Zou jij een oudere vrouw neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Veilig een keiharde erectie

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Snel sexcontact met mij!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Een lul zo hard als staal!

Ik kreeg een seksrelatie met mijn zoon
Categorie: incest | dinsdag 10 mei 2016

Na een gezellig familie feestje belanden ik in bed met mijn eigen zoon. Incest in je eigen gezin, seks hebben met een eigen kind, was voor mij altijd onbestaanbaar geweest. Ik kwam de incest verhalen op internet wel tegen, las deze ook weleens, maar kon het mij niet voorstellen dat ik dat ooit zou doen. Nu twee maanden later is het de grootste tweestrijd in mijn leven tot op de dag van vandaag geworden, de realiteit! Mam jij gaat niet meer zelf rijden zei mijn zoon toen ik rond 1.00 uur 's nachts afscheid van de familie nam om naar huis te gaan. Ik had wel iets te veel wijn gedronken over de avond verspreidt maar voelde mij nog wel in staat om 30 km naar huis te rijden. Bart onze 27 jarige oudste zoon vond dat niet echt verstandig, raden het mij af en zei dat hij mij wel even naar huis bracht. Okι, ik stemde in. Een halfuurtje later kwamen wij thuis aan, Bart ging nog even mee naar binnen om wat te drinken. Ik vond het ook nog wel even gezellig, het was de nacht van zaterdag op zondag, mijn man was ook nog een paar dagen in het buitenland voor zijn werk, en zo vaak zag ik mijn zoon niet meer.

Geile afspraakjes

Hij is twee jaar geleden getrouwd met Bianca, sinds zes maanden zijn wij oma en opa geworden van hun dochtertje, zijn vrouw verbleef dat weekend met de kleine bij haar ouders in Limburg. Bart wilde een biertje, heel de avond had hij aan de spa blauw gezeten, ik schonk voor mezelf nog een wijntje in, ik hoefde de deur toch niet meer uit. Zet jij een muziekje op, dan doe ik even wat makkelijks aan zei ik. In mijn slaapkamer kleden ik mij uit op mijn lingerie na, ik deed mijn badjas aan. Zo dat ziet er spannend uit glimlachte Bart toen ik de woonkamer weer in kwam, doe niet zo mal lachte ik, het is maar een badjas. Naast elkaar op de zitbank begon hij een beetje te klagen over Bianca, sinds de komst van de kleine kreeg hij niet zoveel aandacht meer van haar zei hij. Ik reageerde daarop dat dit vrij normaal was, toen jij en later je zus waren geboren kwamen jullie ook altijd op de eerste plaats, dat is normaal hoor zei ik. Hij had zijn biertje snel op, liep naar de keuken om er nog ιιn te pakken.

Dat is wel je laatste hι zei ik, je moet nog rijden en je wil ook niet dat ik met te veel alcohol achter het stuur gaat. Hij reageerde daar verder niet op, dronk en praten verder over Bianca. Ze is zo koel tegen mij na de geboorte van Merel ging hij verder, seks wil ze ook nog amper ik wordt er soms gek van ma zei hij een beetje gefrustreerd. Jullie mannen en seks, wat is dat toch altijd lachte ik, maar herkende het wel, ik was er in die tijd ook niet altijd voor mijn man. Je was blij als je s, avonds op bed lag. Hij liep op dat moment weer naar de keuken om een biertje te pakken, ik zat nog steeds aan mijn wijntje, Bart stop daar nou mee zei ik. Waarom, ik wil gewoon even ontspannen reageerde hij. En anders blijf ik vannacht toch hier slapen lachte hij. Dat mag hoor zei ik. Okι, dat is afgesproken zei hij. Toen hij weer een biertje ging pakken zei ik, je moet het zelf weten maar als ik mijn wijntje op heb, ga ik even douchen en dan toch echt slapen. Waar slaap ik vroeg hij, in de oude kamer van je zus, haar bed is er nog dus daar kan jij in.

Wij praten nog wat, ik dronk mijn wijntje op en ging douchen.

