Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou je een Moeder neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Veilig een keiharde erectie

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Ik chanteer mijn buurmeisje
Categorie: incest | dinsdag 10 mei 2016

Hier het waargebeurde verhaal over een chantage zaak waar ik zeker niet trots op ben, maar soms kom je in een situatie die je uitbuit terwijl je zelf weet dat je hier geen goed gevoel bij hebt. Ik zal even bij het begin beginnen, ik ben Johan een 41 jarige Bi-man die thuis zeer veel seks tekort komt en daarom toch wel veel seks buitenshuis heeft, je zou ook wel kunnen zeggen een dubbelleven, mijn vrouw is volgens mij gewoon a-seksueel want ze heeft nooit zin, neemt ook nooit eigen initiatief en als we dan eens een enkele keer seks hebben dan is het altijd het zelfde verhaal, pijpen wil ze niet, ik moet haar dan even lekker klaar beffen en daarna mag ik haar lekker afraggen maar dan wel gewoon op en neer, geen andere standjes of zo kortom een seksleven van niks.

Geile afspraakjes

Vorige week maandag is mijn vakantie begonnen en mijn vrouw vroeg of ik de ramen wilde zemen, nou ik dacht laat ik geen stampij maken anders is onze vakantie al verpest alvorens hij begonnen is, en achteraf was dat wel een zeer goed besluit, het was namelijk zo dat mijn achterbuurman de laatste jaren wel erg veel te verduren heeft gehad, eerst is zijn vrouw overleden en daarna heeft hij ook nog een herseninfarct gehad waar hij gelukkig behoorlijk van is bekomen.

Nu ging ik dus de ramen zemen eerst van de bovenverdieping, en toen ik op de ladder stond keek ik bij de achterbuurman binnen en wat ik daar toen zag ging mijn stoutste fantasie te boven, ik zag dat de dochter (de oudste van de 5) van de buurman naakt in de slaapkamer stond, normaliter kan er niemand in die slaapkamer kijken, vandaar dat waarschijnlijk het gordijn nog open stond, plots kwam ook de buurman binnen en ook die was geheel naakt, ik ben onmiddellijk terug naar beneden gegaan voordat ze mij hadden gezien, heb mijn camera gepakt en deze zo geοnstalleerd dat zijn niet in de gaten hadden dat ik alles filmde.

Toen ik zag dat Jolanda weg ging, rende ik naar boven en ging direct kijken wat er op mijn camera stond, ik was toch wel zeer verrast dat ik zag dat Jolanda haar vader eerst aan het aftrekken was, en daarna hem lekker pijpte, ik kon zien dat de buurman er van genoot, niet veel later was het de beurt aan de buurmans die zijn dochter lekker aan het beffen was, daarna kon ik zien dat hij zijn dochter neukte, het duurde echter niet zo heel lang, voor hij klaar kwam, daarna gingen zij beide zich wassen en aankleden.

Kortom er was eigenlijk niet zo heel veel te zien op de tape maar er bekroop mij wel direct het gevoeld dat ik hier iets mee moest doen, enkele dagen later confronteerde ik haar met de feiten. Jolanda schrok zich kapot en barstte in tranen uit, en vertelde me dat ze dit alleen had gedaan om haar vader toch nog enigszins wat genot te schenken in zijn leven dat de laatste jaren zeer zwaar was. Ik vertelde haar mijn verhaal en zei haar dat de enige manier om er voor te zorgen dat ik niets tegen haar man zou vertellen was, dat zij mij ook moest bevredigen, helemaal niets extreems of pervers hoor, gewoon lekker pijpen en zou haar dan neuken, ze werd kwaad en terwijl ze weg liep zei ze dat dit nooit zou gebeuren en dat ze alles bij haar man zou opbiechten, terwijl ze wegliep riep ik haar nog na dat ze het beter ook gelijk maar tegen de hele familie kon vertellen en ook tegen haar vrienden en kennissen. Ze reageerde niet en liep door.

Ik zat nu toch wel enigszins in de rats want wat zou er gebeuren als ze het daadwerkelijk tegen haar man zou vertellen, ik had haar e-mail adres en probeerde toch wat extra druk op haar uit te oefenen, ik had een pseudo e-mail adres van mezelf en stuurde haar enkele afdrukken van de tape, waar weliswaar niets op te zien was, mocht haar man de foto’s eventueel zien, maar wel afbeeldingen waarvan zij wist waar ze vandaan kwamen.

