ook heel erg nieuwsgierig geworden naar wat die speciale verzorging zou inhouden. Ik zou nu meteen ook wat graag mijn lang gekoesterde droom in vervulling kunnen zien gaan om nu op een heel intieme manier te kunnen kennismaken met mijn naakte buurmeisje. Dus ik accepteerde haar uitnodiging volmondig en stapte direct naast haar in het warme badwater. Melissa had inmiddels haar eigen en naar jonge-meisjes-geur ruikende shampoo gepakt en een flinke dosis zeep in haar ene hand gedaan en beval mij haar mijn rug toe te keren. Vervolgens begon ze er eerst mijn nek, schouders en rug mee te masseren en daarna mijn billen en bovenbenen. Ze bleef opvallend lang door mijn bilspleet soppen en drukte tegelijkertijd ook regelmatig van achteren tegen mijn ballen.

“Draai u eens om,” zei ze en ik zag haar met grote belangstelling naar mijn geheel uit de anonimiteit gegroeide en dus kaarsrecht omhoog staande lul kijken. Eerst masseerde ze mijn borst en daarna mijn bovenbenen, maar toen pakte ze met twee handen tegelijk mijn nu recht omhoog staande lul vast, goot nog wat shampoo er overheen en ging met haar handen heen en weer over de lange stam. Zij kreunde zacht van geiligheid en kneep wat harder in mijn lul en trok de voorhuid helemaal over mijn eikel terug, zodat ze mijn piemel in volledig wasdom kon behandelen. Opeens kon ze zich blijkbaar niet meer inhouden en spoelde met het badwater alle zeepresten weg en boog zich voorover. Ze nam in één keer niet alleen mijn eikel in haar mond, maar probeerde mijn hele apparaat te verzwelgen in haar keelholte.

Ik kreeg er een heel speciaal gevoel bij en trok Melissa wat meer naar me toe, zodat ik mijn handen op haar kontje kon leggen en wreef over haar billen. Ik boog me wat naar voren over haar heen en ging nog wat lager met mijn ene hand en tastte via haar bilspleet verder naar beneden. Ik zag gelijk, dat zij haar benen licht spreidde, zodat ik een vinger in haar ontspannen hete poepertje kon drukken. Terwijl Melissa mijn op springen staande ballen begon te kneden, liet ik mijn andere hand tot onder de andere zakken en zo kon ik twee vingers in een natte en hete vagina laten glijden. “Kunnen we niet ergens op een zachte ondergrond, datgene doen, dat we allebei nu heel graag willen!” zei het tienermeisje hijgend van opwinding, terwijl zij mijn lul uit haar mond liet vallen. “Ik heb om de hoek van de slaapkamer, in de garage nog een luchtbed liggen,” mompelde ik; “maar ik laat me eerst deze kans niet graag ontnemen om even een fantasie van mij waar te maken.

Ik ga eerst nog even mijn fotocamera pakken en op statief te zetten om ons even samen languit in het bad liggend te fotograferen met jou boven op me, meiske!” Daar had mijn tienertje in het geheel geen bezwaar tegen en zo gebeurde het, dat ik met mijn afstandsbediening enige shots kon maken van mezelf als supergeile midlife buurman, die zijn jonge buurmeisje al masserend eerst haar roze kutje en daarna haar smalle buikje en haar rozerode borsten afsopte om haar daarna ook geheel af te spoelen met het warme water van het bad. Daarna verliet ik voor even de badkamer om in de garage naar mijn luchtbed te gaan zoeken. Gelukkig had ik het ding al snel gevonden en zodoende begon ik het ding gelijk onder het teruglopen met mijn mond op te blazen.

Inmiddels was ook Melissa uit het bad gestapt, maar had zich nog niet afgedroogd.

