Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou je een Moeder neuken?

Snel sexcontact met mij!

Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Wil je met me neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Veilig een keiharde erectie

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Ik neuk mijn moeder met carnaval
Categorie: incest | zaterdag 16 april 2016

Carnaval 2016, mijn moeder Martha heeft aan mij gevraagd of ik samen met haar op zondagmiddag naar de carnavals optocht wil gaan. Mijn vader is vrachtwagen chauffeur en dit weekend niet thuis, ik woon in dezelfde stad, wel in een eigen appartement. Omdat ik “Bram” geen afspraken heb ga ik akkoord en zeg haar toe dat ik rond 14.00 uur bij haar zal zijn, we spreken af dat we een beetje in carnaval outfit gaan. Moeder Martha is 46 jaar, een redelijk vlotte en moderne vrouw, niet dik maar ook niet super slank, donker halflang haar behoorlijke tieten, wel een gezellig wijf, kan lekker met haar kletsen en dollen. Bram is mijn naam zoals ik eerder vermelde, ben 24 jaar, single en een redelijk actief BMXer, dus heb goede conditie en redelijk gespierd.

Geile afspraakjes

Ik heb een soort van een zebra pak aan, moeder is gekleed in een soort van rode overal met gekleurde lappen erop. Tijdens de optocht was het geen lekker weer en besluiten al snel een kroeg in te duiken, na de koffie nemen we een biertje, aan de straatkant is er een zitplaats vrij vanwaar we wat van de optocht kunnen zien. Omdat het maar één stoel ik ga ik zitten en trek moeder op mijn schoot, zo zitten we redelijk goed, mijn hand heb ik op haar kont liggen en onbewust voel ik dat ze een soort van string aan heeft, voor de grap zeg ik : “moeder heeft een erg kleine string aan vandaag” ondeugend lachend kijkt ze me aan en zegt : “geluk dat ik er eentje aan heb”.

Verbaast kijk ik haar aan en vraag : “ga jij dan ook wel zonder slip op pad ?” zonder twijfel zegt ze : “ja hoor dat komt wel voor, is best wel lekker spannend”. Aan dat idee moet ik toch even wennen, mijn moeder ? zonder slip op stap ? maar vraag dan brutaal : “en waarom vandaag dan er wel eentje aan?” ondertussen wrijf ik over haar best wel lekkere kont.

“Niet aan gedacht om hem uit te laten maar mijn BH heb ik wel thuis gelaten” ongelovig kijk ik haar aan en antwoord : “dat kan jij wel zeggen maar is niet te controleren”.

Inmiddels zijn we aan ons tweede biertje bezig al ze weer antwoord met een lach : “niet kunnen of niet durven controleren ?”. Nu laat ik mij niet kennen en maar net onder haar tieten een knoop van die overal los en ga erin en pak haar bij een inderdaad blote tiet, ik kneed hem even en knijp in een tepel met haar ogen dicht laat ze mij begaan.

“Je hebt gelijk je blote tieten voel ik, de andere ook even kneden “ vraag ik haar en zacht antwoord ze : “doe maar” vervolgens geef ik die eenzelfde behandeling, dan haal ik mijn hand terug en doe die knoop weer dicht. Haar arm slaat ze om mijn nek en geeft me een kus op mijn voorhoofd in stilte volgen we de gebeurtenissen op straat, na verloop van tijd besluiten we weer naar buiten te gaan via een niet al te lange wandeling komen we bij een soort van “feest café” uit waar we naar binnen gaan luid klinkt de bekende carnavals muziek, in de mensen massa gaan we mee, we dansen en hossen wat uiteindelijk staan we bij de bar waar we een biertje weer nemen, door de drukte worden we tegen elkaar gedrukt moeder slaat een arm om mijn middel en vraagt in mijn oor : “toch niet erg dat ik tegen je aan sta” ik antwoord gelijk : “dan kan ik makkelijk bij je lekkere tieten” terwijl ze haar glas leegdrinkt en terug op de bar zet kijkt ze me aan en zegt : “als jij mijn tieten weer gaat betasten mag ik dan jou ook betasten ?”.