En ja hoor het werkte, ze mailde me terug met de vraag waar en wanneer ik wilde afspreken, ik nam geen risico om ergens af te spreken waar we gezien konden worden, een goede kennis van me was met vakantie en ik zou voor hun de post verzorgen, daar spraken we af, op de afgesproken tijd hoorde ik Jolanda achterom komen, met de tranen in de ogen kwam ze binnen en vroeg nogmaals waarom. Waarop ik zei dat ook ik dezelfde behoefte had als haar vader, het enige verschil was dat zijn vrouw was overleden en die van mij niet.

Jolanda was de oudste dochter van Kees, en was wel de mooiste van 5, niet dat zij zo knap is, maar de rest is gewoon nog minder knap, wel had ze een mooi figuur voor haar leeftijd (48 jaar). Ik gaf aan dat ze zich moest uitkleden en tevens gaf ik aan dat ik echt geen rare fratsen met haar zou uithalen, daarna nam ze mijn penis in haar handen en begon er aan te trekken tot deze aardig hard begon te worden, op mijn commando begon ze met enige tegenzin te pijpen ik pakte voorzichtig haar hoofd vast en begon stilletjes haar hoofd te neuken, ik durfde nog niet te hard te stoten om haar nog terughoudender te maken dan dat ze al was, na deze lekkere pijpbeurt want dat deed ze wel lekker heb ik haar lekker geneukt, en ben over haar borsten klaar gekomen.

Beide wat onwennig hebben we ons opgefrist en is ze naar huis gegaan, toen ze de deur opentrok riep ik haar nog toe tot de volgende keer, waarop ze weer in snikken uitbarstte en ook ik een iets wat onbehaaglijk gevoel kreeg, waarschijnlijk omdat mijn geiligheid nu weg was nadat ik was klaargekomen.

Dat duurde eigenlijk niet zo lang want nu had ik 2 tapes, ik namelijk vooraf mijn camera al verdekt opgesteld en alles gefilmd, ik hoop dat dit wel erg lange verhaal je nieuwsgierigheid heeft gewekt voor het vervolg want dat is er zeker al van gekomen en ook die zal niet de laatste zijn. <

Jolanda had door dat ze totaal in mijn greep zat.

Ik had Jolanda gebeld en gezegd dat ze me moest ontmoeten bij V&D in de stad, ze moet een zomers jurkje aan doen tot net boven haar knieλn, dus hoefde niet echt kort te zijn, wel had ik haar opdracht gegeven om hier niets onder te dragen dus geen slip of BH, nou ik was wel benieuwd of ze zou komen opdagen.

Ik had om 14.00 uur afgesproken, en was op weg naar het naar "La Place" waar we afgesproken hadden, en ja hoor ik zag haar zitten in inderdaad een vrij luchtig zomerjurkje zoals ik had gezegd, toch kreeg ik wel wat rillingen over mijn lijf, temeer omdat ik nu echt besefte wat ik allemaal wel niet kon doen. Ik groette haar en ging naast haar zitten, ik bekeek haar even heel goed en zag dat ze wel een BH droeg enigszins onopvallend voelde ik tussen haar benen en voelde daar ook een slipje, ik sprak haar hier op aan en met wat tranen in haar ogen vertelde ze me dat ze het niet aandurfde om geheel naakt onder haar jurkje te zijn.

Ik nam haar direct mee de winkel in en pakte zomaar wat uit de kleding rekken waarna ik met haar meeliep naar de paskamers, ik beval haar om alles uit te doen, alles zei ze ook mijn jurk, met een enigszins norse stem antwoordde ik “alles ja, ook dat jurkje”, even later stond ze daar geheel naakt, nu door de knieλn zodat ik voor straf je mondje eens lekker ga neuken, ik haalde mijn inmiddels al behoorlijk harde paal uit mijn broek en stak deze zonder pardon in haar lekkere mondje, in tegenstelling tot de vorige keer pakte ik ze nu wat harder aan zodat ze wist dat de volgende keer mijn opdrachten precies uitgevoerd diende te worden.

Terwijl ik haar mond stevig aan het neuken was kreeg ze wel verscheidene malen kokhals neigingen maar ik ging gewoon door en zei dat als niet betrapt wilde worden ze maar beter stil kon zijn, het duurde niet lang voordat ik al mijn zaad diep in haar keeltje spoot, aan haar reactie was te merken dat ze dit nooit eerder had gedaan, gezien het feit dat ik haar hoofd stevig vast had kon ze niet terugtrekken en moest ze dus wel alles doorslikken. Nadat ze enigszins weer wat was bijgekomen zei ik haar dat ik hoopte dat de boodschap duidelijk was overgekomen en dat ze in het vervolg maar beter kon doen wat ik haar zei, ze zei met betraande ogen dat ze dat in het vervolg zou doen.