Althans ik stond amper onder de douche toen hij ook de badkamer in kwam, ik schrok daar wel even van. Ik stond daar naakt, hij keek naar mij en zei met een lach op zijn gezicht, dat ziet er allemaal nog strak uit ma. Doe even normaal Bart reageerde ik, laat mij even douchen en ga ook naar bed. Dat deed hij niet, hij begon zich schaamteloos uit te kleden, ik neem ook een douche zei hij. Ja, maar dan wacht je maar even tot ik klaar ben zei ik, hij had toen alleen nog zijn onderbroekje aan. ik werd er ongemakkelijk bij, zo situatie verwacht je gewoon niet. Hij bleef naar mij kijken in de douchecabine, deed zijn onderbroekje uit en toen keek ik ook tegen zijn naakte lichaam aan. Hij vertoonde een zichtbare mannelijke opwinding, zijn ding werd steeds een stukje grote, ik kreeg er een beklemmend gevoel bij. Bart ga nu weg, dit vind ik niet prettig zei ik. Nou hij wel lachte hij weer en kwam toen brutaal bij mij onder de douche staan, dit wil ik niet herhaalde ik toen hij met zijn lichaam tegen mij aan kwam staan. En dan gebeurt het toch, hij pakte mij in een stevig greep vast, en probeerde mij intiem te zoenen. Ik raakte er van in paniek, Bart houd daarmee op riep ik.

Het had totaal geen effect meer op hem, hij drukte mij tegen de muur aan met zijn grote lichaam, hij is 1.88m en weegt 80kg. Ik ben klein van postuur met 1.63m en slank 57kg, ik kan fysiek niet tegen hem op. Hij keek uit zijn ogen zoals ik hem nog nooit had gezien, de opwinding op zijn gericht kwam voor mijn uit de lucht vallen. Hij drukte voor mij althans zijn enorme erectie tegen mijn buik, ik wil dit al zolang ma zei hij. Ik moet op dat moment volkomen in shock zijn geweest, ik had er de kracht niet meer voor om er afwijzend op te reageren en liet mij intiem zoenen door mijn eigen zoon. Ik voelde zijn handen op mijn billen, even later op mijn tieten, ik raakte er volkomen van in verwarring.

Ik wil bij jou slapen zei hij, apathisch zei ik dat okι.

Bart heeft mij afgedroogd, mij daarbij gehurkt in de badkamer vaginaal gezoend en wij zijn naar mijn bed gegaan. Hij had niet verwacht dat ik intiem net als hij zelf, gladgeschoren zou zijn zei hij. Er was nog diep in mijn lichaam verzet toen wij naakt tegen elkaar aanlagen, maar toen hij mij weer met zijn tong in mijn mond zoende, verdween dit langzaam en kwam er opwinding voor in de plaats.

Ik ken mij niet alles meer tot in de details herinneren, ik was dan wel lichtelijk aangeschoten van de alcohol, maar was er wel zelf bij. Bart voelde wel mijn weerstand in de eerste momenten van ons intieme samenzijn, hij overladen mij met kussen, masseerde op zijn manier een beetje mijn lichaam, terwijl ik er nog passief bijlag. Ik kon niet lang passief stil blijven liggen toen hij zich met zijn hoofd tussen mijn benen nestelde, mijn vagina een mooi kutje noemde en mij daar langzaam begon te likken. Ik keek er naar, voelde er een enorme opwinding bij opkomen, maar bevatten denk ik nog steeds niet dat ik dit allemaal echt gebeurde. Hij ging heel diep met zijn tong bij mij naar binnen, tilde ook mijn billen op en likte mij anaal, het gevoel wat ik daarbij kreeg was voor mij totaal nieuw. Bart ging er helemaal voor, vroeg of ik nog niet op het punt stond, wat niet het geval was. Ik voelde de opwinding wel, hij deed het ook goed, maar ik kreeg er geen orgasme van. Ik moet daarbij vermelden dat het samen met mijn man ook vaak niet lukte om tijdens het vrijen een orgasme te krijgen. Ik heb mij daarin geschikt zal ik maar zeggen.