Door de drukte en de vele mensen valt het niet op waar onze handen zijn, brutaal knijp ik in een tepel en voel dan hoe ze een hand op mijn pik legt en er zacht in knijpt.

“Moeder gedraag je!” zeg ik haar.

Maar mede door een aantal biertje wat vrijer en brutaler ga ik verder : “als je niet ophoud pak ik je zo meteen bij je kut hoor” dan gaat ze nog steviger met mijn harder wordende pik in de weer. Ergens in de buurt van haar navel maak ik een knoop los en schuif mijn hand naar binnen en wrijf over haar slip, direct constateer ik dat ze volgens mij daar helemaal of bijna kaal is. Zonder iets te zeggen kijken we elkaar aan, met mijn hand ga ik iets omhoog om vervolgens in haar slip te gaan en voel wat korte stoppeltjes en dat ze drijfnat is...

Ik buig me voorover en zeg in haar oor : “sta ik in een volle kroeg hier mijn moeder te vingeren vind je dat geil ?” Inmiddels hangt ze wat tegen mij aan en zegt : “het is niet alleen geil ik ben nu ook geil”, omdat het niet kan wat we doen haal ik mijn hand uit haar slip, kan het niet nalaten om er even aan te ruiken...

Na nog een paar biertjes en een beetje tegen elkaar gestaan te hebben vraagt moeder in mijn oor : “zullen we naar huis gaan ?” Daar denk ik even over na en antwoord haar dan : “dat is goed, dan breng ik jou thuis en ga lopend naar mijn huis, heb teveel gedronken om met auto te gaan”. Als we buiten staan komt moeders voor me staan en vraagt of ik haar even tegen mij aan wil houden, dat doe ik, met mijn handen op haar kont druk ik ze tegen mij aan, onze wangen raken elkaar een beetje draait ze haar gezicht en kust mij op mijn mond en voel haar hand weer op mijn pik.

Ik kijk haar aan en zeg : “dan pak ik jou ook weer bij je kut hoor!”

Om direct in haar pak te gaan en haar in haar slip te pakken bij haar blote kut. Twee vingers duw ik in haar natte grot en vinger haar even, ik hoor haar zacht kreunen als ze in mijn oor hijgt : “maak me maar even klaar Bram ik ben zo geil”. Ik duw haar een eindje naar achter als we at uit het zicht staan en stevig sta ik haar nu te vingeren, het geil voel ik langs mijn vingers lopen zo nat is ze. Mijn hormonen heb ik ook niet meer onder controle en wil haar nu echt even klaar laten komen.

Snel en stevig beweeg ik mijn vingers in en uit haar geile en natte kut als ze begint te kreunen : “doorgaan zo jongen ik ben er bijna……….” dan zwaar kreunend en hijgen hangt ze om mijn nek om schokkend klaar te komen, alsof ze staat te pissen zoveel geil voel ik uit haar kut komen. Hijgend en naschokkend hangt ze om mijn nek als ze met haar mond mijn mond zoekt en even later geeft ze me een tongzoen. Als we stoppen zeg ik : “het is een natte boel bij je nu moeder” mijn hand haal ik weg bij haar kut maar kan het niet nalaten om even een tiet te kneden.

“Niet erg” antwoord ze “het was wel vreselijk lekker wat je hebt gedaan bij me” even later lopen we gearmd naar haar huis, ieder in zij eigen gedachten verzonken…

Bij haar thuis aangekomen vraagt ze me nog even mee naar binnen, als de deur dicht valt staan we weer te zoenen en maak ik alle knopen aan de voorzijde bij haar los, zo kan ik goed bij haar heerlijke tieten en haalt ze mijn inmiddels harde paal uit mijn broek. We weten dat we vreselijk fout bezig zijn als ik zeg : “het is fout maar zal ik je eens even flink neuken geil moedertje ” Op haar knieën gaat ze voor me zitten, nog steeds in de hal en begint ma op een geweldige manier te pijpen. Omdat ik natuurlijk zo geil als het maar mogelijk is ben sta ik al vrij snel te trillen op mijn benen “moeder wat ben je goed ik kom bijna” roep ik kreunend uit.