Ik zei haar dat ze zich mocht aankleden, maar geen slip of BH die hield ik achter en stopte deze in de tas die ik bij had. Nu liepen we terug naar de parkeergarage waar ik mijn auto had geparkeerd, Jolanda was met de bus gekomen dus daar hoefden we niet naar te kijken, in deze garage waren allemaal verschillende hoeken en afgeschermde vakken dus ik had mijn auto al enigszins strategisch geparkeerd, bijna bij de auto aangekomen moest ze van mij haar jurkje uit doen, ze wilde niet maar na wat aandringen deed ze het toch, ik maakte hier uiteraard direct gebruik of misbruik van en legde alles met mijn camera vast.

Ze moest nu naakt over mijn auto hangen.

Ik plaatste mijn camera nu op een muurtje en ging achter haar staan en neukte haar stevig door zonder klaar te komen net voordat ik klaarkwam trok ik terug en befte haar lekker klaar, ze kronkelde alle kanten op en ik merkte dat ze op punt stond klaar te komen, en dat plezier gunde ik haar wel, ze kwam geweldig klaar, op dat moment hoorden we mensen naderen en trok ze vliegensvlug haar jurkje aan, hι snauwde ik haar toe, dat had ik toch niet gezegd, maar goed ik kon het wel begrijpen, de stad waar we waren was niet zo heel ver van onze woonplaats dus er was altijd wel het gevaar om bekenden tegen te komen.

We stapten in de auto, en toen zei ze ineens sorry, ik zal dat voortaan niet meer doen. Ik kreeg het gevoel dat ze zich misschien wel bij de situatie had neergelegd, ze had in ieder geval wel gemerkt dat ik niet alleen naar mijn eigen genot op zoek was maar dat zij ook wel degelijk mocht genieten.

Het was goed weer dus ik besloot naar het strand te rijden, we wonen in zuid-west-Brabant dus qua afstand is dat allemaal geen probleem, bij het strand aangekomen zocht ik een lekker plekje, hier konden we ons helemaal uitkleden, het was tenslotte toch een naakt strand(Vrouwenpolder), ik zei tegen Jolanda dat ze nog wel wat goed te maken had, hoezo dan zei ze, ik herinnerde haar aan het feit dat ze in de garage ongevraagd haar jurkje aan had gedaan, oja zei ze en nu?

Nou kom maar eens mee, en we liepen de duinen in, we zagen daar wel wat mannen die met elkaar aan het flikvlooien waren, maar we liepen wat verder tot ik een geschikt plekje had gevonden, ik gaf aan dat ze me eerst maar eens lekker moest pijpen, we namen standje 69 aan zodat ook zij hier plezier aan beleefde, al snel kreeg ik in de gaten dat we bekeken werden, en al gauw kwamen er steeds meer mannen om ons heen staan, Jolanda fluisterde in mijn oor dat ze dit niet leuk meer vond, ik stelde haar gerust en zei, och zolang ze alleen maar kijken is er toch niets aan de hand, ik draaide haar om en begon haar hard en diep op zijn hondjes te neuken, de toeschouwers kwamen dichterbij en probeerde haar nu ook aan te raken.

Ik zag aan haar reactie dat ze dit zeker niet wilde!

Ik maakte de heren dan ook duidelijk dat ze best mogen kijken maar aanraken niet, na Jolanda een poosje te hebben geneukt, zei ik haar dat ze op haar rug moest gaan liggen en dat ze zich wel lekker moest laten onder spuiten, ze wilde dit eigenlijk ook niet maar zolang ze haar maar niet aanraakte ging ze toch maar akkoord, ik weet niet waar de mannen allemaal vandaan kwamen maar ze bleven komen, ik telde er wel zo’n 25, een voor een kwamen ze op haar lichaam klaar de meeste uiteraard op haar gezicht, dit was echt een ontzettend geil gezicht wat ik uiteraard ook weer op camera vast heb gelegd, na ongeveer 20 minuten waren alle mannen klaargekomen en Jolanda zat echt van top tot teen onder het zaad.

Hierna zij we samen nog even de zee ingegaan om alles een beetje toonbaar te maken, en zijn we weer naar huis gegaan.

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  
Ik doe wat jij wil!