In de begin jaren van ons huwelijk kreeg ik nog wel orgasmes, maar die werden steeds zwakker. Ik kon wel genieten van onze seks, maar een orgasme heb ik de laatste jaren niet meer gehad. Dit zei ik natuurlijk niet tegen mijn zoon, hij had al een poosje met mij liggen spelen en vroeg toen of ik hem wilde pijpen. O, jee dacht ik, moet ik dit echt doen. Bart ging op zijn rug liggen, zijn ding stond schuin omhoog, het erotiseerde mij allemaal wel, hij is dik en groot geschapen. Kom op ma neem hem even lekker in je mond zei hij, ik ging bij hem liggen en deed het. Eerst met mijn ogen dicht, ik moest er even aan wennen, om te beginnen is Bart een veel forse geschapen dan zijn vader, die ook nog eens besneden is. Mijn zoon heeft een voorhuid, die soepel maar gevoelsmatig heel anders in mijn mond aanvoelde dan ik gewent was. Ik begon er voorzichtig aan, maar al snel vond ik het heel opwindend, proefde zijn voorvocht in mijn mond, en werd ook door hem verbaal gestimuleerd. Ik pijpte volgens hem goed, ik mocht ook gerust geil zijn ballen likken en in mijn mond nemen zei hij. Ik deed het allemaal, ik kreeg het er warm van en deed mijn best om hem te verwennen met mijn mond.

Zover liet Bart het op dat moment zelf niet komen, op het moment dat ik voelde dat hij ging komen, trok hij mij letterlijk aan mijn haren bij hem weg. Ik wil je neuken zei hij, draaide zich bij mij weg en kwam bovenop mij liggen. Wel voorzichtig staat mij bij heb ik tegen hem gezegd, ik probeerde mij zo goed mogelijk te ontspannen en mij er aan over te geven. Mijn zoon kwam langzaam bij mij naar binnen, ik voelde hem goed en was ook nat geworden. Hij nam mijn stijve tepels erbij in zijn mond, stoten gelukkig niet te diep en te wilt in mij, het wond mij vreselijk op. Wat een geile kut heb je lachte hij in mijn gezicht, zijn ogen straalde, ik begon met hem mee te bewegen, probeerde zijn stoten goed op te vangen en voelde mezelf helemaal voor hem opengaan. Ik kon op een gegeven moment mijn ademhaling niet meer onder controle houden, begon te kreunen en te hijgen en voelde dat het ging gebeuren. O, Bart wat is dit fijn hijgde ik het uit, nee geil lachte hij, je bent geil ma laat je maar gaan. Hij begon mij sneller en nog dieper te neuken, o god ik ga klaarkomen riep ik uit.

Kom maar moedigde hij mij aan, kom maar lekker klaar.

Wat heel lang niet meer was gebeurt, voelde ik op dat moment heel sterk in mijn onderlichaam aankomen, ik kom, ik kom hijgde ik het uit en kreeg voor het eerst na lange tijd weer een goed en strek orgasme. Ik pufte het uit, Bart bleef doorgaan, hij stopte niet. Zijn harde dikke lul diep en strak in mij te voelen, maakte mij gek, maar ik werd ook emotioneel. Hij neukte mij zo lekker, dat ik ook niet meer stoppen, ik deed volwaardig met hem mee. Hij gaf mij er flink van langs, maar ik kon het hebben. Een paar keer schoot hij uit mij, hij was te wilt en volledig op mijn volgende orgasme gericht. Ik neuk je helemaal gek zei hij, zijn gezicht liep rood aan, er kwam zweetdruppels van zijn gezicht op mijn gezicht. O, Bart ik ga weer klaarkomen gilde ik het toen echt uit. Het was ongelooflijk wat ik voelde en er weer gebeurde, ik kwam weer. Ik werd er heel emotioneel van, de tranen vloeide over mij gezicht. Bart schrok hiervan, trok zich snel helemaal uit mij terug, heb ik je pijn gedaan vroeg hij.

Nee, nee huilde ik op dat moment echt tranen met tuiten, ik wilde nog wat zeggen maar kon even niets meer uitbrengen. Hij was er duidelijk van geschrokken, ik begreep dat wel, maar was niet instaat om gelijk te reageren. Ik was er zelf op dat moment helemaal van slag van, hij ging van mijn lichaam af. Ik zag zijn natte lul inkrimpen, dit wilde ik niet laten gebeuren, hij had mij daarvoor te diep geraakt, mijn intiemste gevoelens weer tot leven gebracht. Ik draaide mij weg zodat ik hem even niet hoefde aan te kijken, en nam zijn half stijve lul weer in mijn mond. Ja, geil herstelde hij zich ook weer, pijp me klaar ma zei hij. Zijn lul was weer snel in een volle erectie, ik was al een beetje gewent geraakt aan hem, en pijpte hem zoals ik nog nooit had gedaan. Zijn eikel kwam daarbij een paar keer ergens diep in mijn keel terecht, ik voelde nog steeds de opwinding in mij, ik ging flink te keer voor mijn doen. Ik speelde met zijn ballen, likte langs zijn dikke grote lul, trok hem daarbij af en toen hij vroeg of ik een vinger in zijn kont wilde doen, deed ik dat ook.

Ik voelde aan alles dat ik hem had waar ik hem wilde hebben, hij begon onrustig te draaien en te kreunen. Dieper met je vinger in mijn reet en dieper pijpen kreunde hij, ik vond dat best grof wat hij zei, maar genoot er ook van. Ik ga je geile mond volspuiten riep hij, in alle opwinding reageerde ik erop, kom maar zei ik. Een paar seconden later gebeurde het, zijn anus werd heel strak, zijn eikel nog iets dikke, en ik kreeg zijn volle lading in mijn keel en mond. Het kwam er krachtig bij hem uit, hij spoot echt, ook dit was ik niet meer gewent. Ik likte zijn lul helemaal schoon, hij bleef in erectie, ook nog toen ik tegen hem aan was gekropen en wij elkaar weer een lange tongzoen gaven. Mijn lichaam was helemaal ontspannen, ik voelde de energie weer en voelde mij heerlijk lichamelijk bevredigd. Ik keek naar de wekker op mijn nachtkastje, nog even en het wordt weer licht buiten zei ik. Het was mijn bedoeling om nog even een douche te nemen, maar zover is het niet gekomen. Wij zijn in elkaars armen in slaap gevallen. De volgende dag werd ik rond de middag wakker met zijn arm om mijn lichaam, ja, en dat beseft je toch echt, dat het geen droom is geweest.

Ik moest nodig een plas doen, voelde mij hier echt niet goed bij en ging naar de badkamer. Bart sliep nog. Nadat ik mijn plas had gedaan en in mijn badjas een ontbijt ging maken, duizelde het in mij hoofd, wat heb je gedaan Corien vroeg ik mezelf af. De belevenis kwam terug, hoe heeft dit kunnen gebeuren vraag je, je af. In deze realiteit dacht ik ook aan mijn man, aan Bianca en onze kleindochter, dit had nooit mogen gebeuren. Ik hoorde dat mijn zoon ook wakker was, even later kwam hij naakt de keuken in. Goedemorgen, geile MILF lachte hij, en gaf mij een zoen op mijn wang. Bart wat hebben wij gedaan vroeg ik hem aankijkend, lekker geneukt volgens mij was zijn antwoord. Doe even wat aan dan kunnen wij gaan ontbijten zei ik. Hij zag niet in waarom hij iets aan moest trekken, doe jij je badjas ook maar uit lachte hij, dan gaan wij erotisch lunchen zei hij. Bart even serieus, hier gaan wij niet mee door, dat kan echt zei ik. Hij zag er geen probleem in, het was toch geil kreeg ik te horen, je wilde het zelf ook hoor ma glimlachte hij weer. Hij stond op, tilde mij van de stoel en rukte bijna letterlijk mijn badjas af. Dat ziet er toch veel beter uit vond hij toen ik ook naakt weer ging zitten.

Om een lang gesprek tijdens het ontbijt hierover met hem kort te maken, ik kon praten wat ik wilde, hij zag er allemaal geen probleem in. Hij was echt gek zei hij! Ik dacht daar realistisch gezien heel anders over. Ik ben nu 53 jaar, bijna 30 jaar getrouwd, ik zou mij geen raad weten als wij samen betrapt zouden worden. Ons gezin en familie zal zeker uit elkaar spatten, dit is voor mij een dramatische gedachten. De andere tegenstrijdige realiteit was er ook aan het ontbijt, ik voelde toch weer opwinding in mijn lichaam, zat tegenover mijn zoon met stijve tepels, en kreeg weer zijn erectie te zien. Om uit deze situatie weg te komen ben ik gaan douchen, het spel begon weer zoals het deze nacht was begonnen. Bart kwam weer bij mij onder de douche staan, ik kon zijn fysieke avances aan mijn lichaam (toch) niet weerstaan. Weer stonden wij elkaar te tongzoenen, werd ik gevingerd en overal betast. Een kwartiertje later lagen wij weer in bed met elkaar te vrijen, raakte ik weer volledig opgewonden van mijn eigen zoon, en ging ik er toch weer helemaal in mee.

Uren hebben wij voor mijn doen ongekend liggen seksen.

Hij heeft mij zowel vaginaal als anaal gelikt, gevingerd en op mijn billen geslagen. In diverse standjes ben ik geneukt, daarbij meerdere keren weer goed klaargekomen, maar toen hij aanstalten maken om mij achterwaarts anaal te gaan neuken, heb ik dat kunnen voorkomen. Ik had nog nooit anale seks gehad, ik durfde dat ook niet te proberen. De eerst keer toen hij klaarkwam nadat ik hem lang had gepijpt, heeft hij zijn sperma over mijn lichaam en tieten uitgespoten, aan het eind van die middag is hij voor de tweede keer in mijn kutje klaargekomen. Ik was letterlijk doorgeneukt, kon bijna geen boe of bah meer zeggen toen wij daarna weer samen zijn gaan douchen. Ik ben daarna het avondeten gaan verzorgen, Bart is in de loop van de avond weer naar zijn eigen huis teruggegaan. Ik moest dit weer een plaatsje geven.

De dagen daarna bleek dit niet makkelijk te zijn, mijn man kwam weer thuis, ik zat vol schuldgevoelens, maar mijn zoon bleef maar in mijn gevoel en gedachten. Het weekend daarop kwamen Bart, Bianca en Merel bij ons op bezoek, elke keer als wij maar even oogcontact hadden kon ik wel door de grond zakken. Ik voelde daar zoveel spanning bij, was doodsbang op een verspreking of opmerking, echt niet normaal. Toen zij weer weg waren vroeg mijn man of er iets was, waarom ik zo stil was en er nogal bleekjes uitzag. Ik voel mij niet zo lekker, ik denk dat ik een griepje heb was het enige wat ik mij kon bedenken. Die avond lag ik al vroeg op bed, het voelde echt niet goed. De volgende dag stond Bart geheel onverwachts s, morgens om 9.00 uur voor de deur, ik liep nog in mijn badjas. Mijn man was net een halfuur hiervoor naar zijn werk vertrokken toen hij op de zitbank ging zitten. Wat kom jij nou doen, moet je niet werken vroeg ik? Hij was aan het werken lachte hij!