Toen ik terugkeerde stond ze nog druipend van het badwater met de slierten badschuim nog heel geil in haar haren en naar beneden lopend langs haar lichaam, op mijn terugkeer te wachten. Terwijl ik in sneltreinvaart het luchtbed helemaal volpompte met de lucht uit mijn longen, voelde ik, dat het meisje blijkbaar nog altijd geen genoeg van mijn pik had, want ze streelde constant mijn trots, die al die tijd parmantig en stijf omhoog was blijven staan. “Wat heb je toch een geweldig lul, buurman en wat vind ik jou toch een heerlijk lief ventje!” verzuchtte ze en toen ik haar van terzijde ongemerkt aankeek, zag ik, dat het ook allemaal met een stapelverliefde blik in haar ogen gepaard ging. “Zo lieve schat, uw massagetafel is gereed,” zei ik, terwijl ik het opgepompte luchtbed plat op de badkamervloer liet vallen. “Nu moet jij languit op uwe rug, maar wel op dat ding gaan liggen,” zei het liefje. Ik liet me dat geen tweede keer zeggen, maar eerst stelde ik nog een keer mijn fototoestel scherp. Melissa liet zich op haar knieën tussen mij en het bad op de tegels van de badkamer zakken en verzamelde vrij gemakkelijk met beide handen een flinke dosis van het overgebleven zeepschuim uit het wat verdiept liggende bad en smeerde dat over mijn hele lichaam, waarbij haar meeste aandacht uitging naar mijn alweer behoorlijk stijf liggende pik.

Zo luchtig zij mij en ik haar had gemasseerd in het bad; zo gedegen nam het meisje nu mij voor de tweede keer met het gladde schuim onderhanden. Er was geen enkel plekje op mijn lichaam, dat niet aan haar vingers wist te ontsnappen. Je zal natuurlijk denken, dat vooral mijn pik het weer moest ontgelden, maar dat gebeurde dus niet direct, want eerst werden juist mijn testikels zodanig stevig gekneed, dat ze zelfs wat pijn begonnen te doen.

Vervolgens moest ik mijn benen wijd doen en kreeg elk van deze ledematen er een badlaken onder gepropt, zodat ook mijn aars voor haar zichtbaar goed werd. Eerst gleed één van haar vingers naar binnen, bijna direct gevolg door een tweede. Nu was mijn kringspier ooit eerder wel eens doorkliefd door een fikse piemel, maar nu was het toch anders, omdat het een vrouw was, die het deed en ook omdat die met haar ronddraaiende lange vrouwelijke vingers mijn endeldarm van het begin tot en met mijn prostaat masseerde en dat gaf me zo’n reuze lekker gevoel, dat ik zelfs aan een beginnend orgasme begon te denken. Toen ik na enige tijd met een beginnend genot begon te kreunen, staakte ze haar handelingen op die plek en begon mijn piemel te strelen. Toen vond ze, dat ze blijkbaar genoeg voorwerk had verricht. Eerst kwam Melissa op haar hurken naast mij zitten en wilde eigenlijk zo op mij kruipen en inderdaad; dat gebeurde ook. Zo kwam ze nu op mij zitten met haar knieën naast mij en dus pal langs mijn flanken gelegd. Ze schoof wat met haar kutje naar voren tot ze bijna boven mijn lul was gekomen. Het meisje pakte mijn piemel als een volleerd hoertje beet en liet hem toen langzaam in haar kutje schuiven.

“Amai yeah. Uw grote piemel vult mij gewoon helemaal,” kreunde zij...

Ze liet zich prompt nog dieper op mijn lul wegzakken tot het niet verder kon. Even rilde zij, toen ik mijn lul zachtjes tegen haar baarmoeder voelde drukken en schokte, toen zij nog even verder doordrukte om mijn eikel nog wat steviger tegen haar baarmoeder aan te kunnen schuiven. Even bleef zij stil zitten en toen begon Melissa als een heuse Amazone te paard me te berijden. Steeds weer voelde ik mijn eikel tegen haar baarmoeder schuiven en na een poosje voelde ik, dat ook haar kutje steeds strakker om mijn lul begon te spannen en ik wist uit ervaring, dat ze nu weldra de weg in zou slaan van een ras naderend orgasme. Ik kreeg trouwens ook zelf steeds meer en meer aandrang om een orgasme te krijgen en kreeg moeite om mijn sperma in mijn prostaat te houden, zodat mijn ballen al behoorlijk begonnen samen te trekken.

“Ge kunt best komen hoor, want ik gebruik de pil al tijden, aangezien mijn vader me al tig keren heeft geneukt; alleen hebt gij een veel dikkere en langere piemel dan hij….” En toen gilde zij: “Aaah, gij doet het al en ik kom ook al bijna maar wil dat ook gelijk met u!” Ik begreep, dat het een signaal was om gas bij te geven. Dat er geen weg meer terug was, dat wist ik. En ook, dat ik mijn driften nu niet meer zou kunnen beheersen en begon haar zo snel mogelijk tegen haar ritme in met diepe halen omhoog te neuken. Een mij bekende allesoverheersende lust en geilheid was het resultaat, maar met dit jonge ding was het net of vroegere tijden herleefden en werd het weer zo mooi en zo ongelofelijk. Melissa kwam net even voor mij klaar, schokkend en zachtjes kreunend. Met grote stralen kwam ik toen ook klaar en ik voelde: met absurd veel zaad. Ik spoot in haar heerlijke poesje met grote stralen tegelijk mijn hele ingehouden spermavoorraad tegen haar baarmoeder. Melissa richtte zich wat op en keek me met haar verliefde koeienogen minutenlang aan. Zo hebben we daar een hele tijd op elkaar gelegen en hielden wij ons stil om na te blijven genieten van de zalige extase, dat ons zoeven over ons heen kwam.

