Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Veilig een keiharde erectie

Zou je een Moeder neuken?

Wil je met me neuken?

Een lul zo hard als staal!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Ik ontmaagd een jong meisje!
Categorie: incest | maandag 17 oktober 2016

Zaterdagmorgen, Sharon verveelde zich. Ze zat op haar kamertje een beetje op internet. Sinds kort had ze een verhalensite ontdekt met allemaal verhaaltjes over jonge meisjes die de seks ontdekten. Door deze verhaaltjes kreeg ze zelf ook een kriebelend gevoel in haar strakke buikje en soms speelde ze dan met haar tietjes en haar platte plassertje. Dat was heel erg fijn. Nadat ze een paar verhaaltjes had gelezen ging ze zich aankleden. Naakt stond ze voor de spiegel en streelde even haar 14-jarige lichaampje. Haar tietjes waren al best lekker geworden, als kleine appeltjes stonden ze fier vooruit en erop zaten 2 kleine maar vaak stijve tepeltjes. De jongens op school keken dan ook heel vaak naar haar borstjes als ze door de gangen liep. Haar buikje was heel lekker strak en haar kontje ook. Lekker zachte billetjes had ze. Op haar venusheuveltje groeide een klein beetje donshaartjes en haar lipjes staken lekker af als ze een strak broekje droeg. Ze trok een shirtje aan, een strak slipje en haar favoriete korte rokje.

Geile afspraakjes

Sharon besloot maar even naar het park te gaan om te wandelen, de rest van het gezin sliep nog. Ze legde een briefje op tafel waarin ze vertelde te gaan wandelen en daarna door te gaan naar haar vriendin. In het park liep ze door de paden en kwam bij een grasveld met een trampoline. Ze klom er op en begon te springen. Haar tietjes deinden een beetje op en neer en als ze sprong ging haar rokje omhoog. Na even zag ze dat er een man met een fototoestel aan kwam, hij zag haar springen en maakte een foto. Ze sprong nog een paar keer, en steeds maakte hij foto's. "Mag ik eens zien?" vroeg ze. De man liet haar de foto's zien en ze zei : "Mooie foto's hoor, ben jij fotograaf?" "Nee, maar het is wel mijn hobby, dieren en de natuur fotograferen" "Ja en meisjes" zei ze met een knipoog. "Kan je ook salto's springen" vroeg hij. "Jawel maar deze trampoline is daar te klein voor" "Ik heb thuis een veel grotere, misschien wil je daarop springen dan. Het is vlakbij." Even twijfelde ze, maar besloot toch mee te gaan.

Onderweg naar zijn huis zei de man "Ik heet Willem en jij?" "Sharon". "Mooie naam voor een mooi meisje" zei Willem. Al kletsend kwamen ze bij zijn huis, groot met een enorme tuin die helemaal afgeschermd was met hoge struiken. Midden in stond een enorme trampoline en er was een zwembad, met jacuzzi zelfs. "Mooie tuin hoor " zei Sharon terwijl ze op de trampoline sprong. "Ik zal even drinken pakken" zei Willem. Sharon huppelde er vrolijk op los op de trampoline. Willem bracht drankjes mee naar buiten en begon foto's te maken. Na een minuut of 5 springen kwam ze drinken en de opnames bekijken. Het waren mooie foto's geworden. "Heej hier zie je bijna mijn tietjes en mijn onderbroekje ook" zei ze bij 1 van de foto's. "Ja mooi hoor, die tietjes en je broekje ook wel " zei Willem.

Haar kutje was duidelijk te zien in het strakke broekje.

Na haar drankje op te hebben klom ze weer op de trampoline en begon salto's te springen, soms spreidde ze hoog in de licht haar beentje wijd zodat haar rokje helemaal naar boven schoof en haar broekje heel goed te zien was. Opeen trok ze haar broekje uit. "Zit veel te strak dat ding" zei ze. Willem had nu steeds zicht op haar strakke kontje en haar lekkere spleetje als ze omhoog sprong. Het meisje schaamde zich er niet voor dat ze hier nu in haar blote kontje bezig was. Ze ging helemaal op in haar oefeningen. "Kom je mee springen? " vroeg ze even later en samen sprongen ze lekker in het rond. Opeens vielen ze, Sharon viel bovenop Willem. Ze ging op zijn buik zitten en begon hem te kietelen. Ze schoof steeds verder omhoog, niet eens had ze door dat hij recht tegen haar kutje kon kijken. Ze ging op in het spel. Op een gegeven moment zat ze bijna op zijn gezicht. Willem keek recht tegen het kleine kutje aan. Snel gaf hij er een kusje op.

"Heejj je kust mijn plassertje" zei ze giechelend.

"Lekker plassertje heb je hoor " "Is dat niet vies ? " vroeg ze. "Nee hoor het is lekker, vond jij het ook lekker?" "Weet niet, doe nog eens". Nu kuste Willem niet alleen maar likte met zijn tong ook langs haar lipjes. Een schok ging door haar buikje en ze zuchtte diep. "Ja, is best lekker." zei ze met een klein piepstemmetje. Willem stopte even en pakte haar billetjes vast. "He, niet stoppen het is best heel fijn" zei ze en ze drukte haar poesje tegen zijn lippen.

Willem ging door en Sharon begon steeds meer met haar ranke lijfje te schokken. "Owwwww, lekker zeg, mijn buikje kriebeltttttt. Ik moet plassennnnn" riep ze. "Je gaat klaarkomen schatje" zei Willem en hij trok haar stevig over zijn tong. Diep likkend voelde hij dat het meisje klaar kwam. Ze trilde over haar hele lijfje en gilde het uit. Wel 5 minuten duurde het voor ze weer een beetje bij kwam. "Owwwww, wat lekker was dat. Dat wil ik meer." "Dat kan lieverdje, maar dan gaan we wel even naar binnen" zei Willem.

Hij tilde haar op en droeg haar naar de huiskamer.

Willem droeg de zojuist klaargekomen Sharon naar binnen en legde haar op de bank. Ze trilde nog na van haar eerste orgasme. Hij deed haar shirtje uit en haar kleine strakke tietjes kwamen in zijn zicht. "Mooi hoor die borstjes van je, mag ik eens voelen? "Ja doe maar" zei ze verlegen. Nog nooit had een jongen aan haar tietjes gevoeld laat staan een oudere man. Ze genoot van zijn handen toen hij voorzichtig en teder haar tepeltjes vast pakte en die tussen zijn vingers liet rollen, ze stonden al snel stijf naar voren. Ze zuchtte diep toen hij er aan begon te likken. Haar buikje stond in vuur en vlam. Hij likte over haar buikje en met zijn handen onder haar rokje streelde hij haar nog lekkende kutje. "Zal ik je rokje ook maar uit doen ? " "Doe maar hoor, ja mag mij helemaal hebben!"

Haar rokje verdween van haar lijfje en voor hem zag Willem nu het beeldschone geile tienertje in haar blootje op de bank liggen. Snel maakte hij een stel foto`s. "Speel je wel eens met je eigen lijfje ook? " "Soms, sinds kort " zei ze blozend. "Laat maar eens zien hoe je dat doet" "Ik weet niet hoor, zo maar voor een vreemde man" "Je hoeft je niet te schamen hoor, alle kleine en geile meisjes doen het als hun buikje kriebelt. En jouw buikje kriebelt nu toch? " "Ja best wel, ik vond het heerlijk toen je me net likte, dat gevoel heb ik nog nooit gehad als ik zelf met mijn plassertje speel" "Nou probeer maar eens of je je eigen nog een keer dat gevoel kan geven. Sluit je ogen maar en speel maar lekker met je tietjes en je spleetje."

Een beetje beschaamd begon ze haar lijfje te strelen, maar de schaamte ging snel over in genot. Ze streelde haar borstjes en kutje terwijl Willem fotografeerde. "Goed zo meissie, en nu even je kutje open houden en een vinger er in steken" Sharon deed het en al snel had ze haar genotsbultje gevonden. Nu ging ze helemaal op in haar spelletje en vergat ze de wereld om zich heen. Ze lag te rollen op de bank, haar vinger vloog in en uit haar kutje. "Kom eens op de tafel liggen op je buikje" zei Willem. Ze klom op de tafel en ging op haar buik liggen. "En nu je kontje omhoog steken en onderdoor met je kutje spelen" Al snel had ze de smaak te pakken. Ze begon zelfs haar bekken te kantelen om haar vinger dieper in haar grotje te voelen. Als vanzelf begon ze ook haar kontje te strelen. "Jaaaa, zo lekkertje. Je billetjes horen er ook bij. Lekker je beentjes goed uit elkaar, dan worden het hele mooie foto`s. Ga maar op je knieλn voorover liggen dan kan je er beter bij." Helemaal van de wereld was ze, kronkelend lag ze zich te verwennen. Ze begon steeds meer en harder te kreunen.

"Proef je sappen maar eens met dat geile tongetje!"

Ze stak een vinger in haar mond en keek met een paar geile glazige ogen in de camera. "Goed zo sletje, lik maar laat maar zien hoe lekker je het vindt " Steeds heviger werd haar spel, ze speelde met haar klitje, stak haar vingers in haar kutje en drukte zelfs een vinger tegen haar sterretje. "Goed nat maken met je kutje en dan een vinger in je kontje steken" Weer deed ze wat hij zei, alles was nieuw voor haar. Nieuw en lekker. Na een half uurtje spelen begon haar buikje steeds meer te kriebelen. "Willem, m'n buikje doet het weer, het is net of ik moet plassen" "Meisje, je bent er bijna. Bijna heb je jezelf klaar gemaakt. Ga maar even door nog, vinger je kutje en kontje. Gil maar lekker hoe fijn het is."

En ja hoor, hij had gelijk. Ze kwam klaar op haar eigen vingers, en hoe. Ze gilde het uit, kronkelend en trillend kwam ze klaar. Een paar minuten hield het aan en toen het minderde viel ze bibberend voor over. Willem liet haar even rusten en haalde voor beiden drinken. Zittend met haar blote billetjes op tafel dronk ze haar glas. Willem stond tussen haar beentjes. "En wat vond je ervan? " vroeg hij. "Heerlijk" "Heb je al eens een naakte jongen gezien? " "Alleen op internet, maar niet in het echt" "Zou je dat willen? " "Ja hoor, nu wil ik alles zien en meemaken" "Nou maak mijn broek maar eens los dan!"

"Dan mag je zelf je eerste echte piemel uitpakken!"

Voorzichtige maakte ze zijn broek los en stak haar handje erin, ze voelde een enorm dik gevaarte zitten. "Toe maar haal maar er uit, hij bijt echt niet" Ze graaide in de broek en haalde de eerste lul die ze ooit zag uit zijn broek. "Wat is die groot, ik kan er maar net omheen met m'n vingers." "Speel er maar even mee," zei Willem en hij deed even voor hoe het moest. Ze nam zijn voorbeeld over en even later zat ze als een volleerd tienersletje zijn piemel af te trekken. "Wat is dat, er komt iets uit?" "Dat is voorvocht, proef maar eens" Ze wreef met haar vingers over de paal en proefde het vocht. "Niet vies, eigenlijk best wel lekker" Willem tilde haar van tafel en zette haar op de bank, voor haar staand met zijn leuter op ooghoogte zei hij "Doe maar of het een ijsje is, lik en zuig maar" Ze opende haar mondje en likte de eikel, instinctief pakte ze de zak die er onder hing en begon er in te kneden. Ze voelde 2 ballen, keek omhoog en zei "Lekker ding is dit..." "Doe maar eens dieper in je mondje en zuig maar eens" Sharon opende haar mondje zo wijd ze kon en liet de lul van Willem naar binnen glijden. Zo diep mogelijk hapte ze de lekkere paal in haar keeltje. "Goed zo lieffie, en nu zuigen en op en neer met je mondje. " Ze zoog op zijn piemel alsof ze nog nooit anders gedaan had. "Hummmmm, jaa goed, prima hoor. Je bent een geboren pijpsletje" Hij begon haar tietjes te strelen en hield haar hoofd vast. Nu begon hij zelf in haar mondje te neuken. Steeds een beetje dieper. Even kokhalsde ze.

"Probeer maar te slikken, dan glijd hij lekker dieper!!"

Willem drukte zijn harde lul dieper en dieper tot ze met haar neus tegen zijn buik zat. "Jaaaaa, zo gaat ie goed." Sharon streelde zijn ballen en likte en zoog voor wat ze waard was. Ze wilde hem heerlijk verwennen. Op internet had ze gezien dat een meisje een man gezogen had tot hij klaar kwam en nu wilde ze dit zelf ook. "Zuig maar lekker schatje, zo dadelijk krijg je je beloning ervoor" zei Willem al mondneukend. Sharon genoot er van, ze begon met een hand haar kutje te vingeren en al spoedig kreeg ze weer dat heerlijke gevoel in haar maagdelijke lijfje. Willem begon sneller te neuken, Sharon voelde zijn lul dikker worden. "Ja meisjeeeeee, het komt. Slik maar lekker alles in " Hij drukte haar pijpsmoeltje strak tegen zijn buik en ze voelde een golf hete brij in haar keeltje stromen. Ze deed alle moeite om alles naar binnen te halen maar een deel stroomde langs haar lippen naar buiten en droop langs haar kin. Golf na golf kreeg ze te verwerken. "Jaaaaaa, zuig maar. Alles mag je er uit halen." riep hij luid. "Je bent een lekker pijphoertje, je bent een echt natuurtalent."