Zet even een lekker bakkie ma zei hij vrolijk, aan de blik op zijn gericht te zien, kwam hij niet alleen daarvoor voelde ik aan. Dat werd al snel bevestigd toen ik in de keuken het koffiezetapparaat met water en koffie vulde, hij stond weer achter mij. Trok brutaal, dominant mijn badjas open, glimlachte, kijk dat zie ik graag zei hij toen ik naakt voor hem stond. Hij pakte mij weer, gaf mij een tongzoen en ging met zijn hand tussen mijn benen. En weer kon ik mij er niet tegen verweren. Ik ging er weer in mee, liet hem even vingeren en op mijn tepels zuigen, die gelijk weer stijf stonden. Bart laten wij dit nu niet doen was het enige wat ik uit kon brengen, maar dat was natuurlijk tegen doveman oren gezegd, hij ging door. In no time had hij zijn broek naar beneden, een onderbroekje had hij niet aan. Hij trok zijn vinger uit mij terug, je ben weer lekker geil hι lachte hij. De opwinding was er weer bij mij, ik had mij nog niet gedoucht maar dat maakte hem niet uit zei hij.

Hij deed mijn badjas helemaal af, tilde mij als een veertje op en planten mij op onze keukentafel. Ik zat met mijn billen op de rand van de tafel, wij tongzoende elkaar toen ik zijn eikel tussen mijn schaamlippen voelde. Het was weer anders dan de keren hiervoor, er was amper voorspel geweest toen hij doorstoten, ik kon hem hebben. Terwijl het koffiezetapparaat pruttelde, stond Bart mij te neuken. Ik zal niet ontkennen dat ik het heel spannend en geil vond om hem weer zo goed in mij te voelen, maar het was ook ordinair. Bart was hooguit tien minuten binnen en wij waren aan het neuken. Ik kon er niets aan doen, maar kwam ook nog eens binnen een paar minuten klaar op zijn harde, grote lul. Mijn zoon vond dit natuurlijk geweldig, dit heb je nodig hι, je heb mijn lul gemist lachte hij. Het ging maar door, op een gegeven moment neukte hij mij veel te wilt en te ruw. Hij kwam een paar keer te diep in mijn kutje, stoten met zijn eikel ergens tegen mijn baarmoeder aan, wat pijnlijk was.

Een beetje rustig temperde ik hem.

Als ιιn of andere slet zat (lag) ik op de keukentafel, nog geen 9.30 uur hijgde ik mijn tweede orgasme uit, hij spoot zijn sperma een paar seconden later rijkelijk op mijn die avond daarvoor nog zorgvuldig glad geschoren schaamlippen, venusheuvel en buik. Bart is daarna naar de badkamer gegaan om zich weer op te frissen, ik heb even gewacht in de keuken tot hij klaar was. Zo dat was weer even ma lachte hij toen hij weer de keuken in kwam, ik doe even een bakkie en dat ga ik weer zei hij. Ik was sprakeloos en ben gaan douchen. Toen ik uit de badkamer kwam was hij weg, hij was zijn kwakkie weer kwijt, zo kwam het op mijn over! Het kwam heel vernederend bij mij over, dit moet stoppen dacht ik. Het dubbelen gevoel in mij was dat ik wel weer seksueel bevredigd was, maar dit werd echt ordinair, ik voelde mij ook wel gebruikt. Ik besefte mij heus wel dat het mijn zoon alleen maar om de seks te doen was, maar dit kon zo niet doorgaan! Een paar dagen later, in het weekend wilde mijn man ook weer eens seks, hij heeft mij een beetje gelikt terwijl ik hem pijpte, maar veel gevoel kwam er bij mij niet op. Hij heeft mij nog even geneukt, is in mij klaar gekomen en het was weer voorbij.

Het had mij niet bevredigd of echt opgewonden. Ik raakte er gefrustreerd van, bij mijn zoon kreeg ik de opwinding wel, kreeg ik wel goede orgasmes. Echter kon ik zo ook niet doorgaan met Bart, hij heeft zelf een jong gezin, het risico dat dit fout ging werd ook groot. Ik kreeg ook steeds meer schuldgevoel, ik had er nooit aan moeten beginnen! Het is mij overkomen, dagenlang piekerde ik er over. Op een middag belde mijn zoon mij en vroeg of ik thuis was, ja hoezo vroeg ik er gelijk achteraan. Nou dan kwam hij even langs zei hij, ik zei dat dit goed was met de gedachte om met hem te praten, dan kon ik hem duidelijk maken dat wij hiermee moesten stoppen, ik wil het meer. Bart was er een halfuurtje laten, hij was nog niet binnen of pakte mij gelijk weer vast, ik heb je gemist ma zei hij. Toen hij mij intiem probeerde te zoenen hield ik mijn mond strak gesloten, wat is er met jou vroeg hij? Dit moet stoppen Bart, ik kan het niet meer zei ik. Wat doe je nou ineens raar lachte hij, je vind het toch ook geil zei hij. Nee, ja dat is het niet, je ben mijn zoon, het kan gewoon niet.

Nou dat zag hij anders, wij gaan hier echt niet mee stoppen lachte hij weer en pakte mij ook weer vast. Ik kon niet tegen hem op, liet mij weer tongzoenen en voelde mij week en zwak worden. Vijf minuten later stond hij mij weer uit te kleden in de slaapkamer, kleden zichzelf ook uit en alles begon weer van voor af aan. Ik liet mij weer beffen, vingeren en kreeg al snel weer een goed orgasme. Je bent bloedgeil lachte hij toen hij tussen mijn benen omhoog kwam, wat lul je nou over stoppen, je wil dit zelf ook maar al te graag. Hij wond mij verder op door mijn hoofd naar zijn grote stijve lul te dirigeren, ik had geen weerstand meer, was heel zwak en had geen principes om dit te stoppen. In al mijn opwinding begon ik hem weer geil te pijpen, liet mij daarbij zowel in mijn natte kutje en kont tegelijk vingeren, en zo kwamen wij bijna tegelijk klaar. Zijn sperma in mijn mond te proeven, het van hem wel in te slikken, zorgde ervoor dat ik mij heel geil bleef voelen, ondanks dat ik al weer twee keer een goed orgasme had gehad.

Na een korte pauze, was hij weer in volle erectie.

Ik kan het gewoon niet verklaren, maar ik kreeg er veel positieve energie van, ik voelde mij weer een jonge meid van 53 jaar. Toen wij verder sekste, ik ook voor het eerst bij een man zijn anus heb gelikt, ging ik er in mee dat hij mij na enige voorbereiding ( glijmiddel) om een keer op zijn verzoek anaal te neuken. Ik zag er op dat moment wel tegenop, hij is groot en dik geschapen en was bevreesd dat ik zijn stijve niet anaal kon hebben, en dit te pijnlijk zou worden. Dat viel achteraf reuze mee, in het begin was het even een vreemd gevoel, ook wel een klein beetje pijnlijk, maar het lukte wel. Bart deed het beheerst, stopte als ik het vroeg, en wist mij vaginaal gestimuleerd met zijn vingers erbij in een waanzinnig sterk orgasme te neuken. Ik gilde het uit, hij zat helemaal in mijn kont met zijn volle lengte voelde ik aan zijn ballen die tegen mijn billen kwamen. Toen hij zelf even later ergens diep in mijn kont klaarkwam, vloekte hij, godverdomme ma riep hij, je kont is super geil om te neuken. Ik wist het daarna helemaal niet meer, ik bleef nog lang zijn stijve voelen in mijn kont en alles bij elkaar genomen nog nooit zo lekker klaar gekomen. Wij moesten snel douchen voor mijn man thuis kwam.

Daarna is het doorgegaan, Bart kom ιιn of soms twee keer per week langs, als hij zich tijdens zijn werk even vrij kan maken. Het is bijna te erg voor woorden, maar voor hij kom bereid ik mij er op voor, zorg dat ik lekker gedoucht ben en ontvang hem met open armen om telkens weer lekker met hem te seksen. Ik ken er dan meestal weer een paar dagen tegenaan, kijk uit naar onze volgende uurtjes samen, maar weet echt niet waar dit zal eindigen. Ik vraag mij af of er meer moeders ervaringen hebben met incest, en hoe zij hiermee om gaan?

Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  
Ik doe wat jij wil!