Daarna bevoelde ik haar nu zeer gevoelige borsten nog een beetje zachtjes en kneep ook nog heel teder in haar harde tepels tot zij zich weer helemaal kon ontspannen. Dan liet zij zich op mij vallen met mijn nog altijd niet verslapte lul in haar kutje en gaf een spontane softe zoen op mijn mond. “Hij blijft nog best hard,” kreunde Melissa en veerde plotseling overeind om spontaan voor de tweede keer weer op mijn paal te gaan dansen. Na een paar minuten begin ze weer te hijgen en toen ze vervolgens heel tevreden begon te knorren van alweer een intens geluk, kwam ze voor de tweede keer lekker klaar. Toen verzocht ik haar nog even langer door te gaan en niet veel later spoot ook ik met een zalig gebrom uit het diepste van mijn ziel nog alle overgebleven restjes sperma in haar kutje. Maar daarna werd mijn lul toch echt slap en floepte ook niet lang erna als vanzelf uit haar kutje. Melissa ging van mij af en stond op. Toen ik naar haar keek, zag ik, dat er een lange sliert sperma uit haar kutje op de vloer drupte te samen met wat rood bloed. Toen ik van het luchtbed opstond, keek naar mijn eigen pik, die ook wat rood van haar bloed was. Die ondeugd was geen maagd meer, dus was ze heel natuurlijk blijkbaar tijdens onze gemeenschap ook flink aan het menstrueren geslagen. Lang duurde mijn aarzeling overigens niet, want Melissa trok mij mee naar de douche, waar we ons samen afspoelden.

Eerst waste het ondeugende buurmeisje mijn rug en daarna mijn lul en ballen en gaf ook nog een zoen op mijn eikel; dan waste zij zichzelf ook en spoelde het overtollige sperma van haar kutje. Liefdevol droogde ze daarna mijn rug af, haalde in haar nakie mijn kleren en pakte haar badjas, slippers en slipje en we kleedden ons aan. Ik zag nog even, dat Melissa wel degelijk een maandverbandje in haar slipje had, dus ze had al eerder dan vandaag gemenstrueerd. Maar met zo’n unieke kans als vandaag, had het me eigenlijk toch niets kunnen schelen. Het was gewoon heerlijk en fijn geweest deze morgen.

“En laten we nu maar naar jullie woonkamer gaan om nog even de poesjes gedag te zeggen en te strelen en misschien heb je ook nog eventjes tijd voor mij voor een lekkere sterke Duvelse pint, als je die nog hebt om het af te leren,” zei Melissa glimlachend. In de kamer zaten we nog even op de bank bij een aardig muziekje in Melissa’s stijl. Zo brachten we nog even een half uurtje samen door. Natuurlijk lag in no-time mijn schone buurvrouw weer bij mij op schoot met de armen om mijn nek nog wat na te mijmeren. Ze vond dat ik een plezante man was en dat we datgene wat we net gedaan hadden voor herhaling in de wieg geschreven lag en ook, dat ik een magnifiek grote piemel had, waar haar vader met zijn kleine pikkie nog niet eens aan kon tippen.

“Ik ben blij, dat ik het met u geprobeerd heb en dat is me beslist goed gevallen,” zei ze, toen ik ze de deur uitliet om thuis nog wat huiswerk voor haar studie klaar te maken en ik kon dat alleen maar beamen. Mijn vrouw kwam eerst lang, nadat Melissa naar huis was thuis en ze zou het gebeurde ook nooit te weten komen. De dag kon voor mij gewoon niet meer stuk en het zou overigens ook niet het laatste avontuurtje zijn, dat ik met Melissa zou beleven, maar dat zou nog wel even gaan duren en mogelijk zal ik het jou nog eens gaan vertellen.

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  
Ik doe wat jij wil!