Toen ze hem leeg had gemaakt keek ze vol trots naar Willem, hij streelde haar gezicht en bukte om haar te zoenen. Hij trok haar omhoog en tilde haar op. Ze sloeg haar benen om zijn middel en met zijn handen ondersteund hij haar billetjes. Al tongend liep hij naar de gang. "Kom lieffie, we gaan je even lekker in bad stoppen" Hij droeg haar de badkamer in en legde haar in het bad. "Heejjj je hebt een bubbelbad, leukkkkkk" zei ze met een glimlach op haar gezicht. Willem opende de kraan en Sharon genoot van het lekkere hete water over haar lichaam. Willem keek haar eens goed aan. "Je bent een mooi meisje, mooie kleine strakke tietjes en hele mooie billetjes. Ik zal je lekker verwennen."

Hij pakte een scheerkwast en begon ermee over haar klitje te wrijven. "MMMMMMMM, lekker" zuchtte ze. "Zal ik je kleine poesje even kaal maken? " "Doe maar wat je wilt, je mag alles met me doen als het maar lekker is" kreunde ze. Willem pakte de scheerzeep, doopte de kwast er in en begon haar kutje in te zepen. Sharon kreunde luid toen ze de zachte haartjes over haar lipjes voelde gaan. "Je vindt het zeker wel lekker die kwast tegen je spleetje. Doe je lipjes maar even uit elkaar" Sharon opende haar lipjes en Willem liet de kwast ertussen glijden. "Owwwww, jaaaaaaa" gilde ze "Ga doorrrrrr het is echt zalig " Ze beroerde haar klitje en Willem sopte de kwast in en uit haar kleine plassertje.

"Ga maar even staan, met een been op de rand, dan kan ik je kutje scheren" zei Willem toen het water de zeep dreigde weg te spoelen. Ze stond op en tilde een been op de rand. Haar hele kutje zag wit van de zeep. Willem pakte een scheermesje en begon voorzichtig het weinige haar weg te scheren. Toen hij ermee klaar was spoelde hij het restant weg en zei "Zo, lekker zacht en kaal, voel maar eens even". Sharon voelde tussen haar benen en inderdaad lekker zacht was haar venusje en haar kutje. Willem pakte een fles badolie en liet die over haar lichaam lopen. Met zijn beide handen begon hij haar ermee te masseren. Ze trilde op haar benen van puur genot. "Heerlijkkkkkk zoals je dat doet" zei ze zacht. Genietend van de behandeling sloot ze haar ogen. Ze waande zich in de zevende hemel. "Kindje wat ben je mooi en zacht" zei Willem, hij masseerde haar van top tot teen. Vooral haar borstjes en billetjes kregen zijn extra aandacht. Ze blonk als een spiegel.

Het bad was intussen vol gelopen. "Ga maar eens lekker liggen schatje en geniet maar van de bubbeltjes" zei Willem toen hij de bubbels in werking zette. Sharon ging liggen en voelde de straal tegen haar rug en in haar zij. "MMMMM lekker zeg dat bubbelen" "Wacht ik kom erbij zitten " zei Willem die zich inmiddels helemaal uitgekleed had. Tegenover haar zittend genoot hij van het heerlijke uitzicht. "Lief, klein maagdje ben je hoor " zei hij en weer begon hij haar tietjes te strelen. Sharon zag zijn weer stijve lul en begon daarmee te spelen. "Mooie piemel heb je hoor" zei ze terwijl ze hem zachtjes af begon te trekken..

"Ga je mij daarmee strakjes ontmaagden?"