Met haar mond om mijn paal en een warme hand onder mijn ballen spuit ik met kracht een enorme hoeveelheid sperma in haar mond. Ongecontroleerd sta ik klaar te komen in mijn moeders mond, het duizelt mij wat een geil pijp wijf is dit! Als ik weer tot rust gekomen ben nemen we voor ieder wat te drinken mee naar boven en op moeders slaapkamer kleden we ons uit, even wil ik mijn moeder goed bekijken nu ze geheel naakt voor me staat wat ik zie is een heerlijke rijpe vrouw, met grote licht hangende tieten, een nagenoeg kale kut wat een heerlijk wijf bedenk ik mij.

We omhelzen elkaar, heerlijk haar warme lichaam tegen mij te voelen, op haar rug duw ik haar op bed half kom ik op haar te liggen en zeg : “eerst ga ik jou geile kut onderzoeken en likken geil moedertje”. Met haar benen wijd en opgetrokken geeft ze me alle ruimte, een heerlijke volle en dikke kut zie ik die licht openstaat. Zo soepel, zo zacht, zo heerlijk voelt haar kut, al snel proef ik haar geil dat smaakt ook lekker ik lik en vinger haar heerlijk, wat een vreselijk geile en lekkere kut is dit!

Wild en luidruchtig ligt ze te draaien en te bewegen en roept steeds hoe lekker ze dit vind, ik kan niets zeggen omdat ik mijn mond op die heerlijke kut heb gedrukt. Drie en soms ook wel vier vingers pers ik bij haar naar binnen, ongekend wat een heerlijke dikke en soepele kut moedertje heeft, haar klit staat parmantig omhoog daar lik en zuig ik op aan de geluiden te horen zit ze tegen klaarkomen aan, met haar handen op mijn achterhoofd drukt ze me stevig tegen haar kut.

Dan begint ze langgerekt te roepen : “ik koooooooommmmmmm, ik koooooooooommmmmm…………..”en voel hoe haar lichaam zich spant, haar benen drukt ze met kracht tegen elkaar, mijn hoofd zit klem nu, wild schokt haar lichaam nu door haar heftige klaarkomen... Als de kracht van haar benen wat minder word haal ik mijn hoofd daar weg, en bekijk haar glimmend natte en openstaande kut nu, wat is ze mooi bedenk ik mij. Ook vraag ik me af waar ik mee bezig ben, maar dat komt later wel, zeker weten dat ik haar zo meteen ga neuken...

Als ik naast haar ga liggen ligt ze met gesloten ogen na te genieten, een hand leg ik op haar forse tieten en geniet van wat ik zie, na even kijkt ze me aan en zegt : “Bram wat was dat geweldig lekker dat was genieten”. Zacht knijp ik in haar tepel en antwoord : “hou er rekening mee dat ik nog niet met je klaar ben geil moedertje, onwijs hard ga ik je dadelijk neuken”. Mijn paal staat inmiddels natuurlijk staalhard recht vooruit en moeder neemt hem in haar hand zacht trekt ze eraan en zegt : “je mag me de hele nacht uitwonen al je dat wil”.

Ze duwt mij op mijn rug waardoor mijn paal strak richting het plafond wijst op haar knieën gaat ze over mij heen zitten en langzaam laat ze haar openstaande kut over mijn paal zaken een gekmakend geil gezicht is dat en een nog gekmakender gevoel geeft het. Met gesloten ogen en een hemelse glimlach zit ze even stil te genieten van het moment en zegt daarna : “ooooohhhhh Bram wat ben ik hier aan toe, je vader neukt me nooit meer” en langzaam begint ze op en neer te bewegen ik weet me even geen raad wat te doen…….. Mijn geweldig lekkere en geile moeder zie ik op mij paal zitten ook kijk ik tegen de onderkant van haar forse bewegende tieten met mijn handen pak ik beide grote tieten en neem de tepels tussen twee vingers...