"Alleen als je het echt wilt" zei Willem. "Ik denk dat ik dat wel wil" was haar antwoord en met een glimlach op haar mooie snoetje speelde ze verder. Willem zette een tweede serie stralen aan en met grote ogen keek Sharon hem aan. "Lekker he die onderste stralen" zei Willem. "Die spuiten lekker hard tussen je billetjes." "Jaaaa, heerlijkkkkkkk" krijstte ze. Ze kantelde haar bekken en een krachtige straal spoot nu tegen haar geile kutje. "Owww, lekker in mijn kleine poesje". Ze greep tussen haar benen en begon haar klitje te vingeren. Met haar heupen draaiden op de straal en haar vingers op haar klitje kreeg ze weer het gevoel van genot in haar strakke buikje. "Ik ga weer klaarkomen" hijgde ze. "Hemeltje wat is dit allemaal lekker..."

"Kom maar lekker hoor, geniet maar. Ik vind het ook fijn met je te spelen en je te verwennen. Straks ga ik je heerlijk kutje verwennen met mijn lul. Ik zal je bloempje plukken en je tot op het bot verwennen" Kreunend en steunend kwam ze klaar. Haar orgasme was intens en lang, sidderend zat ze na te genieten van het heerlijke hoogtepunt. "Echt lekker hoor, dat sexen. Ik wil wel altijd bij je blijven" "Nou dat zullen je ouders niet zo fijn vinden, maar je mag komen zo vaak je wilt" Na nog even uitgerust te hebben pakte Willem haar op en droeg haar naar zijn slaapkamer. Hij pakte een groot badlaken en wikkelde haar er in. Heerlijk zacht was het laken. Hij trok haar tegen zich aan en begon haar kroelend te zoenen. "Liefje, liefje toch je maakt me intens gelukkig met dat goddelijke lijfje van je."

Hij draaide haar om en trok haar weer tegen zijn lichaam. Zijn handen streelden haar borstjes en door het laken heen voelde ze zijn stijve lul tegen haar billetjes. Zo kroelden ze een tijdje door, hij zoende haar schouders en likte haar oorlelletjes. Sharon onderging het allemaal, zuchtend van genot. Ze stond te trillen op haar benen. Hij ontdeed haar van het badlaken, tilde haar op en legde haar op bed. Naast haar liggend zei hij: "Ontspan maar en geniet" Hij begon haar overal te zoenen en te likken. Van haar schouders naar haar borstjes. Zijn handen waren overal aanwezig en streelden haar zachte huid. Willem pakte een fles massageolie en legde haar op haar buik. Sharon voelde een koude stroom olie over haar rug. Even rilde ze maar toen hij met zijn handen de olie begin in te masseren lag ze al snel te genieten en te kreunen. Haar hele lijfje smeerde hij in, ze voelde zijn handen tussen haar billen en kreunde diep toen hij haar sterretje aanraakte en met zijn vingers doorgleed naar haar natte kutje. Toen ze helemaal glom van de olie kroop hij op haar. Ze voelde zijn lul tussen haar beentjes. Ze sloot haar dijen om hem vast te klemmen. Willem zoende haar in haar nek en fluisterde "Ja lekker strak, even droogneuken" Hij begon neukbewegingen te maken en omsloot haar bovenlijf om met haar bolletjes te spelen.

"Lieverdje wat ben je een lekker geil meisje" kreunde hij. Hij stopte met neuken en draaide haar om. "Nu even de voorkant masseren nog." Hij spoot haar borstjes en buikje vol met olie, maakte zijn handen er nat mee en begon bij haar voetjes om langzaam naar boven te werken. Sharon kraaide van genot toen hij bij haar kutje aan kwam. Zelf begon ze haar tietjes en buikje te masseren. "Ow ow, jaaaaa. Maak me glad. Doe dan in m'n kutje ook dan glijd je lekker lul straks goed."

De kamer raakte gevuld met de lekkere lucht die de olie losliet. Willem begon haar tenen te likken, hij zoog ze een voor een in zijn mond. Sharon lag van geiligheid te rollen op het bed. Centimeter voor centimeter likte en kuste hij haar hele lijfje. Hij hapte haar tepeltjes in zijn mond en beet er voorzichtig in. "Jaaaaa, lekkerrrrrrr. Lik meeeeee. Ow je maakt me gek, ik ben zowwww geilllll" Het sap gutste uit haar kutje toen Willem zijn tong langs haar lipjes liet gaan. "Meisje je staat in brand zo wat, je kutje stoomt bijna" "Jaaaaaa, ik ben heet!

"Lik je geile pubersletje maar, ik wil dat je me helemaal gek maakt!"

Ze gilde het uit, Willem voelde aan dat ze klaar begon te komen. Hij moest haar stevig vast houden zo erg lag ze te kronkelen. Het leek wel een slang die er op zijn bed lag. Briesend kwam ze tot een ontlading, ze sloeg met haar armen in het rond. Haar hoofd leek wel een bromtol zo snel draaide ze haar koppie heen en weer. Ze kwam en bleef komen, totaal uitgeput lag ze met haar armen wijd toen haar orgasme tot een einde gekomen was. Willem kroop op haar en likte de genotstranen van haar gezicht. "Schatje je bent een kei, ontspan maar even" Ze sloeg haar armen om hem heen. "Ik hou van jou" fluisterde ze "Neuk me, ik wil dat jij het bent die een vrouwtje van me maakt, kom ik voel je lul al tussen ons in. Steek hem in mij neukgrotje" "Ja, maar je bent niet aan de pil dus ik moet even een condoom pakken" "Neeeeeeee, zo er in ik wil de eerste keer natuur voelen" riep ze "Straks ga ik wel naar de dokter" "Mijn vriend is dokter, dus dat regel ik straks wel dan" zei Willem.

Hij pakte 2 kussens en legde die onder haar schouders. "Zo dan kan je meekijken hoe je ontmaagd wordt" Hij ging op zijn knieλn tussen haar beentjes zitten, plaatste zijn eikel tegen haar kutje en drukte die voorzichtig naar binnen. Door de olie die er in gemasseerd was gleed de eikel makkelijk in het druipende liefdestunneltje. Met grote ogen keek Sharon toen hoe het gevaarte stukje bij beetje haar kutje in schoof. Willem voelde weerstand, zijn lul zat tegen het vliesje waar hij door moest. "Even tanden op elkaar schatje, het doet maar even pijn, daarna is het alleen maar zalig!"

"Doe dan, duw door, neem me" zuchtte ze. Willem trok een stukje terug en pompte toen in een beweging zijn lul tot zijn ballen in het voor hem liggende meisje. Een kreet van pijn vulde de ruimte, tranen vloeiden over haar wangen. Het was zo ver, ze was ontmaagd, haar vliesje was stuk gestoken door de lieve man die ze pas een paar uur kende. Willem hield even stil om haar te laten wennen aan de indringer in haar krappe kutje. "Owwww wat ben je lekker strak, het lijkt wel of er een handschoen om m'n lul zit" zei hij toen hij langzaam begon te neuken.

De pijn ging over in genot, Sharon begon mee te bewegen in het neukritme van Willem. Geleidelijk begon hij het tempo op te voeren. Sharon begon wilder mee te doen, ze schreeuwde het uit. "Jaaaaaaa, doe maarrrrrr, neukennnn. Harder." Willem was dolgelukkig, heerlijk was het om dit tienertje van maagd tot vrouw te hebben gemaakt. Hij neukte haar diep en hard, steeds voelde hij zijn eikel tegen de baarmoedermond van Sharon drukken. Het kind kneep met haar kutspiertjes zowat zijn lul fijn.

"Jaaaa, goed lieverdje, je bent een echt neuksterretje!"

Het tienertje lag zichtbaar te genieten van haar allereerste echte neukbeurt. Met een lach op haar gezicht lag ze mee te neuken, haar heupen gingen wild op en neer. Ze trok haar benen op en sloeg die om zijn middel. "Jaa, zo kan hij nog harder" gilde ze.Na een kwartiertje van afwisselend hard en rustig neuken kon Willem het niet meer houden. Hij moest zijn zaad lozen, zijn lul stond op barsten. "Schatje ik ga spuiten, je eerst lading sperma komt nu je buikje in" "Kom, spuit maar, vul me met je lekkere zaad!" Straal na straal voelde ze de hete massa in haar buikje stromen. Ze gilde het uit, hevig klaarkomend riep ze "Meerrr, ik wil dat je nooit meer stopt."

Willem viel voorover en begon haar te zoenen, zijn lul nog steeds in haar buik. "Oeffff, dat was lekker" zei hij. "Ik heb nog 1 gaatje over" zei Sharon met een zwoel en geil stemmetje. "Daar gaan we straks mee verder". Zijn lul verslapte en gleed uit het nauwe kutje. Sharon voelde een golf sperma naar buiten lopen. Samen keken ze er naar, sperma vermengd met een beetje bloed droop uit haar poesje.

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  
Ik doe wat jij wil!