Haar handen legt ze in haar nek waardoor haar tieten nog groter lijken, wel zo vreselijk onwijs geil is hetgeen ik zie……….. mijn paal is pijnlijk zo groot en hard is hij opgezet, hijgend en kreunend met gesloten ogen zit mijn moeder op en neer te bewegen op mijn paal .. Dit alles is zo niet onder woorden te brengen geil dat ik weet dat ik het niet lang vol kan houden zo geil en lekker is dit, aan haar tepels trek ik moeder voorover zodat ze op mij komt te liggen. Met dan mijn handen op haar heerlijke kont weet ik ons te draaien zodat ik op haar kom te liggen, met haar benen wijd en opgetrokken ligt ze nu onder mij...

Dan zeg ik haar : “wat ben jij een vreselijk geil sex beest ik ga je afneuken en volspuiten” ik druk mijzelf wat omhoog op deze manier beuk ik met alle kracht mijn staalharde paal in haar soppende kut...

“Ja neuk me hard en diep Bram alle mag je doen met me!” roept ze terug.

Achteraf moet ik eerlijk zijn dat elke vorm van nadenken en alles niet meer aan de orde was de hormonen hadden de volledige regie over genomen. Wel zo’n overweldigde geile sekservaring was dit beide waren we op een dierlijk geile manier bezig wat een ervaring, wat een geile en lekkere moeder heb ik, wat kan die neuken...

“Moeder ik ga bijna klaarkomen en ga je kut helemaal volspuiten” geef ik aan per stoot voel ik mijn orgasme naderen haar handen voel ik tussen onze benen en zie hoe ze haar kut verder opentrekt en met een vinger razend snel over haar klit wrijft en ook roept : “doe maar jongen spuit maar lekker in mijn kut geef me alles van je”………….. Dan begint mijn beeld troebel te worden en ontstaan er duizelingen bij mij op een manier als nooit tevoren begin ik klaar te komen, hard en diep stoot ik mijn paal in moeders kut en als ik op zijn diepst in haar zit jaag ik steeds een straal sperma diep in haar kut.

Wild schokkend en met onverstaanbare geluiden ligt mijn moeder ook onder mij klaar te komen alsof er geen einde aankomt zo blijf ik haar kut vol spuiten elk vorm van realiteit zijn we verloren beide alleen maar bezig met ons eigen mega orgasme. Na verloop van tijd als ik uitgespoten ben voel ik als het ware alle kracht uit mijn lichaam weg ebben, letterlijk en figuurlijk heb ik mijzelf leeg gespoten.

Zwaar hijgend en transpirerend laat ik mij op mijn moeder zakken die slaat haar armen om mij heen, haar voeten voel ik op mijn billen zo liggen we een poos in stilte bij te komen na verloop van tijd laat ik mij naast haar rollen en ga op mijn zij liggen om haar te bekijken. Uit haar nog openstaande kut zie ik mijn zaad uit haar lopen, leg een hand weer op haar tiet, kijk haar aan en vraag dan : “wat is de reden dat we dit gedaan hebben ?”

Kort samengevat komt het erop neer dat ze verteld dat mijn vader haar geen aandacht meer geeft en dat ze juist behoefte heeft aan sex, en toen ik vanmiddag mijn hand op haar kont legde ze daar zo spontaan geil van werd dat daarna alles vanzelf ging en het zodoende heerlijk uit de hand is gelopen. Nadat ik alles heb aangehoord vertel ik haar eerlijk dat ik het verschrikkelijk lekker met haar vond en ook zeer zeker geen spijt hen van wat er is gebeurt.

Ze kijkt me aan en vraagt met zachte stem : “zou je vaker sex met me willen ?” ik kijk haar aan, geef haar een kus en zeg : “mijn lieve geile moedertje natuurlijk wil ik dat op één voorwaarde “ ze kijkt me bedenkelijk aan en vraagt dan onzeker : “en wat is die voorwaarde ?” daar antwoord ik vervolgens op : “vanmiddag vertelde je dat je wel vaker zonder slip loopt, als je bij mij komt heb je een rok of jurk aan en een blote kale kut, dan neuk ik je”.

Spontaan trekt ze mij tegen haar aan en zegt in mijn oor : “deal geile neukertje van me” We besluiten even onder de douche te gaan, na wat overleg daarna besluit ik bij moeder te blijven slapen. Heerlijk tegen elkaar aan lig ik van haar lichaam te genieten.

Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Wil jij een Negerin neuken?  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm